L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 32: Hogwarts, Hogsmeade, Hog’s Head
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 23/08/2009 a les 23:27:47
Última modificació 24/08/2009 a les 21:23:26
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 32: Hogwarts, Hogsmeade, Hog’s Head

Eis!

Acabo d'avabar d'escriure el capítol però no m'entretinc que em reclamen!

Dedicat a la Minerva McGonagall, que avui és el seu sant! (tot i que en aquest capítol no hi apareix)


32- Hogwarts, Hogsmeade, Hog's Head

Els magatotis, la Rose i l'Albus es van quedar observant el pergamí on havien transcrit la pista de Hufflepuff:

Hi ha dos llocs que serveixen de barrera

Entre la màgia i la realitat

L'antic és el que ens interessa

I en el més antic de tots és amagat.

El James se la va llegir diverses vegades interiorment, tot i que li semblava que no entenia res. Sempre passava el mateix. La d'Slytherin encara no hi havia hagut manera d'entendre-la.

—Que creieu que vol...?

—O sigui, que la relíquia és a Gringotts —va deixar anar la Rose, com qui diu "plou, o sigui que millor que no juguem a quidditch".

Tots se la van quedar mirant com tontos. Ella va fer un sospir d'exasperació que al James li va recordar molt a la tieta Hermione.

—A veure, és obvi, no? —va fer ella—. Dos llocs que serveixen de barrera entre la màgia i la realitat són l'andana 9 i ¾ i la Marmita Foradada, que donen lloc al Hogwarts Express i a la Ronda d'Allà. Diu que el que ens interessa és l'antic, de manera que es refereix a la Ronda d'Allà. I quan diu "en el més antic de tots" es refereix als edificis, suposo. L'edifici més antic de la Ronda d'Allà és Gringotts. Ergo, la relíquia és a Gringotts.

Els magatotis es van mirar però es van estalviar de fer cap comentari.

—Excepte que no és a Gringotts —va dir la Geena—. Perquè van escampar una localitat falsa, que és aquesta —va afegir assenyalant el forn—, i que és on hi havia el mirall fals que van robar els vlads. O sigui que estàvem en el cert, els vlads no tenen la relíquia!

—La relíquia és aquí, a Hogwarts —va sentenciar el James.

—Jo també ho crec —va dir la Geena—. És l'únic lloc amb una seguretat comparable a Gringotts; si no és allà, és aquí. La pregunta és on.

—I a qui l'hem de donar quan la trobem —va afegir el Frank—. L'última pista, la de Ravenclaw, ens ha de dir a qui pertany el mirall.

—Alguna idea? —va fer l'Alice.

—Sí —va assentir la Geena—. El diari d'Slytherin. Parla sobre la relíquia, segur que en algun lloc diu on la van amagar de debò. Seguiré traduint.

*   *   *

I la Geena va seguir traduint, però, tot i que cada vegada anava més de pressa, el diari era llarg i feixuc, sobretot per una alumna que estava en el seu primer any de Runes Antigues. De manera que l'abril va acabar i va arribar el maig i, amb ell, la calor. I amb la calor, l'uniforme d'estiu i amb ell... amb ell va arribar l'època de l'any que menys agrada als estudiants.

—Exàmens! —va exclamar l'Agatha McGonagall un bon matí a classe de Defensa—. Falten set setmanes! El que tots esteu esperant amb ànsies des que vau començar el curs! Se us nota a la cara que esteu animats. Suposo que ja heu començat a estudiar, oi? Sí, professora McGonagall, és clar que sí, no pensem en res més! —va exclamar ella mateixa així com per burlar-se'n i enfonsar-los en la misèria—. La bona notícia és que a partir del mes de juny el que farem a les meves classes serà repassar tot el que hem fet al llarg del curs. La mala notícia que haurem d'apretar una mica amb les classes de defensa contra vlads i demèntors. Vinga, avui toca encanteris de llum solar. Qui me'n pot dir algun?

A l'hora de dinar, els magatotis van agafar un sandvitx i es van anar a estirar al costat del llarg negre, perquè feia molt bon temps. La Geena, a les hores lliures sempre traduïa el diari d'Slytherin, i aquell dia l'Alice es va endur el seu treball d'Aprofundiment i un parell de llibres que havia llogat a la biblioteca i es va posar a fullejar-los.

—Hola! —els va cridar la veu de l'Albus, que venia passejant amb el Charlie i el Lorcan—. Ja sé que l'hauríem hagut de fer abans, però amb el munt de deures i tot... què us sembla si emprenem les reunions de l'EM?

—Guai —va assentir el Frank—. Ara que no tenim quidditch tenim força temps lliure.

—Sí —va assentir l'Albus en to cansat, perquè estava pagant car allò del quidditch—, no m'ho recordis; el Fred i el Tom em tenen de noi dels cafès, em fan carregar-los les motxilles a cada classe, m'envien a la biblioteca a pels llibres que necessiten, a la cuina a buscar-los refrescos... aquest matí el Tom m'ha fet empastar-li la torrada de mantega...

El Lorcan i el Charlie es van posar a riure.

—No fa gràcia —els va retreure l'Albus—. Us sembla bé si quedem aquesta nit? Però que sigui a mitjanit o així!

—Tenim prohibit passejar-nos per l'escola a mitjanit —li va recordar l'Alice sense aixecar els ulls del llibre.

—Ja, com si fos un problema... —va dir l'Albus sarcàsticament—. És que han dit que a partir de mitjanit hi hauria tempesta i ja sabeu... queda més místic i tal...

—Ha tornat l'antic Albus Potter, senyores i senyors! —va exclamar el Lorcan, fotent-se'n.

—Sí, el que vulguis... —va fer l'Albus—. Bé, us esperem allà, eh?

—És clar —va dir el James—, pots anar tranquil·la, Hilary.

Quan els de segon van marxar, els magatotis van seguir a la seva fins que l'Alice va aixecar el cap del llibre.

—Em prendré aquest cap de setmana lliure —va dir.

—Lliure vol dir que te'n vas de Hogwarts? —va preguntar el Frank.

—Ahà —va assentir ella—. Ara el papa no treballa i em va prometre que si volia em podria portar a algun lloc si necessitava alguna cosa pel treball d'Aprofundiment.

—I on has d'anar? —es va interessar el seu germà.

—A Florència —va contestar l'Alice—. Resulta que un dels nostres avantpassats, Edward Longbottom, va viure un bon temps allà i es va casar amb una tal Giulia. No en sé el cognom de soltera, però pel que diu aquí es veu que era la filla única d'una família molt influent en el món dels muggles però... ja sabeu com són aquests llibres de màgia antics, als autors els la rebufava el món muggle. I no sé, potser només eren rics i prou, però potser era una família famosa! I sent de Florència... potser la Giulia aquesta era filla d'algun pintor  o escriptor famosíssim i resulta que tenim una herència esperant-nos o alguna cosa per l'estil...

—Doncs estaria bé... —va fer el Frank—.

—Tot això és molt interessant —va interveni la Geena—, però ara anem a classe de Transfiguració que encara farem tard...

*   *   *

L'Albus tenia raó; aquella nit va començar a ploure i a fer tempesta de primavera. Els magatotis es van apressar amb el mapa de magatotis a la mà a arribar al setè pis on hi havia la sala de la necessitat. Van arribar-hi i el James va picar a la porta tres vegades, amb els altres vigilant que no els enxampés ningú a aquelles hores.

—Contrasenya? —va fer la veu de l'Albus des de l'altre cantó.

—Catherine, som nosaltres, va —el va apressar el James—. Deixa'ns passar.

—Com sé que sou vosaltres si no em dieu la contrasenya?

El James va fer un sospir, mirant de recordar-se de l'estúpida contrasenya que s'havia inventat l'Albus feia mesos mentre sentia els trons.

—El mussol sensat esgaripa a mitjanit.

—Però els senyors grisos observen amb tristesa els homes sense amo —va contestar l'Albus des de dins.

—Hurra, hurra per la filla de la germana de la soltera —va afegir el James posant els ulls en blanc.

—Pel botxí tots tenim la mateixa alçada —va fer l'Albus.

—Sí, sens dubte la rosa és dins l'espina —va dir el James, que ja s'estava posant nerviós—. Saps que com ens enganxin ens cau un càstig monumental, oi?

—Ahà —va fer l'Albus amb el to de veu de qui, per suposat, ho sap, però no és a ell a qui poden enganxar—. La torre mal construïda tremola al pas de la papallona.

—La balena empresonada no sap res de les grans profunditats! —va fer el James entre dents, amb els seus amics amb cara d'enfadats—. Ja està, ja l'hem dita tota, vols fer el favor de deixar-nos passar?

Va haver-hi una pausa, en la que només es va sentir el soroll de la pluja contra els finestrals.

—Aquestes profunditats… —va fer l'Al—, has dit que eren grans?

—Sí, ho he dit, i ben clar —va contestar el James—. Unes profunditats tan grans com vulguis. Obre la porta!

—Doncs no t'he sentit dir-ho… —va dir l'Albus.

—Voleu que us fem les classes o no? —va exclamar el James al final—. Ningú no ens obliga a fer això! Podria ser al meu llit, a veure si t'enteres…!

—Segur que ho has dit?

—Estic completament segur que eren unes profunditats profundíssimes —va cridar el James—, sabia com n'eren, de profundes, des d'abans que tu nasquessis!

—No sé, no sé…

—Al, es pot saber que fas? —van sentir que deia la veu del Charlie—. Portes aquí mitja hora!

—Charlie som nosaltres…!—va fer la Geena, picant a la porta, com per posar-se a plorar.

—Es pot saber per què no els obres? —van sentir al Charlie, enfadat.

—Ni tan sols se saben bé la contrasenya!

—I qui vols que se sàpiga la teva estúpida contrasenya? Surt del mig!

Van sentir el soroll de dues persones forcejant, que òbviament no va durar ni deu segons tenint en compte la massa corporal de l'Albus i el Charlie i, al cap de poc, el soroll d'uns quants candaus obrint-se. I després una altra pausa.

—Us importa donar una empenta? —va fer el Charlie amb un sospir—. La Porta del Coneixement Que l'Ignorant No Ha De Traspassar s'encalla a la que cauen quatre gotes…

*   *   *

La setmana va acabar sense incidències, tot i que l'Albus estava molt ofès perquè, segons ell, no es prenien les sessions de l'EM prou seriosament. Els altres, és clar, no li feien gaire cas. Com sempre, vaja.

Dissabte després d'esmorzar el Neville va anar a Hogwarts a recollir l'Alice, i aquesta es va acomiadar dels seus amics, dient-los que es veurien l'endemà al vespre.

Els magatotis es van enclaustrar a la biblioteca, ja que des de dimarts que plovia a bots i barrals, i era quan menys pal els feia tancar-se en un lloc sec a fer feina. El Frank es va posar a corregir els treballs del James i de la Geena sobre verins que havien de presentar al McNair el dimecres. El James estava súperocupat amb el seu treball sobre Azkaban, ja que l'havia hagut de començar de nou quan va deixar córrer el de Gryffindor. La Geena mirava d'acabar la feina de Defensa amb descansos ocasionals que feia per anar traduint el seu diari.

—Així que finalment —va dir al cap d'una estona—. El dibuix aquell sí que era una marmita, com va dir el Frank.

—No vull dir que ja ho us ho vaig dir, però... —va fer el Frank aixecant els ulls dels treballs—: Ja us ho vaig dir.

—El Barret que Tria, la serp era la Cambra secreta, i la marmita era la cuina —va recitar la Geena—. Només queda l'H. Què pot ser?

—El nom de l'escola... —va fer el James—. No se m'acut res més. Pot ser que el nom l'hi posés Ravenclaw?

—Podria ser —va fer la Geena—. Que o recordi, a Hogwarts, la història, no en diu res. No coneixem ningú d'aquella època que ens ho pugui dir...

—Qui diu que no? —va fer el James, que de cop i volta havia vist creuar la biblioteca la persona que els ho podria dir.

—Qui vols dir? —va fer la Geena, i ella i el Frank, es van apressar darrere seu quan van veure que el James s'aixecava de la taula on era i corria rere un fantasma.

—Dama Grisa! —va cridar el James.

La fantasma de Ravenclaw es va donar la volta en sentir el seu nom.

—Sí? —va fer, subjectant-se la faldilla del vestit que duia amb les mans, tot i que no tenia cap sentit perquè ho traspassava tot.

—Vostè és la filla de la Rowena Ravenclaw, oi? —va preguntar-li el James educadament.

—Preferiria que se'm conegués per Helena, en comptes de com a la seva filla—el a tallar la Dama Grisa.

—És clar, eh... —va vacil·lar el James—. Vostè ja havia nascut quan es va fundar l'escola?

—Sí, és clar —va assentir ella—. El fill d'Slytherin i jo ja corríem per aquí. Els altres van néixer més tard.

—Ja...mm... no deus pas recordar qui va ser que va posar el nom a l'escola?

—És clar —va assentir la fantasma—. La meva mare.

El James va somriure.

—Gràcies.

La Dama Grisa va marxar i els magatotis van tornar cap a la seva taula.

—Molt bé, o sigui que l'última pista és el nom de l'escola —va fer la Geena—. Això és molt complicat... el nom de l'escola no és res material al qual puguem anar a donar un cop d'ull! Què representa això? Que l'última pista és Hogwarts en sí? Doncs ja podem anar buscant...

—Potser vol dir que la relíquia pertany a Hogwarts! —va resoldre el James.

—James, tu recordes com ens ha costat desxifrar cada pista? —va saltar la Geena—. No em crec que la pista de Ravenclaw, la intel·ligent dels quatre fos senzillament "Hogwarts", apa, aquí ho teniu. Tu saps que a la sala comuna no hi tenen contrasenyes, sinó endevinalles? La pista de Ravenclaw ha de ser rebuscada de collons.

—No us heu preguntat mai... —va fer el Frank, fluixet, perdut en els seus pensaments des de feia estona—. Potser és una tonteria, eh, però és que jo sempre ho he pensat...

—El què? —va voler saber el James.

—Doncs que... —va fer el Frank—. Què hi tenen a veure els porcs senglars en tot això?

—Disculpa? —va fer el James.

—O sigui, el poble es diu Hog-smeade, l'escola es diu Hog-warts, fins i tot la revista aquella es deia Hog-watch... l'escola està flanquejada per porcs senglars alats... vosaltres heu vis mai un maleït senglar en aquestes contrades.

—Doncs no —va fer la Geena—. La veritat és que no hi havia pensat mai. 

—Doncs hi ha algú aquí a Hogwarts que sí que hi va pensar, i molt profundament —va dir el James, que de cop i volta se li havia encès una llumeta que parpellejava.

—Sí? —va fer el Frank— Qui?

—Algú que se'n va interessar suficientment com per batejar la seva taberna amb el nom d'El Cap de Senglar.

*   *   *

—No toqueu res quan entreu —els va prevenir el James abans de picar a la porta del despatx de l'Aberforth Dumbledore—. L'últim cop gairebé em maten quatre estaques.

Van picar a la porta tres cops i van esperar que el Dumbledore els deixés passar.

—Endavant —va dir la veu del Dumbledore—. Quants cafès seran?

—Tres va dir el James quan va obrir la porta i va passar amb el Frank i la Geena—. Encara no ha arreglat la màquina?

—No... —va fer el Dumbledore—. Però ara el cafè té aroma de canyella! I també el puc fer amb sacarina!

Un cop els va tenir a tots tres prenent el cafè a la taula del seu despatx, el James li va fer la pregunta que li havien vingut a fer.

—Professor, així, per curiositat... —va començar—, d'on va treure el nom de la seva taberna?

—El Cap de Senglar, vol dir? —va fer el Dumbledore mentre feia un glopet de cafè—. No l'hi vaig posar jo. És el nom que ja tenia quan vaig comprar el local. Pel que em van dir, és el nom que ha tingut sempre. I en fa més o menys els mateixos que Hogwarts, que és oberta...

—Els mateixos que Hogwarts? —es va impressionar el Frank—. No tenia ni idea que fos tan antiga!

—Oh, i tant! —va exclamar el Dumbledore—. És clar que abans no era ben bé una taberna; en els seus primers temps va ser un hostal. Això després d'haver estat una casa particular durant uns anys, és clar. Segons diuen, aquella era casa de la Rowena Ravenclaw!

*   *   *

Molts quilòmetres llunys de Hogwarts, l'Alice i el Neville van entrar acompanyats a la sala de registres de la comunitat màgica Florentina. Mentre l'Alice repassava els llibres polsegosos per trobar el de l'any que l'interessava, el 1492, el Neville es mirava la sala tot meravellat.

—Has vist quina quantitat de documents que tenen aquí, Ally?

—No em diguis Ally, papa, no m'agrada —va fer l'Alice, que finalment havia trobat el llibre que buscava, el va posar sobre la taula i va començar a passar pàgines.

—Això allà a la Gran Bretanya no ho tenim —va seguir el seu pare—, i això que ens creiem que estem molt més avançats que els italians...

—El que tu diguis, papa... —va fer l'Alice, que no estava en aquells moments pel seu pare.

Va trobar la pàgina que buscava. Augustus Longbottom, allà era. Fill d'Edward Longbottom, provinent de Southampton, Anglaterra i de...

Oh. My. God.

—Papa... —va fer l'Alice, que es va haver d'agafar a la taula per no caure—. Et fa res que passem per una altra ciutat abans de tornar cap a casa?

—És clar que no —va fer el Neville, tot encuriosit—. Per què, has descobert res interessant? On hem d'anar? És dins dels territoris de Florència?

—Sí —va assentir l'Alice—. A Anchiano.

*   *   *

El James, el Frank i la Geena, van sortir tots tres de castell sota un paraigua, en direcció a l'entrada dels territoris de Hogwarts.

—Li va posar a casa seva el nom de la pista! —va exclamar el Frank—. És tan obvi! Com puc haver estat l'única persona que hagi pensat mai en això dels senglars?

—No ho sé, Frank, però ha estat molt bo que hi caiguessis —va dir la Geena—. El cap de senglar, la pista és allà. Però... segur que és allà.

—Els va posar flaquejant l'escola, és clar que és allà! —va exclamar el James—. Al cap d'un dels dos senglars hi haurà inscrita l'última pista, la que ens durà a la persona a la qual pertany el mirall! I si trobem aquella persona, segur que ella ens podrà dir on és! Frank estàs segur que estant transformat en falcó podràs memoritzar les runes?

—Sí —va assentir el Frank—. Si la pista és molt llarga, hi aniré pujant tants cops com faci falta i l'aniré copiant en un pergamí de mica en mica.

Els altres dos van assentir i es van parar en sec en arribar a les portes de ferro forjat. Van mirar enlaire per veure els dos porcs senglars alats a bans i banda, com protegint-los.

—Som-hi —va dir el Frank—. Sort que amb tanta pluja i boira ningú no ens veurà!

El Frank va tancar els ulls, i en cosa de segons es va transformar en un gran falcó, que devia fer ben bé un metre i mig d'envergadura d'una punta de l'ala a l'altra. Es va enlairar i es va recolzar al llom d'un dels porcs. La mirar el seu cap i va fer que no. Després va volar cap a l'altre, amb el James i la Geena a sota, amb els dits creuats esperant que ja ho tinguessin.

Era allà. Van veure que el Frank obria molt els ulls i descendia cap a ells. Quan av tocar a terra ja tenia peus humans i anava xop de dalt a baix.

—Hi era, la pista? —va voler saber la Geena.

—Sí... —va assentir el Frank.

—I què? —el va apressar ella—. És molt llarga?

—No, diguem que no... Arg!

El Frank va caure de genolls a terra. El James i la Geena, que es van espantar es van ajupir i li van posar el paraigua a sobre.

—Frank! —va cridar el James—. Frank, què tens, estàs bé?

—Sí... —va fer el Frank—. És l'Alice. Ha... ha descobert una cosa important...

—Com ho saps? —es va sobtar la Geena—. Us comuniqueu telepàticament?

—Mmm... no ben bé... ens ha passat sempre, des que som petits... —va explicar el Frank mentre es tornava aposar de peu—. Suposo que deu ser pel fet de ser bessons i bruixots i això... no és que quan estem lluny l'un de l'altre, com ara, podem notar les sensacions que té l'altre... com la por, o l'alegria o la ràbia... pel que he sentit, ara mateix està al·lucinant per un tub.

—Doncs ja ens ho explicarà —va arreglar la Geena—. Però va, ara tu, digue'ns què has vist! Quants símbols hi havia.

—Només un —va contestar el Frank.

—Un? —es va sorprendre el James—. Caram. El recordes per dibuixar-lo?

—Sí, el recordo —va assentir el Frank—. És el símbol dels Zúrichs.


Apa me'n vaig ja. A veure si algú aconsegueix descobrir què és el que ha vist l'Alice!!! I això dels Zúrichs què? Us ho esperàveu?? Espero noves teories!

Això s'acaba, gent! Només en queden 5!

Petons de énsaimades de sobrassada!

Agatha Black


Llegit 1247 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarginny loovegodEnviat el 23/08/2009 a les 23:48:26
  #19266He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  primera!
  mu llegeixo! • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 24/08/2009 a les 00:52:03
  #19267He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Ohh!! no saps com me emocionat kuan e vist el capi! :)

  és super interessant com u lligues tot! es geniaal!
  No tinc nidea del que pasara, pero espero que pengis aviat!! esta massa emocionant per deixar-ho aixi!
  Per cret, ke fort lu del frank i l'alice eeh! axo pot ser molt util...

  intriga intriga intriga!
  un peto! :)
 • Avatarrodlel14Enviat el 24/08/2009 a les 12:27:43
  #19269He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola i perdó!!! He estat de vacances i he tingut temps d'obrir la pàgina fins avui!

  El símbol dels zúrichs? Que potser... (com ja vaig pensar fa temps... i vaig comentar...) en són els propietaris legítims?
 • Avatarrodlel14Enviat el 24/08/2009 a les 12:34:49
  #19270He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Perdó, és que he clicat a enviar sense voler.

  Bé, al que anàvem. Per fi, després de uns quants mesos sense idees per a teoritzar, ha tornat a mi un torrent d'imaginació desbordant, que fins i tot pot ser excessiu!

  L'Alice... jo crec que ha descobert que està emparentada amb algú especial... potse amb algú que no és huma...?

  Per avui no diré res més, almenys per ara. Si descanso una estona estic segur que se m'acudiran moltíssimes coses.

  Enric
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/08/2009 a les 13:56:40
  #19271He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ah, per cert, per si de cas no ha quedat prou clar... la paraula HOG en anglès vol dir "porc senglar". Potser, com el Frank, sóc l'única que me n'havia adonat que hi ha moltes coses en aquell poble que comencen per HOG, a més a més dels senglars alats a les portes... Vosaltres us ho havíeu plantejat mai? Jo sí, total, que ho he aprofitat per l'última pista ja que vaig trobar que Ravenclaw veritablement va ser qui va vatejar l'escola.

  Per cert, ara que ja han sortit les 4 pistes, totes quatre són reals, vull dir que no me les he inventades jo, que les va dir la Rowling en algun moment o altre. Mola quan tens alguna idea, i la Rowling te la recolza! ^^
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/08/2009 a les 14:03:00
  #19272He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Laura*Malfoy: sí a mi també m'agrada molr ara cap al final, en què tot va lligant... i espera, que ara queden un parell de coses que us qudareu... UAAAAAASKA! XD No és per tirar-me floretes, però és que ara ve el millor.^^ I lo del Frank i l'Alice, no tenis per què posar-ho, només volia que ho tinguéssiu present de cara a una escena que tinc preparada per la següent fanfic.

  rodlel14: sí, sí, òbviament els zúrichs són els propietaris legítims del mirall. Si vols alguna pirta per saber què són, et recomano que dongis un altre cop d'ull a la pista d'Slytherin. És al capítol 25. L'Alice, sí, ha descobert que està emparentada amb algú molt especial... bé, de moment, ho sospita. Descansa i després hi tornes.
 • AvatarTooruEnviat el 24/08/2009 a les 18:22:20
  #19273

  hola!!! Esta rebuscat, pero genial com sempre.  Esta Alice emparentada amb algu important aixo segur, pero amb qui? Pot ser te que vore amb els zurichs. Nose com has dit ja es quedarem amb la boca oberta en el següent!!

  Adeu!!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 24/08/2009 a les 18:31:33
  #19274He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Ja me l'havia llegit, però no he pogut comentar fins ara.

  M'estàs deixant flipant. Per què la relíquia és pels zúrichs, si no són inofensius? En què pensaven els fundadors quan van deixar el futur del món a les seves mans?

  L'Alice haurà vist que està emparentada... amb els Anastassakis! És broma, paranoia total. Ja m'informaré d'algo d'Anchiano, a veure si puc trobar alguna cosa.

  En fi, 1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/08/2009 a les 18:48:20
  #19275He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Tooru: sí ja sé que està rebuscat... de fet, m'he tronat a rellegir el capítol i no m'ha agradat massa com ha quedat, però en fi, ara ja està fet. No, l'Alice no està emparentada amb els Zúrichs... però hi ha algú qye sí que ho està! I ep, no dic més!

  marta_ginny: no, els zúrichs no són inofensius. De fet, inofensius és la paraula que menys els escau. Però això no vol dir que siguin dolents! Vill dir que... El Dumbledore era inofensiu? Els Zúrichs... són el que són, i el que són està estretament lligat amb el mirall. Com li he dit al rodlel14, mira't la pista d'Slytherin, és al capítol 25. Si esbrines quin és el poder del mirall, endevinaràs què són els zúrichs. I l'Alice... wow! No està emparanetada amb els Anastassakis, però... gairebé! Ai, ai, ai, no puc dir res!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 24/08/2009 a les 19:50:42
  #19278He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Ualaaaaaa catxo comentari! M'he superat!!

  Això dels zúrichs i la pista... ho resumiré amb dues paraules.

  Ni idea.

  Lo del mirall només se m'acudeix una parida: Multiplica el que s'hi reflexi. Però ja et dic, és una parida com qualsevol altra massa poc rebuscada pel que ens tens acostumats.

  I si fos això, i encara que no ho sigui, estic segura que això de "multiplica i venceràs" està relacionat amb el vers de la profecia "i la multiplicació de les imatges sortosament s'atura". Uau. M'ho estic aprenent de memòria.

  Doncs no ho sé. I tinc mon germà que vol l'ordinador i em fa fora, així que ja respondràs algo.

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/08/2009 a les 21:21:57
  #19279He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Vale, la marta_ginny ha descobert el que ha descober l'Alice. Més o menys. Per cert, no cal que et capfiquis tant en la història perquè m'he pres algunes llibretats per fer que encaixessin amb la història. ^^ De fet, m'he qeuibocat amb la data que he posat i ara ho canviaré. Ja que ho tens, t'ho dic: la Giulia és la seva filla. • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/08/2009 a les 21:24:49
  #19280He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Pert cert! Llegieu-vos Albus Potter i la Caixa de Pandora, que us agradarà, acaba de publicar el primer capítol. • myre_ginnyEnviat el 24/08/2009 a les 22:21:20
  #19282

  wow!!

  llegeixo dsd alemania, x venir aki vaig passar x zurick i vaig pnsa en la fanfic.

  mas deixat intrigadissimaaa!!  es com al final dls bons llibres, q totes aqelles coses q passaves x alt comencen a tenir sentit. en fi, q mencanta, i no tinc ni idea dl q psara, ni teories ni paranoies, pro segur q ens sorprendras xD.

  sabrem mes coses d la Blake, oi??  mintriga aqsta noia,

  enfi, seguex aviat!

  petons!!
 • AvatarTooruEnviat el 25/08/2009 a les 09:36:30
  #19284

  Hola!

  Crec que Guila es la filla de l'oracle (parida) i esta emparentada amb els zurichs pero no se com.

  Si juntes totes les pistes, et duran al mirall, pero com? Amb les paraules, fent alguna frase amb algunes pistes  ( val  crec que aixo es molt rebuscat) Pero anire pensant.

  Adeu!

  PD: Ara es quan me dius que no. xD
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 25/08/2009 a les 17:15:41
  #19287He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  myre_ginny: ets a Alemanya? Que bé, que et vagin genial les vacances! Mola ara, el final, oi? Doncs espera, que ja en passaran de coses, ja, i ja lligaran coses, ja! XD La Blake continuará sortint, però segurament ja no en aquesta fanfic, sinó en la següent. És per una història paral·lela que tinc pensada per més endavant, que podria arribar a mes important o menys, ja veurem, depèn de com vagi la història! ^^

  Tooru: La Giulia ni ñes filla de l'Oracle ni té res a veure amb els zúrichs. Pero té a veure amb altres personatges que s'han mencionat. I lo de les pistes no va així... a veure, representa que cada pista et diu una cosa diferent. La de Gryffindor diu què és. La de Slytherin explica quin és el seu poder. La de Hufflepuff siu on és (però és el lloc fals) i la de Ravenclaw diu a qui pertanys (o sigui, als zúrichs). I ja us ho dic: els quatre fundadors la van amagar al lloc més obvi.
 • AvatarTooruEnviat el 25/08/2009 a les 17:44:05
  #19288

  Hola!

  Ja me imaginava que era imposible. Continuare pensant.

  El lloc més obvi es el despatx del director? O el Gran Salo?

  Be, millor, el lloc més obvi esta en Hogwarts??

  Adeu!

  Pd: Crec que me emocione masa.  xD
 • AvatarTooruEnviat el 25/08/2009 a les 18:05:10
  #19290

  Jo una altra volta. Estat pegant-li voltes a:

  Imatges i reflexos.

  Multiplica i venceràs.

  Dobles i bessons.

  Matèria i realitat.

  I crec que te que vore amb Alice i Frank. Perque son bessons i al ser ho son com dobles. La primera pista no l'entenc molt pero deu ser que son com un espill, ja que son bessons.

  Tot i que crec que no es aixina, perque es molt repetitiu.

  Ja diras
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 25/08/2009 a les 21:21:29
  #19292He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Tooru: No té res a veure amb els Longbottom. Pel que fa a localització... no l'has encertat però no vas desencaminada del tot... és tan fàcil com preguntar-se... quin és el lloc més segur del món? • AvatarTooruEnviat el 26/08/2009 a les 09:27:01
  #19293

  Hola!

  Val ja me imaginava que lo dels Longbottom no seria. 2 punts menys. Ja en tinc 8.


  Hogwarts, es el lloc mes segur.  

  I el 2on Gringotts pero no pot ser perque  han entrat a robar moltes vegades i no es tan segur. Aixi que jo dic Hogwarts. 
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 26/08/2009 a les 11:41:19
  #19294He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  És la seva filla!?

  Uau. Flipa. Que bèstia no?

  Pobre comentari... snif... tant que me'l vaig currar i ara vas i l'esborres. El comentari més larg que he fet. Però sembla que sóc la que té més coses endevinades, no? De totes les paranoies... algunes de meves s'hi acosten bastant XD. És que jo tinc vocació d'oracle XD.

  I qui és la mare de la Giulia? Perquè em vaig llegir tota la biografia de la wikipedia (sí, no facis aquesta cara, quan vull descobrir alguna cosa la descobreixo i punt) i les dues úniques dones de les quals es parla són la del quadre (no vull dir massa) i una amiga seva. I no crec que fos bruixa, perquè si no d'ella, almenys, en parlarien.

  Ara anem a la relíquia: està a Hogwarts fijo. Si dius que és el més obvi i el lloc més segur del món...

  Ara, el lloc de Hogwarts... si està a la sala de la necessitat ho tenim bé. També podria estar al despatx de la McGonagall o a alguna sala comuna. I si no... hi ha moltes sales a Hogwarts. Podria estar a molts llocs secrets, com ara un que t'inventis tu. Cosa que no m'estranyaria. Podria estar a la sala on hi havia la pedra filosofal, a un lloc just al centre de Hogwarts, fins i tot al Gran Saló i que ningú ho sàpiga, a la torre d'Astronomia, al rellotge i tot. No ho sé.

  I per cert, això que he descobert dels Longbottom... no entenc què té a veure amb la història. Si tingués a veure amb la relíquia... podria ser que estigués a Ca l'Alfred mateix?

  Wenu re, que no se m'acudeix res més.

  Per cert, que marxo de vacances dilluns que ve, i si penges un capi no el podré llegir fins que arribi a Itàlia. I primer passaré o per Carcassona o per Fussen (ja sé que està lluny, però ens fa ilu XD). Així que no siguis dolenta i diguis que t'he abandonat, que aviso, OK?¿

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 26/08/2009 a les 11:48:41
  #19296He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Ualaa em pensava que era més curt! Això és que estic inspirada, vaig a escriure • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/08/2009 a les 14:17:11
  #19303He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Tooru: vale, sí, ara ho dius bé ^^

  marta_ginny: sí, crec que ets la que més t'hi acostes en gairebé tot... la ginny_lovegood també té molt bones idees, normalment. I el rodlel14 de vegades em fa por i tot XD De totes maneres, penso que si no us contestés els missatges aniríeu molt més perduts, perquè crec que al final ho acabeu endevinant per eliminació, ajajaja! La mare de la Gulia serà la seva miga, no la del quadre. De tota manera ja t'he dit que m'he pres unes quantes llibretats, ja se sap que no va tenir mai fills... de fet deien que ni tan sols no... bé, suposo que ja ho entens no puc donar més pistes, però que per la seva condició no hauria tingut fills. Sí, els fundadors la van amagar a Hogwarts i justament en un dels lloc que has dit. No cal que et digui quin perquè penso penjar el proper capítol avui mateix... ja gairebé està enllestit.I ja veuràs per què al final tot té a veure amb els Longbottom...! ^^
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:29:48
  #26349He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Bingo!! La Rose i jo hem pensat el mateix!! O si fa no fa el mateix... ella ha arribat al fons de la qüestió i jo em vaig quedar a mig camí xD Ah! Com? És cert, no hi havia caigut! És precisament el lloc on no és! Que enrevessat xD

   

  Aquest diàleg m'ha encantat:

  James: El mussol sensat esgaripa a mitjanit

  Albus: Però els senyors grisos observen amb tristesa els homes sense amo

  J: Hurra, hurra per la filla de la germana de la soltera

  A: Pel botxí tots tenim la mateixa alçada

  J: Sí, sens dubte la rosa és dins l'espina

  A: La torre mal construïda tremola al pas de la papallona.

  J: La balena empresonada no sap res de les grans profunditats!

   

  Tot era la contrasenya? Ostres, si jo em pensava que estaven parlant en clau!! Et volia demanar el quadern del codi i tot! hahhaahaaa Es pot interpretar alguna cosa com:

  -Sóc en James que us vinc a fer classe (el mussol sensat) i que truca a la porta (esgaripa) a mitjanit (hora de la cita).

  -Elfs domèstics? :S

  -Si no fos perquè és filla el germà i no de cap germana, pensaria en l'Agatha McGo xD

  -Que si ens castiguen (el botxí), ens castigues a tots per igual (tenim la mateixa alçada)

  -Què vol dir? Que la McGonagall (o potser la Rose) ha caigut en una mena de trampa?

  -Parlen de la Tore de Gryffondor o què? O de la mussolerissa?

  -El professor de guarda que ens pot castigar si ens troba (la balena empresonada; encara que si fos així seria balena que empresona) no sap res del que es fa aquí (les grans profunditats).

  Ja ho sé: Se me n'ha anat la flapa hahaaa

  També m'he petat amb les «profunditats profundíssimes» i quan en Charlie els demana que clavin una empenta a «La Porta del Coneixement Que l'Ignorant No Ha De Travessar [perquè] s'encalla a la que cauen quatre gotes» hahahaa

  Com trobava a faltar l'Exèrcit de la McGonagall i l'Albus místic!! ^^

  Sí!!! Ravenclaw va posar el nom a l'escola!! El Porc Berrugós!! Ho vaig posar a La Cinquena Fundadora i també va sortir al tema aquell dels noms traduïts! ^^

  Renoi, que fàcil ha estat de parlar amb l'Helena Ravenclaw (que em sorprèn que hagi contestat anomenant-la Dama Grisa...). Em pensava que era molt tímida i que s'amagava... (ah! I primer li diu de vostè i després de tu...). Però amb això de no voler ser la filla de, l'has encertat. Però bé que no diu pel nom el d'Slytherin... El fill d'Slytherin? L'Emerick?

  M'encanta!! Hog-warts, Hog-smede, porcs senglars alats... I el Cap de Senglar!!!

  Això que el Cap de Senglar és tan antiga com Hogwarts i que havia estat la casa de Ravenclaw, ho has llegit en alguna banda o t'ho has inventat?

  Només un símbol? El dels Zúrichs...? I dius que algú està emparentat amb els Zúrichs!? Mare meva, no deu pas ser l'Agatha!!!!??!!! O.O I què dius, que la Guila és la filla de qui? :S

  Estic que em moro per saber la veritat...

  Antares
 • irinawatson06Enviat el 07/09/2017 a les 13:43:39
  #27176

  Jo mia havia pensat això dels porcs senglars... A aprtir d'ara m'hi fixaré més jajajaja

  Aquesta telepatia que tenen en Frank i l'Alice és molt lol però mola.

  Des de que es van separar no has escrit cap altre moment on estiguin junts l'Albus i l'Scorpius...sad