La vida continua - Quidditch
AvatarEscrit per safrerut
Enviat el dia 02/08/2009 a les 14:53:12
Última modificació 02/08/2009 a les 14:53:12
Tots els capítols de La vida continua
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Quidditch

Durant les següents setmanes la Gina va intentar saber alguna cosa sobre si els de Slytherin tramaven alguna cosa, però arribaven finals de Setembre i no va tenir èxit. El Jeff se'n fumia i no cansava de repetir-li que no calia que se'n preocupessin, perquè gairebé no havien sentit res en aquella conversa, i es podria ben bé tractar d'una broma que estiguessin planejant. L'Erik creia que podria ser que si que planegessin alguna cosa, però que com que havien sentit tan poca cosa, no podien investigar res de res. Per altra banda, el Jeff faria la seva primera locució de quidditch l'endemà, en el primer partit de la temporada, el partit amb més expectació que hi podia haver a Hogwarts: Gryffindor contra Slytherin. Els equips de Gryffindor, Hufflepuff i Ravenclaw li havien donat permís perquè assistís als seus entrenaments per observar les seves tàctiques i reconèixer millor els jugadors sobre l'escombra. A més, quan feien els partits de prova, aprofitava per practicar locucions en veu baixa. El capità de Slytherin li havia dit, amablement, això si, que preferien mantenir la seva estratègia en secret. Aquells dies havia seguit els consells del professor Flitwick i havia enviat un parell de cartes al seu conegut Lee Jordan, que li va enviar algun consells. En Lee ara treballava a Radio Profètica, que tot i el nom no estava influenciada per la Conselleria com el Periòdic Profètic, i hi feia les retransmissions de partits de Quidditch.


-Jeeeeff! Desperta't!


El Jeff s'havia quedat pensant en la seva primera locució de Quidditch, en els deures de Pocions i el treball de Transfiguració i s'havia quedat assegut a la taula del Gran Saló aguantant una torrada amb cara d'imbècil. Va agitar el cap i va mirar al Maurice, que l'havia cridat i aguantava com cada dia un exemplar del Periòdic Profèctic.


-Ai, perdona... Digues...

-Mira què diuen a el Periòdic...-Els cinc nois de Gryffindor s'hi van abalançar per veure l'article que assenyalava en Maurice.


L'article parlava d'un antic Cavaller de la Mort que s'havia escapat a viure a Kosovo i havia fet una crida a totes les persones lleials a l'Innominable que per què tornessin a prendre el poder. Com el mateix diari assenyalava, es tractava d'una petició molt esborrajada, ja que els pocs partidaris de l'Innominable que quedaven fora d'Azkaban no arribaven a trenta, i res assegurava que volguessin obeir ordres d'un cavaller de la mort que va fugir. El diari va passar ràpidament per les mans de tots els nois i noies de primer de Ravenclaw.

-Boig- va sentenciar el Jeff, i els altres li van donar la raó-, aquest home és ben boig.

Va tornar al seu lloc a menjar el que li quedava d'esmorzar, i es va dirigir amb els seus amics a classe de Botànica. La professora Coliflor els va fer tallar fulles de Mossegalls, unes plantes que feien un soroll semblant al d'un gall i les fulles de les quals mossegaven si no les agafaves per la tija. El Jeff va acabar amb mossegades a gairebé tots els dits de la mà esquerra. La resta del dia se'l va passar pensant en el partit de l'endemà, fins al punt que fent pocions se li va fondre la marmita.


I finalment, el gran dia va arribar. El primer partit. Aquell matí els seus companys de Ravenclaw es van vestir amb els colors de Gryffindor, però a ningú se li va oblidar de desitjar sort a en Jeff en la seva primera locució. Tot i que sabia que la gent no n'estaria gaire pendent, d'ell, també sabia que si s'equivocava gaire podrien començar a enfotre-se'n o, encara pitjor, potser no el cridarien per comentar el següent partit. Així doncs, s'havia preparat a consciència i havia ampliat els seus ja extensos coneixements de Quidditch, s'havia après de memòria els noms dels jugadors de tots els equips de l'escola, i per entrenar-se, a part de dir-ne els noms als entrenament on podia anar, practicava a reconèixer-los de lluny a l'escola. Va entrar al Gran Saló i va veure que els jugadors dels equips ja havien arribat. Tres de les quatre taules vestien de vermell i groc. A les seves taules respectives, els capitans ja començaven a donar indicacions als seus jugadors. No se'n va adonar i ja es trobava a la grada del comentarista, el camp omplint-se i amb la professora McGonagall i el professor Llagot. Altres docents van anar arribant, i també un convidat.

-M'alegro de tornar-lo a veure, Potter.- Va dir la directora al noi de dinou anys que acabava d'arribar.

-Hola professora McGonagall, igualment.

En Harry va saludar i parlar amb els altres ex professors seus, fins que la professora li va presentar el Jeff, que s'havia girat per veure el mite que es trobava davant seu.

-Li presento el nostre nou comentarista, en Jeffrey Merryl.

-Hola, encantat

-Igualment...-Va fer el Jeff una mica insegur.-Com és que ha vingut avui?-Va preguntar cohibit.

-Com que jugava Gryffindor i a més la Ginny, no m'ho podia perdre!

El Harry va seure just a un costat del Jeff. A l'altre, la McGonagall. El Jeff va comprovar que el camp ja estava força ple, però va esperar una mica per engegar el sistema d'altaveus amplificats per màgia. Va repassar un moment la llista de jugadors i va demanar a la professora si la hi podia penjar a la paret de la grada, per poder-la mirar ràpidament si es descuidava algun nom. Amb la llista penjada, el Jeff va esperar a que Madame Hook sortís al terreny de joc, senyal que un minut després ja sortirien els jugadors. Va pitjar el botó i va començar a parlar amb una veu molt més segura que com se sentia en realitat.


-Bé gent, doncs el primer partit, i quin gran partit, ha arribat! -El seu comentari va ser rebut amb grans aplaudiments, que li va fer la impressió que estaven dirigits a ell- Els jugadors de Gryffindor i Slytherin estan a punt de sortir al camp! Aquí tenim Gryffindor!!! L'equip el formen John McArthur com a porter, Hannah Oldfield, Martin Wood i Mike Ryan jugaran amb la bomba, Nora Thompson i Arthur Clark s'encarregaran de les bales i la caçadora i capitana de l'equip, Ginny Weasley! - Tres quarts de graderia van embogir i van començar a cridar "Weasley! Weasley!" - I aquí tenim Slytherin! Jeremy Ian defensarà els cèrcols, Judith Chloe, John Michaels i Brian Yaxley són els encistelladors, Paul Chloe i Helen Edwards els batedors i el caçador Keith Tree! L'equip capitanejat per John Michaels ja se situa en posició... - Les graderies de Gryffindor van començar a xiular l'equip verd. - L'equip de Gryffindor ha estat entrenant amb un esquema de joc basat en l'agilitat i jugades dels encistelladors i la rapidesa de la caçadora Weasley, mentre que Slytherin tenen una gran velocitat amb les seves flamants Cometa 300 i és segur que aprofitaran aquest gran avantatge! Madame Hook ja obre la capsa de pilotes... La papallona daurada comença a volar, l'àrbitre agafa la bomba, la llença... i el partit comença! - Just llavors, Madame Hook va deixar anar les bales i va pujar a l'escombra. - La té Oldfied, vola ràpidament cap als cèrcols de Slytherin, Chloe li acaba de batejar una bala duríssima, però l'esquiva i passa la bomba a Wood, que arriba al cèrcol, la llença i... la atura Ian!!! Les Cometa 300 estan fent sens dubte la seva feina! El porter passa la bomba a Yaxley, que arrenca a volar cap als cèrcols vermells, quina rapidesa, mare meva, si ja hi és, dispara i... Ciiistella!- I una mica a desgrat, va afegir deu punts al marcador de Slytherin. - Weasley dóna algunes indicacions als seus nanos, que ràpidament treuen la bomba, aquest és Ryan, esquiva una bala però no s'arrisca i la passa a Wood! Wood esquiva l'altra bala, continua volant, és just davant dels cèrcols, sembla que llençarà a l'esquerra... Doncs no, la passa a Oldfield que és a la dreta... I cistellaaaaaa de Gryffindor!!! El porter Ian ha pensat que la bomba aniria a l'esquerra però Wood ni tan sols ha llençat sinó que ha passat la bomba a Oldfield, que amb el cèrcol de la dreta vuit ha marcat amb tota tranquil·litat! Gran jugada assajada de Gryffindor!


El partit va continuar durant deu minuts amb algunes cistelles sobretot per part de Gryffindor.


-Arribem als vint minuts de partit i Gryffindor guanya vuitanta a trenta! - Va dir el Jeff ara ja desinhibit - Els caçadors no han vist cap rastre de la papallona,i volen per sobre de l'activitat general... Just en el moment que Ry... no, Wood agafa la bomba, s'apropa ràpidament als cèrcols de Slyherin i... uffff!!! Una bala llençada amb encert per Chloe li ha impactat a la panxa i tot i que la bomba que duia agafada ha amortit l'impacte, segurament demà encara li farà mal! Ara la té Yaxley, atenció que al contraatac Slytherin ha demostrat ser perillós, ja és davant dels cèrcols, una bala passa prop del porter McArthur, que es desvia cap a l'esquerra i ... Cistella de Slytherin! Vuitanta a quaranta! Sembla que Weasley torna a donar instruccions als seus, veiem que gesticula força, possiblement veurem un canvi d'estratègia en les accions de Gryffindor. Ara els tres caçadors avancen junts pel camp a tres metres entre cadascun, la duu Wood, que esquiva una bala i passa la bomba per a Oldfied que segueix acostant-s'hi, l'altra bala se li dirigeix i passa la bomba a Ryan que s'acosta als cèrcols, el porter s'inclina cap a ell, però la passa per Oldfield i ciiiiiisteella! És una cistella d'aquelles que haurien de valer trenta punts, i no és el primer cop que l'equip roig ens ofereix una jugada tàctica de nivell de Quidditch professional! I Gryffindor se situa amb noranta punts, a cinquanta de Slytherin de nou! Ara la duu Michaels ràpidament cap al cèrcol que defensa McArthur, una bala llençada per Thompson el desequilibra, la bomba cau i la agafa ràpidament Wood, que esquiva una altra bala, la passa per a Oldfied, que continua cap als cèrcols, la passa per a Ryan, que encistella... Però... atenció que Slytherin ha llençat una bala amb molta mala bava que ha impactat el clatell de Hannah Oldfield just després que la passés per Ryan, i Wood la ha aconseguit aturar abans que caigués... Madame Hook xiula temps mort... Els dos equips en pes baixen a terra... Oldfield està inconscient... Però sembla que es recupera... Si senyor, s'aixeca de nou i munta l'escombra! - Totes les grades, fins i tot la d'Slytherin van aplaudir a la menuda de segon de Gryffindor. - I el partit es reprèn! Cent a quaranta! Wood té la bomba, una bala el desequilibra una mica i la bomba li cau, recupera Yaxley, i aquí tenim el seu contraatac... ¡¡¡I atenció, perquè sembla que tant Weasley com Tree han vist la papallona perquè han arrencat a volar des de posicions diferents!!!... Ah, allà la tenim! A dos metres del terra la papallona ha decidit parar a reposar i els dos caçadors s'hi llancen! - El Jeff, que cada cop parlava més ràpidament va notar com en Harry Potter s'aixecava per veure-ho millor - Yaxley no ha encistellat i Gryffindor contraataca! Weasley va per endavant de Tree, la papallona ha tornat a volar però Weasley la segueix de prop i Tree no deixa de petja a la caçadora pel-roja just quan Gryffindor torna a marcar! Weasley estén la mà i... bala! Quina bala llençada amb tanta mala bava per Albus Michaels, que ha tocat al peu de la caçadora Griffie, que tot i això no s'atura gairebé gens, torna a encalçar la papallona i... I L'AGAFAAA!!!! -Com tota la graderia, el Jeff va embogir- La ha capturat Weasley! Les escombres d'última generació avui no han servit de res per a Slytherin, que ha plantejat un joc basat en l'abús de les bales i les Cometa 300! I Ginny Weasley ha dit als seus nanos "Sabeu què? 'Nem a jugar a quidditch!!" I quin quidditch! Quidditch del de debò! Qudittich d'estadi olímpic!- El comentari va ser molt ben rebut per tres quartes parts de la graderia que van afegir aplaudiments a la cridòria general.

-Senyores i senyors! Gryffindor avui ha derrotat a Slytherin dos-cents seixanta a quaranta! Partit per recordar per les jugades assajades de qualitat per part de Gryffindor i pels contraatacs rapidíssims per part de Slytherin, tot i que no han servit per aturar l'equip que Ginny Weasley ha construït! I fins la propera, d'aquí a un més, Ravenclaw contra Hufflepuff!

Mentrestant, l'equip de Gryffindor va fer la volta a tot el camp amb les escombres, parant-se a saludar davant la grada on hi havia els professors, el Jeff i en Harry Potter, que va saludar enèrgicament a la Ginny Weasley. La professora McGonagall un xic afònica de tant cridar, es va girar i va dir a en Jeff:

-Merryl, vostè va camí de ser un periodista dels bons!El meu humil homenatge a en Joaquim Maria Puyal xD


Llegit 727 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarivi_potterEnviat el 03/08/2009 a les 00:12:17
  #19128He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  oooh, ooh i ohhhh!

  Simplement, m'ha ENCANTAT! De debó seràs un/una gran periodista com segueixis així! Quin capítol! M'ha fet estar pendent amb tensió i després alleujada amb la gran actuació de la Ginny! Això sí que és Quidditch jeje

  Segueix aviaat, un petó ;)
 • AvatarnathalilupinEnviat el 03/08/2009 a les 15:32:29
  #19132He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


  Hola!!!

  Perfecte, no hi ha paraula que ho descrigui millor apa que mira que els parragrafs tant llargs no han fet que deixessis de llegir perquè mantenia la "intrgia" i l'emoció durant tot l'episodi semplement perfecte de veritat m'ha agradat molt.

  Continua aviat

  nathalilupin

  pd: Si vols passar-te pels meus t'ho agrairé xDxD