L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 26: La inspecció
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 20/07/2009 a les 11:55:32
Última modificació 20/07/2009 a les 11:55:32
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 26: La inspecció

Hola! Sé que hauria hagut de penjar ahir, però no em va internet a casa i he hagut d'anar a avui a un cyber XD.

Veig que només tinc 6 treistos comentaris, suposo que és perquè la gent està boja encara buscant a l'adreça de correu antiga (que dic jo que s'hauria pogut avisar per mail, però bueno). Suposo que ja se n'anirà adonant tothom.

Apa, us deixo amb el capítol nou, que no tinc gaire temps!


26- La inspecció

 

Al cap de poc menys d'una setmana, a l'hora d'esmorzar, al James li va arribar una carta del seu pare. De fet, ja se l'estava esperant. Com que li havia dit al seu germà que passava d'ell, no havia tingut més remei que deixar-lo tranquil i no interrogar-lo sobre a qui havia explicat allò de la Lizzbell, de manera que li havia encomanat a la vampiressa que expliqués la situació al seu pare directament.

—Què diu el Harry? —va preguntar el Frank.

Finalment, el James havia explicat als magatotis tot allò de la Lizzbell, tot i que fins ara no els n'havia dit res, perquè almenys en el seu cas estava segur que no sortiria d'allà. No era com explicar-ho a un grup d'Slytherins pro-nazis que coneixies de feia només unes setmanes.

—Doncs anem-ho a veure... —va fer el James, aplanant la carta perquè els quatre la poguessin llegir.

 

James,

Gràcies per explicar-me tot aquest trasbalsament que està vivint l'Al. No ho crec, però n'hem parlat amb el Ron i l'Hermione, i ella opina que és possible que la mossegada del vlad hagués deixat alguna seqüela que afectés la seva personalitat; però és clar, com que els vlads són uns éssers que han aparegut per aquí tan recentment, no ho podem saber del cert. He pensat d'anar a veure el Neville, que també va rebre una bona queixalada, a veure com es troba.

De totes maneres coincideixo amb tu que l'Al té molts daltabaixos emocionals, i més amb l'edat que té, i que més aviat pot ser que estigui passant una etapa rebel (Déu no vulgui que la passis tu o ja podem anar tancant la paradeta. És broma. Ha, ha). No, ara seriosament, no crec que sigui el més intel·ligent per part teva deixar-lo de banda en aquests moments.

Personalment, no em fa res que es faci amic de gent d'Slytherin, tot i que sé que tu no ho veus igual; ja ho entendràs quan creixis, suposo. El que no em fa ni un pèl de gràcia és que s'ajunti amb gent d'aquella llista. Els pares d'aquests alumnes són sospitosos d'estar relacionats amb els vlads i els demèntors i seria molt fàcil aprofitar l'amistat que puguin tenir per treure'li coses sobre mi, o sobre el departament, o sobre la Conselleria, o sobre mesures de seguretat, etc. I més encara tenint en compte com és l'Albus... es refia massa de la gent.

Pel que fa al Malfoy i al McNair, no, no sospito d'ells. Del McNair perquè ja n'he parlat amb la McGonagall i em va perjurar que no tenia en plantilla cap persona de tendències sospitoses. I pel que fa el Malfoy... no, no està amb ells, seguríssim. Bé, no crec que t'hagi de donar explicacions, però no sé per què sempre me'n vaig de la llengua amb tu.

Per cert. Angela Parkinson? De veritat? T'ho juro que és l'última persona que m'esperava de nora. L'Scorpius Malfoy no em molesta excessivament, per això.

Bé, al que anem, que hem de solucionar això de l'Albus. I com que el que estàs a Hogwarts ets tu, molt em temo que gran part del pla l'hauràs de dur tu a terme. Atenció al pla: Fes que tota aquesta gent s'allunyi de l'Al com sigui.

Sé que no és el pla més elaborat del món, però et deixo a tu la part d'imaginació. No facis la cara que estàs fent, que sé que tens inventiva. I sé que t'encantarà dur-lo a terme. També sé que probablement a mi no m'agradaran massa els mètodes, però no es pot tenir tot, de manera que et deixo via lliure. Mira que mori ningú en el procés, si pot ser, eh? I si la McGonagall t'enganxa, jo no me'n faig responsable, negaré qualsevol connexió amb el pla (sí, ja sé que tinc molta barra, però és l'única manera que no la facis excessivament grossa). Per si de cas pensessis guardar la carta com a prova, que sàpigues que cremarà un cop l'hagis llegida. Un sortilegi nou molt pràctic que hem descobert els aurors. Mola, eh?

Bé, doncs ja saps què has de fer. Espero que la propera vegada que enviï la Lizzbell torni amb bones notícies sobre l'Albus. Sort!

Una braçada i un petó de la teva mare i  meus.

Harry Potter

PD: Recordes que et vaig dir que parlessis amb l'Aberforth Dumbledore durant l'atac que van fer a casa seva a l'estiu? Necessito assegurar-me que no van ser imaginacions seves, perquè podria estar en perill. Encarrega't d'esbrinar-ho, també.

 

—No molaria —va fer el James quan la carta va començar a cremar— que em deixes de parlar com si em pagués un sou?

 

*  *   *

 

Era dimecres, i allò volia dir dia lliure pel James: a Transfiguració hi anava l'Alice; a Història de la Màgia, la Geena, i a Pocions, el Frank. A primera hora, però, sabia que el Dumbledore tenia hora lliure, de manera que va anar a parlar amb ell al seu despatx.

Mentre s'hi acostava pel passadís, però, va sentir uns sorollets molt estranys que sortien de darrere la seva porta. S'hi va apropar amb compte, va acostar la mà al pany, i...

BAM!

Abans que pogués obrir-la, ell, la porta i l'Aberforth Dumbledore van sortir disparats ben bé tres metres enllà, propulsats des de l'interior. I és clar, el James va quedar al terra a sota de tot, amb la porta i el professor a sobre.

—Funciona! —va exclamar el Dumbledore, entusiasmat.

—Professor? —va fer el James des de sota com va poder—. Professor Dumbledore? Sóc a sota la porta!

El James va notar que una petita quantitat de pes li baixava de sobre i va veure que el vell s'ajupia per mirar-se'l.

—I troba normal anar pel món ficant-se a sota de les portes dels altres, Potter?

El James es va estar de fer cap comentari.

—M'ajuda a sortir, siusplau?

El Dumbledore el va ajudar a enretirar la porta i a aixecar-se.

—S'està prenent les pastilles d'extracte de granota, professor? —li va preguntar el James educadament.

—Sí, i tant —va assentir el Dumbledore, traient-se un potet de la túnica—. Però és que ara he descobert que... si me'n prenc dues de cop tinc uns minuts de lucidesa increïble!

—...que aprofita per fer volar pels aires el seu despatx? —va fer el James, perplex.

—No —va dir el Dumbledore, tot pompós—, per inventar màquines de guerra! Ja sap, per si tornen a venir els malparits aquells... tot i que em sembla que la malcarada aquella s'enfadarà...

—Parla de la McGonagall?

—Sí —va assentir el vell—, tot el dia està per aquí, queixant-se... que si falto a classes, que si envio alumnes a la infermeria amb contusions greus, que si no fa més que encarregar portes noves, que si me les farà pagar a mi... però m'és igual, si els de Gryffindor poden fer el que el dóna la gana, jo també puc!

Mentre anava dient això, va tornar a entrar al seu despatx, que estava pràcticament fet miques. Al bell mig hi havia el que suposadament era (o això li va explicar al James) un canó d'aire comprimit que apuntava cap a la finestra però que contra tot pronòstic s'havia disparat a l'inrevés feia un moment.

—I això? —va fer el James, assenyalant un gran artefacte ple de tubs de vidre, condensadors i líquids que borbollejaven.

 —Doncs en principi —va explicar el Dumbledore— havia de ser un aparell per transformar l'aigua comuna en aigua beneïda.

—Bona idea —va dir el James.

—Però no funciona —es va deprimir el Dumbledore—. El líquid que treu no és el que havia de ser.

—Ah... —va fer el James—. I què treu, doncs?

—Cafè.

Silenci.

—Ah —va tornar a fer el James.

—És força bo, per això —es va animar el professor—. En vols una tassa?

Mentre el Dumbledore es posava a remenar palanques i botons, el James va donar un tomb pel despatx. Estava tot ple d'invents peculiars i de tota mena. Va veure un vol de fusta ben normal a sobre la taula, i s'hi va acostar per mirar-se'l.

—No sabia que aquestes pastilles en excés poguessin afectar d'aquesta manera —va explicar el Dumbledore—, però trobo que són força pràctiques. No toquis això!

El Dumbledore se li va llançar a sobre i li va treure de les mans curioses el vol que acabava d'agafar de la taula i el va llançar pels aires. Automàticament, van aparèixer unes estaques petites però afilades del no-res, que van clavar el vol a una biga.

—Professor —va dir el James, quan va haver recuperat l'alè—, no pot tenir això al despatx, podria volar-li el cap algú!

—Això va dir la McCrits —va dir el Dumbledore—, però si mai l'agafa un vlad no es queixarà, oi? Ara la màquina no deixa de treure cafè... Corri, Potter, porti'm tassetes que si no es vessarà!

Mentre li anava portant tassetes de cafè, el James li va anar parlant del que l'havia portat allà.

—Vinc perquè el meu pare m'ha demanat si està completament segur que els qui van atacar casa seva l'estiu eren vlads.

—I és clar que sí! —va exclamar el Dumbledore—. Els vaig veure!

—Però... —va fer el James, mirant de dir-ho amb delicadesa—, està segur que no li va semblar veure'ls i prou? Que no existien només dins la seva ment?

—Les coses existeixen o no existeixen —va dir el Dumbledore—. Això ho sé. Tinc la medicació —va afegir, com si amb allò quedés tot resolt—. Eren ells. Blancs com la cera, forts, volaven. A més a més un d'ells també va venir aquí... el ros aquell que semblava el qui portava els pantalons.

—Nosferatu —va recordar el James.

—Sí, aquest... —va donar una patada a terra—. Perquè no para de sortir cafè? Espero que us agradi a tot el castell, perquè tenim cafè per una setmana...

 

*   *   *

—A veure, gent! —va cridar el Fred—. Em presteu atenció un moment, siusplau?

—Estem tot el sant dia prestant-li atenció, al tio —es va queixar el Lorcan—. Tot el da està aquí enfilat convencent-nos de coses...

Era el vespre i eren tots a la sala comuna de Gryffindor, escoltant al Fred Weasley, que tornava a estar enfilat sobre una taula, per variar.

—Demà hi haurà la inspecció a Hogwarts —els va informar a tots—, i tot i que estem en guerra a la McGonagall tampoc no volem que la fotin a carrer, oi? Perquè seria molt pitjor que ens posessin al McNair, per exemple —la gent va assentir efusivament—. Molt bé, doncs només i exclusivament per demà, hi haurà un petit canvi en el comportament de la Resistència. Haurem de col·laborar tots, d'acord? En primer lloc, tothom a classe, perquè crec que segurament faran una petita ronda, i a part d'estar allà haureu d'estar atents, en silenci, prenent apunts i... bé, ja sabeu, tot allò que els profes esperen innocentment que fem a classe.

La gent va assentir amb el cap.

—Segon tema, reparacions —va dir el  Fred—. Tenim una inundació al segon pis, una altra a l'aula de pocions, la sala de càstigs que va explotar, i la mussolerissa potes enlaire.

—I la taula —va recordar-li el James.

—I la taula de Gryffindor del Gran Saló —va repetir el Fred—. Bé, doncs farem equips, i molt em temo que haurem de passar-nos la nit en vela arreglant les coses. A veure, els de primer i segon a la mussolerissa, a netejar. Els quatre de tercer... us encarregueu d'esbrinar alguna manera de fer que quan els inspectors entrin al Gran Saló hi hagi quatre taules en comptes de tres? Fantàstic. Els de quart i cinquè... nosaltres ens encarregarem de la sala de càstigs, ja que la vam fer saltar pels aires nosaltres. Els de sisè al segon pis a arreglar el mullader i els de setè a l'aula de pocions.

—Però això... —va dir la Sandy Finnegan—, m'imagino que és només demà, no?

—És clar —va fer el Fred, com si fos obvi—, no us pensareu que estarem tot el curs sent alumnes normals...

 

*   *   *

 

—Esteu segurs que funcionarà? —va preguntar la McGonagall.

—Sí, tranquil·la, professora —li va dir el James.

—Tot controlat —va fer el Fred.

Eren tots tres al vestíbul, mirant per la porta d'entrada com s'anaven acostant els dos inspectors que els enviaven. La McGonagall estava nerviosíssima, tota l'estona es recargolava les mànigues de la túnica una i altra vegada.

—La taula de Gryffindor? —va fer— . D'on l'heu treta?

—D'enlloc —li va dir el James—. No hi ha cap taula, és una il·lusió. És el millor que vam poder aconseguir en una nit. Esperem que els inspectors no es vulguin quedar a dinar...

—Ja són aquí... —va dir la McGonagall—, au afanyin-se a anar cap a classe, que no els trobin per aquí.

El James i el Fred es van apressar, el Fred cap a classe de Transfiguració i el James cap a Defensa Contra les Forces del Mal.

—Benvinguts —va saludar la McGonagall als inspectors amb un somriure. Eren un home d'uns quaranta anys, alt i sec, i  una dona d'uns seixanta, més aviat rabassuda i amb una cara més afable—. Endavant. Abans de començar m'agradaria deixar clar que em sento completament ultratjada per les mentides que s'han dit al Periòdic Profètic sobre els meus mètodes i els meus alumnes, que són modèlics.

—Això —va dir el més jove, que tenia una cara força desagradable—, ho jutjarem nosaltres, senyora McGonagall.

—Senyoreta —el va corregir la McGonagall, deixant-lo una mica tallat.

—És clar —va fer l'home—. Ja que és aquí al costat, comença per mostrar-nos el Gran Saló?

La McGonagall els va obrir les portes dobles, on hi havia quatre taules immaculades parades per l'hora de dinar. El que no van veure va ser al Frank amagat sota la taula dels professors, mantenint l'encanteri il·lusori de la taula de Gryffindor.

—Vaja, així hi ha les quatre taules senceres...

—És clar —va assentir la McGonagall—. De debò es pensen que permetria que els meus alumnes mengessin a terra? O que incendiessin una taula. Seria ridícul! Ha, ha.

—Ha, ha —va fer l'inspector.

—Ja m'ho imaginava, jo, que tot havia de ser una mentida —va dir la dona.

—Seguim? —va proposar la McGonagall—. Anem al segon pis?

Quan van sortir del Gran Saló, la taula de Gryffindor va desaparèixer. El Frank va sortir de sota la taula.

—S'ho han empassat —va dir al mirallet que duia a la mà—. Tom, van cap al segon pis, tots teus, jo torno a classe.

—Rebut.

Els inspectors van anar donant la volta a Hogwarts, sense adonar-se que l'aigua del segon pis s'aguantava sobre els seus caps, que l'aula de pocions inundada era la del costat de la que havien vist, que la mussolerissa i la sala de càstigs s'acabaven de netejar aquella mateixa nit i que a cada lloc on anaven hi havia algun alumne de Gryffindor vigilant. Els tres inspectors no sabien què dir.

—També se'ns havia avisat de la poca assistència a classe i del mal comportament dels alumnes a les aules. Li fa res que n'anem a veure alguna?

I van decidir entrar a l'aula d'Encanteris, on el Dumbledore feia classe als de segon de Hufflepuff i Gryffindor, tots treballant en silenci absolut i produint molta llum.

—M'explica en què estan treballant? —va dir la dona al Dumbledore, mentre anava prenent apunts de tot el que veia.

—Encanteris de llum solar —va contestar el professor—. I a més a més investiguem com tancar-la dins d'aquestes boletes de cristall tan fràgil.

—També fan investigació? —va dir la dona—. Caram. Sap que això seria una molt bona arma contra els vlads?

—No em digui —va fer el Dumbledore amb un somriure feliç, tot atansant-los una safata amb tres tasses—. Volen un cafè?

 

*   *   *

 

La McGonagall només es va espantar, però, quan els inspectors van demanar-li d'anar a veure la sala comuna de Gryffindor a l'hora del pati, ja que havien sentit parlar horrors d'aquella residència. En especial, van dir, volien parlar amb els Quatre Genets de l'Apocalipsi dels quals sempre parlava el Periòdic Profètic. Sí, decididament, allò li va fer por a la McGonagall, per això quan va arribar al retrat de la Senyora Grassa, va tancar els ulls quan va dir la contrasenya:

—Cua de drac.

Amb els ulls tancats, va sentir el xiulet d'admiració que va fer l'inspectora, i va decidir obrir-los. Tots els alumnes de Gryffindor estaven... estudiant! O practicant! En silenci absolut! A Gryffindor!

—Però... però si és millor que la biblioteca... —va fer l'inspector més jove—. On... on són els alumnes de tercer?

—Allà —va assenyalar la McGonagall, amb la boca oberta.

El James estava mostrant a uns embadalits alumnes de primer el seu patronus en forma de lleó. La Geena n'estava ajudant a uns altres a trobar informació sobre els seus treballs d'Aprofundiment al Món Màgic. L'Alice era amb els de segon, corregint-los les empunyadures de la vareta mentre transformaven pots de tinta en capsetes de música. I en el racó més fosc, sobre una tarima, el Frank estava fent una demostració als de setè de com es preparava correctament el Felix Felicis (en realitat tenia la Lily al costat que li anava dictant tot).

—Em... em sembla que donem la inspecció per acabada... —va dir l'inspector amb els ulls com plats, mentre s'anava retirant de la sala amb la seva companya.

—I això? —va murmurar la McGonagall al Fred.

—D'on es pensa que surten els bons resultats acadèmics? Que no veu que ni ens molestem a anar a classe?

 

*   *   *

 

—Volem demanar-li disculpes en nom de tot el consell —va dir-li l'inspector a la McGonagall, quan ja s'estaven acomiadant a la porta flanquejada per porcs senglars alats.

—Ja que hi són —va dir l'Agatha, que també els havia acompanyat—, assegurin-se que els del Profètic es retracten com cal. No paren de ploure queixes del pares.

—I tant, i tant —va assentir la dona, gairebé fent-los reverències—. I permeti'm felicitar-la, directora, per la gran idea d'aquesta nova assignatura d'Aprofundiment al Món Màgic.

—Serà molt educativa —va assentir la McGonagall.

—Ja ho crec —va estar-hi d'acord l'inspector—. Ens n'encarregarem d'informar-ne. I disculpes de nou.

—No pateixin —va dir la McGonagall, i després va afegir, més seriosa—, però que no es torni a repetir.

—No dubtarem més de la seva competència —va fer la dona, a punt de posar-se a plorar—. Adéu siau, senyoreta.

I van desaparetre tots dos amb un espetec.

—Bé, doncs a està! —va fer l'Agatha, amb un somriure satisfet.

—Sí... —va respirar la directora.

BROOOOOUUUM!

Les dues es van quedar clavades on eren.

—Diga'm que no acaba de caure la torre nord.

 

*   *   *

—Suposo que aquest dia meravellós no vol dir res... —va fer la McGonagall.

—Res de res —va negar el James.

—Seguim en guerra —va dir el Fred.

S'acabaven de reunir els tres al despatx de direcció aquell mateix vespre. La McGonagall els acabava d'ensenyar la carta de disculpes que havien signat tots els membres del consell.

—Sigui com sigui —va dir—, sembla que els he de donar les gràcies.

—Un plaer —va fer el Fred, i va pensar que per intentar-ho no passava res—: Ens dóna uns... posem cinc-cents punts?

—Em torna la torre nord? —va contestar la McGonagall.

—I l'equip? —va fer el Fred.

—Ni de conya.

—Això m'havia semblat... —es va desinflar el Fred.

—Oh, per cert —va intervenir el James—, gairebé se m'oblida!

Es va treure un pergamí de la butxaca i li va posar davant la McGonagall.

—Signi aquí —li va dir, amb un somriure.

—Què és? —va fer la McGonagall.

—Una denúncia per difamació —va explicar el James—. Me'n vaig informar ahir, i es veu que té suficients motius per querellar-se amb la Rita Skeeter. Només l'hi ha d'enviar.

La McGonagall va fer cara que li haguessin donat un regal de Nadal per avançat, i va signar el document. Després però, li va donar la volta i el James va veure de cap per avall que hi escrivia darrere:

 

Un a dos, Rita.

Minerva McGonagall.


Fet!

A veure si aquest té més comentaris!!

Petons de coca-cola amb gel i llimona!

Agatha Black


Llegit 1321 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 20/07/2009 a les 12:21:30
  #18995He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  ueeee!!! L'has escrit super ràpid (aixx que ràpid que m'ha passat la setmana!). M'ha agradat moltíssim.
  Em cau súper bé la professora McGonagall. A veure què passa amb l'Albus! No em puc ni imaginar el que el farà patir el James.

  Doncs reees!! Que vagi mooolt bée :):)

  Maria
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 20/07/2009 a les 12:36:09
  #18996He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  PRIMERAAA! Aii no segona joo

  No m'has ni donat temps per comentar l'altre!

  Que sapigueu que segueixo sent membre del club de fans de l'Albus. No sou els únics. Que jo també existeixo XD.

  Per cert, que he fet un dibuix! Em falta pintar-lo, però de moment te l'enviaré com està. PEr si de cas al pintar-lo el destrosso. I ja t'avanço que m'ha quedat força bé. Sobretot el James.

  Ja l'escanejaré i te l'enviaré.

  Veus? Veus com tenia raó amb l'Agatha? Veus com tenia raó amb qui és? Mala persona, no m'ho confirmaves.

  wenu re 1 pto

  Marta 3
 • Avatarivi_potterEnviat el 20/07/2009 a les 13:53:41
  #18997He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  HOOOLAAAAA :D

  Béé primer de tot que a L capítol m'ha agradat moltíssim, el James i els seus són els millors *_* Pel que fa al Harry sí que es veritat que sembla que doni ordres als seus homes i no pas demanar-li ajuda al seu fill, encara que suposu que és normaal... Una pregunta que se m'ha acudit ara aviam si algú la pot contestar, la Lily germana del James i l'Albus quants anys té menys que ells?

  Un petonet i segueix aviaat! :)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 20/07/2009 a les 19:54:17
  #18999He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Porcupintí-na: a mi també m'encanta la McGonagall, és la meva preferida després del James. I pel que fa a l'Albus... el James no el farà patir gaire. A ell no. Però n'hi haurà que sí que rebran. Ara vaig a llegir el teu capi, que veig que acabes de penjar!

  marta_ginny: no t'he donat temps per comentar?? He donbat 4 dies! XDXD Cap problema. Has fet un dibuisx en serioooo? Que guai, tinc ganes de veure'l! Segur que està molt millor que els desastres que faig jo. De l'Agatha no diré res més, perquè ja era un gra massa, però t'he de dir una cosa: a l'últim comentari que vas fer em vas deixar de pasta de moniato. No dic res més. Kiss!

  ivi_potter: Gracies! La Lily té 2 anys menys de que l'Albus, tres menys que el James. En teoria, comença Hogwarts l'any vinent. Merci per comentar!!

  Más, más más XD
 • Avatarrodlel14Enviat el 21/07/2009 a les 10:50:50
  #19001He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola! Perdó (per variar xD) per comentar tan tard, però es que ahir teníem família a casa i no vaig connectar-me.

  Molt bé, el capítol, tot i que he trobat a faltar l'Albus. He llegit els altres comentaris i veig que la gent es torna a posar del costat de l'Albus. Jo no crec que sigui cosa dels vlads, lo que li passa.
  Ja veurem què li passa al Neville, que potser està igual...

  Inspecció!!! Em pensava que duplicaries alguna taula... Els Magatotis en saben prou per duplicar la de ravenclaw o la de hufflepuff.  Però està molt bé!

  Felix Felicis?? Com et compliques... si fa tercer!

  Enric

  PS: Un a dos, Rita?? Ara es piquen per aviam qui fot a l'altra??? xDxD
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 21/07/2009 a les 13:14:29
  #19002He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Aquí tens el dibuix. Com que la web aquesta és una m, es veu petita, l'hauràs de guardar i fer-la més gran, però és aquesta:

  http://yfrog.com/5eclanmagatotis0001j

  Si no es veu, em dones el teu correu i te l'enviaré.

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/07/2009 a les 14:54:42
  #19005He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: aix, tia, que sembla superguai, però és que no el veig gens bé! Envíame'l al correu, plis, que fa solt, molt bona pinta! I siel pintes me'l tornes a passar! Un milió de gràcies!ª Et deixo el meu correu: blackpride_gryffindor@hotmail.c om

  rodlel14: Ja et vaig dir que has de seguiir demanant perdó fins a nou avís XD. La taula, no, no es pot duplicar perquè si no ja ho haurien fet. La McGonagall es va assegurar que l'haguessin de portar de Polònia ^^. El que li passa a l'Albus no té res a veure amb els vlads, és cert. I el felix felicis el Frank no el sabria preparar pas, però ja he posat que té la Lily al costat dient-li com l'ha de fer. Solet no podria ni de conya. Encara. ^^

  Seguiu, seguiu!

  Ah, per cert, que no us vaig posar el títol del nou capítol. Es dirà AINMÀGIA. Suposo que us agradarà! XD
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/07/2009 a les 17:21:15
  #19015He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Uoooo animàgiaa!!!

  M'agrada el títol, per fi sabrem (espero) quin serà l'animàgic de l'Alice. I crec que sé com descobriran l'Agatha. No dic res més.

  Mmm pot ser que l'Agatha vagi a Atenes al mateix temps que els Magatotis per veure la guerra?¿ XD serà mundial... quan hi aniran? A l'estiu?¿

  La veritat és que se'm va encendre la llumeta amb l'Agatha el dia que vas dir quin seria el teu impostorus. Que consti que va ser culpa teva (wenu també gràcies al comentari que fa al capi 6 de la ff 1 XD). llavors vaig lligar caps... És que s'assemblen com dues gotes d'aigua.

  Parlant de l'Agatha, vull que surti més!!!

  I respecte al dibuix, volia fer sortir l'Albus, però no m'hi cabia. Potser en faig un altre. I els detalls és veritat que me'ls vaig currar força. Però ara no et copïis la idea de fer una revista del James i el Frank eh? I lo dels ninos tampoc eh?

  De fet, fes el que vulguis.

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/07/2009 a les 22:32:37
  #19018He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Aix, per favooooor!

  Gent, no sabeu el que m'acaba de passar. aRa mateix acabava d'acabar el següent capítol. Llarguíssim. Preciós. Genial. DE DEU PÀGINES. S'ha esborrat. L'he guardat en un USB i el molt cabrón se l'ha empassat! Com em pot passar això a mi, com?????

  UN COP SE'M VAN ESBORRAR TRES PÀGINES D'UN CAPÍTOL. PERÒ ÉS QUE AQUEST COP HAN ESTAT DEU! i ERA UN CAPÍTOL DIFICILÍSSIM! ARA M'HAURÉ DE PASSAR TOTA LA NIT DESPERTA TORNANT-LO A FER PERQUÈ SI M'ESPERO SE M'OBLIDARÀ TOT!

  Em desespero, de veritat... Aiiiiiiii!
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:21:59
  #26343He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Vas titular el capítol passat pensant en en Severus?? No se sabia segur, si havia esta ell o no... I ara insinues que ho ha explicat a «un grup d'Slytherins pro-nazis que coneixies de feia només unes setmanes» :((

  «Mira que mori ningú en el procés, si pot ser, eh?» mmm suposo que volies dir que NO mori ningú xDD

  Apa, en Harry! Aquí posant en James en el merder i desentenent-se de tot plegat!! I el sortilegi de l'autodestrucció del missatge després de la seva lectura és genial!

  En James a sota de tot!! Amb la porta i el profe a sobre, si senyor! hahaha L'Abelforth Dumbledore és la bomba!! Aquest artefacte que en lloc de treure aigua beneïda fa cafè!!! «Tenim cafè per una setmana»! hahahahaaa Ara la McGonagall és la malcarada McCrits! huhuhuu

  I quin desastre que tenen muntat!! Entre les inundacions, l'explosió i la taula... I tant que hauran de treballar tota la nit! Mare meva!! Com uneix l'aparició d'un enemic comú i un objectiu compartit!! S'ha de reconèixer, però, que, per molt pesat que pugui ser, en Fred és un bon líder. Organitza bé la cosa.

  Senyoreta? Si ets viuda, deixes de ser senyora per ser senyoreta?? No ho sabia...

  Tot anava com una seda, només he començat a patir quan han entrat a la classe d'en Dumbledore... És capaç d'espatllar-ho tot... I he rigut amb el «Volen un cafè?» molt bo!!

  (Em pensava que eren dos inspectors i no pas tres.)

  M'ha agradat molt que la Lily també fos per allí (ajudant en Frank a preparar la Felix Felicis), perquè això vol dir que els Magatotis també els han estat ajudant :)

  hahahaha Tot genial, que ja poden respirar tranquil·les i, justament en aquell moment, se sent el Broum: «Diga'm que no acaba de caure la torre nord» hahahahaa

  No és per res... Però jo ja he oblidat per què estan en guerra. No seria tot més fàcil continuar cada dia així de meravellós i ja està.

  L'«Un a dos, Rita», del final m'ha captivat ^^

  ---

  «trasbalsament» → trasbals

  «vol» → bol, si es tracta d'un recipient.

  «haurem de passar-nos la nit en vela»→ passar la nit en vetlla. (el velar del castellà és vetllar en català)

  ---

  Antares

   
 • irinawatson06Enviat el 06/09/2017 a les 18:49:06
  #27170

  Crec que en Harry està equivocat i el que li passa a en Severus no és per culpa dels vlads. Simplement ha vist que no té ànima de gryffindor.

  Vull veure com segueixen aquestes petites guerres: la guerra entre gryffindor i la McGonagall i l'altre entre la McGonagall i la Rita... Desitjo que la rita mentre estigui transformada en una abella s'ofegui al llac... (l'odio massa)