Julie Potter i la recerca de les bessones - Capítol 14: Expulsions, musicals i baralles
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 08/07/2009 a les 13:40:00
Última modificació 09/07/2009 a les 17:25:14
Tots els capítols de Julie Potter i la recerca de les bessones
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 14: Expulsions, musicals i baralles

 

Capítol 14: Expulsions, musicals i barallesLes Martes i l'Anna es van asseure just a la vora del llac negre. L'Agatha, la Nana i en Mike es van submergir a l'instant. A l'altra banda del llac, la Stella i els altres de quart del seu equip es van tirar al llac de cap amb elegància.

-Ei, noies! Com esteu?

-Àlex! Què hi fas, aquí? Com t'han deixat entrar? En teoria només els jugadors podem entrar.

-Tinc contactes- va dir l'Àlex asseient-se al costat de la Marta 3.

-Has parlat amb el Dumbledore?

-No. Tampoc m'ha cridat. Fa més d'un mes que em va fer venir a Hogwarts i ara no em diu per què. La veritat és que em té ben desorientat.

-Has intentat trobar-lo i preguntar-li?

-Quan el busco al seu despatx no hi és. Quan l'intento trobar pel castell no el veig mai. Ja no sé què fer.

-I els estudis? Els de Pirinë deuen estar farts de que sempre estiguis a Hogwarts.

-Hauré de marxar d'aquí poc. Em podrien penalitzar. I m'emportaria un bon càstig. Això ja ho tinc assegurat. Porto un mes, aquí.

-Veus alguna cosa?

-No, haurem d'escoltar el comentarista. Hi ha una càmera instal·lada sota l'aigua. Des de les graderies es pot veure, però des d'aquí no. Us he vist i us hi heu lluït, eh?

-Gràcies.

-No dubtis que el següent serà millor.

-No us toca contra l'equip 3 de Slytherin?

-Encara no se sap. Com és que tu sí?

-L'ordre dels partits de Gryffindor és Slytherin - Hufflepuff - Ravenclaw, començant pel que sigui. Després de Ravenclaw vindria Slytherin.

-Repeteixo, com ho saps?

-Repeteixo, tinc contactes.

-Mike i Nana segueixen bastant a prop de la superfície frenant Stella mentre Agatha s'escapa de Mark i Sandra i comença a baixar cap al fons. Al seu costat, Karen i...

-Sembla que fan servir l'estratègia normal.

-Ja, és que nosaltres som més originals.

-Almenys els serveix. Porten avantatge, l'Agatha està baixant mentre els altres encara paren la Stella.

Un falcó pelegrí va sobrevolar la zona i es va llançar en picat per a deixar una carta a la falda de l'Àlex. Després va tornar a desaparèixer.

-Caram, que ràpid que és...

-És un falcó pelegrí. Es diu que quan es llencen en picat poden arribar als 300 km/h. Però la gent no en sol tenir, són molt nerviosos. De qui deu ser?- va dir la Marta 3.

-Només conec una persona que en tingui un. Ve de Pirinë. I no crec que em preguntin si fa un bon dia.

-Va, obre la carta, a veure què diu.

L'Àlex va obrir la carta. Mentre la llegia, la seva cara va canviar, primer a sorpresa, després a una ganyota i després a incredulitat.

-Què passa? Problemes?

No va dir res i els va donar la carta.

-Expulsat? Com et poden expulsar de Pirinë? És... no pot ser, hi ha d'haver algun error.

-No n'hi ha cap. Era d'esperar.

-I et quedaràs aquí assegut com si no hagués passat res? Reacciona! T'acaben d'expulsar o és que no te n'adones?

-Es clar que me n'adono! I no cal que m'ho repeteixis més, d'acord! Ja en tinc prou amb això, no cal que ara em clavis sermonets!

-D'acord, perdona per intentar ajudar-te!

-Marta...

-No, deixa-ho, és igual. Ara vull sentir el partit.

-Marta...!

-Que callis!

La Marta 3 es va aixecar i se'n va anar cap els vestidors. Es va canviar i va anar cap a les grades per veure el partit. Va veure en Jack i en Toby i es va anar a asseure amb ells.

-Ei, nois.

-Felicitats! Ho heu fet molt bé!

-Hola, eh?

-Ai, perdona, pensava que estaries contenta si et felicitava.

-Et passa alguna cosa?

-A mi? No, res, no em passa res, mai no em passa res.

Els dos se la van mirar amb una cara d'incredulitat i van girar-se.

-Agatha segueix baixant cap al fons mentre Mark i Sandra la segueixen de prop. Sembla que els de Gryffindor porten avantatge... però atenció! Stella es desmarca i va a tota velocitat cap al fons del llac! Caram, sembla que aquesta noia té un cos petit, que li permet avançar molt més ràpid! Mike i Nana fan tot el possible per a atrapar-la, però ja no hi ha ningú que pugui parar-la!

-Això comença a posar-se lleig...

-D'això... escolta, Marta, crec que és moment de que us expliquem una cosa...

-Què passa?

-Mira... fa uns dies vam anar a la mussolerissa. Però a l'entrar hi vam veure la Hina.

-Amb un Slytherin.

-Que raro, no sabia que la Hina anés amb els Slytherins!- va dir la Marta-. Si hi hagués un concurs d'obvietats el guanyaríeu!

-No, Marta, és que no ens has entès bé. Veuràs...
La Stella va seguir cap al fons. Va passar l'Agatha al cap d'uns segons, i amb una calma estranya, sense presses, com si estigués segura de que guanyaria, va arribar a baix de tot i va començar a buscar la poció. No va tenir gaires problemes i la va trobar al cap de cinc minuts. No hi havia cap rastre de l'Agatha. Segurament heuria decidit quedar-se a dalt per parar-la. No podria. Ningú podria parar-la. Si aconseguia arrencar a nedar ràpid a menys de 750 m de la superfície, arribaria a dalt en pocs minuts, nedant com una bala. Era impossible que algú la parés mentre nedava a aquella velocitat. Si algú es posava pel mig se l'emportaria pel camí. Ben tranquil·la, va començar a pujar. Com que no hi havia ni rastre dels altres, no va tenir pressa en arrencar ràpid. Va percebre un lleu moviment a la seva esquerra, però quan es va girar va veure que no hi havia ningú. Llavors es va disposar a arrencar...

Però no va poder moure els peus.

Hi tenia alguna cosa agafada que li impedia. I llavors, a sota seu, es van materialitzar l'Agatha i en Mike, que li estaven agafant un cada peu. Instintivament, va mirar si tenia la poció, però unes mans invisibles, segurament de la Nana li van prendre. A l'instant va llançar un avís mental a la Sandra i en Mark, però aquests no li responien. Sempre ho havia de fer tot ella. Va moure els peus tant fort com va poder, i amb una força que va sorprendre en Mike i l'Agaha, es va desempallegar de les seves mans. Llavors va arrencar, i al cap de pocs segons va veure la Nana uns cent metres més amunt que ella. Va calcular la precisió que necessitava per a arribar a on estava i prendre-li la poció de la mà. Només tindria una oportunitat. Si fallava, haurien perdut. Va arribar a on estava la Nana, va estirar el braç, i va resar perquè hagués tingut una bona precisió i pogués agafar la poció.
-Què? Que la Hina...?

-El que sents.

-No sé per què no em sorprèn.

-Que no et sorprèn!?

-Fa segles que la Hina va amb els Slytherins. Era d'esperar.

-Vaja, això sí que no m'ho esperava de tu...

-Us ha afectat més al cervell a vosaltres que a mi...

-Perquè tu no ho vas veure en directe...

-Jack... no creus que n'estàs fent un gra massa? Des de quan t'importa tant el que faci la Hina?- va dir-li la Marta 3 amb mirada acusadora.

-A mi?- va dir en Jack fent-se el despistat-. No ho sé. Tampoc he dit que m'importi.

-Ja. Ens has d'explicar alguna cosa?

-Jo? Res.

-N'estàs segur?

-Jo? Sí.

-Jack, no tens problemes d'identitat, per casualitat, no?

-Jo? No.

-Ja.
La Stella va poder comprovar, amb satisfacció, que havia agafat la poció i estava a punt d'arribar a la superfície...

De cop, va notar una punxada a la mà i es va girar. S'estava tallant amb els vidres de la poció. La gran velocitat amb la que anava la Stella l'havia trencat. I d'acord amb les regles del joc, això era una derrota per qui l'havia trencat. Es va tallar el canell, i estava perdent sang i, al sortir la superfície, l'únic que va poder sentir abans de perdre la consciència va ser:

-I l'equip 1 de Gryffindor guanya l'equip 1 de Slytherin!
Les Martes, l'Anna, la Julie i les Bertes van entrar a fer l'assaig general abans del musical. L'Hermione va arribar per darrere seu i va cridar a les Martes.

-He parlat amb el Dumbledore. No en té ni idea.

-Això és molt estrany...

-Ei, noies, és l'assaig general, una mica de garbo!

-Bé, Hermione, ja ens veurem!

L'Hermione va sortir i es va dirigir cap al segon pis. Allà, va mirar si hi havia algú. Genial, estava desert. Es va acostar a la porta que portava als lavabos i hi va entrar. Va sentir un soroll d'aigua i va veure la Gemma Gemec sortint d'un WC. En Harry i en Ron ja estaven a dins del lavabo i esperaven que l'Hermione portés el material que havia robat de l'aula de Pocions.

-Escolteu, crec que el dia de Nadal serà el millor moment per a fer servir la poció de la mutació. Després dels atacs al Pau Parra, al Justin Finch de Fletchley i al Nick- de- poc- sense- cap, la gent tenia tanta por al Harry que tots feien cua per a reservar lloc al Hogwarts Express per marxar a casa seva per Nadal.

-Gràcies pels ànims, Hermione.

-Harry, vull dir que faltarà molta gent i que ens serà fàcil fer-ho amb discreció.

-De totes maneres, et volia agrair els ànims.

-Harry, no em siguis sarcàstic.

-Tothom es pensa que vaig matant als fills de muggles, i ara mateix tu estàs en perill, que ho sàpigues. Jo només aviso.
-Així que el musical era per això.

-Sí. Per a començar-nos a mentalitzar de l'intercanvi. Va d'això.

-I què acaba passant a l'intercanvi del musical?

-Per a saber-ho l'hauràs de veure.

-Ja us val...

-Però ens vindràs a veure, no, Casey?

-És clar que sí.

-I tu, Toby?

-Si no vinc ma germana em mata.

-També és bastant lògic.

-Ens sortirà de perles.

-Hola!

-Perdoneu, nois, però jo marxo.

-Adéu, Marta. Ens veiem després.

La Marta 3 se'n va anar deixant en Jack, la Marta 2, la Casey, la Loren i en Toby amb l'Àlex, que acabava d'arribar. Se'n va anar a la seva habitació per a agafar el banyador i anar a nedar una estona al llac Negre. Va preferir no fer servir l'adaptació i nedar normal, així practicaria una mica d'estils. Va fer una mica de crol, una mica d'esquena, braça i papallona. Després va bussejar una estona. Va notar un moviment a la seva dreta i, al girar-se, va veure en Mike, l'Agatha i la Nana que nedaven una mica més lluny d'on estava ella. Va acabar de bussejar i va sortir. Es va asseure a la vora del llac. Ja no hi havien les grades. Estava al mateix punt que el dia que s'havia enfadat amb l'Àlex. Encara no entenia per què no havien fet les paus. L'Àlex ho havia intentat un parell de vegades, però quan la Marta 3 li havia dit que sí...


~Flashback~

La Marta 2 i la Marta 3 van entrar a la biblioteca. Van veure l'Àlex parlant amb algú de Ravenclaw, un estudiant amb el que li havia tocat fer un treball d'Història de la Màgia. De cop, es va girar enfadat i va anar de dret cap on eren les Martes.

-Ei, Àlex, estàs bé?- va preguntar la Marta 3 en veure la cara que feia.

L'Àlex no va dir res, però, al passar pel costat de les Martes va empènyer la Marta 3 perquè li impedia el pas. No la va arribar a tirar a terra, però li va fer donar un cop al cap amb una prestatgeria.


Després s'havia intentat disculpar una altra vegada, feia cinc dies, però la Marta 3 no s'havia pogut controlar i li havia engegat crits. L'Àlex s'havia enfadat i ara era ell el que no volia fer les paus.

-Què et passa?

La Marta 3 va girar el cap per veure qui s'havia assegut al seu costat. Era en Mike.

-L'Àlex?

-Com ho saps?

-És l'única cosa que tens al cap des de fa cinc dies.

-I com saps què tinc jo al cap?

-Saps que crec que ell també vol fer les paus amb tu?

-I com ho saps?

-A l'habitació no diu mai res. Em sembla que està ben clar que està preocupat.

-Potser sí.
Van sortir dels vestidors i van mirar l'hora. Faltaven deu minuts perquè comencés el musical.

La Marta 3 va veure la Hina a un racó i es va acostar allà per parlar amb ella.

-Hola, Hina.

-Què vols?

-Estàs bé?

-Per què no ho hauria d'estar?

-M'han dit que cert Sly t'ha menjat el coco.

-Com ho saps?

-Tinc contactes.

-I a tu què t'importa?

-M'importa. I ja està. Estàs segura de que ets una Slytherin?

-No. Me n'estic cansant.

-Demà fem una festa per en Mike i en Toby. És el seu aniversari. Voldràs venir?

-Genial. Ja em diràs a quina hora.
Quan van acabar el musical, que havia tingut molt d'èxit, el professor Dumbledore va anar al seu despatx. Ja havia rebut queixes de molts Slytherins i una allau de cartes dels seus pares respecte a l'intercanvi. Va veure una pila de cartes nova a la seva taula. Les va llençar totes al foc menys una.

Estimat professor Dumbledore:

Sóc un membre de la família Dragone, uns dels nobles més importants d'Itàlia. La meva filla Fiore deixarà de rebre els seus estudis a casa i vindrà a la seva escola. Arribarà l'endemà del dia de Nadal. Cal dir que la meva filla va patir un accident de pèrdua de memòria i no recorda res. Però com que té l'edat de primer curs, ha après a dominar l'anglès bastant bé i sabem que hi ha alumnes italians a la seva escola, ens sembla que serà una molt bona ocasió perquè la meva filla oblidi els incidents de l'últim mes, dels quals ja li parlaré més endavant.

Atentament,

Liberio Dragone


*But i'm breathing in,

And i'm breathing out,

I'm wide awake,

But i can't hear a sound,

Though i'm breathing in,

I can't think about,

Another you, another me, another now*


I un altre!

Bé, a partir d'ara no podré escriure fins el 19, perquè marxo el 12 i no crec que acabi un capi amb tan poc temps.

Dedico el capi a la Hina, a la Ivet, a la Neus i a la Laia!!

També a l'hpkarina, que ha endevinat qui és la noia dels ulls blaus!

Mmm... comentaris!

Qui serà la tal Fiore? Faran les paus la Marta 3 i l'Àlex? Si és així, quan? En qui es convertirà la Julie amb la poció de la mutació? Què passarà amb la Hina a la festa? Qui pot saber algo del Dastaimk? Qui és la noia dels ulls blaus? Si tres persones de la profecia són de Hogwarts, Pirinë i Il Palloncino... d'on és l'altra? Llavors, qui pot saber algo (Ajuda: qui els va decidir ajuntar?)? Qui ha guanyat més partits, al final, Gryffindor o Slytherin?

Al pròxim, aniversaris, vacances i desaparicions! (De moment!)

1 pto

Marta 3


PD La Marta 2 quasi que no surt perquè no em va comentar. Jo només aviso, EH?


Llegit 1063 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarnathalilupinEnviat el 08/07/2009 a les 18:32:12
  #18930He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


  Hola!!!
  No tinc gaire temps però et comento perquè sinó no m'en recoradé després ok??

  El capi estpa molt bé, realment m'agrada, ja deia jo que Gryffindor guanyaria , (ho vaig dir, oi?) xDxD poca memòria que tinc.
  Però a veure Marta tens mala llet, pobre àlex le que passa és que estav desesperat perquè l'havien explusat, heu de fer les paus xDxD i jo em decidiria per la festa si el vols convidar xDxD.
  i les altres preguntes te les contesto quan tingui més idees jaja.

  nathalilupin • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 08/07/2009 a les 18:36:01
  #18931He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Merxi per comentar encara que no tinguis temps!

  Gràcies! Com que tinc mala llet? Si després el perdono! Ara, que l'empenta ja no. Ja l'hagués perdonat, però ara és ell el que no em vol perdonar. I aquesta reacció d'engegar crits, no és gaire pròpia de mi. Ho seria més de la Marta 2 o de mi quan començava a escriure. He canviat molt des de llavors XD. Ja veurem si el convido XD.

  OK

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 08/07/2009 a les 19:35:27
  #18932He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Uououuuoooo!! Per no tenir gaire inspiració, el capítol està mooolt bé!

  Oix... Ara l'Alex es quedarà a Hogwarts, oi? jeje... És el destí!

  Jo crec que ese solucionaran els problemes entre la Marta 3 i l'Àlex.

  Un petoneeeeeeet i segueeix escribint!
  :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 09/07/2009 a les 13:08:05
  #18934He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Merxi! El destí? Perquè? Perquè sempre està a Hogwarts? N'estàs segura? Ja ho veurem... tot depèn de l'Àlex.

  A ningú se li acudeix res de la profecia? Si he donat moltes pistes... Mireu el capi que surten les descripcions dels que somien en la profecia, crec que és el sis. HI pot haver alguna relació entre els que somien en la profecia i els quatre dels quals parla?

  Au, especuleu i feu-me feliç!

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarhpkarinaEnviat el 09/07/2009 a les 13:52:39
  #18935He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  eeeii!!! que s'ha borrat el meu cometnari del capítol anterior!!! (i no m'enrecorde qui et vaig dir que era la noia xD)

  Han guanyat més partits Gryffindor, no???

  El capi genial!! continua el més prompte que pugues si us plau!! ^^ • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 09/07/2009 a les 15:19:42
  #18936He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ja t'ho he respost en un comentari, te l'he esborrat perquè no vull que els altres ho sàpiguen. Ja és mala sort... perquè la vas dir!

  Ja es veurà en el pròxim capi!

  Merxi! Ja he dit que no podré escriure fins el 19...

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarhpkarinaEnviat el 10/07/2009 a les 13:25:55
  #18938He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  cre que ja m'he enrecordat de qui et vaig dir!!! ^^ (bé, crec, no estic molt segura però bé... xD)

  Si és que jo tinc unes dots detestivesques més grans que les de "Conan Edogawa" xDDD • Avatarlluna_de_plataEnviat el 11/07/2009 a les 14:52:16
  #18949

  Ah.... GRACIES per avisar. Per la teva info, no, no vaix dur portatil. Desde que cuan vaix anar a alemanya s'em va cascar els meus peares van dir "Si nomes en un vol inter-europeu ha pasat aixo, imaginat amb un vol internacional..." Axis que fins avui (no se si dia 11 a les 8 del mati o a les 2 de la tarda) no he pogut conectarme a res apart del missatge que et vaix enviar. Bueno, com sempre els dos capitols, GENIALS!!! OBRES MESTRES!!! Com he trobat a faltar-te a tu i a la Julie... "My life will suck without you" - Kelly Clarkson. :)

  A veure si quedem!!!!

  RESPOSTES: La Fiore... no se pero m'imagino que acabara sent amiga de la Luna. La Marta i l'Alex es clar que faran les paus. Amb la Hina a la festa... millor que calli perque tu m'ho vas mitx insinuar. Dastaimk... ELS CENTAURES, m'ha vingut la inspiracio. La tercera persona es d'Sneichen no¿?¿?¿?. En Dumbeldore (com sempre) s'ensuma alguna cosa. Molaria que quedesin empatats... pero no passara i (com sempre, aish!! Em repeteixo) guanya triunfantment Gryffindor.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 11/07/2009 a les 23:44:08
  #18951He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  hpkarina: wenu dons no diguis re, OK? Mmm... em sembla que al Conan encara no hi arribes. Bé, de fet, només cal buscar el fil i la cinta adhesiva. Cas resolt XD.

  Marta 2: anda! Tu comentant! Que raro! Pot ser. Però no és el més important de la noia... Segur? Com que t'ho vaig insinuar? Si t'ho vaig dir! No, no, no va per aquí.  Molt bé. I molt bé. Mira que ets tonta! Para de dir-me racista! Perquè ho sàpigues, queden empatats.

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 12/07/2009 a les 10:55:02
  #18952He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Wenu marxo en deu minuts només volia acomiadar-me!! Joo no veuré HP6 el dia de l'estrena...

  Comenteu moolt!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 13/07/2009 a les 10:56:16
  #18957

  Que quedi clar que no et deia racista. Et deia previsible!! • AvatarHermione-GinnyEnviat el 18/07/2009 a les 20:49:37
  #18989He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  Ah, sí! Els elegits són: Un de Hogwarts, un d'Il Palloncino, un de Pirinë i un de SNEICHEN! Que no m'en recordava!

  Hermy
 • AvatarHermione-GinnyEnviat el 18/07/2009 a les 21:49:20
  #18990He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  Uooo! Els Centaures!!!!!! És veritat!!!!!!!!!!!!!!!!! Què fort no, que quedin empata0s?

  Guai, no?

  Ginny
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 20/07/2009 a les 11:37:19
  #18993He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Marta 2: ja. Segur.

  Hermione-Ginny: wenu, doncs ara lliguem caps. Perquè justament van ser aquestes 4 escoles les que van fer l'intercanvi? És casualitat o no? No, no són els centaures. Sip. A la pròxima ronda de partits hi haurà la guerra... XD

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 21/07/2009 a les 15:27:36
  #19006He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  ho sento per no respondre't!! no ho vaig fer amb mala intenció, :)))))) perdona'm !

  No vaig adonar-me que ho havies escrit perquè l'estava penjant en aquell moment!!

  et responc aquí:

  marta_ginny: gràcies per seguir llegint! Del teu fanfic en vaig treure moltes idees :):):merciiii!

  estic perdonada???'

  :) • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 21/07/2009 a les 22:01:40
  #19011He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  No siguis tonta, que ho vaig dir en broma!

  Wenu de totes maneres de res! XDXD

  Cla k stas perdonada!

  1 pto

  Marta 3

  PD uoouoo! 16 comentaris! K heavy!!! XD
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/07/2009 a les 16:12:16
  #19012He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Eiiiis! Sorru per no comentar! Ja l'havia llegit, jo, aquest capi, no sé perquè no et vaig escriure res!

  En fi, que com sempre està molt bé. Bueno, bueno, quants contactes que es tenen per aquí... Al final ha guanyat Gryffindor! Guai, guai, ja ho sabia jo...! Espero que la Marta 3 i l'Àlex facin les paus aviat i que es pugui solucionar això de l'expulsió!

  Gràcies pel dibuis de nou, i un petonet!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/07/2009 a les 16:56:10
  #19014He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Nu paxa re! Per això estic jo, per recordar-t'ho! XD

  Sip és una expressió que fa servir molt una amiga meva XD i és veritat, no sé com s'ho fa però té contactes i enchufes a tot arreu!! XD

  Però ha anat de poc eh? Si no arriba a ser perquè es trenca quan l'agafa perdeu!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 23/07/2009 a les 22:12:44
  #19030He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ueeee les imatges de les ff ja es veuen bée!!

  Wenu només donar les gràcies a l'Agatha Black pq m'ha passat la web i la veritat és que va súper bé.

  1 pto

  Marta 3

  PD no hi haurà ningú amb compassió que em farà un trist comentari perquè pugui arribar als 20?
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 24/07/2009 a les 19:26:04
  #19045

  Algu m'ha cridat???? HOLA!! Desde Santoña on en teoria no tinc internet (un Cyber Cafe) et comento Julie Potter. M'estimes o no? (se m'esta anant molt la "casola" com diria la meva cosina, la Marina) Que et poso el 20. Esta genial. en Malfoy estava al cor veritat? Al seu pare ja li fa gracia aixos del intercanvi??? Bueno, escolta et demano perdo per tot lo de racista. HP no es racista, es SECTARI. Sorry :P... Bueno, que continuis amb JP i que necesitis el que necesitis sempre em tens a mi.

  Marta 2 la que esta perden la xaveta.
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 24/07/2009 a les 19:31:57
  #19046

  Per cert... Si tinguesis que decidir entre en Mike i l'Alex... Qui escolliries???

  Mike: (Les raons te les deixo perque... siguem realistes ja les saps.) Sempre us acabeu barallant i reconciliant, K BUNIC!

  Alex: Es una de les persones amb les que confies mes... mes que amb mi em sembla. Estas preocupada I sembla cosa del DESI que es quedi a Hogwarts.

  FANS DE JULIE POTTER!!!

  AMB QUI FARIA MILLOR PARELLA LA MARTA 3, AMB EN MIKE O AMB L'ALEX??? (Respongueu)

  Marta 2 (la futura decapitada)
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 24/07/2009 a les 19:33:25
  #19047

  Sorry per un error per culpa d'escriure massa rapid... DESTI no DESI (es k em sembla que em mates si la menciono...) • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 25/07/2009 a les 12:39:19
  #19052He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Vale, primer de tot, gràcies pel comentari número 20.

  Segon, DESgràcies per la pregunta. Saps perfectament qui escolliria. TOts dos són creacions meves, però qui és el que ha sortit en un 90% de les històries que he escrit? Respuesta correcta.

  Anem el gra, que no t'esborro el comentari. Que per què? Senzill, que si la gent et respon em posaran més comentaris. I una oportunitat així no es pot perdre.

  Wenu re, a espera de que quedem per a matar-te (o mossegar-te XD wenu va q per aixo ja esta la HIna).

  1 pto

  Marta 3