L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 24: Aprofundiment al Món Màgic d’Slytherin
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 29/06/2009 a les 11:45:05
Última modificació 29/06/2009 a les 11:46:36
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 24: Aprofundiment al Món Màgic d’Slytherin

Hola, geeeeent!

Tinc una bona i una mala notícia. La bona l'esteu veient: tot i els exàmens, he pogut escriure u capítol noi. La mala és que acabo els exàmens dijous i divendres ja marso de vacances fins el dia 17. Què vol dir això? Vol dir que estarem dues setmanes sense capítols nous.

Però us prometo que mentre estigui allà, a falta de tele i internet, escriure força, de manera que tornaré carregadeta de capítols i amb una mica de sort tornaré a penjar cada dos o tres dies com feia l'estiu passat. Conformes? Bé, si no ho esteu m'és igual, perquè faré el que em doni la gana de totes maneres XD.

Moltes gràcies a tots els que vau comentar el capítol anterioooor! I als que llegiu que no esteu registrats... registreu-vos, home, que és gratis, i així podem compartir opinions! En comunitat mola més!

Apa, ja m'he enrollat prou. Capítol nooooou!


24- Aprofundiment al Món Màgic d'Slytherin

El James es va despertar amb la boca molt, molt seca i en un llit molt, molt dur. I amb alguna cosa molt, molt pesant a sobre que feia olor d'alcohol. Va obrir un ull. Pel que semblava estava despullat i estirat a sobre d'una fusta que era una... taula, sí, semblava una taula. I mira que era llarga, la condemnada, arribava fins allà al fooooons de tot. El James va girar el cap per veure què era allò que feia aquella olor d'alcohol que l'estava oprimint. Era el Frank, que se li havia adormit a sobre.

Mica en mica li van començar a venir flaixos. La festa al Gran Saló... la taula de Ravenclaw... el ball... les nenes cridant... l'streaptease... mmmpf. Va tancar els ulls com si d'aquella manera ho pogués esborrar tot. I aquell maldecap? Calia? Va tornar a obrir els ulls perquè va notar un flaix de llum que es disparava.

—Martha, com rebel·lis aquesta foto et juro que...

—És que esteu tan macos els dos dormint... i... bé... sense roba i tal... me les trauran de les mans!

—Ni en broma —va dir el James, donant-li copets al Frank, perquè no es podia moure—. Frank. Frank, eh, Frank, desperta...

—Mmm... —va fer el Frank mig adormit—. Estàs molt tovet.

—Surt de sobre meu!

—Portem calçotets?

—Déu meu, això espero!

Alarmats, els dos es van aixecar de seguida per comprovar que encara tenien la roba interior. Sí. Uf.

Al seu voltant, la gent ja s'estava despertant. L'Alice i la Geena eren allà al costat, els seus cabells perfectes vinguts a menys en el que ara semblaven dues boles peludes enredades.

—Segueixen estant millor que el cabell del James —va dir l'Alice.

El Gran saló estava fet un desastre. Hi havia vidres, gots, líquid i gent per terra, així com per sobres de les qua... les tres taules.

—Què li ha passat a la taula d'Slytherin? —va voler saber el Frank.

—Crec que la vam incendiar... —va dir la Geena molt a poc a poc, com si no es pogués creure el que estava dient.

—Sí, en aquell moment semblava molt lògic... —va fer l'Alice.

—Geeeent! —cridava el Fred dret a sobre la taula de Gryffindor—. Desperteu i escolteu-me un moment! Aviam, no sé si us n'heu oblidat, però avui és divendres! Ho dic perquè no sé si recordeu que estem en una escola i això vol dir que hi ha classes. I, per cert, aquestes classes comencen d'aquí a... —va mirar el rellotge—, un quart d'hora. Sí, això, ara crideu. Com que teníem el Gran Saló ocupat, la McGonagall ha muntat taules al vestíbul per esmorzar de manera que mireu de... recuperar la compostura com pugueu, aneu a agafar un croissant i cap a classe, d'acord?

Tots van anar recollint, deixant als elfs domèstics la feina d'arreglar tot el merder que havien muntat. Els magatotis van recollir la seva roba i es van dirigir cap a la porta del vestíbul.

—Ah, per cert —va fer l'Alice abans de sortir—. Que ja sé com entrar a la Cambra Secreta.

*   *   *

Quan el Severus es va despertar, va veure que no hi havia ningú a l'habitació. Ja havia baixat tothom a esmorzar? Tan tard, era? Va mirar el despertador. Tot just eren les set. Aleshores es va recordar que tot Gryffindor havia anat a una festa al Gran Saló. Encara eren allà? Ell, per suposat, no hi havia anat, no tenia cap sentit formar part de la Resistència quan ell era el causant de tot plegat. Era impossible que la McGonagall els hagués deixat seguir amb la festa... no? És clar que, va pensar, potser no els havia "deixat" precisament.

Tant era. Ara jo no tenia que preocupar-se per què feien o deixaven de fer els Gryffindor. Ara tenia uns nous amics, una nova personalitat, un nou nom... en resum, una vida nova. I en aquesta vida no hi havia cap James que li fes ombra.

Tenia temps per dutxar-se, de manera que se'n va anar als lavabos, es va dutxar, es va posar l'uniforme i va sortir de l'habitació. La Sala Comuna era deserta. De nou, es va sentir malament pel que havia fet inculpant als de l'equip d'un delicte que no havien comès.

Anava pensant això mentre baixava per les escales, fins que va veure un gran rebombori muntat al vestíbul i al Gran Saló. Què hauria degut passar?Va acabar de baixar les escales gairebé corrent.

Va veure que el vestíbul era tot ple de tauletes petites parades per a sis persones cada una. No hi va veure a ningú d'Slytherin. En una de les tauletes hi va veure el Malfoy, i va anar decidit cap allà. Era la primera vegada que menjaria amb els d'Slytherin.

Només quedava un lloc lliure a la taula. A més del Malfoy, hi havia la Phoebe Avery del seu curs, rosseta amb el cabell tallat estil Cleopatra; l'Angela Parkinson, que va poder comprovar amb alegria que era just davant del lloc buit, i dos nois que feien un curs més que ell, que estava segur que es devien portar de cul amb els magatotis i amb els que recordava haver tingut un únic contacte: quan havia pujat al Hogwarts Express el curs anterior, li havien clavat una empenta. Però ara no es recordarien d'ell. O això esperava.

—Ei, Sev —el va saludar el Malfoy quan es va asseure al seu costat—. Ets el primer de Gryffindor que baixa. Es pot saber què passa? Torrada?

—Sí, gràcies —va dir el Severus passant-li el plat—. Em sembla que els Gryffindor són la raó per la que estem esmorzant aquí. Ahir van muntar una festa al Gran Saló.

Tots se'l van quedar mirant amb els ulls com plats.

—La McGonagall els va donar permís per muntar una festa al Gran Saló? —va fer el Romeo Montague, indignat.

—Eh... no —va contestar el Severus, i va començar a explicar-los la història.

Tot just havia acabat, que es van obrir les portes del Gran Saló i en van començar a sortir alumnes que semblava que vinguessin ben bé de la guerra. Tots van mirar al seu voltant, buscant llocs buits.

—On són els nostres llocs? —va voler saber el Fred, afònic.

—Vaja, sembla que no n'hi n'ha —va dir la McGonagall com qui no vol la cosa, mentre s'empastava una torrada de mantega—. Tampoc no queda menjar, sembla que ja s'ha acabat tot. I si no porten l'uniforme de l'escola... —va dir a les fans dels Magatotis, totes amb les seves samarretes rosa de LOVE JAMES & FRANK—, no podran assistir a classe. Tenen deu minuts per anar a canviar-se i arribar a l'aula.

Els alumnes de Gryffindor es van mirar. Així que aquella era la nova tàctica de la McGonagall. Enlloc d'escridassar-los, els ho tornava pràcticament amb la mateixa moneda.

—Per cert —va seguir la McGonagall—, a la resta ja li ho he dit, però vostès no hi eren. Fins ara tenien lliures les hores de Botànica perquè el professor Longbottom està de baixa, i no trobava cap suplent. De manera que a partir d'ara, a les hores de Botànica tindran una assignatura nova, que s'impartirà a la biblioteca.

—I qui la impartirà? —va preguntar el Frank, mirant la taula on estaven asseguts els professors, on no hi havia cap cara nova.

—Jo —va contestar la McGonagall, amb posat altiu—. Al menys podrien fer veure que estan contents, no? —va afegir en veure la cara de pànic generalitzada que va posar tothom—. Tinc la primera classe a les 9 amb els de tercer. Au, va, animin aquestes cares! Que no em menjo els alumnes crus!

Els alumnes van intercanviar mirades.

—Ah —va remugar el Fred—, llavors els cuina...

*   *   *

—Molarà, fer classes aquí —va dir la Geena deu minuts després quan es van asseure els quatre en una de les taules de la biblioteca.

—Però és estrany, no trobeu? —va fer el Frank—. Hogwarts és gegant, deu haver-hi un munt de classes lliures. Per què aquí? Segur que Madam Pince no para de queixar-se...

La per la qual necessitaven la biblioteca per a fer les classes es va fer òbvia de seguida que la McGonagall va entrar i es va posar a explicar el contingut de l'assignatura.

—Aquesta assignatura s'anomena Aprofundiment en el Món Màgic, i està pensada per desenvolupar la seva capacitat de recerca i anàlisi i... bé, perquè aprofundeixin en algun aspecte del Món Màgic en general. L'assignatura consistirà en el desenvolupament d'un treball que hauran de lliurar a final de curs, és a dir, d'aquí a poc més de quatre mesos. Cadascú tindrà un tema diferent, i durant les classes podran fer servir la biblioteca per trobar-hi el que hi necessitin per...

—Faci el favor de callar! —va cridar una veu des de darrere.

Tothom es va girar. La McGonagall, no gaire acostumada que li donessin ordres, i menys a callar, es va quedar mirant a Madam Pince amb la vena del front palpitant-li.

—Perdoni? —li va dir, tot i que va sonar més aviat com "jo faig el que em rota perquè per alguna cosa sóc a la meva escola i també sóc la que paga el seu sou".

—Això és una biblioteca! —va bramar Madam Pince amb una d'aquelles mirades de bibliotecari.

—Estic fent classe! —va bramar la McGonagall encara més fort.

—Doncs faci-la en silenci!

La directora i la bibliotecària es van aguantar la miorada. El James hauria jurat que notava passar les guspires entre els seus ulls. Es preguntava quina de les dues devia tenir més mala hòstia.

—Podem parlar un moment, Irma? —va dir la McGonagall amb un d'aquells somriures que no auguraven res de bo.

Les dues dones es van apartar una mica de l'alumnat i es van posar a discutir acaloradament, en veu molt baixa però d'una manera molt gràfica. La vena del front de la McGonagall i la del coll de Madam Pince s'inflaven cada vegada més.

—Un sickle per la McGonagall —li va dir el Frank al James.

—Fet.

Va guanyar la McGonagall, que va tornar al cap de dos minuts amb posat de sí-ja-sé-que-sóc-la-millor i va seguir parlant.

—Bé, com els estava dient, cadascú tindrà un treball diferent.

—El podem triar nosaltres? —va preguntar l'Anne Boot de Ravenclaw.

—No —va contestar la McGonagall—. Els sortejarem. Però els asseguro que tots poden arribar a ser molt interessants. I tots tenen una cosa en comú: jo els donaré un tema molt general vostès decidiran en què volen centrar-lo i hauran de fer el treball centrat en un sol ítem. Els poso un exemple...

Va anar a agafar una capsa de cartró i en va treure una esfera transparent de la mida d'una papallona daurada que contenia un pergamí enrotllat a dins. Va tocar amb la vareta la superfície del que semblava vidre, que va desaparèixer a l'instant i va desenrotllar el pergamí.

—Aquest per exemple diu: Invents màgics —va llegir la McGonagall—. Això vol dir que han d'escollir un invent màgic, el que més els agradi, i durant quatre mesos fer un treball sobre aquest objecte. Per exemple, posem que escollís... l'escombra voladora. Doncs parlaria de què és, com funciona, qui la va inventar, quan, què va significar per la comunitat màgica... Sí? S'entén? Doncs vinga, aniré passant per les taules i que tothom agafi una esfera de vidre de la capsa.

Després de passar per la taula de Hufflepuff, la McGonagall es va acostar a ells.

—Molt maco el numeret d'ahir al vespre —els va deixar anar—. Durarà gaire aquesta guerra que em tenen declarada?

—Fins que ens torni l'equip i els nostres punts —va dir el James, amb la mateixa tranquil·litat amb la que ella els havia fet la pregunta.

—Ni pensar-ho —va fer la McGonagall—. A veure qui pot més.

El James va preferir no dir res i va agafar una esfera de vidre. La va tocar amb la vareta i va desenrotllar el pergamí.

Edifici públic emblemàtic del món màgic

—Eing? —va fer el James.

—Pot resultar molt interessant si li busca un bon enfocament —li va dir la McGonagall.

Va ser el torn de la Geena.

Personatge històric del món màgic

—Quina potra que tens... —va fer l'Alice, mentre agafava ella la seva esfera—. Ni fet a mida, eh? A veure jo...

Família de tradició màgica

Va alçar dos dits en senyal de victòria.

—Ja tinc excusa per treure els draps bruts del papa...

—Va, que ara em toca a mi! —va fer el Frank, nerviós i tot.

Duel de bruixots

—Aquest és bo —va fer la McGonagall.

—Sona molt bé —va reconèixer el Frank—, però no sé per on començar...

—Doncs els queda mitja hora per començar a decidir-s'hi.

*   *   *

Va ser una d'aquelles classes. Una d'aquelles que et motiven tant que quan surts tens ganes de fer moltes coses alhora però no saps ben bé què. I això que l'única que tenia clar sobre què faria el treball era l'Alice, que s'havia passat la mitja hora de classe escrivint una carta a la seva besàvia Augusta perquè li donés els noms de tots els Longbottom que recordés.

Quan sortien ells de classe, entraven els de segon, que els van preguntar de què anava l'assignatura.

—És molt guai, tranquils —els va dir la Geena quan es van creuar.

—Sí, doncs parla per tu... —va fer el James, que no tenia ni idea de sobre què fer el treball.

—Per què no fas la Conselleria d'Afers Màgics? —va proposar la Geena—. És el més emblemàtic de tots no?

—És massa prototípic —va rebutjar el James—. A més a més seria un treball molt pallissa.

—És veritat —va assentir el Frank—. I Sant Mungo? Segur que té una història guai com a fundació...

—Sí, però no deu tenir res més... —va dir el James—. A més a més no m'agraden gens aquests llocs...

—A mi tampoc... —va fer el Frank, posant-se una mica moix de cop i volta.

—Gringotts! —va saltar l'Alice, fent-los fet un bot a tots—. Gringotts mola! Segur que la història ha de ser interessant. A més a més tu hi has estat, i pots parlar de les mesures de seguretat, dels guardians, dels robatoris que hi ha hagut...

—No estaria malament... —va dir el James una mica més animat—. Jo havia pensat directament en Hogwarts, però l'única cosa que podria aportar al treball que no s'hagués dit ja és tot el relacionat amb la relíquia i és l'única cosa que no puc dir.

—Parlant de la relíquia! —va saltar la Geena—. Quan anem a la Cambra Secreta?

—El millor seria anar-hi en hores de classe perquè no ens veiés ningú... —va dir el James.

—Anem-hi ara? —va suggerir el Frank.

—Però si ara tenim classe de transfiguració! —va recordar l'Alice.

Els altres tres se la van queda mirant i es van assenyalar les pintades de guerra a les galtes.

—I?

*   *   *

—Producte famós? Vostè vol que em mori d'avorriment o què? —es va queixar l'Scorpius—. Aquest tema és una merda!

—Tots els temes són iguals d'interessants —va dir la McGonagall mentre li donava al Severus una esfera.

—Ah... —va fer l'Scorpius més tranquil—. Tu què tens, Sev?

—Assassinat —va dir el Severus, una mica averginyit per tenir un tema tan genial.

—Així que tots igual d'interessants, no? —va tornar a cridar l'Scorpius—. Això és superinjust! No pot estar el Potter parlant del misteri de l'assassinat de vés a saber qui i jo aquí elaborant gràfiques de la sortida al mercat del batut de bescuit! No fotem!

—Era el destí —va deixar anar la McGonagall, farta.

—Què destí ni què destí! On són els fulls de reclamacions? Vull presentar una queixa! Ui, quan ho sàpiga el meu pare...!

*   *   *

—Estàs segura que allò que et va dir la Rose ahir volia dir obre't? —va preguntar el Frank.

—Home, diu que és l'única paraula que sap el seu pare —va explicar l'Alice—. Ho ha de ser. Ara, que no estava jo molt serena en aquell moment, vull dir que no sé si sortirà a la primera...

I no, no va sortir a la primera. Ni a la segona, ni a la tercera. De fet, al cap de mitja hora, ja estaven tots asseguts al terra al costat de les piques mentre l'Alice repetia una vegada i una altra la mateixa paraula fent diferents inflexions.

—T'han timat, Alice—va dir el Frank—. O la Rose anava tan borratxa que t'ho va dir malament, o tu no te'n recordes, o el Ron és un fatxenda i presumeix del que no sap.

—Calla, coi, que em desconcentres —li anava dient l'Alice—. Hashasssa! Hashasssa. Hashasssa?

—Deixa-ho, Alice, és inútil —va dir el James, aixecant-se—. Ens hem saltat la classe i total... tant de hashasssa per a no res...

Clic.

Tots quatre van callar.

Brooooooooum!

Tots quatre es van apartar de les piques, alarmats. Una de les aixetes va brillar amb una llum blanca i va començar a girar. A continuació, la pica es va enfonsar i va desaparèixer. Hi havia una canonada enorme, per on podia passar-hi tranquil·lament una persona.

L'Alice li va llançar al James una mirada d'odi intens.

—És que tu en saps —es va burlar el James, i es va llançar per la canonada abans que l'Alice l'escanyés.

Allò semblava un tobogan però molt més genial. Era llarguíssim i es veien altres canonades que sortien d'aquella, però cap era tan ampla. Finalment, la canonada es va posar en posició horitzontal i es va acabar. El James va caure sobre un terra dur i humit, però es va apartar de seguida, perquè sabia que a darrere i venien l'Alice, el Frank i, finalment, la Geena.

—Lumos! —van fer tots quatre, traient les varetes, allò estava molt fosc.

—Crec que això és la cosa més guai que hem fet mai... —va sentenciar el Frank, que gairebé feia saltironets de l'emoció—. La Cambra Secreta, us ho podeu creure?

—Doncs a mi em dóna una mica de mal rotllo —va fer la Geena, avançant amb cautela. En qualsevol moment ens trobarem amb un cadàver de basilisc, no sé si ho sabeu.

Van començar a caminar per un túnel molt fosc ple d'esquelets d'animalons per terra, fins que van arribar a un turonet de pedres. Semblava que hi havia hagut un despreniment, però era com si algú hagués apartat algunes de les roques per obrir-s'hi pas. Van passar a l'altra banda i van seguir el túnel serpentejant. Al cap d'uns deu minuts van arribar a una paret massissa on hi havia esculpides dues serps entrellaçades que tenien maragdes per ulls.

—Deuen valer una fortuna... —va comentar el Frank—, quina bajanada, tenir-les aquí baix, que no les veu ningú...

—Nosaltres les hem vistes —va dir la Geena—. I, sincerament, val la pena. Sembla una porta, no? Va James, torna-hi...

—Hashasssa —va dir el James.

La porta es va obrir grinyolant i les serps es van separar i van desaparèixer de la vista.

—Preparats? —va fer el James. Tots van assentir i van travessar el llindar.

Es trobaven en un extrem d'una sala molt llarga i poc il·luminada. Estaven envoltats per un bosc de columnes per on s'hi entortolligaven més serps de pedra. El sostre era tan alt que ni tan sols es veia. Hi havia un ambient molt estrany, com il·luminat per una fantasmagòrica llum verda que provocava obres allargades i estranyes.

—Flipa.

El James va pensar que aquela era la millor paraula per descriure la sala. No se li acudia res més.

—Això sí que posa els pèls de punta... —va fer l'Alice, entre fascinada i horroritzada—. Mola...

Van anar tirant endavant fins que van arribar a una estàtua gegantina d'un home vell amb una barba molt i molt llarga i amb cara de mico. I als peus del vell... el basilisc. La puta serp era una bèstia enorme. Semblava que fos viva i que en qualsevol moment es despertaria... I l'estàtua del vell semblava mirar-los fixament.

—Aquest deu ser l'Slytherin —va dir la Geena, baixet.

—Doncs era més aviat lleig... —va comentar el James.

—James, t'importaria no burlar-te d'ell aquí? —va fer la Geena—. Em sento... és com si ens estigués vigilant, no sé, és com si notés la seva presència...

—Doncs ja de pas, que et digui on té la pista...

—James, prou! —va dir la Geena, enfadada.

—Molt bé, molt bé...

Van estar una bona estona voltant per la sala, però no van trobar res de res.

—Ei, gent, hem de marxar —els va fer tornar el Frank a la realitat—. És gairebé la una. Ens hem saltat el dinar, també, però si ens saltem la classe següent es preguntaran on som, i ja sabeu que la Gemma Gemec ho xerra tot... ho haurem de deixar per un altre dia...

—No em fa cap gràcia haver de tornar a baixar... —va dir la Geena.

—Doncs no caldrà! —va dir la veu de l'Alice—. Crec que ho he trobat, és a la part de darrere de la porta. Veniu.

Tots van córrer cap allà. A darrere la porta rodona hi havia uns símbols rúnics que envoltaven el que semblava un compartiment tancat en la mateix porta. El James es va mirar els símbols.

—Ara no porto el diccionari de Runes Antigues, però podem copiar els símbols en un pergamí, i ja els buscarem a la biblioteca.

El Frank se'n va encarregar. La Geena, però, estava més preocupada pel contingut del compartiment.

—Estic gairebé segura que aquí hi ha... James, torna a dir allò.

El James va tornar a dir la paraula en reptilià i el compartiment es va obrir. La Geena hi va ficar la mà i va palpar l'interior.

—Ho sabia! —va exclamar, i va treure la mà, tot agafant un llibre que semblava més vell i ronyós que el més antic de la biblioteca—. El diari d'Slytherin! Que fort! Només n'hi ha dos còpies! Una era la que van robar de la cambra de Gringotts i l'altre era aquí! I no l'ha llegit mai ningú! Sabeu el valor històric que té això?

—Geena, és el diari d'un vell racista i tocat de l'ala que volia exterminar els muggles —li va recordar el James.

—I què? —va saltar la Geena—. Forma part de la història! Que no ens agradi no vol dir que no sigui important.

—El millor càstig que pot tenir aquesta gent és que se'ls oblidi després de la mort —va dir el James, molt seriosament, amb un posat que li havien vist molt poques vegades—. El millor que podries fer amb aquest diari és cremar-lo. Ell volia escampar la seva ideologia pel món. El millor càstig seria esborrar-la del mapa per sempre.

—El James té raó —va assentir l'Alice.

—No hi estic d'acord... —va dir la Geena.

—Doncs, apa, per què no fas el teu treball del personatge històric sobre ell? —li va proposar el James irònicament

—Doncs potser ho faig —va dir la Geena, alçant el diari—. Això és informació de primera mà, aquí hi ha escrites coses que ningú no sap i... —el va fullejar— està escrit en runes... que bé...

Va semblar que es desinflava de cop.

El James i l'Alice van sortir de la cambra una mica mosquejats.

—Trigaràs una mica, però al final el traduiràs —li va dir el Frank a la Geena—. Jo tampoc no crec que aquests documents hagin de desaparèixer; ens agradin o no, formen part de nosaltres, de la nostra història, del nostre món.

La Geena va fer un sospir.

—Gràcies —li va dir, i tots dos van seguir el James i l'Alice.

Quan van haver tornat a l'entrada del túnel, però, es van adonar que tenien un problema.

—Baixar lliscant per la canyeria ha estat molt fàcil —va dir l'Alice—. Però com ens ho fem, per tornar a pujar?

—Merda... —va fer el Frank— hauríem hagut d'agafar les escombres...

—Podríem enviar un patronus amunt a buscar algú... —va suggerir l'Alice.

—No —va negar la Geena—, llavors tothom ens preguntaria per què estàvem aquí i com hem entrat... no, no ho podem explicar...

—Ja està! —va saltar el James, i després va cridar:­— Kreacher!

Crack.

L'elf domèstic dels Potter va aparetre al seu costat.

—Sí, amo?

—Kreacher, oi que pots portar gent amb tu, quan aparets?

—Sí, amo James.

—Ens puges al castell?

—El que mani l'amo —va dir el Kreacher, servicial, com sempre.

—Prefecte... —va fer el James, mentre tots quatre s'agafaven als seus bracets freds i menuts—. I, ah, per cert, prohibir comentar-ho als pares, eh?

*   *   *

—Tenim deu minuts per dinar, si voleu —va fer el Frank, mirant el rellotge.

Tots quatre es van dirigir al Gran Saló, i es van trobar que hi havia un avís penjat a la porta.

Per ordre de direcció,  com que els alumnes de Gryffindor van destruir ahir la taula d'Slytherin, ara els cediran la seva taula. És possible que la taula nova trigui a arribar. És que les porten de Polònia. Atentament,

Minerva McGonagall

Directora de Hogwarts

 —No sé qui s'ho està passant més bé, si nosaltres o ella —va dir l'Alice.

Van entrar al Gran Saló i van veure que ja estava tot net, tal i com estava sempre, amb una petita redistribució de les taules. On hi havia hagut la taula de Gryffindor, ara hi havia tot d'estovalles de quadres vermells i blancs que havia hagut d'anar a aconseguir el Fred per poder menjar a terra. Vaja, que els Gryffindor estaven de picnic.

—I això? —va fer la Geena, asseient-se al costat del Tom.

—En realitat és més guai... —va somriure el noi.

—Doncs la veritat és que sí! —els va felicitar el Lorcan un parell de llocs enllà.

No hay mal que por bien no venga —va recitar el Fred—. De moment no li està sortint massa bé el joc a la McGonagall. Anem guanyant nosaltres.

—Sí, però no sé si aconseguirem fer-la baixar del burro... —va fer el James, però va callar de cop quan va veure que molta gent se'ls mirava a ell i al Frank, i va notar cert moviment de papers per tota la sala... papers de la mida d'una postal. Li va venir una idea que el va horroritzar—. Martha?

—Sí? —va fer la Martha amb cara d'angelet des d'on eren els de segon.

—Suposo que no has fet tràfic de la fotografia meva i del Frank dormint la mona en pilotes, no?

La Martha es va posar molt vermella.

—Es clar que sí! —va exclamar el Tom, tot content, traient-se una còpia de la foto del seu llibre d'encanteris—. Val tres sikles. Només un pels membres del Club de Fans. Esteu molt guapos, ehhhh?

El James es va tapar la cara amb les mans.

—Va, acabeu de menjar i anem a classe —va riure la Geena, canviant mirades divertides amb l'Alice.

Però semblava que les fotos ja s'havien escampat, i quan van passar pel costat de la taula d'Slytherin, el Montague va exclamar.

—Ei nois, molt maques les fotos! No sabia res de les vostres tendències sexuals!

El James va intentar pensar en algun comentari ocurrent que els deixés en bon lloc, però el Frank se li va avançar.

—Sí, és que som bisexuals —va deixar anar—. I no vegis les orgies que ens muntem de vegades. Per cert, quan vulguis hi estàs invitat, eh?

La cara del Montague i de tots els d'Slytherin era un poema. Només faltava una cosa per rematar-ho, de manera que el James va alçar la veu.

—Algú vol que li firmem les fotos...?


I un altre!

Vinga gent, a comentar a sacooooo! Què us sembla la McGonagall ara fent classe? I l'assignatura nova? Què faríeu vosaltres amb treballs com aquests? Quina putada el malfoy! Sobre què escriurà l'Albus? I la Geena, farà la vida del Slytherin? Què deu dir la pista que han trobat darrere la porta? Què passarà amb les fotos i el club de fans?

Tot aixì i més al següent capítol! (que encara no sé com es dirà)

Petons de cireretes! (n'estic menjant ara!^^)

Agatha Black


Llegit 1594 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarginny loovegodEnviat el 29/06/2009 a les 11:49:16
  #18860He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  si! primera!

  mu llegeixo!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 12:10:37
  #18861He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Bieeeen, aquest cop no t'oblidis!!! XD

  Molt maco el comentari anterior, vaig a contestar-te'l; després te'l mires, si vols! Muaks
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 12:29:45
  #18864He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Per cert! Una coseta que fa temps que vull posar però que sempre se m'oblida!

  Hi ha algú que llegeixi el fanfic que se li doni bé dibuixas? És que jo sóc un desastre, però m'encantaria tenir un dibuix de veritat dels magatotis!!

  Si alguna àima caritativa tingués temps i ganes i això, i se li donés bé, em podria fer algun dibuixet encara que fos d'algun personatge i escanejar-lo o algo x enviar-me'l? em faria molta ilusió i el posaria de dibuix de la fanfic.

  No m'importa l'estil, no sé, si algú dibuixa en plan manga o així, també m'agrada molt!

  Wenu, és només per si hi ha algú que realment és lo seu, perquè jo ho he intentat i he hagut de desistir... U.U.

  Merciii!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 29/06/2009 a les 13:21:36
  #18866He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  a veure, jo ho puc intentar, però dic intentar, pk hi hja vegades que em surten meravelles i hi ha vegades que em surten merdetes...

  i ara et comento el capi, pero ara estic fent la llista tant amb el capi com amb el comentari k mas fet...
 • Avatarginny loovegodEnviat el 29/06/2009 a les 14:30:09
  #18868He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  escolta, trigaré una mica a comentar, pk just quan estava a punt d'enviar se m'ha acabat la bateria del portàtil i se m'ha borrat tot, de manera que haig de tornar a començar de zero...  • Avatarivi_potterEnviat el 29/06/2009 a les 14:44:40
  #18869He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Holaa!

  T'ajudaria amb els dibuixos però segurament sóc pitjot que tu i molt!

  Aviam aviam... has fet tantes preguntes que no sé per on començar... McGo fent classes... perill assegurat! La tia és la millor però és una cabrona xddd ara que sense ella res seria com és :) L'assignatura nova s'asembla moltíssim a l'assignatura que han posat a 4t d'ESO aquest any (i que he tingut que fer TT) que és cm un mini treball de recerca (vamos un pal). Els treballs, jo no sabria que fer amb el personatge estaria bé coneixer Slytherin però a la vegada fa molta rabia :S El treball del Malfoy no té nom, xd, és una PUTADA! El de l'Albus és molt molt guay no sé si serà així eh, però podria fer-lo sobre l'assasonat del Dumbledore en mans de l'Snape, macabre no? xD Amb les fotos i el club de fans els hi caurà la baba a totes les nenes, està claríssim xD

  Bé, despres del rollazo, un petó :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 15:08:42
  #18870He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Molaaaaa

  Cireres? Nuu... no podien ser maduixes? XD

  La McGOnagall és la canya. M'encanta. L'assignatura nova sembla interessant. Ja m'agradaria a mi fer algo semblant en comptes de tecno... tecno... socials... o tecno. L'Albus escriurà sobre l'assassinat del Dumbledore o de l'Snape. Mmm... nuse. Pos la veritat, podria dir qualsevol de les altres tres coses. No ho sé. Amb les fotos? La McGonagall és capaç de penjar-les per tot el Gran Saló. O per tot Hogwarts. O fer unes estovalles per a Gryffindor amb elles.

  No re, que no tinc imaginació per a inventar-me + coses.

  1 pto

  Marta 3

  PD Em sembla molt malament que ens deixis sense capi fins el disset. Wenu no, que em sembla bé pq del 12 al 19 no hi sóc. Però als altres dies... què hi farem. Només t'ho accepto si promets que després penjaràs cada 2 o 3 dies.

  Visca la Resistència!

  PD2: no sé si ho hauràs vist, l'hpkarina s'ha avançat i ja sap qui és la tia dels ulls blaus jj.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 15:09:22
  #18871He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  a sí per cert que si vols jo intentaré fer algun dibuix
 • Avatarginny loovegodEnviat el 29/06/2009 a les 16:39:05
  #18873He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Vale, després de tornar a llegirme el capi i el comentari i tornar a fer  la llista, torno a comentar:

  comencem per lo k mas contestat:

  PARES ANDY: pos si, no havia pensat que ells també estarien sofrint... i ja tinc ganes de que aparegui la diana(àlies Kilian xD)

  MALFOYS: si, a mi també m'encanten. només hi ha una paraula per descriurel's: són taaaan.... malfoy!

  SEVERUS-ANGELA:pos a mi si que m'agrada la parella, pero tens raó en lo de quan s'enteri el james...

  FRANK-AIGUA: oks, em tornaré a llegir el capi i ja et diré què descobreixo! de tota manera és un dels capis k més m'agraden (alice and james power!) xD

  CLUB DE FANS: si, suposo que jo també seria amiga seva, pero també m'hi  apuntaria, + k res per fer el tonto, pero també una mica pel frank! xD

  ALICE I FRANK: k wai k m'enyorin! entre lo de nedar i que m'enyora, l'alice ja em torna a caure tan genial com abans!

  i amb el frankie... woo k wai! en sèrio que vole l meu numero de mòbil? ja li donaré, ja... pero necessito que em facis un favor: fes-li entendre què és un mòbil i ensenya-li a fer-lo servir, siusplau! és que si no no sé quina bajanada farà...

  ara el capi:

  MCGO I EL MENJAR: una mica radical, la dieta.... que no se'm mengi als magtotis, siusplau!

  BARALLA MADAME PINCE I MCGO: woo la mcgonnagall és la millor! i madame pince no es queda curta, no...

  DETALL: "I Sant Mungo? Segur que té una història guai com a fundació...

  —Sí, però no deu tenir res més... —va dir el James—. A més a més no m'agraden gens aquests llocs...

  —A mi tampoc... —va fer el Frank, posant-se una mica moix de cop i volta." no sé.... algo em diu que això vol dir algo...

  DETALL 2: és cosa meva o l'aghata no ha sortit ni en aquet capi ni en l'anterior? això em fa mala espina...

  SCORPIUS: és igual k el seu pare! "—Què destí ni què destí! On són els fulls de reclamacions? Vull presentar una queixa! Ui, quan ho sàpiga el meu pare...!"

  HASSA: osti, el James sempre fa el mateix, no? entre el hassa i lo de la cova de l'oracle... sembla que tingui un do per aquestes coses...

  GEENA: té raó. a mi també em dona molt mal rotllo la cambra secreta...

  PARELLETES: wooo! després de tant temps una mini escena de james-alice frank-geena! parelletes power!!!

  KREACHER: osti, sempre els treu d'aquestes situacions! i això que diré ara em sembla una paranoia, pero per si de cas hi dic: el james li diu al kreacher que no li digui res als pares, pero podria ser que algú altre li preguntés i...

  COMENTARI DEL FRANK: wooo el frankie és el millor! si!

  PREGUNTES:

  *Què us sembla la McGonagall ara fent classe?

  pos... home, diria que els hi tornarà tantes vegades com pugui, de manera que... serà divertit xD.

  *I l'assignatura nova?

  home, la botànica no m'ha agradat mai gaire, i l'assignatura sembla interessant. a més, els ajudarà molt en la relíquia. això em fa pensar que potser l'assignatura s'ha inventat per ajudar-los, probablement idea de l'aghata.... a més de que potser els temes estaven triats des del principi...

  *Què faríeu vosaltres amb treballs com aquests?

  ni idea xd

  *quina putada el malfoy!

  pos si...

  *Sobre què escriurà l'Albus?

  no sé...probablement lo k han dit a dalt.

  *I la Geena, farà la vida del Slytherin?

  jo diria k no, pk li preguntaran d'on ha tret tanta informació i no sabrà k respondre.

  *Què deu dir la pista que han trobat darrere la porta?

  jo diria k es la pista.

  *Què passarà amb les fotos i el club de fans?

  tal com he dit a l'altre capi, hi haurà trafic.

  CAPI NOU: oh, es dirà "que encara no sé com es dirà"? k waii! xD

  wenu, pos ja sta!

  dew i perdó per la parrafada!

  *laurie*
 • Avatarginny loovegodEnviat el 29/06/2009 a les 16:39:42
  #18874He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  dios, ara em sembla que m'he passat... • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 16:50:58
  #18875He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Eii jo també vull ell mòbil del Frank!!! XDXD

  Està clar perquè el Frank no sap nedar. Li fa por l'aigua. Cosa que em fa pensaren els regals de l'Oracle. Diu que l'espasa del Frank apareixarà davant del seu veritable enemic o algo així, no? I l'únic que se m'acudeix a mi com a enemic del Frank és l'aigua. NO sé si la portava, però no va aparèixer davant dels vlad ni dels demèntors. També hi ha la possibilitat de que siguin els zúrichs.

  I, per cert, jo ho volia dir i se'm va oblidar, i ara se m'ha avançat la ginny lovegood. L'Agatha no ha sortit. Jo vull veure com els magatotis li pregunten en una de les seves classes pels zúrichs...

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 17:02:26
  #18876He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Yupiii! Coments coments coments!

  ivi potter: ah feu una assignatura així? Que passa que no és prou putadón el treball de recerca o k??? en fin... la McGonagall es lo millor que hi ha!! XD Si k es una puatada, sí, lo del Malfoy és le pitjor treball del món! I pel que fa al treball de l'Albus... canviarà la temàtica del treball un mica... començarà amb una idea, i acabarà amb una altra.

  marta_ginny: m'encanta la indea de les estovalles XD me l'apuntaré! A mi tmb m'agrada més assignatura k no tecno... és la pitjor assignatura que he fet mai! el que fa al treball de l'albus vas molt be! Visca la resistència! XD

  ginny lovegood: la McGonagall és genial, però a mi els bibliotecaris em fan por, sincerament. Els dos detalls que m'has posat. El Frank es posa trist amb Sant Mungo xk hi te els avis allà en aquell estat. I l'Agatha McGonagall fa bastant k no surt, però no per res, és que no tinc paper per ella. Però no, les classes aquestes són idea de la Minerva, tot i que sí que els serviran per la relíquia. Pel que fa al treball de la Geena, tens raó. I lo de l'Scorpius no té nom, pobre, i sí, me'ncanta fer-lo igual que el Draco!! XD El comentari del Frank és boníssim. 10 punts. I el Krescher... no, no diràs res. Si et dic la veritat... jajaja, es k es molt bo: resulta k he començat a escriure sense pensar a veure com tronarien a pujar, i quan s'han trobat ells atrapats, també m'hi he trobat jo. He pensat "merda, hauries pogut fer que baixessin amb les escombres" o sigui que li he fet dir al Frank, i després he pensat "ara què? No surten?" i dic "coi, saben fer patronus", però deprés penso "sí, home, vés i explica-li a qui sigui què estaven fent allà baix..." Total, que he pensat... "aparetre encara no en saben... callla! el Kreacher!". Vaja, que m'ha anat tot exactamanet com els ha anat a ells. I no et pensis, que d'aquestes en tinc sovint. Sempre que vegis que discuteixen els pros i els contres d'alguna cosa, és que jo també els estic discutint en aquell moment interiorment... Saps què és el més curiós? Que automàticament que tinc el pensament sé dir qui el diria... ho sé, sóc rareta XD. I pel que fa als treball encara no us puc dir res però us asseguro que al final SERAN TOTS MOLT GUAIS erquè ja els tinc pensats. Especialment el de l'Albus. I el del James. I el de l'Alice! Bueno, i el de la Geena! I el del Frank també... wenu, això que tots, tots. Menys el del Malfoy. Encara me l'estic rumient jo també! XD

  Seguiu comentant! Quiero máaaas! XD

  G
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 17:54:09
  #18877He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Merci a tots els k m'heu dit que en faríeu, de dibuixos! N'he fet un jo, k, bueno, es tot copiat xk ja us he dit que jo de dibuixar no en sé, de manera que he calcat les cares d'altres dibuixos d'internet k he pensat que s'assemblaven i els he acoplat jo els cabells XD.

  a veure si us agrada XDXD

  http:/ /i44.tinypic.com/33411xg.jpg
 • Avatarginny loovegodEnviat el 30/06/2009 a les 10:10:30
  #18878He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  k waii el dibuix!! pero és copiat o calcat? pk si és copiat sta genial! per cert, k encara en vols un o no?

  i amb el tema del frank i l'aigua, m'he repassat el capi 4 vegades i m'he llegit els comentaris, pero no he vist res que no hagi descobret ja...

  llavors, hi han 2 opcions:

  1- (la k ha dit la marta_ginny) el frank no sap nedar pk li fa por l'aigua. podria ser, ja que el que diu l'oracle és que la fulla de l'espasa surt davant la por. encaixa prou bé, ja que m'has dit que repassi just aquell capi.

  2- ara bé, hi ha una altra opció, la que jo havia pensat, ja que és el que em passava a mi de petita (vai apendre a nedar molt tard), i és just el contrari. al frank li fa por l'aigua pk no sap nedar. per això estava enfadada amb els longbottom, ja k, si l'alice havia après, pk el frank no?
  el cas és que també encaixaria, ja que has dit que el motiu aniria sortint. i, a més, si la fulla apareix davant del seu veritable enemic podria significar que cap al final de la fanfic el frank ha superat la por i en té una altra de més "raonable"

  i una opció d'última hora (se m'acaba d'acudir i em fa mandra canviaro):

  al frank li passa algo amb l'aigua, en el sentit de que deu haver tingut un accident o algo semblant. llavors li fa por l'aigua i no vol aprendre a nedar.  i suposo k passarà algo així: en algun moment s'està a punt d'ofegar i té l'espasa a prop, però la fulla no apareix. llavors els seus amics l'ajuden i tralarà, tots contents pk ha superat la por. weeee!!!!!! (¬¬')

  em sembla k és una d'aquestes 3....

  k +.... ah, si! l'altra fic. ja tu vai preguntar a l'MP, et deia k si havies borrat la fic, pk l'altre dia la volia llegir i no la vai trobar a l'enllaç....

  wenu, ara si k ja sta!

  dws!!!

  *laurie*
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 30/06/2009 a les 10:40:38
  #18879He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  giiny_lovegood: wenu, ho explico aixi x sobre. De petit, el Frank va tenir un petit accident k li va fer agafar pànic a l'aigua. Ni sap nedar ni ganes que té d'acostar-se a l'aigua. Ja sortirà, per això.

  I l'espasa... no va per aquí. El seu enemic és la por en general. Pista: a Harry Potter i el pres d'Azkaban mireu el capítol k es diu.... "la fugida de la senyora grassa" o algo semblant. Hi ha una conversa que tenen el Harry i el Llopin. Mireu allà. No dic més.

  I pel que fa a l'alñtra fanfic... doncs jo no l'he esborrada pas. No ho sé, el link hauria de ser el mateix a no ser que l'hagin esborrat ells. Però eh, en sèrio, deixe-vos de d'aquella fanfic, era una merda. de veritat U.U' No tan sols sé com hagués acabat, l'escribia així tal i com venia, au, fins que em vaig quedar estancada.
 • tuchiEnviat el 30/06/2009 a les 13:42:06
  #18880

  eiiii allo de la macgonagall dels treballs ke an de fer em recorda mes al treball de recerca... jajaj pero estan bé també • Laiia Von LlasëEnviat el 30/06/2009 a les 15:36:40
  #18881He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  No tinc temps, cumen curtettt :S

  El capitol genial, com sempre. M'encanta la guerra que porten. Ni idea de que pot ser la pista, tinc la sensació que els dirà a qui pertany pero no ho sé segur. M'agrada l'assignatura de la McGo.

  Escriu molt de vacances i que t'ho passis molt bé. Petons.

  Laiia
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 30/06/2009 a les 18:26:01
  #18883He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  tuchi??? Ala, que guai, tenim lector nou!! BENVINGUT AL CLUB DELS BOJOS! Aquí a tots se'ns en va molt la olla, ja ho veruàs. Sí tens raó que s'assembla molt al treball de recerca! M'he insirat en això ^^. Un plaer tenir-te per aquí! Ens llegim!

  Laiia: Heya! Ja trigaves XD sisi, escriure molt molt! I els exàmens.... bueno, vaig fent.  M'agrada molt la teva fanfic, x ceeert!
 • myre_ginnyEnviat el 01/07/2009 a les 13:57:47
  #18886

  holaaa!

  pobress... ara a sobre an d fer un treball d recerca, els compadeixo. la Mcgo es una gran rival en aquesta guerra xD k x cert mencanta. la Geena no farà el treball sobre Slytherin, no pot dir q an trobat el diari si nomes n'hi ha dues copies, no? x cert, estic d'acord am la Geena i el Frank, encara q no ens agradi una part d la historia, el pitjor q es pot fer es oblidarla.

  un peto! i disfruta de les vacanceeess!!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 03/07/2009 a les 23:53:01
  #18894He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Sí, la McGonagall és genial, crec que es el meu personatge preferit (traient el James) . I respecte al treball de la Geena... sí, tens raó. I respecte al diari.... en part estic d'acord amb el Frank i la Geena,però en part crec que es un puntazo aixo k diu el James que, si el seu objectiu era difondre això, el millor càstig que poden rebre és que se'ls oblidii k aquestes idees no es rebel·lin. És a dir, que trobo que la gent justa i imparcial hauria de ser més com la Geena, però la gent (com ara ells) que lluiten en contra de tot això, sí que haurien de voler destruir-ho. És el seu rol. Suposo que això és una de les coses que diferencia el caràcter de l'Alice i el James (que són més semblants) del del Frank i la Geena, que també tenen un aire.

  Bé doncs, bones vacances a tothom. Ens veiem el dia 17!!!

  G
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 05/07/2009 a les 11:38:55
  #18898He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  No sé si ho saps però jo me l'he estat llegint aquests dies i m'encanta! Sembla que hàgin tret més llibres de Harry Potter. M'encanten els personatges, sobretot la McGonagall. Però quan vaig llegir el capítol de Dublín, vaig penssar que el James es passava massa amb l'Albus. No sé.. Està ben trobada la història, i no lia, que això és important. Ah, a part, m'encanta la relació Alice-James, que a  veure si torna a sortir.
  Suposo que l'Scorpius em cau més bé que el Malfoy no tant junior, però l'Albus està súper raro i espero que torni a ser el de sempre! Pobre, és clar, sempre eclipsat pel James..
  Ja, ja! Crec que el Frank i el James acabaran passant bastant del club de fans però que en el fons, els hi agrada.
  Lo de la cambra, està ben trobat, i no sé què hi pot dir, en aquell text en rúnic.
  Apa, oncs això és tot! Moltes gràcies per escriure aquest fanfic :) • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 06/07/2009 a les 12:57:33
  #18911He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Mmmm jo vull que se'n vagin de vacances a Atenes! Quan serà!

  Parlant d'Atenes, tinc una nova paranoia (ja tocava, feia dies que no me'n venia cap al cap XD): l'Alice acabarà amb el Paris, i llavors en James, com que estarà gelós, se n'anirà i acabarà amb la Elektra. Serà una altra guerra U.U

  Ja saps, que se me'n va molt l'olla.

  1 pto

  Marta 3
 • n*lumosEnviat el 06/07/2009 a les 21:45:44
  #18915

  ola!!!
  jajajaj cm mola!!
  no panjaras mes fins al 17¿¿ pos si no cumentu es pq stare da campamens dl 15 al 26...
  mola mol la clse aqesta! jajajaj la McGo... b no pansava k reacciones axi a la festa!! ajjajaj! el James fara Gringotts i fara algun descurimen importan pal seu para i la Geena fara Slytherin i axi tindra  + tems x tradui, pq axi ia no aura d busca info pl traball!!
  L'Al no si d qi u fara, d Voldemort¿¿ nu se.
  pos re, avera qe pasara!!!

  ~~Gemma~~

  PD:mmmmmmmmmm... cireras!! • Gemma EvansEnviat el 06/07/2009 a les 21:47:06
  #18916

  al comentari de n*lumos es meu k no me adunat k no mavia cunactat io!!!!
  ddxdxxd

  apa ptns!!

  ~~Gemma~~ • n*lumosEnviat el 07/07/2009 a les 12:25:01
  #18918

  GENIAL! wawaa mancantaaa!!!
  Es que es genial de veritat !!


  Boness vacancess! • Avatarrodlel14Enviat el 16/07/2009 a les 17:55:51
  #18974He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Uaaaaaaaah! Buaaaaaaaah!

  Perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó...!

  No sé com dir-ho...

  Perdó, perdón, sorry, pardon, verzeihung, perdono, perdão, συγχώρη ;ση, помилова ;ниe, 体谅...

  Sé que he estat ausent durant molt temps... Explico el perquè, no voldria que realment us penséssiu que vaig passar de tot i vaig abandonar la ff així, per la cara.

  Se'm va espatllar l'ordinador. Vaig passar tres setmanes sense poder accedir al compte... i direu : però no et podies connectar des d'un altre compte?

  Doncs no, perquè... i prego que no rigueu... no me'n recordava de la contrasenya. La tenia escrita en un fitxer de word... però el fitxer era a l'ordinador... i l'ordinador estava a arreglar. I lo millor ve ara : resulta que a l'ordinador m'hi havia entrat un virus. L'ordinador es va reformatejar i la contrassenya es va perdre. Fa uns dies el meu cosí va passar per casa, i com que va fer la carrera d'Informàtica i programació de software, va aconseguir recuperar tots els arxius de música, vídeo, escrits...

  M'he anat llegint els capítols, i la veritat és que sóc molt gafe. Justament quan se'm va espatllar l'ordinador, vas haver de començar a escriure la part interessant. Segueix així!

  Enric

  PD: Perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó, perdó... :'(
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:19:37
  #26341He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  M'ha agradat molt, aquest capítol!! Molt guai, això del treball d'investigació! La McGonagall se les empesca totes, és genial!! ^^

  Al vestíbul, la McGonagall ha organitzat taules provisionals per esmorzar. Si cremen les sales comunes, haurà de posar un campament improvisat hahahahaaa

  Això d'en Severus em fa pensar... Es pot demanar per canviar de residència?

  De fet, els de l'equip no, però els del Clan de Magatotis sí que es mereixen el càstig. Van ser ells, els de foto d'en Flint. «per un delicte que no havien comès»: Una part de l'equip sí, però en Fred i els altres dos no.

  «No hi va veure ningú d'Sly». Em sembla que volies dir que Gry (perquè eren al Gran Saló, dormint la mona)

  Així m'agrada! Si no hi ha uniforme, no hi ha ni lloc, ni menjar, ni classes!

  «No em menjo els alumnes crus», la McGonagall és la bomba! («ah, llavors els cuina...», ben remugat, Fred!) hahahahaa

  La McGonagall té moltes idees ara, no? Entre el programa dels Germans Acadèmics i ara això de l'Aprofundiment al Món Màgic. Se les empesca totes, no? :)

  M'encanta com durant l'enfrontament Pince-McGonagall, dius «La vena del front de la McGnagall i la del coll de Madam Pince s'inflaven cada vegada més». L'aposta m'ha fet pensar en els bessons Weasley.

  Les boles de pergamins de la rifa m'han agradat molt.

  La McGonagall no és tan infantil... això de «A veure qui pot més» és el comentari d'una criatura.

  Molt bona l'Alice: «ja tinc excusa per treure els draps bruts del pare». És que ni fet a mida, sí. L'Alice ja ha trobat com divertir-se. En James pot aprofitar i aprendre de la Conselleria o de Gringotts. La Geena el farà d'història. I en Frank aprendrà coses de la defensa i l'atac. La McGonagall ho ha fet molt bé!

  És veritat que fer-lo de la Conselleria o de Gringotts seria una pallissa, ja ho pots ben dir... Si el tema d'en James m'hagués tocat a mi, el faria de Sant Mungo =D

  El tema de l'Scorpius no és tan dolent com tothom diu. Hi ha una pila de coses interessants que es poden fer (com amb dels invents màgics). No sé per què es queixa tant l'Scorpius. A mi em sembla més interessant el tema del producte famós que li ha tocat a ell. No cal fer-lo del batut de bescuit. Jo el faria de la papallona daurada (que sembla un ésser viu, ben bé com el papalló daurat que imita; i tot allò de la memòria carnal també és molt interessant), o dels caramels de Bertie Bott, o del recordatori (o remembola, no sé com en diuen ara... vaja, la Rememball), o el dolentoscopi... hi ha una pila de coses!!!!!!!!!!!!! Jo m'avindria tant a fer un treball d'investigació així!

  Això de «quan ho sàpiga el meu pare» està molt gastat... Em pensava que l'Scorpius no cauria en això, que seria diferent...

  D'un personatge? Potser dels senyor Ollivander? Família? Black, Ollibander, Weasley... A mi que em van denegar la primera opció del tema del treball de recerca... Espero que la McGonagall no me l'hagués fet canviar.

  El tema assassinat de l'Albus, em sembla prou significatiu que el faci de l'assassinat d'en Dumbledore per l'Snape. Sobretot per allò que vas dir dels noms dels germans Potter.

  Com et poden fer por, els bibliotecaris??! (Madame Pince és una excepció...) Però si són uns fantasmes...

  Que bo, en James! «Deixa-ho, Alice, és inútil. Ens hem saltat classe i total... tant de hashasssa per no res...» i va la pica i s'obre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M'ha agradat molt, aquest moment!! Ha quedat molt natural! No deu ser, el tio, reptilingüe...!

  hahahaa En Frank es vol endur les maragdes dels ulls de les serps! hahaha Jo també les vull! huhuhuu

  Sóc del parer de la Geena i en Frank (com bé et deus imaginar). No cremaria pas aquest diari. També crec que el diari personal d'un altre no s'hauria de llegir, ni després de la seva mort. Però també és veritat que jo em llegiria aquest diari sense dubtar-ho. He de dit, però, que estic d'acord amb: «El millor càstig que pot tenir aquesta gent és que se'ls oblidi després de la mort». No per les idees (que no es difonguin), sinó pel fet que és el més desitgen: passar a la història. Al cap i a la fi, passar a la història és molt cobejós (m'hi incloc). Però igualment li ho concediria.

  I en Kreacher no es desespera de veure'ls a la Cambra Secreta d'Slytherin!!??

  La nota de la McGonagall és molt encertada. Com que han cremat la taula d'Slytherin, que es quedin sense taula. Així de fàcil. En Montague m'ha fet gràcia, però sempre em resulta molt curiós que la gent faci aquestes bromes («No sabia res de les vostres tendències sexuals!»). Si, a la foto, hi sortissin un noi i una noia (com ara en James i l'Alice), farien una altra broma.

  Molt cortès per part d'en Frank, convidar-lo a les seves orgies. En Tom em fa gràcia; s'apunta a tot, el tio! hahaha Bones respostes, les d'en James i en Frank!

  La idea de la Martha de fer unes estovalles per a Gryffindor amb les fotos d'en Frank i en James... és BONÍSSIMA! Ecs! Com es pot menjar amb això!? Sort que no vaig a Gryffindor! xD

  Per cert, em crida l'atenció que l'Slytherin tingués dues còpies dels seu diari personal. El va copiar tot sencer a mà? (potser canviant-ne algunes coses... (?) ) Amb màgia? (no hi havia impremta). I, si és així, per què? O ho va fer algú altre posteriorment? Perquè, si és així... Ha de ser algú que hagués entrat a la Cambra...

  ---

  «què hauria degut passar» → «què devia haver passat» (ja sé que ho saps)

  sols escriure «al menys» → va junt: «almenys»

  Com que no tenia que preocupar-se?? (espero que volguessis posar que no tenia per què preocupar-se...)

  De la mateixa manera que és a poc a poc i no “poc a poc”; és de mica en mica i no “mica en mica”.

  ---

  Antares
 • irinawatson06Enviat el 06/09/2017 a les 13:52:23
  #27167

  m'encanta com es prenen això de les fotos, amb molt d'humor!!! no he pogut evitar riure mentre llegia la última frase JAJAJAJAJAJAJA