Julie Potter i la recerca de les bessones - Capítol 13: Quidditch, maginatació i cristalls de gel
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 27/06/2009 a les 21:18:11
Última modificació 27/06/2009 a les 21:18:11
Tots els capítols de Julie Potter i la recerca de les bessones
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 13: Quidditch, maginatació i cristalls de gel

 

Capítol 13: Quidditch, maginatació i cristalls de gelQuan la Julie i l'Hermione es van despertar, es van trobar que les Martes ja no eren a l'habitació. Es van dutxar, es van vestir, i vigilant de no fer soroll per a no despertar les que dormien, van baixar a la Sala Comuna. Un cop allà, van veure una multitud al voltant del taulell d'anuncis.

Era dissabte, i hi havia partit: Gryffindor contra Slytherin. Segurament deia alguna cosa referent al partit. No calia preocupar-se.

De totes maneres, van decidir anar cap allà i preguntar a les Martes què passava.

-Han penjat el calendari de Maginatació.

I sí, allà estava, amb tots els equips de l'escola. El primer partit era el dia 9 de desembre. Bé, més ben dit, la primera ronda de partits. Faltaven nou dies, no més. Van mirar contra qui tocava als de Gryffindor.

Grup A: Tots els equips número 1 de les quatre residències.

Grup B: Tots els equips número 2 de les quatre residències.

Grup C: Tots els equips número 3 de les quatre residències.

Grup D: Tots els equips número 4 de les quatre residències.

Grup E: Tots els equips número 5 de les quatre residències.

Equip 1 Gryffindor (Mike, Agatha, Nana) VS Equip 1 Slytherin (Stella, Sandra, Mark)

Equip 3 Gryffindor (Marta 2, Marta 3, Anna) VS Equip 3 Ravenclaw (Èlia, Anna, Airina)

Equip 5 Gryffindor (Ginny, Núria, Laia) VS Equip 5 Hufflepuff (Roser, John, Cindy)

El llac es dividirà per àrees, i es faran quatre partits al mateix temps.

Per a veure els partits hi hauran unes grades preparades per a l'ocasió.

Mirella, Francesco i Bianca.

-Així que el dia 9...
Es pot saber què passa, Harry?

Ni idea! La bala ens vol matar!

Les bales no es solen comportar així.

Ja ho sé! Què fem?

Fugir de la bala.

Com agafarem la papallona, així?

I a mi què m'expliques?

Ai, d'acord, perdona, perdona...
La Lydia va obrir la porta. Una nena de sis anys, amb els cabells castany clar i els ulls castanys, va entrar.

-Puc jugar amb tu una estona?

-Ara no, Sarah, tinc feina.

-Va, si us plau... juguem a fet i amagar!

-Però si haig de fer els deures! A més, ella no em deixa sortir de l'habitació. Saps que em caurà una bona bronca si ho faig.

-Doncs juguem per aquí dins!

-Sarah...

La nena la va mirar amb uns ulls de gos abandonat i la Lydia va sospirar.

-Un, dos, tres...

La Sarah va córrer mentre la Lydia es tapava els ulls. No podia amb aquella nena. Sempre s'acabava sortint amb la seva.

Algú va obrir la porta de la seva habitació i la Lydia va obrir els ulls i va mirar qui era. Hi havia el majordom que sempre s'encarregava de la Sarah.

-M'haig d'emportar la senyoreta.

La Lydia va assentir i va cridar la Sarah dient-li que se n'havia d'anar. Va sortir de dins d'un calaix. Com podia ser tan flexible per amagar-s'hi?

Quan va marxar la Lydia es va asseure davant de l'ordinador. El va engegar i va mirar qui estava connectat al messenger. Feia dues setmanes que no feia més que parlar amb fills de bruixots nobles i de sang pura, de muggles rics, etc. Total, la gent "apropiada" per a la seva educació, com deia ella. Encara recordava el dia que havia arribat a la seva habitació.

La Lydia es va estirar al llit. Havia acabat el primer dia en aquella habitació grisa que li resultava tan familiar, tot i que no sabia per què. Li havien anat a netejar l'habitació i li havien posat contactes nous al messenger. Havia començat un llibre que li estava agradant bastant, havia mirat més a fons la roba que tenia i havia vist una mica la TV per l'ordinador.

Llavors va entrar a l'habitació. Eren els mateixos ulls que havia vist en dues ocasions, a Hogwarts. Era una alumna que no havia vist mai abans de trobar-se-la en els llocs menys transitats amenaçant un noi. La mateixa que l'havia fet desmaiar i l'havia portada allà.

-Hola, Lydia.

-Qui... qui ets? Per què m'has portat aquí? Què t'he fet, jo? Per què no puc parlar amb els meus contactes del msn? Per què no em deixes parlar amb ningú i em tens aquí tancada? Per què m'has segrestat?

-Ei, ei, tranquil·la, que et respondré a totes les preguntes que vulguis. Primer de tot, no et convé saber qui sóc. Almenys per ara. Si ho descobreixes, ho sento per tu, et mato. T'he portat aquí perquè havies descobert massa coses. M'havies vist amb... tampoc et convé saber qui era aquell noi.

-Per què li feies tot allò? Per què no el deixes viure tranquil?

-No et convé saber-ho. O és que vols que et mati?

Un calfred va recórrer l'esquena de la Lydia. Ho deia amb una naturalitat que et feia pensar que havia matat desenes de persones i que per una més no li feia res. Però si anava a Hogwarts... havia de tenir com a màxim 17 anys... era horrible pensar que un persona menor d'edat hagués matat tanta gent.

-Bé, doncs, si no tens més preguntes, me n'haig de tornar a Hogwarts.

La noia parlava amb una fredor que semblava inhumana. I els ulls... eren com dos cristalls de gel.

Només hi havia un noi d'Anglaterra fill d'un polític. Es deia Josh Kirley (NA No pregunteu, em falten noms i l'he reutilitzat. Tot sigui pel medi ambient XD). Era bastant cregut i llest, endimoniadament llest. Se li notava només amb la manera com parlava i les expressions que feia servir. No tenia ganes de parlar amb ell i es va desconnectar. Va apagar l'ordinador i va agafar un llibre. Ja se l'estava acabant. Se l'hauria acabat abans si no fos per les classes particulars, els deures i la Sarah, que es passava el dia allà.

"Vaig abandonar el llit i la vaig anar a veure de totes maneres. Vaig decidir que ni la verge havia de ser sempre capaç de tot. Només volia que algú em comprengués. Necessitava que algú deixés escapar un enorme sospir i es compadís de mi, que em digués que sabia com em sentia. Posats a triar, preferia que algú comprengués la meva situació, encara que no pogués resoldre-la, que al revés. No puc evitar ser així."

Era genial, aquell llibre. La vida secreta de les abelles. T'ho feia passar malament de veritat, però estava molt ben escrit. Va mirar la pàgina i es va tornar a submergir en el llibre.
En Harry i la Julie van sentir alhora que es trencaven el braç dret. I la Julie va comprovar, amb horror, que si no li curaven ràpid a en Harry, ella es materialitzaria a dos metres d'on estava ell. L'Hermione també se'n va adonar i per això va ser una de les primeres a arribar a on eren i va treure la vareta per a fer que el braç d'en Harry i, com a conseqüència, el de la Julie, deixessin d'estar trencats. Però el Decors se li va avançar i la va fer fora. Com que era una multitud molt gran la que s'havia agrupat allà, ningú va veure com la Julie apareixia al mig de tots, amb el braç trencat. Es va acostar com va poder a en Harry i va fer caure a terra. Va deixar anar un crit, com si s'hagués fet molt de mal. Tots van veure com estava a terra.

-Em... em sembla que m'he trencat el braç...

-Quina casualitat, tu! En Harry també!- va fer el Decors. La Julie el va mirar amb cara de fàstic i va anar cap al costat del Harry. El Decors va fer un encanteri que va anar cap als braços dels dos. I, sorprenentment, els va deixar de fer mal el braç. Llavors se'l van mirar i...

No els podien fer mal els ossos. Senzillament, perquè ja no en tenien. El Decors els hi havia tret.
-Estimats alumnes, els hem d'anunciar que aquest any tornem a fer un intercanvi. Serà després de Nadal amb un orfenat de França. Muggle- va afegir el Decors com a resposta a la pregunta que s'estaven fent tots-. La directora de l'orfenat és la Michelle Besson, la cosina de la nostra estimada professora McGonagall. Bé, cal afegir que he fet jo aquest discurs perquè tots els professors estaran d'acord que jo sóc el més adient per a fer-lo, ja que en el meu nou llibre "Viu amb muggles" explico les meves vivències amb un grup de muggles.

-Sí, ja, segur- va comentar la Julie.

-Sabeu què en penso? Que el decors ha perdut facultats.

-Estàs dient això tu, Hermione, o són imaginacions meves? Per fi t'has adonat de que el Decors és un inepte?

-No he dit mai que sigui un inepte.

-No, per això t'ho pregunto.

-El que dic és que ha perdut facultats. El títol del seu nou llibre no rima.
Les Martes i l'Anna 2 van submergir-se per última vegada en l'entrenament previ a la competició.

-Molt bé, noies! Si nedeu així us podeu considerar guanyadores del partit.

-Gràcies per entrenar-nos, Bianca.

-De res. Bé, jo de vosaltres aniria tirant cap als vestidors i m'esperaria allà. Sou dels quatre primers.

-Molt bé. Ens veiem després, adéu!

-Molta sort, noies!

-La necessitarem!

Quan van arribar als vestuaris es van trobar a les noies dels altres set equips que havien de jugar primer. Eren dos de cada residència. Hi havia dos equips formats per nois, per tant, allà només hi havien persones de sis equips, contant-se a elles. L'altre equip de Gryffindor que sortia dels primers era el de la Núria, la Ginny i la Laia.

Al cap de mitja hora les van cridar i van sortir a fora. Van anar cap al quart de llac en el qual jugaven contra les Ravenclaw. Coneixien molt bé les de l'equip contrari: eren l'Airina, i l'Èlia i l'Anna, les que els havien explicat què li passava a en Mike. Es van prendre la càpsula que els donaria les adaptacions per a poder respirar sota l'aigua. A l'instant les mans i els peus se'ls van convertir en dits units per una membrana fina que canviava de color segons les sensacions de la persona i els agents externs. Aquella adaptació els permetia respirar sota l'aigua per la pell, sense canvis visibles com ara brànquies.

Contràriament a l'estratègia que tenia l'esport de que una persona anés a buscar la poció (era el que havien triat) al fons del llac i les altres es quedessin a evitar que els altres hi arribessin i a cobrir la primera, van anar cap al fons totes tres. De l'altre equip, l'Airina havia començat a anar cap avall la primera, i les altres dues, desconcertades veient l'estratègia, també havien començat a seguir-la. De cop i amb un moviment ràpid de braços i cames, la Marta 3 va trencar la fila que feien les tres i va posar-se davant de l'Èlia i l'Anna. De cop, les membranes i els dits de la mà dreta es van estirar i ampliar fins que la mà era tres vegades la que havia sigut abans. Llavors, la Marta 3 es va posar a girar. La "mà" va provocar uns corrents d'aigua que van fer recular l'Èlia i l'Anna. Quan la Marta 3 va parar de girar, les altres tres ja eren molt lluny. De totes maneres, les van seguir.

Bastant més al fons, la Marta 2 i l'Anna seguien baixant. Com que l'Airina estava una mica més enrere, la Marta 2 va posar-se darrere de l'Anna 2 i va fer el mateix que havia fet la Marta 3, va ampliar la mà tres vegades de com era abans, de manera que l'Airina va haver de recular i al mateix temps l'Anna 2 es va propulsar més cap al fons. Va començar a resseguir el terra, però no veia ni rastre de la poció. Va rebre un avís mental de la Marta 2 (havia comentat que totes les adaptacions permetien fer-ho?) dient-li que l'Airina estava arribant ja al fons, ja que tenia una manera de propulsar-se més ràpid gràcies als peus que li proporcionava l'adaptació. Es va afanyar però la poció seguia sense aparèixer. Va veure com l'Airina arribava al fons i començava a buscar. I, llavors, la va veure.

Costava molt, perquè tenia el mateix to marronós que la sorra. El problema és que estava més a prop de l'Airina que d'ella. I va canviar el color de les mans i els peus a un marró molt semblant a la sorra i la poció. Es va encongir sobre ella mateixa i va ampliar les mans i els peus perquè només es veiés el color marró. Com va poder, es va anar acostant cap a la poció. L'Airina no semblava veure-la. Va arribar al costat de la poció i, a l'agafar-la amb els dits membranosos, tot es va capgirar en contra de les Gryffindors. L'Airina la va veure i es va abalançar sobre ella. L'Anna 2 es va apartar amb un moviment brusc que va fer que es donés un cop a l'esquena contra una pedra, cosa que la va desestabilitzar un moment i va fer que llancés la poció lluny d'on era. L'Airina es va propulsar cap el lloc on havia anat a parar la poció, però, a l'arribar-hi, es va trobar que la Marta 2 se li havia avançat i ja havia arribat al fons. L'Anna 2 va anar cap allà corrent (bé, qui diu corrent diu nedant ràpid XD) i va agafar la poció propulsant-se cap amunt. El problema d'aquella adaptació era que no et podies propulsar gaire fort. I el fort que tenia l'adaptació de l'Airina era propulsar-se. Segur que l'atraparia. Per això, abans que l'Airina ho fes, la Marta 2 va ampliar les mans i els peus i es va posar Just a sobre de l'Airina. Aquesta, però, es va impulsar igualment i va xocar contra la Marta 2, que va haver d'enretirar el braç a causa del xoc. Llavors, l'Airina es va tornar a propulsar i va arribar a uns trenta metres de l'Anna 2. Es va propulsar amunt una altra vegada, situant-se ara a deu metres d'ella. Hi va tornar i la va atrapar. Va veure l'Èlia i l'Anna que s'apropaven cap a ella per ajudar-la.

Però l'Anna 2 no tenia la poció.

Bastants metres més amunt, la Marta 3 va sortir a la superfície amb la poció. Havien guanyat.

Al cap d'uns minuts, totes estaven a fora envoltades amb una tovallola. L'Agatha, la Nana i en Mike les van anar a felicitar.

-Ara us toca a vosaltres, eh?

-Guanyeu. Feu-ho per Gryffindor. Que jugueu contra Slytherin...

-Vosaltres tranquil·les. Podeu donar per fet que guanyarem.

-Sabeu que jugueu contra la Stella Gregory?

-Aquesta és la que ens fa patir menys. Els altres dos són de quart.

-Jo em preocuparia més per la Stella. Mai saps amb què et pot sortir.

-Ho tindrem amb compte.

-Sabeu si les altres de Gryffindor han guanyat?

-No, han perdut. Els dos equips de Slytherin han guanyat, i també un de Hufflepuff i vosaltres.

-Bé, doncs això ha de canviar. Encara falten tres equips de cada residència. Si vosaltres guanyeu estarem empatats dos a dos. Falten l'equip 2 i l'equip 4.

-Jo crec que l'equip 2 guanyarà i el 4 perdrà.

-Algú d'ells juga contra Slytherin?

-El 4.

-Genial.
*It's alright, okay
I'm so much better without you
I won't be sorry
Alright, okay
So don't you bother what I do
No matter what you say
I won't return
Our bridge has burned down
I'm stronger now
Alright, okay
I'm so much better without you
I won't be sorry*


Ja torno a estar aquí!!!

Wenu, només demanar disculpes pel retard, sé que és estiu i tinc més temps, el pròxim intentaré penjar-lo d'aquí poc, OK?

Dedico el capi al Sergi, que el 19 va ser el seu aniversari.

A la Ivet, que som pros pq vam guanyar el concurs cultural esportiu.

A la Marta, que està a Nova York (amb el portàtil, OI?).

I ja està.

XD

Comentaris: Guanyarà l'equip 1 de Gryffindor? On està la Lydia? Per què li diuen "senyoreta" a la Sarah? Qui és? Qui és l'alumna de Hogwarts amb els ulls blaus que té la Lydia segrestada? Qui és el noi que "tortura"? Qui són els quatre de la profecia (a sota dono pistes OK?¿)? Per què l'Àlex està a Hogwarts?

Pistes per a la profecia:

El/ la de Hogwarts algú l'ha dit en algun comentari.

Si són quatre persones de quatre llocs diferents del món, quins llocs poden ser?

Fixeu-vos en les descripcions dels que somien.

N'hi ha dos que són molt coneguts.

N'hi ha unA que no ho és tant.

Ale, amb això ja en teniu prou. Que us he donat massa pistes i tot.

1 pto

Marta 3


Llegit 1016 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarnathalilupinEnviat el 28/06/2009 a les 11:30:14
  #18848He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


  Hola!!!
  bé, a veure sogons el capi:
  està molt bé, realmet m'encanta, penso el mateix que vaig pensar quan vaig llegir el llibre en Decorsés un idiota, però no s'hi pot fer res, és de neixament xDxD.

  Evidenment o això espero Gryffindor guanyarà, això és inavitable (espero). Saps que la Lydia em fa pena? Pobreta no pot parlar amb els seus amics. I la sarah és la seva única amiga i li diuen senyoreta perquè és de sang noble... i el majordom és de la seva casa xDxD tu ni cas perquè avui no estic inspirada... el noi que tortura a la Lydia és un imbècil així de clar.
  en fi continua aviat i perdona per la merda de comentari prquè no tengo inspiration. xDxD

  nathalilupin • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/06/2009 a les 12:24:18
  #18849He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Merxi! Veig que comparteixes opinió amb la Julie... XD. Ja veurem. Mmm bona observació dir que és de sang noble. Llavors, què hi fa allà? NO ho has entès. Ningú tortura la Lydia. Hi ha la tia aquesta que va veure pels passadissos de Hogwarts, que és la que l'ha segrestat. El que jo preguntava és qui és el noi que és torturat per la tia aquesta. No m'he explicat bé XD.

  Wenu graxies per comentar m'has alegrat el dia

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarHermione-GinnyEnviat el 28/06/2009 a les 15:55:30
  #18855He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols


  Hello!
  Jo crec que guanyaràn o Slytherin o Gryffindor, perquè ténen més partits guanyats que els altres. crec que els de la profecia són: un/a d'Il palloncino, un/a de Pirinë, un/a de Hogwarts,
   (evident, no?) i un de l'orfanat muggle.
  Sospito (només sospito) que l'orfanat muggle podria ser aquell on el Tod Rodlel va créixer????
  I el Llibre (del Decors) segur que està mol mal fet, a jutjar pel títol.
  Pregunta: la Sarah va a Hogwarts?
  Perquè si no hi va la probable escollida per la profecia pot ser que sigui la noia dels ulls blaus... Qui serà?

  En fi, cada dia escrius pitjor, (al món del revés) jejeje!!!!
  El capi estava molt bé, però perquè han de unir-se el Harry i la Julie per jugar a Quidditch??

  Bye,
  Hermy • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/06/2009 a les 18:13:46
  #18858He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Hermione-Ginny: Mmm... ja, això està clar. Jo el que preguntava era si guanyaria l'equip del Mike. Vas bé. De l'orfanat muggle no n'hi ha cap, però vas bé. Els altres tres els has endevinat. No, no hi va, té 6 anys! I la noia dels ulls blaus tampoc ho és. Per què?¿

  hpkarina: com ho saps?¿ Has sigut la primera d'endevinar-ho! Bé, t'he esborrat el comentari perquè has endevinat qui és la noia dels ulls blaus. Sí, és filla d'algun mag noble i poderós... i és algo +.

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/06/2009 a les 18:16:31
  #18859He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Hermione-Ginny: m'he oblidat de respondre la pregunta de perquè el Harry i la Julie s'han d'unir per jugar a Quidditch: recordes que volien ser caçadors els dos? Com que eren igual de bons van decidir unir-se per a què cap dels dos hagués de renunciar.

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 13:24:33
  #18867He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Jajaja, vale molt bé! QUin lio a sota l'aigua!!

  Por supuesto que l'equip 1 de Gryffindor guanyarà! Vamos que no! XD

  Això estava pensant jo de a Sarah... qui serà aquesta? Sembla bona noena, no? Només vol jugar... hmmm... i li diuen senyoreta... potser és k es de la noblesa i tal, com que només la deixen que tingui contacte amb aquesta mena de gent. els dos de Hogwarts ni ideaaa...

  wenu, pos res, seguei aviat, i sorry per comentar tan tard!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 16:14:14
  #18872He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Jeje, és que no sabia com fer-ho.

  encara m'ho estic pensant. No hii ha res segur.

  Segueix pensant que de moment vas per bon camí. Ara la pregunta és: per què només li deixen tenir contacte amb aquesta mena de gent?¿

  Segueix trencant-te el cap XD

  1 pto

  Marta 3

  PD uooo 300 comentaris! ara vull arribar als 333 XD
 • AvatarHermione-GinnyEnviat el 30/06/2009 a les 21:45:58
  #18884He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  La dels ulls blaus pot ser que sigui filla d'un mag noble, poderós I DOLENT? Segurament, oi? sinó no faria el malefici del suplici! Doncs crec que l'elegit de Hogwarts pot ser la Julie, oi? O la Lydia? no. Si l'últim/a no és de l'orfanat muggle, pot ser el Rodlel, oi? És que tens tantes preguntes pensades... Bye Hermy • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 01/07/2009 a les 10:51:51
  #18885He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Mm... sí. Pot ser. XD

  No, l'elegit de Hogwarts no és cap d'aquests. I el Rodlel tampoc és un altre. Va, és fàcil: Hogwarts, Il Palloncino, Pirinë i... qui falta?

  Si segueixes així ja veuràs com al final ho acabaràs descobrint

  1 pto

  Marta 3

  PD M'estic començant a emprenyar amb la Marta 2. Com pot ser que no t'hagis emportat el portàtil?
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 03/07/2009 a les 18:09:52
  #18892He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Buaah! Impossible. Quan vaig descobrir les teves fanfictions m'hi vaig enganxar, i ara no puc parar, així que posa ja el següent capítol, siusplau! :)

  L'Stella Gregory! Podria ser que tingués a veure amb això de la profecia? Mmm..

  No ho sé:)
  Però en serio, que tens unes idees boníssimes :)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/07/2009 a les 18:26:05
  #18904He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ostres! M'acabo de llegir la teva ff i no m'havia adonat de que m'havies comentat! Ja t'he deixat un comentari. En serio que estàs enganxada?¿ Pos espera a saber què li passarà al pobre **** al pròxim capi XD. Mmm... no, la Stella Gregory no hi té a veure. De moment, vaja. Tot pot canviar.

  Merxi pel comentari!

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarPorcupintí-naEnviat el 07/07/2009 a les 18:33:08
  #18923He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Oixx,,,..valee no tic ni idea de qui són la gent de la profecia xd

  merci a tu per llegir el meu fanfic!