L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 23: La Resistència
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 17/06/2009 a les 23:01:33
Última modificació 17/06/2009 a les 23:01:33
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 23: La Resistència

Hola!

Perdó pel retràs. Com veureu, tinc moltes ganes de festa, es nota al final del capítol. Bé, és tard i tinc ganes de penjar-lo ja, que hi porto moltes hores!

És molt, molt guai, quedeu avisats!


23- La Resistència

 

—De debò que no t'han dit res? Que fort, no? —es va admirar la Rose, mentre escrivia el seu treball sobre homes llop per classe de Defensa Contra les Forces del Mal a la biblioteca. Li estava quedant més llarg del compte, potser hauria de treure una mica d'informació...

—Res de res, ni tan sols he rebut una carta —va contestar l'Andrea, la redacció de la qual era massa curta, i estava mirant de reüll la de la seva amiga per veure si podia pescar alguna cosa—. En part és millor.

—Però és molt estrany, no? —va fer la Rose—. A veure, si uns pares veuen la seva filla a la portada d'una revista d'aquella manera quan estava promesa... tu creus que és que no se n'han adonat, o que no estan enfadats, o què?

—Oh, i tant que estan enfadats —va somriure l'Andrea—. Ja em puc donar per desheretada. No he rebut cap carta d'ells, però sí del banc, mira... —va agafar la motxilla i en va treure un sobre blanc obert—. M'han cancel·lat la targeta de crèdit i el compte corrent. És la seva manera de dir-me que no cal que torni a casa per Setmana Santa. Ni pel que em queda de vida.

—Així estàs sense un galeó?

—Home, no —va contestar l'Andrea—. L'Agatha McGonagall em va obrir un altre compte corrent i m'hi va fer arribar tots els diners de l'exclusiva. Amb el que hi ha puc pagar-me les despeses escolars fins acabar Hogwarts, però si a l'estiu he d'anar d'hotels... m'ho poliré tot abans de setembre...

—Ja et vaig dir que no patissis per això —va dir la Rose—. Ho he parlat amb els meus pares i et pots passar tot l'estiu a casa meva. No és massa gran, però ens les arreglarem.

—Moltíssimes gràcies, Rose —va dir l'Andrea amb llàgrimes als ulls—. A la meva família no havien estat mai gaire afectuosos amb mi, però suposo que de totes maneres es troba a faltar. I pel que fa als diners...

—No ens has de pagar res, serà un plaer tenir-te a casa.

L'Andrea va assentir amb un somriure.

—Bé, sigui com sigui, he decidit que li'n donaré una bona part al Charlie. Saps que encara no em parla perquè se li veu el coi de cicatriu aquella a la foto? Com si no hi hagués res on mirar com perquè tothom s'hagués de fixar en la cicatriu...

—La veritat és que, si no ho saps, no t'hi fixes —va dir la Rose encongint-se d'espatlles.

—Això li vaig dir jo... però no, està que s'enfila per les parets...

—Doncs mira que ve que estem —va murmurar la Rose—. El Charlie no se'ns acosta, als magatotis no hi ha qui els aguanti d'ençà d'allò de l'equip de quidditch, i l'Al... —va mirar dues taules enllà, on el Severus parlava amb el seu nou millor amic Scorpius Malfoy—, de l'Al millor ni en parlem... Vaig a tornar aquest llibre al seu lloc.

Però per fer-ho havia de passar just per la taula del Severus. Va sentir el Malfoy queixar-se.

—No entenc res de res d'aquest encanteri... entre el carallot del professor que no hi toca, i aquests llibres que no hi ha qui els desxifri...

—Jo tampoc no ho acabo d'entendre... —va dir el Severus—. Encanteris no és el meu fort.

—N'hi ha que sí, que és el seu fort —va dir la Rose, mentre deixava el llibre, amb veu prou alta com perquè els dos nois la sentissin—. El teu germà, per exemple.

—Sí, gràcies —va fer el Severus amb una ganyota—. Crec que me'n podré sortir sense implicar-hi el James d'alguna manera.

—Ni el James ni ningú, no? —va dir la Rose, girant-se i tornant a la seva taula.

—Així que al teu germà se li donen bé els encanteris —va fer l'Scorpius.

—Sí, és la seva especialitat —li va explicar el Severus, tornant a la feina—. I això que treu excel·lents en tot, el malparit. Em pregunto com s'ho fa.

—Eh, no li tinguis enveja, tio —li va dir l'Scorpius—. No val la pena. Tu ets molt millor, de debò.

—Sí, ja —va riure el Severus amb sarcasme.

—T'ho dic de debò —va repetir l'Scorpius—. Estic molt content que hagis entrat al grup... els meus amics, l'Evan Rosier i el Vincent Goyle vull dir, no estan malament però... són dos totxos, no tenen massa conversa. I l'Elisabeth Zabini i la Phoebe Avery... bé, són noies, ja saps, estan tot el dia parlant de sabates i de nois i d'aquestes coses que els agraden a elles. Amb tu m'hi sento més bé.

—Caram —es va admirar l'Albus—. Gràcies —va seguir escrivint i li va venir una qüestió al cap. Era una cosa que havia dit el James que no li havia agradat massa. Però era una mica delicat i no sabia com reaccionaria l'Scorpius. Però li acabava de dir que era el seu amic, no? —Scorp. Et puc fer una pregunta?

—Digues.

—Tot això de la puresa de sang... tu què en penses?

L'Scorpius no va parlar de seguida. Va parar ‘escriure i va deixar la ploma dins al tinter. Es ca recolzar a la cadira i va fer un sospir.

—Pregunta difícil —va dir—. A veure. Jo sóc de sang pura. Tota la meva família ho és. La veritat és que penso que sí que hi hauria d'haver una distinció entre els nascuts de muggles i els purs de sang. Vull dir que... a veure, nosaltres tenim unes tradicions, tenim un passat, tenim una història. I n'estem orgullosos. Ells tot això no ho poden entendre, no saben.... no saben res de res. Venen aquí sense tenir ni idea del que representa la nostra gent, la nostra cultura. Som molt diferents, i no sé si és del tot correcte que ens mesclem. Però suposo que els respecto i, per descomptat que no crec que se'ls hagi d'exterminar ni res. Senzillament jo no hi vull tenir res a veure, no m'interessen, i com menys tracte tingui amb ells, doncs millor.

—Ja veig —va fer el Severus, una mica alleugit.

—Doncs això. Però ja t'he dit que no penso que tinguin menys drets que nosaltres. Això m'ho va inculcar molt bé el meu pare. Que tingués la ideologia que volgués, i que pensés el que volgués d'ells, però que no arribés mai al punt de creuar la línia entre els pensaments i els actes.

—Això vol dir que els deixis tranquils tot i que els odiïs en silenci?

—Exacte —va assentir l'Scorpius—. Però de la mateixa manera que els respecto a ells, també respecto als tenen una ideologia més radical.

—Què vols dir? —va voler saber el Severus.

—La majoria dels meus amics sí que pensen que s'hauria d'exterminar els muggles i els sang de fa... perdó, els nascuts de muggle.

Es va corregir de seguida. L'últim cop que havia fet servir l'expressió sang de fang s'havia endut una bona esbroncada del seu pare.

—Ah, sí? —es va sorprendre el Severus, a que se li havia tornat a encongir l'estómac un altre cop.

—Sí, és clar. Això és Slytherin. No tothom pensa com jo, saps? —va riure l'Scorpius—. Bé canviem de tema. Què passa amb l'Angela Parkinson?

El Severus es va posar una mica vermell, i es va centrar en els seus deures.

—Què passa amb ella?

L'Scorpius se'l va mirar divertit.

—No res —va riure—. Que he vist com te la mires.

 

*   *   *

 

El James va creuar el llac nedant a tota pastilla. Era febrer, però li importava ben poc. Ara ja no podia jugar a quidditch, que era el que el mantenia en forma, i no podia deixar que el un cos ben musculat com el seu es convertí en greix. De manera que tots els dimarts i dijous a la tarda que era quan tenien els entrenaments de quidditch normalment, ara sortia sempre al llac a nedar. No li desagradava, era força revigoritzant i entretingut (sobretot quan el Calamar Gegant tenia ganes de jugar i el feia saltar pels aires). El Frank normalment l'acompanyava i, tot i que no es ficava al llac (no sabia nedar), es posava a fer exercici i peses. A més a més, sabien que sempre hi havia un grupet de noies que sortien a mirar-los embadalides, que ja sabien a quina hora anaven els dos magatotis a lluir abdominals al Llac Negre. Tot i que es queixaven sempre, no els desagradava del tot la idea de tenir admiradores.

L'Alice i la Geena ara també disposaven de molt temps lliure, però enlloc de compensar-ho fent un altre tipus d'exercici, es passaven hores a la seva habitació fent-se la manicura a les mans i els peus, probant-se roba i complements, mirant quin tipus de maquillatge els quedava millor, intercanviant-se sabates, fent-se tractaments facials i mascaretes pel cabell i provant pentinats nous. Elles també semblaven tenir un club de fans masculí des que anaven sempre com sortides d'un spa.

Però, és clar, al James i el Frank això de les mascaretes i els tractaments facials no els anava gaire, de manera que es dedicaven a enfortir múscul. Entre braçada i braçada, el James va pensar que almenys allò li feia descarregar adrenalina. Últimament en tenia massa cumulada. Entre la feina, les males cares pel tema d'haver fet perdre tants punts a Gryffindor, el no poder fer quidditch i a més, el tontolculo del seu germà amb les serps fastigoses, últimament el James estava que s'enfilava per les parets.

De cop i volta, quan va arribar a un extrem del llac, va notar que algú li agafava pels cabell i li feia alçar el cap.

—Auu! —va fer—. Ei que això fa mal! Fred, tio, què vols?

Els seu cosí se'l va mirar amb un somriure entremaliat. Coneixia aquella mena de somriures; ell n'era tot un expert.

—Se m'ha acudit una idea per fer-nos notar, per queixar-nos per tot això que ens estan fent. Al Tom també li agrada la idea.

—Molt, bé, doncs vinga, llum verda, però deixa estar els meu cabells d'una vegada! —va cridar el James.

—Ja, però és que necessito la col·laboració de tots —va explicar el Fred—. I no només dels membres de l'equip, parlo de tots els Gryffindor.

—Vaja —va fer el Frank, que s'havia acostat per sentir què deien—. I de què es tracta?

—Ho proposaré aquest vespre. De manera que, quan acabeu de sopar, directes a la Sala Comuna, perquè necessitaré suport, i ja que vosaltres sou populars i tal, necessito que estigueu allà donant suport a la proposta.

—Molt bé —va assentir el James—. Compta amb nosaltres, allà estarem.

 

*   *   *

 

L'Alice i la Geena van baixar a sopar poc després que els dos nois s'haguessin assegut, amb tot el seu llarg cabell a tirabuixons i fent olor a lavanda. Que mones. Tothom les va mirar en passar. Potser no eren les més altes de l'escola, ni les més primes, ni les més boniques, però brillaven una mica més que la resta. I ho sabien. El James i el Frank també ho van notar.

—Què? —va fer el Frank—. Provocant el personal?

—Mira qui parla... —va riure l'Alice—. Sabeu que teniu un club de fans oficial?

—Com? —va alçar les celles el James.

—El que sents —va contestar la Geena, asseient-se davant seu—. Aquesta tarda ens han vingut un grupet de noies demanant-nos fotografies vostres. No endevinaríeu mai qui és la presidenta del club...

—La Claire Waldorf —va fer l'Alice amb un somriure.

—La de cinquè de Ravenclaw? —es va admirar el Frank, que estava al·lucinant.

—La mateixa —va assentir la Geena.

—Menys conya, que la tia està bona... —va fer el James, alçant el cap per localitzar la Waldorf a la taula de Ravenclaw.

—Flipa. Flipa —va fer el Frank, tot emocionat.

—Ah, una de les més motivades del club és la Brie Wilson, per cert —va afegir l'Alice.

—La Brie? La meva germana acadèmica? —es va admirar el Frank, i es va mirar el James—. Flipa.

—Que no se us pugi la fama al cap, per això, ara, eh? —va riure la Geena.

—Seh... ara resulta que som amigues de la reialesa de Hogwarts.

—Hola!!! —van dir unes veuetes darrere seu.

Es van girar i es van trobar amb la Martha i la Sandy, totes dues amb una samarreta idèntica de color rosa pastel amb una fotografia impresa del James i el Frank que, òbviament, es bellugava. Els James i el Frank de la foto estaven força vermells i es miraven amb cara de diges-me-que-això-no-està-passant. A sobre la foto hi posava "LOVE JAMES & FRANK". Darrere la Martha i la Sandy hi havia laRose, l'Andrea, el Charlie i el Lorcan, que feien veure que no les coneixien.

—Vosaltres també...? —va fer la Rose.

L'Alice i la Geena es partien el cul de riure. El James es volia fondre i va considerar les opcions d'amagar-se sota la taula. El Frank estava amb els ulls com dos plats i anava repetint "Flipa".

—Per què no acabeu de menjar ràpidament i anem directes a la Sala Comuna? —va proposar el James a les dues noies—. M'ha dit el Fred que té un pla per recuperar l'equip i els punts perduts. I per la cara que feia, no semblava que fos res legal.

—Així ens hi apuntem —va dir l'Alice.

—Aquestes fotos de les samarretes... —va seguir el James amb suspicàcia—. Suposo que no les hi heu donades vosaltres, oi? Vosaltres no ens ho faríeu mai això... No sou tan cabrones, no?

Però en aquell moment l'Alice i la Geena semblaven molt ocupades consultant l'estat de les seves ungles lacades de rosa pàl·lid.

 

*   *   *

 

Quan van arribar a la sala comuna, el Fred i el Tom estaven muntant una espècie de pòdium amb un parell de taules.

—Ei, quan pugi aquí us vull a vosaltres dos amb mi —va dir el Fred al James  el Frank—. No m'havíeu dit que teníeu un club de fans tan nombrós.

—No ho sabíem... —va contestar el James sincerament—. I com sabeu com de nombrós és?

—Per la llista —va contestar el Tom, assenyalant un pergamí penjat a la cartellera—. L'han penjada aquesta tarda. Per cert, que jo també m'he fet del club, eh? —va dir, aixecant-los el polze tot enriolat.

El James i el Frank van anar corrents a mirar el pergamí Quan van arribar-hi i el van llegir es van quedar de pedra.

 

Club de Fans dels Magatotis

Et vols unir al club de fans dels dos nois més guapos, intel·ligents i populars de Hogwarts? Doncs només has d'incloure el teu nom a la llista i posar-te en contacte amb la representant de la teva residència per donar-li una mòdica quantitat de cinc sicles. Amb això tindràs dret a una samarreta dels nostres dos nois preferits i t'arribaran periòdicament totes les fotografies que siguem capaces de fer-los, així com notícies regulars sobre el que els agrada, el que fan o amb qui surten!

LOVE JAMESY & FRANKIE!

 

—Flipa.

—A mi només em diu Jamesy la meva germana —va arronsar el front el James— Es pot saber qui coi s'hi ha apuntat?

Just a sota hi havia una llista força llarga de noms.

 

Representant de Gryffindor:

Martha Rivendell

Membres de Gryffindor:

Marta Rivendell

Sandy Finnegan

Hannah McKlain

Carla Gray

Tom Nicholson (no són adorables?)

Kim Clearwater

Christie Thomas

Àlex Parra

Cecily McDonald

Helen Johnson

Jenny McClark

Elise Jordan

 

—Gee, ens hi hem d'apuntar —va dir tota seriosa l'Alice, i es van colar davant del James i el Frank per agafar la ploma que hi havia penjada al costat del pergamí.

—Porta això! —va cridar el Frank arrencant-li la ploma de les mans, mentre les dues noies es descollonaven de riure—. No fa gràcia.

—Àlex Parra? —va dir el James, que es repassava la llista una vegada i un altre—. El Tom s'apunta per fer el tonto, però per què coi s'hi apunta el meu germà acadèmic?

—Perquè li moles, James —es va burlar la Geena.

—Això és una merda... —va fer el James.

—Una merda? —va exclamar el Tom darrere seu— però què dius, tio? Tantes ties darrere vostre és una merda?

—Es passegen per l'escola amb samarretes que porten la nostra cara! —va cridar el James, exasperat.

—I? —va fer el Fred—. No veus que teniu mitja escola ficada a la butxaca? A la que us castiguin, les nenes se li tiraran a sobre a la McGonagall, a la que demaneu ajuda per qualsevol cosa, us sortiran voluntàries de sota les pedres! Si us n'avergonyiu, els d'Slytherin se'n fotran de vosaltres. Si, en canvi, feu com si hagués estat idea vostra... bé llavors hauran de callar la boqueta, no trobeu?

—Vist així... —va reflexionar el Frank.

—Vist així reclamo el meu lloc com a membre dels Magatotis —va tallar l'Alice.

—Ah, és clar, ara voleu ficar-hi cullerada, no?

—Sigui com sigui —va dir el Fred, us vull a tots dos sobre la taula amb mi. Ja tindré el recolzament de la meitat de la residència. Au, va, amunt, amunt, amunt!

Tots tres nois van pujar damunt les taules, i en veure'ls, totes les noies que s'havien fet fans dels club es van posar a xisclar com ximples.

—Flipa.

—Hola, gent! —va cridar l'atenció el Fred—. Em podeu prestar atenció durant uns minuts? —la gent de la sala va anar callant, fins que va quedar en silencia—. Ja em coneixeu, sóc el Fred Weasley, el capità de l'equip de quidditch. Com tots ja sabeu, fa ben bé una setmana que s'està cometent una tremenda injustícia contra nosaltres. He intentat parlamentar amb la directora, però no m'ha volgut escoltar, i com sabeu el nostre cap de residència està de baixa. Bé, doncs com que parlant no s'ha arribat enlloc, només ens queda una opció —el Fred va callar uns moments i després va afegir: — Rebel·lar-nos. Amics meus, companys, Gryffindors, aquesta escola està plena de normes, però si l'autoritat no ens respecta a nosaltres, per què hauríem nosaltres de respectar l'autoritat?

Un cor de gent el va aclamar.

—I sabeu què? —va seguir el Fred—.Ja no ens poden castigar més, no ens poden treure més coses. Ens han tret l'equip, ens han tret tots els nostres punts. Però no han comptat amb una cosa: no es pot aturar a qui no té res a perdre!

Més aplaudiments. Els James es va fixar que en un racó, l'Albus aixecava molt les celles i se'ls mirava tot sorprès.

—Per què ens portem bé a classe? Per què respectem les normes? Per què tenim respecte als professors?

—Perquè si no, ens suspenen — va dir la Rose.

—Aquest és el següent punt al qual volia arribar. No se'ns pot suspendre només per comportament si tenim bones qualificacions. Ho he estat mirant als reglaments oficials.

—Ja, és clar —va fer el Charlie—, però aquí no som tots uns cracks com els magatotis i la Rose. Si tens un deu de mitja no hi ha problema, però els que portem un cinc, el mal comportament ens pot fer suspendre.

—Per això he preparat un pla —va explicar el Fred—. A partir d'ara, la sala comuna serà com una segona biblioteca. Els qui aneu més sobrats de cada curs haureu d'estar disposats a ajudar als qui més el hi costa. La sala comuna serà una àrea de treball absolut, tranquil i focalitzat només en el tema acadèmic. Però de portes enfora... —el Fred va fer una pausa i va fer un somriure trapella—. De portes enfora serem el caos. Us ofereixo la llibertat a canvi d'un petit sacrifici acadèmic. Unes quantes hores d'estudi a canvi de diversió assegurada. Què voleu fer? Voleu xerrar enmig de classe? Xerreu. Voleu passejar per l'escola de nit? Us hi passegeu. Voleu anar al Bosc Prohibit? Hi aneu. Voleu muntar festes? Les munteu. Voleu fumar als passadissos? Fumeu. Voleu portar begudes alcohòliques al Gran Saló? Les hi porteu. Voleu anar a Hogsmeade quan us roti? Hi aneu.

La gent se l'escoltava meravellada.

—Què ens poden fer, eh? Suspendre'ns? No, si ho evitem. Castigar-nos? No, si no ens presentem als càstigs. Expulsar-nos a tots? Impossible, està prohibit. Treure'ns punts? Perdó, quins punts? Ells no han confiat en nosaltres, nosaltres no confiarem en ells!

—Sí!

—És veritat!

—Té raó!

—Que guapo està el Frank!

—Ens venjarem!

—Visca la Resistència!

Tothom estava revolucionat.

—Germans... —va fer el Fred—. Estem en guerra.

Va agafar un vol amb tinta negra, i va sucar dos dits i se'ls va passar per les dues galtes, com si fos el Mel Gibson a Braveheart. Després va passar el vol al James i el Frank, que van fer el mateix i van passar al vol als de baix de la taula. Un a un, tothom es va anar puntant la cara com si anessin a la guerra.

—A mitjanit, tothom al Gran Saló —va dir el Fred—, que hi ha una festa monumental, ja ho he preparat tot amb els elfs domèstics. I... oh sí, hi haurà alcohol, patrocinat pels nostres companys de setè. Whisky de foc a punta pala —va alçar el punya a l'aire i va cridar—: Resistència!

—Resistència! —va aclamar tothom.

—Flipa —va dir el Frank.

 

*  *   *

 

Ja eren les dotze passades, i tot Gryffindor era al Gran Saló de Hogwarts. La majoria, que no havia begut mai alcohol, anava una mica pujada de to, i entre això i la música a tot volum, el castell sencer devia estar despert. Sentien la McGonagall cridar des de darrere la porta, però l'havien tancat amb un encanteri força potent que havia descobert el James, i fins que la McGonagall no l'esbrinés, no el podria desfer, i segurament li portaria una estoneta.

—Hola, Roshe... jijiji! —va fer l'Alice, assentant-se al costat de la Rose, amb una ampolla de Whisky de foc a la mà—. Què fash?

—Fa un moment eshatava ballant a shobre la taula... però crec que he caigut aquí directament.

L'Alice va assentir comprensivament, com si fos la cosa més normal del món.

—Ja pasha... Carai com crida la McGonagall, nooo?

—Shí—va assentir la Rose—. Creush que shi aomplim la taula d'Shlytherin amb això i hi tirem un llumí, la taula eshplotarà?

L'Alice s'ho va pensar.

—Podem provar.

—Provem —va assentir la Rose—. Eh, Andy, Gee, veniu a ajudar-nos  a cremar la taula d'Shly?

—Clar —va assentir l'Andrea—. L'hauriem d'inshendiar cada dia... putesh sherps!

S'en van anar cap a la taula d'Slytherin tot fent tombs i caminant en forma d'S. Van passar el James i el Frank, que semblaven estar fent un streaptease sobre la taula de Hufflepuff, amb un munt de noies amb samarretes rosa animant-los.

—Que she besheeeeen! —va cridar la Geena, com una cuba.

Entre les quatre, van arribar tot rient a la taula d'Slytherin i van començar a buidar-hi les ampolles a sobre.

—Putesh sherps... —va fer l'Alice—. Per culpa sheva eshtem així...

—Jo penshava que era per culpa d'això... —va fer l'Andrea mirant l'ampolla buida que tenia a la mà.

—Això ésh de retruc —va explicar l'Alice—. Però la culpa ésh de les sherps i lesh shevesh paraulesh venenoshes... Sssss! Ssss! Sssss! —va fer, imitant una serp.

—Jo shé una paraula de veritat —va dir la Rose—. El meu pare shempre en preshumeix. És Hashassssa!

Hashasssa? —va repetir l'Alice

—Seh...

La Geena es va pujar sobre la taula coberta de whisky com va poder i es va tirar els cabells enrere.

—A veure, gent! —va cridar picant de mans—. Qui té un llumí?

En aquell moment, la porta del Gran Saló va caure a terra amb un cop sord, i darrere hi va aparèixer una McGonagall despentinada amb camisa de dormir i amb la cara gairebé violeta de l'ira.

—Què és això? —va cridar—. Es pot saber què esta passant aquí? Qui és el responsable d'això?

—Present! —va cridar el Fred, acostant-se a ella amb les marques de guerra, tot columpiant-se amb el Tom, que bufava un espanta-sogres.

—Senyor Weasley! —es va escandalitzar la McGonagall—. Això és alcohol?

—Això eshpero —va assentir el Fred—. M'hi he gashtat la meitat dels eshtalvish...

—Allò és la taula d'Slytherin? —va cridar la directora— Què li fan? Potter! Longbottom! Ah, no, ni se'ls acudeixi treure's això! No! Que no em senten? Per què fa olor a cremat? La taula d'Slytherin! Foc! Foc!

—Ups! —va fer el Fred, fent veure que li sabia greu.

Aquamenti! —va cridar la McGonagall, i va començar a apagar el foc de la taula—. Weasley! Tornin ara mateix a la seva sala comuna! Ara!

El Fred s'hi va acostar amb una ampolla a la mà i en va fer un glop.

—A veure... —va fer tot pensatiu— deixi que m'ho pensi... mmm... No.


Yupiiiii! Visca la Resistència!

Ja sabeu, comentaris a punta pala. Ja sñe que no hi haurà moltes teories, perquè no dóna el capítol per a res, però em venia de gust alguna rebel·lió! ^^

Petons d'ensaimades amb melmelada de maduixa!

Agatha Black

PD: No és genial quan has d'entregar una pràctica per l'endemà i encara no saps ni de què va?

Flipa.

XD


Llegit 1680 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • lurdeesEnviat el 18/06/2009 a les 13:55:47
  #18812

  primera?
 • Avatarivi_potterEnviat el 18/06/2009 a les 14:07:29
  #18813He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  FLIPAAAAAAAAAAAAAAA :O

  jajaja, mai m'hauria imaginat que podries muntar un mega caos com aquest! xDDDDDDDD

  Teories? que l'Albus confessarà al cap de poc... per cert? on és l'Albus mentre fan la festa? divertint-se o a l'habitació?

  Jajaj, visca la Resistència m'he divertit molt amb el capi, segueix aviat!

  Petoons(L)
 • Avatarivi_potterEnviat el 18/06/2009 a les 14:08:08
  #18814He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  o.O primera? SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D

  m'ha agradat moltíssim eh, que consti!
 • Avatarivi_potterEnviat el 18/06/2009 a les 14:08:42
  #18815He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  bueeno primera veig que no xD però sí primera de comentari més o menys llarg =P

  petons per tothoom!
 • lurdeesEnviat el 18/06/2009 a les 16:02:23
  #18817

  hola!

  le llegit i esta super bé! m'encanta,bueno, com els altres! xd

  jo també crec que es moment de que es revoltin perqè s'estan passant amb ells!

  bueno guapa, continua així!

  pd: uyy, havia escrit elcomntari pero no l'havia enviat xd
 • Gemma EvansEnviat el 18/06/2009 a les 16:59:24
  #18818

  jajjajjaj! k guai! vica la resistensia!! jajajajjaj! mancanta al Fred! quan aparaxara el club d fans d la Gee i l'Alice¿¿
  no crec k tardi gaira!!
  a x cert la rose a dit obret en reptilia o mu a samblat a mi¿¡¡¡
  ajajjaj
  io tmb vui ana a la fieshhhta!
  jajaj

  patons!

  ~~Gemma~~ • Laiia Von LlasëEnviat el 18/06/2009 a les 17:39:08
  #18819He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  O.o claramentt el capitol méés bojos qe as esctit maii

  no havia rigut tan ni flipat tan am cap capi, es nota qe arriba l'estiu i les festaas. Mencanten els 'flipa' del Frank i adoro al Fred. Vull molts mes capitols així :P. I visca la Resistància.

  Parlant seriosament: la paraula amb reptilià serà la qe vol dir s'obre, no?... seguramnet prqe qe io sapiga en Ron no en sap di gaires més xdd.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 18/06/2009 a les 20:48:39
  #18820He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

   vale, faig comentari general perquè tothom diu més o menys el mateix, o sigui que...

  1) Gràcie,s moltes gràcies, a mi tmb m'agrada molt i m'ho he passat molt bé escribint-lo.

  2) Visca la Resistència! Mola ehhh? I el Fred és genial, a mi també m'agrada molt. Al fanfic anterior no l'havia pogut fer lluir gaire, però ja que és l'únic cosí que es menciona ( a part de la Rose) doncs almenys que aparegui sovint.

  3) sí, sí, sí, la paraula de la Rose vol dir "Obre't", és l'única que sap dir el Ron. Pensava que això ja seria obvi... XD

  Més comentaris, més cmentariiiis! ^^

  G.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/06/2009 a les 21:00:43
  #18821He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Si ara no estiguessin borratxes anirien directament a la cambra secreta i descobririen la segona relíquia, però com que eshtan leles... XD

  Sento dir això i em podeu dir aguafiestas, però jo no sacrificaria les meves notes per això. Durant tot el curs hi he estat sacrificant hores, hores de dormir, i la meva salut, així que no ho faria. De totes maneres d'alguna manera sí que ajudaria.

  Però bé, jo no estic allà, així que em sembla molt bé el que fan.

  Quan tindran club de fans l'Alice i la Geena?

  Només em queda dir una cosa.

  Flipa.

  1 pto

  Marta 3
 • myre_ginnyEnviat el 18/06/2009 a les 23:28:22
  #18822

  wolas!

  dons seguin l'exemple del Frank: flipa, i flipa mol!

  visca la resistenciaaa!!!

  x cert, ara ja saben com obrir la camba dls secrets, no? la rose sap la paraula.

  seguex aviat i més rebel·lióóó!!!!

  mire
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 18/06/2009 a les 23:32:35
  #18823He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  ooohh!!

  una rebelioo! fliipaa!! jaja!
  ma agradat moolt! ma fet molta gracia la festa, tots borratxoos!! jaja!
  per cert, l'Albus on es kuan es monta la fiestuki? amb els sly?

  bno, un petoo!!

  adeeuu! :) 
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/06/2009 a les 00:06:45
  #18824He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Nah. La rata traidora està a la seva habitacio perdent-se la festa. Qui no voldria ser Gryffindor? Només algú com el Severus, definitivament, es perd tot lo bo! Ja se k no ho he escrit, però serà la següent cosa del proper capítol • Avatarnuria.potterEnviat el 26/06/2009 a les 18:31:48
  #18834

  Holaa!! sentuu haver desaparegutt del mapa....!!

  pro tornuu a ser akii!!

  m encanta el FF !! genial!

  1 petonasss!!

          &nbs p;            & nbsp;    Núria! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/06/2009 a les 23:09:24
  #18840He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Wenu, gent, ja se k tots heu acabat el curs i tal, pero jo avui he començar examens i en tinc fins el dia 2, de manera que no espereu que penji res fins llavors. Estic d'un humor de gossos, o sigui que no em feu cas si se'm nota de mala hòstia; ja se'm passarà. Dijous.

  En fi, bon estiu a tothom i ens veiem en quant em desperti d'aquest malson.

  G
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 27/06/2009 a les 17:02:17
  #18843He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  No passa re! Sort amb els exàmens! Segur que si et fessin un examen de redacció trauries un 10! XD

  Wenu jo penjaré d'aquí molt poc si puc. Si no llegeixes fins dijous ho entendré, o sigui q tu tranquil·la! I repeteixo: sort!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarginny loovegodEnviat el 28/06/2009 a les 12:35:54
  #18850He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Val, fem com si hagués comentat abans i tal, ok? pk entre que m'he llevat tard [gràcies a que estava perdent temps d'escriure una nova fanfic de la que tenia mil idees per respondre't, eren les dues i mitja i estava acurrucadeta al llit amb el portàtil del meu pare que tinc "prohibit"agafar al llit (en realitat l'agafo quan em dona la gana, pero wenu....)] que l'ordinador és un lentorro, que havia d'esmorzar i que m'havia de tornar a llegir el capi + comentaris mentre revisava i completava la meva famosa llista...

  pero ja esic aquí a punt de fer el coment:

  COMENTARI:

  k pasha?

  osti, m'ha encantat el capi! He flipat + k el frankie!(i mira que això és dir molt)

  TEMA ANDY: que dolents els seus pares! Mira que jo al principi pensava que l'andrea exagerava, però ara vei que els seus pares són una M**** amb majúscules. bé, exepte el Kilian, aquet em va caure molt bé.

  IDEOLOGIA SCORPIUS: jolin. per ser un slytherin, m'ha caigut bé i tot xD es nota que el Malfoy ha après. no m'acaba d'agradar això de que odii els fills de muggles, però almenys no ho expressa de cap manera.

  TEMA ALBUS-ANGELA: woooo parelleta a la vista!  tot i que sigui amb la parkinson fins i tot m'agrada només pel simple fet de que hi hagin noves parelletes!

   un segon... ara torno.

  val, ja sta. el meu pare, que em volia ensenyar una de les cançons rares que li agraden... qui escolta una cançó que es titula "eat it"? el meu pare.¬¬'

  continuem:

  MAGATOTIS NOIS:

  -james: modest, el tio: "El James va creuar el llac nedant a tota pastilla. Era febrer, però li importava ben poc. Ara ja no podia jugar a quidditch, que era el que el mantenia en forma, i no podia deixar que el un cos ben musculat com el seu es convertí en greix."

  Un altre moment, siusplau... Val, ja sta.

  -Frank: no sap nedar? i L'Alice si? jo, entre que no m'enyora i que no li ensenya a nedar al Frankie, m'està començant a caure malament( repeteixo: començant)

  resumint: LOVE JAMESY AND FRANKIE! [per contra del que tu pensis, (que sé que t'agrada + el james) especialment frankie!]

  MAGATOTIS NOIES: k mones. a veure quan els hi apareix el club de fans!

  IDEA DEL FRED: visca la resistència! m'encanta! i lo de les marques de guerra... he alucinat. tot i que, al igual que la marta_ginny, jo també he sacrificat molt per treure les notes que he tret (tot exelents i notables! sorry, em feia ilu dir-ho) i no em posaria a veure alcohol i muntar festes per un esport que no existeix. però com que no hi sóc, a hoggy warty hogwarts, endavant! visca la resistencia! rebelions a punta pala! xD

  TEMA FOTOS: perdona, això és una parida meva. és k ja m'imagino a l'alice i a la geena muntant un tràfic comercial de fotos del james i el frank...

  CLUB DE FANS DELS MAGATOTIS: wooo jo m'hi apuntaria! en part per fer el tonto, en part pk no stan mal... xD

  HASSA: si, això està molt bé, ha dit la paraula, però si ells no saben com sona el reptilià com representa que han de reconèixer, a més, la paraula "obre't"? a més de que estàn com una cuba, i no crec que s'en recordin...

  EXÀMENS: sort i no pateixis, actualitza quan puguis!

  Wenu, això és tot per vui (anava a dir algo +, però no me'n recordo), de manera que dew i espero k t'hagis quedat contenta amb el coment!

  *laurie*
 • Avatarginny loovegodEnviat el 28/06/2009 a les 12:36:42
  #18851He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  osti! cacho parrafada que t'acabo d'enviar! perdona!  • Avatarginny loovegodEnviat el 28/06/2009 a les 12:38:11
  #18852He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  merda, ara m'acavo d'enrecoradar del que et volia posar més: (ho sento, sempre em passa el mateix)

  TEORIES:

  (és la meva manera de dir negre, zero patatero, ni una)

  XD
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 12:22:10
  #18862He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny lovegood: quedes completament perdonada, és el comentari més llarg que m'han fet mai! XD. Va, som-hi.

  L'Andrea, sí, els seus pares són una mica així. Però ja se sap aquesta gent que viu de fer pública la seva vida privada. Però també s'ha d'entendre que l'Andrea l'ha fet molt grossa, la gent no sap que és un muntatge, i en aquests moments als reis els deuen estar abasallant i criticasnt a saco, en el món muggle, però com que l'Andy no hi és, doncs no s'entera. El Kilian... el Kilian és guai, sortirà més endavant!

  Scorpius, a mi també m'agrada, em cau bé. De fet, crec que com que només he donat una mica de paper a ell i al seu pare, són dos personatges que crec que em queden molt bé (és la meva opinió) no se, sempre que faig sortir un Malfoy quedo encantada amb el resultat.

  Severus-Angela: doncs a mi no em fa puta gràcia. I veuràs quan s'enteri e James... ai, ai ai... XD

  Desde quan el james és modest? Si no deu saber ni què vol dir la paraula...! I el Frank no sap nedar no... wenu, no sé si t'hi has fixat, però no és culpa de l'Alice que no n'hi ensenyés (ella sí que en sap) és per un altre motiu que anirà sortint. Per començar, podries mirar de repassar el capítol dels impostorus... i hasta aquí puedo leer.

  Resistència: Doncs jo sí que m'hi apuntaria, tamé he tret sempre bones notes, però, eh, que això juga a favor teu. Jo crec que s'ha de batallar en contra de les injustícies, i que és mes important ue les notes acadèmiques.

  Club de fans: jo no m'hi faria fan, perquè és que jo seria amiga seva, com la Gee i l'Alice XD. Fijo. I respecte a elles dos... també tenen molts admiradors (i admiradores, ja se sap que a les populars casi que les admira/odia tothom). De tràfic de fotos, per suposat que n'hi haurà!

  Reptilià: sí, sí que és la paraula. Però tindran certs problemes tècnics. Res que el Jame sno pugui solucionar XD.

  Vale, crec que ja esta! Yay!

  Merci x comentar al final, encara que sigui tard!!!

  G.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 12:25:42
  #18863He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Per cert, que m'han dir el Frank i l'Alice que senten molt no haver-te dit res, però que també t'estimen moltíssim i que t'han trobat a faltar tant o més que el James. El Frank especialment. Diu que vol el teu número de mòbil.

  XD
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:18:13
  #26340He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  La opinió de l'Scorpius respecte la sang pura m'agrada. La trobo molt encertada, fa molt pel personatge. Ai, i a en Severus li agrada la Parkinson?

  En Frank no només no sap nadar, oi? Vull dir... El seu impostorus era precisament l'aigua, no?

  Apa aquí, amb el club de fans! I la samarreta és la bomba! (Farem veure que és cap de setmana i que no tenen per què portar l'uniforme). En Tom també és del club de fans!? I l'Àlex Parra! O.O hahaha Bona. I la Martha va i n'és la representat de Gryffindor. «A la que us castiguin, les nenes se li tiraran a sobre a la McGonagall»

  L'Alice, com és d'esperar, s'apunta a tot el que no és legal. Fa molt per ella hahaahaaa

  El meeting aquest d'en Fred és un crit de guerra, eh xD ¡Esto es un desmadre! (a banda d'haver-se tornat boig, sembla que faci una classe de pronoms hahaha). I aquest que crida «Que guapo està el Frank!» s'ha equivocat de meeting, no? xD «Germans. Estem en guerra». E que jo deia: com un llum. La referència a Braveheart m'ha matat!

  Jo passaria de tot aquest guirigall! A mi no m'hi veuran el pèl... Jo seré a la meva residència fent un pòquer o al dormitori dormint. I, si l'endemà la taula d'Slytjerin crema o és una pila de cendra, ja poden practicar el sortilegi aquamenti, aquests de Gryffindor. Com que els agraden tan els petardets... I penseu que el foc crema cap amunt!! Adéu torreta! >.<

  No. Sóc pacífica. El ximple, el faran ells. Aniré al Club dels Llagoters amb ganes, a veure si puc inflar la nota de Pociologia... xD

  I en Frank, que no para de dir Flipa...

  En James, que no es volia despullar ni amb el cos d'en Flint, ara feia un striptease... (abans d'entendre el «que she besheeeeen», m'havia pensat llegir no-sé-què de les banshees i no entenia res... xD)

  ---

  Emprovant-se roba, no pas “provant-se roba

  Sovint t'equivoques amb els cabells. És plural. Si no, en lloc de referir-te a la melena sencera, només parles d'un cabell tot sol.

  Dius: «fent olor “a” lavanda». Ha de ser fer olor de.

  Mitjana, no mitja.

  Has escrit: «Ajudar als que més els hi costa». Hauria de ser: «Ajudar els que més els costa»

  «Va agafar un vol amb tinta negra». Ai les ve baixes i les be altes... «Va agafar un BOL amb tinta negra»

  «venenoshes» (que entenc “venenoses”). Verinoses.

  Ira no s'apostrofa (la ira).

  Columpiarse” és gronxar-se o balancejar-se. (suposo que ho saps i que ho has posat com a barbarisme intencionat xD Però per si de cas)

  ---

  Només afegiré una última cosa... Quan va escriure tot això tu també devies anar trompa... no? O.O

  Antares

  PD: Pobra McGonagall... Pot està molt curada d'espants, però... un dia la mataran...

  PD2: Si li passés res... Per ella, no em fa res anar a Azkaban amb un bitllet sense retorn! Quedes advertida! ;)
 • irinawatson06Enviat el 06/09/2017 a les 13:31:37
  #27166

  jajajajaja m'encanta!! Però jo crec que la McGonagall explotarà de ràbia...

  Ara amb l'ajuda de la Rose ja podran entrar a la cambra secreta no?