L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 21: Escàndols
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 26/05/2009 a les 23:02:33
Última modificació 26/05/2009 a les 23:02:33
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 21: Escàndols

Vale geeeent!

Capítol, molt, molt, llarg però súper, súper interessant.

Merci als pocs que seguiu comentant. Sabeu què penso? Que ells s'ho perden. Jo crec que la història està bé i que es va posant interessant. Potser sona una mica vanitós, però és la meva opinió.

Apa, no us entretinc:


21- Escàndols

 

—I, així doncs, s'assemblen molt als vampirs, per la qual cosa les maneres de matar-los són les mateixes —va dir l'Agatha als de segon de Gryffindor i Hufflepuff—. Imagino que no ho heu oblidat, perquè ho vam fer l'any passat... algú recorda... sí, Rose?

—Ingesta d'alls, llum del sol, aigua beneïda, símbols religiosos i estaques al cor —va enumerar la Rose de memòria—. I quan els mates també en converteixen en cendra. Però —va afegir després, quan li va venir a la ment una idea—. També reviuen de nou, quan els cau una gota de sang sobre?

 —Doncs no —va contestar la McGonagall—. Quan estan morts, queden morts, a diferència dels vampirs.

—Una bona notícia, al menys —va murmurar el Lorcan, al costat de la Rose, després va alçar el braç i la veu—. Què hi ha d'això que no poden llegir?

La McGonagall va assentir, pensativament i es va asseure a la taula del professor.

—No n'estic segura, no hi ha aquestes dades enlloc, però li he estat donant voltes. Crec que és possible que sigui pel fet que no tenen sang i que per tant no tenen reg sanguini al cervell. Tot i que els vampirs no tenen sang, sí que en beuen, però els vlads no. És possible que tinguin algunes funcions cerebrals limitades. De totes maneres —va afegir—, no veig per què no podria ser simplement que no tinguessin cap ganes d'aprendre'n. Potser ho veuen com una cosa secundària i pensen que amb els seus poders sobrehumans n'hi ha prou.

—No té res a veure amb el que porten dient des de fa temps els del Periòdic Profètic —va dir una noia de Hufflepuff.

—Per tant —va assentir la McGonagall—, res de creure's tot el que diu el Profètic, que són uns alarmistes, d'acord?

Va sonar la campana i la classe es va acabar. La McGonagall se'n va anar a recollir les seves coses de la taula. L'Andrea es va aquedar fins que tothom va haver marxat i, aleshores, es va acostar a la professora, amb un sobre marró a la mà.

—Professora...

—Ah, Andrea, digues —va dir la McGonagall, distreta.

—Que ja tinc les fotos... —va dir, i li va allargar el paquetet.

—Ah, ostres, al final t'has decidit? —l'Andrea va fer que sí amb el cap i la McGonagall va agafar el paquet—. Sé que a partir d'ara necessitaràs diners, de manera que enviarem aquestes fotos de manera anònima, però demanarem un bon preu per l'exclusiva, jo crec que podràs anar tirant durant un parell d'estius.

—N'hi hauré de donar bona part al Charlie, pobre... —va somriure l'Andrea.

—El Charlie? —va fer l'Agatha donant un cop d'ull a les fotos—. Sí, senyor, ben triat —i es va posar a riure amb l'Andrea.

—Això em fa recordar que... —va començar l'Andrea—. Em va dir que sobretot no se'l reconegués, però és que jo no vull ni mirar-les, les fotos. De manera que si pogués triar-les vostè... només asseguri's que a mi se'm veu bé i que al Charlie no se li veu la cara. Ni la cicatriu que té a la cama.

—Fet —va dir l'Agatha—. Mira't les revistes muggles del dissabte. Les vendré a la que me'n doni més lliures.

 

*   *   *

 

—Juro solemnement que vull fer una malifeta —va dir el James.

—Què si no? —va fer el Vitruvi, i es va enretirar per deixar passar als magatotis. 

—Molt bé, a veure —a dir la Geena—. On vam deixar la llista de tots els objectes possibles?

—En aquella prestatgeria —va contestar el Frank, —juntament amb la foto en pilotes del Flint, la que li vam fer al James quan la poció de la mutació, recordeu? Encara no n'hem fet cap ús... mira que l'arriba a tenir petita, eh?

Mentre buscava el llistat de les còpies de les relíquies que havien vist al Museu Internacional de la Màgia de Dublin aquell estiu, el James es va posar el seu anell i els rondadors i al Lily van aparèixer a la sala. La Geena va recitar de nou la pista que li havia donat el barret i l'Alice ho va anar apuntant en un pergamí.

 

Ho mostra tot igual però a l'inrevés,

Als contes i en la màgia sempre present

D'or brodat i amb el mànec gravat,

Brillant, centellejant i resplendent.

 

Van agafar la llista del Frank i s'ho van anar mirant. No els van caldre més de deu minuts per esbrinar de quin d'aquells objectes es tractava.

—El mirall... —va fer la Geena—. Us en recordeu? Era d'aquells de mà, daurat amb una filigrana platejada.

—Sí, jo també el recordo... —va fer l'Alice—. Em pregunto quin poder deu tenir...

—Haurem d'esbrinar la resta de pistes —va dir la Geena—. Estic segura que la d'Slytherin és la Cambra Secreta.

—Nosaltres també —va assentir el Sirius—. Veien la mena de pistes que són... sí, si el barret n'és una, la Cambra Secreta n'és una altra. És una llàstima que no coneguem ningú que parli reptilià... perquè el Harry ja no el parla, oi?

El James va fer que no amb el cap.

—No és genial, per això, saber què és?

Satisfets amb la descoberta, es van posar, com sempre, a fer classes particulars amb els rondadors, sobretot de Defensa Contra les Forces del mal  perquè era el que aprofitaven per ensenyar després a l'EM. Tot i que, és clar, des que els vlads i els demèntors havien atacat Hogwarts, no havien fet cap més trobada per respecte a l'Albus. Tots ja tenien ganes que tornés per poder seguir amb les trobades; eren genials.

 

*   *   *

 

Dissabte al matí, el Neville i l'Albus van aparetre a Hogsmeade. Els acabaven de donar l'alta a l'hospital, i tot i que l'Albus ja es podia tornar a incorporar a les classes normalment perquè estava fort de salut, el sanador havia recomanat al Neville molt de repòs, de manera que no es podria tornar a incorporar a la docència fins el curs següent. De tota manera, anava a explicar-ho tot a la directora.

—Ja els ho has dit, als teus amics, que tornaves avui? —li va preguntar a l'Albus, tot animat.

L'Albus va fer que no amb el cap.

—Ah, així els vols donar una sorpresa —va dir el Neville tot feliç—. Està molt bé. Jo la veritat és que em trobo prou bé, però noi, això de tenir gairebé cinc mesos de baixa no està gens malament. Tens sort de ser jove, tu...

Però l'Albus no l'escoltava. En realitat, no havia dit res al seus amics, no per donar-los una sorpresa, sinó perquè li feia vergonya estar amb ells, se sentia indigne de ser un Gryffindor... el seu germà era un Gryffindor, però el... ell, no. Aleshores li va venir al cap el que el Barret que tria li havia dit quan se l'havia posat un any abans... Gryffindor? No, d'això res, tu has d'anar a Slytherin. I si el barret no s'equivocava? De fet, només havia volgut anar a Gryffindor per seguir els passos del James, i dels seus pares, però, què hagués passat si hagués acabat a Slytherin? Quines raons li feien pensar que no hi hagués encaixat?

A veure, els d'Slytherin només li queien "malament", perquè era com li havien de caure, per tradició. Les dues residències s'odiaven a mort des de sempre, però la veritat és que mai no s'havia preocupat d'anar a conèixer cap Slytherin en persona. Durant el dinar de Nadal a casa els Malfoy havien estat amb l'Scorpius i tampoc no el va trobar tant immensament desagradable. Com a molt només una mica sec. I que un fos Slytherin no el convertia automàticament en Cavaller de la Mort. Mira els Malfoy, per exemple, ells estaven de part del seu pare, seguríssim, tot i que fossin els millors amics del món. I el Severus Snape, què? El seu pare el considerava un heroi, tot i que el James insistís en que era la púrria més gran que havia trepitjat mai la terra.

Potser sí que aquella era la gent amb qui estava destinat a anar i no els impetuosos i nobles Gryffindor. El no s'hi sentia gens, de noble, i mai no havia estat impetuós ni irreflexiu. Ell no tindria mai els collons del James. Però ara entenia que no tenia per què tenir-los. No tenia per què ser com el seu germà, al contrari, havia de seguir el seu propi camí i fer que el respectessin per com era, no que esperessin com havia ser.

Quan van creuar la porta d'entrada, van trobar a les McGonagall, que van córrer contentes cap al Neville.

—Professora McGonagall, abans que es posi tan contenta, esperi's que li he d'explicar una coseta...

L'Albus els va saludar amb la mà i, tot seguit, va creuar les portes del Gran Saló. Es va dirigir a la taula del Gryffindor, on tots els seus companys estaven contentíssims de veure'l.

—Al! Com es que no ens has dit que venies?

—Ostres, Al, que bé que t'hagis curat tant ràpid.

—Fantàstic Al, la McGonagall al final ens va treure el càstig als de l'equip, i ja et tornem a tenir per jugar a Quidditch!

—Felicitats per tornar a ser amb nosaltres, Amanda. T'estàvem esperant per tornar a fer les reunions de l'EM.

—Ja, d'això... —els va tallar l'Albus, estressat—, que m'hi he estat pensant i... que deixo l'EM.

 —Perdó? —va fer el James.

—Sí, mira, és que... —es va disculpar l'Albus, sense mirar els seus companys als ulls—, després de tot el que ha passat, necessito descansar una mica i... bé, ja sabeu que tot això de l'EM em trasbalsava molt...

—Si, estaves grillat —va dir el Lorcan—. Però molava...

—Crec que serà millor que ho deixi estar per un temps, per la meva salut mental.

—Però, Amanda —va insistir el James—, tu ets el líder.

—Doncs et cedeixo el lloc —li va dir al James—. Fa més per a tu. De fet, jo mai no hi he pintat gran cosa... i ara, si em permeteu, me'n vaig al llit a descansar una mica.

Dit això, va marxar, deixant-los a tots amb la boca oberta.

—Encara està una mica trasbalsat —va dir el James—. Quan hagi descansat una mica tornarà a ser el que era. Va, heu acabat d'esmorzar? És la primera sortida de l'any a Hogsmeade!

—Parla per a tu —li va dir l'Andrea—. A partir de tercer, recordes?

—Cert —va assentir el James—. Vinga, vosaltres tres, va! Marchando!

En sortir pel vestíbul van trobar-se la McGonagall i el Neville en una acalorada discussió en la que la McGonagall pegava el cap de la seva residència amb el barret i li anava cridant:

—Vaja una merda de subdirector que estàs fet! I qui farà de Cap de Gryffindor, eh? Eh?

—Que ho faci l'Agatha, que ella també va anar a Gryffindor!

—L'Agatha, l'Agatha —el va imitar la McGonagall—. És molt jove encara! No veus que va començar l'any passat? I d'on trec jo ara un professor de botànica, eh? Què et penses, que creixen dels arbres?

—Minerva, que acabo de sortir de l'hospital, deixa de pegar-me!

Els magatotis es van deixar estar d'intentar de dir res al Neville.

—Tranquils —va dir el Frank—. Ja ens podrem acomiadar d'ell quan tornem, que a aquest ritme, segur que encara seran aquí.

Era molt agradable passejar-se per Hogsmeade a principis de febrer, perquè tot estava nevat i les casetes semblaven de xocolata amb nata. Després de la visita obligatòria a Zonko's, palau bromista, van passar per Ducsdemel a comprar-se quatre grans bosses de llaminadures amb la intenció que els duressin dos mesos però amb la certesa que durarien dos dies. Abans de tornar al castell, l'Alice i la Geena van voler parar a un quiosc a comprar-se la Bruixa indiscreta del mes. El James i el Frank s'hi van passejar tot xafardejant.

—Mira, aquí hi ha premsa muggle també —va dir el James, tot buscant la seva revista preferida. Va veure la portada amb les lletres vermelles de seguida: The Sun. De cop es va quedar glaçat quan va veure el titular amb la fotografia.

—Ehhh... Frank? —va fer—. Alice? Geena? D'això... podeu venir un moment i dir-me que aquesta no és qui jo crec que és?

Tots hi van anar de seguida, alarmats pel to del James i van mirar la revista. Era una foto de l'Andrea O'Brien. Amb un noi. Al llit. I en pilotes. A sobre de la foto hi havia un títol amb unes lletres simpàticament grans:

PRINCESETA, SÍ. DE CONTE, NI PARLAR-NE.

—Aquesta és la nostra habitació... —va fer la Geena, i a l'Alice se li va escapar un crit.

Tota la gent que hi havia en aquell moment a la botiga els va rodejar, i cada vegada anava entrant més gen a veure què passava.

—Ei, ei, penya! —van sentir que cridava la Juliet Montague—: Mireu! Aquesta és la O'Brien de segon! Mare meva, és més puta del que nosaltres li dèiem!

Tothom es va posar a xerrar a la vegada. Els magatotis es van mirar amb la boca oberta.

—Però com pot ser que l'hagin enganxada així...? —va fer el Frank.

—Jo vull saber qui és el noi aquest —va declarar l'Alice, que pel que es veia ho trobava molt graciós—, has vist quins abdominals, Gee?

La Geena, però, ja estava agafant totes les còpies del The Sun i les carregava cap al mostrador.

—Me les enduc totes —li va dir al botiguer, que estava acollonit per comse li havia omplert el quiosc—. En té més a la rerebotiga? Doncs, vinga, porti-me-les, fins que es quedi sense existències. Les hi compro totes. Va!

—Què fas? —li va dir el James.

—Evitar que tot Hogwarts les vegi —va contestar la Geena—. Va, afluixeu la pasta, que crec que no en tinc prou.

—No podem carregar això fins el castell!

—És clar que podem, ho portarem levitant i les cremarem totes  al llar de foc de Gryffindor. Té algun sac ben gran? —li va preguntar al quiosquer.

 

*   *   *

 

L'Albus no havia anat a la l'habitació, perquè sabia que els seus companys anirien a emprenyar-lo, de manera que a sortir a aclarir les seves idees pels jardins. Tot passejant, va arribar a la vora del Llac Negre, on hi va veure una colla d'alumnes d'Slytherin de primer i segon.

Va reconèixer l'Scorpius Malfoy, els seus inseparables Vincent Goyle i Evan Rosier (a qui tothom coneixia per EJ), les dues noies de segon d'Slytherin, l'Elisabeth Zabini i la Phoebe Avery, i dues noies de primer que no sabia com es deien, tot i que sabia que la morena primeta era la germana acadèmica de l'Alice. Molt bonica, per cert.

Ara o mai, va pensar. Total, que es va decidir i es va acostar al grup. En veure'l, tots es van quedar en silenci, observant-lo amb estranyesa i precaució.

—I bé, Potter? —va fer el Malfoy, amb aquella veu afectada que tant s'assemblava a la del seu pare.

—Mmm... que podria seure aquí amb vosaltres?

Tots van esclafir a riure.

—A veure que ho entengui bé —va fer la Zabini recuperant la compostura—. Un alumne de Gryffindor tot sol, que vol esta acompanyat per un grup d'Slytherins?

—I a més a més, és un Potter, per si fos poc —va afegir l'Avery, apartant-se la seva meleneta rossa de la cara—. És per gravar-ho. Va, qui t'envia, i què vol que facis?

—No m'envia ningú —va contestar l'Albus—. No intento res, només fer-me amic vostre —més rialles escandaloses—. Ho dic de debò. Ja no em sento a gust amb els de Gryffindor. Jo... em sento molt diferent a ells. Jo hauria de ser a Slytherin, però va haver-hi una confusió durant la tria.

Tots van callar de cop, allò els havia deixat confosos i intrigats.

—Com dius? —va fer el Malfoy, i l'Albus els ho va explicar.

—Però escolta, això va en sèrio? —va dir el Malfoy, tot divertit—. Amb totes les putades que ens arriba a fer el teu germà...

—Odio el meu germà.

Els d'Slytherin van intercanviar mirades silencioses.

—Mira, aquesta situació és molt estranya —va continuar el Malfoy—. Divertida, però estanya. I com comprendràs, és normal que sospitem de tu—. L'Albus va assentir—. Per suposat, això de tenir a un Gryffindor redimit seria la bomba, sobretot per tirar-ho en cara als lleonets dels collons. Però... hauríem de tenir alguna mena de certesa que no ens estàs enganyant.

L'Albus se'l va mirar amb un posat fatxenda que hauria pogut competir amb el del seu germà.

—Què voleu que faci?

 

*   *   *

 

Quan els magatotis van arribar al castell, el rumor ja hi havia arribat de feia estona, i tota l'escola els esperava per intentar comprar-los alguna còpia de la revista.

—Us en dono un galeó —va intentar l'Anne Boot.

—Deu galeons! —cridava el Tom Nicholson.

—Jo no us trencaré els braços —va dir el Flint.

—Us aprovo encanteris fins que marxeu de l'escola! —els va intentar subornar l'Aberforth Dumbledore.

Tot i així van fer com si sentissin ploure i entre crits i empentes (i, en una ocasió, una queixalada de l'Alice) van travessar el forat del retrat. Els de segon eren tots allà, tret de l'Albus.

—Andrea! —la va cridar la Geena—. Andrea, no t'ho creuràs! Al The Sun.... fotos.... teves... amb...

—Han sortit ja? —va exclamar l'Andrea, per sorpresa dels Magatotis—. Deixeu-me-les veure!

—Ja... ja ho sabies? —va fer el James, de pasta de moniato, mentre l'Andrea obria el sac i en treia una còpia.

—Sí, és un muntatge que vam fer el Charlie, la Rose i jo.

—Caram, Charlie, noi —va fer l'Alice—. Felicitats.

—Però no m'esperava que se n'assabentessin a Hogwarts... només volia que ho veiessin els meus pares i el meu promès i...

—Doncs en va ple —va dir-li el Frank—. Tot i que hem comprat totes les còpies i gairebé ningú no ha vist les fotos... Sempre podràs dir que només és un rumor...

—No, no podré —a dir l'Andrea.

—Però si tenim aquí tots els exemplars!

—A la premsa muggle, Frank, —li va explicar l'Andrea—, hi ha una cosa que diu "edicions de tarda".

 

*   *   *

 

Durant tot els sopar al Gran Saló, l'Andrea va haver d'aguantar les mirades incrèdules de les taules de Gryffindor, Hufflepuff i Ravenclaw i les burles descarades i mal educades dels d'Slytherin. El Flint i el Montague no paraven de pujar al damunt de la taula tot imitant les postures del Charlie i l'Andrea.

A més a més, el Charlie no li parlava, perquè al final, tot i que no se'l reconeixia a cap foto, sí que, si t'hi fixaves, es podia distingir la seva cicatriu de la cama. L'Andrea havia intentat calmar-lo dient-li que allò devia ser perquè a la resta de fotos se li devia veure la cara i que, de totes maneres, ningú de l'escola el reconeixeria, que la revista era muggle i que gairebé ningú no sabia que tenia aquella cicatriu.

—El meus pares muggle sí que ho saben! —va dir tot cabrejat i va marxar del Gran Saló.

Quan l'Andrea va arribar a la seva habitació, es va llançar al llit i es va posar a plorar. A sobre, l'endemà rebria alguna carta o alguna casa dient que la desheretaven... per sort, els seus pares no sabien què eren els xiulets, perquè allò sí que hauria estat massa.

—Plorar no et servirà de res —li va dir l'Alice—. Saps com se'n va tot aquest disgust? —l'Andrea va aixecar el cap—. Amb venjança. La Gee i jo et portem un regal de Nadal amb retard.

L'Alice li va ensenyar una dotzena de pòsters gegants. Eren del Flint. Completament despullat.

—Sí que la té petita... —va comentar l'Andrea—. D'on l'heu treta?

—Secret professional —va dir l'Alice—. Fa molt que la tenim, però encara no havíem trobat el moment per fer-la servir.

—Tenim tota la nit per penjar-los pel castell —va dir la Geena—. I, si la Rose, la Sandy i la Martha en ajuden, també tindrem dotze braços.

—I si ens enxampa algun professor? —es va preocupar l'Andrea.

—Oh... —va fer l'Alice, tot traient el Mapa de Magatotis—. Per això no cal patir.

 

*   *   *

 

—Què és això?

—Aquest no és el capità de l'equip d'Slytherin?

—Ha, ha, ha, quina putada, no?

—I ahir se'n reia de l'O'Brien perquè es deixava fer fotos despullada...

—Sí, i ell aquí posant i tot...

—És normal tenir-la tan petita?

A les deu del matí, tot Hogwarts n'anava ple, fins i tot ho sabien els que encara no s'havien aixecat del llit (és clar que llavors van sortir corrents a veure-les, encara que fos en pijama). Hi havia pòsters per tot arreu, als passadissos, a algunes aules, al vestíbul, al lavabo de les noies del primer pis, i fins i tot un pòster de mida gegantina rere la taula dels professors del Gran Saló.

La McGonagall, que últimament no servia per a res fins que no es prenia un cafè ben carregat, no es va adonar de res fins que no va haver acabat d'esmorzar.

—Què hi fa el senyor Flint en pilotes darrere meu? —es va escandalitzar quan es va donar la volta. La seva cara quedava exactament davant dels genitals—. Es pot saber qui carai ha penjat aquest pòster.

—Aquest? No, tota l'escola n'està plena—va dir-li l'Aberforth amb una cara a la mà—. Mira, mira, n'he fet un munt de fotos...!

—Aberforth, la pastilla —li va recordar la directora—. Traieu aquests pòsters immediatament. Això és ridícul. I aquesta tranca també, per cert.

Durant tot el dia, el Flint va ser víctima de tota mena de burles i crítiques i se li va posar el sobrenom de Pitxacurta. El Flint estava convençut que havia estat l'O'Brien, però en una conversa amb l'Scorpius Malfoy va decidir que potser si donava la culpa a les persones adequades hi sortiria guanyant.

Per aquesta raó, va anar amb el Malfoy a trobar l'Albus.

—Eh, Potter —el va cridar el Malfoy quan l'Albus passava sol pel vestíbul, i l'Albus s'hi va acostar—. Suposo que ja coneixes el Flint.

—I qui no...

—escolta, segueixes interessat en ser un dels nostres? —l'Albus va assentir—. Doncs escolta, perquè tenim una proposta per fer-te.

—Us escolto —va dir l'Albus.

—Has d'aconseguir que sembli que els responsables d'aquest rebombori són els membres de l'equip de Quidditch de Gryffindor —li va explicar el Flint.

—Però... —va vacil·lar l'Albus—, ens acaben d'aixecar el càstig per barallar-nos amb els de Hufflepuff... si ara la McGonagall descobreix que això ha estat un complot per posar en ridícul al capità de l'equip d'Slytherin...

—Veus on volem anar a parar? —va fer el Malfoy, com si l'Albus fos curtet.

—Però... —es va resistir l'Albus— és que jo sóc de l'equip!

—I? —va fer el Malfoy—. Ahir ens vas dir que no senties cap vincle amb els de Gryffindor i que volies ser un dels nostres. Demostra-ho.

L'Albus s'ho va rumiar durant una estona.

—Ho faré amb dues condicions —va dir al final—. Una, ningú de Gryffindor no ha de saber mai que els he traït.

El Malfoy es va mirar el Flint, que va assentir amb el cap.

—I dues —va seguir—: A partir d'ara res de Potter.

—Albus? —va interpretar el Malfoy.

—No —va dir l'Albus, negant amb el cap—. Severus, em dic Severus.

 

*   *   *

 

A l'hora de sopar d'aquell mateix diumenge, tothom va veure com un mussol sobrevolava el Gran Saló per dur-li una carta a la directora. La McGonagall la va obrir, i tot seguit es va aixecar.

— En acabat de sopar, els set membres de l'equip de quidditch de Gryffindor que m'esperin a la porta de la seva Sala Comuna.

El James es va mirar al seu cosí Fred, que es va encongir d'espatlles. Tots set van acabar de sopar molt d'hora i van córrer cap al retrat de la Senyora Grassa, on ja els estava esperant la McGonagall.

—Què passa, professora? —va voler saber el Fred.

—He rebut una nota anònima —va explicar la McGonagall molt seriosa—. Que els acusa d'haver penjat vostès els pòsters del senyor Flint.

—Què? —va fer el Tom Nicholson—. Cregui'm, professora, que si jo hagués hagut d'anar a fer fotos a algú despullat no hauria anat rere el Flint. És que no s'hi ha fixat en la de ties bones que hi ha a l'escola? Vostè creu que aniríem a fotografiar el Flint?

—Miri, senyor Nicholson —va dir la McGonagall—, aquestes són unes acusacions molt greus. Jo la veritat és que no pensava investigar el cas perquè de debò que em pensava que havia estat la senyoreta O'Brien i creia que al senyor Flint li estava ben merescut per fer l'imbècil ahir tot el sant dia. Però si això és un complot per temes competitius...

—Però que nosaltres no hem fet res! —va exclamar el Fred.

—Hauré de registrar les seves habitacions — va dir la McGonagall.

—Endavant —va fer el James, arronsant-se d'espatlles.

Van entrar tots a la Sala Comuna i van pujar primer al dormitori de dalt de tot dels nois de segon i tercer. La McGonagall va mirar les seves motxilles, armaris i llits. Finalment, els va regirar els baguls, i al del James hi va trobar un sobre.

—Què és això?

—Ni idea... —va fer el James, estranyat.

A dins hi havia una carta. Estava a nom del James, el Frank, l'Albus, l'Alice i la Geena. Tots es van acostar a l'espatlla de la McGonagall per a poder llegir-la.

 

Ei, gent,

Suposo que ja estareu al cas que la McGonagall ens ha aixecat el càstig.

Ara com ara, i tenint en compte que es va anul·lar el partit contra Hufflepuff perquè ens vam entusiasmar un xic, anem segons darrere d'Slytherin, però per pocs punts. Ravenclaw i Hufflepuff no em fan patir, però si Slytherin guanya els dos partits que li queden, ho tenim una mica magre, suposo que ja ho sabeu.

De manera que n'he estat parlant amb el Tom i hem tingut una idea. Eh que em vau comentar fa uns dies que teníeu una foto del Flint en pilotes i que no estava precisament ben dotat? Creieu que podríeu fer córrer la foto per l'escola? Si Tothom es burlés d'ell, estic convençut que el Flint miraria de passar el més desapercebut possible i que abandonaria el seu lloc de capità (no em vull ni imaginar la retransmissió dels comentaristes... ha, ha, ha). I sense el Flint, que és el caçador, tot el seu equip ho tindria negre.

Sé que sou especialistes en aquesta mena de coses, i que sou la millor gent a qui demanar el favor, o sigui que mireu a veure què hi podeu fer!

Amunt els lleons!

Fred Weasley

 

El silenci va caure a l'habitació.

—Professora —va començar el James—, li asseguro que no havia vist mai aquesta carta.

—Això és ridícul! —va exclamar el Fred—. Als d'Slytherin els guanyem fins i tot sense escombres! A més, si fos un complot, per què coi els ho hauria de donar per escrit? Els ho podria dir qualsevol dia després de l'entrenament!

—Sí, però a l'entrenament els podria senti algú, no? —va fer la McGonagall, amb una veu perillosament suau—. És més segur donar-ho per escrit.

—Ah, sí? —es va enfadar el Frank—. Per què? Per a què hi hagin proves?

—Senyor Longbottom —va dir la directora amb el mateix to que quan s'enfadava amb el Neville—, no és culpa meva que no hagin recordat destruir les proves.

—No! Professora! —va cridar l'Andrea des de la porta, que havia arribat corrent—. Vaig... ser... jo! Jo vaig penjar els pòsters!

—I nosaltres la vam ajudar —va dir la Geena—. Jo i l'Alice. Però l'equip no hi té res a veure!

—És molt amable per part seva, senyoreta O'Brien —va dir la McGonagall, sacsejant la carta—, però en tinc proves.

—No! —va exclamar el James—. Això ho han degut posar aquí els d'Slytherin! Segur!

—Els d'Slytherin no tenen accés a la seva residència. No hi ha manera d'entrar en una residència que no sigui la pròpia!

—Això és el que vostè es pensa... —va dir l'Alice, recordant quan es van colar a la Sala Comuna d'Slytherin.

—Com diu? —va fer la McGonagall.

—Res, res... —es va apressar a dir l'Alice, però professora, de veritat que això no...

—No sabeu com m'heu decebut —va dir la McGonagall—. No hauria esperat mai un comportament així per part d'un grup de Gryffindor. Se'ls restaran cinquanta punts a cada un. I, per descomptat, l'equip de Gryffindor està desqualificat de la lliga.


I un altre! Va, que acada vegada queda menys per acabar! XD

No us ho espràveu això de l'Albus, eh? Doncs apa, a liar-se la troca.

Comentaaaaaaaaris!

Petons d'arròs amb llet!

Agatha Black

Proper capítol: 22- Correu nocturn


Llegit 1497 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarginny loovegodEnviat el 27/05/2009 a les 14:02:10
  #18737He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  primera!
  vai a llegirmu!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 15:20:16
  #18738He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Eiiiii!

  Què li has fet a l'Albus? Li has destrossat el cervell? Si té dubtes, que vagi a parlar amb el barret a veure què deia! De totes maneres, no em cau malament, encara. Però em sembla fatal el que acaba de fer. Espero que els pares del Charlie no llegeixin el The Sun. Bona l'haurem feta...

  I ja està. Ara m'havia acostumat a fer comentaris llargs i aquest no dóna per a tant. Què hi farem.

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 15:28:51
  #18739He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: no, no dóna per tant, però jo trobo que passen coses molt interessants. I, personalment, crec que per primera vegada m'està agradant el personatge de l'Albus. Ara s'ha comportat com un imbècil, però mola que s'hagi adonat que no té xk seguir els passos del James ni del Harry ni de ni`ngú, sinó que ha de fer la seva pròpia vida. El que passa és que aquesta gent... és una mica perillosa. Que els Malfoy s'hagin redimit no vol dir que els altres també... • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 15:29:55
  #18740He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  i la ginny lovegood no sé què coi deu estar fent, que porta aquí una hora mitja llegint...XD
 • Avatarginny loovegodEnviat el 27/05/2009 a les 15:49:49
  #18741He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  ufff.
  últimament em quedo sense paraules qun llegeixo els capítols....
  doncs bé, després de llegir-me el capi 3 cops per a aclarir-me bé, comentaré el capítol.

  és cosa meva o una persona anomenada Georgina (et dius així, oi?) ha trobat una manera de fer entrar una Saaaaaaaaaaaandyyyyyyyyyyy Suuuuuuuuuuuuuullivaaaaaaan?

  deprés de llegir-m'ho m'he adonat d'una cosa: Què fa l'Aghata tenint contactes amb revistes muggle, si és bruixa i suposadament els seus pares també? això em fa mala espina...

  4 bosses de llaminadures que duren 2 dies? això em recorda a algú... (em recorda a mi)

  l'alice s'està tornant com el tom. Primer el Paris, després el james, després el charlie i després tornarà amb el james!

  des de quan un parkinson és bonica?

  amb lo de les fotos... m'he quedat sense paraules. no sé què farà ara el Charlie....

  Això em porta a pensar que pot ser que l'aghata hagi posat just la foto on es veia la cama de l Charlie intencionadament, però tinc la sensació de que són tot paranoies.

  Amb el severus... buff, cada cop el fas més arrogant i idiota, però crec conèixel prou bé com per pensar que tot s'arreglarà. de tota manera, era tan mono al principi...

  val ja està. dew!!!

  *laura*
    • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 16:01:04
  #18742He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny lovegood: per això tardaves tant en contestar... normal, si te'l llegeixes tantes vegades (tot i que no entenc perquè, jo trobo que poso les coses força clares). A veure, la veritat és que això que el Neville plegui ho necessirtava per una cosa que passarà ara, però de veritat que la Sansy Sullivan no trepitja Hogwarts, per sobre del meu cadàver. No, no, no, no va per aquí. L'Agatha té contactes pos... no sé, la veritat és que m'ho he inventat una mica, però com va ser ella la que li va donar la idea a l'Andy... wenu, i la teva observació que potser ha fet que al Charli se li vegi la cicatriu intencionadament és molt i molt interessant, però no dic res més XD. I l?Alice no és com el Tom, home, que no va darrere de ningú en aquest plan però a veure, a qui no li agraden els nois guapos, eh?? XD La Parkinson és guapa, de veritat. Que la seva tieta fos una puta vaca no treu que ella no pugui ser mona si sirt a l'altra branca de la family... jeje. I respecte a l'Albus, ja ho he dit abans, crec que ja era hora que comencés a ser una mica ell mateix. I si no ho hagués demanat expressament al Barret, hauria anat a Slytherin. És clar que també hi hauria anat el Harry Potter... ^^
 • Avatarginny loovegodEnviat el 27/05/2009 a les 16:06:16
  #18743He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  em sembla k m'he expressat malament.
  Sí que poses les coses clares, però prefereixo llegirmu molts cops pk així m'adono de coses k no m'havia adonat abans,  sem desmonten i monten teories... • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 16:12:55
  #18744He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ... stas loca XD • Avatarginny loovegodEnviat el 27/05/2009 a les 16:38:34
  #18746He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  ja, weno... una mica.

  i per cert, tens raó. lo dels nois guapos és veritat.... =P • Gemma EvansEnviat el 27/05/2009 a les 17:58:09
  #18747

  HOLA!!
  sta mol b!! :)
  ai vaia rabia k em fa l'albus¿¿ pq no va al barret k tria i li diu k el canvii d residencia directamen¿¿¿ aix! qina rabia!!
  x altra banda en el flint li esta ben merescut! jajajja
  pobra charlie ma fet molta pena.... wenu l'andrea tmb pro no es el matex, lu seu ia u tenia asumit des de fa tems.....
  pos re k continuis aviat avera cm sulucionen axo del eqip! (la millo solucio seria decapita l'al!!! xdxd! (era bromma ancara no soc tan bestia!!!)) no pro... no els i poden fe veure varisatium a tots i ia sta¿¿ ia veurien k l'Al es el culpable, etc.¿¿
  pos re, k tinc ganes d llegir el proxim!!!

  (K)s

  ~~Gemma~~ • Avatarivi_potterEnviat el 27/05/2009 a les 20:25:27
  #18748He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  UAAAAAAAAALAAAAAAAAA!

  No, no i no! Tenia raó de que em caigués malament l'Albus llavors? :S Buuf aviiam, ordenem idees. Primer de tot, el capítol m'ha encantat, ìnteresantissím! Aviam, entenc el que vols dir que l'Albus per fi veu cap a on vol anar i quin és el seu camí, tot això està molt bé, però no ho trobo bé quan aquesta persona fa mal a altres, ell odia al James, però, a tot Griffindor també? Suposo que sí aquest deu ser el pensament... buuf jo que seria una Griffindor o una Ravenclaw no ho puc entendre! Tot i així m'agrada molt el gir que li dóna a la història. :) És una púa molt gran el que els hi fan a l'equip però segur que s'acaba descobrint i llavors s'haurà liat i grossa!

  Un petonet i segueix aviat!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 20:55:43
  #18750He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Sí, per fi s'ha adonat que ha de seguir el seu camí... encara que aquest no és el seu camí. El que vaig dir de que se suïcidaria és una paranoia molt gran, no? Jo crec que al final acabarà confessant. Més li val. Ei, mira el meu capítol, he respost el teu comentari.

  Visca el barça!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 21:37:00
  #18751He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Per cert, NOOOOOO posis una Saaaaaandy Suuuuuullivaaaaaan! Pot ser divertit, però no vull que rebin els magatotis. Ei. No. De Botànica no. Ni pensar-hi. I això que dius de que l'Alice no és com el Tom hi estic d'acord. Ei, qui no ha somiat mai amb el Taylor Lautner o el Zac Efron? I no estic d'acord en que la ginny lovegood anomeni Severus a l'albus. Per molt que se li hagi anat l'olla es segueix dient Albus.

  Barça 1- Manchester 0

  Visca el Barça! (per molt que jo digui que perdran)

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 27/05/2009 a les 21:42:15
  #18752He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Per cret... com dirien els Chudley Cannons... CREUEM ELS DITS I JA HO VEUREM!

  Si? Siusplau? Si? Si? Si? Plis? Pliiiiiis?

  De moment va bé...
 • Avatarginny loovegodEnviat el 27/05/2009 a les 22:16:33
  #18753He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  la veritat és que li he dit severus perquè ho he trobat divertit, ara que vol que li diguin així.  De tota manera també es diu severus (tot i k el nom sigui + cutre k.... no se)

  lo del zac efron i el tailor Lautner... Jo no hi he somiat. Jo somio amb un tio cachas i moooolt bo, pero és la meva imaginació. a mi els famosos... como k no em van.

  i la veritat és que lo de la saaandy jo ho trobo molt guai!!!!

  en lo del barça.... no tinc ni ides de futbol, la veritat és que no m'agrada, però ara mateix crec que o ha marcat un punt o s'acaba el món....

 • lurdeesEnviat el 27/05/2009 a les 23:23:31
  #18754

  m'ha encantat el capitol. totalment.  cada cop tinc més ganes de que pengis el proxim capitol. m'estic viciant moltíssim!

  a mi m'encanta l'albus així. es veritat que esta fent l'imbessil pero si no la caga totalment no s'adonara que en el fons es un lleó de cap a peus. pero m'agradaria que s'equivoques perque quan mes puges mes forta es la caiguda  y mes et marca.

  continua així!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 28/05/2009 a les 00:06:33
  #18755He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Oh le le, Oh la la...

  ser del Barça és

  el millor que hi ha!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 28/05/2009 a les 17:55:13
  #18756He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  OI QUINA PASSADA,

  TRES D'UNA TACADA

  UNA TEMPORADA PER EMMARCAR!

  TRES TÍTOLS CULÉS, 1 2 3!

  COPA, LLIGA I CHAMPIONS!!!!
 • Gemma EvansEnviat el 28/05/2009 a les 19:42:23
  #18757

  Visca el Barça!!

  avera, aki tinc la Laia (laia.weasley) qe se li a burrat la conta (igual k em va pasa a mi) i li fa mol pal fersen una altra. pro diu k no a dexat d llegi el fic i k aket capi li a agradat mol! xD.  Diu k no sesparava axo del Al pro k seguex vulen fe el seu club d fans! (H)

  pos re.

  (K)s

  ~~Gemma~~
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 28/05/2009 a les 21:40:15
  #18758He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  laia.weasley: vale, ho tindrem en compte XD • myre_ginnyEnviat el 28/05/2009 a les 23:13:07
  #18759

  hola!

  primer de tot: VISCA EL BARÇA!!

  ara el capitol, ma agradat moltissim, nu crec q l'agatha hagi fet sortir la cicatriu del Charlie a proposit, pro jo tin certa tendencia a confiar ma en la bna fe dla gent, usigui k ki sap.

  dons a mi magada el canvi de l'Albus (o el Severus, encara k el nom es orrible) crec q sta b q vulgui seguir el seu propi cami, cla q axo q els a fet als d l'ekip es una putada.

  en fi,k mencanta a ffic i stic enganxadisssiimmaa, encara q ara auria d sta studian.

  seguex aviat, un petó!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 01/06/2009 a les 17:59:13
  #18766He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Eiiis

  Avui a Caste m'avorria molt i m'he posat a pensar teories, i crec que en tinc una.

  Com a resposta a per què l'Agatha no va anar a ajudar l'Alice, no és perquè sabia què passaria (potser en part sí), és perquè a ella també li fa por el mateix! I llavors no la podia ajudar. Per això va deixar l'Alice pel final.

  Nuse, tu diràs!

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:15:50
  #26338He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Quan vaig llegir el títol, ja m'imaginava que es tractava de la sortida a la llum la foto de l'Andrea, però resulta que n'hi havia molts més d'escàndols!! Felicitats, m'ha encantat!!!

  Però... sí que t'hauria de preguntar... QUÈ T'HAS PRES, GEE?????!! La cosa és massa boja!!

  Jo, dels vlads, no te'n dic res perquè em sembla que te'ls has inventat tu, oi? Però els vampirs aquests que descrius... No sé si tenen reg sanguini, però sí que deuen tenir sang d'alguna manera, no? Vull dir... D'alguna manera n'han de tenir per a transformar les seves víctimes. Com et vaig dir capítols anteriors, perquè una mossegada transformi, cal que la víctima també tasti la sang del vampir. És clar que hi ha molts tipus de vampirs, com també vaig dir, i tens tot el dret (només faltaria!) de fer el que vulguis amb els vampirs de la teva fic! O sia que endavant!

   

  No!!! L'Andrea, tota innocentona, ha revelat la identitat d'en Charlie com a víctima-model de les fotografies de l'”indecent desflorament reial”!! Què en farà, l'Agatha, d'aquesta informació, ara? Vés a saber què pretén. Em fa mala espina aquest interès... sembla que hi guanyi alguna cosa... Però què? No deu seu una malalta, oi? Amb malalta vull dir que li agradi embolicar la troca... Que sia una mica psicòpata i que s'avorreixi. Em fa gràcia quan l'Agatha diu «Sí, senyor, ben triat». Ja me la imagino a la seva estança mirant-se les fotografies!!! huhuhuhuuu A més, segur que es queda una part dels diners, la molt múrria!!!!

  Per cert, jo de l'Andrea sí que em miraria les fotografies... Mentre es reconegui que aquí hi ha un “desflorament fora de la benedicció del matrimoni”, ja farà el fet; tampoc no cal que la puguin aprofitar per una playboy, no?? xDD Aquí l'Agatha ha d'apujar-ne el preu!

  Mmm... Ho veus! Tu mateixa dius que l'Albus hauria d'haver anat a Slytherin! Jo sempre l'he concebut allà. Veig que hi reflexiones. Això sí: No m'agrada com ho fas. I és que només dius que hauria d'haver anat a Slytherin perquè no se sent Gryffindor, perquè no se sent valent (com si amb això quedés tot dit). No estàs donant cap qualitat a Slytherin. No la valores com a tal, sinó merament com una sortida per no ser de Gryffindor. Com si no hi haguessin més residències. No em convenç gens, no. I què és això d'abandonar l'EM??!! Si fos un Slytherin, s'hi quedaria. El que li passa, jo crec, és que està trist, dolgut i apagat.

  Els profes de botànica creixen dels arbres, és clar que sí! Com els nans, que surten d'un forat de la terra! ;)

  Es troben la fotografia de l'”indecent desflorament reial” de la millor manera!! I jo no sabia que a Hogsmeade venguessin revistes muggles! xD I el titular és boníssim! És molt bo també quan fan: «Ei, penya! Mireu: Aquesta és la O'Brein de segon! Mare meva, és més puta del que nosaltres dèiem!». Apa! I l'Alice preocupada pels abdominals del noi! I la Geena, «afluixeu la pasta», que se les compren tooooootes!! Així, comprant revistes muggles a l'engròs!!!

  I aquest Vincent Goyle?? És una fusió destructiva i fulminant dels totxos d'en Crabbe i d'en Goyle! Vaja, el rei dels tanoques. Un Evan Rosie, directament (això d'EJ és per dir junior?)

  Això de l'Albus es posa interessant! Però respectarem les seves decisions i li diré Severus, tal com diu que vol.

  En podrien haver tret una bona picossada, de les revistes revenudes, però no els surt gens a compte. I l'oferta de l'aprovat d'Encanteris de l'Abelforth es queda curta. L'Alice és la bomba! Queixalant els carronyers i felicitant el noi misteriós dels abdominals. Les edicions de tarda? (Doncs no sabia que n'hi havia, d'”edicions de tarda”. Hauria de fer muggleologia...)

  No era una taca de naixement, això de la cama dreta d'en Charlie? No pas una cicatriu...

  Maleïda Agatha, que va triar les fotografies! Li ha amargat la vida a en Charlie. Segur que ho ha fet expressament.

  Al final li han trobat una utilitat a les fotografies d'en James-Flint. Molt bona!! La immensa fotografia d'en Flint rere la taula de profes, presidint el Gran Saló!! M'encanta! I que la McGonagall quedés just davant dels genitals. I la reacció de l'Abelforth (el detall de la mà a la cara... és insuperable. M'ha fet pensar amb un professor de català que tenia, que sempre feia aquest gest).

  Ostres la carta falsa! Estic amb la ginny loovegod. L'Alice està un xic... esbojarrada, no? Ah! I on s'és vist?! Com és que la Parkinson és bonica? xD

  Per cert, estava pensant que les fotos dels bruixots es mouen... Us imagineu la famosa foto d'en Flint en moviment!? Sort que The Sun és una revista muggle, que si no...! ;)

  (Pel que fa aquesta conversa que heu inicial de nois i de futbol... No hi opino. No tinc res per opinar-hi)

  Antares
 • hermione_phoenixEnviat el 10/02/2016 a les 09:50:22
  #26654He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

  NOOOOOOOOOOOOOOOO!

  L'albus no, 
 • irinawatson06Enviat el 05/09/2017 a les 17:58:21
  #27164

  Potser ara tots els lectors estaran rallats amb l'Albus (o Severus) pel que ha fet. Però a mi, sincerament, ara em cau millor que abans, ha acceptat qui és i simplement vol estar a gust amb gent que ell pensa que hi podria estar millor.

  M'han agradat molt els paràgrafs on explica que no es sent gryffindor i que potser el barret tenia raó i hauria d'haver anat a slytherin, i esque m'hi he sentit identificada: jo no tinc ànima de lider ni sóc valenta com un gryffindor, en el meu interior em sento slytherin (i una mica ravenclaw) però no té res de dolent. Ser slytherin no et converteix directament en cavaller de la mort... i espero que l'Albus ho demostri

  I siusplau, no vull que ara el tornis a "fer" gryffindor, perquè no ho és i seria com dir que gryffindor és millor

  Pfff quin comentari més llarg jajajajaja