L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 20: L'altra relíquia de Gryffindor
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 18/05/2009 a les 13:51:41
Última modificació 18/05/2009 a les 13:51:41
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 20: L'altra relíquia de Gryffindor

Bones, gent!

Primer de tot, perdó pel retard. Desrpés gràcies a tots els que comenteu la fanfiction, tot i que cada vegada sou menys. Jo de totes maneres acabaré la fanfiction encara que sigui només per una persona, però l'acabaré.

Estic per fer una esquela com fan al Periòdic Profètic, perquè un antic membre molt apreciat d'aquest grup sembla que ens ha abavndonat. O al menys, m'ha abandonat a mi. Fem un minut de silenci pel rodlel14.

...

Era broma. Que es foti (XD), ell s'ho perd, perquè a partir del segon trimestre comença lo guai.

Dedicaré el capítol a la marta_ginny i la ginny_lovegood, perquè els encanta la meva fanfic i se la llegeixen 40 vegades, i xk són les que més teories fan i més coses descobreixen!

Gràcies als altres, tmb, per això.

I després del meeting... som-hi!


20- L'altra relíquia de Gryffindor

 

El James, l'Alice, el Frank, el Harry, la Ginny, la Lily i la Hannah Longbottom eren tots a la sala d'espera de St. Mungo. El Frank va ser el qui primer va aixecar el cap quan va veure el sanador acostar-se.

—Sembla que estan tots dos fora dos fora de perill —els va anunciar—. Però no sabem quan trigaran a recuperar-se ni si tindran seqüeles. No ens havíem trobat mai en casos com aquests... semblava que fossin morts, realment... però hem vist que les constants vitals del cervell encara funcionaven i els hem pogut restablir les altres. Sembla que els ha anat de ben poc. Senyor Potter —va afegir, mirant el Harry—, què passarà amb els vlads? Això és el que fan? Els tenen ja localitzats.

El Harry se'l va mirar enfadat.

—Miri, com comprendrà, l'última cosa de què tinc ganes de parlar ara és de les investigacions del Departament. Només li diré que jo estic fent la meva feina. Faci vostè la vostra i digui'm com està el meu fill. El podem anar a veure?

—D'un en un —va contestar el sanador, una mica tallat—. Però senyor Potter, ha d'entendre que la comunitat màgica està molt preocupada per...

—Sí, però el que ha rebut de moment és el meu fill, oi? —li va deixar anar—. Doncs així noi té de què preocupar-se.

—Papa —va interrompre la discussió el James—, em deixeu anar-hi a mi primer siusplau? Voldria parlar amb ell...

—Sí, ves —va dir el Harry—, aquest sanador i jo tenim quatre coses que discutir, em sembla.

El James es va allunyar d'allà amb la Hannah, que anava a veure el seu marit.

—Està amb els nervis de punta, el teu pare... —li va comentar la Hannah.

—Sí... —va contestar el James una mica nerviós, mentre intentava despentinar-se els cabell inconscientment, quan portava el cap embenat per les ferides.

—I demà el Periòdic Profètic.... —va seguir la Hannah, mentre anaven passadís enllà—, m'agradarà veure què posa a la portada...

—Que la seguretat de Hogwarts és una porqueria, que els aurors són uns inútils i que el Neville i el meu germà són morts —va contestar el James sense dubtar. Havia començat a agafar-li pràctica a l'estil del Profètic.

—Tens raó... —va estar-hi d'acord la Hannah, i es van separar per entrar cadascun a l'habitació corresponent.

Quan el James va entrar a l'habitació de l'Albus se li va encongir l'estómac. Estava estirat al llit amb un munt de tubs que li sortien de tot arreu, el braç dolent enguixat i respirava amb ajuda d'una màquina. Quan s'hi va acostar, el James va notar que estava a punt de plorar.

—Al...

L'Albus va obrir els ulls i se'l va mirar, dèbil. Va fer un somriure.

—Estan tots bé?

—Sí, tots... —va dir el James, fluixet—. Bé, el Neville està com tu. També el van... d'això...

—Mossegar —va assentir l'Albus.

—Albus em sap molt greu —va dir el James, i va sentir com un parell de llàgrimes li lliscaven galtes avall—. Ha estat culpa meva que et mosseguessin, hauria hagut de fer desaparèixer els patronus abans que... però jo... maleït orgull...

L'Albus el va fer parar i va fer que no amb el cap.

—Vas fer el que havies de fer —li va dir—. Quan t'hi vas negar em vaig sentir molt orgullós de ser el teu germà. T'ho dic de debò, tot i que després em vaig espantar un xic —va afegir en veure la cara que posava el James—. Ei, recordes el que va dir el papa l'any passat quan vas estar a punt de dinyar-la al primer partit de quidditch?

El James va fer que no amb el cap, fregant-se els ulls però sense afegir res.

—Va dir que hi havia coses per les quals valia la pena morir —va explicar l'Albus—. Protegir Hogwarts i la gent que estimem és una d'elles. Sobretot per l'EM. Aquesta és la mena de situació per la qual ens preparem, no?

El James es va asseure al costat i li va agafar la mà.

—De totes maneres, Al —li va explicar—, no ho hauria hagut de fer. Vaig posar en perill la teva vida. Quan vaig veure que el vlad aquell et mossegava... hagués donat el que fos per haver estat jo en el teu lloc, però no podia fer res... tan de bo m'hagués mossegat a mi...

—No diguis això... —el va tallar l'Albus—. Siusplau, no ho diguis.

El James se'l va mirar i va veure en els ulls del seu germà una cosa que no havia vist mai. Foscor. Decepció. Pesar. Havia estat cosa de la mossegada del vlad?

—Al? Estàs bé?

—Sí, és clar que sí —es va apressar a dir l'Albus—, però és que no vull que et posis nenaza. No m'intentis treure el títol —li va dir amb un somriure.

—És clar, Winifred —va fer el James, recuperant el seu to habitual—. Ens veurem a Hogwarts d'aquí uns dies, d'acord?

L'Albus va assentir i el James va marxar a buscar els seus pares, perquè també l'anessin a veure. L'Albus estava igual que sempre. Potser se l'havia imaginada, aquella mirada.

Però no se l'havia imaginada. L'Albus va observar com el seu germà marxava. L'odiava. L'odiava de veritat i no podia fer res per evitar-ho. I a la vegada n'estava orgullós i li tenia enveja.

Però encara s'odiava més a ell mateix. La veritat era que no sentia res del que havia dit. Sabia que havia estat molt eloqüent i que havia fet un discurset valent i magnífic, però era només un discurset de com li hauria agradat sentir-se i no pas de com se sentia en realitat.

I tot era per culpa d'u pensament que havia tingut quan havien atacat Hogwarts, quan el Nosferatu havia amenaçat de matar algú si el James no feia desaparèixer els patronus. Recordava perfectament que en aquell moment va pensar: "A mi no, siusplau, que no sigui a mi. A qualsevol menys a mi". Però li havia tocat a ell. I aquell no era el problema, el problema era el que havia pensat abans. El que havia pensat, no, el que havia desitjat: havia desitjat la mort de qualsevol, dels seus amics i els seu germà inclòs, abans que no pas la seva. Allò era terrible. Com havia pogut pensar allò? Era ell realment així?

I el maleït James... "Quan vaig veure que el vlad aquell et mossegava... hagués donat el que fos per haver estat jo en el teu lloc, però no podia fer res... tan de bo m'hagués mossegat a mi...". Maleït James. L'odiava. Per ser tal com ell volia ser. I encara s'odiava més a ell mateix per odiar-lo.

 

*   *   *

 

—I com està l'Albus? —es va interessar la Geena, quan ell i els Longbottom van tornar a Hogwarts.

—Doncs molt animat, la veritat —va contestar el James—. No em culpa del que li va passar. Estic alleujat. El meu pare, en canvi.... el sí que em culpa.

—T'ho ha dit? —es va sorprendre l'Alice.

—No, però... em culpa. Ho sé. Li ho vaig veure als ulls en quant va aparèixer amb els altres aurors aquí a Hogwarts, li vaig explicar el que havia passat i... em va fer una Mirada. En majúscula.

Estaven tots quatre asseguts a les butaques de davant del foc, prenent una tassa de te i passant l'estona abans d'anar a dormir. A fora feia un fred que pelava, i per la finestra s'hi veien caure flocs de neu.

—No va ser només culpa teva, James —el va intentar animar el Frank—. Eren els nostres quatre patronus. Cap dels quatre no va cedir a fer-los desaparèixer.

—Ho hauríem hagut de fer —va insistir el James.

—Ara ja és igual —va dir la Geena—. L'Al i el Neville estan bé i això és el més important.

—Això és que ens vols parlar d'una altra cosa, no? —va entreveure l'Alice.

—Sí —va assentir la Geena, que portava tot el dia donant-li voltes a una qüestió i volia anar al gra—. A què coi van venir els vlads i els demèntors, aquí?

—Sembla que volien entrar al despatx de la McGonagall —va dir l'Alice.

—Exacte —va contestar la Geena—. No teniu la sensació que van ser ells els qui van robar el diari d'Slytherin i la relíquia, de Gringotts? Perquè jo n'estic convençuda.

—Jo també —va assentir el James—. Tot va començar quan ells van venir. Des de llavors estan passant coses estranyes: desaparicions, robatoris, intents d'assassinat, atacs... ha d'estar tot relacionat.

—Diu la profecia que qui tingui la relíquia tindrà el món als seus peus —va dir la Geena—. Si ja tenen la relíquia.... què passa? Com és que no ens sotmeten a tots? Com és que volien alguna cosa del despatx de la McGonagall?

—I si el que han robat no fos la relíquia? —va suggerir el Frank—. I si... I si ells també es pensaven que ho era, però al final ha resultat que no? Aleshores haurien de buscar alguna altra manera de trobar-la, no?

—Les pistes? —va fer la Geena, amb el front arrugat.

—Què, si no? —va dir el Frank.

—Però l'única relíquia dels fundador que hi ha al despatx de la McGonagall és l'espasa, i ja la vam descartar, allò no és...

—Però potser ells no ho saben —va dir el James.

—Com no ho han de saber, si fins i tot disposen del diari d'Slytherin... —va bufar la Geena—. Allà hi ha de ser tot... Vull dir, que a no ser que la pista fos alguna altra co... —va anar abaixant el volum i es va quedar callada amb la mirada com badant, en direcció al foc i es va endur la mà al cap. Tots tres se la van quedar mirant, i va tornar a parlar—: A no ser...

La Geena va sufocar un crit i es va aixecar de cop, sobresaltant-los a tots. Va córrer escales amunt en direcció a la seva habitació. Tres minuts després van sentir que tornava a baixar les escales corrents. Va tornar amb un llibre enorme a la mà.

—Però com podem ser tan estúpids? —va exclamar deixant el llibre sobre la taula i passant pàgines com una boja, buscant.

—Parla per tu, maca —li va deixar anar l'Alice, tot i que interessada pel que buscava—. Què, què passa?

—L'altra relíquia de Gryffindor, passa! —va exclamar la Geena.

—Quina altra? —va fer el James—. Tenia l'espasa, no?

—L'espasa, i la que va aportar a Hogwarts —va riure la Geena, que va trobar la pàgina que estava buscant.

—Però de què parles? —va exclamar el Frank.

—Calleu i llegiu:

 

Un cop els quatre fundadors van haver creat i diferenciat les seves residències, van anar decidint com hi distribuirien els alumnes. Durant un temps, es van encarregar ells mateixos de distribuir-los, però al cap d'un temps es van començar a preguntar què passaria amb les residències un cop ells no hi fossin.

Fou Nícanor Gryffindor qui tingué l'idea del Barret que Tria. Per aquesta raó, va ser el seu mateix barret el que van escollir per encantar i que dugués a terme la distribució.

 

Tots tres ho van acabar de llegir i van intercanviar mirades d'incredulitat amb la Geena.

—Demà a l'hora del pati? —va proposar el James.

 

*   *   *

 

Van aprofitar l'hora d'Història de la Màgia per preparar un pla: de ben segur que la McGonagall no els deixaria el Barret que tria durant una estona si no li deien per a què el volien, i encara no consideraven segur anar escampant res. També van llegir el que deia el Periòdic Profètic sobre l'atac, que era més o menys el que havia profetitzat el James: l'Albus havia mort, el Neville s'havia convertit en un d'ells, la Minerva McGonagall tenia problemes cerebrals i el Harry o era un inútil o estava de part dels vlads.

De manera que quan van sortir van anar disparats cap a l'habitació dels nois a buscar la capa d'invisibilitat. I la capsa de Megabooms que encara els quedava.

—Vosaltres us n'encarregueu dels petards, segur? —li va dir el James als Longbottom.

—Sí, tranquil —li va dir el Frank—. Mirarem que ningú no prengui mal.

—I en cas que algú n'hagi de prendre... —va afegir l'Alice—. Mirarem que sigui algú d'Slytherin.

—Perfecte.

El James i la Geena es van encabir sota la capa i tots quatre van sortir pel forat del retrat i es van dirigir al vestíbul, on hi havia la gàrgola de pedra que conduïa el despatx de direcció. El Frank i l'Alice els van fer adéu amb la mà i es van allunyar pel passadís amb la capsa de petards. Aleshores el James i la Geena van veure que l'Agatha McGonagall, amb crosses (tenia la cama ferida des de l'atac), avançava cap a ells en direcció contrària per on havien vingut els Longbottom i es parava davant la gàrgola.

—Bertie Boot—va dir la noia, i la gàrgola es va apartar per deixar-la passar.

El James i la Geena es van mirar i van assentir amb el cap i la van seguir a pas ben lent, fins que van arribar al replà rere la porta del despatx. L'Agatha, sense molestar-se a picar, va entrar com si estigués a casa seva.

—Bones —va dir i va tancar la porta rere seu, tot i que el James i la Geena seguien sent capaços de sentir la conversa.

—Què ha passat, ja? —va dir la McGonagall—. Torno a tenir els del Profètic a la porta de l'escola...? —es van sentir uns passos i després una crits amortits, com si la McGonagall estigués bramant per la finestra—. Si! Estic per tancar! Què passa? Això, això, feu-me fotos, au! Sí, i tant que sí, que els vaig deixar entrar jo! També els vaig dir on eren les residències dels alumnes perquè els anessin a matar a tots! El braç me'l vaig trencar jo després, també, sí! —cop de finestra—. Ja està, ja tenen el que volen —va dir la directora, recuperant el seu to normal.

—De fet, jo et venia a dir una altra cosa.

—Ah —va fer la directora—. Tu saps per què volien entrar al meu despatx?

—Els vlads? No.

—I si fos així tampoc no m'ho diries.

—Correcte.

—Doncs a veure. Digues, què vols. Que jo tinc feina i amb aquesta merda de braç trencat...

—Deixa estar la feina, M —li va dir l'Agatha—. Van atacar l'escola fa dos dies, i gairebé la dinyes. Vols fer el favor de deixar d'intentar escriure cartes? No veus que no pots? No se't curarà mai el braç així... Au, porta ja ho faré jo...

—Però no em diguis "ema". T'ho he dit cinquanta vegades. Que et permeti que em parlis de tu...

—Quedaria estrany que la teva neboda no et parlés de tu. Bé, al que anava. Que et volia demanar a veure si em deixaries canviar el programa docent de l'assignatura de Defensa Contra les Forces del Mal.

—Per què? —va fer la McGonagall—. N'estem força contents, del programa que fas.

—Vull fer unes classes especials sobre vlads i demèntors a tots els cursos. Per si tornen a atacar.

—Que tornaran a atacar? —es va escandalitzar la McGonagall—. No se'ls acudirà tornar a atacar després de ser derrotats, oi? Val, val, ja ho sé, no em miris amb aquesta cara. Em... sí, em semblabé que facis aquestes classes, tot i que signifiqui sacrificar part del temari. D'acord.

BOOOOOOM!

El James i la Geena es van mirar. Aquella era la senyal que esperaven dels Longbottom. Es van enretirar per no xocar-se contra la porta, que es va obrir d'una revolada i en van sortir la directors i la seva neboda.

—Què, ja hi som? —va cridar la McGonagall a l'Agatha, com si l'explosió hagués estat culpa seva.

—Jo no puc córrer —va contestar l'Agatha assenyalant les crosses—. Però diria que ha sonat cap a les masmorres.

—Ja —va assentir la directora—. Ho diries, oi?

Tot seguit es va posar a córrer escales aball, mentre l'Agatha la seguia a la pota coixa, cridant.

—Però no et posis així, tieta, que no n'hi ha per tant!

El James i la Geena es van treure la capa de sobre i van entrar al despatx.

—Però es pot saber què hi feu aquí dins? —va saltar de seguida la veu afectada i desagradable de l'Snape—. Això és el despatx de direcció! No podeu...

Silentio! —el va tallar el James, fent un moviment amb la vareta, i l'Snape es va quedar mut. Després es va dirigir a la resta de quadres del despatx—: Si no voleu que us passi el mateix, tindreu la boca calladeta amb la directora. Com podreu veure, no farem res perillós per l'escola ni res pel que us haureu de preocupar. Simplement és una cosa necessària, i potser algun dia n'estareu agraïts.

Sabia que acabava de ser una mica massa amenaçant. Aquells retrats només disposaven de la seva veu. Si els amenaçava en treure'ls-la, els tenia ben agafats pels ous. I pel que feia a l'Snape... Què més dóna, és l'Snape!, va sentir que li deia la seva consciència que, curiosament, tenia la veu del Sirius. Es va preguntar si aquest fet no era una mica esgarrifós. Naaaa, què va!, va fer la consciència, i el James va sacsejar el cap perquè marxés.  

La Geena ja s'havia acostat al prestatge on hi havia el Barret que Tria, i es va posar de puntetes per agafar-lo, tot i que no li calia perquè era molt alta.

—Vigila la porta —li va dir al James—, i es va posar el Barret al cap.

Vaja, vaja, mira qui tenim aquí, la senyoreta Thalassinos. Has vingut, com molts altres han fet, perquè no estàs segura que et posés a la casa correcta?

—No, no he vingut per això.

Aleshores, per què?

—Potser m'ho sabràs contestar millor si et digués que, a part de Thalassinos, tinc ascendència Anastassakis.

La Geena va sentir que el barret vacil·lava.

Oh. I... i què vols?

—Crec que ja ho saps. Crec que ets la pista de Gryffindor per saber com trobar la relíquia.

Creus bé.

La Geena va fer un saltet d'algria.

—Què he de fer per què me la diguis?

Demanar-m'ho.

—Ja està? Així de fàcil?

Així de fàcil, no. Ja has descobert que era jo. Això ja és tot un què. Ets la primera persona que ho descobreix.

—No, no ho sóc. Els vlads ho van descobrir abans.

Però tu has arribat abans a mi, oi? Doncs ja està.

—Ahà. D'això... que em dónes la pista, doncs?

Abans de la pista, et donaré certa informació que potser t'anirà molt bé. I és que les quatre pistes no condueixen a la relíquia. Només n'hi ha una, que hi condueix.

—I les altres tres? —es va estranyar la Geena.

De les altres tres, una explica què és la relíquia. Una altra explica què és el que pot fer. I la tercera explica de qui és.

—Que vols dir, de qui és? És dels fundadors, no?

Em refereixo a qui pertany per herència.

—Tot i que no la té el qui l'hauria de tenir per dret?

Exacte.

—D'acord... —va reflexionar la Geena, allò era important—. Quina és la de Gryffindor?

La de Gryffindor diu què és.

La Geena va sentir que es posava nerviosa. Finalment ho sabria!

—I què és?

Aleshores el barret va carraspejar i, després, es va posar a cantar.

 

Ho mostra tot igual però a l'inrevés,

Als contes i en la màgia sempre present

D'or brodat i amb el mànec grabat,

Brillant, centellejant i resplandent.

 

La Geena es va desinflar de cop.

—Ja sabia jo que no seria tan fàcil...

D'alguna manera, va percebre que el barret somreia.

—Doncs, moltes gràcies. Mmmm... això és tot?

T'esperaves més?

—Vull dir que... no hi haurà diari secret de Gryffindor ni res d'això, no?

El Barret que Tria va esclafir una rialla.

Caram, caram, veig que estàs fent bé la feina, noieta! Et mereixes que et digui una altra cosa que va dir Gryffindor.

—Una altra?

.

—I què és?

Va dir que, a diferència d'altres, ell s'enduria el secret a la tomba.

—Ah —va fer la Geena, una mica desil·lusionada—, en fi, doncs gràcies, Barret.

Un plaer. Que tinguis bona sort en la teva recerca, Anastassakis.

La Geena es va començar a treure el barret, s'hi va repensar, i se'l va tornar a encastar al cap.

—Per cert, estic a la residència correcta, no?

És clar, va dir el Barret, sempre hi sou.

 

La Geena es va treure el Barret que Tria i el va deixar al prestatge. El James l'esperava amb la capa a la mà, vigilant la porta.

—Què? —va fer, animat—. Ja saps on és la relíquia?

La Geena va fer un somriure trist.

—Més aviat no.


Apa, un altre.

Per cert, algú em va preguntar si aquesta fanfic tindria la mateixa llargada que l'altra. No, serà més llarga. Calculo que seran més o menys uns 35 capítols. Com haureu notat, en aquesta fanfic hi ha 8 capítol que corresponen a l'estiu que en "El Clan de Magatotis" no hi són.

De totes maneres, pels fans, tinc bones notícies: segurament hi haurà tercera part. I serà molt molt guai, perquè he tingut un parell d'idees genials. Serà molt diferent d'aquestes dues: mateixos personatges però tècnica escriptiva nova. Vaig començar ahir el primer capítol i, sincerament, em sembla que m'encanta. Ja m'ho direu! Però bé primer hem d'acabar amb aquesta... o sigui que...

COMENTARIS! Quan tornaran l'Albus i el Neville a l'escola? Què passarà amb el malestar de l'Albus? Està el Harry enfadat amb el James de nou? Què vol dir aquest poema del Barret? I el que li ha explicat abans? I per què l'ha recompensada després amb una pista tan inútil? Quina mena de relaciço curiosa tenen les dues McGonagall? Tindran èxit les classes especials de l'Agatha?

Tot això i més al següent capítol: 21- ESCÀNDALS

xo xo!

Agatha Black


Llegit 1364 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarginny loovegodEnviat el 18/05/2009 a les 14:28:22
  #18693He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  ola!

  primera!

  vai a llegirmu!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 18/05/2009 a les 15:01:09
  #18694He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  wooooo

  k wai!

  (estic aquí a l'ordinador de l'institut, tot passant dels 3 exàmens k tenim demà, o sigui que no et queixis de que no et segueix ningú la fanfic perquè els que et seguim ho fem d'una manera... Si jo cada dia miro si hi ha capi! de totes maneres segur que hi ha gent que et segueix sense comentar, jo abans ho feia)

  Per cert, el nom del capi... No seria escàndols?

  a veure, anem per parts.

  PREGUNTES:

  Quan tornaran l'Albus i el Neville a l'escola?

  Quan estiguin bé XD

  Què passarà amb el malestar de l'Albus?

  Se li passarà, ja sabem com és.;)

  Està el Harry enfadat amb el James de nou?

  Potser, però no crec que el culpi.

  Què vol dir aquest poema del Barret?

  Ufff.. t'ho dic aquesta tarda, que en quant acabi de comentar haig de fer deures i ara no tindré temps per pensar.

  I el que li ha explicat abans?

  Buff, també haig de pensar-hi

  I per què l'ha recompensada després amb una pista tan inútil?

  Jo no trobo que sigui inútil: pot ser que a la tomba hi hagi alguna mena de pista.

   Quina mena de relaciço curiosa tenen les dues McGonagall?

  Ehhh...

  Tindran èxit les classes especials de l'Agatha?

  imagino...

  Pos això és tot. Ja et comentaré decentment quan arribi a casa.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/05/2009 a les 18:14:49
  #18695He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Jo seguiré el mateix mètode que la ginny lovegood, si no et fa res.

  Quan tornaran l'Albus i el Neville a l'escola?

  Quan es recuperin... si és que es recuperen. Va, no siguem tràgics. Jo crec que tornaran... al cap d'un mes?

  Què passarà amb el malestar de l'Albus?

  Jo crec que l'odi pel James s'està intensificant... i que aquesta vegada no és una broma. No ho sé, ja que avui estic tràgica i paranoica, jo dic que intentarà suïcidar-se.

  Està el Harry enfadat amb el James de nou?

  No. Només està nerviós...

  Què vol dir aquest poema del Barret?

  Un mirall, no? O alguna cosa MOLT semblant... però jo dic que és un mirall.

  I el que li ha explicat abans?

  Ravenclaw diu on és. Slytherin... el que es pot fer i Hufflepuff de qui és? No ho sé... Podria ser que fos per als elfs domèstics?

  I per què l'ha recompensada després amb una pista tan inútil?

  Com que inútil? Podria molt ben ser  (com ha dit la ginny lovegood) que Gryffindor es vagi emportar LITERALMENT el secret a la tomba.

  Quina mena de relaciço curiosa tenen les dues McGonagall?

  Curiosa? Ehem... només et diré una nova teoria paranoica que se m'ha acudit: poció de la mutació. És cert que l'Agatha és neboda de la McGo. Sí. Però...

  Tindran èxit les classes especials de l'Agatha?

  És clar! Llavors ve quan els Magatotis li demanen informació dels zúrichs...

  1 pto

  Marta 3

  PD Que el capi està súper b, per cert, que encara no ho havia dit...
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/05/2009 a les 18:19:09
  #18696He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Aii per cert, gràcies per dedicar!

  Perdó pel súper comentari!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 18/05/2009 a les 19:01:34
  #18698He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Wola!

  acabo d'arribar de l'insti i no puc amb la meva ànima, tecnologia és un absolut muermo....

  però al veure k ja tenia un ordinador davant (no puc viure sense ell, a casa en tenim 4 i si un s'espatlla vai a l'altre =P)m'he posat eufòrica i m'he despertat de cop.pos wenu, com k a l'altre comentari no t'ho he dit, (k ja veus, com se m'ha pogut oblidar? últimament la meva intel·ligència és equivalent a la d'una roca) el cas és k no t'he dit k sta genial!!!!!

  seguim anant per parts, que abans no he tingut temps per acabar el comentari:

  lo del rodlel14: no crec que t'hagi abandonat, segons he llegit en un comentari seu se li va espatllar el ordinador, i no crec que s'hagi adonat de k hi havia capi nou, segur k ell ja t'ho dirà.

  Gràcies per dedicarmu! sí k mencanta la fic^^

  Jo... dius que trobes a faltar al harry, però si al final gasta tants fums com l'aghata...

  L'al té un bon embolic al cap, espero k se li passi! no sé quan vas dir k el trobaves arrogant, però jo nno l'he notat així fins a aquest capi...

  lo de la relíquia haig de pensar-hi una mica, però crec k ja casi ho tinc!

  Sí!!! 35 capis!!!!!! toma ya!!!!! ehem.

  O.o és cosa meva o no has posat petons? molt malament això no es fa k jo vull coses dolces! XD

  wenu dew ara crec k he acabat...

  dew!!!!

  *laura*

 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/05/2009 a les 19:03:12
  #18699He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  M'acabo d'acabar l'altra ff! On vas? Per què la deixes aquí? Eiiii fes el favor de continuar-la, algun dia, eh? Que ho has deixat en un moment que tela...

  Algú com la Saaaaandy Suuuuullivan, posaràs aquí? En serio? Aiii no... Això fa mala espina que no rebin els magatotis, sisplau... La tia és capaç de fer una classe de cant i fer-los cantar a tots: "I'm a barbie girl in a barbie world, life in plastic, it's fantastic..." 

  T'havia de dir algo més... ah, sí, que em sona molt l'encistelladora asiàtica i que el meu personatge preferit és l'Alma. Si jo hagués fet com ella i m'hagués limitat a caure bé a tothom sense tenir amics molts mals tràngols m'hauria evitat...  No és tonta, no... Pobre Remus! No li pots fer això... I a l'Alma tampoc, la veritat.

  1 pto

  Marta 3
 • lurdeesEnviat el 18/05/2009 a les 19:03:42
  #18700

  no et coment'ho, però puc ir orgullosament que m'he llegit tots els capituls que has escrit  sincerament m'encanten. Jo no sé escrire gaire bé però m'encanta llegir i crec que puc dir que tu sí que escriu molt bé. No sé d'on deus treure la inventiva per escriure pero ho fas de conya. Continua així! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/05/2009 a les 19:09:02
  #18701He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  eiii és veritat no has posat petons! Ja ho sé que he fet 4 comentaris però ho haig de dir...

  I pel que fa a una altra cosa: estic d'acord amb la ginny lovegood, tecnologia la segona pitjor cosa que s'han inventat les autoritats que s'encarreguen de fastiguejar els estudiants. La primera són els professors de tecno. Diguem que jo no he tingut moolta sort, ehem...

  1 pto

  Marta 3
 • myre_ginnyEnviat el 18/05/2009 a les 19:42:45
  #18702

  holaa!

  pobre Al, ho eta passan malamen d debo. pro se li passar i estara una mica mes pirat q abans.

  la Mcgo jr simplemen te alguna cosa mol rara. i la Geena x i te alguna pista mes, encara k bstan dificil d entendre.

  petons

  mire
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/05/2009 a les 10:28:50
  #18704He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Uhhhh... vale, escolteu, no estic x fer comentari de toooooot el que heu comentat, sobretot perquè la ginny lovegood i la marta_ginny dieu bàsicament el mateix, però m'agrada molt tot el que heu dit. Merci a la lourdees x comentar i a la myre_ginny. Espero que tingueu raó per que fa al rodlel14!

  Un petonet a totes ^^ i seguiu comentant!
 • lurdeesEnviat el 19/05/2009 a les 21:06:19
  #18705

  uff, jo tambe he tingut un profe de tecno que era horrible xd

  bueno, m'he tornat a llegir-la i m'ha tornat a encantar.

  si tingues bones teories com les altres noies, les escriuria pero no es el cas.

  un petó
 • Avatarivi_potterEnviat el 20/05/2009 a les 14:37:21
  #18706He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Hola! Mira portava noseuants dies posant-me cada dia a la web per veure si havies penjat, ahir penges i resulta que em vaig perdre el capítol anterior! Amb raó pensava que estaves tardant molt... Bueno ja sé que no sóc una seguidora imprescindible que els meus comentaris deixen bastant indiferent a tothom (xD) però que encara que no faci grans deudccions ni res per l'estil sóc molt molt fan de fanfic!

  I és clar, per variar una miqueta avui en faré :)

  Primer de tot no sé com tens els sants mmmm de deixar-ho aquí, no no i no! T'agrada que el teu públic pateixi? jajaj perquè ho aconsegueixes. :)

  Segon, tema Albus-Neville. El Neville tornarà d'aquí poc, i penso que possiblement estarà tan bé com sempre. L'Albus... l'Albus és un tema apart. La gelosia és un dels pitjos defectes que pot tenir una persona i mai mai, porten res de bo :S Així que aquest és un tema complicat, espero que se li passi, que pugui demostrar que ell també és molt valuós i no es mengi més el cap. Ah, i que no odii al James, que és el millor *_*

  El harry no està enfadat, simplement es veu a ell en el James i s'adona que a vegades l'ha caga i molt. Del poema nidea, sóc dolentisima per les endevinalles :S Crec que la pista no és inútil sinó que els hi donarà informació motl valuosa per poder desxifrar les altres pistes. Les classes de l'Agatha, perseguexen un altre fi, n'estic segura! Em fa mala espina la noia...

  Bé, doncs ja està, fins al pròxim i petons!
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 20/05/2009 a les 19:17:45
  #18709He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  hoolaa!! :)

  primer de tot, que sapigues que a mi lo de pensar pues... com que fa pal no? XD pero encara que no descobrixi res del que esta pasant, la ff mencanta i la segueixo! vale, els coments tmpoc son molt llargs... pero es que no tinc temps! :(

  Segon, el capitol mel vaig llegir fa uns dies pro sem va espaxurrar internet XD que sapigues que mencantaa! com sempre vaja! :P

  L'albus i el Neville no se quan tornara.... soposo que kuan es recuperin XD
  El malestar de l'Albus crec que anira augmentant... encara que em sap greu que pensi axi.
  En Harry no crec que culpi en James pel que va passar! espero que no, vaja...
  Lu del barret? doncs... un mirall? nose...
  i ja no se macut res mes..

  avui ha sigut llaarg eeh! jeje!
  segueix aviat plis! :)

  Per cert, mestic llegint laltre ff i sta molt be! :)

  ptoons!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/05/2009 a les 08:52:08
  #18713He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Merci x comental a les cinc! Ja, ja sé que fa pal posar comentaries llargs, però no patiu, que jo amb un "segueix aviat" ja estic contenta. Però ei, k acabo de mirar i ara mateix s'ha llegit 103 vegades. Tota aquesta gent que el llegeix... comenteu, siusplau! I els que no estigueu registrats, registreu-vos, home, que tota la pàgina és molt guai!

  moltes gràcies als de sempre eh? Muaks!!

  Laura*Malfoy: la Shantaaaal! Segueix, segueix, segueix!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/05/2009 a les 16:36:24
  #18720He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Aa veure, anem a ordenar les idees. Començarem pel poema del barret:

  Ho mostra tot igual però a l'inrevés,

  Als contes i en la màgia sempre present

  D'or brodat i amb el mànec grabat,

  Brillant, centellejant i resplandent.

  Jo dic que és un mirall: t'ho mostra tot a l'inrevés, però igual; per exemple, surt a la Blancaneus i a l'Alícia al país de les meravelles...; sí, n'hi pot haver perfectament un d'així; com tots els miralls, no?

  A veure, seguim. El mirall està a la tomba de Gryffindor, que està on diu la relíquia de Ravenclaw (que ara no diré quina és pq sinó ho llegeixen). A partir d'aquí no ho tinc tant clar. Podria ser que Slytherin et digués (no sé com) que s'hi pot veure el que passarà, o alguna cosa per l'estil, ja que qui el tingui "decidirà quin futur pel món s'ha de forjar", i que Hufflepuff (paranoia total) et digui que pertany als elfs domèstics. Però llavors, la família de la Geena què hi fa, aquí? Només revelar el secret? Hum... Ja tinc en què pensar!

  Llavors hi ha l'assumpte dels vlads i els demèntors. Per què la volen? Per a governar el món després de tants anys en la fosca i venjar-se dels humans?

  També hi ha el tema dels zúrichs. Ei, quan surten? Podria ser que fossin invisibles i que hi haguessin sigut sempre? nO ho crec... bé, suposo que això sortirà a la llum amb les classes de l'Agatha. Per cert, parlant d'ella. L'Agatha no hi és. Hi ha *'*****. Poció ** ** *******. L'Agatha és neboda de la McGonagall. Fijo. Però *'***** no. Suposant que no fos això el que hagués dit malament, és clar. Perquè si he fallat en això se'm desmonta la teoria.

  Bé, 1 pto

  Marta 3
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 24/05/2009 a les 16:42:03
  #18728He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  eii! :)

  tan insisti perque segueixi Shantal que m'ho estic plantejaant eeh..

  nose nose, potser kuan acabi els examens ;)

  petoons!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 24/05/2009 a les 20:21:58
  #18729He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_giiny: a veure, anem per paràgrafs. !r paràgraf, molt bona meditació, senzilla i coherent. 2n paràgraf: pos... va a ser que no. Se te n'ha anat molt lolla. 3r paràgraf: Exactament. 4t paràgraf: Amb tant d'asterisc no l'entenc, de veritat. Casi millor que menviis un MP. ^^

  Laura*Malfoy: uuhhhh... al final passaré de tu... XD
 • AvatarullalEnviat el 09/09/2009 a les 02:13:01
  #19609He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  no els hauran convertit no? i la reliquia es un mirallet que esta a la tomba de griffindor? • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:14:58
  #26337He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Aquest capítol sí que se m'ha fet curtíssim!!!! M'ha agradat molt, per això.

  Em sap greu dir que potser hauria compartit els pensaments de l'Albus en aquell moment de la batalla. Suposo que és comprensible, no? No ho dic per mi, no estic intentant suavitzar-me cap maldat. Només dic que no cal que el culpem (a mi, si voleu, em podeu culpar; no sóc precisament la bondat personificada), que es pot prendre la llicència de sentir el que sent.

  Mmm... Pel que fa la gelosia... Tinc molts defectes, però per sort l'enveja no n'és un. Sempre m'ha costat molt sentir una enveja profunda per ningú... No vull dir que sia allò de «no he d'envejar res a ningú», sinó que penso «mira quina sort que té tal» i ja està. No, no sóc una persona envejosa. Però comprenc l'Albus igualment.

  Ja feia temps que tots ho sospitàvem! El Barret que Tria! Que es troba precisament al despatx de direcció.

  «I en cas que algú n'hagi de prendre [de mal]... Mirarem que sigui algú d'Slytherin». Aquesta Alice...! És de por! I una racista, per cert! xD

  Com que «I si fos així tampoc no m'ho diries». L'Agatha i la Minerva es porten un rotllo un xic raret, no? Segur que són tieta i neboda??? Biològic potser sí (potser sí perquè tu mateixa ho vas dir), però no sembla que tinguin una bona relació...

  La consciència d'en James té la veu d'en Sírius... Ho veieu com no és gaire conscient... xD Faig broma!

  Mmm... de la cançó del Barret... És un espill, doncs? És evident, no, que és un espill? A mi m'ha resultat fàcil (i ara va i l'espifio xD). Havia pensat en el de Gised, però ha de ser de mà perquè el tercer vers de la cançó diu no només que està brodat d'or (que més que brodat, deu ser banyat o cobert o gravat... però no brodat), sinó que a més diu que té mànec, un mànec gravat. Aquest enigma m'ha resultat molt assequible.

  Quan diu que, a diferència dels altres, Gryffindor s'enduria el secret a la tomba... vol dir que ell no va escriure cap diari? O que s'ho va endur físicament a la tomba??

  Després, però, quan he llegit el que en deia la ginny loovegod... A la tomba hi ha alguna cosa!! Mmm... Amb això he tingut avantatge, perquè ja sé el títol del capítol 29 i és probable que es tracti d'això. Ja saps que vinc del futur! ;) Ei, però que consti que vaig comentant sobre la marxa! És la manera d'expressar la intriga, llegint i comentant dia a dia (és el mateix però amb uns anys de retard xD). No em faig spoilers a mi mateixa! Seria una ximpleria!

  ---

  EL senyal! No la.

  No em sorprèn que t'hagis equivocat teclejant escàndAls en comptes d'encàndOls.

  ---

  Per cert, avui no hi ha petons? :(

  Antares

  PD: Tant de parlar d'aquesta altra fic que tens en castellà, em vénen ganes de llegir-la i tot... La Sandy Sullivan i el tema de la Barbie Girl sembla interessant...
 • irinawatson06Enviat el 05/09/2017 a les 17:15:58
  #27163

  aiai jo pateixo pel que li pot estar passant a lAlbus, això de que està apagat. Espero que es millori i que deixi de desitjar ser com el seu germà i sigui simplement ell.