Somiar: una gran aventura - Capítol 4: Càstigs, Quidditch i Malfoy
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 09/05/2009 a les 15:13:30
Última modificació 09/05/2009 a les 15:13:30
Tots els capítols de Somiar: una gran aventura
< Anterior capítol ||


Capítol 4: Càstigs, Quidditch i Malfoy

Espero que no m'abandoneu després de tant de temps, que llegiu i que us agradi molt!

Capítol 4: Càstigs, Quidditch i Malfoy


-I com és possible que hagueu descobert aquesta... Sala de la Necessitat abans que jo?

-La Fly i l'Alex, ja les coneixes.

-I tu com és que no me'n vas dir res, mal amic?

-Elles em van demanar que no ho fes.

-Ah, és clar, i si elles et diuen que no ho facis els hi fas més cas que a nosaltres.

-Si us heu de quedar barallant-vos, jo marxo, d'acord?- va dir l'Ethel posant-se dels nervis.

-No marxis, Ethel!

L'Ethel es va girar i, sense que ells sabessin a què venia allò, va dir:

-Potter, saps que t'odio?

En James es va quedar sense saber què dir. Què coi deia, l'Ethel? Què li havia agafat, tan de cop?
L'Alex, la Fly i la Brooke van anar cap a la classe de Muggleologia, per a acomplir el càstig. La Fly seguia remugant alguna cosa com ara "Em faig creus de que no siguem al camp de Quidditch" o "Per què sempre hem de fer el que ens diuen? Vull saltar-me les normes!" o també (i aquesta era la més freqüent) "Maleïts nens, no saben ni complir una promesa que ens han fet, inútils, imbècils, burros del cabàs".

La veritat és que en Louis, després de parlar amb la professora, no s'havia deixat veure el pèl, no les havia ni anat a veure per demanar disculpes a l'Alex perquè no havia complert la promesa ni l'havia anada a veure per dir-li que ja no estava castigada i ella, al final, s'havia rendit i havia decidit anar al càstig.

Quan van entrar a la classe, la professora les esperava allà. Per la seva sorpresa, en Louis, en Mike i en Jake ja estaven asseguts als seus llocs i elles es van adonar, amb molt de pesar, que s'haurien d'asseure als seus llocs de sempre.

L'Alex es va asseure al costat d'en Louis i li va clavar una mirada assassina, però ell ni es va girar, ni va canviar la cara, ni se la va mirar. Com si no hi fos. Com si no existís. Havia sigut un error confiar en ells. I encara més confiar en ells amb un assumpte com el Quidditch, després del que havia passat la Setmana Santa del curs anterior.

La professora va començar a xerrar. El discurset de qualsevol professor quan està enfadat per culpa del mal comportament dels alumnes. Un minut. L'Alex va començar a sentir els crits del camp de Quidditch. Dos minuts. Tres minuts. Algú (segurament un que havia anat a fer la prova i a qui s'havia descontrolat d'escombra) va passar per davant de la finestra. Quatre minuts. Cinc minuts...

L'Alex es va girar. Què estava murmurant, en Louis?

-Tres... dos... u...

BOOOOOOOM!!!!! A la classe de tot just a sobre de la seva es va sentir un soroll com si hagués explotat alguna cosa. I no pas una cosa petita.

-Què ha estat, això?- va preguntar la professora.

Llavors en Jake es va posar a murmurar...

-Tres... dos... u...

CRASH! Una bala de Quidditch va trencar la finestra de la classe i va començar a fer destrosses a tort i a dret! Tots es van amagar a sota dels pupitres. La professora encara cridava i patalejava al terra! La bala semblava que estava a punt de tocar la professora...

Ara va ser en Mike qui va murmurar:

-Tres... dos... u...

BOOOOOOOM!!!! Ara el que va explotar va ser... el pupitre de la professora! I de dins en van començar a sortir... gats! Desenes de gats! La professora va fer un xiscle horroritzat encara més fort:

-GAAAATS! GAAAAATS! Traieu-me'ls de sobre! Ja! És una ordre!

-Professora, no podem sortir! Hi ha aquesta bala, ens pot matar!

-M'és igual!- va xisclar la professora horroritzada, davant el desconcert dels alumnes-. Sinó aquestes bèsties immundes em mataran a mi!

Al cap de dos minuts la bala havia tornat a sortir per la finestra però els gats seguien allà. Els sis alumnes van anar a "rescatar" la professora, que tota vermella i plena d'esgarrinxades va dir:

-S'ha acabat! No hi ha càstig! Feu el favor de sortir d'aquesta classe, JA!
En Tim va sortir de l'habitació per a mirar si hi havia algú. Ningú. Perfecte. Va tornar a entrar a l'habitació i va agafar una llibreta que tenia amagada al fons del bagul. Va treure un bolígraf (li semblaven molt més pràctics que les plomes) i va obrir la llibreta. Era el seu diari. Mai el treia quan hi havia gent, li feia vergonya. Ara que estava sol a l'habitació i a la Sala Comuna, era el moment perfecte. Si algú sortia de la seva habitació sentiria la porta i podria amagar el diari a temps.

Es va posar a escriure. Estava tant absort escrivint que no es va adonar que algú entrava a la seva habitació, amb molta cautela de no fer soroll.

-Vaja, vaja, vaja! Escrivint un diari!

En Tim va aixecar el cap, amb un moviment reflex d'amagar el diari, tot i que sabia que era inútil. Davant seu hi havia una persona que coneixia molt bé. Bastant alt i prim, cabells rossos i ulls blaus, amb un somriure de suficiència que no s'esborrava fàcilment de la memòria.

-Malfoy.

-Això sí que no m'ho esperava, veus? No havia sentit mai res de tant patètic com per escampar-ho per tot Hogwarts.

-Pobre de tu que t'atreveixis a...

-I com m'ho impediràs? Això és com un poble de marujas, s'escamparà com la pólvora. Cridaràs la mama? Ai el pobre Tim, ell tant petit i delicat, el nenassa que escriu un diari!

-Malfoy, calla...

-No, que no pots cridar la mama. Cridaràs a la teva germaneta, és clar. Si és que vol saber res de tu després de que hagis anat a Slytherin. I després, si és que vol saber res de tu després de saber que ets un nenassa...

-Malfoy, T'HE DIT QUE CALLIS!- va dir en Tim aixecant la veu sense adonar-se'n.

-Va, atreveix-te a fer-me callar, nenassa, nenassa, nenassa.

En Tim no es va aixecar. Va cloure els punys per evitar descontrolar-se. Si s'escampava el seu secret... ningú voldria saber res més d'ell. Ni l'Alex, ni en Sam ni en Kim, ni la Fly, l'Ethel, la Brooke, l'Albus, la Rose, la Soline, en Sergei, la Lysander, l'Iris... No, ara no es podia posar a plorar. No volia donar-li més motius a en Malfoy per a dir-li nenassa.

Va posar-se les mans a la butxaca i va trobar-hi... la vareta. La vareta, és clar! Només li calia fer un moviment de canell i dir un encanteri i en Malfoy seria història.

Però llavors va caure en l'evidència. Feia dos dies que havia començat el curs. Dos. No se sabia cap encanteri. Tret de...

En aquell moment va recordar-se de la visita que van fer a casa en Bill, la Fleur i els seus fills la Setmana Santa passada. El Bill i la seva mare treballaven junts, i alguns dies anaven a dinar a casa del Bill, i d'altres anaven ells a casa seva. Encara que a l'Alex allò la fastiguegés molt.

En Sam, en Kim i en Tim estaven al cobert de les escombres, anaven a jugar un partit de Quidditch contra en Louis. Tots tres contra ell. L'Alex havia dit que no volia jugar.

Van agafar quatre escombres, i a en Louis li van portar la seva. Com que sobrava una escombra, van acabar convencent a l'Alex de jugar. Només si jugava contra en Louis. No pensava jugar al mateix equip que aquell impresentable, va dir.

Va agafar l'escombra i es va enlairar, al camp de Quidditch casolà que hi havia al costat de la casa de les petxines. I van començar a jugar.

Al cap de deu minuts, en Louis guanyava de cinquanta punts, i això que no era ni encistellador. Era un batedor de l'equip de Quidditch de Gryffindor. L'Alex estava que treia foc pels queixals, i encara més quan en Louis la va tirar a terra des de tres metres d'alçada.

-Però què fas, subnormal!? Em podria haver trencat alguna cosa...

-Ai, perdoni, ja vinc a ajudar-la a aixecar-se, princesa...

Amb un moviment ràpid de canell, en Louis va treure la vareta i va cridar...

El mateix que anava a dir ara en Tim. Va treure la vareta i va cridar:

-Levicorpus!

L'Scorpius Malfoy es va aixecar del terra i es va quedar levitant, de cap a terra, amb el somriure de suficiència que s'havia esfumat.

En Tim, sense fer cas dels seus precs, va sortir de l'habitació deixant el diari ben amagat al fons del bagul, on ningú pogués trobar-lo.

Va sortir a donar un tomb pel castell recordant el que havia passat al final aquell dia a casa d'en Bill i la Fleur, a la Casa de les Petxines.

-Levicorpus!

L'escombra de l'Alex es va quedar sense mes tressa i es va quedar al terra. Però el cos de l'Alex es va aixecar del terra deixant-la penjada cap per avall.

L'Alex es va posar vermella, vermella. En Tim mai l'havia vista d'aquella manera. I no perquè es maregés, ni perquè li pugés la sang al cap, sinó perquè molt en contra de la seva voluntat, la seva mare l'havia obligada a portar faldilles, que intentava apujar-se amb les mans. I en Louis, que reia des de l'escombra, a l'altra punta del camp, no semblava que tingués intenció de fer-la baixar. Encara que, volgués o no, una mica vermell també s'hi havia posat, ell. Segurament era per haver rigut tant. O potser no.

Llavors van estar a punt d'expulsar en Louis de l'escola durant una temporada, ja que havia fet màgia fora de Hogwarts. Però ell, com sempre, n'havia sortit airós. I des d'aquell dia, l'Alex li tenia més ràbia a en Louis. Si era possible.

En Tim va mirar quina hora era. Tan tard s'havia fet? Si no s'afanyava, no arribaria a temps per a veure les proves de Quidditch de l'Alex. De fet, ja arribava cinc minuts tard. S'havia de posar a córrer si no volia perdre-s'ho tot.
L'Alex, la Fly, la Brooke, en Louis, en Mike i en Jake van anar volant cap al camp de Quidditch. Van arribar tots cansats i esbufegant de tant córrer. L'Alex va entrar als vestuaris i en va sortir al cap de dos minuts amb un uniforme de la classe de vol i una escombra de l'escola. Va anar al camp i es va barrejar amb els candidats a batedors, que per sort, encara no havien fet la prova. Va mirar cap a les grades i va veure-hi la Fly, la Brooke, en Louis, en Mike i en Jake, que havien anat a asseure's amb en James, en Robert i l'Ethel, que feia una cara estranya. Una mica més a la dreta hi va veure en Kim, en Sam i en Tim.

Va mirar com feien la prova per a un encistellador. Es va quedar a l'equip una noia de quart, que es deia Lily Owens. Tenia els cabells negres i arrissats, i els ulls blaus.

Llavors va ser el torn dels batedors. L'Alex competia contra cinc persones més. Tots nois. I tots molt alts i fornits. I tots de sisè o setè.

El capità de l'equip els va donar un bat a cadascun i els va dir que intentessin abatre tots els altres, si era possible, sense matar-los. L'últim que quedés seria el batedor. L'Alex es va alçar del terra amb l'escombra, convençuda d'acabar a la infermeria. Molt bé, doncs. Ja ho tenia assumit des del moment que havia vist els candidats a batedors. Si entrava un de setè, l'any següent el lloc quedaria lliure i, com que l'altre batedor era de setè, també, hi haurien dos llocs lliures i l'Alex ho tindria més fàcil. I si era un de sisè, seria o l'any següent o l'altre.

Va mirar al seu voltant. A sota, el capità de Quidditch. A la seva dreta, les grades on hi havien els que l'havien anat a veure. A l'esquerra, les grades plenes de Slytherins que havien anat a molestar i capitans d'altres equips amb una llibreta per a prendre apunts. Al seu voltant, repartits per tot el camp de Quidditch, els altres cinc candidats. Al terra, el capità de Quidditch va obrir la caixa de les pilotes i va deixar sortir una bala. La prova havia començat.

La bala va anar disparada contra un noi de setè, que va preparar el bat i va apuntar cap a un noi de sisè. La bala va fer blanc al seu estómac i el va fer caure mentre vomitava. Quin fàstic. L'Alex no volia acabar d'aquella manera. No, no i no. No volia fer el ridícul. Va aixecar el bat per apuntar la segona bala que acabava de sortir de la caixa cap a un altre noi de setè, i el va deixar inconscient a terra. Bé! Només calia seguir així. Eren tant fornits i ocupaven tant de lloc que no costava encertar el blanc. Ara, que si el cop de bala te'l clavava un d'ells... adéu.

Es va girar just per evitar que una bala llançada pel primer noi de setè li toqués el cap. Però què feia, aquell subnormal? Que volia matar-la?

Al cap de deu minuts, només quedaven ells dos i dues bales que volaven a tota velocitat pel camp. Cada un n'havia abatut dos dels altres. L'Alex va veure com el de setè es preparava per a l'última estocada amb la bala que li arribava perfecta per a fer diana a l'Alex. Però ella no es pensava quedar curta, i va veure que l'altra bala anava cap a ella. Va veure tots els que estaven a la grada, que confiaven en ella. I no podia fallar. Amb les últimes forces que li quedaven va batejar la bala, que anava directa cap al noi. Però l'altra bala anava directa cap a ella, i l'Alex va saber que no podria parar-la. Només li quedava una opció. Al cap de dos segons, quan la bala estava a un metre d'ella, va fer un lleuger moviment amb l'escombra que va fer que la bala li passés just al costat del cap, i va poder veure, amb satisfacció, com l'altre jugador queia. Havia guanyat.*You lift my feet off the ground, spin me around
You make me crazier, crazier
Feels like I'm falling and I am lost in your eyes
You make me crazier, crazier, crazier*He tornaaaat! Sisi, després de que em diguessin que he passat a l'úlitma fase d'un concurs de mates on només hi han passat 20 persones, m'he inspirat i he escrit! Perquè no hi tenia res, al capi...

Us poso les imatges dels personatges, OK?

Ethel: htt p://img411.imageshack.us/img411/998/zethel.gif

Alex: http://img15.imageshack.us/img15/7549/zalex.gif

Fly: http://img17.imageshack.us/img17/4236/zfly.gif

Brooke: http://img149.imageshack.us/img149/3729/zbrooke.gif

James: http://img25.imageshack.us/img25/1866/zjames.gif

Louis: http://img217.imageshack.us/img217/7586/zlou is.gif

Mike: http://img7.imageshack.us/img7/6158/zmike.gi f

Jake: http://img21.imageshack.us/img21/9024/zjake.gif

Robert: http://img18.imageshack.us/img18/1781/zrobert.gif

Wenu, només em falta demanar-vos que em perdoneu per haver tardat tant i que comenteu mooolt!

Dedico el capi a la Ivet, la Neus, l'Adry i la Cris, que me les estimo moolt!

I a la Hina! Que s'ho mereix! Encara que em vagi abandonar a orquestra...

1 pto

Marta


Llegit 1306 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 09/05/2009 a les 15:27:27
  #18672

  Esta genial Marta!!!!!!

  Es molt interesant veure com es comporten els personatjes....

  Marta 2

  P.D. Ja podries haver fet que en Tim li dongues un punyetazo a en Malfoy.....
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 09/05/2009 a les 15:34:19
  #18673He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Graxies!!

  A q si? A mi, personalment, aket capi m'encanta, crec q és el millor. Són llestos, eh, aquells quatre?¿ Han aconseguit que l'Alex es quedés sense càstig... i com a conseqüència, ells també.

  Era el que anava a fer. Però s'hi podia tornar, i no volia. M'ha semblat una manera més "neta" de fer-ho. A més, em feia ilu posar la història de l'Alex i en Louis. Pobreta...

  T'agraden les imatges?

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/05/2009 a les 18:38:39
  #18690He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Si et dic que asi que m'agrada aquesta fanfic més que la Julie Potter, em mates?

  En sèrio que magrada molt. Potser xls personatges, ja saps que em va molt el James i co.

  Wenu, he trobat un momentet x llegir-lo! ara anava a començar el meu capi... no en tinc x rato ni res... en fi, un petonet!

  G*
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 17/05/2009 a les 21:24:19
  #18691He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  De fet és normal, a mi també, d'alguna manera, m'agrada més aquesta, perquè me la prenc amb temps. Era la intenció. és que a Julie Potter em faig un lio jo i tot amb la gran quantitat de personatges i no sé on posar-los... De fet, ja et vaig dir que és un dels millors capis que he escrit mai (i mira que he arribat a escriure coses i paranoies...).

  Jo em conformo amb que t'agradin les dues!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/05/2009 a les 20:40:08
  #18703He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Per cert, que he començat a penjar aquesta ff a fanfiction.net, busqueu l'usuària luna_acqua, fanfiction "Un conte de fades". L'apartat en català està molt oblidat!

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarnathalilupinEnviat el 21/05/2009 a les 18:56:53
  #18714He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


  Hola!!!
  M'encanta!!!
  La veritat m'he hagut de llegir l'aneterior xk no me'n recordava però després m'ha encantat fantàstic, l'únic que demano és que renovasis aviat però la inspiració ja se sap...

  nathalilupin

  pd: felicitats pel concurs de mates • AvatarRowenaEnviat el 22/05/2009 a les 15:42:56
  #18718He escrit 2 fanfics amb un total de 19 capítols

  i dius que no comenten? ^^
  només he llegit el 1r capítol, per ara, però comento aquí perquè vegis que et faig cas xD

  és prou interessant *0* estava buscant un fic al què enganxar-me, crec que ja el tinc...

  dema segueixo! merry christmas! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 22/05/2009 a les 16:17:43
  #18719He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  nathalilupin: wenu... aquest me'l prenc amb calma, perquè quedi millor. Però m'agrada que t'agradi!

  Rowena: ja ho sé... és que si t'hi fixes tres d'aquest són meus. Però avui m'he connectat i he vist que en tenia més... Merxi per comentar! Per enganxar-te?... hum... aquest el deixo molt abandonat. Però n'escric un altre més en serio, si te'l vols llegir. Per mi encantada! El que passa és que em prenc temps i llavors els capis surten molt millor. Però en serio, si vols un fic bo bo... llegeix els de l'Agatha Black! Eii però els meus també els pots llegir eeh! Per cert, ja veuràs que t'he comentat el Laura a ff.net...

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarhpkarinaEnviat el 06/06/2009 a les 15:21:06
  #18791He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  La veritat és que nos eguia aquesta ff,, però noia, m'he enganxat!!!

  continua prompte!!!

  ^^ • AvatarnathalilupinEnviat el 14/06/2009 a les 19:04:48
  #18803He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


  Hola guapa
  ja sé que t'havia comentat però és sobre la mateixa història que tens a ff.net, vaig rebre el teu correu (tot i que una mica tard) i vaig llegirmela, pensava deixar-te un comentari pero no tinc compte a allà i no podia axis k... ho sento po jo me le lleginda

  nathalilupin • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 15/06/2009 a les 18:47:51
  #18804He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Ia staa, si voleu comentar i no teniu usuari de ff.net ja podeu. No havia trobat la manera d'arreglar-ho però ara ja sé com es fa!

  hpkarina: pos millor que millor! Ara ja sou... 5 que llegiu?

  nathalilupin: tu tranquil·la, pots deixars tants comentaris com vulguis! Si jo mel's estimo molt els comantaris! XD. Ja has vist que al principi del comentari dic que ja pots comentar!

  1 pto

  Marta 3
 • Laiia Von LlasëEnviat el 16/06/2009 a les 17:53:35
  #18805He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Genial! Me llegit tota la ffic una altra vegada prqe l'havia deixat abandonada i esuu... i ma agradat multissim. Gràcies pel misatge :D

  Continua aviat

  Laiia
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 20/06/2009 a les 14:30:09
  #18825He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Laiia von Llasë: merxi per tornar! Esq veig q vaig perdent lectors pel camí i vaig pensar q com q havia vist que t'havien esborrat l'usuari no te n'havies adonat... M'alegro q t'agradi!

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 15/09/2009 a les 21:24:22
  #19760He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

  k guaaai! després de l'indirecta (molt directa) XD del comentari que em vas fe a la meva (infinites gràcies) vaig decidir llegir-me aquesta ff (l'altre teva es mol llarga..), t'he comentat tots els capis, pro no crec que u agis vist, u vax cumenta fa puket.. com a minim ara ja estic al dia, XD

  Per cert, per mi perfecte de que tu prnguis n calma, tin moltes ff per llegi i si no m'estresso, XD, m'agrada molt aquesta, continua així que està molt bé! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 18:12:28
  #19791He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Sí que els vaig veure, sí, però esperava que acabessis abans de respondre't.

  Encara que sigui molt llarga, ja saps que pots anar amb calma, eh? I si no vols no passa re, sense pressió!

  1 pto

  Marta
 • Avatarhermione potterEnviat el 24/09/2014 a les 19:34:25
  #25152He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  Genial, impressionant, increïble, espectacular... Què més puc dir? M'agradaria llegir més, però veig que s'ha acabat. Si vols passar-te per les meves fics algun dia espero opinions. Petonets!!!!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 24/09/2014 a les 22:25:24
  #25153He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  Hahaha quina gràcia que t'hagis posat a llegir aquesta fanfic! Jo crec que si la tornés a llegir em sagnarien els ulls xDDD Per ara no, no tinc pensat tornar-la a agafar, almenys mentre no acabi la saga de Julie Potter no m'ho plantejo. Em queda acabar l'última ff i després... qui sap, a veure què passa.

  Sí, en sóc conscient, de les teves ff! El cas és que quan vas començar a penjar-les treballava i no passava per aquí gaire sovint, i quan vaig poder tornar em vaig trobar que hi havia un munt de capítols penjats i que no tenia temps de llegir-ne tants. I ara havent començat la uni... però que sàpigues que ho tinc present, a veure si trobo el moment! Pel tren o algo, potser.
 • Avatarhermione potterEnviat el 22/10/2014 a les 18:44:38
  #25221He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  ´Si, no sé, em va agradar el títol i vaig dir vinga va, com que t'avorreixes posat a llegir XD

  Si tinc temps ja em llegiré la saga de la Julie Potter, crec que fa temps em vaig llegir la primer fic, però com que no estava registrada no vaig comentar (això ja fa un munt...).

  Tranquil·la, quan tinguis temps et passes i ja ;)

  Petonssss!!!!