L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 18: Males notícies, Geena
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 20/04/2009 a les 23:16:33
Última modificació 20/04/2009 a les 23:16:33
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 18: Males notícies, Geena

Ok, és molt tard, acabo d'acabar el apítol i no tinc gens de ganes de xerrar, em sap greu, digueu-me antipàtica.


18- Males notícies, Geena

 

Ni el Harry ni el James no van tornar a obrir la boca sobre el tema dels robatoris durant les vacances de Nadal, ja que el Harry, per variar, no volia "preocupar la família". El dos de gener, però, en arribar a King's Cross, es van endarrerir una mica de la Ginny, la Lily i l'Albus.

—Alguna notícia sobre Gringotts? —li va preguntar el James.

—No —va contestar el Harry.

—Si n'hi hagués alguna —va provar el James—, m'ho diries?

El Harry es va rumiar una mica la resposta.

—Possiblement —va dir al final—. Si crec que em podries ajudar... De totes maneres hauria de buscar alguna manera d'enviar-te informació que no fos per mussol. Podrien interceptar les cartes...

—Tens molta barra, ho sabies? —li va retreure el James—. Em deixes ficar-me en coses guais només quan a tu t'interessa.

—En coses "guais"? —va repetir el Harry—. No veig què tenen de guais els robatoris. James, de vegades la meva feina és interessant, però la majoria dels cops només és... perillosa. No m'agrada ficar-te en això, ni a tu ni a l'Albus, ni a la teva mare, ni a ningú. De vegades va bé tenir una mica d'ajuda, d'acord, però de veritat que com menys et fiquis en aquest món, millor.

—I això ho diu el Cap del Departament d'Aurors...

—James —va dir el Harry parant-se amb sec—. Mira, et diré una cosa. Vaig triar aquesta professió perquè... perquè era qui era, suposo. I per més que no ho volgués sempre em veia ficat en merders contra les forces del mal, per la simple raó que les forces del mal estaven encaparrades en matar-me i... no ho sé, era com si portés "Auror" escrit al front. Ni tan sols era ben bé un ofici, per a mi, era més aviat... el meu dia a dia.

—Ja —va fer el James escotament.

—Però, sincerament —va segur el Harry—, si hagués escollit una altra professió tindria una vida  molt més fàcil. Ara ja és massa tard per fer-me enrere, és clar, i no puc dir que la feina em desagradi profundament però... no ho sé, de vegades penso que m'agradaria saber què se sent quan es porta una vida tranquil·la.

—Insinues —va fer el James a poc a poc— que preferiries que cap de nosaltres no fóssim aurors?

—Que si preferiria que no ho fóssiu? —va repetir el Harry amb les celles arrufades—. No és que ho proferís, és que no us penso deixar ser-ho de cap de les maneres, només faltaria! Com si la vostra mare no en tingués prou sense saber què faig en cap moment... només faltaria que també s'hagués de preocupar per algun de vosaltres per... —el Harry es va fixar en la cara que feia el James—. Per què fas aquesta cara? Espera. No hauràs estat pensant en...? No. No, James, no. Malament. Ni se t'acudeixi. Ja t'ho pots treure del cap. De debò que vols ser auror?

—Home... —va fer el James—. A veure, no és que ho tingués decidit però... era una possibilitat, amb els seus pros i el seus contres.

—Me'ls dius? —va suggerir el Harry.

—Doncs els pros... són que és una feina molt interessant i gens avorrida, amb un sou magnífic i, a més a més, amb una jubilació avançada.

—Cert —va haver d'admetre el Harry—, però estic segur que tenies una llista de contres força llarga.

—No del tot —va fel James—. De fet només hi havia un punt en contra.

—Quin?

—Que el meu cap seria el meu pare.

—Això és una cosa en contra? —es va sorprendre el Harry—. Per què?

—Per què? —va repetir el James—. No podem estar dues hores junts sense acabar tirant-nos els plats pel cap, papa. A més a més, sé que és difícil entrar al departament, i no m'agradaria que ningú pensés que vaig aconseguir la meva plaça per ser el fill del cap del departament, a més del fill del Harry Potter, és clar. I no em diguis que no ho pensarien perquè és el primer que pensa tothom.

—Tens raó —va fer el Harry amb un somriure—. Bé, m'esperava que tinguessis més contres, però de fet, és tan bon motiu com un altre per deixar-te estar de tonteries sobre el tema. Tens més coses a la llista, suposo, no?

El James va assentir.

—També havia estat pensant de seguir endavant amb el tema del quidditch... cosa que, per la cara que fas, veig que tampoc no et sembla gaire bé...

—Preferiria que tinguessis una feina de veritat, si vols que et sigui sincer.

—Per això en tinc una de tercera apuntada a la llista —va afegir el James ràpidament, preparat per tot—. Tot i que sembla una feina més muggle que no màgica però és la mar d'interessant. Advocat del Wizengamot.

—Aquesta m'agrada, veus? —va exclamar el Harry tot il·lusionat.

—Sí, ja —va assentir el James—, és la típica que sol agradar als pares.

—No me l'esperava, però! Quan t'hi va començar a interessar?

—Al juliol —va contestar el James—. Recordes la vista oral?

—Aquella que gairebé et fan fora de Hogwarts i de la Comunitat Màgica? —va preguntar el Harry irònicament—. Aquella per la que vam estar assajant durant dues maleïdes setmanes una mentida garrofal perquè no et fessin fora? La mateixa en la que em van fer prendre veritasèrum que encara no sé com vaig ser capaç de suportar? Sí, la recordo. Vívidament.

—Doncs sé que sonarà estrany però... em va encantar. M'ho vaig passar pipa, de veritat. I mira que m'estaven jutjant a mi. Imagina't si no m'hi hagués estat jugant el cul jo, sinó un altre!

—Ets raret, James —li va dir el Harry.

—Ei, per raret, mira el teu fill petit, que l'altre dia em va proposar que per què no ens fèiem un tatuatge tots els membres de l'EM per comunicar-nos.

—Com els Cavallers de la Mort? —es va esgarrifar el Harry.

—Això mateix li vaig dir jo —va assentir el James.

—En fi, ja li passarà. I encara tenim molt de temps per parlar del teu futur, James, però això del Dret m'agrada.

Van girar l'esquerra, on eren les andanes 9 i 10, i van arribar al mur que feia de barrera. Van passar tots caminant tranquil·lament. Un cop allà, el James li va demanar a l'Albus que li anés pujant el bagul al tren, perquè volia acabar de xerrar amb el seu pare.

—I, escolta —li va dir—, des de quan us permeten contractar gòblins al departament? Vas contractar el Rhys només perquè t'ajudés amb robatoris?

—En part —va contestar el Harry amb un somriure—. També perquè em vaig fixar que la conselleria no havia contractat mai ningú que nos fos humà. I ja estava una mica fart de sentir l'Umbridge i companyia parlant malament de companys que no són de sang pura. N'estic una mica fins el monyo.

—Vols dir que ara promouràs l'especicisme perquè no hi hagi racisme? —va interpretar el James.

—No ben bé —va contestar el Harry—. Però vaig pensar que si mica en mica ens anem acostumant tots a conviure amb d'altres espècies no ens hauria de costar gens acceptar sense miraments als nascuts de muggles.

—I tothom hi està d'acord?

—No, i ara! —va exclamar el Harry—. Hauries de veure la cara que posen alguns quan es creuen pels passadissos amb el Rhys. Al Malfoy gairebé li va donar un atac de cor. Però al Ron i als nois del departament els sembla bé, i me la bufa el que pensin els altres. El Kingsley va arrufar una mica les celles quan li vaig explicar, però l'Hermione hi va anar de seguida a dir que no hi havia cap lleu que prohibís contractar éssers no humans, i no va poder dir res —el Harry va fer un somriure—. Bé, l'Hermione n'està encantada, de fet. Està mirant de canviar les lleis perquè els gòblins puguin començar a dur varetes.

—I només penses tenir al Rhys? —va fer el James—. Podries contractar... ja saps, elfs domèstics, homes llop, centaures, gegants... ei, els gegants serien unes bones forces de l'ordre, no sé qui s'atreviria a dir-los que no.

—Em vaig assabentar que el sergent Columbus és mig gegant—va comentar el Harry, i tots dos es van fer una imatge mental del sergent—. Això explica moltes coses.

—Sí —va estar-hi d'acord el James—. I, ei, vampirs! —va exclamar al cap d'un moment—. Ara per ara, us aniria prou bé tenir algú del vostre cantó que us ajudés amb els vlads. Segur que els vampirs en saben un munt!

—També xuclen sang, James —va fer el Harry, no del tot convençut.

—Sí, però n'hi ha que estan en contra d'aquestes coses, no? —va insistir el James—. N'hi ha que només s'alimenten de sang d'animals, oi?

—Em sembla que sí que n'hi ha alguns... —va fer el Harry—. Doncs saps que és molt bona idea? M'ho miraré, ja et diré alguna cosa. M'ha agradat quan has dit això dels centaures.... m'agradarà veure la cara que posa l'Umbridge...

Va fer una rialla i tots dos es van acostar on eren la resta. El Harry els va fer un petó i una abraçada a tots i va pujar al tren amb l'Albus.

—No comentis res del robatori a ningú —el va avisar el Harry a l'últim moment.

—És clar que no! —va exclamar el James, creuant els dits darrere l'esquena.

 

*   *   *

 

Van arribar a Hogwarts cap al vespre i l'Andrea es va ocupar de quedar-se a l'habitació de les noies a soles amb la Rose.Estava molt enfadada. Enfurismada. Portava dies amb la sang bullint-li com el foc.

—Què tal el Nadal? —li va preguntar la Rose.

—De pena —va contestar l'Andrea.

—Vas poder parlar amb teu pare sobre el casament?

—Finalment, sí —va assentir l'Andrea—, i estic decidida a evitar el casament. Recordes que em va dir que m'havia buscat tot això del marit aristòcrata perquè pogués seguir formant part de la reialesa?

—Sí, aquesta era la raó per la que et va prometre, no?

—Doncs, no —la va tallar l'Andrea, que es començava a posar de color escarlata—. Resulta que em va fer servir per aconseguir bons negocis amb Aràbia Saudí. Pactes amb l'Emirat per tenir eliminar es aranzels entre els dos països, pactes d'amistat... bé, ja saps tota la pesca. Em va fer servir de moneda de canvi.

La Rose estava esgarrifada.

—T'ho va dir ell, tot això?

—Més hagués volgut —va negar l'Andrea—. No, m'ho va dir l'Albert.

—El teu majordom? —es va sorprendre la Rose.

—Sí, el vaig haver d'emborratxar. Es veu que es van reunir fa uns mesos i l'Emirat li va demanar al meu pare una dona pel seu fill. Ja saps que alà és normal traficar amb dones i camells i tot això. Doncs el meu pare va acceptar —va cridar—. Em va vendre.

L'Andrea va esbufegar, indignada i es va asseure al seu llit, plegada de braços. La Rose no sabia ben bé què havia de dir.

—Que fort.

—S'ha acabat, Rose, això que tinc jo no és una família —va dir l'Andrea—. Ara es fotran. A veure qui pot més.

—Tens alguna idea?

—Sí —va assentir l'Andrea—. L'Agatha McGonagall m'ho va suggerir. Al principi em semblava una mica arriscat però... que els donin a tots pel cul —es va mirar la seva amiga—. M'ajudaràs?

—És clar —va assentir la Rose, asseient-se al seu costat—. Què vols que faci?

En aquell moment van tornar la Martha i la Sandy.

—T'ho explicaré demà a classe.

 

*   *   *

 

Els magatotis van entrar a ca l'Alfred preocupats per la cara que havia fet el James tot el dia. Sabien que allò no volia dir res de bo.

—Seieu —els va dir el James, quan van haver passat pel retrat del Vitruvi—. Us he d'explicar una cosa sobre els robatoris de Gringotts. Són males notícies, Geena.

El James els hi va explicar tot, veient com la Geena s'anav preocupant per moment fins que va esclatar.

—Quina gran merda! —va exclamaral final—. Per què no hem pogut descobrir res de res? Per què, per què per què! Ja està, tot a la merda!

—Gee... —la va intentar calmar el Frank—. Encara no és segur que el que hagin robat hagi estat la teva relíquia.

—Com que no? —va cridar la Geena, fora de sí, mentre caminava a grans gambades per l'habitació—. Quina altra cosa més vols què hagi estat? Què més poden tenir en comú els quatre fundadors? Res, Frank, res, l'escola i la relíquia!

—Ei, ho solucionarem, d'acord? —va insistir el Frank, una mica espantat.

—És que tu sempre tens la mateixa resposta per a tot? —va xisclar la Geena desquiciada—. Tranquil·la, no pateixis, Geena, et prometo que ho solucionarem tot... JA N'ESTIC TIPA, DEL TEU NUMERET!

—Ja n'hi ha prou, Geena, calla! —ara l'Alice semblava estar a punt de rebentar—. El Frank només està sent amable amb tu, que és més del que et mereixes en aquests moments!

—Doncs s'ho pot estalviar! —va seguir la Geena—. I tu, James, et podries haver espavilat una mica més per treure informació al teu pare o als gòblins, no?

Allò va poder amb l'Alice. El James només va tenir temps d'arrufar les celles abans de contestar, però l'Alice es va aixecar d'una revolada, li va clavar una empenta a la Geena i va empotrar amb força contra la paret. Li va parlar a dos centímetres de la cara, fulminant-la amb la mirada.

—Ja n'hi ha prou —li va dir entre dents, amb una veu perillosament fluixa—. Geena, portem un any jugant-nos el cul per tu i per la teva maleïda relíquia. Ens porta a tots de cap. Et vam prometre que t'ajudaríem, però això no et dóna dret a escridassar-nos perquè t'estem fent un favor. T'aniria bé recordar-ho de tant en tant. I en comptes de tirar-li la cavalleria per sobre al James, podries fer veure que estàs una mica preocupada per ell. Saps que el dia de Nadal el van atacar els vlads i els demèntors, oi?

La Geena, que s'havia quedat garrativada per com de violentament havia reaccionat l'Alice, va canviar completament l'expressió i es va posar molt vermella.

—Tens raó —va dir abaixant el cap—. Ho sento, Frank. I perdona tu també, James. Em sap greu.

L'Alice la va deixar anar i va tornar a seure amb el James i el Frank.

—Què us sembla —va proposar el Frank per relaxar una mica l'ambient—, si deixem estar tot això per demà, i anem a dormir, encara que sigui lluna plena? Acabem de tornar d'unes vacances força fatigant i em sembla que ens mereixem descansar una mica.

Els altres van estar-hi d'acord, i durant tot el trajecte de tornada, la Geena es va interessar per tot el que li va explicar el James del que havia passat el dia de Nadal a casa seva. No parava de disculpar-se pel numeret que els havia muntat i finalment el James va trobar un descans que se n'anés directament a l'habitació quan van arribar a la Sala Comuna.

—Jo també vaig tirant —va dir el Frank, que estava rebentat.

El James i l'Alice es van recolzar cara a cara a la paret que separava les escales de les habitacions dels nois de la de les noies.

—Em sembla que serà millor que jo també pugi a disculpar-me —va fer l'Alice fent un gest amb el cap cap a la seva habitació.

—T'has posat feta una fera —va riure el James—. Feies por.

L'Alice va riure.

—Val, m'ho prendré com una cosa bona —va dir, i se'l va quedar mirant—. De debò estàs bé després de tot allò dels vlads? El Periòdic Profètic deia...

—El Periòdic Profètic sempre diu moltes bestieses —la va tallar el James amb un somriure—. Ni cas.

—De totes maneres... —va seguir l'Alice—. M'alegro que aquell vlad no t'arranqués els ulls.

—Perquè són molt bonics? —va fer el James amb un altre somriure.

—No, perquè si mai te'ls arranca algú —va contestar l'Alice—, vull ser jo.

Va riure i va pujar escales amunt, rere la Geena.

El James encara es va quedar uns minuts més a baix, recolzat d'esquenes, fent rebotar el cap contra la paret.

 

*   *   *

 

—Que vols que faci fotos de què? —va exclamar la Rose a classe de botànica l'endemà, i se li va caure la mandràgora a terra de l'ensurt.

—No cridis! —la va instar l'Andrea en veu baixa—. És l'única manera.

—Però tu t'has begut l'enteniment o què? —va dir la Rose, acompanyant-se d'uns copets al cap amb el dit molt gràfics—. Vols sortir en boles a la portada d'una revista?

—Exactament —va assentir l'Andrea—. Val la pena només per fer sentir vergonya al meu pare. Que es foti.

—Però... amb qui?

—Havia pensat amb el Charlie —va contestar l'Andrea—. L'Albus i el Lorcan s'hi negarien... a part que són una mica baixet per a mi i no són massa fotogènics. El Charlie en canvi... —totes dues es van mirar el Charlie Greenwick, just davant seu, que feia ben bé un metre vuitanta ben musculat—. El Charlie no està malament del tot, no?

A les dues se'ls va escapar el riure de mala manera.

—Weasley, O Brien! —va cridar el Neville des del fons de l'hibernacle—. Estiguin per la feina, siusplau. I no torni a llançar a terra la seva mandràgora, Weasley, que són delicades i costen una fortuna. Ja em mira prou malament la directora quan li demano que me'n compri vint cada any...

La Rose i l'Andrea van callar i van tornar a la feina.

—I què penses fer pel que fa a la família? —va preguntar la Rose—. Si et fan fora de casa i et deshereden...

—M'hauré de buscar la vida, exacte —va assentir l'Andrea—. Aquest és el petit handikap perquè només tinc tretze anys, fins l'any que ve no puc treballar.

—Això pels muggles —la va corregir la Rose—. Va igual que la majoria d'edat. Al muggles és als 18, als bruixots als 17. L'edat de treballr pels bruixots és tretze. Això sí, hauries de buscar un lloc on no et demanessin cap titulació.

—Alguna idea per l'estiu? —va preguntar l'Andrea, esperançada.

—Doncs el meu tiet George sempre es queixa que necessitaria algú per ajudar-lo amb la botiga d'articles de broma...

—M'encantaria treballar a Bromes dels Bruixots Bessons! —va exclamar l'Andrea—. Li podries demanar el favor?

—Mmm... li diré al James que li ho demani —va respondre la Rose—. És el seu preferit, segur que no li diu que no. Pel que fa l'allotjament, et pots quedar a casa meva tots dos mesos. Als meus pares no els farà res.

—Ets la millor amiga del món, Rose!

 

*   *   *

 

La Geena duia tot el dia amb una pinta horrible.

—No has dormit gens, aquesta nit, oi? —li va preguntar el Frank a l'hora de dinar. Havien estat les dues classe de Història de la Màgia i Criança de Criatures Màgiques mirant que no s'adormís. I això que a Criança estaven tota l'estona de peu.

—No —va fer la Geena—. És que hi ha alguna cosa del que va explicar ahir el James... alguna idea que tinc aquí al cap i que ara no... no sé, és com si se m'oblidés alguna cosa.

—Sobre Gringotts? —va fer el James, servint-se escalopa de pollastre—. Normal, que no t'ho puguis treure del cap. Per cert, sabeu que el meu pare està decidit a contractar no-humans al Departament d'Aurors?

—Ah sí?

—Sí, li vaig suggerir jo, després de veure que amb el Rhys aquell anava força bé. De fet és força diferent dels altres gòblins. És olt simpàtic. Us vaig explicar que el van fer fora de Gringotts? Es veu que era l'encarregat de vigilar l'altra cambra... la del diari d'Slytherin... Geena? Geena, on vas?

Però pel que semblava la Geena no el sentia, només va sufocar un crit, es va dur les mans del cap, es va entaforar una col de Brussel·les a la boca i va sortir pitant del Gran Saló.

—I això? —va fer el Frank.

—Té la regla —va sentenciar l'Alice—. Fijo.

No va tornar aparèixer fins mitja hora més tard, quan ja feia deu minuts que estaven fent classes de Defensa Contra les Forces del Mal. Va entrar portant un llibre a la mà.

—Geena, fas tard —li va dir la McGonagall.

—Sí, sí, sí, el que vulgui —va contestar la Geena, distreta.

La McGonagall li va dedicar una de les mirades típiques que acostumava a fer l'Alice, però va seguir amb la classe com si res. La Geena va anar a seure amb els seus amics i els va passar Hogwarts, la història oberta per una plana en concret, on havia assenyalat algunes línies.

—Això era el que no em deixava domir!

El James, el Frank i l'Alice van abaixar la vista cap a les ratlles que la Geena havia subratllat.

 

A part de per ser un dels fundadors de l'escola Hogwarts, Sírpentin Slytherin també va ser reconegut com a escriptor. La seva obra considerada com a més valuosa, però, sembla que no l'ha llegida mai ningú, perquè no s'hi pot accedir: el seu diari personal. Segons es creu, només n'existeixen dues còpies: una a la seva cambra de seguretat de Gringotts i l'altra a la llegendària Cambra Secreta, de dubtosa existència.

 

Van aixecar el cap i van mirar la Geena.

—Crec que ja tenim per on començar.


Apa, a fer nones.

Ja us ho sabeu lo de deixar molts comentaris i bla, bla, bla, oi? O sigui que avui us ho estalvio...

Petons de... de... d'alguna cosa dolçaa d'aquestes que dic sempre, ok? XD

Naniiiit!

Agatha Black

PD: Nom del proper capítol: VLADS I DEMÈNTORS... DE NOU.


Llegit 1407 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarginny loovegodEnviat el 21/04/2009 a les 11:27:47
  #18581He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Primera!

  vai a llegirme el capi.

  porto 3 vegades sent primera!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 21/04/2009 a les 12:23:19
  #18582He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  OLE!

  pos... stic aquí amb febre, a casa... la meva mare no em deixa estar a l'ordinador, però ara està comprant, i... (Que dolenta que sócxD)

  a veure, després de descobrir les relíquies el meu cervell s'ha quedat sense gasolinaXD. Es broma, pero aquest capi no em dona masses pistes. potser quan mel torni a llegir...Axi k només et comentaré el capi per veure si així se m'acudeix alguna cosa.

  Alice-James: en això de k el james es queda donant-se cops amb la paret... pobre. Em sembla molt k l'alice estava pensant en que els ulls del james eren molt macos...

  Andrea: Ai, ai, ai... ja s'ha decidit, però encara queda per veure si el charlie accedeix. Vale que és el més fàcil de convèncer, però això no vol dir que ell s'hi pugui negar... De tota manera a mi em va semblar molt sensat quan tots volien seguir als magatotis al palau de l'andrea...

  pels petons et recomano les llaminadures, que estàn molt bones i em sembla que encara no les has utilitzat....

  pos wenu, no se m'acudeix res axi k dew!!!

        & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;   *Laura*
 • Avatarginny loovegodEnviat el 21/04/2009 a les 12:55:30
  #18583He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Genial, just quan envio el comentari se m'acudix la teoria. em passa sempre...

  Crec que ja sé qui, com i perquè ha robat la relíquia iel diari. Utilitzaré el mètode que vas fer servir al periòdic profètic en l'altra ff:

  Qui?: L'aghata mcgonnagall.

  Com?:  Mantinc la meva teoria del reculatemps, ja que no me'n vas dir res. crec que va viure el dia en el que havia de robar, va fer girar el reculatemps i se'n va anar a gringotts a robar el diari i un altre dia va seguir el mateix procediment per robar la relíquia.

  Perquè: Perquè vol la relíquia. crec que va esbrinar això que acaben d'esbrinar els magatotis del diari. com que no sap parlar reptilià per obrir la cambra, va anar a gringotts, on hi havia l'altre diari, perquè suposava que en la còpia de gringotts hi haurien alunes pistes per parlar reptilià. després, va entrar a la cambra i allà va saber tot el que li faltava. Imagino que li va ser fàcil accdir a les altres pistes sent la seva tia la directora, però amb la cambra ho tenia més difícil si no podia parlar reptilià. ja tenia tot el que li calia saber. i, com ja he dit, va utilitzar el mateix mètode que abans per robar la relíquia.

  espero que estigui bé!
 • gemmaevans AnònimEnviat el 21/04/2009 a les 20:19:34
  #18584

  hola!!
  jajaj! vaia mala llet k portava l'Alice no¿??? jaja.
  mmmm... l'Andrea crec k va interpreta malamen a la McGo no¿ suposu k saria + facil fe 1 muntatge o algu x lestil... xdxdxd
  pos re k sta super b i k  speru k penjis aviat!

  ptns

  ~~Gemma~~ • Avatarrodlel14Enviat el 21/04/2009 a les 23:30:48
  #18586He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola!!!

  Primerament, preocupar-me per la persona que tots portem dins... i preguntar què et passa. Espero que no sigui res, i que això no t'afecti en ningun, si pot ser, dels aspectes de la teva vida. (Potser no passa res, però ningú, només per culpa del cansament, es diu antipàtica a si mateix)

  Aleshores... Anem a pams.

  En Harry. Crec que s'enganya. Tots els pares volen que els seus fills siguin com ells. I el Harry no n'és una excepció.

  Suposo que només vol el millor per als seus fills.


  Aviam, tema relíquies. No acabo d'entendre gaire res.

  Gryffindor : el barret

  Hufflepuff : ni idea

  Ravenclaw : les escales màgiques super mega guais que es mouen i tenen trampes

  Slytherin : la cambra secreta o el llac negre

  Salta a la vista que vaig molt perdut. I la relíquia comuna ha de ser alguna cosa que reuneixi les quatre qualitats dels fundadors. Y hasta aquí puedo leer... porque hasta aquí llega la historia.


  Tema Gringotts, i els famosos QUÈ, QUI, COM, QUAN, ON i PER QUÈ.

  QUÈ : Entren a robar a dues cambres de seguretat de Gringotts. A la primera hi havia la còpia del diari de Slytherin, que ja han mencionat i que també està a la cambra secreta. A la segona cambra hi havia alguna cosa relacionada amb la relíquia, si no la relíquia en si. A més, han estripat la fitxa que mencionava el contingut de la cambra.

  QUI : L'Agatha McGonagall o els zúrichs, o potser tots ells (perquè estan compinxats???)

  COM : l'Agatha podria haver utilitzat un reculatemps, com molt bé ja ha dit la ginny lovegood, o bé podria haver aprofitat el temps lliure que tingués en caps de setmana, sortides a Hogsmeade... Per cert, i ara això no hi té res a veure, però també deurien fer classe al cap de setmana?? Robar en un banc com Gringotts és realment difícil, encara que un adolescent vegi una dotzena d'errors en una de les cambres més segures. Realment necessitaria tot el dia???

  QUAN : no recordo les dates, però aquest punt no té res més a dir

  ON : Gringotts

  PER QUÈ : Les dues cambres contenien informació, o fins i tot podrien contenir la relíquia. Si els zúrichs necessitessin la relíquia per a combatre els vlads, o bé si l'Agatha desitgés o necessités apoderar-se'n, ja veuriem clar que, robant el diari, no necessites entrar a la cambra secreta. I tampoc hem d'oblidar que, encara que nosaltres ho sabem, molt poca gent sabia la ubicació de la Cambra Secreta. I al segon... potser pel mateix, o bé per què el lladre devia pensar que hi havia alguna relíquia.

  Tot i així, segueixo pensant que seria una vulgaritat guardar una relíquia a Gringotts!!!

  Enric
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 22/04/2009 a les 09:48:44
  #18587He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny lovegood: Cuida't i posa't bé, això el primer de tot. Porsupuestamente que l'Alice pensava que els ulls del James eren molt macos ^^. Sí que és veritat que el Charlie serà una miqueta difícil de convèncer, però... ho hauran d'aconseguir. Pel que fa al robatori, no, aneu molt desencaminats tots. Mmm... a veure, de fet és més senzill del que sembla, clar que ha de ser senzill quan el Harry ja ha explicat totes les opcions però... l'important del robatoria no és tant com s'ha fet i qui ho ha fet sinó qui té els objectes ara i què en pensa fer. I com s'ho muntaran els magatotis per aconseguir-los.

  gemmaevans: sí, l'Alice quan vol fa por XD. I l'Andrea s'ho està muntant la mar de bé, és exactaent el que li va proposar l'Agatha. Però hi haurà repercussions. Ja ho veuràs. ^^

  rodlel14: moltes gràcies per la procupació però estic la mar de bé. ^^ només que quan vaig penjar la fanfic era supertard, portava hores escribint i només tenia ganes d'anar al llit. XD. Sobre el Harry. Mmm... interessant. Però no, realment no li fa gaire gràcia que cap dels seus fills tingui una feina perillosa. La ralíquia: Et falten Hufflepuff i Ravenclaw. I oblida't del llac negre, no era d'Slytherin. Els robatoris. Aviam. Tècnicament ho podria haver fet l'Agatha. Val, confomes. Ara vull aclarir una coseta: el fet de tenir el diari d'Slytherin no vol dir que ja no calgui entrar a la cambra secreta. La cambra secreta és el que Slytherin va aportar a Hogwarts, no pas el diari. Que n'hi hagi una còpia allà no vol dir que ja tinguis el misteri resolt. Hi ha alguna cosa més, a la cambra secreta, hi ha la pista sobre la relíquia, i no és el diari. La pregunta és: què hi ha al diari i per què el volien? Et recomano que et tornis a llegir tota la profecia de la Geena i miris d'entendre-la tant com puguis. Crec que hi trobaràs alguna cosa interessant. Potser també alguna cosa relacionada amb la teva última frase. En fi, ja em diràs el què.
 • Avatarginny loovegodEnviat el 22/04/2009 a les 17:50:23
  #18589He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  ola!

  pos he seguit tant les pistes k mas donat  a mi com les k els hi has donat al rodlel,a xi k me mirat la profecia i l'he pasat a llenguatge cristià=P

  aquí ho tens:

  ^^ Profecia normal^^

  En mil cinc-centes voltes al foc

  La relíquia més gran es crearà

  Unint tots els poders dels quatre animals

  I en sis-centes voltes més desapareixerà.

   

  Les mans en què caigui decidiran

  Quin futur pel món s'ha de forjar

  I un emplaçament fals s'escamparà

  Pel secret de la relíquia poder guardar.

   

  I els secrets, com les relíquies,

  En família sempre es guarden,

  Però, si per traïció, perillen,

  En un altre emplaçament s'amaguen.

   

  I així es van formant traïcions,

  Però, mentrestant, el secret perdura

  I la multiplicació de les imatges

  Sortosament s'atura.

   

  I quan les sis-centes voltes hagin passat

  I el secret s'hagi d'escampar

  Un nou emplaçament es buscarà,

  I la traïció tornarà a començar.

  ^^i ara la profecia traduida(l'he posat + en prosa per ferla + curta pero he traduit totes les frases)^^

  en 1500 anys

  es crearà la relíquia de la Gee

  unint els poders dels fundadors

  i en 600 anys + es robarà

  Depèn de qui ho tingui passaran coses bones o dolentes

  es dirà una mentida sobre el que ha passat

   perquè lo de la relíquia pugui continuar sent secret.

  els secrets sempre es queden dins de la família,

   però si es descobreix

  es diuen + mentides per amagar-ho.

  I així es va descobrint i amagant el secret

  I cada cop es descobreix menys.

  Quan hagin passat 600 anys

  La geena haurà de descobrir el secret

  + mentides es diran

  i se seguirà descobrint i amagant el secret.

  (Agh, ara em surt tot centrat!)

  doncs he arribat a la conclusió de k en l'ultima frase del rodlel, k dius que trobaria la resposta a la profecia, he trobat la resposta: L'emplaçament vol dir que és una mentida,

  per tant podria ser que a la cmbra a nom dels fundadors no hi hagués hagut mai res.

  per cert, en el comentari per a mi, insinues que algú/ns ha o han robat la relíquia i aqra ho te/nen un/s altre/s?

  laura

   
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 22/04/2009 a les 22:48:27
  #18591He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  holaa!!

  val, em despisto uns dies i em trobo dos capitols!! ke consti ke mels e llegit els dos i ke tels he comentat! :D

  la vritaat, stic impresionada, jo ja no se ke dir, espero que em sorprenguis el proxim capi, com sempre vaja, pk ja me perdut XD

  ma encantat! molts petons! :)
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/04/2009 a les 00:04:57
  #18592He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny lovegood: ok, no sta mal, no sta mal, aquesta traducció. Hi ha coses que sí, hi ha coses que no, però com tu mateixa has vist, pot ser que el lloc on fos la relíquia potser realment no hi hagués la relíquia... ^^. I pel que t'he dit a tu a l'altre comentari, a veure, podria ser que alguna gent hagués contractat a alguna altra gent x fer la feina bruta, o podria ser que no, el problema és en quines mans està ara el que han robat.

  Laura Malfoy: Oook, pensava que ja t'havies oblidat de mi! com que t'has perdut? Si hi ha alguna cosa que no entens es pot preguntar, eh?Puc fer-te un suggeriment? PER QUÈ NO SEGUEIXES LA TEVA FANFIC D'UNA VEGADA, QUE ME TIENES EN ASCUAS??? Ja esà ja ha passat. No en sèrio, a veure si em dónes una alegria i penges algo, ehhh? XO XO byyye!
 • Avatarivi_potterEnviat el 23/04/2009 a les 14:26:47
  #18594He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Hola! està molt bé! em sap greu no currar-me cap coment ni ficar conclusions rares però no tinc temps! Un petó! • Avatarginny loovegodEnviat el 23/04/2009 a les 20:27:30
  #18595He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Oh! sta molt bé la fic en castellà!

  La veritat, trobo moltes semblances entre aquesta fic i la k està en castellà!

  pero tinc un dubte: què has de fer per veure les dollz k vas penjant?
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 23/04/2009 a les 21:41:00
  #18596He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ivi potter: ok, ok, merci x llegir i comentar igualment! ^^

  ginny lovegood: en sèrio que t'agrada? I li veus semblances? Home, em sembla que potser vaig aprofitar alguna escena, però en general la trobo força diferent.  En què hi veus les semblances, exactament? Jo en tot cas potser en el paper de la mcgonagall. (a part dek fet que son la Primera Generació de magatotis, és clar, l'esperit és el mateix.) A mi no m'agrada gaire.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 23/04/2009 a les 22:32:57
  #18597He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Hola!

  Vaig arribar ahir de colònies i vaig tenir temps de llegir el capi ràpid, però no de comentar. Re, només dir-te que està súper bé.

  Teories? Doncs que realment el que hi havia a la cambra era o la relíquia o una còpia molt ben feta, pel que em vas dir: Hogwarts no es pot guardar a una cambra de Gringotts, per tant, allò era la relíquia o una cosa molt semblant.

  La teoria de la ginny lovegood del reculatemps estic bastant segura que no...

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarginny loovegodEnviat el 23/04/2009 a les 22:54:31
  #18598He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Weeee! mu he llegit en 2 hores! i això de k m'havia de dutxar, i jo no és k trigui poc k diguem...

  Joooo! hauries de continuar... he arribat al final i m'he quedat : WOOOOOO

  m'ha encantat!

  sobretot l'Alma. M'identifico molt amb ella! A mi també em chifla el sirius!!!

  en lo de les semblances, esk quan te comentat estava pel principi i sobretot al principi és quan s'assembla. les frases, les escenes, el caràcter.. Al principi tot era molt igual, però han anat canviant moltes coses...
 • Avatarginny loovegodEnviat el 23/04/2009 a les 22:57:52
  #18600He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  per cert, en lo de k vas deixar l'ff pk es contradeia amb els llibres per lo de l'snape, jo no trobo k sigui tan greu, sempre pots fer que es tornin amics...

  lo k ha dit la marta_ginny sobre la còpia de la relíquia, ja sé k és: Un hogwarts en miniatura! Parida total, no em facis casXD.
 • myre_ginnyEnviat el 23/04/2009 a les 23:44:49
  #18601

  wolas!  ma agradaaat, no tin teories, tin gnes d llegir el següen, quina mala llet q gasta l'Alice, i diu k la k te la regla es la Geena, ho dubto. la k liara l'Andrea.

  petons

  myre
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 24/04/2009 a les 18:36:42
  #18602He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  De la profecia crec que he desxifrat una cosa:

  I la multiplicació de les imatges

  Sortosament s'atura.

  Es va perdre la pista dels Anastassakis perquè va ser una dona, i a més llufa, la que la va fer perdre. Això vol dir que sempre havien estat homes, per tant, s'havien multiplicat les imatges, podria ser que tots haguessin sigut bastant semblants, i amb la mare de la Geena s'hagués trencat la cadena. Podria ser...

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/04/2009 a les 18:59:02
  #18607He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  marta_ginny: espero que hagin anat bé les colònies. ^^ Ben pensat això de la còpia molt ben feta. Per aquí van els tiros. Però em sap greu.... a teoria k has fet amb aquella part de la profecia... no, no té res a veure amb els Anastassakis, aquest tros.

  ginny lovegood: bueno, m'estas fent venir ganes de tornar-la agafar. Saps què m'estic proposant? Potser de passar-la al català i penjar.la aquí i, de mentres ho faig, doncs modificar les coses que no estan bé i adaptar-les... el que passa és que no té cap trama guai, la història, no trobes? No m'acava d'agradar això de que només vagi d'amoríos... no sé, m'ho rumiaré.

  myre ginny: sí, la liaran molt entre tots. La veritat és que encara no he tingut temps per escriure, miraré de posar-m'hi aquest vespre i a veure quan està...! XD

  Muaaaks! Seguiu comentant, que és el capítol que tinc menys comentaris!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 29/04/2009 a les 15:26:38
  #18611He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Eing?pensava que ja t'havia contestat! Bueno ho torno a fer!

  Jo de tu sí que posaria aquí la fanfic, perquè és genial!

  i jo l'únic que canviaria (a part de la llengüaxD) és el títol, + que res pk ja n'hi ha alguns de semblants aquí.

  dew!

  laura
 • Avatarginny loovegodEnviat el 29/04/2009 a les 20:40:46
  #18613He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  ah, per cert, k me deixat de dirtu: Podries posar, encara k només fos per un moment, a algú com la Saaaaaaaaaaaaaandy Suuuuuuuuuuuuuuullivan?

  em va encantar i de segur k al altres també!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/04/2009 a les 21:52:17
  #18614He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  ginny lovegood: jajaja, la pr. sullivan la vaig inspirar en una profe que vaig tenir jo... en fi, sense comentaris. Doncs estaria bé fer-la sortir per aquí, però hauria de ser en el lloc d'un professor... veurem què hi puc fer!

  I perdó, perdó perdó x trigar tant en publicar de nou, però és que he estat súperenfeiada aquesta setmana i encara tinc el capítol a mitges. El penjaré abans d'acabar la setmana, demà, si puc. Promès!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 30/04/2009 a les 21:36:49
  #18617He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Aa veure, quina és aquesta ff de la que parleu? On està penjada? Vull llegir-la... ho he buscat a ff.net però no ho he trobat... • AvatarullalEnviat el 09/09/2009 a les 01:38:49
  #19608He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  per favor que no es faci advocat!!! no va gens amb el seu caracter!!!!!!!! que son tots uns pallises!!!!!!!!

  si hi ha advocats o jutjes o altre fauna judicial que no s'ofengui que es broma o no? que vosaltres no coneixeu la meva familia buaaaaaaaaa
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:13:00
  #26335He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  És cert que en Harry sempre ha estat ficat en batalles amb les forces del mal per ser qui era, però el volia ser auror perquè va començar a sentir admiració per ells, pels aurors que coneixia. Perquè ho volia, no perquè “li toqués”. Almenys això és el que jo penso.

  El contra d'en James («que el meu cap seria el meu pare») és genial.

  El comentari de l'Umbridge i dels centaures («M'ha agradat quan has dit això dels centaures... m'agradaria veure la cara que posa l'Umbridge...») m'ha fet riure molt!!!

  Una princesa que diu «que els donin a tota pel cul»... ho té difícil per arribar al tron... Ai, no, que això ara ja és possible! (Mmm... perdó pel comentari polític...)

  Ostres, la Geena, com està... Fa por... No sembla ella. I l'Alice ha saltat! I la tia li “vol” arrencar els ulls a en James («No, perquè si mai te'ls arrenca algú, vull ser jo») !! hahahaaa Maniobra... ;)

  Metre vuitanta als dotze-tretze anys?! I musculat! Apa!

  Si l'Andrea vol passar dels seus pares, no cal que munti el merder aquest de les fotografies i el desflorament de la princesa de tretze anys.

  El llibre de Hogwarts, la història és de la Geena o és de la biblioteca? No m'agrada gens que la gent subratlli els llibres de la biblioteca. Oh! Això que has posat que diu l'Alice, és cert? M'encantaria llegir Hogwarts, la història, de veritat!!

  ---

  Garrafal, no “garrofal”.

  És l'Aràbia Saudita, no pas AràbiaSaudí”.

  «Els hi va explicar tot» ha de ser «Els ho va explicar tot»

  «i li va caure la mandràgora a terra», no pas «“se” li va caure»

  deshereten, no «“deshereden”»
  ---

  Antares

  PD: Avui (aquell dia) els teus petons no estaven gaire inspirats, eh ;)
 • irinawatson06Enviat el 05/09/2017 a les 14:15:06
  #27160

  Tenen pensat entrar a la cambra secreta?!? Uiuiui...

  I per molt que en Harry no vulgui, jo veig en James fent d'auror d'aquí res

  I fa mooolt que no se sap res dels "germans petits" del clan, a veure quan tornen a sortir