L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 16: Sorpreses nadalenques
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 05/04/2009 a les 23:30:08
Última modificació 05/04/2009 a les 23:30:08
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 16: Sorpreses nadalenques

Hola!

Publico un dia abans perquè me'n vaig de vacances demà durant uns dies o siguiq ue no podré contestar els vostres comentaris fins que torni, però espero trobar-ne moltíssims, eh? Vinga, doncs, us deixo ja que és tard i vull descansar una miqueta!

He contestat els últims comentaris de l'altre capítol, mireu-ho allà.


16- Sorpreses nadalenques

 

Quan l'Albus i el James van pujar al cotxe en el que els havien anat a recollir els seus pares a King's Cross quan van tornar a casa per Nadal, el Harry es va limitar a saludar i abraçar l'Albus i va fer com si el seu fill gran no existís. Sí, va pensar el James, sembla que segueix mosquejat. La Ginny, però, que li va fer una mirada reprovadora al seu marit, sí que va fer un petó a tots dos germans. La Lily, com sempre, se'ls havia llançat al coll només sortir del tren i ara ja anava a collibè del James.

De camí cap a casa, l'Albus, boques com ell sol, no es va poder estar d'explicar a la família que havien desenterrat l'antic Exèrcit del Dumbledore. El Harry i la Ginny en semblaven encantats, tot i que van prometre que no dirien res de res ni al Neville ni a la McGonagall, ja que la gràcia del grup era que fos clandestí.

—Per cert —va dir la Ginny—, demà ja és Nadal i tornem a fer el dinar familiar a casa, però us haureu d'encarregar vosaltres tres de preparar taula i cadires per a tots i parar la taula, perquè segurament haurem d'anar a buscar a alguns de la família en cotxe.

—No poden venir amb pols migratòria, com sempre? —va voler saber l'Albus.

—No —va fer el Harry—. Demà la Conselleria ha programat una revisió de la xarxa migratòria i ha barrat totes les llars de foc, no es pot viatjar enlloc. Van triar precisament el dia de Nadal perquè la gent s'acostuma aquedar a casa o, al menys, no viatja i s'han d'afanyar per anar a treballar.

—Per cert, papa —va seguir l'Albus, ja que el James es negava a dirigir-li la paraula al seu pare—, com va el tema dels robatoris de Gringotts?

El Harry va trigar una mica en contestar.

—Bé, bé —va dir al final—, anem fent.

—En veritat no en tenen ni idea —li va dir la Lily a cau d'orella al James—, el vaig sentir ahir parlant amb el tiet Ron per telèfon i li va dir no se què de tornar a Gringotts amb algú en particular que potser tenia algunes idees sobre què havia passat...

—No saps de qui parlava? —va fer el James, fluixet, mentre els seus pares i l'Albus parlaven del dinar familiar un altre cop.

—No, no ho va dir... —va contestar la Lily—, però em sembla que li ho va suggerir el tiet, perquè el papa va dir alguna cosa com... «Ja, ja ho havia pensat, però precisament ara la nostra relació no és gaire bona; de totes maneres l'intentaré convèncer perquè m'hi acompanyi un dia d'aquests».

De qui podia parlar? D'alguns aurors? No, no necessitava convèncer-los de res; era el seu cap. El Kingsley Shakebolt, el Conseller? No sabia que hi tingués mala relació... I el Malfoy? Amb el Malfoy sí que no hi tenia bona relació, i segurament podria tenir força idees sobre aquests temes, i potser estava disposat a ajudar als aurors si se'l convencia degudament...

El James va somriure, era molt possible que es referís al Malfoy. Ja s'imaginava la cara del seu pare quan anés al seu despatx i li preguntés només entrar: «Què, el Malfoy està disposat a acompanyar-te a Gringotts, al final, o què? » Li encantava fer-li aquells comentaris, encara que només fos per molestar i la meitat de les vegades s'inventés alguna teoria al moment. De tota manera, generalment encertava a la primera, i la cara del seu pare era un llibre obert.

De tota manera, en aquells moments ja es feia fosc i només tenia ganes d'anar a dormir. Ja molestaria el seu pare l'endemà...

 

*   *   *

 

      El dia de Nadal, el James va ser l'últim de la casa en despertar-se. Havia somiat que un animal molt gran amb els ulls grocs com dos fanals havia entrat a la seva habitació i l'observava mentre ell es feia l'adormit. Tot i la mirada fixa que tenia la bèstia no semblava amenaçadora ni el volia atacar. Només l'observava. Havia estat un somni estrany.

El James es va fregar els ulls i va badallar al llit. Des del primer pis, on era la seva habitació, podia sentir la conversa que tenien els altres membres de la família a la cuina. Es va mirar el rellotge, eren gairebé les onze del matí. L'havia despertat un vent fred que entrava per la finestra. Es va girar a mirar-la. Era oberta. No podia ser, estava segur d'haver-la tancat abans d'anar a dormir... Potser l'havia oberta l'Albus per fer-li una broma i que agafés un refredat. La va tancar.

Es va fixar que tenia el peu del llit ple a vessar de regals. Pel que es veia, aquell any no calia esperar a després de dinar per obrir-los. La seva família li havia comprat majoritàriament roba nova (exceptuant el tiet George, que li enviava un paquet d'articles de broma de la botiga), la Geena li havia enviat tot de dolços i llaminadures i el Frank i l'Alice li havien comprat un maletí per tenir cura de l'escombra. Quan va acabar d'obrir tots els paquets, es va fixar que encara quedava una cosa per obrir. A sobre el matalàs hi havia un sobre de color violeta. I allò? Serien diners? Uns bitllets de tren per anar a algun lloc de viatge?

Amb molt de nerviosisme per aquell regal misteriós, va obrir el sobre violeta i, quan va veure el seu contingut, gairebé se li va parar el cor.

 

aTaCaRaN AvuI

MiRa PeR La FiNeSTRa

SóN eLLs, Ja VeNeN

 

Sense poder evitar-ho, el James es va apressar a tornar a obrir la finestra i a treure-hi el cap. De seguida ho va veure. Cap a l'horitzó s'hi dibuixava el que semblava un petit núvol negre, però, si s'hi fixava bé, estava format per puntets. Eren vlads, no en tenia cap dubte.

Sense esperar un segon més, va agafar el pergamí d'una revolada i va córrer escales avall. Va entrar a la cuina com una exhalació i, sense dir res, li va posar el pergamí als nassos del seu pare. La resta de la família es va quedar de pedra veient al James de peu, esbufegant amb el braç estirat amb el pergamí agafat. El Harry va trigar uns segons a reaccionar.

—Que miris per la finestra...? —va llegir.

—Sí, els he vist —va fer el James amb urgència—. Seran aquí en uns minuts!

—Què? —va exclamar el Harry posant-se dret.

—Però què passa? —va exclamar la Ginny, que s'havia espantat—. Què és aquest pergamí?

—Que ens ataquen —va explicar el Harry escotament, i abans que ningú pogués reaccionar, va treure la vareta i va dir— Expecto Patronum! Ron, s'avorta el dinar de Nadal, assegura't que no vingui ningú, ens estan atacant a casa.

De la seva vareta en va sorgir un cérvol platejat que va desaparèixer per la finestra de la cuina a portar el missatge. El Harry es va girar per mirar-los. Tots estaven muts.

—Us he de treure d'aquí, farem servir la pols migratòria.

—Harry, avui no serveix! —va exclamar la Ginny—. Les probes de la Conselleria, recordes?

—Merda, merda, merda! —va exclamar el Harry—. Quant de temps tenim?

—Jo diria que uns cinc minuts —va fer el James, que ja tornava a mirar per la finestra i va veure els puntets molt més pròxims i ja podia distingir les figures. La majoria eren de gent volant, Vlads, sens dubte, però també hi havia... —. Papa. També hi ha demèntors.

—Harry, has de parlar amb el que porta tot això de les xarxes migratòries —li va dir la Ginny—. Explica-li que és una emergència, i que necessitem enviar els nens a algun lloc. Qui és el qui ho porta?

—El Malfoy.

—Ai, merda! —va exclamar la Ginny.

—Ja em pot obeir si no vol que li busqui les pessigolles —va dir el James, i va córrer cap a una copa de la que sortia foc que tenien a la cuina. Hi va tirar una pols i hi va aparèixer la cara del Lucius Malfoy.

—Potter, quina sorpresa —va dir el Malfoy amb un somriure torçat—, que em vols desitjar un bon Nadal?

—Malfoy, això és una emergència —el va tallar el Harry—. Ens estan atacant, has de connectar la meva llar de foc a la xarxa perquè pugui treure els meus fills d'aquí...

—Potter, ja saps que no puc. Avui no es pot viatjar amb pols migratòria de cap ma...

—Malfoy no t'ho estic demanant! —va cridar el Harry—. És una ordre! M'estan atacant una vintena de persones, fot el favor de connectar la meva xemeneia amb el Cau! És qüestió de vida o mort. Fes-ho. Ja!

—Trigaré ben bé un quart d'hora en connectar dues llars de foc a la xarxa —va dir el Malfoy tranquil·lament.

—Malfoy, no tinc un quart d'hora! —es va exasperar el Harry.

En aquell moment, un vlad es va encastar contra la finestra de la cuina, i tots van fer un vot. Era prim i tenia la pell tan blanca que gairebé semblava transparent. Quan va obrir la boca, tots li van poder veure els ullals. En intentar obrir la finestra de la cuina per entrar, un sortilegi protector el va projectar ben bé cinc metres enrere. El Malfoy també ho va veure.

—Et connectaré la teva llar de foc amb la de casa meva —va dir, ara molt més seriós—, serà més ràpid, trigaré uns cinc minuts. Quan l'hagi connectada s'hi encendrà un foc automàticament.

Dit això, va desaparèixer.

—Què era això? Un vampir? Com han trobat la casa? —va fer la Ginny—. No està ocult, el número dotze?

—Doncs deuen haver descobert la manera d'accedir-hi —va dir el James empassant saliva—. Què ha estat allò que l'ha fet retrocedir?

—Vaig posar encanteris protectors al voltant de tota la casa —va explicar el Harry, per horror de la Ginny, per a qui tot allò era nou—. Però pel que veig no trigaran a passar-los. Ginny —va dir un moment després—, queda't amb els nens al costat de la llar de foc i espera't que tots hagin marxat. I marxa tu també siusplau. Jo intentaré aturar-los una estona...

—No! —va exclamar la Ginny—. Jo em quedo amb tu, estaré amb els nens fins que marxin, però després vindré. I no em discuteixis! —va afegir quan va veure el Harry anava a replicar.

El Harry va preferir no dir res i va desaparèixer de la cuina escales amunt, corrent.

La Ginny es va apressar a engrapar els seus tres fills i el Kreacher i van córrer tots junts cap a la llar de foc, on encara no hi havia flames. La Ginny va agafar dos bossetes de sorra: l'una era de coler verd, l'altra, violeta. Va agafar la bossa de sorra violeta i la va donar al James.

—Quan sigueu tots a casa el Malfoy —li va dir—, tira aquesta pols al foc i es tancarà la barrera, així no us podran seguir des d'aquí. El teu pare i jo hi podrem aparetre quan... quan haguem acabat amb... —i va assenyalar la finestra.

El James va assentir i va empassar saliva, sense atrevir-se a formular la pregunta que tenia en ment... hi havia una vintena de vlads i demèntors... què havien de fer si no aparetien...?

Aleshores van sentir un estrèpit uns pisos més a dalt, i un crit del Harry que els va esgarrifar. Al mateix temps es va encendre el foc a la llar. El Malfoy havia aconseguit connectar-los a la xarxa. La Ginny va mirar el foc i es va mirar l'escala, des d'on encara venien sorolls.

—Han passat les barreres de protecció —va dir la Ginny als seus fills—. Ja sabeu com va, això... Heu de passar d'un en un, ja ho sabeu. Vaig a ajudar al Harry. James, recorda-ho, quan arribeu, barra el pas, entesos?

Dit això, va córrer escales amunt amb la vareta a la mà i els tres nois i el Kreacher es van quedar sols davant la llar de foc.

—Kreacher, tu primer —va dir el James.

—Però amo James, jo no... —va començar a protestar el Kreacher.

—És una ordre, Kreacher.

Sense poder oposar-s'hi, el Kreacher es va ficar al foc de flames verdes, el James hi va tirar pols verda, i va desaparèixer.

—Lily, ara tu —va fer el James—. Ens veurem allà, d'acord?

La Lily va assentir amb valentia i es va ficar al foc i el James hi va tirar un altre grapat de pols, que va engolir la Lily en un remolí de flames verdes.

—Al...

Abans que pogués dir res més, un vlad va baixar volant per les escales i se'ls va quedar mirant, amb un somriure malèvol a la cara. El James es va posar dempeus davant de l'Albus.

—Al, agafa un grapat de sorra verda i ves-te'n.

—Però, James...

—Que ho facis! Ara! —va cridar el James, però l'Albus no es va moure.

—Premi —va dir el Vlad, acostant-se lentament a ells. Era alt i prim i ros, i duia els cabells llargs recollits en una cua—. Ja ens ho han dit. Si agafeu els nens, agafareu el Potter... Llàstima que la petitona hagi marxat. M'hauria agradat fer-li una mossegadeta... Però sempre quedeu vosaltres, és clar.

El James ja n'havia tingut prou. Es va girar i va donar una empenta a l'Albus, que va caure a la llar de foc i va tirar la pols verda, fent desaparèixer el seu germà amb un xisclet. Es va girar just a temps d'esquivar el vlad i donar-li una altra empenta que el va llançar a terra a dos metres d'ell. Per desgràcia, el James tenia la vareta a la seva habitació, al pis de dalt. Es va apressar a preparar-se un grapat de cada sorra a cada mà i a córrer a la llar de foc per ficar-s'hi ell, però el vlad, d'un salt, li va barrar el pas amb el braç.

—De debò et penses —va dir el vlad amb un somriure— que arribaràs allà i tancaràs la connexió abans que jo em fiqui al foc darrere teu?

El James va prendre una decisió.

—No —va dir, i va obrir la mà i va llançar al foc la pols violeta.

 

*   *   *

 

L'Albus va tornar aparèixer en una altra llar de foc i es va apressar a sortir per deixar pas al James. Davant seu tenia la Lily, el Kreacher, l'Scorpius Malfoy, un noi d'Slytherin que no podia ni veure, el senyor Malfoy, que acabava de veure a la seva cuina i una dona que va suposar que devia ser la senyora Malfoy.

—Un dels vampirs aquells ha arribat a la sala d'estar —va informar—, em volia quedar amb el James, però m'ha fet una empenta i m'ha enviat cap aquí. Tranquil·la Lily, ell vindrà de seguida, ja ho veuràs.

Es van quedar tots mirant les flames verdes del foc. Al cap d'uns segons, però, enlloc d'aparèixer el James, van desaparèixer les flames.

—Què? —va exclamar l'Albus—. Què ha passat?

—Que el teu germà ha tallat la connexió —va contestar el Draco Malfoy.

 

*   *   *

 

A casa els Potter, el vlad es va quedar parat.

—Caram, caram... —va fer al cap d'un instant—. Molt valent, petit Potter. Que bonic. Donant la vida per protegir els seus germanets. Però molt ingenu. Quin és el pla, ara?

—Aquest—va dir, i li va llançar la pols verda als ulls i va arrencar a córrer escales amunt, d'on venien crits que feien encongir de por, sense mirar enrere, on el vlad intentava treure's la pols dels ulls.

El primer pis encara era desert i va entrar d'una revolada a la seva habitació. Es va llançar a terra al costat de la seva tauleta de nit, i va obrir el calaix on guardava les seves coses de valor. Al costat de la vareta, hi va veure el mirall intercomunicador i l'anell, que també va agafar.

—Frank! Alice! Els vlads han entrat a casa nostra! Ajuda!

—Et pensaves que aniries gaire lluny?

El James es va donar la volta per tornar-se a trobar cara a cara amb el mateix vlad ros, tot i que ara anava acompanyat d'uns quants més. N'hi devia haver uns deu. El James, arraulit al seu racó, es va posar l'anell i va veure que el Sirius i el Forcat apareixien al seu costat. Va apuntar amb la vareta en direcció als vlads, que van esclatar a riure.

—Què es pensa aquest marrec? Que podrà amb deu vlads amb només un palet de fusta?

—James, no t'espantis —li va dir el seu avi—, pots amb ells, només has de conèixer els seus punts dèbils...

—Ja, però ara no tinc aigua beneïda, ni símbols religiosos, ni alls, ni res de res... —va murmurar, sense treure els ulls de sobre dels vlads, que se li anaven acostant.

—No intentis estabornir-los, són massa gent —va dir el Sirius, tens—. Ja ho tinc. La llum del sol. Digues lumus solem!

Lumus solem! —va cridar el James, i de la vareta en va sortir una llum cegador que va ferir tots els vlads, que es van arraulir contra la porta, tapant-se la cara amb les mans. El James s'hi va acostar cegant-los amb la llum de la vareta.

—On són els meus pares?

—A l'àtic —va riure un d'ells, tot i que sense atrevir-se a acostar-se al James—. Els hem deixat en companyia dels demèntors...

—Demèntors? —es va burlar el James—, el meu pare els farà fora en cinc segons.

—Doncs no sé com ho faran sense les varetes... —va dir, mostrant-li dues varetes que duia a la mà, i tots els vlads es van posar a riure.

Encara apuntant-los amb la vareta per espantar-los, el James va pujar les escales cap als pisos superiors, i el Sirius i el Forcat el van seguir. Hi havia quatre pisos fins a l'àtic , però va començar a sentir el fred típic dels demèntors quan va arribar al tercer pis. Va seguir pujant, d'esquenes, apuntant amb la vareta cap a baix per si algun vlad el seguia. Havia de salvar els seus pares fos com fos, però... només havia conjurat un patronus en una ocasió i mai davant d'un demèntor.

—No podré conjurar el patronus amb deu demèntors davant.

—Doncs ho hauràs de fer —va dir el Forcat—. Els teus pares no tenen vareta i és l'única manera de salvar-los. De vegades a la vida no podem practicar, i la primera oportunitat és l'única.

—James, estarem amb tu —va dir el Sirius—, i confiem plenament en les teves capacitats. Ja ho has fet abans. Pots fer-ho un altre cop. I ara corre, els teus pares no es poden defensar.

El James va assentir i va tancar els ulls per concentrar-se en un record feliç. La veritat és que en tenia molts. Tenia els seus amics, que era el que més estimava en aquest món, els seus pares, que acabaven de posar la seva vida en perill per salvar els seus fills, ell mateix se sentia feliç per haver salvat almenys a l'Albus i la Lily. I tenia els rondadors, que eren amb ell i el recolzaven. No li calia res més. Va obrir la porta de l'àtic amb la vareta a punt i va cridar:

Expecto patronum!

Un gran lleó platejat va sorgir de la seva vareta i va carregar cap al grup de demèntors que havien acorralat als seus pares en un racó. Els va envestir i, quan va haver carregat contra el primer demèntor, tota la resta va fugir volant i es van esvair. El James, el Sirius i el Forcat van córrer cap al Harry i la Ginny, tot i que aquests només podien veure el seu fill.

—James! —va cridar el Harry—, què hi fas aquí? Per què no has marxat?

—Menys mal que no ho he fet... —va fer el James, mentre els ajudava a aixecar-se, ja que estaven molt dèbils.

—I els teus germans?

—Ja han marxat —va contestar el James—. Ja són a casa els Malfoy. He hagut de barrar el pas abans de marxar jo perquè ha aparegut un vlad...

—I encara n'hi ha més... —va dir una veu des de la porta.

Els deu vlads havien tornat. El lleó del James es va posar davant d'ells tres i va rugir, tot i que era inofensiu pels vlads.

—Poseu-vos darrere meu —va dir el Harry a la Ginny i el James.

—Si? —va saltar el James—. I què penses fer, sense vareta? Ja sé que potser és massa humiliant per tu, papa, però de veritat et recomano que et posis darrere meu.

El Harry no va tenir més remei que fer el que deia, tot mirant-se el lleó del James.

—On has après a conjurar patronus?

El James es va mirar el seu avi i el Sirius.

—Me'n van ensenyar uns amics —va contestar mentre apuntava als vlads.

—Mira que bé —va dir el vlad ros—, ja els tenim tots tres. Què us semblaria morir tots junts? Què pot ser un sol de vosaltres contra deu de nosaltres?

Animo linqui!

Un raig de llum vermella va tocar al vlad ros al pit i el va estabornir. I el James es va quedar de pedra, perquè ell no havia estat. Es va girar per mirar enrere. De peu sobre el mur hi havia amics. El que havia llançat el malefici havia estat el Neville Longbottom, que havia vingut amb el Frank i l'Alice i acompanyat del Ron i l'Hermione. Van saltar tots cinc per posar-se al costat dels Potter.

Expulsiarmus! —va exclamar el James apuntant al vlad que tenia les varetes dels seus pares, i totes dues van volar pels aires i els seus amos les van agafar.

Allà va esclatar una batalla campal, fins que els vlads es van veure superats, van recollir el cos del seu company estabornit i van tornar a marxar volant, tal i com havien vingut.

—James! —va cridar l'Alice i se li va llançar al coll—. Hem sentit que ens cridaves pel mirall i hem avisat al pare. Hem vingut de seguida.

—Ja ho veig —va dir el James, separant-se una mica d'ella per poder respirar—. Gràcies, ens heu salvat la vida...

—Ha estat un plaer —va dir el Frank amb un somriure, mentre li feia uns copets a l'espatlla.

Els Longottom i el Weasley van marxar poca estona després. Els Longbottom perquè havien deixat la Hannah sola a la Marmita Foradada el dia de Nadal i estaven plens a vessar, i els Weasley perquè els va obligar el Harry a anar immediatament al Cau a veure si els senyors Weasley estaven bé: ara eren els únics de l'antiga Ordre del Fènix que encara no havien estat atacats. Durant l'últim any ja havien intentat matar a la McGonagall, l'Aberforth Dumbledore, el Hagrid i ara els Potter.

Un cop van haver marxat, el primer que va fer el Harry va ser abraçar el James.

—Ho sento moltíssim —li va dir—, mentre estava aquí amb els demèntors no podia deixar de pensar que potser ja no et veia mai més i feia gairebé quatre mesos que no et parlava.

—Jo també ho sento molt —va dir-li el James—, ni tan sols recordo per què no ens parlàvem.

Es van posar a riure tots dos.

—Em sembla que seria millor —els va interrompre la Ginny— anar a buscar l'Albus la Lily i el Kreacher.

Van aparetre tots tres (el James agafat al seu pare) davant la mansió dels Malfoy, on el James ja hi havia estat un cop feia mig any, quan el seu pare hi va anar per arrestar el Malfoy, ja que es pensava que era culpable de l'intent d'assassinat de la Minerva McGonagall.

El Malfoy va sortir al cap de poc a obrir-los la porta i els va fer entrar a casa. Quan els van veure entrar, l'Albus i la Lily van córrer a abaraçar-los, estaven tremolant.

—Perdona per l'empenta d'abans, Al —li va dir el James despentinant-se els cabells.

—Per què ho has fet?

—Per què així ara em deus vida, xaval —li va contestar el James, rient.

—Què era allò que us ha atacat, Potter? —va preguntar el Malfoy.

El Harry i el James es van mirar.

—És una història molt llarga —va dir el Harry.

—Tenim temps —va fer el Draco Malfoy—. No te n'aniràs d'aquí sense explicar-me què és el que s'ha enclastat a la finestra de la teva cuina fa una hora. Suposo que casa teva deu estar potes enlaire després de tot... i és Nadal, em sento generós. Us quedeu a dinar.

—No, no —es va apressar a dir el Harry—, no cal, només hem vingut a buscar els nens i...

—No era una pregunta, Potter.


Apa, ja està! Espero que us hagi agradat tanta acció. A veure si us fixau amb els detallets, que poden portar informació important...!

Petons de iogurt amb canyella!

Agatha Black


Llegit 1500 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarivi_potterEnviat el 05/04/2009 a les 23:52:00
  #18508He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Holaa! M'ha agradat molt el capi, insuperable com sempre! La història james-harry commovedora al final, però ha estat genial la última frase del capitol, no és una ordre jaja! I això de l'animal amb ulls grocs? Un enigma més per resoldre? Ja hi aniré pensant!

  Petoneets!(L)
 • lurdeesEnviat el 06/04/2009 a les 00:17:59
  #18509

  jo també crec que lo del aniamll amb els ulls raros també deu ser un enigma així que també pensaré en que deu ser. per cert, m'he l'he llegit tota, i m'ha agradat molt com escrius. jo també en vaig começar a escriure una però no em va agradar gens. bueno, continua axií!

  ah, per cert el malfoy és el meu personatge preferit i m'encaanta la seva última frase, és taaan... malfoy!
 • Avatarrodlel14Enviat el 06/04/2009 a les 11:48:50
  #18510He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola!!! Molt bé la bonica història entre el pare i el fill, no?

  Aviam, primer cal dir que per fi arriba l'acció. Detalls simples i de poca envergadura, que es veuen poc i que són vitals per el desenvolupament de la història: el vlad era ros, alt i prim, i duia els cabells llargs recollits en una cua.
  El missatge. No hem d'oblidar que, per bé que els missatges vénen de l'Oracle i aquesta viu a Grècia, el missatge ha arribat amb una precisió absoluta. Com ha estat això? Crec que en realitat hi ha algú molt més proper a els Magatotis. Algú com... la McGonagall. És que realment la Agatha McGonagall i la Oracle de Delfos són persones diferents? Doncs si hi pensem bé, la Agatha sap una informació que no podia sortir de ningú més que la oracle, i aquesta tenia prohibit de dir res sobre la relíquia a ningú que no fos descendent de la Sra Anastassakis. Ho deixo així, no tinc gaire clar res de tot això.
  Finalment ens trobem amb l'animal dels ulls de fanal, que observa però no fa res. Tenim vàries possibilitats. Una seria la d'un hiporgrif, però si no ho recordo malament, el James i la colla ja havien fet classe amb en Hagrid sobre els hipogrifs. Però ell no el reconeix. Per tant podria ser algun altre ser. Potser un... zúrich?

  I pel que fa a l'Alice-James, s'ha de dir que ha estat realment divertida. Ja m'imagino en James tot vermell..., perquè l'ofegava, malpensats!

  Enric

  PD: que vagi bé en el viatge (encara que quan ho llegeixis ja hi hauras anat i n'hauras tornat!) • Avatarginny loovegodEnviat el 06/04/2009 a les 14:48:23
  #18511He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Hola! k wai, capi nou!!!!

  a veure... jo de tu em posaria còmode, pk t'espera una parrafada k deu ni do, jo mateixa he hagut d'apuntar- me les coses pk no se m'oblidessin...

  primer de tot, preguntes:

  1. No entenc pk volen atacar als de l'ordre... el voldi ja està mort! potser algun cavaller ressentit...

  2. El frank no es posa en plan germà protector amb lo de l'alice-james? em sembla k s'ha fet la idea abans k la seva pròpia germana i tot....

  3. com és k el neville no ha deixat venir a la hannah i als bessons si?

  4. k significa això de: "si agfaem els nens agafem els potter"?

  5. pk el james deixa passar primer al kreacher? tindrà gens de l'hermione?

  Ara les teories:

  1. això és estúpid, ho sé. quan has descrit al vlad m'ha recoddat immediatament a com m'imagino el tom, exepte en lo dels cabells llargs. I, per assegurar- me'n, he tornat enrere a lo del gran germà i he vist k les descripcions + o - coincidien. el k passa es k crec k es una teoria estupida pk justament la mit passada he tingut un somni en el qual el tom era l'autor de tots els problemes k havien passat a la ff. total, k m'ha donat molt en k pensar pk hi ha 1a possibilitat remota de k el tom no hagi sigut creat per casualitat.

  2. la ginny cada dia s'assembla + a la seva mare! ja mimagino k quan ella crida "i no em discuteixis!" el harry es keda: señor, si señor!

  3. crec k el harry es refereix al james en lo de k no tenen bona relació i k el convencerà x anar a gringotts. ho se pk diu "precisament ara la nostra relació no és gaire bona" i amb el malfoy mai s'ha dut bé.

  4. em sembla k es la mateixa persona, ki està muntant tot el lio dels robatoris, els atacs, i tal... pero l'aghata crec k esta ficada en un merder a part...
 • Avatarginny loovegodEnviat el 06/04/2009 a les 15:02:30
  #18512He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  upss!!!! he clicat ''enter'' i s'ha enviat!

  wenu pos continuo, k ja queda poc:

  5. quina "casualitat" k els regals sels hagi trobat pel matí el james oi?per cert ara el james té 2 maletins!

  ara teories relacionades amb el rodlel14:

  1. estic d'acord amb ell en k la bestia d'ulls grocs és un zurich, i crek k probablemen no ha sigut un somni, lo de la finestra ho ha fet un zúrich de veritat. per cert, he buscat a internet "Vlads¡" i "zúrich" i amb "vlad" surten coses diferents i he descobert k "zúrich" es una província.

  2. en canvi, dissinteixo en lo de k l'aghata i l'oracle son la mateixa. per començar, encara k això és molt fàcil d'arreglar, tenen aspectes diferents. després, si l'aghata no ha sortit del castell, no pot ser a 2 llocs alhora, l'hermione ho diu a la 3a peli!a no ser k tingui un reculatemps! clar! l'aghata te un reculatemps, viu les històries i després les modifica! per això sap coses del tema de la geena! i sabia lo de la poció de la mutació!tot i k no estic segura de k sigui l'oracle...

  wenu ara si k dew!

      &n bsp;             ;            &n bsp; *laura*

   
 • Avatarginny loovegodEnviat el 06/04/2009 a les 15:06:13
  #18513He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  ah, x cert, bones vacances! • Avatarginny loovegodEnviat el 06/04/2009 a les 19:16:28
  #18514He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  M'he tornat a llegir el cpi x veure si trobava algo + i res, pero m'he adonat de k l'escena en k apareixen els vlads es molt semblant a la de quan arriba el voldy a casa els potter!

  diu el james: lily, agafa el harry i fuig, corre!jo intentaré aturar- lo...

  diu el harry:queda't amb els nens al costat de la llar de foc i espera't que tots hagin marxat. I marxa tu també siusplau. Jo intentaré aturar-los una estona...

  k munik!(sense tenir en compte de k en tots 2 casos els estan atacant)
 • gemmaevans AnònimEnviat el 06/04/2009 a les 20:41:00
  #18515

  wow! genial. x fi san reconciliat en Jamens i en Harry no¿¿ jejej
  pos re k tinc ganas k tornis d vacances i penjis + capis ok?

  ~~Gemma~~

  PD: on vas d vacances¿¿ pq ncara stas a Escocia oi¿ • Avatarrodlel14Enviat el 07/04/2009 a les 12:25:55
  #18516He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola!

  Sabeu (Agatha i Ginny Lovegood, les dues), m'he rellegit la fanfic, bàsicament perquè em fallava una mica la memòria (tampoc és que tingui alzheimer xDxD), i quan he llegit el comentari final després de lo del Gran Germà (tema que has deixat massa de banda, pensava que seria més important), mencionés en un parèntesi de gairebé tres línies en què em deies (a mi expressament, doncs hi ha el meu nom just al principi del parèntesi) que en Tom Nicholson sortiria més, però no seria el malvado destructor asesino que intentaria volar el castell pels aires. Però el comentari de la ginny lovegood m'hi ha fet pensar, i ja tenia la sospita del teu precís comentari. Una de les característiques principals dels nens i dels adolescents és dur la contrària. Per tant, si no utilitzes un sistema de psicologia inversa, dient-me que el Nicholson és el malvat número uno, realment creuré que si que ho és. Dient-me que és un bon jan només has aconseguit fer-me sospitar una cosa que, gràcies al comentari (3 comentaris, de fet) de la ginny lovegood he acabat de definir. En Tom Nicholson té, i aquí reafirmo el que ja ha suposat la ginny lovegood, algun afer amb els vlads, potser fins i tot n'és un alt càrrec. Ho dic perquè en el comentari final del capítol del Gran Germà, també dius que em tregui la idea del cap de que ell és el mandamás del grup. Torno a dir que les hormones d'un ser humà en el desenvolupament de canvi entre la infància i l'edat adulta (o adolescència) fan dur la contrària.

  I com ja he dit, m'encanta dur la contrària, i el fet de veure el meu nom en un capítol no escrit per la Agatha m'ha fet pensar molt.
  Primerament dir que no estic d'acord amb lo del somni. Podria ser tant real com imaginari o mental. Recordant les èpoques del Harry, els somnis que tenia sobre en Voldy eren molt reals, però només passaven perquè hi havia un vincle molt fort entre les dues ments. Si ens centréssim en la possibilitat que el zúrich té un poder mental suficientment desenvolupat, podria haver transmès des de certa distància (tampoc dic des de quilòmetres) una imatge del propi ser.

  I pel que fa al missatge, el podria haver dut algun ser com un mussol, no calia que fos a dos llocs alhora. Per tant tampoc li caldria un reculatemps. Ara bé, tens tota la raó en el fet que no caldria que fos l'oracle. Si hi estigués emparentada hauria tingut la possibilitat de, fent servir màgia, aconseguir que li digués coses sobre la relíquia. O podria també estar emparentada amb la família Anastassakis. No em trobo gairebé, potser plego. Ja seguiré demà, d'acord?

  Enric • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 07/04/2009 a les 15:01:38
  #18517He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  uff! aviam, m'he quedat amb ganes de mes!

  Es flipan! jo quan llegeixo aquesta ff estic en un altre mon! xD

  Ha sigut un capitol mooolt emocionant!! I ara el Malfoy es vol enterar de tot, pero potser els pot ajudar, nunca se sabe! :P

  Val, jo crec ke quan el Harry parla per telefon am en Ron es refereixen a en James, Perque lo de la seva relacio, que si no es gaire bona en aquell moment i noseque. Bno axo!

  Per fi has reconciliat Harry i James! ^^ ja en tenia ganes jeje! i jo vull mes Alice-James!! juju!!

  Bravo per l'oracle, esta en tot eeh! i molt exacte, si senyor. Pero jo tmbe crec que l'Agatha McGonagall tingui algo a veure ehh... bno ja i pensarem! :P

  bones vacancees!!  

  PD: no ens has donat el titol del proxim capi! ;)
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/04/2009 a les 17:04:06
  #18520He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Totes les meves teories ja te les vaig donar, i com que no m'he connectat fins ara no he continuat llegint res més. Quan tingui alguna cosa ja t'ho diré. Jo també crec que la bèstia que ha somiat en James és un zúrich...

  El capítol genial, com no...

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarginny loovegodEnviat el 07/04/2009 a les 19:42:49
  #18521He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  A veure, realment m'explico tan malament?

  en això que el rodlel  ha dit de que a l'aghata  no li caldria ser a 2 llocs alhora, no em referia a portar la carta. em referia a que quan ell va preguntar allò de que si l'aghata havia faltat durant el curs, tu li vas dir que no. en allò de ser a 2 llocs alhora m'estava referint a quan la geena va sentir la profecia per 1a vegada. l'aghata era a l'escola i no podia ser l'oracle. crec que sí que té un reculatemps perquè... a veure, com dir- ho sense ficar la pota... vale, crec que sé com fer- ho. ho sé per un comentari que va fer la marta_ginny, el qual va ser esborrat pk s'acostava molt a la reposta. jo el vaig llegir, però només m'enrecordo d'una cosa. i aquella cosa era *** ***** *** *****. per tant, si no era exactament allò, la resposta és que té un reculatemps.(crec)  

  tot i que segueixo pensant, ni idea del perquè, que l'aghata i l'oracle no estan emparentades. podria ser que es coneguessin però no crec que siguin parentes. a +, això k ell ha dit al 1er comentari que ha fet de k l'oracle tenia prohibit de dir res sobre la relíquia a ningú que no fos descendent de la Sra Anastassakis és veriat, però la geena va dir que es podia confiar en els altres magatotis, així que l'oracle va dir tot el que sabia.

  això de portar la contrària no em sembla una bona idea.pot ser que el tom estigués relacionat amb els vlads o fins i tot en fos el cap( siusplau, que no ho sigui, amb lo bé que m'havia caigut =P) però no ho crec, ja que no sé com s'ho faria per tenir una vida normal a hogwarts sense, matar(a la seva manera)ningú. també és pk en l'últim comentari que em vas deixar a l'altre capítol deia que el tom no apareixeria fins ben bé uns quants capis. a +, ja vaig dir que va ser un somni. a mi em passa molt que quan tinc un somni, llegeixo un llibre o miro una peli hi penso massa i passen unes coses... posem per exemple el dia que em vaig acabar "l'emperadriu del eteris", de laura gallego garcía: al cap d'una estona vaig veure en una taca de la paret  a la bipa i l'aer (els protagonistes) en l'escena final. S'hi podia distingir fins i tot la roba que portaven en l'escena! conclusió: no em feu cas.

  en lo del somni del james... podria ser veritat lo dels poders mentals, però jo no crec que la finestra l'hagi obert l'albus.

  sé que aquest comentari no anava massa dirigit a tu, aghata, pero li havia de dir, i de passada, faig teoiries.

  (ara sí) això és especialment per l'aghata: sé que això potser és demanar massa, però, ehem.... el paris també m'havia caigut molt bé. i si realment és tan guapo com diu l'alice... XD és broma. però quan el faràs sortir?

  i això, especialment pel rodlel: Millora't! has dit que no et trobaves bé oi? doncs millora't, que m'encanta llegir les teves teories, són molt interessants! a mi m'agraden i m'nspiren per fer-ne jo!!! i.... no és culpa meva que justament quan clico el botó "D'enviar" m'adono de k m'he descuidat una cosa!crec.

  wenu, dew!!!!

           &n bsp;             ;            &n bsp;     *Laura*
 • myre_ginnyEnviat el 09/04/2009 a les 21:53:28
  #18534

  wolaaasss!

  llegeixo i comnto dsde lluny d ksa osigui k nu tin gaire tems

  el capitol ma agrdat mol, molta accio i molta poo!!  jeje

  un peto!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/04/2009 a les 23:33:42
  #18536He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Holaaa! ja he tornat. A veure, faré un comentari general sobre tot el que he llegit perquè si em poso persona  persona aquesta vegada no acabaré mai.

  Comencem per l'Agatha McGonagall, que sembla ser el protagonista preferit. De moment, la que va més ben encaminada és la marta_ginny, perquè no solament es va adonar d'una cosa molt important, després va publicar un altre missatge (que vaig esborrar de seguida) que em va fer estremir de por, no la va encertar, però s'assembla, tant, tant, tant! De fet, algunes de les coses que heu dit el rodlel14 i la ginny lovegood també van pel món camí, o són completament correctes, però d'altres no, algunes ni se li acosten (no diré quines són quines perquè no vull que descobriu el pastel abans d'hora XD).

  Més. El Tom. Aviam, oblideu-vos d'ell. Bàsicament me'l vaig inventar perquè necessitava una persona més a l'equip de quidditch i volia donar un toc d'humor a la fanfic, però us juro i us perjuro que per molt que s'assembli físicament al clad ros, no té res a veure amb ell. El Tom és bon nano. I rodlel, si tens ganes de portar la contrària tu mateix, però ja et dic que per aquí no aniràs a parar enlloc.

  Vale, ginny lovegood, em tens flipada que no només et tornis a llegir la fanfic sinó que a més a més hi somiis! Jolin, és que no ho faig ni jo! Pel que fa a les teves preguntes, a vveure, que això si que ho vull aclarir: 1) ataquen els de l'Orde xk saben que són la gent que està sempre al peu del canó per aturar als malvats i volen acabar amb ells abans de començar. De moment, però no hi ha hagut sort. 2) Sí, es posa una mica protector però... no sospita massa del James. Si t'hi has fixat, es posava molt més protector quan l'Alice estava amb el Paris que no pas ara. 3) El dia de Nadal no es pot tancar la Marmita Foradada i algú s'hi havia de quedar. No crec que el Neville hagués "deixat venir" els seus fills, més aviat hi van anar de totes totes, ja saps com són ;) 4) Vol dir que si tenen els fills del Harry saben que el Harry farà qualsevol cosa que li demanin per salvar-los. 5) El James fa passar primer el Kreacher perquè sap que si no l'obliga donrà la vida per ells, i tampoc no vol això. El fa passar el primer perquè sí, perquè el James és guai ^^.

  Més coses: la bèstia d'ulls grocs. A veure, podria ser un somni, però fixeu-vos que la finestra era oberta. Hauria pogut entrar alguna cosa.

  La persona aqui es refereix el Harry: sí és el James, com molts ja heu deduït. En primer lloc, el James no se n'adona xk no està acostumat que el seu pare conti amb ell x les bones a no ser que el necessiti desesperadamtn. A més a més, necessitem que sigui ell per poder saber d'una vegada què coi ha passat a Gringotts (que és el tema del proper capítol).

  El Paris. Tornarà a sortir, oh i tant que sí. APROFITO PER RECORDAR QUE EN UN PRINCIPI A L'ALICE LI AGRADAVA EL PARIS. Aquest noi a tots ens cau molt bé, però... ens podria donar alguns maldecaps? Tot és possible, senyors...!

  Els atacs i els robatoris, ja us ho dic: sí, hi està relacionat. I hi estan ficats els vlads, els demèntors, el zúrichs i tot la pesca!

  Aclariment: els noms de Vlads i Zurichs no me'ls he tret de la màniga Zúrich és una ciutat alemanya el nom del qual m'encanta i vaig aprofitar per batejar un clan. Vlad és el diminutiu de Vladimir, el nom del Comte Dràcula, el vampir més famós. Com que els vlads són fills de vampirs, em va semblar un nom força adient.

  No sé qui m'ho ha preguntat però he estat de vacances a Maçanet de Cabrenys ;) I ja no sóc a Escòcia, vaig tornar fa un parell de mesos

  Ah, i teniu raó, em vaig deixar el nom provisional del proper capítol:

  17- EL ROBATORI DE GRINGOTTS

  Apa, a seguir comentant!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 10/04/2009 a les 00:04:55
  #18537He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  jooooooo, no pots donar ni una pisteta amb lo de què hem encertat el rodlel14 i jo? vaaaaa!

  ja has tornat? que waiii!!!(k wai per mi pk això vol dir que hi haurà caítol dintre de poc) què tal t'ha anat? espero que genial!

  a veure... el tom. si ja deia jo que era un somni! tot i que era molt realista... Amb això del somni no et quedis tan flipada pk no és precisament l'únic que he tingut... buff si n'he tingut... i son molt guais!! després em donen molt en què pensar...

  vale, gràcies per les respostes! 

  lo de la bèstia d'ulls grocs... podria ser un
 • Avatarginny loovegodEnviat el 10/04/2009 a les 00:33:15
  #18538He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  jooooooo, no pots donar ni una pisteta amb lo de què hem encertat el rodlel14 i jo? vaaaaa!

  ja has tornat? que waiii!!!(k wai per mi pk això vol dir que hi haurà caítol dintre de poc) què tal t'ha anat? espero que genial!

  a veure... el tom. si ja deia jo que era un somni! tot i que era molt realista... Amb això del somni no et quedis tan flipada pk no és precisament l'únic que he tingut... buff si n'he tingut... i son molt guais!! després em donen molt en què pensar...

  vale, gràcies per les respostes! 

  lo de la bèstia d'ulls grocs... podria ser un que zúrich hagués entrat per la finestra que l'al havia obert i s'hagués amagat esperant el moment indicat?

  Em sembla que lo del paris, que poratrà maldecaps, es refereix a la gelosia del james.

  els robatoris... hi aniré pensant, però en principi és el que jo havia dit, oi?

   oh, merda. ja em torna a passar. vull dir una cosa + però no recordo k és. en fi... ja ho escriuré quan em vingui al cap, al cap i a la fi son + comentaris!

        &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            *Laura*
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 10/04/2009 a les 01:03:19
  #18539He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  No, no us donaré cap més pista de l'Agatha fora de la fanfic, perquè ja heu anat descobrint més del que em proposava. Crec que hauria hagut de deixar que sabessiu menys d'ells. Sí, crec que ha de sortir menys.

  Lo dels somnis ho trobo molt guai!

  I sí, segurament publicaré capítol nou abans de dilluns, perquè ja tinc el capítol escrit (aquestes vacances he fet feina) però em sembla que encara esperaré una mica perquè encara hi ha molta gent que no ha comentat i no vull anar acumulant capítols XD)
 • Avatarginny loovegodEnviat el 10/04/2009 a les 03:48:39
  #18541He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  No n'estic molt segura, però em sembla que el que no recordava i que havia d'escriure eren aquestes preguntes:

  - els regals de l'oracle els serviran per descobrir algun misteri o només són per fer bonic?

  - El James, L'al i aquests, sabran algo sobre les relíquies de la mort algun dia?

  - Què ha passat amb l'apol·lo? (em refereixo a k ja no surt)

  - Al final, quin és el patronus de l'alice? deies que pel color no se sabia, pero...

  En lo dels somnis... ja, wenu, en tinc alguns... mira, ara mateix en recordo un de molt estrany: eren els magatotis, k tenien superpoders(l'alice corria molt ràpid, el frank podia volar, la geena controlava eñ foc i el james tenia una força impressionant) i per a trobar les pistes de les relíquies havien d'anar a un centre comercial que ocupava l'espai d'un poble petit. ja veus, tinc somnis raritus raritus XD.
 • Avatarrodlel14Enviat el 10/04/2009 a les 12:56:02
  #18542He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola. Mireu, porto uns quants dies malalt, i encara que ja em trobo millor estic convalescent, així que aniré al gra.

  Lo de les dates en què faltava no era per res sobre l'Oracle. Els robatoris també són vitals, i em va fer pensar que l'Agatha hi podria estar involucrada. Però ja em va respondre que no havia faltat, per tant, si no és, com heu dit, que tenia un reculatemps (que trobo d'un funcionament massa simple, poc precís i una mica perillós, ja ho explicaré un altre dia), no podria ser alhora a Hogwarts i a Gringotts.

  No és que m'agradi dur la contrària, potser vaig exagerar i em vaig expressar malament.
  1. El fet de veure un parèntesi de gairebé tres línies en què es nega una cosa fa malpensar, però aixo no vol dir que sigui necessàriament el malo malo!
  2. Que el zúrich pogués tenir un poder mental no significa que realment asseguri que el té. Ja ho dic, jo, que també podria ser real!!!

  I anem a lo que podria ser veritat i lo que no, una mica resumides i sense el raonament(si voleu el raonament busqueu-lo acomentaris anteriors):
  1. La Agatha i la Oracle són la mateixa persona, són família propera o bé són "molt bones amigues".
  2. Els missatges vénen d'algun lloc més proper que Grècia, potser de Londres o de Hogwarts.
  3. L'animal dels ulls grocs gegantins és un zúrich.
  4. El Tom és dolent. Aquesta crec que la descarto. (Remarco CREC, no ho asseguro pas!)
  5. El zúrich pot ser imaginari i només un somni, o bé realment ha entrat per la finestra.
  I ja està. Ara diré, simplement, que que les tres primeres (1, 2 i 3, se sobreentén) són certes. Les altres dues venen d'un raonament que es basa en el simple fet de dur la contrària, així que no tenen ningun raonament justificat.
  Ah, alerta! El primer punt (1), tampoc és massa segur. Està ben justificat però podria ser que la Agatha els hagués espiat, o bé que hagués forçat l'Oracle a parlar. I també podria ser que hagués llegit la ment a algun dels magatotis, com al Frank quan estan amb lo dels impostorus. Això també seria possible, i per aquesta raó no hauria pogut ajudar a la Alice.

  Enric

  Vols dir que en Frank no se n'ha adonat. Bé, si ni tan sols se n'ha adonat l'Alice!! • Avatarrodlel14Enviat el 10/04/2009 a les 13:02:27
  #18543He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ah, i en Paris mai m'ha caigut bé!
  Espero que el facis sortir com a víctima del vlad aquell, el rosset asesino.

  Enric • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 10/04/2009 a les 14:20:34
  #18545He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  ginny lovegood: sí, esl regals de la relíquia sí que serviran , sí, sí, sí, però una mica més endavant. l'Apol·lo representa que el cuida el Hagrid, perquè és molt gran i l'Alice no el pot tenir a l'habitació, i com que és molt malcarat, tampoc a la sala comuna. Anirà sortint de tent en tant, per això. El James i l'albus sí que acabaran saben de les relíquies de la mort, però mooooooolt més endavant, tinc pensat que passin coses. I el patronus de l'Alice, és un falí però encara no se sap què és pel color. Se sabrà. I perquè se sàpiga vol dir que passarà una cosa que ara mateix està a l'aire. Sobre el somni.... no coments XD.

  rodlel14: Dius que les afirmacions 1, 2 i 3 són les que et semblen que són certes. Doncs, bé, estimat rodlel, t'he de dir que només és veritat una de les tres. Apa, aquí ho deixo, no vull donar més pistes. I com que no et cau bé el Paris? Si és sípermaco! I el penso matar x les bones! A la Geena ja li vaig matar la mare, només falta que ara li mati al germà, home! 
 • AvatarullalEnviat el 09/09/2009 a les 01:00:16
  #19606He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  ostres en malfoy si que ha cambiat desde les reliquies de la mort. ja ja jaajajajajajaaj

  bueno ara ja estan en paus no? vui dir que tots s'han salvat la vida un a l'altre no? jajajaj

  bueno es que no m'acostumo a no poder odiar-lo? mes jajajajajajaaj
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:11:25
  #26333He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Què passa? Que en Harry és com un nen i continua enfadat, pel que veig, oi?

  Vaja, l'Albus és una mica bocamoll... Bé, senyal que té ganes d'explicar coses als seus pare.

  A veure, és clar que no es refereix a en Malfoy, sinó a en James!

  Mmm L'Agatha podria ser animàgic?

  En Malfoy no havia tingut un accident o no-sé-què??? Devies voler dir Draco, no Lucius, oi? M'agrada que els convidi a dinar.

  L'Agatha va al psicòleg?

  A mi això de «si agafem els nens, agafem els Potter» em fa pensar que compleixen ordres d'algú altre, d'algun superior seu.

  Això que diu la ginny loovegood de l'Agatha (que té un reculatemps)... No crec que sia això, però m'ha recordat aquella teoria que em vas comentar de Ron-Dumbledore ;) Em va agradar molt.

  L'Agatha dieu que és de la família dels Anastasakis??? Bé, de fet no en sabem el cognom de mare... Mmm... I si... No cal que l'Oracle i l'Agatha fossin la mateixa persona, només que enviï les cartes l'Agatha amb el mateix estil que l'Oracle, no?

  I jo que em pensava que el títol ens parlava d'un capítol assossegat i tranquil... Renoi! I quines sorpreses!

  En rodlel14 insinua que l'Agatha llegeix la ment? De les tres teories seves, dius que una és certa... Jo diria que és la segona: perquè crec que les cartes de l'Oracle, com he dit adés, les escriu l'Agatha fent-se passar per ella.

  Aquest comentari ha estat curtet (comparat amb les bíblies que t'he escrit en els últims comentaris...), suposo que perquè he estat massa pendent: hi havia molta acció! De debò que tot allò dels vlads i la batalla ha estat genial. M'ha agradat molt! Et felicito!

  Antares

  PD: Jo posaria canyella a tot arreu! ;P
 • irinawatson06Enviat el 05/09/2017 a les 13:27:49
  #27158

  No recordo l'altre cop on en James havia conjurat el patronus però m'ha agradat que sigui un lleó.

  També m'ha agradat l'ànima caritativa de'n Draco... a veure com els hi va el dinar...