L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 15: Frustracions i decisions
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 30/03/2009 a les 12:26:11
Última modificació 30/03/2009 a les 12:26:11
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 15: Frustracions i decisions

Hola!

Avui capítol, i amb només una setmana de temps (ésque vaig acabar exàmens dijous i ara ja estic de vacances, o sigui que no tenia feina a fer i he pogut escriure ;)  )

Bé, gent, primer de tot MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOTS ELS COMENTARIS que vau deixar a l'últim capítol. Sé que és increïble, però he arribat per primera vegada a la història dels meus fics a la gran suma de 30 comentaris!!!

No cal que digui com de contenta estic. Per això us recompenso amb un capítol molt abans d'hora i, si hi ha sort i aquest cop va igual de bé, potser n'hi ha un altre per la setmana que ve, però no prometo res.

Bé, doncs, moltes gràcies de nou, i som-hi un altre cop amb l'Exèrcit de la McGonagall!


15- Frustracions i decisions

 

El dilluns després de la seva entrada a la sala comuna d'Slytherin, el Clan de Magatotis estava assegut a última fila de l'aula d'Història de la Màgia, escoltant la xerrameca del professor. Bàsicament, l'única persona que acostumava a prestar atenció a aquella classe era la Geena, a qui l'encantava la matèria i, a base d'intentar esbrinar coses sobre la relíquia, probablement ja sabia més dades que fins i tot el professor Binns. Aquell dia, però, no estava per prendre apunts. La seva única esperança de trobar alguna cosa a la sala comuna d'Slytherin se n'havia anat en orris i tornaven a estar com al principi.

—No pateixis, Gee —intentava animar-la el Frank—, segur que la propera vegada que anem a ca l'Alfred se'ns acut alguna cosa amb els rondadors...

—Què se'ns ha d'acudir... —va dir la Geena, passant-se les mans per la cara.

—Va, home, tingueu una mica d'esperança... —va fer el James, quan un avió de paper li va tocar el cap. Va veure que el Romeo Montague li feia una miradeta des de l'altra punta de la classe, i va obrir l'avió de paper per a veure què hi posava:

 

Quant de temps creus que durarà el teu pare, al càrrec? Cada vegada se li escapen més coses de les mans eh? Vigila que no perdi la feina i hàgiu d'acabar vivint sota un pont...

 

De què parlava el Montague? Què havia passat, ara? El James es va tombar cap a l'Alice. Des del dia que... que havia passat allò al lavabo, que no s'havien dirigit la paraula directament.

—Mmm... Alice? —va fer, tímidament—. Que has llegir el Profètic, aquest matí?

—No... —va contestar l'Alice, obrint la seva motxilla i traient un diari—, no m'ha donat temps, però el tinc aquí...

Vigilant de no tocar-la, el James li va agafar el diari i el va obrir per la primera plana. Ja no li va caldre buscar més.

 

ROBATORI A GRINGOTTS, PER VARIAR

Per Rita Skeeter, enviada especial

 

Ahir, dia 6 de desembre, vam rebre a la redacció la notícia d'un nou robatori al banc dels bruixots. Pels qui no ho recordin, ja en van dos en el que portem d'any.

N'hi ha que diran que és el primer, que el que va passar a l'agost no va ser més que un intent de robatori, però el cas és que fonts fidels ens han informat de rumors que diuen que realment els lladres sí que es van endur el contingut de la cambra de seguretat. El fet que el conegut "lloc més segur del món" hagi estat víctima de dos robatoris comença a ser preocupant. I encara ho és més el fet que la Unitat d'Aurors hagi perdut el rastre del lladres en ambdós casos.

«Estem treballant nit i dia per seguir-los la pista», és tot el que ens sap dir Harry Potter, cap del Departament d'Aurors, «però aquestes coses són lentes i requereixen el seu temps. Segurament d'aquí a poc ja els haurem arrestat». No cal que ens estalviem de comentar que aquestes mateixes declaracions són les que va fer quan va tenir lloc el robatori d'agost i que, evidentment, encara no han localitzat els lladres.

Com ha de respondre la comunitat màgica davant d'aquesta manca d'interès i d'eficiència per part dels Aurors? Com ens hem de sentir segurs quan sabem del cert que el carrer és ple de criminals plens de recursos que les nostres forces de seguretat són incapaces de detenir? Esperem que el senyor Conseller prengui les mesures necessàries pel que fa aquest tema i desitgem que es prengui seriosament el nostre consell de fer dimitir el Cap del Departament d'Aurors, perquè potser per aquests temes no és cap "elegit".

 

—Un altre cop? —va fer l'Alice, que també havia estat llegint la notícia alhora que el James.

—I com han esbrinat que el robatori d'agost va ser realment un robatori i no un simple intent? —va voler saber el James.

—Vinga a robar, vinga a robar... —es va exasperar la Geena—. Qualsevol d'aquestes coses que han robat podria ser la relíquia! L'han de robar durant aquest segle, recordeu? Ho deia la profecia. I nosaltres aquí, perdent el temps, res del que fem sembla dur-nos enlloc!

—Gee, tranquil·litza't —li va recomanar l'Alice—, de posar-nos nerviosos no en traurem res.

—Ja, però resulta que la meva feina és fer públic el secret de la relíquia quan la robin! I resulta que ni tan sols no tenim pistes de saber què és.

—Les trobarem —a fer el Frank, amb un to de veu molt més assossegat—. No et preocupis, que les trobarem. T'ho prometo. Ara recollim i anem a Criança de Cratures Màgiques, que el Hagrid ja ens deu estar esperant amb els cucbruts...

 

*   *   *

 

Quan va sortir de la classe de Transfiguració, l'Andrea va dir als seus amics que ja es veurien a l'hora de sopar i se'n va anar tota sola cap a la mussolerissa. Quan hi va arribar, el l'ocell més majestuós de tots va volar i se li va posar a l'espatlla. No era un mussol, era una àliga imperial i havia estat el seu regal d'aniversari que li havien fet els seus pares l'any anterior. Ella era una princesa i els seus pares s'havien gastat una fortuna per a assegurar-se que seva filla tenia la millor mascota de tota l'escola, no fos cas.

Va treure's de la motxilla una carta que havia estat escrivint a Transfiguració, i la va lligar a la poteta de l'ocellot. Ni tan sols sabia per què insistia tant en convèncer el seu pare, sabia del cert que per allà no hi tenia res a fer... però, per altra banda, la McGonagall semblava haver-se oblidat completament del tema. No la culpava, ja tenia prou feina, la pobra, i tot que aquell any havia nombrat el Neville subdirector, li costava molt delegar-li la feina.

Es va quedar a l'ampit de la finestra de la mussolerissa observant com la seva àliga alçava el vol i s'allunyava pel cel fins que no va ser més que un puntet a l'horitzó.

—Envies una carta a casa? —va preguntar una veu darrere seu. L'Andrea es va girar a veure qui era. Ah, l'Agatha McGonagall.

—Sí —va contestar.

—La meva tia ens va comunicar l'altre dia a tot el professorat que et cases a l'abril —va explicar-li, tot posant-se al seu costat, recolzada a l'ampit de la finestra—. Com ho portes?

L'Andrea es va encongir d'espatlles.

—També em va comentar que li havies demanat ajuda —va seguir l'Agatha—, perquè havia estat advocada i tal —l'Andrea va assentir—. Però ella està una mica ocupada i... bé, la veritat és que m'he pres la llibertat d'investigar unes quantes cosetes sobre les costums dels matrimonis dels emirats àrabs i això...

—De debò? —es va sorprendre l'Andrea—. I... ha trobat alguna cosa?

—Bé... —va fer l'Agatha McGonagall—, sssí, però tot de depèn de fins a quin punt vols evitar aquest matrimoni, i a costa de què...

—Faria el que fos —va sentenciar l'Andrea.

—Encara que això comportés arruïnar la teva reputació i no tornar-te a parlar amb cap dels membres de la teva família? O que et repudiessin, senzillament?

L'Andrea s'ho va pensar una mica. Allò segurament voldria dir fer-ne alguna de grossa. Segurament hauria de marxar de casa. Estaria disposada a fer-ho? Els seus pares ja n'hi havien fotut algunes de grosses, també. Havien arruïnat el seu futur com a reina i l'havien volgut prometre amb un emirat àrab aquell mateix any, cosa que significaria sacrificar els seus estudis i el seu futur dins el món de la màgia. Aquell era el món al que pertanyia. Estava disposada a renunciar-hi? O estava més disposada a perdre una família que mai no havia estat per ella i buscar-se la vida?

—El que sigui —va repetir amb fermesa.

L'Agatha va assentir.

—Els emirats àrabs s'han d'assegurar que les seves dones siguin verges. En la seva cultura, seria una gran deshonra si no ho fossin. Si s'assabentessin que no ho ets, no t'hi podries casar.

—Però sí que ho sóc —va fer l'Andrea.

—Ja, però ells podrien pensar el contrari —va dir l'Agatha—. Imagina... imagina que s'esbombés el rumor que no ho ets. Un escàndol d'aquests no el passa per alt la premsa del cor. Una princesa compromesa de només tretze anys muntant un escàndol d'aquest tipus amb un noi que no és el seu promès. Series la portada de totes les revistes. Se n'assabentarien tots.

—Però hi hauria d'haver probes, d'això no? Ho hauré de fer de veritat? —es va escandalitzar l'Andrea.

—Per a què serveixen els muntatges? —va riure l'Agatha—. Això sí, t'hauries d'assegurar que s'ho empassés tothom. Seria fàcil si disposessis d'algunes fotos...

—Els meus pares em desheretaran.

—A això és al que em referia —va assentir l'Agatha—. És l'única sortida que hi veig. Fins on estàs disposada a arribar ja és cosa teva. Bé, pensa-hi. Tinc contactes amb una revista muggle. Si al final decideixes tirar-ho endavant, només m'ho has de dir, que jo ja els faria arribar les fotos.

L'Andrea va assentir, pensarosa.

—Bé, si et decideixes, ja saps on és el meu despatx —va dir l'Agatha després, tot encaminant-se cap a la sortida de la mussolerissa—. Ens veiem dimecres a classe.

L'Andrea es va quedar mirant l'infinit. Era una pla factible però... havia de demanar molts favors a molts amics. Per començar, a algun dels nois, que hauria d'estar disposat a ser portada de revista en aquella situació. L'Albus s'escandalitzaria i el Lorcan se li posaria a riure a la cara. L'únic a qui seria possible convèncer perquè sortís en una fotografia despullat i en una situació íntima potser seria el Charlie... Potser el James o el Frank també estarien disposats a ajudar-la, però no volia implicar més còmplices en aquell merder, i molt menys als magatotis.

I allò no era el pitjor. No podria tornar més a casa. Quina cara faria, la Rose, quan li demanés si a partir de llavors podia viure a casa seva?

 

*   *   *

 

L'Andrea, però, encara tenia molt en què pensar i no va dir res als seus amics sobre el tema. L'endemà, sortint de classe d'encanteris, un cop van haver convençut a l'Aberforth Dumbledore que no era un mico i que no hi havia cap necessitat de quedar-se penjat del llum del sostre llançant cacauets als alumnes, els set companys de segon de Gryffindor van anar cap a la Sala de la Necessitat i van començar a preparar les coses per la sessió.

I poca broma, perquè això volia dir posar-se a les ordres del sonat de l'Albus i empastifar tot el terra de símbols rúnics fets amb guix, encendre una foguera a la llar de foc,  omplir-ho tot de veles, posar música de clausura i vestir-se amb unes túniques blanques amb caputxa que els feia portar a tots perquè deia que així quedava tot més místic. Quan van arribar els de tercer, ja no quedava gaire per fer i van poder posar-se al tema de seguida.

Com sempre, van fer tots una rotllana al voltant del cercle místic i, al mig, s'hi va col·locar l'Albus, és a dir, el Gran Mestre Suprem, com ell feia que l'anomenessin.

—Crido a l'ordre a l'Únic i Suprem Exèrcit de la McGonagall —va entonar el Gran Mestre Suprem—. Està sellada la Porta del Coneixement que l'Ignorant No Ha de Traspassar, Germà Greenwick?

—I tant. Encallada i tot, està —va fer el Charlie—. És per la humitat. La setmana que ve portaré una llima i estarà arregladeta en tres i no res...

—Molt bé, molt bé —el va interrompre el Gran Mestre Suprem—. Amb un simple "sí" n'hi havia prou. S'ha dibuixat bé el triple cercle?

—De puta mare, s'ha dibuixat —va fer l'Alice.

—Germana Longbottom, t'agrairia una mica més de respecte —va fer el Gran Mestre Suprem—, són nets els Miralls de la Veritat Segura? Ah, perfecte. I algú s'ha molestat a encendre la Flama de la Puresa? Tu? Molt bé. Estan totes les finestres tancades amb els Cordons Rojos de l'Intel·lecte? Sí? Molt bé, doncs ara podem prosseguir —alguns dels presents ja canviaven el pes de cama, del cansament—. Aquí estem l'Exèrcit de la McGonagall, una societat secreta que es reuneix des de temps immemorials...

—Des de novembre —va aportar el Lorcan.

L'Albus va fer un sospir sota la caputxa. Tenia la sensació que els altres no acabaven d'entrar a l'esperit de l'assumpte. Va decidir fer veure que no ho havia sentit.

—...una societat secreta que es reuneix des de temps immemorials per seguir les lleis del Bé i ser els servidors de la Veritat i la Justícia, seguidors de l'antic Exèrcit del Dumbledore i protectors de la Vida i la Innocència. I ara li passo el torn de paraula al Germà Potter.

—Merci, xato —va fer el James, i va ocupar el seu lloc. El va parlar amb un to de veu molt més normal—. A veure. L'últim dia ens vam quedar a l'encanteri desarmador, vam quedar que tots el practicaríem de deures. Molt bé doncs, ens col·locarem el parelles i veurem els progressos que hem fet. Després us ensenyarem l'encanteri petrificant i, potser ens dóna temps de fer una mica de teoria sobre l'impediment jynx, però no ho sabem segur perquè després nosaltres hem d'anar a sopar aviat perquè aquest vespre tenim Astronomia.

La sessió va anar prou bé. Tots semblaven haver practicat força l'encanteri desarmador i el feien amb prou manya. Al cap de mitja hora ja s'havien posat tots a treballar amb el petrificant, mentre els magatotis anaven d'una banda a l'altra corregint les empunyadures de les varetes, els moviments, i les flexions a l'hora de dir les paraules màgiques.

Petrificus totalus! —se sentia per tot arreu de la classe.

—Gent, pareu! —va cridar el Frank al cap d'un parell d'hores—. Ha estat prou bé. Aquesta és l'última reunió que fem abans de Nadal... si li sembla bé al Gran Mestre Suprem, més que res perquè només queda una setmana de trimestre i els profes s'emocionen molt amb els treballs. De manera que practiqueu tots aquest sortilegi i ens veiem després de vacances, d'acord?

Així ho van decidir i van marxar tots cap a sopar.

 

*   *   *

 

Era gairebé mitjanit, i tots els alumnes de tercer de Hogwarts eren a la Torre Nord fent astronomia. Els havien repartit telescopis per parelles i estaven practicant per primer cop fer una carta celeste.

Al James li havia tocat l'Alice de parella. Encara no havien tocat el tema del petó, i el James patia per si sortia en qualsevol moment.

—Aniràs a casa, per Nadal? —va preguntar-li l'Alice, casualment.

—Suposo —va fer el James—. Que no hi vaig sempre?

—Sí, però com que ara no et parles amb el teu pare...

L'Alice tenia raó. En tot el que portaven de curs, el seu pare no li havia escrit cap carta, només escrivia de tant en tant a l'Albus. El James només rebia cartes cada setmana de la Lily i, ocasionalment, de la seva mare.

—La veritat és que no hi havia pensat més —va contestar el James—, però tens raó, hi haurà mala maror, a casa meva, aquest Nadal.

—I a més a més amb tot això del segon robatori... —va seguir l'Alice—. Potser et demana ajuda i tot... altres vegades ho ha fet.

—Mira, que el bombin —va contestar el James—. L'última esbroncada que vam tenir vam acabar acusant-nos de a veure qui necessitava a qui abans.

—Doncs jo crec —va dir l'Alice, recalcant l'última paraula—, que et podries empassar una mica l'orgull i mirar d'esbrinar si cap de les dues coses que han robat és la relíquia de la Geena. Ho podries fer per ella, així estaria més tranquil·la...

—O més nerviosa, si ho fos —va puntualitzar el James—. Mira, no li penso anar al darrere llepant-li el cul, si és el que proposes. Ja n'he tingut prou.

Es van quedar una estona treballant en silenci.

—Escolta una altra cosa, James —va tornar a començar l'Alice—, fa un parell de dies que et volia preguntar una cosa... però... mmm... no havia trobat el moment.

Allà va, va pensar el James, agafant aire.

—Et... et... et volia preguntar —va fer l'Alice, concentrada en la seva carta celeste, tot i que es va posar una mica vermella—, et volia preguntar si... allò que va passar l'altre dia... als... mmm...

—Als lavabos? —va fer el James, que preferia evitar-li en tràngol.

—Sí... als lavabos —va repetir l'Alice.

—Ja, perdona, em sap greu —va fer el James amb un somriure innocent—. No... no sé què em va passar, m'acabaves de dir allò que et podies de treure del cap el Montague i... mira... no ho sé, no sé per què ho vaig fer. Ho sento. Mmm... espero que no et molestés...

—No! —va dir de seguida l'Alice, i després es va aclarir el coll i va afegir ràpidament—, vull dir... no. No passa res, no té cap importància...

—Cap importància... —va repetir el James, amb un aire una mica abatut.

—Cap ni una —va fer l'Alice amb un somriure—. Només ho volia aclarir. Tot oblidat, doncs?

—Sí, és clar —va assentir el James amb un altre somriure—. Tot oblidat...

 

*   *   *

 

Aquella mateixa nit, els quatre magatotis van decidir fer una visita extraordinària a ca l'Alfred, perquè tenien coses urgents de què parlar amb els rondadors i s'acostava Nadal i no ho podien deixar per després de vacances.

—Res de res? —va fer el Forcat—. De res?

—Des res de res —va assentir el Frank.

Estaven tots allà asseguts en rotllana, en plan Gabinete de Crisis, amb el posat seriós i les cares llargues.

—Doncs a mi ja no se m'acut res més —va fer el Remus.

—Jo ja no sé quins altres llibres mirar-me —va sospirar la Geena—. Em tornaré a rellegir Hogwarts, la història, però...

—Jo, és que més aviat crec —va dir la Lily—, que ha de ser alguna cosa que tots hàgim vist tants cops que ja hi passem per alt. Alguna cosa que aportés cadascú a l'escola...

—No seran coses que no siguin materials...? —va insinuar el Sirius—. Vull dir que el que aportés Gryffindor fos valor, Ravenclaw intel·ligència, Hufflepuff esforç i Slytherin... mala folla?

—Però això com es podria trobar, i com s'hi poden posar pistes, aquí...? —va voler saber el James.

—Doncs... —va pensar el Sirius—, potser s'ha de buscar el que representa cada cosa... per exemple, la biblioteca podria representar la saviesa... i l'esforç i el treball els podria representar... la cuina, els elfs domèstics!

—Això no sona malament —va fer l'Alice—, però i la mala folla, què? Què hi ha a Hogwarts que representi això?

—El professor McNair... —va fer el Frank, i tots van deixar anar una rialla—. Tampoc no hi ha res que representi el valor... com no sigui el Llac Negre... però no, és una bajanada.

—I els elements? —va exclamar el James—. Com era allò que em vas explicar, Gee? Gryffindor representava el foc, Slytherin l'aigua, Ravenclaw l'aire i Hufflepuff la terra, no?

—Sí... —va assentir la Geena—, què vols dir, per això?

—Pensa, mira! —va exclamar el James tot emocionat—. El Llac Negre és aigua, per Slytherin. De terra... el Bosc Prohibit, sens dubte! L'aire... la mussolerissa!

—I el foc? —va fer el Frank—. Alguna de les llars de foc?

—Per exemple... —va assentir el James—. O potser... hi ha sala de calderes, a Hogwarts?

—Ni idea... —va fer el Remus.

—Bé, sigui com sigui... —va fer el Frank, posant-se dret i anat cap a la marmita plena de Poció de la Mutació que havien preparat. Potser que ens en desfem, d'això, no? No sigui que algun dia algú la trobi i tinguem un disgust...

—No, no la llencis! —va exclamar de sobte el Sirius, i tots se'l van quedar mirant, sorpresos—. Vull dir... que... que la podeu guardar, per si... per si mai us fes falta...

Es va mirar el Forcat i, aquest, va fer un somriure d'enteniment. El Remus també va semblar entendre-ho, però els altres, no.

—Per a què més ens ha de fer falta, la Poció de la Mutació? —va preguntar la Geena.

—Espero —va dir la Lily amb una mirada perspicaç—, que no tingui res a veure amb el tema dels animàgics... —els altres tres es van posar a mirar interessadament una taca d'humitat del sostre— James? —va fer la Lily, referint-se al seu marit— James, mira'm. Cal Poció de la Mutació per esdevenir animàgic?

—Mmm... —va fer el Forcat, tot fent una mirada de disculpa al Sirius—, no ben bé, però... sí que cal una poció derivada d'aquesta...

—Ah, no, de cap manera! —va exclamar la Lily, enfadada—. El meu nét no farà cap d'aquestes barbaritats, s'ha acabat! Desempallegueu-vos ara mateix d'aquesta marmita!

—Però àvia! —va exclamar el James—. Nosaltres volem ser animàgics!

—Doncs si en tens tantes ganes —va renyar-lo la Lily—, t'esperes a ser major d'edat i et registres a la Conselleria, com fa tothom!

—Però si et poden controlar perd tota la gràcia... —va murmurar el Sirius, i la Lily el va fulminar amb la mirada.

—Tu calla! —li va cridar—, vosaltres éreu tots plegats uns degenerats, no vull que segueixin els vostres passos... mira com vau acabar, tots morts de joves!

—Mira qui parla! —va contestar el Sirius—. Miss vida llarga!

I així va ser com els magatotis van aprofitar l'acalorada discussió dels rondadors per amagar la marmita al fons de l'armari i desaparèixer de ca l'Alfred abans que cap dels quatre no se n'adonés.


Ja estàaaaa!

He decidit que a partir d'ara, faré com a les sèries de la tele, que dónen un petit resum del capítol següent de la sèries, però, en comptes d'això, us donaré el títol (NOTA: Els títols són provisionals, més d'una vegada m'ha passat que quan he acabt el capítol m'ha semblat millor un títol diferent, de manera que no em culpeu si després el canvio).

Títol del proper capítol: 15- SORPRESES NADALENQUES

Au, doncs, a comentar tant o més que al capíto anterior, eh???

Petons de pega dolça!

Agatha Black


Llegit 1451 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • gemmaevans AnònimEnviat el 30/03/2009 a les 14:41:24
  #18482

  ola!!! sta mol b, cm sempre!jeje l'andrea fara veure k ia no es verge¿??¿ seria una solucio pro.... kuan lalice li a dit allo dl nadal al james am pensava k li diria d anarlu a passa am ella i el franck!! pensu massa ia u se. si pots fes mes escenes james-alice k magradan mol!! la lily es cm una mica iaguafestes no¿?¿? pq no vol k siguin animagics¿¿? io si k u vull! i el robetori¿?¿ ki son akells k van ataca al Hagrid a lestiu o algu axi¿?¿? wenu, avera am ke ens sorprens la semana k b ( si es k pejes) dew Gemma PD: sorpresas nadalenques? mmmmm... kin tipus d sorpreses¿ • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 30/03/2009 a les 18:19:52
  #18483He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Guaaaaaaaai

  A l'altre capi m'has preguntat si m'ho tornava a llegir tot: la resposta és que sí, no m'hi capficaré molt perquè com molt bé has dit al capi, als professors els encanta posar treballs, i encara més una setmana abans d'acabar el trimestre i el divendres a les 14:30 marxo a Euskadi d'intercanvi, així que fins que no torni...

  I les pistes? Has donat suposicions, però de pista cap.

  Help!

  1 pto

  Marta 3
 • laia.weasley AnònimEnviat el 30/03/2009 a les 18:32:54
  #18484

  Genial!

  Cada dia m'està agradant més, la veritat és que ja me l'havia resumit certa persona que no se n'ha pogut estar(gemmaevans) pero m'ha agradat molt igualment. Quan diu lo de temps immemorials, jejje qin riure.

  I ara a pensar qui ha fet el robatori, que han robat i perquè. Doncs la veritat és que no estic inspirada i no em venen teories interesants, només puc dir que l'Agatha cada dia em fa més mala espina i que crec que ha sigut ella, les altres preguntes poden amb mi, no en tinc ni idea.

  Continua aviat i no em 'desvirginiiis' a l'Andrea x)

  Laiia.
 • Avatarginny loovegodEnviat el 30/03/2009 a les 18:38:59
  #18485He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  O.o capítol nou! jo no me l'esperava fins la setmana k vé!!!k wai!!!!!

  a veure:

  Alice- James: pobre james! s'ha quedat tot moix... i.... Tot oblidat? em sembla k no...

  Andrea: ai pobreta... tot i k trobo k seria massa casualitat k un periodista trobés a l'andrea i un noi allà fent... ehem. No seria suficient unes fotos en k estiguessin al carrer juntets?

  Relíquia geena: la sala de la necessitat no es pot convertir en biblioteca? allà la geena podria trobar- hi coses!

  gee- Frank: "—Les trobarem —a fer el Frank, amb un to de veu molt més assossegat—. No et preocupis, que les trobarem. T'ho prometo". Ai, k munic! (potser m'estic imaginant coses k no són)

  Pròxim capítol: em sembla k ja sé quines són les sorpreses nadalenques: les proves materials! no havien d'arribar al pròxim capítol?

  teories:

  1. ara k m'he llegit el capítol 15 no n'estic tan segura, però... Pk el james i l'alice havien de fer-se el petó als lavabos? no podia ser a la sala comuna o als dormitoris? potser només era perquè l'alic pogués fer gàrgares, pero...

  2. crec k els robatoris els ha fet el/s mateix/os lladre/s, o almenys estàn relacionats.

  wenu dew!

      &nb sp;                         &nb sp;   *laura*
 • Avatarginny loovegodEnviat el 30/03/2009 a les 18:43:29
  #18486He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  a la teoria 1 em refereixo a k potser estàs donant una pista sobre la relíquia... • Avatarrodlel14Enviat el 30/03/2009 a les 19:25:09
  #18489He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Hola!!!! Què tal? Espero que bé!

  L'Agatha està molt rara... no és normal la seva reacció envers la Andrea... vol simular que l'han desvirgat?? Mare de déu!!
  Et puc fer una pregunta? Bé, doncs te la faig, eh?
  La pregunta és... la McGonagall ha tingut alguna absència durant el curs? Fan classe durant els caps de setmana? (Merda, això son dues preguntes xDxD):)

  Havia oblidat completament el tema del robatori!
  Pensant-hi bé, crec que té bastanta importància, pero no tant relacionada amb la relíquia, sinó amb els Vlads i els Zúrichs.

  La "madness" de l'Albus és brutal! No sé pas què s'ha fumat! La veritat, crec que ho estàs portant massa lluny. Això pot acabar donant com a resultat el lio, catàstrofe, cataclisme o com en vulgueu dir, més gros d'Anglaterra i de més enllà.
  Saps, realment trobo que això del petó i de la relació Alice - James té un missatge secundari bastant clar: es necessiten, i es necessiten tant ara com quan es trobin amb algun problema.
  Però no té més importància que això? (se queda en el aire, aviam què respons)

  Una última cosa, això del títol següent... m'ha fet pensar. Avui mateix, fèiem broma amb els companys... i vacil·lant a un noi gras de la classe, hem començat un culebró, on comentàvem que si el noi seguia menjant, potser explotaria. La pregunta quedava suspesa a l'aire, com deixant-la pel pròxim capítol. Però també hem avançat el títol, que era "Boom mortal". Amb una mica d'imaginació pots imaginar-te alguna tonteria com la d'una "canción del verano" hipnòtica, o la del xiclet Boomer, que assassina als que se'l menjen. Però fins i tot el més burro del món, després de la pregunta final, sentint el títol del següent capítol, s'imaginarà que el noi explota. Això es pot aplicar al teu, en molts sentits, basant-se en els dubtes i problemes que han anat apareixent al capítol: podria aplicar-se al tema de les pistes, que n'apareguessin de noves; podria aplicar-se al tema de la Andrea, que cancel·lessin el casament o que es publiqués alguna notícia relacionada amb el tema o, fins i tot, el tema del desvirgament; també es podria fer servir en el tema de l'Albus. En alguna cosa de l'EM, l'Albus en fa alguna de encara més sonada que la majoria; podria usar-se en el tema dels robatoris; en el tema de la relació amistosa-amorosa d'en James i l'Alice... I podria ser més d'una cosa, perquè no diu "Sorpresa nadalenca", sinó "Sorpreses nadalenques", i el subconscient et podria haver fet una jugada sorpresa en què, encara que sense voler, indiquessis que serà un capítol amb molt de suc.

  Ho torno a dir, més que res per educació, i perquè crec que avui m'he passat: PERDÓ PER LA PARRAFADA!!!!!

  Enric • Avatarrodlel14Enviat el 30/03/2009 a les 19:29:00
  #18490He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Ara que m'ho miro... l'últim paràgraf, que se suposava que només era un ràpid comentari sobre el títol, ha acabat ocupant mig comentari!!! :):)
  I veuràs que, a part d'això, no dic gaire res: no es perquè no estigui inspirat ni res d'això, sino que ja ho vaig dir tot al capítol anterior, i lo nou no ocupa més que això!

  Enric • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 30/03/2009 a les 19:39:41
  #18491He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  gemmaevans: guaaaai! Sí, que ho farà veure, sí, l'Andrea, muntarà un bon pollo!Jajaja, doncs hagués estat bé que li hagués proposat, sí, ara que ho dius, però volia deixar les coses entre ells dos en stand-by. Sí, jo tmb la trobo esgarriacries, la Lily (la gran, la germaneta es la polla XD), però sempre se'ns ha donat entendre que ja ho era, així, quan anava  a l'escola. I el robatori... ja ho veureu, ja. Al... proper capítol, no, l'altre ^^

  marta_ginny: uaaa, k vagio molt bé per Euskadi. Caram, quines ganes de tornar-s'ho allegir tot, no? No ho faig ni jo! XD Les pistes vaig dir que les començaria a donar al proper capítol. Aquell iel següent seran força productius.

  laia.weasley: wala, que guai que us agradi tant que us resumiu el capítol quan us veieu de l'emoció que us fa. Caram, caram, m'has alegrat el dia ^^. Lo de l'ALbus, jo m'ho passo pipa, tots alla enfontent-se'n d'ell... XD A l'Andrea no la desvirgaré però ho haurà de fer veure. Aneu sospitant de l'Agatha, aneu sospitant d'ella...

  ginny_lovegood: tot oblidat? ni p'a tras... però s'han quedat tots dos una mica aixi, aixi, xk tots dos pensen que x l'altre no ha significat res... aix! L'andrea... no, no serveix que se'ls vegi xl carrer xk això no vol dir res. No els pillarà capp fotògraf, fara un muntage ella mateixa.  La sala de la necessitat- biblioteca. No, per poder trobar llibres, aquests han d'existir. Iels pocs llibres que parlaven dels Zurichs, tenen les pàgines arracades, i els que parlen dels fundadors tmb són a Hogwarts i ja els ha llegit tot. D'informacio de la relíquia no n'hi ha, per això representava que hi havia la familia Anastassakis. el frank és molt mono. No dic més. Els labavos de Gryffindor no són més que uns labavos. No tenen cap secret. En lo dels lladres ho has acertat. Sí, els dos robatoris els han fet els mateixos.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 30/03/2009 a les 19:54:04
  #18492He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  rodlel14: aviam. Uf. Agafa aire... som-hi. L'Agataha. No sé xk preguntes això de les absències i si es fan classes els caps de setmana, però en principi, que jo sàpiga, l'Agatha no ha faltat mai, i tmpc no hi ha classes els caps de setmana. I si algú ha faltat a calsse, a mi no m'ho han comunicat XD. El robatori... tindrà importància per tot, ja ho veuràs. L'Albus. Sí, se li envà la castanya però només xk va passar per una experiència propera a la mort i ara s'hoi agafa tot amb moltes ganes i esta supermotivat amb això del grup Ultrasecret en plan Hermandad. Però no anirà a més. El James i l'ALice es necessites, és clar que sí, però tmb s'agradn encara no ho vulguin reconèixer. I pel que fa les sorpreses nadalenques... són en plural xk són bàsicament dues però no són cap de les que has posat, i mira que n'has arribat a dir XD.  No passa res x la parrafada, se't perdona x ser tu XD.

  Apa, fins la següent!
 • Avatarrodlel14Enviat el 30/03/2009 a les 21:01:02
  #18493He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Quin gran honor! Un comentari per a mi sol!!! xDxD
  M'imaginava que no seria cap de les que he dit, de sorpreses, perquè he dit bàsicament allò que un bon escriptor de misteri deixaria ben bé per al final. Ja ho veus: està claríssim que en Harry sap coses que no vol dir. I el millor és que la Agatha també les sap. I també les sap l'Oracle. I la gent de la família de la Geena. Això vol dir que... estàn envoltats, tots quatre, de persones que saben la veritat. Serà una veritat tan terrible que porti la mort a la família Anastasakis (no sé com s'escriu), que faci que el Harry amagui coses a la Conselleria, que a la Oracle li agafin atacs de pànic i ganes d'escriure notetes i dibuixets, i que la Agatha es torni cada vegada més rara a marxes forçades?

  Amb ganes de llegir el pròxim capi!!
  Enric • Avatarginny loovegodEnviat el 30/03/2009 a les 21:20:33
  #18494He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  em referia a k la gent pensaria: kina casualitat k un periodista passés per allà just en el moment! potser sospitarien... • myre_ginnyEnviat el 31/03/2009 a les 13:15:30
  #18495

  wow! genial!

  L'Albus esta kda dia mes boig! ara te deliris d grandesa. per fi una solucio x la pobra Andrea, ecara k si o fa aura d perdre tt el contacte am el mon muggle, alla no la voldra ningu dspres. pobre Harry, tan tems snse parla d ell i ara es veu am un atre robatori i k ja ningu confia en ell. per cert, jo vui q es fagin animagics! la Lily es una esgarriacries! James-Alice, mencanta, jeje els dos es pensen k a letre no li importa, pobrets.

  no mesperava k pengesis tan aviat, pro m nalegrooo!

  petonets!

  Myre
 • Avatarginny loovegodEnviat el 01/04/2009 a les 23:04:28
  #18498He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Trobo k l'andrea li hauria de demanar al lorcan aixo de les fotos; ell és l'únic k a vegades li diu andy...(m'estic tornant paranoica amb akestes coses?)

  bé, he revisat l'últim comentari k et vai deixar i crec k no s'entén.axi k:
  avere... si corregués el rumor de k l'andrea no és verge, només caldrien unes fotos amb un noi en k s'estiguéssin fent petons o algu similar, pk la gent pensaria k es amb ell am ki... ja m'entens.
  jo almenys no m'empassaria k donés la casualitat de k un periodista els hagués trobat a qualsevol lloc en plena acció. no pensaria k el muntatge ho ha fet la princesa, pero si k pensaria k ho ha fet el periodista. • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 01/04/2009 a les 23:33:41
  #18499He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  marta_ginny: he esborrat el teu post, xk tot i que això que has dit no és el més essencial sí que ets l'única que comença a anar per bon camí. Ja et dic que no et diré com és exactament que sap totes aquestes coses, però això que saps podria donar moltes paistes als altres, o sigui que són punts només teus ;)

  ginny lovegood: a veure, partim que l'Andrea té 13 anys. Que la vegin pel carrer petonejant-se amb un noi no voldria dir res. Que l'enganxin en plena acció, sí. I jo crec que sí que s'ho empassarien, sobretot pel fet que, per sort en aquest cas, hi ha gent com la Reeta Skeeter, que no té cap probema per col·lar-se a Hogwarts i descobrir coses que ningú altre sap. I el Lorcan... no, el Lorcan no ho faria, potser li té força confiança, però és un noi molt sensat i com molt bé diu l'Andrea, se li riuria a la cara, no es ficaria en un escàndol com aquest. De totes maneres, l'Andrea té força clar a qui li ho hauria de demanar.
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 02/04/2009 a les 21:29:04
  #18500He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Bieeeeeen!

  Llavors no és ben bé el que deia jo però és alguna cosa molt semblant... mmm...ja em trencaré el cap akets 4 dies que em passaré al país basc!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarivi_potterEnviat el 02/04/2009 a les 21:37:50
  #18502He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Hola! Està molt bé el capi, quina sort que l'hagis penjat aquesta setmana! Continuo pensant que a l'Albus se li va molt la castanya amb el Suprem i nosequemés...jaja! L'Alice hauria de ser més llançada, vinga segueix aviat i que ens agradin les sorpreses nadalenques! • Avatarginny loovegodEnviat el 05/04/2009 a les 00:06:08
  #18503He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  x cet, trobo a faltar a l'amic del fred, el tom. M'encanta la seva manera de posar gelosos al James i al Frank...
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 05/04/2009 a les 00:43:28
  #18504He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  ooh!! sta supeer bee! ^^

  em fa molta graciaa el que fa l'albus!

  i jo volia ke l'Alice i en James estiguessin juunts!! jolines! XD

  i ja no se ke pensar de la reliqui, al final tot em sembla possible! :P

  I em sembla molt bona la idea de la mcgonagall per que la andrea no es casi! una mica xunga, pro bno..

  en general molt be, com sempre!!

  segueix aviiaT que el següent capi promeet! ^^

  petoons!
 • Avatarginny loovegodEnviat el 05/04/2009 a les 20:02:58
  #18505He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  com k veig k de moment no dones pistes materials i per tant reflexionar sobre aquestes coses no serveix de molt, he decidit llegir-me la fanfic per 6a vegada(ehm.... es nota molt k soc adicta a akesta web?) i intentar trobar informació i veure si se m'acudia alguna pregunta k em poguessis contestar, k a + de pas hi han + comentaris! i, com k se m'ha acudit una, allà va:

  - se sabrà k és allò k tramaven el ron i el harry a les esquenes del conseller?
 • Avatarginny loovegodEnviat el 05/04/2009 a les 20:05:46
  #18506He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  a x cert, jo de tu no esperaria masses comentaris +, pk la gent es deu conectar cada 2 semtanes per llegir el capi... jo pk miro cada dia si algú ha actualitzat algu, pero...  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 05/04/2009 a les 23:47:34
  #18507He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Laura Malfoy: ja et trobava a faltar! ^^ L'Alice i el James encara n'han de passar moltes, però moltes! Així que no saps de què va la relíquia... bé, millor, d'això es tracta! Merci pel comentari, i a veure si segueixes la teva aviat, ehh? K l'espero amb candeletes!

  ginny lovegood: el Tom segurà sortint, però ara venen les vacances de Nadal, o sigui que encara trigarà ben bé un parell de capítols. 6a vegada que et llegeixes la fanfic? Woooow, m'emociona i tot! ^^ Sí, se sabrà què tramaven el Harry i el Ron, de fet encara ho estan tramant, però és un pla que encara li queda molt per madurar i no se sabrà fins molt, molt més endavant. Però mola que ho recordis! Sí, tens raó, molta gent segur que no veurà aquest capítol fins demà... en fi, ja em trobaré els comentaris a l'altre capítol, suposo, però de totes maneres està molt bé, n'he aconseguit 21! ^^
 • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:10:41
  #26332He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Quan dius Gee, ja sé que et refereixes a la Geena, però inevitablement penso en l'Alice perquè la identifico amb tu.

  L'Agatha!!! A la mussolerissa! I va la tia i es fot en aquesta història del matrimoni! Això és per acostar-se a l'Andrea i fer-hi confiança! Crec que no cal fer recerca per saber això de les verges... i l'Andrea tota innocent i fa «però sí que ho sóc» O.o PROVES?? S'ha passat molt, l'Agatha, no?? Mira que dir-li que faci veure que no és verge i que armi aquest sarau!!

  Que mono, en Dumbledore!

  Aquest rotllo místic que s'ha muntat l'Albus, vull dir... Tot allò del Gran Mestre Suprem. ÉS SÚPER DIVERTIT!!! Dóna molt d'ambient! Per què els altres no ho gaudeixen com ho gaudiria jo!? Només se'n riuen! Que es fiquin a l'atmosfera. És apassionant!

  He de dir que aquest capítol també m'ha agradat MOLT. Potser hauria de retirar el que vaig dir al capítol anterior respecte el petó que en James va fer a l'Alice. Crec que la conversa que tenen a classe d'astronomia és perfectament natural, després de tot. Has aconseguit que fins i tot em sàpiga greu aquest «tot oblidat».

  Dius que no et vols ficar en política... doncs aquest debat república-monarquia i ara aquest «en plan Gabinete de Crisis»... Que simpàtic en Sírius també... «(...) i Slytherin... mala folla?»

  Quan en Frank esmenta el professor McNair com a relíquia de la “mala folla” d'Slytherin, em recorda aquell acudit: quan en Harry és amb l'ED i demana per la relíquia de Ravenclaw i diu «l'únic que en sabem és que és una cosa petita i és de Ravenclaw». I en Seamus fa: «el professor Flitwick?» hahahahahahaaa

  La teoria dels quatre elements m'encanta! =) L'aire també pot ser el camp de quidditch, però la mussolerissa m'agrada més, és bona idea. Pel foc? Les espelmes del Gran Saló? El lema de l'escut de Hogwarts...?

  «Miss vida llarga!», en Sírius es passa, no? O.o

  Tretze anys. Així l'Andrea és del setembre-...-desembre? No em DESVIRGINIÏS l'Andrea!! ? Sona encara més suau que desvirgar o desflorar xD

  Com la ginny loovegod, també he trobat bonic el que li ha dit en Frank a la Geena.

  Potser no cal que el “periodista” faci fotos d'ells conills i en acció. Només cal que es deixin veure juntets, petonets i indiscrecions entre ells. Si amb això no n'hi ha prou... Assegurar-se que localitzin un llit on se sàpiga que hagin dormit junts. Només caldria que trobessin unes gotes de sang als llençols. Jo crec que és prou evident i medieval... Tal com els agrada els reis i els emirs àrabs... i la gent del segle XIX xD

  Aquests que volen verges... per mi que tenen por de fer el ridícul.

  I si l'Andrea fes veure que s'entén amb una altra noia? ... ... Mmm... No, ni tan sols en farien cas... no he dit res...

  I trobo a faltar en Neville i les classes en general.

  Antares

  PD: M'encanten les pega-dolces! =P
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 05/02/2016 a les 14:49:49
  #26581He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  De nou que em prenguis per l'Alice! Jo no sóc com ella! XD Sí que hi tinc més afinitats que amb la Geena, per exemple, però no ens assemblem pas tant. I l'Alice i l'Asteria tampoc no s'assemblen tant. l'Alice és una noia intel·ligent, l'Asteria no gaire, és més bruta, i poc femenina. L'Alice me la imagino més refinada. I l'Asteria és molt sociable i simpàtica i juganera, i riallera, mentre que l'Alice és una borde i no li agrada la gent. Totes dues tenen temperament, sí, però el porten de manera força diferent... De fet, en algunes coses (només algunes) l'Alice em recorda una mica a la Circe (que és distant, femenina, elegant i una mica freda).

  Pensa que la directora li va demanar a l'Agatha que se n'encarregués ella, d'això de l'Andrea, per això s'hi acosta. Que a més a més té motius ocults? Vaaaale sí (recorda que és ella qui tria la foto, i que justament en tria una on al Charlie se li veu bé la marca que té, i gràcies a això, els Magatotis descobreixen el que descobreixen).

  Veig que en aquest capítol has perdonat una mica el James pel que ha fet! No n'hi ha per tant, home! XD

  Això no ho recordava! "

  Quan en Frank esmenta el professor McNair com a relíquia de la"mala folla" d'Slytherin, em recorda aquell acudit: quan en Harry és amb l'ED i demana per la relíquia de Ravenclaw i diu «l'únic que en sabem és que és una cosa petita i és de Ravenclaw». I en Seamus fa: «el professor Flitwick?» hahahahahahaaa" ÉS BONÍSSIM! hahahaha, he rigut molt! XD

  Ostres, crec que acabo de pillar una altra cagada. Sembla que l'Andrea en aquesta FF és del setembre-desembre, però justament al capítol que estic escrivint ara de la 4a part és el seu aniversari i som a la primavera! Oooops! Bé és igual, coses que passen. No té 13 anys, doncs, en té12 i el seu aniversari és al maig, sí? XD

  Intento posar classes, de tant en tant, que m'agraden molt, però de vegades se m'esgoten les idees del que poden estar fent... U.U'
 • irinawatson06Enviat el 05/09/2017 a les 12:58:11
  #27157

  jo crec que en James s'ha decepcionat quan l'Alice ha dit que el petó no tenia importàcia i ja estava tot oblidat...

  No sé perquè tinc la sensació que ells dos passaràn el nadal a Hogwarts i passaran cosetes...