Julie Potter i la recerca de les bessones - Capítol 2: Corre, corre, caballito...
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 05/12/2008 a les 15:32:38
Última modificació 05/12/2008 a les 15:32:38
Tots els capítols de Julie Potter i la recerca de les bessones
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 2: Corre, corre, caballito...

Espero que no se'm tornin a esborrar els comentaris, si no heu comentat l'altre, feu-ho, si us plau, perquè vull tenir els mateixos comentaris que tenia abans de que me l'esboressin per penjar el 4, el 3 potser el penjo, perquè ja l'heu llegit, però ja sabeu, pel 4...


Capítol 2: Corre, corre, caballito...En Ron, la Julie i en Harry van trobar el cotxe en un carrer secundari. Van pujar, en Ron es va asseure al lloc del conductor i en Harry i la Julie al seu costat, ja que estava engrandit perquè hi poguessin cabre tots. En Ron va prémer el botó d'invisibilitat, després va prémer l'accelerador... i van arrencar el vol.
Alguna cosa no anava bé. Devien faltar uns deu minuts per arribar a l'estació de Hogsmeade quan el tren es va parar. Van sortir a treure el cap per la porta del compartiment i van veure el director de l'escola, Albus Dumbledore, que passejava per allà.

-Estimats alumnes! Segurament es devien haver pensat que no ens veuríem fins arribar a Hogwarts, però no serà així. Tots els alumnes menys els de primer, que seguiran amb el tren per no tenir complicacions a l'hora d'anar junts cap a Hogwarts, han d'agafar un equipament d'esport que hi ha a sota les cadires dels compartiments. Durant els sis quilòmetres que queden per arribar a Hogsmeade, farem la primera mini-cursa de Hogwarts! Hi hauran premis pels primers de cada curs, nois i noies, i a Hogsmeade tindran un regal. Així que afanyin-se, tenen un quart d'hora abans no comenci la cursa. Va, garbo, que no tenim tot el dia!

Quan van tornar a entrar al compartiment es van quedar mirant-se amb mirades interrogatives. La Marta 2 va trencar el silenci.

-Aquest dire cada dia està més guillat...

I després totes van mirar en Mike amb una mirada assassina.

-D'això... sabeu què? Agafaré el meu equipament i aniré a veure si trobo en Jack, eh? Ens veiem...

Quan en Mike se'n va haver anat, les noies van agafar el seu equipament que, efectivament, estava sota les cadires. Es van trobar uns xandalls negres, que anaven amb una samarreta lila, total, que els van encantar. Però semblava que no a tothom li van agradar.

-AAAAAAAH! No pot ser! No em puc posar un xandall negre! O rosa o res!

Van tornar a treure el cap per la porta i van anar a la direcció d'on venia la veu. I de seguida van reconèixer qui havia fet aquell crit. Cook. Desirée Cook.

-Caram, senyoreta Tibada, sembla que no t'agrada el xandall negre!

-Què? Què hi feu vosaltres aquí? Ah, és clar, que veniu a Hogwarts... No mola, vale? Jo vull el meu xandall rosa de l'Snoopy!

-Ai sí! I jo vull volar, i no puc fer-ho sense escombra!

-Deixem-ho està, posseïda o no posseïda, aquesta nena no té remei...
Al cap d'un quart d'hora, tot Hogwarts estava a la línia de sortida de la primera mini-cursa de Hogwarts. I el Dumbledore ja estava amb la pistola de serpentines a la mà...

-Ready? Set? Go!- i va apretar el gallet de la pistola, cosa que va fer que sortissin moltes serpentines. Llavors van començar a córrer tots. Com és normal, alguns es van avançar per la seva "condició física". Les Martes anaven normal, ni molt ràpid ni molt a poc a poc, i es van trobar amb la Loren i la Casey.

-I la Bridget?

-Més endavant! Ens ha avançat!

-Doncs corro una mica més a veure si la trobo! Veniu?- va dir la Marta 3.

-No, ja ens costa prou seguir amb aquest ritme. Ves tu.

-I tu, Marta ? Vens?

-No, no puc més...

-D'acord, doncs llavors segueixo jo. (NA Ho sento Marta, però és que haig de seguir sola i saps que encara corro una miqueeeeta més que tu...)

La Marta 3 va seguir una estona corrent, però no va trobar la Bridget. Va accelerar però no la trobava. I pel que semblava, havia accelerat massa i ja no podia més. Es va posar a caminar una estona. Ja devia estar arribant al final.

-Què, Marta? No, no?

-No, no puc seguir corrent... però què?! Toby! Què hi fas tu aquí? No em diguis que vens a Hogwarts?- en Toby va assentir amb el cap-. Quina sorpresa! Llavors, la Berta...

-Comença aquest any, exacte. A quina residència vas, tu?

-A Gryffindor!

-Em pensava que aniries a Ravenclaw...

-Doncs ja ho veus...

-Què, correm una mica?

-D'acord...- va contestar la Marta 3. Es va posar a córrer i va deixar en Toby a mig camí. Al cap d'una estona es va cansar i va veure com en Toby la tornava a avançar.

-Ah sí?- va murmurar per si mateixa- Doncs ara veuràs...

I el va aconseguir avançar a tres metres de l'arribada.

-T'he passat! Ho he aconseguit!- va dir la Marta 3 entre esbufecs.

-Ja, ja... però que consti que ha anat molt just!
En Harry, en Ron i la Julie feia unes hores que anaven amb el cotxe. De cop, a la Julie li va semblar veure, a la llunyania, una silueta que anava amb escombra...

-Què és allò? Perquè sembla que sigui una persona...

-Sí, volant amb escombra. Ens hi acostem?

-Anem en direcció contrària per anar a Hogwarts...

-Va, que només serà un moment...

-D'acord... rumb a l'oest!

Van anar cap aquella figura i es van emportar una gran sorpresa en veure qui era.
La Marta 2, la Loren i la Casey es van trobar amb en Mike al cap d'una estona que se n'anés la Marta 3. Van anar corrent a nivell normalet fins que van arribar a la meta, on esperaven trobar la Marta 3 amb la Bridget. La Bridget sí que la van trobar, però de la Marta 3, ni rastre. Van pensar que potser ja havia arribat a Hogwarts. Van anar a agafar una ampolla d'aigua que els oferien i van anar cap a la carrossa portada pels cavalls vesprals. Quan van arribar a Hogwarts es van dirigir cap al Gran Saló, i van trobar unes quantes persones que ja estaven assegudes a la taula.

-Marta! No ens has esperat, què ha passat?

-Veuràs- va dir la Marta 3-, és que estava corrent i m'he trobat amb en Toby! Resulta que aquest any ell i la Berta venen a Hogwarts.

-EN TOBY?! En Toby no és aquell que va venir a buscar-te el tren el curs passat?

-Sí, exacte, Mike, el mateix!

-Però si aquell em va caure fatal...

-Escolta, nen, una mica de respecte, vale?

-Genial!- va fer la Marta 2-. Que bé que ens ho passarem! On és, ara?

-L'ha vingut a buscar en Hagrid. Ha d'anar cap a la tria.

L'Hermione va arribar al cap d'una estona. Tots estaven molt estranyats de què en Harry, la Julie i en Ron no arribessin. El Barret que Tria va fer el seu discurset abans que el fes el Dumbledore.
-Laura! Què hi fas amb l'escombra aquí?

-Bé, doncs vaig a Hogwarts, m'he escapat de casa...

-Que has fet què? I on penses estar-te ara?

-Doncs m'ha matriculat a Hogwarts, ja t'ho he dit!

-I... els teus pares?

-A casa, que s'hi està molt bé...

-I llavors perquè has marxat?

-És una història molt llarga... preparats per sentir-la?
-Estimats alumnes- va començar el discurs el Dumbledore-. Els prego que s'hi posin bé, ja que aquest any hi ha molts alumnes nous, i també n'hi ha que arriben d'altres escoles o que pels motius que siguin, no havien pogut estudiar fins ara. Però aquest any tenim una novetat. No triarem els alumnes nous per ordre de llista segons el cognom, sinó segons el nom (NA perquè em fa molta mandra posar-me a inventar noms!). Començarem amb els alumnes de primer.

-Airina!

L'Airina, la noia que havia estat amb la Lydia durant els dies fatídics de primer, es va acostar a la professora McGonagall, que li va posar el Barret que Tria al cap, que la va enviar a...

-Ravenclaw!

L'Airina va somriure i va anar cap a la taula de la seva nova residència mentre aquesta l'aplaudia. Des del primer moment que havia vist els seus pares biològics, s'havia adonat que eren molt llestos. I de la Lydia i ella, la Lydia sempre havia sigut la més espavilada. Però ella també ho era, sinó, perquè havia anat a Ravenclaw?

-Anna!

Dues noies es van aixecar per anar a seure, una semblava desorientada i espantadissa, i l'altra molt segura. La professora McGonagall en va senyalar una, l'espantadissa, i l'altra se'n va anar a seure. I encara que tingués pinta de poruga, el Barret la va posar a...

-Gryffindor!

La taula de Gryffindor es va posar a cridar i a aplaudir, sobretot les Martes. L'Anna va anar a seure just a davant seu.

-Martes! No sabia que vinguéssiu a Hogwarts!

-I nosaltres no sabíem que venies tu! Benvinguda a Gryffindor, Anna 2.
En Harry, en Ron, la Laura i la Julie ja estaven arribant a Hogwarts. Però després d'unes quantes hores de vol tranquil (encara que acalorat) el motor del cotxe començava a fer figa. La Laura seguia volant amb la seva escombra a prop del cotxe. El motor va començar a petar i a fer sorolls estranys. Semblava que havien de caure dins el llac... però no, no van caure. En Ron va aconseguir redreçar el cotxe. Ara anaven de pet contra un dels murs massissos de l'escola... però en Ron els va tornar a esquivar. Però els espants no s'havien acabat.

-Ron, gira, vigila, l'arbre...

CRASH!

-La... la vareta... Harry...

La vareta d'en Ron potser no s'havia partit, però una part penjava de l'altra per uns fils prims.

En aquell moment, una branca de l'arbre semblava moure's. No, no ho semblava, anava cap a ells...

-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! No em vull morir!

-Ron calma't...

L'arbre els estava agredint! Com un boxejador professional, estava encorbat, sobre el cotxe que havia caigut de les seves branques, preparant-se per donar un altre cop.

-Nois, retardats mentals, fugim!- va fer la Julie.

Però no van tenir temps de sortir del cotxe, ja que el Ford Anglia es va tirar enrere salvant-los del cop mortal. Llavors, els seients es van inclinar una mica i els van tirar a fora mentre veien que els baguls de darrere també queien a fora, mussols inclosos. I llavors el cotxe se'n va anar i es van quedar allà, sols, abonyegats i ensangonats. La Laura va aterrar en aquell moment.

-Esteu bé, nois?

-Dintre del que cap... estem vius, que això ja és dir molt.

Es van acostar a una finestra de l'escola on van veure que començava la tria. El professor Snape no hi era.

-On deu ser l'Snape?

-Potser és que està malalt!

-O potser ha marxat! Potser ha marxat perquè s'ha quedat sense el lloc de Defensa Contra les Forces del Mal un altre cop!

-O potser l'han fet fora. Com que tothom l'odia...

La Julie seguia sense dir res. Però va decidir contestar-los.

-Jo no l'odio, Ron. Et recordo que va ser el meu pare adoptiu.

-Bé, bé! Doncs potser està malalt o ha marxat!

-O potser està esperant saber perquè vostès quatre no han arribat amb el tren de l'escola.
La professora McGonagall va cridar l'altra Anna. Era una noia alta, amb la pell bastant morena i els cabells i els ulls marrons. Li va posar el Barret que Tria al cap, que la va enviar cap a...

-Ravenclaw!

L'Anna va anar a seure amb l'Airina, que de seguida li va fer lloc.

-Berta!

I una altra vegada, dues persones es van aixecar. Quan es van veure es van saludar amb el cap. La professora McGonagall en va senyalar una, la germana d'en Mike, i l'altra va seure.

-Gryffindor!

La taula de Gryffindor va aplaudir la nova alumna, que ara sí que estava a Gryffindor oficialment i no només a dormir i menjar. L'altra Berta, la germana d'en Toby, es va aixecar, i el Barret la va enviar a...

-Gryffindor!

-Caram, quina collita de nous que farem, aquest any...

-Diràs noves, que de nois jo no en veig gaires...

-Bernie!

El primer nen va anar a Hufflepuff. En van passar uns quants, una tal Cristina que també anava a Hufflepuff, uns quants més, una nena que es deia Èlia que anava a Ravenclaw, i al cap d'una estona...

-Flower!

Una nena amb els cabells rossos i arrissats i amb els ulls negres va avançar cap a la professora McGonagall. Semblava una versió en miniatura de... la Desi! És clar! La Desi havia dit durant la nit mogudeta del curs passat que tenia una germana que es deia Flower!

-Hufflepuff!

Va passar un nen que va anar a Slytherin i després...

-Ginny!

El Barret que Tria no va dubtar gens i la va enviar a...

-Gryffindor!

La taula de Gryffindor es va posar a aplaudir. Al cap d'una estona, una tal Luna anava a Ravenclaw, després d'una que havia anat a Gryffindor. Una tal Mònica que anava a Hufflepuff, i llavors, la Núria, l'amiga de la Ginny, que anava a...

-Gryffindor!

Un altre nen que es deia Pau Parra va anar a Gryffindor també.

La tria dels de primer s'anava acabant i va començar la tria dels nous de segon.

-Laia!

Una noia amb els cabells castany fosc i llisos, molt pàl·lida i amb els ulls marrons, es va acostar a la professora McGonagall, que li va posar el barret i...

-Gryffindor!

-Hina-chaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

-Hola!!!! Ja sabia jo que si no em dèieu a quina escola anàveu seria per alguna cosa...

Una tal Neus que va anar a Ravenclaw, i finalment, els de tercer...

-Ivette!

La Ivette, que el curs passat havien conegut per l'intercanvi i que anava a Sneichen, va anar a parar a Ravenclaw.

-Laura!

ES va fer silenci. Cap de les alumnes va pujar ni va dir res. La professora McGonagall va dir alguna cosa al professor Dumbledore, que va seguir amb la seva tria. Després, una que l'any passat havia estat a Pirinë, la Roser (l'hpkarina, no l'altra), que també venia a Hogwarts aquest any, va anar a Hufflepuff. Llavors va ser el torn d'en Toby.

El Barret es va quedar pensant. Va passar un minut. I un altre. I dos més. I no va ser fins llavors que el barret va dir:

-Gryffindor!

La següent va ser l'Agatha, que l'any passat havia anat a Sneichen, i que faria cinquè. I el Barret que Tria la va enviar a Gryffindor. La tria es va acabar i se'n van anar a les habitacions.
*Con el vestido azul

que un día conociste

me marcho sin saber

si me besaste antes de irte

te di mi corazón

y tu lo regalaste

te di todo el amor que pude

darte y me robaste...*Ja torno a estar aquí!

Aquest capi no li dedico a la Marta 2 perquè encara no m'ha comentat l'altre.

Aquest capi li dedico al "sàdicomasoquista" del Hagen, pq em donarà molt de joc a aquesta ff!

I a la Hina, com no... i també a la Cristina, a l'Anna 2, a l'Anna, a la "Carmeta", a la Mireia, a la Devi, a la Berta i a la Desi, perquè em sap greu per ella pq és súper simpàtica, però primerament no la volia fer dolenta... DESI! Si al final estàs llegint això i te'n vas recordar, gràcies, i si ho has fet, fes-te un usuari i comenta! Sinó em sap greu per ella pq no veurà que l'he posada com em va demanar...

1 pto!


Marta 3


Llegit 1202 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 05/12/2008 a les 17:57:44
  #18122He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Marta, m'acaba d'enviar un missatge la getta 91, m'ha explicat que tots els capítols que s'han esborrat ha estat per algun motiu, o pel format, o perquè eren curts o perquè estaven mal escrits.

  També ha esborrat els comentaris que tenien "amenaces" pels esborradors de fanfics, crec que s'ho ha pres molt malament.

  Ah, m'ha dit que et digui que els deixis d'anomenar assassins, siusplau.

  El dilluns penjaré amb el meu capítol el mp que m'ha enviat perquè el pugueu veure tots, però et volia avisar abans, per si vas publicant abans de dilluns, ok?

  El capi molt, bé, ja t'ho veig dir.

  Un petóo!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 05/12/2008 a les 18:27:45
  #18124He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  oups, dons em sap greu per la Getta, el meu estava mal escrit? Buaaah... i em sap greu això de les amenaces, és que en aquell moment em vaig posar histèrica...

  i això dels assassins era en broma... ja li enviaré un mp disculpant-me...

  Gràcies per avisar, però jo no publico abans que tingui mooolts comentaris!

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 05/12/2008 a les 19:27:51
  #18126

  Oye que no em deixa comentar el primer el meu ordinador, esta molt be!!! Laura?

  Bueno, em fas un favor? Pots colar a la meva Cristina a Hogwarts porfaaaaaaaaa? (Esque amb tots els problemes que es veuen a la vista, necesitare ajuda de la "semi-derretida" esta millorant ja no es desfa completament cuan veu al JJ.

  Marta 2
 • AvatarnathalilupinEnviat el 06/12/2008 a les 15:38:44
  #18128He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


  wow nena està molt bé, encara que ja me'l vaig llegir en el seu moment, en fi renova aviat plis, que vull saber com continua.
  ens veiem

  kisssss • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 06/12/2008 a les 18:05:44
  #18129He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Marta 2: wenuu ja ho veurem... depèn... per cert, mira el teu correu, que no ho fas mai!

  nathalilupin: el 3 el penjaré d'aquí poc, i el 4 quan tingui els mateixos comentaris abans que me l'esboressin! AIxí que teniu feina. Mentrestant jo vaig escrivint el 5...

  1 pto

  Marta 3
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 07/12/2008 a les 12:47:26
  #18131He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Per cert, si algun dia veieu que no escric, és perquè estic morta: Desi en curs de llegir, em matarà...

  Per cert, Agatha Black, ja m'he disculpat amb la Getta91, tot arreglat!

  1 pto

  Marta 3
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 07/12/2008 a les 20:55:42
  #18133He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  Crec que aket capi ja te'l havia comentat...

  buano, te'l torno a comentaa! esta molt bee! continua aviaat! :)

  lauraa!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 08/12/2008 a les 12:11:47
  #18134He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  Me l'havies comentat abans que me l'esborressin!! XDXD

  Suposo que t'agrada, no, que t'hagi posat a la ff?

  wenuu, que ja anem bé, perquè pengi el 4t ja us ho vaig dir: 1r chap: 11 com., 2n chap: 14 com., 3r chap (que el penjaré en poca estona): 10 com., que són els que tenia abans que m'ho esborressin... i només us dic una cosa: el títol del 4 ( que ja està escrit, vaig pel 5) és "Comencen els problemes". No teniu ganes de llegir-lo?

  1 pto i S'ACCEPTEN MÉS COMENTARIS, EH?

  Marta 3
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 08/12/2008 a les 15:59:35
  #18137

  Tia de veritat axos em posa dels nervis, si vols 14 comentaris el tindras, pero sera fer trampa perque a la meva manera ja saps que a la gent no li va agradar...

  Marta 2 (enganxada a Death Note a lo bestia... jo tambe vull una llibreta asessina... snif...)