L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 8: Baralles i reconciliacions
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 19/11/2008 a les 21:37:01
Última modificació 19/11/2008 a les 21:37:01
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 8: Baralles i reconciliacions

Hola!

Bé, ja he tornat del viatge, com  ja vaig dir, publico una mica més tard.

El harry Potter Tour va ser una passada, aniré penjant fotos de coses de HP qua vaig veure a mesura que apareguin als capítols, que així és més guai. Per exemple, al proper capítol, que ja serà dia 1 de setembre penjaré foto de l'Alnada 9 i 3/4 ^^

Res, us deixo amb el capítol! Moltes gràcies a tots els que vau comentar, s he contestat a tots al capítol anterior, ok??


8- Baralles i reconciliacions

 

Ja feia uns dies que estar present a la cuina dels Potter quan s'ajuntaven a taula per fer un àpat no era una situació precisament alegre. El James estava enfadat amb l'Albus perquè havia traït la seva confiança, el Harry estava enfadat amb el James perquè no havia explicat cap mentida a l'Albus perquè no sospités res i l'Albus estava enfadat amb el Harry perquè sabia que allà en passava alguna i que el seu pare no li volia explicar. La Ginny estava enfadada amb els tres perquè ningú no li volia dir què els havia passat, la Lily estava enfadada amb tots perquè des que el James i l'Albus no es tiraven els plats pel cap com sempre, els àpats eren molt avorrits, i el Lladruc, el gat, estava enfadat amb el món en general perquè el menjar que nou que li havien comprat no duia tonyina.

En aquell moment estaven esmorzant, i tots es van mirar quan el Lladruc va caminar per sobre la taula i va fer un mèu de despreci general, cuidant-se de trepitjar el diari del Harry i de tirar al terra la torrada que s'estava untant l'Albus amb mantega que va caure del cantó de la mantega i va empastifar-ho tot. La Ginny es va limitar a fer-li una mirada significativa a l'Albus, que de seguida va netejar el terra. Després el Lladruc va saltar amb l'elegància dels gats i va desaparèixer passadís enllà.

La Lily va fer un sospir. En altres temps, allò ja hauria significat una burla del James, una escridassada de la Ginny, una posada en blanc d'ulls del Harry i una trabanqueta a l'Albus per part d'ella mateixa. Allò era la seva família. Ara no. Ara es miraven fredament els uns els altres. Feia ben bé un quart d'hora que ningú no obria la boca. I la Lily odiava el silenci. Au, Lily, treu algun tema interessant, de pressa...

—Si els gats sempre cauen de peu i les torrades amb mantega sempre cauen del costat de la mantega —va dir—, què passaria si lliguéssim una torrada amb mantega a l'esquena d'un gat amb el costat de la mantega mirant cap amunt i el llancéssim a l'aire?

De cop i volta al James se li va escapar el riure i va escopir tot el suc de carbassa que estava bevent. Els altres també van riure. Uf, va pensar la Lily.

En aquell moment es van sentir uns copets a la finestra i tots es van girar per veure dos mussols amb cartes que duien el segell de Hogwarts.

—Ja era hora —va dir la Ginny, mentre s'aixecava a obrir la finestra per deixar passar els mussols—. Demà passat ja marxeu, ja pensava que hauria d'enviar-vos els llibres per correu...

El James i l'Albus van agafar les seves respectives cartes i els hi van donar una ullada. La carta del James contenia una noteta escrita a mà que el James va llegir de seguida.

Senyor Potter,

Com que per motiu de la seva vista oral no sabíem si aquest any seguiria a Hogwarts, vostè no va triar les dues assignatures optatives que volia cursar a tercer. Esculli-les i compri els llibres corresponents, ja ens informarà de la seva tria quan arribi a Hogwarts.

Les assignatures disponibles són les següents: Criança de Criatures Màgiques, Futurologia, Magimàtica, Muggleologia i Runes antigues.

Cordialment,

Minerva McGonagall

Directora de Hogwarts

—Ostres, ja no hi havia pensat més —va dir el James en veu alta, sense recordar que no es parlava amb ningú—. He d'escollir les assignatures noves...

—No t'agafis Futurologia, sobretot... —va dir el Harry—. A part de ser una pèrdua de temps els exàmens són ridículs, impossibles d'aprovar si no es fan trampes i s'utilitza molt la imaginació —i després va afegir—: És clar que tenint en compte que et passes la major part del temps fent trampes i inventant excuses... menys quan ho hauries de fer de veritat, és clar...

—No gràcies, no hi crec en totes aquestes bajanades —el va tallar el James que volia evitar el tema—,  havia pensat agafar-me Criança de Criatures Màgiques perquè la fa el Hagrid i això ja vol dir un aprovat d'entrada.

—Em sembla bé —va assentir el Harry.

—Però no sé quina altra agafar-me... Magimàtica sona fatal...

—Sí, l'Hermione en feia —va dir el Harry—. Crec que era la que més feina li donava i s'havien de consultar sempre un munt de taules complicadíssimes...

—Fora —va dir automàticament el James—. Descartada. Muggleologia o Runes Antigues.

—Jo vaig fer Runes Antigues —va contestar la Ginny—, està prou bé, és interessant.

—Doncs jo crec que hauries de fer Muggleologia —va dir el James—. Cada vegada hi ha més fills de muggles amb la societat màgica i, per tant, més muggles que estan al corrent de la nostra existència...

—Sí, però si no treballes en contacte amb muggles no serveix de res —va dir la Ginny.

—Sí, és clar —va ironitzar el Harry—, quantes vegades has hagut de desxifrar documents antics, senyoreta Especialista en Runes Antigues?

—Mai se sap... —es va defensar la Ginny.

—Val, talleu el rotllo, acabaré fent el que facin els meus amics, ho sabeu de sobres.

—Així anirem tots junts demà a la Ronda d'Allà? —va saltar de seguida la Lily, aprofitant que semblava que hi havia més bon rotllo.

—Jo passo —va fer el James, que va tornar al seu posat seriós dels últims dies—, hi aniré ara mateix, com que s'hi va a través de la Marmita Foradada, hi aniré amb els Longbottom i la Geena, que s'ha quedat aquests dies allà per no haver de tornar a Grècia només per dos dies...

La Lily va fer un sospir.

—Com vulguis —va dir la Ginny, també desencantada—. L'Al i jo hi anirem demà. Voldràs venir, Lily? —la Lily va assentir amb el cap.

—Bé, doncs jo vaig tirant... —va dir el James mentre s'aixecava— ens veiem al vespre, suposo que em quedaré a dinar a la Marmita amb ells...

         &nb sp;                         &nb sp;        

*   *   *

 

—Així encara estàs enfadat amb l'Al? —va preguntar el Frank, mentre treia la vareta i tocava els maons que obrien la Ronda d'Allà—. Sincerament, no us sembla que ja els hem castigat prou?

—Suposo —va sospirar el James—. La veritat és que el trobo a faltar... i me l'estimo molt, però coi...!

—Ja, ja ho sé... —va fer el Frank, mentre tots quatre passaven a la Ronda i començaven a caminar—. Però James, es pensen que aquestes coses nostres són jocs. Si sabessin la gravetat de la situació o això del misteri de la Geena, que són realment coses importants, estic segur que no s'haguessin posat a jugar als espies.

—Al menys van tenir el valor de donar la cara... —va comentar l'Alice.

—Sí, això és veritat...

—Va, nois, anem per feina —va dir la Geena, resoluda—. A veure, comencem per Flourish & Botts?

—Ah, sí! —va recordar el James—. Jo encara no sé quina assignatura vull cursar a més de Criança...

—Fes Runes Antigues amb mi, que si no estaré sola! —li va demanar la Geena.

—Ah. Val —va fer el James—. De fet era de les que m'agradaven més. Què feu vosaltres dos? —a preguntar als Longbottom.

—La nostra mare ens fa agafar Muggleologia —va dir l'Alice amb un sospir—. Cada vegada hi ha més muggles que venen a la Marmita Foradada amb els seus fills i la mare no fa més que comprar objectes muggles perquè se sentin com a casa. Una mica més i m'agafa un atac de cor quan va encendre el telefisor...

—Televisor —va corregir automàticament la Geena.

—Això he dit —va seguir l'Alice—. Total, que diu que vol que ho aprenem a fer servir tot...

—Però si és molt senzill, home! —es va queixar el Frank— Si el que és complicat són els objectes màgics, què poden tenir de secret els objectes muggles...?

—No deies això aquest matí quan us he ensenyat com funcionava la torradora... —va comentar la Geena amb un somriure.

—Ah, sí! —va exclamar el Frank tot emocionat, girant-se cap al James—. No t'ho creuràs, tio! És una màquina amb un foradet així llarg i prim...

—Sí! —va saltar l'Alice tan emocionada com ell—. I hi poses una llesca de pa, pitges una palanca, esperes uns minuts... i surt una torrada!

—Wow! —es va meravellar el James— I on va parar el pa?

—Ni idea! —va exclamar el Frank— No és increïble?

La Geena, per darrere seu, va posar els ulls en blanc i va deixar anar un llarg sospir mentre murmurava «coi de sang pura... no han entès res del que els he explicat...»

 

*   *   *

 

Ja era l'endemà al vespre, el James havia acabat de preparar-se el bagul per marxar cap a Hogwarts al matí següent, i en aquells moments estava estirat de panxa enlaire al llit, sense saber si ficar-se al llit ja o no. Aleshores va sentir uns copets suaus a la porta. Només coneixia una persona que pogués fer que els cops a una porta sonessin a disculpa.

—Què vols, Albus? —va dir.

—James... mmm... puc parlar amb tu?

El James es va incorporar al llit.

—Pots. Passa.

L'Albus va entrar a l'habitació i va tancar la porta darrere d'ell, però no es va atrevir a demanar-li si podia seure i es va quedar de peu, repenjat a la porta i mirant el James.

—Odio que estiguem així.

—Algú ho ha causat... —va dir el James.

—Això és el que estava pensant fins fa un moment —va explicar-li l'Albus.

—I...?

—Que tens raó. És culpa meva. I vinc a fer el que hauria hagut de fer el segon dia i no vaig fer: demanar-te perdó —el James es va quedar de pedra, era la primera vegada que veia al seu germà empassar-se l'orgull d'aquella manera—. Ho sento. Em sap molt greu. No hauria hagut de desconfiar de tu. Et prometo que a partir d'ara no ho faré mai més. T'ho juro, James.

Es van quedar mirant uns segons en un silenci tens, fins que finalment el James va fer un sospir lacònic dels que feia temps que l'Albus no veia i va dir:

—Està bé, Joanne, pots tenir el privilegi de seure al meu costat... et vull explicar una cosa... més que res perquè en aquests moments estic molt més cabrejat amb el papa que amb tu... —i va fer una copets al matalàs del llit.

L'Albus va somriure, feliç, i va anar a seure al seu costat.

—Què em vols explicar? —va preguntar.

EL James va tornar a sospirar i va tornar a agafar aire.

—Et sona d'alguna cosa la paraula Vlad?

 

*   *   *

 

Per enèsima vegada durant aquell estiu, el James va pujar al despatx del Harry per parlar amb el seu pare. Alguna cosa li deia que aquella vegada acabarien malament. Però el més curiós és que no li feia res, de fet fins i tot en tenia ganes. No sabia per què, però feia temps que li venia de gust dir-li quatre coses al seu pare. A més volia descobrir alguna coseta més. La cirereta la deixaria pel final.

Com sempre, va fer tres tocs a la porta i, com sempre, va entrar sense esperar resposta.

—James, que et demanés un dia que pugessis aquí, no vol dir que ja no tinguis prohibit posar-hi els peus —va dir sense aixecar els ulls dels documents que estava repassant amb la vista—. No m'agrada que entris aquí com si res.

—I si et dic que tinc informació per tu? —va fer el James.

—Què tens? —va dir de seguida el Harry, que va deixar la feina de costat.

—Res —va riure el James—, ja veig que només em vols pel que em vols.

—Mira no sé què vols dir ni tinc ganes de discutir-ho —va dir fregant-se els ulls amb cansament—. Passa alguna cosa o no?

—Res nou sobre els Vlads? —va preguntar el James, asseient-se a una cadira.

—No és problema teu —va dir el Harry amb avorriment, mentre tornava als documents—. És de la Conselleria. Bé, no, encara no. De moment és del Departament d'Aurors fins que jo digui el contrari. Ningú més no en sap res.

—Quin privilegi —va comentar el James amb una sorna que no se li va escapar al Harry—. Així segurament sí que van ser ells els que van atacar el Dumbledore. I els que van anar a robar a casa el Hagrid també ho eren, oi? Sí, sí que ho eren —va dir amb un somriure quan va veure que el seu pare ja se'l mirava malament. De cop li va venir al cap una idea—. Per cert, canviant de tema, que ja no hi havia tornat a pensar... oi que va passar alguna cosa a  Gringotts?

—Va sortir al Profètic? —va murmurar el Harry.

—Sí —va assentir el James—. El mateix dia que la Skeeter va publicar el reportatge de l'Aberforth —ara havia d'anar amb molt de compte amb el que deia. El Profètic deia que només havia estat un intent d'assassinat però... tal com anaven les coses... Si feia servir les paraules exactes obtindria premi—. Feia molt que ningú no robava a Hogwarts. Qui van ser els últims lladres...? Ah, sí, vas ser tu.

El Harry se'l va mirar un moment amb la cella alçada i després va tornar a lo seu.

—I...?

—Que ja t'han superat —va dir amb compte el James—. Ara ets el penúltim...

—Sí, és clar, però què...? —va començar el Harry, però va callar quan va veure el que acabava de dir—. Merda. Vam dir als del Profeta que nomes havia estat un intent de robatori... Com coi sabies que van aconseguir-ho?

—No ho sabia —va respondre el James amb un somriure burleta—. M'ho suposava i he volgut comprovar-ho. Ha estat molt fàcil. Gràcies, papa.

El James va comprovar que el seu pare es començava a sulfurar. Sempre el mirava d'aquella manera quan li venien ganes d'estampar-lo contra la paret.

—Mira, millor que te'n vagis d'aquí —va dir el Harry, enfadat—. Ja n'estic fart d'això que fas. I ni una paraula a l'Albus, a ho saps.

—Ah, pel que fa a això... —va dir mentre s'aixecava de la cadira. Aquí ve la cirereta, va pensar—. Ho sento però s'ha acabat el pacte. Ja li he explicat això dels Vlads i tal.

—Què?

Ara sí que el Harry estava enfadat. Fins i tot s'havia aixecat de la cadira i havia picat sobre la taula amb els dos punys.

—Que has fet què? —va repetir el Harry—. James! Et vaig dir que no li diguessis res!

—Ja —va fer el James, encongint-se d'espatlles—. Però m'ha semblat que li havia de dir. Què passa? Des de quan he de fer el que tu diguis?

—Des que sóc el teu pare! —va exclamar el Harry.

—El meu pare? —va fer el James amb un to d'educat desconcert—. De debò? No ho hauria dit mai. Perquè a mi no em sembla que em tractis com a un fill.

—Però què coi estàs dient? —es va rebotar el Harry—. Sóc el teu pare i punt, d'acord? Si et dic que facis alguna cosa, la fas. Si dic callis, calles, m'entens? I no t'ho estic demanant, és una or... —el Harry va tornar a callar quan es va adonar del que havia estat a punt de dir.

—És una què? —va fer el James, empetitint els ulls—. Anaves a dir que era una ordre, oi?

—No, no —va fer el Harry, recuperant la compostura, mentre es passava la mà pel front—. No. Ho sento. No ho volia dir, ha estat inconscientment.

—Ja, ja ho sé que ha estat inconscientment —va repetir el James—. Això és al que em refereixo.

—Mira, tot això passa per culpa teva, perquè no deixes de ficar-t'hi —es va defensar el Harry.

—Ah, si? —va dir el James amb rintintín—. No sóc jo el que et ve demanar ajuda cada vegada que no sé solucionar alguna cosa.

—Ah no? —va fer el Harry— Què hi ha de la vista oral del juny?

—Ara em tires allò en cara?

—Mira, és igual! —va saltar el Harry—. Ja n'hi ha prou. Se t'ha tancat l'aixeta. Ja no em trauràs més informació, s'ha acabat.

—Però si em necessites més tu a mi que no jo a tu! —va exclamar el James enfadat, tot i que de seguida va saber que acabava de dir una estupidesa molt gran.

El Harry s'havia posat vermell de l'ira.

—Però tu què t'has pensat! —va bramar el Harry—. No tinc per què aguantar això! Nen mimat i impertinent! Et creus que estàs per sobre de tot o què? Ets un vanitós i un arrogant...!

Per tercera vegada aquella tarda, el Harry es va espantar del que acabava de dir.

—Això és el que penses de mi? —va dir el James acostant-se al seu pare i posant la seva cara a pocs centímetres de la seva.

El Harry no va dir res, però li va aguantar la mirada.

—Ah, sí? —va tornar a dir el James desafiant,—. Molt bé, doncs. S'ha acabat. Ja veurem qui necessita primer a qui.

I, dit això, va marxar, fent rebotir la porta darrere seu.

El Harry, a dins, va notar que li tremolaven les mans de la ràbia. Per què havia de ser així, el James? L'Albus era un bon nen. I la Lily també, encara que tingués molt de geni i estigués una mica grillada.

Va fer un sospir i es va desplomar a la cadira. Allò era culpa dels noms. Albus Severus, havia de ser un noi tímid i educat, insegur, amb un punt d'amargor al seu interior. Lily Luna, una noia temperamental, valenta i somiadora. James Sirius. Només calia una paraula.

Rondador.

Li van tornar a passar pel cap les últimes paraules que havia dit i va sentir que se li encongia el cor... Nen mimat i impertinent! Et creus que estàs per sobre de tot o què? Ets un vanitós i un arrogant...! Com li havia dit allò? Amb la de vegades que certa persona li havia dit a ell i la ràbia que li havia fet, no perquè li diguessin a ell, sinó perquè insultaven la memòria del seu pare. I ara ho havia fet ell. Estava cabrejadíssim amb el James, ja n'hi havia prou que li parlés d'aquella manera, i estava convençut que tenia raó. Però aquell comentari... allò no ho hauria hagut de dir...

—Ho sento, pare... —va murmurar, baixet—. No ho penso, això que he dit...

I es va quedar pensatiu. De vegades el trobava tant a faltar... des que s'havia fet auror que pensava en ell molt sovint, i en el Sirius i el Llopin...

Mentre es treia els pensaments del cap i tornava a la feina, es va preguntar on devia ser en aquells instants l'anell de la resurrecció, la relíquia de la mort que havia perdut al Bosc Prohibit feia vint anys. Tan de bo sabés on era...


Doncs res, ja està! És una mica més curt que de costum, no? La veritat és que aquest capítol no m'agrada especialment, però ja tenia ganes d'acabar amb la baralla James-Albus, i també volia que esclatés d'una vegada la relació del james amb el Harry perquè no podia acabar bé.

Proper capítol: arribarem a Hogwarts, per fí! No tenia intenció de fer un estiu tan llarg, de veritat! De tota manera, crec que ha estat força interessant.

Punts amb què us heu de quedar: Els tres germans, ja veieu perquè els he fet com els he fet. He intentat barrejar les dues personalitats dels seus noms. Els James és força fàcil, perquè el James i el Sirius s'assemblaven molt. La Lily no està mal, crec que és una barreja força aconseguida de la Lily i la Luna. I l'Albus... l'albus és molt difícil, però miro que em caigui bé i l'única part d'Snape que té és que li fan una mica de ràbia el Clan de Magatotis (rondadors) i que tots dos li tenen enveja a un James, per una raó o altra ;) Què en penseu? Trobeu que estan bé o que haurien de ser diferents?

Ah, x aquells que us agrada anar descobrint coses i tal (léase rodlel14 XD): recordeu això del robatori. Algú ha robat alguna cosa, encara que han fet veure que només ha estat un intent. D'acord?

Guai, doncs ja està. Dilluns més! (procuraré que sigui dilluns, perquè ara representa que tinc dos dies menys, o sigui que em poso de marge fins dimecres que ve, ok?)

Petons de coca-cola!

Agatha Black

 


Llegit 1538 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarnuria.potterEnviat el 19/11/2008 a les 21:55:59
  #17912

  PRIMERA!!! ho he aconseguit!!! (espero k mentres vaig escrivint ningu no s' em edalanti!)

  Capitol Genial! k guai! sta mb!!

  bueno pos res mes, continuaaviat!

  Patons!!

       &nbs p;            & nbsp;   Nuria!*
 • myre_ginnyEnviat el 19/11/2008 a les 22:10:09
  #17914

  wolaas!

  genial, akabu trimstrals i aki tin el kapi nou x celebraru :p

  x fi, ja em feien patir akets dos barallats. magrada k els personatges siguin tan kom els noms indiken, en fi. dilluns mes

  petons

  myre

  PD: kin kap la Lyli x plantejarse lu d la torrada i el gat no? xD
 • gemmaevans AnònimEnviat el 19/11/2008 a les 22:15:49
  #17917

  ola!!
  sta mol b!!
  e rigut mol am axo d la torradora!! =)
  x fi stan b el james i l' alus!! (H)
  pro em fa llastima axo k a pasat am el harry!! crec k es necesitan mol mutuamen!! xdxdxd
  pel ke fa al robatori  d gringots no en tinc ni idea!! el vlads?¿?¿ no oi¿? aki i an + dolens!! =PP
  pos re k continuis aviat!! =P

  (K)s

  ~~Gemma~~

  PD: io tmb vull fe el tour hp!! =) a veure akestes fotos k dius!! (H) • Avatarrodlel14Enviat el 19/11/2008 a les 22:24:27
  #17918He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Molt bé!! M'encanta! Però anem al que anem:
  En James... sí que és una mica impertinent, però el seu pare alimenta aquest sentiment, ho fa des del moment en que passa a tractar-lo com un més dels seus aurors.
  L'Albus és lent... molt lent! Tarda dos setmanes a demanar-li perdó, i quan ho fa... millor no dic res, no fos cas que ofenguéssim els partidaris de la PPAP (Plataforma de Protecció de l'Albus Potter) xD!!!

  I segueixen els misteris, segueix la meva sospita contra Agatha McGonagall, i segueix el fet que es saben masses coses per part dels Vlads i massa poques per part dels Zúrichs. Em moro per saber quan (ja que m'ho has gairebé assegurat amb l'expressió de la resposta al comentari del capítol anterior)(quin parèntesi més llarg xDxDxD) serà el pique Vlads vs. Zúrichs! I el lladre és ni més ni menys que... en Ronald Weasley!! Perquè per enveja al seu amic, que sempre ha estat una mica per sobre seu, s'ha passat al costat fosc de la Força... (paranoia totaaal!) ara de debò, potser han estat els Zúrichs, o algú que està de la seva part. No sé l'objecte, però si me'l dius puc treure més conclusions. I el títol... no es tracta de cap personatge del Clan de Magatotis ni de la resta, sinó de Agatha McGonagall que, amb l'ajuda de l'amiga grega de la Geena (de cuyo nombre no puedo acordarme), reunirà un exèrcit de Vlads, i anirà en busca dels Zúrichs a buscar allò que han robat (potser). Avui no estic inspirat, però com que m'has desmuntat la teoria anterior i no tinc gaires més proves que la del robatori... no puc treure conclusions.
  És llarg, avorrit i paranoic, però així em forço a pensar.

  El capítol en general està molt bé, trobo a faltar personatges (crítica constructiva!!!), però generalment m'ha encantat.

  Enric • Avatarrodlel14Enviat el 19/11/2008 a les 22:26:51
  #17919He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  PD: M'agrada més la Pepsi! És broma!!!!! JAJAJAJAJ xD Mentre estava escrivint se man avansat 3 persones!!! No pot ser! • Avatarivi_potterEnviat el 19/11/2008 a les 23:32:20
  #17922He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  M'ha encantat! M'ha agradat moltíssim de debó!

  Ara, la baralla del Harry i del James m'ha fet molta pena, i penso que el Harry es deu sentir fatal (bueno que si sent no?) i m'ha agradat que per fi els dos germans es reconcilïn. Pel que fa a la barreja de personalitats, el James i la Lily clavats (la Lily és la òstia xdd) i l'Albus és que, com tu dius, és un personatge molt complicat...

  Aviam si el dilluns tenim el pròxim! Petons!
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/11/2008 a les 23:59:13
  #17923He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Yeahhh! Bon ritme de comentaris...!

  nuria.potter: Seh! Ho has aconseguiiit! Seguiré, seguiré aviat, que el proper ja és Hogwarts, en tinc unes ganes...!

  myre_ginny: Ja tens trimestrals a finals de novembre...? Lu de la torrada és una parida meva que dic molt sovint, quan estàs amb gent i us quedeu allà tots callats de sobte... és una mica incòmode, suposo que us ha passat algun cop... XD és genial!

  gemmaevans: Sí, el Harry i el James es necessiten l'un a l'altre més del que es pensen... més que res perquè... amb això dels noms. El James és com una encarnació del pare del Harry, per la qual cosa... és com si un fos el pare de l'altre... crec que una mica és per això que el Harry el tracta així... és com amb el Sirius. El Harry no el veia com un pare, és gairebé com un amic més... i li passa el mateix amb el James, li recorda al Sirius i el tracta com el tractaria a ell. El robatori de Gringotts... per començar no tenen perquè ser dolents, el harry també hi va anar a robar, recorda ;) de tota manera sí que hi haurà més dolents, a part dels Vlads, sí.

  ivi_potter: mercii! Vale, m'agrada que estiguis d'acord amb els noms dels personatges. I el Harry a veure. Li sap greu el que ha li ha dit el James, però en aquests moments està realment cabrejat amb ell. A part de desobeir-lo descaradament li ha dit la veritat al seu estimat Albus... en fi, anirà per llarg.

  Rodlel: t'he deixat pel final, xk va x llarg. Aviam. Per començar, que sàpigues que he rigut molt amb les teves teories. Amb el Ron se te n'ha anat l'olla, que ho sàpigues!XD He deixat anar una carcajada... I tot lo de l'Agatha McGonagall amb l'Elektra (l'amiga grega de la Geena) em sembla que podries fer una fanfic paral·lela, perquè t'ho juro que d'idees no te'n falten, També he rigut molt, però perquè la idea era molt bona. Per desgràcia, no, no va per aquí. Cosa que has acertat: Pique Vlads - Zúrichs. Sí que n'hi ha. Però com comprendràs encara no puc explicar res. El que han robat... esk... ho diria però llavors potser es perd una mica el què... va, ho dic per sobre... han roba un llibre... i has aquí puedo leer. Tu shhh! Per cert, quants anys tens? (si no et molesta que t'ho pregunti) Perquè primer em pensava que eres petit, però ja fa temps que no ho crec, amb les teves superteories...XD

  Petons a tots, i segui comentant!
 • gemmaevans AnònimEnviat el 20/11/2008 a les 10:42:39
  #17924

  Ola!!
  Si tens rao!! xd ! el harry tmb va robar  a Gringots!! podria ser k fos axo k diu el rodel14 i k fos el Ron¿?¿ nu se. pro sta mol intrigan!! xdxdxd • Avatarrodlel14Enviat el 20/11/2008 a les 14:16:28
  #17929He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  No em fa res que m'ho preguntis. Tinc 14 anys, Agatha, 14. Faig 3r d'ESO. Per cert, si el que han robat es un llibre... bé, tant és.
  I lo de fer una ff paral·lela... estic intentant reprendre una vella fanfic que vaig començar fa temps, pro si em dónes permís per plagiar-te els personatges i això... pos vale! No, que es broma!! Pro m'ho hauria de pensar.
  Enric • myre_ginnyEnviat el 20/11/2008 a les 15:44:50
  #17930

  si noia si, d globals al novmbr, km k l curs sakba al maig xk la sele s al juny i tt axo, pos mira, aki pringan. lu dl HP tour debia se una psada no? wenu ja veurem fotitos :p

  petons

  myre
 • Avatarclara_catEnviat el 20/11/2008 a les 16:13:28
  #17932

  ueeee!!!

  ens has fet esperar aquest cop!!!! Només una paraula: rondador.

  Gran idea la de la Lily i el gat amb la torrada! boníssim però una mica extrany que en James no sàpiga què és una torradora! Per fi s'ha acabat la baralla però per mi has arraconat massa la declaració de sentiments del James cap a l'Alice i potser en falta una miqueta ara que ja s'han frenat una mica els fronts emocionals, excepte en Harry,...

  en general, m'ha agradat molt!!Continua així!
 • laia.weasley AnònimEnviat el 20/11/2008 a les 20:35:14
  #17933

  dec ser l'ultimaa d'enterarme que ja havies penjat el nou capitol pero uenuu, sent io... :P

  el capitol genial, no és dels millors pero esta molt be iualment. Sort que l'Al i en James ja es tornen a parlar.

  m'encanta la barreja que as fet amb els noms, crec que has aconseguit la barreja perfectaa.

  Ai el Harry que se li descontrola la llenguaa...espero que no s'odin eternament aquests dos.

  Ja tinc ganes de que arribin a Hogwarts.per cert: hi ha un lloc que poses Hogwarts i estas parlant de Gringotts, no ho se segur pero m'ha semblat q hi anava hogwarts.

  m'encanta la Lily, he rigut multissim amb lo de la torrada amb manega i el gat.

  continua aviat

  Laiia
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/11/2008 a les 00:34:00
  #17939He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Clara_cat: Gràcies! El James no sap què és una torradora, perquè ell viu en una família completament màgica, tot i que a casa tenen alguns objectes muggles, com una TV, per exemple. Però els objectes muggles aixó més senzills no els necessiten per res. Pel que fa als sentiments dels nois... recordo que tenen 13 (tot i que en el cas del James aviat en farà 14) i els sentiments que es puguin tenir amb 13 anys tampoc són massa complexos. El James no està enamorat de l'Alice... simplement l'atrau, a part de ser amiga seva. Els sentiments han d'anar creixent mica en mica... espero que et semblia bé...

  laia.weasley: vale, sembla que el tema noms ha quallat bastant i ha tingut una bona acceptació. Guai. Pel que fa al això de Gringotts i Hogwarts no sé a aquè et refereixes, això del robatori passa a Gringotts. I no, el Harry i el James òbviament no estaràn enfadats eternament, però no sé si la seva relació arribara a ser mai gaire corrent... no sé, ja ho veuríem. Merci per comentar!

  Merci als que heu comentat dos cops! Tot i que crec que ja no cal que afegeixi res més, no?

  Wenu, seguiu comentant plis!!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 21/11/2008 a les 15:49:29
  #17942He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  mooooooola!

  Ara ja tinc ordinador i ja puc comentar! Guai eh!

  Tic contenta que en James i l'Al hagin fet les paus... i que en James hagi tingut valor per escridassar el Harry! Que potser és una mica impertinent en James, però que ja veurem què fa en Harry ara...

  Per cert, això dels caràcters i els noms crec que a l'epíleg del 7è diu que en Harry i l'Al s'assemblen molt...

  M'has abandonat! No llegeixes ni comentes! Ja et val!

  1 pto i llegeix JP

  Marta 3
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 21/11/2008 a les 16:46:45
  #17947He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  M'he passat per aki cada dia i un parell de dies ke mu salto i va i poses el capitol XDXD

  M'ha encantat! :) en james i l'albus estàn millor axi! trobo molt bé lu dels noms, m'agrada! jeje!

  De lu de gringotts ni ideaa... pero tinc curiositat, axi ke segueix aviaat eeh! jeje!

  I el proxim capi a Hogwarts! ja en tinc ganes! jaja!

  Un petoo! ;)

  P.D.: Lu de la torrada m'ha fet pensar! XD 
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 21/11/2008 a les 21:08:34
  #17960He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  marta_ginny: sí, jo tmb tenia ganes que el Harry i el James s'escridassessin una mica, jejeje. I sí, és veritat que diu que l'Al s'assembla al harry... de tota manera ja s'hi assembla, no? Dels tres fills, crec que l'Albus és el més "Harry", no? Merci x comentar, (encara que jo encara no t'hagués comentat a tu, que no tinc perdó de Déu!)

  Laura Malfoy: seh, lu de la torrada és una parida com una casa... uaaahhh Hogwarts ja... jejeje, penjaré la meva foto a l'ANdana 9 i 3/4 en el proper capítol.... hehehe! I jo tmb crec que l'ALbus i el James formen una bona parella, no els podia tenir enfadats gaire temps... però són germans, i els germans s'enfaden, o sigui que de'n tant en tant ja van bé aquestes discussions (sí, vale, molt de tant en tan, que em matareu si els torno a fer enfadar així...! XD)
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 24/11/2008 a les 20:53:33
  #17994

  Si dels tres fills l'Albus s'assembla al Harry, tu el deus odiar no... Ja li he dit al meu germa que si em porto molt malament amb ell que m'escridasi com ha fet en Jame s amb en Harry i com jo crec que tindria que haver fet l'Albus amb en James. Jo no baixo del burro ni a la de tres, ho sento soc molt tosuda. A veure si et passas per Ford Williams i viatges amb el tren de HP!

  MOLA MOLT EL CAPI.... em falten els Zürichs... s'els troba a faltar.

  Marta 2
 • Avatarclara_catEnviat el 25/11/2008 a les 16:09:24
  #17998

  Ei he vist que avui és el teu aniversari,

  FELICITATS!!!!!! que disfrutis els 19!
 • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 25/11/2008 a les 21:06:37
  #18001He escrit 12 fanfics amb un total de 171 capítols

  MOLTES FELICITATS! • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/11/2008 a les 00:36:11
  #18009He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Gràcies!!! ^^ • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:04:50
  #26325He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  Tothom estava enfadat amb algú. I en Lladruc n'estava «perquè el menjar nou que li havien comprat no duia tonyina», és clar que sí! Un problema creixent i un objectiu de millora bàsic pel nou mil·lenni!

  Molt bona la pregunta de la Lily: «Si els gats sempre cauen de peu i les torrades amb mantega sempre cauen del costat de la mantega, què passaria si lliguéssim una torrada amb mantega a l'esquena d'un gat amb el costat de la mantega mirant cap amunt i el llancéssim a l'aire?». Segurament el gat cauria de peus, però no deixa de ser molt bona, la pregunta. Això em fa pensar en allò que dóna una resposta, negant aquells que diuen que les torrades amb mantega sempre cauen pel cantó de la mantega. De fet, unes vegades cau per un cantó i d'altres de l'altre. El que passa és que quan cau amb la mantega mirant amunt, ningú no se'n recorda; recullen la torrada de seguida i aquí no ha passat res. Però quan la torrada cau pel cantó de la mantega, fa una empastifada tan gran que no oblides el que costa de netejar fins ben passada una bona temporada! hahahaa

  M'encanta quan parlen de la torradora. «wow! I on va a para el pa?». M'ha fet molta gràcia!

  Mmm... Amb la discussió entre en Harry i en James, t'has passat. En Harry no s'està portant bé. Però en James no li pot dir això al seu pare. Jo dic això al meu pare i dormo al carrer, t'ho asseguro. I si fos jo el pare d'en James, ja et dic jo que sí que dormirà al carrer.

  M'ha agradat molt això dels noms. Crec que està prou aconseguit. La bogeria de la Lily és, però, molt diferent de la de la Luna. I ara entenc perquè no t'agrada l'Albus. Ara que l'Albus té molt poc dels seus noms. Descarregues el que no t'agrada de l'Albus com a Snape; i tot el que te n'agrada, d'en Dumbledore. En Dumbledore és un savi, intel·ligent i manipulador. Molt manipulador. I molt ambiciós també. És fred i cínic, encara que als nens els costa adonar-se del que hi ha rere aquesta façana de tendresa i serenitat. Crec que l'Albus no és res d'això, en absolut.

  Ah! Que el que han robat és un llibre? Sí, un llibre és una cosa que robaria jo xD

  La laia.weasley té raó: en algun lloc has escrit Hogwarts en lloc de Gringotts, i em pensava que era jo que m'havia fet un embolic!

  Mmm... Un incís respecte al que has dit en un dels comentaris: «i els sentiments que es puguin tenir amb 13 anys tampoc no són massa complexos.». Crec que els sentiments no depenen de l'edat, sinó de la maduresa i de les circumstàncies. Depenen de la persona. Sí que és cert que no m'agradaria que l'Alice i en James tinguessin cap relació amorosa (i menys ara per ara) i que segurament en James no està enamorat d'ella, però no pas “perquè tingui tretze anys”. Jo crec que una persona de tretze anys es pot enamorar perfectament i fins i tot d'una manera molt forta. Tot depèn de la persona. No pots saber què pot sentir i què no una persona només amb l'edat que té. L'edat és un número. I un número no diu res, ni del cor ni del cap d'una persona; només del temps. I la maduresa no depèn del temps, sinó de l'ús que se'n fa, d'aquest temps.

  És el meu parer.

  Antares

  PD: Enric, no t'amoïnis. La Pepsi és l'ingredient secret de la coca-cola (després de la coca, és clar ;) )
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 07/12/2015 a les 00:02:08
  #26386He escrit 9 fanfics amb un total de 206 capítols

  Molt bé, segueixo després del break d’uns quants dies!

   

  Tant això del gat i la torrada amb mantega com el tema de la torradora em sona que són acudits que vaig treure d’algun lloc i ara no recordo d’on... Vés a saber, ja fa temps!

   

  La discussió entre el Harry i el James... bé, havia de petar. Ja durava massa, tot això del James i el seu pare. Com veuràs, en aquesta fanfic acaben els mals rotllos entre ells dos i ara ja s’entenen molt més. De tant en tant tenen enganxades, però ja res a veure amb això. Sí que el James es passa una mica, però el Harry també es calenta i acaben dient tots dos coses de les quals es penedeixen tan bon punt les diuen. Tampoc no ha passat res greu. El James està ressentit amb el seu pare, i va a burxar-lo, perquè té ganes de fer-lo emprenyar. I ho aconsegueix. El James i el Harry tenen personalitats diferents, i de vegades no s’entenen i per això tenen enganxades. I ara el James està en una època de canvis; tots els nens estan forjant personalitats que no tenen gaire ben definides (especialment l’Albus, que està fet un embolic), però després ja es van... coneixent millor, i s’entenen bé.

   

  També em sembla que he desvinculat l’Albus dels seus noms, mica en mica, tot i que segueixo mirant que en algunes coses s’assembli al Dumbledore. Quan va creixent va tirant molt més cap a ell que no pas cap a l’Snape (potser per això ara m’agrada molt? No ho sé). De totes maneres, tot i que el Dumbledore mai no ha estat un dels meus personatges preferits, crec que et passes una mica amb ell, quan el critiques... Dius que es “fred i cínic” i a mi no m’ho sembla pas. És manipulador? Sí, una mica, però no manipula egoistament, sinó que en realitat està mirant pels altres, per la “Comunitat”. Definitivament NO em sembla que sigui fred, en cap cas. Sí que és calmat i pensatiu, però no és fred. És amable i empàtic, sap ajudar, animar i es posa molt trist de vegades. Sent una culpabilitat enorme per tot el seu passat familiar. D’acord, no és en Harry, no té l’ànima pura i bona que té ell, quan tenia 17 era molt ambiciós, però crec que ho era perquè estava enamorat de la persona equivocada... i després li va haver de fer front, quan va entendre que el seu nòvio era una mala peça i li havia de parar els peus. Però segur que ho va fer amb molt de dolor. El Dumbledore sempre havia anteposat l’amor per damunt de totes les coses, i sabia que era l’arma més poderosa contra els seus enemics; no la intel·ligència, no les trampes ni les mentides; no la màgia, no el poder ni la posició social: l’amor. Això no és de persones “fredes i cíniques”, no trobes? I pel que fa a amagar-li al Harry que ha de morir i com diu l’Snape “d’engreixar-lo com un porc”... crec que ho fa bé, perquè el Harry ho entén, i li perdona. I fa el que ha de fer. I, de totes maneres, tot i que el Dumbledore ho tingués tot orquestrat... no demana res que ell no estigui disposat a fer. Vull dir, li diu al Harry que ha de morir, però ell també s’entrega, també dóna la vida per la missió. Li demana a l’Snape que el mati, en primer lloc per evitar que el Draco (algú a qui no deu res, ni tampoc necessita) s’embruti les mans i es converteixi en assassí. I dedica el seu últim encanteri a salvar el Harry a la Torre d’Astronomia. Sap que el Harry és el més important, així que dóna la vida per protegir-lo a ell i al Draco. D’acord que s’estava morint, però vaja, ben mirat “tothom s’està morint”, no? No tindria perquè haver mort d’aquella manera, i ho va fer salvant a altres.

   

  No sé com ho veus... el Dumbledore era un home brillant, que va dedicar gran part de la seva vida a combatre les forces del mal, a ajudar els muggles, a lluitar pel que creia... No tindria per què haver-ho fet. Podria haver estat una persona acomodada, que podria haver gaudit de molts privilegis. Podria haver estat com el Grindelwald, com el Voldemort, podria haver-se fet amb tot el poder, o despreocupar-se dels problemes del tot (això seria ser fred), però decideix sacrificar la seva felicitat per passar-se la vida lluitant pel “Bé comú”, com li agrada anomenar-lo ell. L’Albus Dumbledore no és una mala persona. És una persona molt intel·ligent (manipuladora, si vols), amb els seus defectes, però ha fet molt per molta gent. No és tan bon professor com la McGonagall, ni tal bona persona com el Harry, però macho, qui ho és?

   

  I pel que dius a la complexitat de sentiments... crec que em mantinc amb el que he dit sobre que als 13 anys els enamoraments no poden ser gaire profunds. Potser depèn de la definició que donem a “enamorament”? El fet d’estimar tant a una persona per anteposar-la a tota la resta, anteposar-la a la família, als amics, a un mateix... és una cosa que un nen de 13 anys no es pot permetre. Potser sí que pot tenir sentiments forts cap algú, però a una edat tan tendra a un li manquen experiències (parlo d’una persona X de la nostra societat, és clar, si em parles d’altres temps, d’altres cultures, les coses poden canviar), però un nen qualsevol, que va escola, que difícilment ha entrat ja en la pubertat, a qui tot just se li estan començant a disparar les hormones... Crec que amb 13 anys la majoria encara no sap ni quines són les seves tendències sexuals (n’hi ha que sí que ho tenen molt clar, però la majoria no). L’amor no és només cosa de pensament, o de sentiment, crec jo. És del que un està disposat a fer. I amb 13 anys els nois i les noies s’estan fent una personalitat pròpia, encara s’estan construint a ells mateixos com a persones, i si amb prou feines es poden conèixer a ells mateixos, imagina’t a una altra persona, conèixer-la prou bé com per enamorar-se’n completament. L’adolescència és un procés de canvis, i és una etapa molt inestable. Em dius que potser per algú no? Està bé, potser per algú no... però se’m fa difícil difícil d’imaginar a no ser que entenguem coses diferents per “estar enamorat”. Crec que és un concepte que precisament durant l’adolescència es fa servir molt alegrement... Com també has dit tu: és el meu parer.

   

  Uau! Parrafada de comentari. Ok, ja callo! XD
 • irinawatson06Enviat el 30/08/2017 a les 17:43:17
  #27150

  Has dit que aquest capítol és una mica més curt que els altres, és curt però amb moltes emocions i intensitat. M'ha agradat que en James s'enfrontés al seu pare però no se pas com ho arreglaran...

  Molt bona idea això que els noms estan lligats a la personalitat dels fills...