L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 3: Retrobaments i converses
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 14/10/2008 a les 11:52:34
Última modificació 14/10/2008 a les 21:09:51
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 3: Retrobaments i converses

Hola de nou! Res, que sembla que per mol que em vulgui fer la dura, Escòcia m'inspira...

Avui mateix estava a classe al costat del finestral gòtic que tenim per finestra, des del qual es veu el pati, que és tot d'herba i just en front queda una catedral amb les seves arcades... la classe de litetartura, una mica pal, i jo mirant per la finestra i hi ha hagut un moment que ja estava visualitzant un partir de quidditch i veia com passaven volant rassant per la finestra... molt guai ^^ 

Total que tenim capítol nou. Ah, per cert, no m'agrada gens el nom del capítol, si qua l'hagueu llegit se us n'acut un de millor, digueu-m'ho siusplau, perquè no pot quedar així, que el capítol és molt guai i el títol molt cutre. Merci.

Bé, com sempre m'enrotllo com una persiana... ja callo, ja callo...


3-Retrobaments i converses

La Geena va sortir decidida de casa seva; havia de trobar què volia dir aquell símbol que li havien enviat dibuixat a la nota. El seu pare estava treballant i el Paris sempre aprofitava les vacances d'estiu per dormir fins tard, o sigui que encara tenia unes hores per investigar sobre el tema sense haver de patir per si la descobrien.

Però el que era difícil era on anar a buscar. No podia anar a la biblioteca nacional d'Atenes, perquè allà no hi trobaria llibres sobre màgia, i molt menys sobre Hogwarts. El que necessitava era una biblioteca màgica, no sabia si hauria d'anar a la de l'Acadèmia (l'escola de màgia grega) o si n'hi havia alguna altra que estigués a l'abast de tothom. I era una mica complicat saber-ho quan no estava en contacte amb la comunitat màgica grega.

Per sort, sí que sabia d'algú que hi tenia contacte: una noia que vivia al final del seu mateix carrer amb la que havia jugat sovint quan era petita, fins que un dia el pare de la Geena va descobrir a l'altra noia intentant convèncer la Geena de posar la mà a una foguera que hi havia a la platja. Des d'aquell dia, el pare de la Geena no la va deixar tornar a anar més amb aquella nena. El que ell no sabia era que aquella nena ja havia posat la mà al foc vàries vegades per ensenyar-li a la Geena com es feia, i ella mateixa havia comprovat que no es cremava. La Geena no va entendre com era que no s'havia cremat fins que no va rebre la aquella carta que deia que era bruixa. Aleshores va entendre que la seva amiga de la infància també ho era.

Tot caminat tranquil·lament, va arribar a la caseta blanca amb la porta pintada de blau que hi havia al final del carrer, s'hi va acostar i va donar tres cops a la porta. Al cap d'uns segons, la porta es va obrir i va aparèixer una dona no gaire més jove que el seu pare, vestida amb el que semblava una toga. La Geena sabia que aquella roba era la que duien els bruixots a Grècia: mentre que al Regne Unit s'havien quedat a la moda de l'edat Mitjana, a Grècia es portava més l'època clàssica, segurament perquè havia estat la de més esplendor.

—Sí? —va fer la dona, en grec—. Ei, un moment. Tu no ets la filla del Thalassinos?

—Eh... sí. Bon dia, senyora Panatolis —va fer la Geena, una mica nerviosa per la freda rebuda—. D'això... que hi és l'Elektra?

La senyora Panatolis se la va mirar de dalt a baix, estranyada que després de tants anys anés a buscar a la seva filla a casa seva, com si encara es veiessin.

—Ssssí —va fer la dona, insegura—. Ara la crido, espera't aquí...

La senyora Antonakas va tornar a entrar a casa seva i la Geena es va quedar esperant a fora uns tres minuts, fins que la porta es va tornar a obrir i en va sortir una noia de la seva edat increïblement bonica, no gaire alta, prima, amb els cabells castany clar una mica ondulats que li queien fins a mitja esquena i uns ulls profundament blaus i brillants. A diferència de la seva mare, ella anava vestida amb roba muggle, segurament per passar desapercebuda per la ciutat.

—Georgina? —es va estranyar l'Elektra, arrugant el front.

—Eh... hola —va fer la Geena—. Mmm... d'això... ja sé que és una mica incòmode aquesta situació però... és que voldria parlar amb tu. Una estona. Tens temps d'anar a fer un passeig per la platja?

L'Elektra va obrir els ulls sorpresa.

—Sap el teu pare que ets aquí amb mi? —va preguntar irònicament, però va tancar la porta de casa i va començar a caminar cap a la platja al costat de la Geena.

—Eh... no. Però de totes maneres no crec que ara l'hi importés. Segurament ja va entendre fa dos anys aquella escena de quan érem petites. Com jo.

—Ah sí? —va dir l'Elektra, posant cara de ho-dubto-molt—. I què és el que vau entendre?

—Que ets una bruixa —va contestar la Geena, amb un somriure satisfet.

L'Elektra va parar de caminar de cop.

—Com ho saps? —va preguntar.

—Perquè jo també ho sóc —va contestar la Geena, i va tornar a caminar de nou. L'Elektra es va quedar uns segons parada però de seguida es va recuperar del xoc i va córrer per tornar-se a posar al costat de la Geena.

—I no vas a escola? —li va preguntar, estranyada.

—Sí —va contestar la Geena—. Però no a l'Acadèmia. Vaig a Hogwarts.

—L'escola britànica? —va preguntar l'Elektra—. Té molt bona reputació, com la francesa i la russa. De tota manera, des que es va fer la reforma educativa, l'Acadèmia ha avançat molt, jo diria que ara estem pràcticament al mateix nivell. A quin curs estàs?

—Ara començaré tercer —va dir la Geena—. I tu?

—També —va assentir l'Elektra—. Escolta... em sembla que m'has d'explicar moltes coses. Però... per què m'has vingut a buscar?

—Per dues raons —va contestar la Geena—. Primera, perquè em queies molt bé, i m'agradaria recuperar l'amistat que es va perdre per un malentès. I segona... —ara va ser la Geena la que es va parar i es va posar de cara a l'Elektra—. Necessito una biblioteca.

*   *   *

—Una biblioteca? —va fer l'Alice— No en tinc n'hi idea d'on n'hi pot haver una, aquí a Londres. Frank?

—No, només en conec un parell de muggles —va contestar el noi—. Per què? T'has tornat tan aplicat de cop i volta que no vols perdre temps a l'estiu?

—No, idiota —va fer el James amb una ganyota—. És del que us volia parlar...

El James va mirar al seu voltant per comprovar que no hi havia cap bruixot a la vora (se'ls reconeixia de seguida per la vestimenta). Eren en un Starbucks d'Oxford Street, tots tres asseguts cadascun en una butaca al costat de la finestra, menjant pastís  de xocolata i taronja i bevent combinats de cafè i te. Havien quedat allà perquè volien algun lloc on poguessin descansar i xerrar tranquil·lament, i els bessons ja estaven farts d'estar tot el sant dia treballant a la Marmita Foradada i el James no volia anar a la Ronda d'Allà perquè no volia que els escoltessin bruixots. 

—A veure —va començar el James—, heu sentit a parlar dels Vlads?

—Vlads? —va repetir l'Alice—. No, ni idea.

—Doncs resulta...

I els va estar explicant tot allò sobre la nota anònima que havia rebut el seu pare, dient que estiguessin alerta perquè els Vlads s'estaven acostant.

—O sigui que els Vlads són gent? —va preguntar el Frank, arronsant el front.

—També he pensat que podrien ser éssers malèfics —va explicar el James—, com... no sé, com els demèntors, o els ínfers...

—I ningú no sap què són? —es va estranyar l'Alice—. No, és massa estrany que ni tan sols el teu pare n'hagi sentit a parlar, no crec que sigui això.

—Fins fa relativament poc ningú no sabia què eren els ínfers —va dir el James—, i bé que existien i atacaven...

L'Alice es va encongir d'espatlles i es va tirar més canyella en pols a sobre del munt de nata del seu cafè mocca blanc. El James va fer una altra queixalada de pastís i va mirar per la finestra... sí, a ell allò dels Vlads li sonava a alguna cosa d'aquella mena...

—Hmm... —va fer el Frank—. Escolta, i dius que vas parlar amb la Geena?

—Ah, sí! —va exclamar el James, tornant a la conversa.

Els va explicar tot el que li havia dit la Geena, l'altra carta anònima que havia arribat amb el símbol aquell del cercle i el pal, i que el Remus els havia dit que segurament seria el símbol d'algun clan, i els va explicar el que eren els clans.

—Així el rondadors ja sabien de què anava la cosa... —va fer el Frank.

—Sí, però... mira, ni me'n parlis...! —va sospirar el James.

—Per què? —es va sorprendre l'Alice.

—La meva àvia i el Sirius van tenir una baralla una mica forta.

—Per què? —va repetir l'Alice, que no s'ho podia creure.

—Pel tema de fer-nos animàgics —va explicar el James, abaixant la veu per si de cas—. El Sirius està molt engrescat i ens anima a fer-ho, però la meva àvia diu que ara que ja no estem a la corda fluixa de quedar-nos o no a Hogwarts, no té sentit que fem una cosa tan arriscada.

—Mmm... vosaltres què en penseu? —va preguntar el Frank.

—Jo vull ser animàgica —va dir de seguida l'Alice.

—Jo... —va començar el Frank—. No ho sé. En part... és molt arriscat, sí, però després de tot el que vam fer l'any passat... d'acord que també ens va servir un munt de cara a les classes, que vam treure excel·lents en tot, però... a mi el que em feia més il·lusió era ser animàgic.

—Sí, a mi també... —va sospirar el James.

No va dir, però, que en part volia ser-ho per no decepcionar el Sirius, ja que se li havia quedat gravada al cervell la mirada fosca del seu mentor. D'altra banda, també li feia una mica de cosa decepcionar la seva àvia, perquè també se l'estimava molt...

—No sigueu carques, home! —va saltar l'Alice—. Au, va, amb totes les que hem arribat a fer i ara us tirareu enrere només perquè això és una miqueta més arriscat que la resta?

—Una miqueta més arriscat? —va riure el Frank—. Alice, si ens enganxen són deu anys de presó.

—Si ets major d'edat —va puntualitzar l'Alice.

—Sí, però algun dia ho serem, no? —va dir el Frank.

—I què hi ha de la història de Grècia, eh? —va fer l'Alice—. Perquè allò va ser molt fort, i ens en vam sortir...

—Perquè la McGonagall és un geni i ens va salvar —va dir el James.

—Sí, ja ho sé —va fer l'Alice amb sorna—. Llarga vida a la McGonagall, però... el que vull dir és que allò no ho vam dubtar gens...

—Era diferent —va dir el Frank—. Havíem d'ajudar la Geena. Això dels animàgics és per plaer... i perquè és al·lucinant i ens encantar anar de prepotents... No em mireu així que sabeu que és veritat —va afegir quan l'Alice i el James van aixecar les celles—. Ens encanta ser els nens genials i trapelles del curs i això ja seria el màxim.

—I això és dolent perquè... —va fer l'Alice, divertida.

—Perquè és il·legal, recoi! —va exclamar el Frank—. Què coi esteu bevent? És que sóc l'únic a qui no has posat drogues a la beguda o què?

—De tota manera —el va calmar el James—, això ho hauríem de discutir amb la Geena.

—La Geena pensarà igual que jo —va sentenciar el Frank, i va fer un glop de tea latte—. N'estic convençut.

El James també ho estava. La Geena sempre havia estat la més... assenyada del grup, per dir-ho d'alguna manera. Normalment era la que els feia tocar de peus a terra. L'últim cop que els havia deixat sols s'havien escapat sense permís a un país estranger amb una moto robada que no tenien permís per conduir.

—No, jo tampoc crec que ho vegi massa clar, això de continuar amb el pla.

Es va mirar l'Alice, que estava arrepapada al seu sofà sucant el dit índex a la nata i portant-se'l a la boca repetidament. Ella sabia més bé que ningú el que pensaria la Geena. Al cap i a la fi era la seva millor amiga, no? Perquè, volguessin o no, i per molt bé que es portessin tots quatre, tots tenien inconscientment assumit que, sense pretendre-ho, els dos nois eren millors amics i les dues noies també, i que segurament hi havia coses que només compartien amb el més íntim.

És clar que, ben pensat, el Frank i l'Alice eren bessons, i segur que tenien uns lligams molt especials. Més forts dels que tenien ell i l'Albus, segurament. El James s'ho imaginava més com la relació que tenia ell amb la Geena. Sí, per ell la Geena era com una germana.

I l'Alice també, no...? Aleshores es va adonar que seguia mirant com l'Alice es llepava la nata del dit una vegada i una altra. Va desviar la mirada ràpidament, mentre notava que la cara li cremava una mica. No. Decididament, no veia igual a la Geena que a l'Alice.  

*   *   *

—M'estàs dient —va exclamar l'Elektra, emocionada, a molts quilòmetres de distància de l'Starbucks— que la teva mare era llufa però era una Anastassakis? Bufa! Els Anastassakis eren una família de gran tradició màgica, però no se'n va saber res més... deien que la nissaga s'havia acabat, però si la teva mare n'era... per això se'n va perdre la pista! Però tu segueixes la família, ara, Anastassakis és a la sang dels Thalassinos... interessant!

Estaven caminant per uns carrerons per on la Geena no havia passat mai, però on l'Elektra deia que sabia que hi havia una biblioteca màgica. De seguida les dues noies s'havien tornat a entendre, i semblava que gairebé no haguessin passat temps sense parlar-se. L'Elektra fins i tot s'havia ofert per acompanyar-la fins a la biblioteca que coneixia.

—No és tan maca ni tan gran com la de l'Acadèmia —va explicar la noia—. Però ara a l'estiu l'Acadèmia està tancada i és l'únic lloc que conec que et pugui servir. Però, escolta, perquè vols una biblioteca si som a l'estiu?

La Geena, que una altra cosa potser no, però de mentir n'havia après moltíssim amb el Clan de Magatotis, no va vacil·lar ni un moment:

—És que ens han posat una mena de treball d'investigació sobre els fundadors de Hogwarts. I he trobat que tenen alguna cosa a veure amb aquest símbol —es va treure una còpia del símbol de la butxaca i el va ensenyar a la seva ex-ex-amiga—. No et deu sonar pas? Pel que he esbrinat és d'un clan...

—D'un clan? —va fer l'Elektra, fent un posat seriós—. A quina mena d'escola vas, que els fundadors es relacionessin amb un clan?

—Elektra... —va sospirar la Geena— no tots els clans són malèfics... el que passa és que estàs pensant en els Vlads...

—És clar que penso en el Vlads! —va exclamar l'Elektra—. Van matar el meu pare ara farà tres anys.

—Oh. Em sap greu —va dir la Geena—. No ho sabia.

—I la resta de clans que conec no es pot dir que siguin precisament inofensius... els vampirs, els homes llop, els gegants...

—Els druides, les Oracles, les Banshees... —es va defensar la Geena— aquests clans estan formats per bona gent.

—Si consideres que les Banshees són bona gent... —va murmurar l'Elektra.

—Dona, només perquè et prediguin la mort no vol dir que siguin malèfiques... simplement són les encarregades de donar males notícies. I de totes maneres, ni tots els vampirs, ni tots els homes llop ni tots els gegants són dolents...

—Però donen cangueli igualment —va sentenciar l'Elektra, com si amb allò quedés tot dit—. Vine, és per aquí.

Es van ficar en un carreró de mala mort que era un cul-de-sac, sense sortida.

—Elektra, això no té sortida...

—Molt bé, senyoreta Einstein, què et pensaves? —va riure la noia—. Que hi hauria un cartell lluminós que diria Biblioteca Màgica per aquí, o què? Tot recte.

—Tot recte hi ha una paret —va dir la Geena.

—Sí, gràcies, no l'havia vista —va ironitzar l'Elektra.

—T'assembles molt a una amiga meva, quan fas aquests comentaris... —va sospirar la Geena. Havia trobat molt a faltar a l'Alice, durant l'estiu.

—Ja... vigila que no vingui ningú...

Aleshores, amb un somriure, l'Elektra es va treure la vareta de la butxaca dels pantalons i va dibuixar una gran arcada al mur que impedia el pas. Quan va acabar, la part de paret que havia quedar dins de l'arc va desaparèixer per convertir-se en una entrada a una biblioteca no massa gran però amb  unes prestatgeries plenes de llibres a rebentar.

—Si no ho trobes aquí... —va dir l'Elektra negant amb el cap—, no sé on ho pots trobar.

Totes dues van entrar i es van posar a passejar pels estants. S'hi estava molt bé, era tot molt il·luminat, tot i que no hi havia finestres, i no hi havia massa gent, per la qual cosa podien caminar tranquil·lament. La Geena estava mirant un estant quan va sentir una veu masculina darrere seu.

—Vaja, vaja, Elektra, tu per aquí, que estrany... no ho hauria dit mai que et podria trobar en una biblioteca...

—Mor-te una estona, Angelos... —va contestar l'Elektra, tot i que amb un somriure.

Totes dues noies es van donar la volta per trobar-se cara a cara amb (en opinió de la Geena) un dels nois més guapos que havia vist en la seva vida. Tenia una estètica cent per cent grega, pell morena, ulls grans, càlids i alegres, cabells foscos i brillants, una mica llargs per ser un noi, pòmuls marcats i somriure perfecte.

—Hola —el va saludar l'Elektra—, com et va l'estiu?

—Molt bé —va contestar el noi—. No em penses presentar la teva preciosa amiga?

—Sí, perdona —va dir de seguida l'Elektra—. Et presento la Georgina Thalassinos, aquest és l'Angelos Antonakas.

—Un plaer —va fer la Geena.

—Igualment —va contestar el noi amb el seu somriure d'anunci—. Ets grega, ets bruixa... com és que no som tan afortunats de tenir-te a l'escola?

—Perquè va a Hogwarts —va dir l'Elektra intentant que no es tirés a sobre la Geena—. I deixa d'intentar lligar-te a totes les noies que veus, vols?

—Totes, no, amb tu no intento res —va fer el noi.

—Perquè com ho intentis ja saps el que t'espera... —va fer l'Elektra.

—Fas por —li va dir l'Angelos encantadorament—. En fi, Georgina, que si per casualitats de la vida decideixes canviar d'escola, sóc a la residència Beta, habitació 3.

—Molt bé, ho tindré en compte —va riure la Geena.

—Fantàstic —va dir el noi—. I no vagis massa amb aquesta, no sigui que et contagi la seva malaltia de rata de biblioteca...

—Ja t'agradaria treure les meves notes —va dir l'Elektra, amb un posat fatxenda.

—Ja t'agradaria a tu tenir-me a mi... —es va acomiadar l'Angelos i va marxar.

—Carai... —va fer la Geena quan es va haver allunyat—, si a l'Acadèmia són tots així potser que m'ho plantegi... va al teu curs?

—Sí, però ell és beta i jo sóc alfa —va dir l'Elektra, mentre seguia repassant l'estant de llibres.

—Disculpa? —va dir la Geena sense entendre.

—A l'Acadèmia ens distribueixen en tres residències: Alfa, Beta i Gamma: Alfa, filòsofs; Beta, guerrers; Gamma, artesans... segons els tipus d'ànima, ja saps, com que la va fundar Plató i tal, doncs encara es conserva aquesta divisió.

—Ah... i sou molts?

—No, què va —va dir l'Elektra, escollint uns quants llibres que li semblaven interessants—. L'escola és molt gran, però només som uns vuit o deu per curs.

—Uf, a Hogwarts som un fotimer... —la Geena també anava fullejant llibres.

Van estar una bona estona comparant llibres i escoles i a l'hora de dinar van arribar a les conclusions que 1) si li havia de servir algun llibre, era Clans d'ahir i d'avui i que 2) tot i que cadascuna pensava que la seva pròpia escola era millor, estaven convençudes que els nois de l'altra eren més guapos.

—De debò m'estàs dient que no trobes guapíssim l'Angelos? —s'exasperava la Geena.

—Dona, no és lleig, però... els britànics són molt monos! O em diràs que no n'hi ha cap de guapo, a Hogwarts?

—La veritat és que tinc dos amics molt, molt atractius —va concedir la Geena.

—Veus? —va fer l'Elektra—segur que l'Angelos no els arriba ni a la sola de la sabata...

—No sé què dir-te...

—Ei, et ve de gust sortir dissabte al vespre amb la meva colla de l'escola? —va proposar l'Elektra, quan van sortir de la biblioteca amb el llibre.

—I tant que sí! —va exclamar la Geena—. T'importa que porti al Paris? Em sap greu deixar-lo sol, pobre, ja prou que l'abandono durant el curs...

—Sí, és clar, té més o menys a nostra edat, no?

—Sí —va assentir la Geena—, un any més.

—Doncs perfecte, ja et diré alguna cosa!

Es van acomiadar i cada una va anar cap a casa seva.

*   *   *

Ja era ben entrada la nit quan la Geena va poder fullejar tranquil·lament Clans d'ahir i d'avui, perquè havia estat la resta del dia amb el seu pare i el Paris i encara no havia pogut.

Era un llibre molt gruixut, d'unes mil pàgines, i l'índex no contenia símbols, o sigui que hauria d'anar fullejant pàgina per pàgina... uf. De sobte va sentir que el Paris obria la porta de la seva habitació, i la Geena es va apressar en deixar caure el llibre a terra ràpidament i va apagar la llum.

El Paris però, va baixar a la cuina, segurament a buscar aigua. La Geena es va tornar a incorporar i va tornar a obrir la llumeta de la tauleta de nit. I, quan anava a agafar el llibre va veure una cosa que no havia vist abans: al caure a terra, el llibre havia quedat obert per unes planes... que no hi eren, algú les havia estripades. Va agafar el llibre per mirar-s'ho de prop i va sentir que el cor li feia un salt.

—Però què coi...?


Fet. Perdó que us deixi amb l'intriga, però sóc molt dolenta. Eh que és una pena que la Geena, que justament sí que sap què són els Vlads (i l'Elektra també, pel que sembla), és l'única a la que no han preguntat...? Mala pata.

Digueu-me què penseu de tot... de l'Elektra, dels pensaments del James, del tema animàgics...

Per cert, capítol dedicat a l'Angelos Antonakas de debò, que viu aquí a St Andrews i és de la meva colla. Ja que és grec, l'he volgut fer sortir a la fanfiction... En fi, que deixeu molt comentaris, que últimament ho esteu fent molt bé!! Visca!

Petons de muffins de xocolata de l'Starbucks! Nyam!

Agatha Black


Llegit 1508 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/10/2008 a les 11:55:40
  #17601He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ah, ah, me n'oblidava! Si teniu suggerències pel nom del capítol són benvingudes, ok? • Avatarivi_potterEnviat el 14/10/2008 a les 13:53:20
  #17602He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  El capitol molt i molt bé. Del títol nidea, lo de que no li preguntin a la Geena, joder ets rebuscada xddd que al James li agradi l'Alícia... no m'ho espperava. Però m'ha encantat tot :) • AvatarCostaEnviat el 14/10/2008 a les 15:25:16
  #17603

  Si en algun moment fas parelletes, des de fa temps estan claríssimes xDDDD El capítol m'ha encantat i ets una rebuscada de merda, que justament la Geena sàpiga què son els Vlads i no li hagin preguntat... xDDD

  Fins al pròxim • Avatarclara_catEnviat el 14/10/2008 a les 17:19:27
  #17604

  Parelletes power!!

  No se m'acudeix cap nom pel capítol!! Potser podries aprofitar alguna cosa de la biblioteca o nu se.... Mola molt el capi i l'elecktra tmb mola!!

  Continua així i fins la pròxima!
 • Avatarrodlel14Enviat el 14/10/2008 a les 18:37:12
  #17605He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Caram, caram, caram! Ultimament tinc la mala sort de no poder postejar gaire d'hora... ja se sap, els estudis.
  Tinc la (potser estúpida) impressió que el símbol piruleta és el dels Vlads.
  No es suposava que t'havies de centrar en els pequeñajos? (És broma)
  I les parelletes... molt clares. L'Alice... i en James... això de que li cremava una mica, deu ser pel sol, no?? jaj
  doncs res, que esta molt be!
  Enric • Avatarrodlel14Enviat el 14/10/2008 a les 18:38:52
  #17606He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  Per cert, aquesta madame sarcastica, la Elektra, em fa una mica de mala espina...
  Enric • Avatarsempre_catEnviat el 14/10/2008 a les 19:49:34
  #17607

  ai, mencanta!es molt emocionant...que va passar amb la mcgonagall? uu

  mencanta k diguis k no escriuras sovint i trobarme un capitol cada 3 dies! segueix axi jiji
 • gemmaevans AnònimEnviat el 14/10/2008 a les 19:54:54
  #17608

  ola!! sta mol b el cappi!!
  L'Elektra am cau mool b!! xdxd!!
  D nom pel capii no se man acut cap!! numes d mes penosos k el teu ( k x cert io no trobo tan orroros !!) xdxdxd
  dl tema animàgics io voto pq en siguin! ((( d fet sempre e pensat k la rowling auria agut d fer el harry animagic!! xdxdxd ))) XP

  pos re , k continuis aviat i speru k scocia segueixi inspirante!! xdxdxd

  a kin capii surtira aket partit d quiddich k as vist ¿? xdxdxd

  k et vaigui mol b x ki!!

  ~~Gemma~~ • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 14/10/2008 a les 20:47:50
  #17609He escrit 11 fanfics amb un total de 168 capítols

  Escolta, que ja havia llegit el capi a l'hora d'informàtica a l'insti però no he tingut temps de comentar, però el capi està MOOOOOOOLT bé!

  Una suggerència per títol? Cap, només que s'escriu RetroBaments. Jo trobo que està bé, perquè mira que els meus...

  1 petunas!

  Marta 3
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 14/10/2008 a les 21:06:37
  #17610He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Ep! Marta, tens raó amb això del títol, no m'hi havia fixat que hi havia una falta... el que és estrany és que Word no m'ho hagi marcat...  màquines estúpies... Gràcies, nena! • Avatarlluna_de_plataEnviat el 14/10/2008 a les 21:14:40
  #17611

  NO END DEIXIS AMB LA INTRIGA!!!!!!!!!!

  Marta 2
 • Avatarnuria.potterEnviat el 15/10/2008 a les 00:36:58
  #17615

  Genial el capitol!!! sort k no ens has fet esparar les 2 setmanes!! era broma!xD

  El capitol m ha agradat molt, jo krek k aixo del animagics ho tenen k fer , seria una pena k el final no ho fesin!!

  En fi! pero una cosa! sembla una altre FF del clan de magatotis! kasi no surten l Al la Rose, l Andrea,etc.

  Bueno , soposu k els faras surti mes endevat, xD

  patOnets!

  A per cert! k tu vas a l escola a escocia?

  patuneTs un altre cop!

     &nb sp;                         &nb sp;       Nuria!*
 • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 15/10/2008 a les 19:45:50
  #17622He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

  EEi!! per fi atrapo! mels he llegit els tres de cop i he deixat cmmnts! :P

  - Nom pel capi? pos... a mi ja em sembla bé el que hi ha! XD

  - L'Elektra? pos no em cau gaire be, la veritat... es misteriosa...xD

  - Animàgics? pos si! jo vull que ho siguin, serà més guay! jeje!

  - En James amb l'Alice? pos no mu hauria imaginat...

  - I... pk no em presentes aket Angelos? XDXD es broomaa! XD

  Wenu! un petonaasS! Continua aviat!

  Laura*Malfoy
 • laia.weasley AnònimEnviat el 15/10/2008 a les 19:50:38
  #17623

  Tens raó, el capi es gnial! Lu del nom no se m'acut res, a no ser qe en comptes de "converses" posis, "converses sense resoldre" per la dels Longbottom i el James. Pro es bastant mes cutre, no em fassis cas :P

  Així qe les parelletes seran les típiques...pero no m'els aparellils a tots cuatre entre ells, pliss!!

  Continua aviat, m'encanta l'inspiració qe has trobat aqi a Escócia(potser una mica rebuscada)

  Laiia
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/10/2008 a les 21:21:19
  #17632He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Hola! Res, només volia dir que aquesta setmana m'han posat un munt de feina a la Uni i no he pogut escriure gens, o sigui que no espereu res fins la setmana que ve, perquè m'hi hauré de posar el cap de setmana, ok? Un petooo! • AvatarAriadna_TonksEnviat el 21/03/2010 a les 20:33:00
  #21313He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

  genialllllllllllllll!!!!! no tinc temps pero mencanta!!

  Petons de :

  Ariadna_Tonks
 • Avatarhermione potterEnviat el 07/09/2014 a les 21:34:09
  #25092He escrit 9 fanfics amb un total de 70 capítols

  Molt interessant. Que mono en James... Segueixo!!! • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 21:58:47
  #26320He escrit 9 fanfics amb un total de 43 capítols

  M'ha encantat aquest capítol!!!

  La nena aquesta que volia que la Geena posés la mà al foc (literalment)! hahahaha Quina manera de descobrir que la seva amiga és bruixa! M'ha agradat molt!

  Panatolis! M'agrada!! hahaha I la nena s'havia de dir Elektra! ui, ui, Elektra Panatolis! O Panatolis només el cognom de la mare... Però la mare es diu Antonakas o Panatolis? En què quedem? Primer en dius un i després un altre... I més endavant resulta que Antonakas és com es diu l'Angelos... Potser no ho he entès bé... Aclareix-m'ho perquè m'he fet un embolic.

  M'ha encantat aquest retrobament!!!

  I m'ha fet gràcia quan diu: «I segona... Necessito una biblioteca»

  És Ronda d'Alla, no Ronda d'Allà (recorda què passa amb la pols migratòria si no pronuncies clarament ;) )

  «Llarga vida a la McGonagall», i per què amb sorna, Alice? Jo ho diria molt seriosament.

  O sia que la Geena sí que sap de què va tot això dels Vlads?

  L'Elektra, bruixa com és, sap qui és Einstein? Potser la muggleologia de la seva escola és molt millor xD o potser és que es fa molt amb muggles.

  L'entrada de la biblio està molt bé, però... directament? No hi ha ni bibliotecari ni taulell de recepció?

  «la teva preciosa amiga», el noi ja és enganxós des de la salutació... [Aquí l'Antonakas que se t'ha colat abans].

  Residència? Però això no és una cosa típica dels anglesos? He de dir, però, que m'ha agradat molt i molt. Alfa? Gamma? Potser fa temps algú, sense conèixer-me gaire (gaire gens), hauria pensat en Beta, però ara queda massa clar que és massa impossible xD I em negaria rotundament a anar a Beta... no em voldria trobar entre segons quina mena de gent... Em pensava que podria encaixar decididament en una de sola i sense dubtar (en una nova classificació)... Però es veu que segueixo entre mig, com Slytherclaw... Alga fama, potser? hahahahaa Ximpleries de les meves (barrejant al-fa + gam-ma, tenim al-ga(m) + fa-ma). Ja ho sé, no té cap sentit hahahaa

  Per elecció, suposo que triaria Alfa (que deus ser la residència que tu mateixa pensaries per a mi, oi?). Perquè prefereixo trobar-me entre gent del tipus Alfa que del tipus Gamma (encara que també em caurien molt bé, eh). Ara que... tenint en compte que has dit que la va fundar Plató, JO PASSO! xD Perquè em fa pensar en La República. I no puc evitar d'interpretar que els d'Alfa (els filòsofs) són els Governants; els de Beta (els guerrers) són els Guardians; i els de Gamma (els artesans) són els Productors. És així? O sóc jo? Sí, segur que és així.

  Tot i que seria més guardià (fora del concepte de Plató, és clar) que no pas guerrer, les paraules filòsof i artesà m'agraden molt més (abismalment molt més) que no pas governant i productor. A més, crec que no m'angoixen tant. Trobo que m'agraden les paraules que has trobat i també com ho has relacionat amb les tres primeres lletres de l'alfabet grec.

  Sóc Alfa, però en la ciutat de Plató em negaria a governar. Però si els altres filòsofs també s'hi neguen (que és el que sol passar: els que tenen la capacitat de governar ―que no estic dient de cap manera que jo la tingui, que consti― no volen governar. Sinó que volen governar els que no en saben), serà un desastre, i valdria més escampar la boira. El Govern es deteriora, diu Plató. Abandonaríem l'aristocràcia fins a la tirania. L'error immediat abans de la tirania, el de la democràcia: donar el poder al poble. Que estem sonats? I el de la tirania, alliberar els esclaus! Fantàstic, oi? Jo no dic res, eh, que consti, això ho diu Plató. hahaha

  L'avantatge que trobo de ser Governant a la ciutat de Plató no és el fet de tenir la potestat de governar (sent els dirigents adequats), que com has vist defujo, sinó el fet que tenim més educació (fora del fet del concepte adoctrinador que es pot atribuir a l'educació) que els altres dos grups; la mateixa, però ampliada i més. Mmm... Crec que aquest comentari em decanta cap a les àligues més que cap a les serps... Però bé...

  Crec que ha estat molt bona idea de relacionar l'estructura de la polis de Plató per a crear residències. Mirar de veure a quin lloc estaria millor cadascú, en comptes de deixar-ne l'elecció a la naixença. Això de les residències m'encanta. Em penso que ja ho saps prou.

  Bé... M'entre no em facin monitora (que se'n responsabilitzi un altre), seria una Alfa amb orgull. Per curiositat, tu a quina residència aniries, a l'Acadèmia? Ho trobo molt interessant.

  I ja em preguntava si hi hauria gaires alumnes a l'Acadèmia. Amb tantes illes com té Grècia, em sembla que si no posen un plio d'Acadèmia Express... hahaha Bé, un nautilus, dirien en temps de Plató.

  No espanteu gaire en Paris, que és muggle.

  Pàgines estripades!!! Què emocionant!!!

  La gemmaevans té raó amb el capítol del quidditch, inspiració classe avorrida de lite.

  A mi l'Elektra m'agrada. Trobo que la seva reacció en veure-la ha estat més que natural. De cop i volta, la Thalassinós?? hahaha Però després l'ajuda. És ben clar que és alfa! Això sí: Alguna cosa té que em crida l'atenció. No és que em faci especialment mala espina, com diu rodlel14, no sé què és. hahaha I he de confessar que em pensava que el personatge seria “de les que els van els profes”... xD Ja m'entens, com que es diu Elektra.

  Per la Marta, he sabut que havies escrit retrobament amb ve baixa O.Ô (els comentaris són uns boques xD )

  M'agrada que hagis posat l'Angelos. Ja m'he imaginat que seria algú que coneixies (o algun motiu hi havia d'haver), perquè probablement esperaria que li haguessis posat un nom com Apol·lo (per com el descrius) o alguna cosa per l'estil ;)

   

  Pel que fa a les parelletes:

  -En Frank i la Geena sí que m'agraden junts (més endavant potser).

  -Però en James i l'Alice no, si us plau!

   

  M'encanten els capítols que se situen a Grècia! De debò, em sembla que són els meus preferits. El personatge de la Geena m'agrada molt quan es veu a casa seva a Grècia. I encara m'agrada més que hagi retrobat l'Elektra i conegut l'Angelos. Les coses del món màgic a Grècia (com la descoberta de la biblioteca) prenen un encant especial.

   

  Antares

  PD: Pel teu MP... d'acord, tens ben present la República de Plató ;) Però no he modificat res del comentari tal com el vaig fer.

  He de dir també que, pel que fa a les parelletes, al llarg de la fic he canviat d'idea (ja ho veuràs). Però, com et dic, no he canviat res del que tenia escrit quan vaig comentar en el seu moment.
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/11/2015 a les 17:04:08
  #26362He escrit 9 fanfics amb un total de 205 capítols

  Aix... se m'està fent muntanya amunt contestar aquest misstge... per què? És la tercera vegada que se m'esborra! Aniré copiant-lo tot a mida que el vagi escrivint, aquesta vegada! ¬¬

  Pel que sembla, m'he fet un embolic amb els cognoms. L'Elektra es diu Panatolis, igual que la seva mare (és el cognom de casada, perquè tinc entès que a Gràcia les dones agafen el cognom del seu marit). Antonakas és el cognom de l'Angelos. Sí que vull deixar clar que tots els noms dels personatges grecs (tant aquests com els que surten més endavant) els he adjudicat "a la babalà". Bé, no, no a la babalà, tots tenen un sentit en el meu cap, però em refereixo que no he tingut en compte els significats dels noms ni les històries mitològiques. He volgut agafar noms reals, que es facin servir avui en dia, que m'agradin fonèticament i que trobi que queden bé als personatges. Però no s'hi ha de buscar misteris ocults, en els noms.

  Tinc la sensació que això de la Ronda d'Alla m'ho deu haver canviat el corrector del Word, perquè precisament és una traducció que sempre tinc molt present i que em fa gràcia! ^^

  La Geena coneix els vlads perquè, com veuràs, no són tan desconeguts a l'Europa oriental. I l'Elektra sap de l'Einstein, perquè l'Elektra és una noia molt aplicada, que té moltes curiositats i que llegeix molt. Probablement faci muggleologia a l'Acadèmia, també! De totes maneres, veuràs que a les meves fanfics el món dels muggles està força ficat ja en el món dels bruixots. M'agrada pensar que, més endavant, els bruixots de ment més oberta s'interessaran per les coses mugles. A més a més, crec que molts artilugis muggles poden ser d'utilitat als bruixots, també. Veuràs per exemple que els Potter tenen una TV a casa, que més endavant el James té un ordinador i de vegades busca coses per internet, que la Lily té un mp3 per escoltar música, i en aquesta mateixa ff, a la Hannah Abbott (Longbottom, vaja) li agafa un rampell i comença a omplir la Marmita Foradada d'objectes muggles que no sap fer servir i fa que el Frank i l'Alice s'apuntin a Muggleologia! XD

  Pel que fa a l'entrada de la biblioteca, no, no crec que hi hagi un escriptori amb un bibliotecari per ajudar-te a trobar llibres. Segur que hi ha gent endreçant llibres i rebent-ne de nous i fent catàlegs, però m'imagino que en món màgic hi deu haver maneres més efectives de trobar el que busques. Alguna cosa hi deu haver. Un apropinquet mateix ja funcionaria, segur! Però tenint l'electra no fan falta encanteris! ^^

   

  I sobre les residències de l’Academia: Jo crec que aniria a Beta, m’agrada pensar en ells no només com els “guerrers” sino també com els guardias, els protectors, els veig com gent més d’acció, més impulsius, a diferencia dels Alfa, per exemple, que són més reflexius i tranquils. I sí, jo crec que per a tu pensaría Alfa… De totes maneres, encara que se separin en aquestes tres residències, això no vol dir que tinguin un ordre jerarquic. Vull dir que Alfa no mana per sobre de les altres. Tots els alumnes són tractats per igual, i els qui manen són els professors. És cert que el director és un exAlfa (i, si et fa curiositat, a Hogwarts seria Hufflepuff). A primer vista un pensaría que es podria relacionar Alfa amb Ravenclaw, Beta amb Gryffindor i Gamma amb Hufflepuff (els Slytherin probablement variarien segons la personalitat), però m’he adonat que en molts casos no és així. L’Elektra, per exemple, és Alfa, però crec que a Hogwarts seria Gryffindor. També tinc exemples de Ravenclaw – Betes, el director, que és Huflepuff – Alfa, i alguns més. Em sembla curiós com de clar se’m fa a la meva ment segons el personatge!

   

  I no, a l’Acadèmia són menys gent que a Hogwarts. No em preguntis per què; m’ho vaig imaginar més reduït. Potser perquè com diu l’Elektra, Hogwarts, Beauxbattons i Durmstrang tenen molt de renom i hi va gent d’altres països (mira la Geena!) i encanvi l’Acadèmia no és tan popular.

   

  A mi també m’agrada moltíssim l’Elektra. Com veuràs, tot i que és un personatge que vaig pensar per a la tercera fanfic, ja la vaig fer sortir a la segona, ben aviat. En tenia ganes. A molta gent li fa mala espina, però no és mala noia. És una noia molt maca, però sí que amaga algunes coses. No faig spoilers!

   

  Veig que l’Alice i el James no t’agraden junts… no ho diguis gaire alt, que et saltaran a la jugular! XD Però ja he vist que has anat canviant una mica d’idea sobre la seva relació.

   

  Uau, aconseguit! Segueixo!
 • irinawatson06Enviat el 29/08/2017 a les 19:59:49
  #27145

  Nou shippeooo!!! alice i jamess... un potter amb una longbottom, pot ser una bona combinació jajajajaja

  I vull saber ja de ja què és lu del llibre!!