Julie Potter - Capítol 19: Les cartes
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 06/10/2008 a les 19:08:28
Última modificació 06/10/2008 a les 19:16:44
Tots els capítols de Julie Potter
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 19: Les cartes

 

Capítol 19: Les cartes


Hola, Julie!

Gràcies per la carta que ens vas enviar, ja estem més tranquil·les, i intentarem fer alguna cosa per sortir d'aquí i venir a Hogwarts...

La Lydia està llegint uns llibres, i creu que ara podrà investigar una mica sobre per què totes nosaltres vam venir a parar al castell. Quan sapiguem alguna cosa ja t'enviarem una altra carta. L'únic que està bé, sembla ser, és aquell que té por a la llum... però és clar, com que té la fada femella, no se sap per què el deixen estar allà.

Molts petons


Airina


-L'envio ja, Lydia.

-Li has dit tot?

-Sí, crec que no m'he deixat res, si la vols revisar tu...

-No, és igual, confiaré en tu per una vegada a la vida, Airina...

-Bé, amb això em conformo- va tancar el sobre i li va donar a un mussol, que la va agafar i la va portar a un altre lloc, lluny... del perill.

-Escolta, Lydia...- va dir l'Airina al cap d'una estona-. No et sents sola sense el teu follet?

-És clar que sí, ruca. Per això l'hem d'anar a buscar... què, tu també trobes a faltar la Llum, oi?

-Moltíssim. De vegades m'enfadava amb ella... però la trobo molt a faltar. Diuen que no t'adones del que tens fins que ho perds... i aquest és un cas clar...

-La Julie té molta sort de tenir encara a la seva fada... esperem que encara sigui una nena, i que no es torni adolescent, perquè llavors, la Felicitat se n'anirà... i es convertirà en pols. A no ser, que la Julie trobi algú acabat de néixer que estigui al castell per poder donar-li... o sinó és al castell, serà a l'estany o a les terres del nord...
L'Àlex no podia dormir. Va mirar per la finestra i va veure que a l'altre costat, hi havia la Marta 3 escrivint una carta, segurament amb destinació a Hogwarts... i va murmurar un encanteri que traslladaria el que estava escrivint cap a un paper que tenia al seu costat, i va llegir el que hi posava.


Hola, Mike!

Què, com va per Hogwarts? Encara estàs sempre amb la Desi? I la Casey i la Bridget, què fan? I en Harry, en Ron, l'Hermione, la Berta, la Júlia... Nosaltres estem bé. Esperem que no ens oblideu en aquesta setmana...

Bé, doncs no sé què dir-te, que no podia dormir i no sabia què fer, i he decidit enviar una carta per veure com estava tot... l'escola és flipant, és un globus fet de pedaços i gegant, la cistella és quasi tan gran com Hogwarts. Ens han explicat quin esport feien, aquí, i la veritat, m'ha agradat més que el Quidditch... tenen una mena de piscina muggle, una mena d'estany flotant, i no sé què hi han de buscar a dins. El fan en equips de tres. La veritat és que està molt bé, ja m'agradaria que el fessin a Hogwarts...

Aquí també es reparteixen en residències. Hi ha la del foc, la de l'aigua, la de l'aire i la de la terra.

També farem un ball, aquí. Segur que serà genial. Dóna records a tothom de part meva, d'acord?

Un petó


Marta 3


L'Àlex es va quedar pensant. Va sentir els dubtes de la Marta, que no sabia si enviar aquella carta. L'Àlex tenia uns poders especials, no se'n sentia gaire orgullós, però, de la manera com els havia aconseguit. Podia sentir el que sentien els altres. Només quan estaven desperts. I va percebre, en la Marta, uns dubtes, se sentia impotent, no sabia què havia de fer... i sobretot, el dolor, qui devia ser aquell tal Mike? Però ara, l'únic que importava, era que estava confusa, i ell la podia ajudar.
-Bon dia a tothom! Va, desperteu-vos, que aviu tenim classe...

-Oh, no!

-Doncs prepareu-vos, es toca amb els de la Terra, i crec que tenim classe amb la Donnabella...

-Amb la de costura?

-Sí home, a l'igual farem costura...

-No hi ha més remei...

-Si ens toca amb els de la Terra... ens tocarà amb la Marta 3?

-Sí, suposo que sí, és el més probable...

-Doncs em doneu la primera alegria del dia... perquè la costura no crec que se'm doni gaire bé.
La Julie es va despertar. Odiava aquella habitació! Entre la Pensy Parkinson, la Sílvia i l'Odilie, que també anava amb elles... i la Hedwig també... diguem que estava més insuportable que mai, en no haver-hi el Harry, el bon humor se li va esvair.

-Julie! Treu els peus d'aquí! Que sinó no em puc aixecar! A sobre que et deixo posar-te a dalt...

-Sí, Hedwig, el que tu diguis, jo també t'estimo molt...

-Hedwig! Véns amb nosaltres?- va dir la Pansy Parkinson.

-És clar, Pansy, Odilie, Sílvia, espereu-me!
-Què ens toca?

-Costura, amb els de l'aigua...

-COSTURA?????!!!!!

-Sí, ho has sentit bé, Marta: costura màgica, amb Madame Donnabella.

-Donnabella?

-Sí, encara que de donna bella no en té res... (NA donna bella: suposo que és fàcil, no? Dona Bella!)
-Loren! Què, com has dormit?

-Bé, i tu, Marta?

-També, gràcies per esperar-me, per cert, ahir veig enviar una carta a Hogwarts per preguntar com anava tot per allà... també vaig preguntar per la Casey i la Bridget.

-I... a qui la vas enviar?- va preguntar la Loren, tot i que intuïa la resposta.

-Doncs... al Mike.

-Ja, no sé si tindrà temps per llegir-la o encara estarà amb Madame Desi...

-Esperem que no...
A costura, hi havia molt d'enrenou: la classe estava plena. Quan va arribar Madame Donnabella va dir, primer de tot en italià i després ho va traduir a l'anglès:

-Bé, doncs a aquesta classe de costura ens dedicarem a fer els vestits ppel ball, els recordo a tots que és obligatori anar de gala, així que ja poden pensar bé...

-No! Per què de gala justament? Ara, que no sé què entén per anar de gala la directora...- va murmurar la Marta 2 a la Marta 3.

-I per què se'n facin una idea, la directora els ha dissenyat diferents models, que en podran triar un.

La professora va fer un toc amb la vareta i del no-res van aparèixer vint vestits de noia i vint més de noi, i va afegir:

-N'hi han deu de l'aigua i deu de la terra, ara, que els d'altres escoles hauran de comprovar la seva residència.

-Professora, perdoni, però amb els de Hogwarts serà fàcil, ja sabem quin tenim, segons la residència: Hufflepuff la terra, Gryffindor el foc, Ravenclaw l'aire i Slytherin l'aigua.

-No, aquí no va així: allà els seleccionen per les seves qualitats, mentre que aquí pel poder que porten a dins.

-I com ho farem per saber quin és?

-Fàcil, agafen la vareta i diuen un conjur, ara farem la prova. Els d'Alemanya, que vinguin, si us plau. Agafin la vareta i diguin: Quatrum elementum revelatum!

-L'Abigail va ser la primera...

-Quatrum elememtum revelatum!

De la seva vareta en va sortir una llum encegadora, de color... lila.

-L'aire, genial, ara li mostraré els vestits. El següent!

Van anar passant, després els de Catalunya, fins que va arribar el torn dels de Hogwarts. La primera va ser la Hannah, després, la Cindy, i després, les Martes. La primera va ser la Marta 2.

-Quatrum elementum revelatum!

De la seva vareta en va sortir una llum, però no era com les que s'havien vist fins ara, d'un sol color, no, aquesta llum era una mescla entre el lila i el blau, l'aire i l'aigua, una cosa mai vista, que jugaven entre si i es divertien.

-Mare meva...

-Va, va, ara jo...- va dir la Marta 3.

Quan va dir la fórmula, però, ja va ser massa. No eren dos colors, ja, no, sinó tres, el vermell, el lila i el blau, que semblaven formar una unió perfecta. El foc, l'aire i l'aigua, junts.

I en aquell mateix instant tot es va enfosquir i la directora va entrar a la sala.
-Ei, mireu, sembla que es desperta!

-Marta! Com estàs, estàs bé?

-Sí... i la Marta 3, on és?

-Al llit del teu costat, encara està inconscient.

-I què hi feu vosaltres aquí?

-Bé, la McGonagall i el Dumbledore ens ha donat permís per venir tres persones, i ja veus, l'Hermione no volia venir, i llavors ni en Harry ni en Ron han volgut, i venim nosaltres. Tampoc els hi han deixat a la Júlia i la Berta...

-Ei, mireu... sembla que la Marta 3 es desperta...

-Martaaaaaaaaaa! Bon dia!!!!!! Que per primera vegada a la vida m'he despertat abans que tu!

La Marta 3 es va aixecar i va veure la Marta 2 incorporada, la Loren, la Julie, en Jack, l'Àlex... i també, per la seva sorpresa, la Casey, la Bridget... i en Mike.

-Però que hi feu vosaltres aquí? No representa que haurieu d'estar a Hogwarts...?

-Ja, però com que fa 15 hores que estaveu inconscients...

-15 hores? I les classes? De fet, crec que començo a tenir una gana de mort... però què ha passat a la classe? Com és que ens hem desmaiat?

-A veure, us ho explicarem amb calma... no sabem com ho heu fet, però en comptes de sortir-vos un sol element, n'han sortit dos, o en el cas de la Marta 3, tres... poques persones tenen el poder sobre els elements... i aquestes són les úniques persones que, en un futur, poden tenir fades- va dir en Dumbledore, que acabava d'arribar.

-Ara bé, aquest és un poder que s'ha de desenvolupar, per això nó han tingut els quatre colors... i creiem que no és convenient fer-ho ara. Quan pogueu dominar els quatre elements, de la vareta us en sortirà una llum blanca... i llavors, d'aquell esclat, en sortirà una fada, una fada de primer grau, a la que caldrà...- això ho va dir l'Alessia.

-Bé, total, que ja us ho explicarem quan desenvolupeu el poder sobre els quatre elements... i tranquil·les, que aviat es refaran i podran tornar a fer vida normal. Ara mateix són les onze de la nit, per tant, podran sopar amb els aquí presents que han arribat de Hogwarts, que no ho han fet. Després, tots vostès es poden quedar a dormir aquí, a la infermeria: hi ha llits de sobres. Que tinguin bona nit- va acabar altra vegada el professor Dumbledore.

Després d'allò, tots es van posar a seure sense dir res.

-Bé, penseu dir alguna cosa o ens estarem callats tota l'estona?

-No estic d'humor, Àlex, deixa-ho estar. Si ells volen dir algo, allà ells, però jo no en tinc ganes...

"En Mike", va pensar l'Àlex, "segur que tot això és culpa seva...".

-Escolteu, crec que ens haurieu d'explicar millor què hi feu, aquí...
-Mireu, crec que nosaltres anirem al globus a dormir si no us fa res, eh?

-No, aneu... Loren, Julie, ens veiem demà, adéu, Jack, Àlex!

-Adéu!

-Fins demà!

-Escolteu, jo crec que no tinc gaires ganes de quedar-me aquí a dormir, sabeu si algú...

-Doncs si no en tens ganes, les treus d'on les trobis, i si no, t'aguantes, perquè per tu dir això és fàcil, no acabes de fer un Quatrum elementum revelatum! Bé, ja sé que l'hem fet fa 15 hores però és igual!!!! I ara, si em permeteu, jo tinc son, me'n vaig a dormir...

-Sí, jo crec que també...
"I havia d'arribar en Mike i espatllar-ho tot! Per què?! Tan bé que estàvem aquí i ve el nen mimat de la Desi a destorbar-nos! A la Marta 3 li ha agafat algo..."

"Però què li passa a aquesta nena amb mi? Ha sigut veure'm i ja ha canviat la cara... a veure, què he fet jo ara? Bé, tampoc és només ella, tots m'eviten, què els he fet? (NA sí, Mike, tu pensa, a veure si treus algo d'aquest cervell, que al capdavall ets com en Harry i en Ron...)"

-Marta, per cert, vaig rebre la teva carta.

La Marta 3 no va respondre res. Es va limitar a fer veure que estava adormida.

En Mike va fer un sospir i se'n va anar a dormir. Els llits estaven plens de fotos... de la persona que tenia el llit. Va poder comprovar moments feliços que havien viscut, i un de la Marta 3 tenia a veure amb una persona que no coneixia i no li feia gaire gràcia... Va mirar quins llits hi havien lliures... genial, per què justament aquell? Per què no podia ser un altre? I semblava que com que només hi havien cinc persones, els altres llits s'havien esfumat. Va fer una ganyota i va anar a buscar la maleta per instal·lar-se. El professor Dumbledore li havia donat permís per estar-se allà tres dies més.*Mírame

dime que

no puedes estar sin mí

sin ti no quiero vivir

sin ti dejo de existir

mírame...*Hola un altre cop!

Res, que segueixo estant inspirada... i aquí teniu el capi 19 i acabem de passar Nadal, però estic pensant en fer passar el temps més ràpid...

Per cert, cada llibre d'HP intentaré fer una ff diferent...

Li dedico... al Sergi i al Genís, que plàstica no seria el mateix sense ells!

I a la Cristina, que l'he conegut avui!

I la pregunta... seguirem amb la mateixa!

Per cert... si us plau... no us faig pena? Els que no em vau comentar l'altre feu-ho, que no us costa res... que només tinc 4 comentaris...

Al següent... a veure... més ball, més música, i més Mike!!!!

A rivederci!


Marta 3


Llegit 1206 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarhpkarinaEnviat el 06/10/2008 a les 20:37:23
  #17528He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

  Et queixes de tindre només 4 cometnaris??? jo en tinc només 1... xDD

  La resposta l'he encertat o no? és per continuar responent... xD

  Com mola lo de les fadees!!!

  =D

  Llàstima! a aquest ball no podré ballar amb Harry...

  xDD

  continua igual d'inspirada a veure si prompte tens el capi 20! xD • Avatarivi_potterEnviat el 07/10/2008 a les 13:53:56
  #17529He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  esta be esta be :) m'ha agrdaat moolt i cotinuaa inspirada! • gemmaevans AnònimEnviat el 07/10/2008 a les 14:42:03
  #17530

  hola!! te fet cas i me pasat x ki!! xdxd d fet ia ma la stava llegin (ia intentare kumenta a partir dara!!! pos k magrada mol i k continuis aviat!!! Gemma PD: gracies x cumentarme!!! =) • lizzzyEnviat el 07/10/2008 a les 23:29:05
  #17534

  mbb!! continua així XD per cert kina era la pregunta?? jeje • lizzzyEnviat el 08/10/2008 a les 01:11:32
  #17540

  ei wapa moltes gracies per respondrem a la pregunta de com posa l'aniversari ja ho he pogut fer! • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 08/10/2008 a les 14:48:06
  #17541He escrit 10 fanfics amb un total de 162 capítols

  La pregunta, lizzzy, era: qui és el suposat "pare" de la Julie (l'adoptiu...) i no, hpkarina, no és el Sirius.

  graxies a totes per comentar!
 • Avatarlluna_de_plataEnviat el 08/10/2008 a les 17:15:37
  #17542

  HOLA!!!!!!!!!!!!!

  Sento no haber comentat fins avui pero hem tingunt una crisis d'internet a casa, fins avui no m'he pogut conectar! Ara sobre el capitol... WOW Estic flipada, ja et deia jo que l'Alex em queia molt be!! Per cert, mai t'ho he dit pero jo sempre habia penat qur tenia una fada... bueno eren una fada i un fantasma... bueno QUE ESTA MOLT BE!!! (sorry per no haver posat el captol 2 de la meva, per cert, gracies per el comentai de les cases de Hogwarts i els seus elements :P)

  Marta 2
 • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/10/2008 a les 17:52:59
  #17545He escrit 8 fanfics amb un total de 196 capítols

  Uo, uo, mola molt, aquest capi! Això de les fades és algo semblant als Daimonis de Llums del Nord? Ho dic perquè es transformen en pols i això i desapareixen quan els nens es fan grans.

  M'ha agradat molt el capi, segueix aviat!!
 • Avatarnuria.potterEnviat el 08/11/2008 a les 04:03:03
  #17800

  Genial!!

  Ara ja em keden pocs capitols per poder seguir-lo diguesim amb tothom i no pas aixins sola! xD !

  PatOns!! i escriu el altre FF!

             ;            &n bsp;             ;      Nuria!*
 • AvatarHermione-GinnyEnviat el 24/03/2009 a les 21:30:35
  #18451He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

  Jo crec que és el James Potter, però està mort, i heu dit l'adoptiu...
  Doncs... Ai, no ho sé, sí que és difícil...
  Per cert marta, son genials els capis!!!!