Rondadors - Capítol 15 -- 3a Part: La bojeria del professor Broom
AvatarEscrit per Aina
Enviat el dia 05/04/2005 a les 16:28
Última modificació 05/04/2005 a les 16:28
Tots els capítols de Rondadors
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 15 -- 3a Part: La bojeria del professor Broom

El Dumbledore va deixar l'infermeria quan ja era mitja nit, l'assumpte del professor Broom l'havia tingut molt enfeinat, massa. No havia tingut temps ni de preocupar-se, però ara que ja havia acabat el seu cap començava a formular hipòtesi, sabia que no el deixaria dormir, per molt cansat que estiguès, fins que no donès amb la solució. Per això tenia bons remeis, així que abans de tornar al seu despatx, va passar un moment pel de la professora Rington per agafar una mica més de poció de la son.

Tot i que era molt tard no hi havia ni rastre de la professora Rington, el Dumbledore va afegir aquesta ausencia a la seva llista de preocupacions i va entrar a dins per servir-se ell mateix. De sobte va sentir un soroll, la porta del despatx es va obrir lentament i la professora Rington va entrar lentament, murmurant i queixant-se sobre alguna cosa que el Dumbledore no va entendre.

-Bona nit Hellen.

La professora Rington es va limitar a assentir amb el cap sense dir res, tenia els ulls molt overts i al Dumbledore li va semblar que empalidia. Va mirar com el Dumbledore agafava un pot amb l'etiqueta de "poció de la son".

-Ja saps, és l'únic remei per al meu insomni, - va dir el director amb un gran somriure, sostenin
l'ampolla amb la mà. - Bé doncs, no et molesto més. Que dormis bé.

-Només ha estat un moment, el Pevees tornava a fer de les seves al passadís del segon pis i no
trobava a l'Argus per en lloc. - va deixar anar ràpidament la professora Rington.

- Molt bé Hellen, no et preocupis, - va tranquil·litzar-la el Dumbledore, - però procura avisar-meprimer la pròxima vegada que deixis sol a en Thomas.

El Dumbledore va marxar sense dir res més, no tenia ganes de començar a interrogar a la seva professora de pocions. Però per què l'havia mentit? Havia anat a buscar tranquil·litat i es trobava amb un altre preocupació. El Dumbledore va entrar al seu despatx una mica més relaxat esperant poder dormir una mica, però abans d'obrir la portar va tenir el presentiment de que no seria possible.

-En que et puc servir Minerva?

La professora McGonagall l'esperava sentada en una cadira del despatx i semblava decidida a no deixar-lo dormir aquella nit.

-Madam Pomfrey m'ha demanat que et faci saber que el professor Broom millorarà aviat, sembla que s'ha despertat, però encara està massa feble per parlar.

-Suposo que ara mateix deu dormir, no?

La professora McGonagall va assentir amb el cap, però no va fer cap moviment, el que indicava que encara no havia acabat.

-Dedueixo que això no és tot. - va dir el Dumbledore amb cansanci.

-No. - va contestar la professora mirant al director seriosament. - M'agradaria saber que és el que està passant realment. Encara no ens has explicat tot el que saps, Albus!

El Dumbledore va suspirar i es va deixar caure a la seva butaca darrere de la taula del seu despatx, en front de la professora MvGonagall.

-La desaparició del professor Broom no ha estat fortuita, veritat? Crec que sabies que podria passar. - va proseguir la professora McGonagall. - a més és l'únic professor del qual no tenim dades anteriors a la seva professió de professor i posteriors a la seva carrera de jugador professional de Quidditch.

-Veig que has estat investigant pel teu compte. - va dir amb veu tranquil·la i mig somriure, el Dumbledore.

-Sí, i no he trobat res d'aquesta etapa de la seva vida, és com si no hagues existit duran aquests anys. - començava a possar-se nerviosa.

El Dumbledore la va mirar uns instants, semblava estar pensant com podia fer que ho oblidès, però ho va deixar estar veient la cara de decissió de la Professora McGonagall. Aleshores va començar a pensar com començar a explicar-s'ho i mesurar el que podia explicar-li.

-Bé, com ja saps en Bernard va deixar el Quidditch en el moment més álgid de la seva carrera com a jugador professional. Mai havia estat tan famós, per això quan ho va fer tothom es va extranyar molt i va pensar que es debia a l'impacte que va rebre d'una bala que el va deixar inconscient una setmana.
" Però no va anar del tot així. El veritable motiu de la seva retirada va ser la mort dels seus pares. Durant l'època de Grindelwald la seva familia havia lluitat aferrisadament contra les forces del mal i la seva mort havia estat un misteri al que ell es va voler dedicar.
"Feia deu anys de la caiguda d'en Grindelwald i els efectes d'aquella época encara duraven, la població màgica estava dividida i hi havia un cert clima de tensió. Tothom esperava que en qualsevol moment pogues apareixer un nou senyor de les forces del mal, però no hi havia cap indici, així que a poc a poc tot va anar tornant a la normalitat.El cop que va rebre de la bala, només va ser l'excusa per poder "desapareixer" del mapa sense aixecar sospites.

-Però, aleshores durant tots els anys que va estar "desparegut", - va començar a preguntar la professora McGonagall, - és va dedicar a investigar la mort dels seus pares?

-Més o menys, - va contestar el Dumbledore asentint amb el cap, - va conseguir un treball que el permetia investigar sense que ningú sapiguès al que es dedicava ni on estava. Durant aquell anys va treballa per a la conselleria, al departament demisteris. Ni jo mateix podria dir-te en el que treballava exactament, la conselleria ja es va assegurar de borrar qualsevol dada seva durant els anys que va treballar allí, ningú podia saber el que feia.

-Però, - va dir la professora pensativa, - per què va deixar aquell treball?

-Per seguretat.

-Però si era la feina més segura, els inexplicables són les persones amb menys dades, per no dir cap, oficials que existeixen. - va exclamar la McGonagall.

-Però també és una de les feines més perilloses, - el director va posar-se bé les ulleres i va proseguir, - durant els anys que va dedica a la conselleria va descubrir moltes coses sobre les forces del mal, va dedicar-se a buscar antics seguidors d'en Grindelwald i va cooperar amb els aurors fent feines d'espia.
Una nit que va tornar tard a casa seva, es va trobar la casa en flames i una marca extranya a la porta, un crani amb una serp sortint de la boca. Aquella nit s'havia retrasat, per això va pensar que els que ho havien fet pensaven que ell seria a dins. Tot i que no estava segur del que havia passat, allò va ser suficient per fer-li replantejar-se moltes coses. Els seguidors de les forces del mal l'haviem descobert i no podia seguir fent d'espia.
Després d'aixó va venir a demanar-me consell i li vaig aconsellar de venir a treballar a Hogwarts. Tot i que potser no ha estat tan bona idea com em pensava.

-Però aleshores creus que els seguidors de les forces del mal han estat els que l'han fet desapareixer?

-No estic del tot segur, però crec que tornen a estar organitzats i el pitjor de tot, tenen un nou cap.
Fa poc hi va haver un assessinat d'un muggle a Londres que podria estar relacionat. Es tracta del vigilant del museu egipci.

-I per què creus que està relacionat?

-A part d'una gran animadversió pels muggles, en Grindelwald tenia una devoció per l'antig egipci, sobretot pels encanteris que creien propiciar la vida eterna. En Grindelwald era un expert en les arts fosques egipcies i segurament els seus seguidors buscaven alguna cosa que en Grindelwald havia amagat al museu egipci muggle.

-Però això vol dir que d'aqui a no molt començarà de nou una época fosca, - va dir espantada la professora McGonagall, - si és cert el que dius, a hores d'ara ja deuen estar preparats i no molt lluny d'aquí.

-Tranquil·la Minerva, no en tenim cap prova. Tot i aixó.., - el Dumbledore va dubtar si proseguir.

-Que?

-Te'n recordes d'en Tod Riddle?

-Es clar, va ser el noi que va descobrir a l'hereu d'Slitherin quan es va obrir la cambra dels Secrets. - va dir pensativa la professora. - el van fer monitor quan jo era cap de monitors, era un noi amb un curriculum exemplar, pel que m'han dit. Tot i que tu no el vas creure, del contrari no tindries al Hagrid treballant per a tu.

-Exacte, i segueixo sense creu-re que el Hagrid obrís la cambra, - el Dumbledore va parar com si
mesures les paraules, - certament en Riddle era un alumne brillant, però massa interesat per les arts fosques.

-Però Albus, en Riddle era un alumne exemplar, no donava cap problema i, tot i ser d'Slytherin no mostrava despreci per cap fill de muggles, és més crec que el seu pare era muggle.

-Sí, el seu pare va morir misteriosament l'any de la caiguda d'en Grindelwald. Els muggles van quedar molt sorpressos, perquè no es podien explicar les causes per les que una familia hagues mort de sobte, sense cap raó aparent. Els diaris muggles anaven plens de les investigacions, però en aquells anys la gent tenia problemes més serioso per els que preocupar-se, i les declaracions del jardiner sobre la descripció d'un adolescent de cabells negres que rondava per allí la nit de l'assessinat van passar desapercebudes.

-No pensaras que ho va fer ell?

-Motius en tenia, el seu pare l'havia abandonat en un orfenat muggle i se n'havia despreocupat
totalment. - el director va tornar a quedar-se pensatiu, - fa poc que he anat sentin el nom d'un tal senyor de les forces del mal que es fa anomenar "Lord Voldemort". En Tod va desapareixer el mateix any que va acabar l'escola, el mateix any que va caure l'últim senyor de les forces del mal. Sabia que en Grindelwald no cauria sense estar segur de tenir algú que el reemplacés.
Sembla que ara ja n'hi ha un.

-Insinues que en Riddle és aquest tal Voldemort i que va esser preparat per en Grindelwald per acabar el que havia començat?

-No és tan sencill, en Riddle es prou llest com per no necessitar el precedent d'en Grindelwald.
Pot molt ben ser que les arts fosques les hagi aprés pel seu compte. I és més, si ara ha deixat que el seu nom es fes públic, vol dir que segurament ja està prou segur del que vol fer.
Però tot això són conjetures, no sabem res del cert, només que les circumstancies semblen repetir-se i que hi ha algú, sigui qui sigui, que se'n vol emportar el merit i vol fer coneixer el seu nom.

-Aleshores, a en Bernard el van raptar perquè sabia massa?

-És possible, esperem que ell mateix ens ho pugui explicar demà.

-Però si això que dius és cert, Albus, aquest tal Voldemort és prou poderos com per entrar al castell i endur-se a gent sense ser vist.

-Esperem estar equivocats, però de moment el que hem de fer es relaxar-nos i dormir una mica per tenir el cap clar, encara no s'ha mostrat així que de moment podem estar tranquils.

-Però,i la desparició d'en Bernard?, això no té cap importància?

-Es clar que la té Minerva, però ara mateix no podem fer res.

Amb aquesta frase el Dumbledore va donar per acabada la conversa, es va aixecar de la cadira i va agafar la poció de la son. La professora McGonagall va captar la indirecta i també es va aixecar de la cadira, tot i que es notava que encara tenia moltes preguntes que fer-li al vell director de Hogwarts.

-Ja proseguirem un altre dia, - va dir suaument el Dumbledore com llegint-li el pensament, - Bona nit Minerva, que dormis bé.

-Bona nit Albus.
--------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Fins aquí el nou tros, sento moltíssim el retras, com sempre. He tardat més en posar-me a escriure que en escriure'l. Es bastan llarg el tros perquè no volia partir la conversa, espero que us hagi agradat.
Per desgracia no puc prometre res de quan penjare el proxim només dir que m'ha vingut la inspiració i espero poder aprofitar-ho, tot i que em temo que el temps ja no el podrè aprofitar, xq no en tindre gaire, aish...

Accra encara espero els teus reptes, encara que em fa la impressió de que van surgint sense volguer, (com les cançons) ejjejeje. I amb el Hagrid encara no sé ben bé com el puc portar, al igual que el Dumbledore.
El mateix dic a tothom que se li acudeixin idees per a la meva ff, només m'ho heu de dir, ho agrairé.

Jomast tu si que no m'has donat cap repte, et reto a plantejar-me'n un, vinga!

Ei Moony, moltes gracies per seguir la meva ff i per comentar-la. Per cert jo no li tinc mania al Dumbledore, és més es un dels meus personatjes preferits, però algú em va fer veure'l d'una altra manera i em sembla molt més interesant aquell plantejament per a una ff. Els personatges que no se sap a que juguen m'encanten, són els més enigmàtics, com la Luna! xD

I sí, el Regulus és exactament un "niñato" que encara no va a l'escola. Però penso que la Diane i l'Anne no s'han fixat en la R, així és més interesant. Elles no saben el nom d'aquell nen germà del Sirius.
Gracies Illuminati, si hi creu, hi creu (en l'amor a primera vista)


Llegit 1612 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Accra Anònim05/04/2005 a les 18:31
#771Encara no he m'he registrat!

Wheee!!! Finalment!!! I finalment expliques alguna cosa del misteri!!! Però encara et falta molt per explicar, eh?!
M'agrada molt! Està ben lligat i segueixes un ordre cronològic perfecte!! Continua!!!

Sobre els meus reptes, tranquila, que si vols, t'en busco més... ;-) Ja la "ballarem"! ;-)
AvatarJomast Moderador/a 165 comentaris05/04/2005 a les 21:21
#772Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

en broom! l'envja d'en krum!! aish hi hagués l'hermy per veure-ho!! HUHU
en dumble!! no en té prou mb el carmels que ara es pren pocions, cada dia està més enganxat!!
Ànims continua!
Avatarmoony 24 comentaris06/04/2005 a les 15:28
#773Tinc 1 fanfictions i un total de 18 capítols

qui creu en l'amor a primera vista? jeje. Aina q sapigues q seguir la teva ff no suposa cap esforç, fa un munt de temps q esperava aqest cap i m'ha agrdat molt! Sobre en Dumbledore, tampoc es q siguio el meu personatge preferit, sobretot des del 5e, q sel veu un poc rovellat (a mi magradava mes la seva faceta de director omnipotent). Pero estic dacord amb tu q els personatges mes interesants son els q no se sap a q juguen, llastima q en la teva ff l'snape encara no treballa per voldemort pq aixo dona molt de joc... Et reptu a fer que el sirius s'enrotlli amb algu q no sigui la Diane (o si o prefereixes q la Diane tingui algun cop amgat i q nomes sembli tan bleda quan esta daban dell, jeje)
Esperu q et duri la inspiració! (i q em deixis un comentari al nou cap de la meva ff!!! jeje)