Convidat Sorpresa - Al centre comercial
AvatarEscrit per moony
Enviat el dia 02/03/2005 a les 15:22
Última modificació 02/03/2005 a les 15:22
Tots els capítols de Convidat Sorpresa
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Al centre comercial

Al centre comercial:

Quan es va llevar l'endemà, en Harry tenia la sensació d'haver rebut un pallissa. Avia dormit molt malament i li feien mal tots els ossos.
Ell i en Ron van baixar a esmorzar mig endormiscats. Els pares de l'Hermoine ja estaven desperts. El Sr. Granger estava sortint per la porta quan ells dos van arribar al peu de l'escala i van tenir el temps just per dir-li adéu.
A la cuina els esperaven en Krum, l'Hermione i la Sra. Granger, que els estava servint ous ferrats amb bacon.
- Què nois, on voleu que us porti? - va demanar-los quan en Harry i en Ron es van haver assegut a taula.
- He pensat que podríem anar al centre comercial - va dir l'Hermione.
- A on? - va preguntar en Ron, empassant-se un tros de bacon.
- Al centre comercial - va repetir l'Hermione - allà hi ha de tot. Ja m'imaginava que tu i en Víctor no hi hauríeu anat mai, per això us hi vull portar. Suposo que per tu no serà tant emocionant Harry, però...
- No et preocupis - va contestar en Harry - De tota manera els meus tiets no m'hi ha portat gaires vegades.
- Molt bé doncs - va dir la Sra. Granger - Afanyeu-vos que d'aquí deu minuts sortim. Jo he de ser a la consulta a quarts de deu.

Al cap d'un quart d'hora ja eren tots al cotxe. Van deixar enrere el barri de cases unifamiliars amb jardí i van agafar la carretera que portava al centre. Durant el trajecte l'Hermione va anar explicant, sobretot per en Ron i en Krum, que els muggles sovint vivien en barris residencials com el seu i que per anar a comprar o a prendre alguna cosa s'havia d'anar fins a la ciutat o al centre comercial del barri.
Quan i van arribar van veure que encara no hi havia gaire gent. Tot i que eren vacances era molt d'hora i, a més a més feia prou fred i era de suposar que molta gent es quedaria a casa.
L'Hermione es va acomiadar de la seva mare amb dos petons. La Sra. Granger li va donar el seu telèfon mòbil per si de cas i li va dir que els vindria a buscar cap a les sis.

- Molt bé - va dir l'Hermione quan van ser dins - A on voleu anar?
- Què hi ha aquí? - va preguntar en Ron.
- Bàsicament botigues - va contestar ella.
- Doncs anem a comprar - va suggerir en Harry.
Així que van començar a passejar-se i a fer el xafarder per totes les botigues. Els que semblava que s'ho passaven millor eren en Ron i en Krum, que es quedaven embadalits mirant les televisions dels aparadors d'electrodomèstics, o les col·leccions de bolígrafs de tots colors d'alguna papereria. En Ron va voler provar de jugar amb una de les consoles del saló recreatiu; però tot i que estava molt entusiasmat no se'n va sortir gaire bé. En canvi quan en Krum ho va provar, de seguida s'hi va trobar còmode, i a la tercera partida ja havia fet un rècord de puntuació, cosa que va posar en Ron de mal humor durant una estona.
Cap al migdia, quan ja començava a haver-hi força gent a tot arreu, van descobrir una botiga ben curiosa.
- Mireu! - va dir en Ron assenyalant un petit aparador mig dissimulat entre els altres - Ja se que és això. Un encenedor! - va dir triomfal, enganxant el nas contra el vidre, darrere el qual hi havia una petita col·lecció d'encenedors pintats a mà.
- No m'havia fixat mai en aquesta botiga - va dir l'Hermione - Voleu entrar-hi?
- Per què no? - va fer en Harry.
La botiga era molt petita, i era plena d'objectes aparentment normals, però amb alguna cosa especial. A part dels encenedors pintats a mà, també hi havia cendres fets amb llaunes reciclades, punts de llibre fets amb fotos de revistes plastificades, o cinturons de perles de fusta de diferents colors. L'home que hi havia rere el tauler devia tenir gairebé cinquanta anys. Era negre i duia un pentinat rasta, i fumava amb pipa alguna cosa que no semblava pas tabac. Quan l'Hermione li ho va preguntar, els va dir que tot el que hi havia al a botiga era fet per ell. Van estar una estona mirant el que hi havia als prestatges, i de sobte en Harry va fer un crit:
- Ei! Mireu això! - va dir assenyalant una perxa de la quan penjaven diferents tipus de collaret. N'hi havia un que estava fet amb taps de suro - És igual que el de la Luna!
- Sabia que els muggles estaven bojos, però tant...- va murmurar en Ron.
- Què éz això? - es va interessar en Krum.
- Ostres! - va fer l'Hermione acostant-se on eren ells - Si és un collaret igual que el de la Luna!
- Però què no en comprem un parell - va proposar en Harry - Un per Luna i un altre per la Ginny - va pensar que no era mala idea, i que d'aquesta manera potser la Luna s'animaria una mica, després d'haver de passar les vacances a l'escola.
- D'acord - va fer en Ron - Li'n compraré un d'aquests a la Ginny i un encenedor pel pare.
Li van pagar a l'home de les rastes els dos collarets de taps de suro un encenedor amb aneguets pintats i van sortir de la botiga.

Al cap d'una estona van passar per davant d'una botiga de roba i l'Hermione es va compadir d'en Ron, que portava un de les samarretes de propaganda de dentifrici, i li'n va comprar una de nova amb l'excusa que era un regal de Nadal per avançat.
Cap a quarts de dues van començar a tenir gana i van buscar algun lloc per dinar.
Van acabar menjant en un restaurant de menjar ràpid, i quan en van sortir l'Hermione els va proposar d'anar al cinema a veure una pel·lícula. Tots hi van estar d'acord. Per en Krum i en Ron era la primera vegada que anaven al cinema, i per en Harry gairebé, ja que els Dursley només li havien dut una vegada, quan era molt petit, el dia que en Dudley feia anys.
Veure la pel·lícula va ser tota una aventura. En Harry encara en va seguir més o menys el fil, tot i que en Ron no parava de fer preguntes perquè no entenia algunes coses, com ara que dos persones es poguessin comunicar a través de la radio d'un cotxe. En Ron mirava la pantalla amb ulls com taronges, i va fer un bot de tres pams i mig durant una escena de persecució en que el cotxe va fer una derrapada impressionant. L'Hermione pràcticament no va mirar la pel·lícula ni un sol moment, ja que quan no contestava les preguntes d'en Ron se'n reia de la cara que posava. En canvi en Krum semblava molt concentrat i decidit a no perdre's cap detall.

- Ron, em feies tantes preguntes que ni tan sols he pogut seguir l'argument! - es va queixar l'Hermione al cap d'un parell d'hores, quan sortien de la sala - Ho veus com hauries d'haver fet muggleologia?
- Perquè vull fer muggleologia, si tu ja m'ho expliques tot? - va contestar en Ron simplement.
- No tens remei... - va sospirar l'Hermione.
- Jo faig fer muggleologia un any quan anafa a l'escola - va dir en Krum.
- A sí? - a exclamar l'Hermione entusiasmada - No sabia que a Durmstrang també en feien!
- La feritat és que no fa durrar gaire perquè el primer any s'hi fa apuntar tant poca gent que el següent ja no ho fan tirrar endafant.
- Vaja... Doncs jo també vaig fer-ne a tercer i... - però just en aquell moment va començar a sonar una musiqueta i l'Hermione es va posar a furgar la seva bossa buscant alguna cosa - Perdoneu-me. És la meva mare.
- Què és això? - va demanar en Ron mentre l'Hermione parlava amb la seva mare - Un totófon d'aquells estranys?
- Es diu telèfon - el va corregir en Krum.
- Com se digui - va fer en Ron molest.
- És un telèfon mòbil - va aclarir en Harry - Serveix per trucar des de qualsevol lloc. A en Dudley n'hi van regalar un aquest estiu, pel seu aniversari.
- La meva mare diu que ens passa a recollir d'aquí mitja hora - va dir l'Hermione acostant-se a ells, mentre en Ron murumurava alguna cosa com "estan pirats" - Què us sembla si l'esperem a la terrassa que hi ha al costat de l'entrada?

Van anar a prendre alguna cosa abans de marxar.
Al cap d'una estona va arribar la Sra. Granger i els va fer pujar a tots al cotxe. Com que es pensaven que anirien directament a casa, es van estranyar quan la Sra. Granger es va aturar davant d'una pizzeria, a mig camí.
- Per què t'atures aquí, mare? - li va preguntar l'Hermione.
- Perquè avui em toca a mi fer el sopar i no tinc ganes de cuinar per sis - va respondre la Sra. Granger - Au va! Baixa d'un salt i compra quatre pizzes familiars - va dir, donant-li un bitllet a l'Hermione.
Al cap de cinc minuts ella va tornar carregada amb quatre caixes que els va passar al de darrere perquè les guardessin.
- Què és això? - va demanar en Ron, agafant una de les caixes.
- No has menjat mai pizza? - li va preguntar en Harry sorprès.
- No - va contestar en Ron.
- Oh! No et preocupis - va fer la mare de l'Hermione - És un menjar típic de muggles. T'agradarà.
En Harry i l'Hermione van riure, però en Ron i en Krum no va semblar que entenguessin la broma.

Quan van arribar a casa, el Sr. Granger ja hi era. Van sopar tots junts, i després, com que ningú tenia ganes d'anar a dormir, el Sr. Granger els va proposar jugar al Monopòli.
Aquest cop també li'n van haber d'ensenyar a en Harry, a part d'en Ron i en Krum, perquè ell tampoc no hi havia jugat mai.
Van passar una estona molt divertida. L'Hermoine i la seva mare semblava que tenien bastanta pràctica, però no jugaven ni de bon tros tan bé com el Sr. Granger, que en sabia un niu. En Harry se'n sortia prou bé, però en Krum es feia un embolic amb les lliures, que no estava acostumat a utilitzar. En canvi en Ron, que tampoc havia fet servir mai la moneda muggle, en va aprendre en un tres i no res i de seguida va començar a fer-li la competència al Sr. Granger.
La partida va durar més de dos hores. La primera en arruïnar-se va ser la Sra. Granger, que no s'havia pogut estar de comprar totes les caselles a les que havia caigut i va acabar per quedar-se escurada. En Krum tampoc va trigar gaire a quedar-se sense ni cinc. En Harry i l'Hermione van aguantar el tipus una bona estona, però també van acabar sucumbint. Al final només van quedar en Ron i el Sr. Granger. En Ron s'ho passava d'allò més bé. Ell, que no tenia gaires diners, es va acabar fent milionari i arruïnant a tots els altres, encara que només fos en el joc. Quan se'n van anar a dormir semblava més feliç que mai, i en Harry va pensar que no era tan sols pel fet d'haver guanyat la partida, sinó també per haver pogut prendre's la revenja amb en Krum, que l'havia superat aquell matí amb la consola.
En canvi en Harry estava una mica neguitós. Abans de ficar-se al llit, no es va poder estar de preguntar-li a l'Hermione:
- Hermione, aquí també t'arriba el Periòdic Profètic?
- Sí, és clar- va contestar ella arrufant les celles - Per què?
- Me'l deixaràs llegir demà? - li va preguntar en Harry.
- Sí, sí, ja te'l deixaré - es va afanyar a contestar-li - Però Harry - el va aturar quan ell ja se'n anava a dormir - No t'hi capfiquis. Tu no pots fer més del que fas.
- Sí, ja - va fer en Harry capficat.
- Ja ho veuràs com tot anirà bé - li va dir l'Hermione posant-li la mà a l'espatlla.
- Sí, segur - va dir en Harry incrèdul - Com fins ara...
- Harry... - va fer l'Hermione, mirant-se'l preocupada.
- Deixa-ho córrer - va dir-li en Harry - No me'n facis cas. Bona nit.
- Bona nit... - va dir ella com volent afegir alguna cosa. Però no va saber ben bé que dir-li i se'n va tornar ella també cap a la seva habitació.
------------------------------------------------------------------------ -----------------------
Problema d'ordinadors solucionat (gràcies a Deu!)

Sobre el cap.:
"Dichosos" títols de capítol! És q no me'n agrada cap!
Els cendrers fets amb llaunes: es el toc barceloní de la fanfic. Com suposo q ja haureu deduït aquests cendres estan inspirats en els que venent els immigrants per allà Portaferrissa.
Sobre les frases que m'imagino en anglès, en concret quan en Ron diu "Com se digui" seria una traducció de "Whatever"

Sento dir-vos que haureu d'esperar fins a les vacances de setmana santa per llegir la continuació pq la setmana q bé me'n vaig de viatge de fi de curs i no torno fins el 28.


Llegit 1632 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarLunaBlack_Lovegood 80 comentaris02/03/2005 a les 20:36
#721Tinc 1 fanfictions i un total de 3 capítols

M'ha encantat aquest tros, de veritat!!! XD
Esperarem fins a setmana santa! jo també em vaig a França.. una setmana sense ordinador :(
Bé, que la fan fict està molt bé i que t'ho passis molt bé al viatge!!
AvatarAina 131 comentaris07/03/2005 a les 22:32
#727Tinc 3 fanfictions i un total de 32 capítols

GENIAL!! jejejje si els cendrers, per casa meva rulen un parell! xDD m'ha fet molta gràcia i lo del monopoli, hhehee
Ostres, quina sort que teniu anant-vos de viatge, aish.. en fi seguirem fent examens.
M'agrada molt la teva ff, sobretot que sigui amb el trio, sempre es la part divertida, bé els bessons tmb, però a mi m'agraden les converses entre aquests tres!
VINGA moony, que esta molt be!!
Avataraccra 70 comentaris13/03/2005 a les 16:24
#735Tinc 3 fanfictions i un total de 114 capítols

Continua!!! És divertit veure en Ron en el mon Muggle!!!
Avatarmassa_hpifriends.com 134 comentaris27/05/2006 a les 08:54:11
#9109Tinc 2 fanfictions i un total de 5 capítols

Ron weasley i el mon muggle!!! es molt divertit!!