Sense vosaltres no seria el mateix - Capítol 6- Anem de compres!
AvatarEscrit per juno potter
Enviat el dia 16/01/2008 a les 17:11:46
Última modificació 16/01/2008 a les 17:15:00
Tots els capítols de Sense vosaltres no seria el mateix
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 6- Anem de compres!

L'hivern va començar a arribar a Hogwarts. Tots els terreny començaven a  empolsimar-se amb la neu. Al castell feia més fred que mai i l'únic bo que tenia aquella època eren les vacances. Tothom esperava que arribessin les vacances amb candeletes i sobretot després d'un sopar de la setmana passada en que el Dumbledore va anunciar que farien un ball de Nadal. Hi havia nois que anaven darrere de les noies tota l'estona però al final no eren prou valents com per demanar-los anar al ball i noies que anaven darrera dels nois perquè acabessin demanant-los anar al ball amb elles. Des d'aquella noticia tot el castell estava revolucionat i amb ganes de que anunciessin la pròxima sortida a Hogsmeade per comprar el vestit que utilitzarien per anar a la festa. A la sala comuna de Gryffindor, vuit dels seus habitants estaven xerrant sobre això asseguts en butaques al costat de la llar de foc.

-Estic fart del tema del ball de Nadal, de les noies que busquen com boges una parella i les ganes que teniu d'anar a comprar roba- digué l'Adrià després de que una noia de tercer li digues adéu sense treure-li l'ull de sobre.

-Perdona però nosaltres no busquem una parella com boges i no se que te de dolent anar a comprar roba- es va picar la Marta.

-Tu com que ja tens parella no la busques- va replicar-li l'Adrià.

-Parlant de parelles, vosaltres teniu parella?- va preguntar l'Edgar a la Brisa, la Lídia, l'Adrià i el Cristian.

-Jo no i estic fart de que les "nenes" de tercer em persegueixin, la Brisa no sembla disposada a anar-hi amb el John, que es l'únic que li demana, el Cristian no te pebrots per demanar-li a la Charlotte i el Roger no crec que li demani a la Lídia- quan va dir això últim la Lídia li va llençar una mirada amenaçadora acompanyada d'un coixí.

-Per què no hi aneu entre vosaltres? Al cap i a la fi, nosaltres també hi anem així, perquè jo penso tallar amb l'Edgar abans d'anar al ball- digué la Juno tan tranquil·la.

-Com que penses tallar amb mi?- preguntà l'Edgar.

-Si, penso tallar amb tu perquè així, durant el ball, podrem anar amb qui vulguem i anirem al ball com a amics perquè ens en va adonar que el nostre amor tan sols era una amistat molt profunda- va dir en to teatral.

-D'acord, però i la Katie?

-Aquesta? Em sembla que ja a superat les vostres ruptures perquè ahir la vaig veure ven agafadeta amb un altre Slytherin- digué la Lídia.

-Mireu, si l'Adrià va al ball amb la Brisa s'han acabat els vostres problemes de que us persegueixin i si el Cristian va amb la Lídia no tindran cap problema per demanar-ho o perquè els hi demanin- tallà el David amb ganes de deixar de parlar de la Katie-. Hi aneu com a amics i ja està.

-Jo estic d'acord, a veure si així el John em deixa en pau!

-Jo també que estic fart de les "nenes".

-Està bé, hi aniré amb el Cristian, si ell vol...

-Si - va dir tot moix.


Els dies anaven passant i l'ambient de Hogwarts continuava igual. Asseguts al costat de la llar de foc, hi havia la Juno i la Lídia que miraven un catàleg de vestits de gala i el comentaven, la Brisa que estava llegint un llibre i mirava les seves amigues amb cara d'avorrida i l'Edgar que, extraordinàriament, estava fent els deures, ja que era divendres. Al cap de mitja hora la Marta va entrar corrents a la sala comuna.

-Noies! Ja sé quan es la pròxima sortida a Hogsmeade!- va dir mentre anava cap a ells amb les mans plenes de llibres.

-Quan?- van dir la Lídia i la Juno al uníson.

-Demà! Us ho podeu creure? Jo creia que ens avisarien amb més antelació!

-No pateixis! Seu aquí que nosaltres estem mirant vestits- digué la Lídia i la Marta s'assegué al seu costat.

-Hola- digué l'Adrià desplomant-se en una butaca després d'arribar de l'entrenament de quidditch.

-Què tal l'entrenament?- va preguntar la Brisa, ja que només s'havien immutat de l'arribada dels tres nois ella i l'Edgar.

-Fatal! El Roger ens ha fotut una bona pallissa- va dir el Cristian-. Què miren aquestes amb tant d'interès?

-Res, un catàleg de roba. Demà és la sortida a Hogsmeade- va dir l'Edgar.


L'endemà, després de dinar, van sortir del castell amb les butxaques plenes de Galions per comprar-se els vestits i els regals de Nadal per als seus familiars. Els Gryffindor de cinqué van anar tots junts del castell fins a l'entrada de Hogsmeade però en arribar allí, les noies van abandonar els nois a la seva sort per anar-se a compra els vestits i no els van deixar anar amb elles perquè eren les seves parelles i els vestits tenien que ser sorpresa. Quan les noies va desaparèixer carrer enllà, ells es van quedar plantats al mig del carrer discutint.

La campana d'una botiga va sonar en obrir la porta. Era una botiga enorme i estava plena de vestits per a dones. Ni havia per a totes les ocasions i de tots els estils. La Marta, la Lídia i la Juno van deixar les capes en una cadira i es van posar a remenar en la secció que deia "Vestits de gala", en canvi, la Brisa es va asseure a la cadira del costat d'on les seves companyes havien deixat les capes.

-Noies- digué la Marta-, busquem un vestit per a la Brisa. Ja que ella no està disposada a fer-ho.

-No, no cal!- va dir ella una mica preocupada, s'havia de que eren capaces les seves amigues.

-Si que cal, i t'ho provaràs tot!- digué la Juno amenaçadorament.

Les noies es van posar a remenar i al cap d'una estona la Brisa ja estava tancada dins del provador. Van estar molta estona amb ella, ja que es va provar més de deu vestits i no li agradava cap. Se'ls va posar de tots colors i de totes les maneres, però cap li feia el pes.

-Mireu noies, i aquest? No és precisament de gala però no anirà malament.- va dir la Lídia que estava remenant pel fons de la botiga i va aparèixer amb el vestit ideal per a la Brisa tot hi que no li agradava.

Al final, una vegada posat, li va fer més el pes i com que no estava disposada a provar-se cap més vestit va accedir a portar-lo. Després va tocar-li el torn de trobar vestit a la Lídia, que com era de suposar, va ser molt més fàcil que amb la Brisa. En total es va emprovar tres vestits, i com diuen, a la tercera va la vençuda.

-Segur que amb aquest vestit al Roger li cau la baba!- va dir la Juno.

-Au!!!!- va queixar-se la Brisa, a qui li havia tocat la sabata que la Lídia havia tirat a la Juno.

-Perdó...

Tot seguit, la Juno es va emprovar cinc vestits i com que tots li agradaven se'ls va tornar a emprovar. Al final es va quedar amb el segon vestit que s'havia posat. La Marta va ser la última de triar. Va provar-se set vestits i es va quedar amb l'últim .

Després de tenir els vestits, els faltaven les sabates. Aquí van ser molt més ràpides ja que encara els faltaven moltes compres per fer. Totes van trobar les sabates ideals (menys la Brisa que no li agradaven les sabates de taló) molt ràpid i quan van acabar amb van marxar a fer la resta de compres per als familiars.

Després de que les noies els deixessin abandonats a la seva sort van entrar en un debat profund sobre el que havien de fer.

-Jo aniria a Les Tres Escombres a fer un batut de bescuit per agafar forces- proposà l'Edgar.

-Però si no has fet res en tot el dia! A més, acabes de dinar. Jo primer aniria a comprar i després a Les Tres Escombres per recuperar forces- digué l'Adrià.

-D'acord, fem-ho així.

Els nois es van posar de camí cap a la botiga de roba d'homes de Hogsmeade. En entra-hi una noia d'uns vint-i-cinc anys se'ls va acostar.

-Hola! En que us podria ajudar?- Va preguntar la noia en veure'ls entrar a la botiga.

-Uns esmòquings o alguna cosa per a un ball de gala- va dir el Cristian tallant a l'Edgar que anava a dir una cosa.

La noia els va portat a la vora dels provadors i els va començar a donar esmòquings i a aconsellar-los sobre com podien anar vestits perquè ells veien tots els vestits iguals. Mentre a l'Edgar li queia la baba amb la dependenta, els altres es provaven esmòquings, americanes, pantalons i camises. Van acabar molt més aviat que les noies i mentre anaven a la sabateria van passar pel davant de la botiga on estaven elles. Per l'aparador van poder veure a la Brisa amb un vestit tot negre de coll alt i llarg fins als peus amb el que pareixia una monja. Quan van acabar de comprar les sabates encara reien sobre el vestit de la Brisa.

-Ara ja podem anar a Les Tres Escombres?- va preguntar l'Edgar avorrit de tanta compra.

-Primer anem a comprar el que ens per als familiar i després ja podràs mirar-te a la Madame Rosmerta- va dir el David.

I dit i fet, quan van acabar amb les compres, l'Edgar (i els altres) van poder-se mirar a la Madame Rosmerta i prendre un batut de bescuit.

Quan ja anaven pel tercer batut de bescuit les noies van entrar a Les Tres Escombres carregades de bosses.

-Què regalen coses i no ens n'em adonat?- digué l'Adrià amb sarcasme.

-I vosaltres heu comprat moltes coses?- preguntà la Marta mentre s'asseia a la taula i ometia el comentari de l'Adrià.

-No pateixis que guanyeu per golejada- va respondre el Cristian.

Van estar un quart d'hora a Les Tres Escombres perquè els nois estaven farts d'estar allí i ja s'estava fent tard. En arribar a Hogwarts, van anar a deixar les bosses a la sala comuna i van baixar al Gran Saló a sopar. Mentre sopaven, una noia de Hufflepuff d'un curs superior a ells es va acostar a l'Edgar.

-Hola Edgar!- va dir la noia.

-Hola Alba! Què vols alguna cosa?

-Només em preguntava si voldries venir amb mi al Ball de Nadal?- digué ella amb un somriure de banda a banda.

-S..Au!!- algú li avia pegat un cop per davall de la taula a l'Edgar.

-No, ho sento però jo soc la parella de l'Edgar al ball- digué la Juno amb un somriure falç al veure que l'Edgar estava disposat i dir-li que si.

-És veritat Alba, hi vaig amb ella. Una altra vegada- va dir l'Edgar mentre es fregava la cama.

La noia va mirar la Juno amb mala cara, va donar mitja volta i va marxar a la seva taula.

-Et recordo que encara sortim junts, per si no te'n havies adonat!- va retreure-li la Juno a l'Edgar.

-També et recordo que vols tallar amb mi- va bramar-li l'Edgar mentre la meitat de la taula es girava per veure la discussió.

-Això és un interès comú!- va dir ella i tot seguit es va girar i va marxar.

-Tampoc ni havia per tant, no?- va pregunta l'Edgar als seus amics que se'l miraven.

-No ho se, però li ha agafat fort. Suposo que ja li passarà- va dir la Marta.

A la sala comuna, la Juno s'havia assegut en una butaca al costat de la llar de foc pensant sobre la seva reacció i poc a poc els ulls se li van tancar.

-Juno despertat!- va dir-li algú mentre la movia.

-Què? Ah, hola Edgar, on estic?- digué amb els ulls mig tancats.

-Adormida en una butaca de la sala comuna i duus tota la carra ratllada- rigué l'Edgar.

-Què!? En carregaré a la Marta!- va dir tota enfadada-. Una cosa Edgar, sento la meva reacció davants però és que una mica més i he d'anar al ball sola, a més ja havíem parlat sobre això de tallar i els dos hi vam estar d'acord.

-Tens raó, jo també ho sento. I ara ja pots anar a matar a la Marta, a la Brisa i a la Lídia. Al Cristian, al David, a l'Adrià i a mi ja ens mataràs demà. Bona nit!- va dir l'Edgar mentre començava a córrer cap al seu dormitori perquè la Juno no tingues temps de fer-li res.


Hola!!!

Aquí us deixo un altre capítol i espero que comenteu força!

Juno


Llegit 951 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Ge65Enviat el 16/01/2008 a les 18:56:12
  #16303

  M'ha agradat molt. Haver-he com acabarà sient tot i com anirà al ball de Nadal. Aquesta fanfic està molt bè, m'encanta! • AvatarSdaranielEnviat el 18/01/2008 a les 14:29:05
  #16306He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

  Ostres, només ha comentat el Ge65? Bé doncs ara ja en som dos, perdona he trigat una mica en llegir-me'l però al final me l'he llegit. Està molt bé el capítol, jo crec que la Juno ha reaccionat així perquè en el fons li agrada l'Edgar:) Paranoies meves xD. En fi que està molt bé el capítol i que continuis aviat! • Ge65Enviat el 18/01/2008 a les 14:50:58
  #16307

  Tu ho dius... paranoies teves!!! A la Juno no li agrada l'Edgar... crec...