Qui ets en realitat? - 9- Silenci
AvatarEscrit per Samanta
Enviat el dia 30/08/2007 a les 15:12:50
Última modificació 30/08/2007 a les 15:12:50
Tots els capítols de Qui ets en realitat?
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


9- Silenci

Un altre cop silenci. Però per què? Que passava? Què significava tot alló? Que volia dir aquell silenci?

 

Alguna cosa passava

 

-Adéu.

 

-Adéu?

 

-Sí. M' entorno a on sempre he viscut. M' en vaig d' aquí i ja no vull saber-ne res més.

 

-I on aniràs?

 

-A casa meva.

 

-I on és casa teva?

 

-Visc en una gran mansió a Anglaterra.  Envoltada per un bosc molt dens que no deixa la mansió a la vista. Molt poca gent sap que aquesta mansió existeix.

 

-Vius sola?

 

-No. Amb mi viuen 4 mainaderes (la Judith és una d' elles) i 2 majordoms que fan el que jo els hi ordeno.

 

-Però no hi ha ningú més?

 

-Normalment no tot i que a vegades si que ve algú més. Per què?

 

-Tenia curiositat.

 

-Aaaa d' acord.

 

-I per que t' en aniràs?

 

-Per què no m' agraden els límits. Aquesta escola és molt limitada.  I a part ja he fet el que havia de fer

 

-Tot té un final.

 

-Sí, i a mi m' agrada evitar-lo i adaptar-lo al que jo vull.

 

- Això és impossible.

 

-Que t' hi jugaries? -va preguntar ella-.

 

-Moltes coses.

 

-Vols apostar?

 

-No, ara em fa mandra pensar o apostar gaire -va dir per canviar de tema.

 

-Jo m' en hauré d' anar aviat per tant si em vols dir  alguna cosa hauràs de pensar-la ràpid.

 

-Que t' agradaria que et digués?

 

-El que tu volguessis.

 

-Tornaràs algun dia? -va preguntar-li a ella. Esperava algun telèfon, una dreça, alguna cosa-.

 

-M' en vaig per no saber res més si pot ser. Ja t' ho he dit.

 

-Així no tornaràs mai.

 

-Gairebé és segur que no.

 

-Així no ens tornarem a veure?

 

Ella va girar al cap. Per no mirar-lo als ulls.

 

-Contestem Aeles -va dir impassible-.

 

-Segurament no -va dir ella girada-.

 

-M' odies?

 

-No.

 

-I per que no em vols tornar a veure?

 

-No és cosa teva. Son motius personals.

 

-No, es clar que no és cosa meva. No em vols tronar a veure mai més a mi i no és cosa meva ! És clar,no hi tinc res a veure!

 

Se li va acostar per darrere. Sense fer soroll i és va quedar molt a prop d' ella. La tenia a uns centímetres.

 

-Per què? -Li va retira els cabells, li va posar el seu cap per damunt de l' espatlla i li va xiuxiuejar  a cau d' orella-.

 

-Adéu... -va dir ella quan ja li rodolava una llàgrima per la galta-.

 

-Com que adéu? -va preguntar en Draco.

 

La va agafar per el braç però ja era massa tard, ella era practicant invisible i s' en havia anat a algun lloc, molt lluny d' allà on era ell...

 

I potser...

 

Potser ja no la veuria mai més...

.............. ........................................................................... ....................................................

........ ........................................................................... ..........................................................

 

Al cap de molt temps... set-cents trenta dies aproximadament... 2 anys...

 

Havien passat ja dos anys...

 

El setè i últim curs començava per a en Draco, la Luna, en Neville, l' Hermione, en Ron, en Harry i la resta d' alumnes del mateix curs on anaven ells.

 

Ara les coses eren molt diferents...

 

Tot o moltes coses havien canviat. S' havien capgirat del tot. Per a en Harry li havien anat molt més be i per què a en Draco li havien anat horrorosament fatal.

 

Havien sigut uns cursos tranquils per a en Harry, l' Hermione i en Ron. En Dumbeldore era viu del tot i s' escrivien sovint amb en Sirius i en Llopin que vivia amb la Tonks. Ara tothom portava una vida relativament normal. En Voldemort no havia aparegut. I fins i tot en Harry començava a pensar que era mort. Vaja que ell vivia com una persona normal. Per estrany i inpossible que és considerava havien passat dos cursos sense cap incident a remarcar.

 

Alguns deien que en Voldemort havia mort i ja no tornaria mai més que passaria a l' historia com un bruixot malvat però aquí s' acabaria tot. I que els seus cavallers de la mort l' havien abandonat i ara eren gent nrmal, legal i correcte.

Altres deien que preparava algun malvat i recargolat pla que encara trigaria temps a acabar-lo i més a dur-lo a terme però els que creien que era viu era una minoria i poca gent en feia cas.

.............................................. ........................................................................... ....................

.................................... ........................................................................... ..............................

 

De caracter continuaven tots igual més o menys.

 

I d' aspecte havien canviat una mica.

 

En Harry portava els cabells curts i tenia un aspecte molt semblant al d' abans.

 

En Ron portava els cabells una mica més llargs que en Harry, per damunt l' espatlla.

 

L' Hermione havia canviat molt. Ara s' havia tallat els cabells més curts i era bastant més sexy, ara era bastant més morena i s' havia tenyit els cabells castanys fosc.

 

La Luna tenia els cabells rossos que li queien fins als genolls i era bastant alta i ara tenia els ulls més verds.

 

En Neville continuava més o menys igual que sempre però ara era més guapo.

 

En Draco ara tenia els cabells rossos i arrintxolats i una mica curts però no gaire ( uns 10 cm) i portava 2 rastes que li anaven des del clatella a mitja esquena. Els ulls se li havien tornat bastant més blaus. 

.............. ........................................................................... ....................................................

........ ........................................................................... ..........................................................

 

Però a en Draco no li anava tot tan bè com a en Harry...

 

Algú havia mort els seus pares en aquelles vacances.

Una setmana que havia anat al món muggle a a visitar Nova York per què ara hi tenia un pis i quan havia tornat ja no eren vius. Nomès havia trobat el conseller i agents mags que inevstigaven tota la casa i li havien donat una nota que els ells no havien obert per què deien que no és podia la nota deia:

 

Per el Malfoy que queda:

 

Els teus pares són morts. Si els vols trobar estan enterrats a un cementiri que hi ha al món muggle. A un indret anomenat Fintlandia. Prop de Hèlsinki per estrany que sembli hi ha un cemntiri jueu. Amb totes les làpides de pedra tombades. N' hi ha 2 de negres. Allà són els teus pares, morts. Així de clar t' ho deixo.

 

De: Dark character

 

 I havien trobat els cadavers enterrats en un cementiri del mon muggle tal com havia dit la nota. Havia sigut una mort realment extranya en cirumstancies extranyes. Deien que havien mort de una descarrega elèctrica o màgia negra molt complexa. Ara ell era orfe. Però és podia espavilar sòl tenia un munt de diners i una mansió al món màgic i el pis al centre de Nova York que li havien comprat els seus pares per les vacances i que era on havia sigut ell mentres havien assasinat els seus pares. Però li faltava una cosa important. Ser feliç. No tenia res que l' animes. Res...No li donava la gana d' anar al pscicoleg i deia que si s' havia de deprimir és deprimia. I és passava les vacances al pis de Nova York. Buscant ves a a saber que per l' ordinador. O jugant a escacs amb l' ordinador. I sovint sortia a la terrassa i contemplava la vista de Nova York. Ara el seu totur legal era ell per què el que figurava que era el seu tutor legal era un tal Richard McAdams, que no existia. Els havia enganyat a tots.

 

 

Aquell dia anava amb en Crabb i en Goyle al compartiment del tren. Mirava per la finestra, és preguntava si la tornaria a veure algun dia.

En Draco no havia tornat a veure l' Aeles.   Nomès l' havia vista en algun somni que li quedava molt llunyà. Hi pensava sovint però, la filla d' en Voldemort. L ‘ Aeles,... Aquella noia tan misteriosa.

 

Llavors els hi va dir a en Crabb i en Goyle que anava a donar un volt per el vagò, que si l' acompanyaven. Li van dir que ja hi podia anar però que ells és quedaven allà. Llavors en Draco va sortir del compartiment i va anar a donar una volta per el vagò. No hi havia molta gent. Nomès 3 compartiments plens que veiès ell i a part el seu era el quart. No va acabar d' arribar  al final per què és va quedar escoltant i va veure que hi havia en Harry i que millor no arribar-hi.

 

Al cap de 14 o 15 minuts va tornar al compartiment.

 

Just aseure's al seient...

 

Tot de cop va sentir un crit al tren al mateix vagó on era ell.

 

-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! -era el crit d' una noia que ell no coneixia però tot ia així va sortir per veure que passava, no era un crit d' aquells que és fa per veure una aranya si no un dels que és fa quan realment és té molta por.

 

En Draco va tenir un molt mal presentiment. Va sortir del seu compartiment i el que va veure uns cuants compartiments més enllà el va deixar de pedra.

 

La noia per el que va saber desprès era de primer curs havia tornat del compartiment del costat per que havia volgut demanar una cosa a una amiga. I quan havia tornat amb la seva amiga ( nomès eren dues al compartiment) s' havia trobat...

 

En Harry al darrere tmabè hi va anar. Havia notat la cicatriu un moment i ... el crit.Però va trigar bastnt més a arribar que en Draco tot i que va ser el segon. I a darrere en Ron i l' Hermione que el perseguien a causa de la seva soptada reacció.

 

Hi havia la noia que havia tornat allà palplantada, davant el compartiment, mirant el que hi havia dintre. Blanca com si fos un fantasama. I tenia la boca oberta tapada amb la mà i estava plorant. Les llagrimes li queien cara avall. A dins del compartiment hi havia una cosa que no podria oblidar mai...

 

Aquella imatge li quedaria gravada per sempre més.

Una noia d' onze anys. Morena era a terra. Envoltada de sang. Era morta ho va saber a l' acte. I tenia dos petits fordets al coll, i les venes dels costats se li havien tornat negres. Com si un vampir l' hagues mosegada. I al voltant dels dos forats en un radi de 9 centimetres tenia la pell completament grisosa. A la finestra hi havia gravat amb sang, la sang de la noia, un signe, com una mena de llamp, clavat al que en Harry Potter tenia al front.

En Draco va agafar a la noia viva que tenia al costat que havia quedat plorant i la va enretirar de la porta. Ja que ella s' havia quedat tant xocada que no és podia ni moure.

 

-El que li ha causat la mort pot ser a dintre. No t' hi acostis -li va donar com a explicació per haber-la anyunyat d' allà-.

 

Havia anat arribant gent i en sentir la frase d' en Draco és van allunyar una mica del compartiment. Sort que en 15 minuts tots els alumnes havien arribat a Howarts menys un... la nena que havia mort misteriosament durant el trajecte amb tren. Ara s' havia desallotjat tot en tot el tren no hi havia cap alumne. Tot de mags de la conselleria investigaven ansiosament amb nerviosisme les estranyes circumpstancies de la mort de la noia.

 

En Dumbeldore havia fet cridar en Draco, i la noia que havia trobat el cadaver.

En aquell moment tots els alumes eren a la gran sala. Xerrant sobre l' assasinat. Hi havia en Filch i altres professors per vigilarlos. Però en Filch mirava cap a totes bandes. Com si vigilès o busques alguna cosa que sabes del cert que era al menjador, però estigues amagada per no deixar-se veure. Tenia la seva gata en braços. La gata s' havia adormit d' aborriment.

Aixó ho van veure en Harry, l' Hermione i en Ron. Alguna cosa hi havia. Potser l' assasí, el culpable de la mort. L' Hermione intentava consolar en Harry que pensava que Lord Voldemort havia tornat i no estava precisament de bon humor . I en Ron en fi xerrava amb altres alumnes sobre l' assasinat per buscar informació segons deia ell per excusar-se.

 

En Malfoy no hi era. I la noia que havia trobat el cadaver tampoc.

Eren els dos al despatx d' en Dumbeldore. Esperant a que ell arribès. No hi havia gaire llum i semblava tot gris i trist.

La noia plorava desconsoladament amb la cara entre els braços. En Malfoy no sabia que fer. És va quedar mirant com la noia plorava i plorava,no ho poddia suportar era masa agobiant tot allo...

Llavors algú va entrar per la porta. Nomès és veia l' ombra...Qui devia ser?

 

 

 


Llegit 866 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarhermi_girl 69 comentaris30/08/2007 a les 15:37:28
#15610Tinc 2 fanfictions i un total de 28 capítols

Hola wapixima!!!

Està ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

Tope de mega bé!!!

Noia com t'ho fas per tenir-me tan enganxadissima al teu ff!!! És que m'encanta!!!

Oh, els pares d'en Draco morts i la noia aquesta que mort desagnada... com mola aiix!!! Encara que ppobret Draco... amb ho macu que es el noi i li fas això... ai...

En fi, continua haviat wapixima que ho fas de conya i tinc ganes de saber que passa!!!

Dew wapixima mua cuidate ttkkmm vampkis kKk besito x infinit x infinit (si no sou la Samanta no intenteu esbrinar-ho xDDD)

Andy, Dark angel, Ydna, etc

P.D: No m'ha surten tan bé els missatges com a tu... pero s'intenta xDDD
AvatarSamanta 96 comentaris30/08/2007 a les 19:26:55
#15614Tinc 1 fanfictions i un total de 10 capítols

Docs jo trobu k ta mes be k alguns de meus xD
AvatarSdaraniel 67 comentaris30/08/2007 a les 22:12:44
#15617Tinc 1 fanfictions i un total de 10 capítols

Acabo de llegir el capítol, està molt bé. Avui he llegit un capítol molt diferent a aquest, i ara és un canvi radical. En fi que aviam si continues aviat que em tens intrigada!! Estic d'acord amb l'hermi_girl,  pobret Draco...
Avatargriffy_weasley 19 comentaris31/08/2007 a les 22:28:35
#15627Encara no he escrit cap fanfiction

Hola!!

Ja fa temps que em llegia aquesta FF, però aquest és el preimer comentari que poso pk encara no m'havia registrat!! 

Escrius molt bé i m'agrada que tingui molta intriga!! 
florde_cirerer 20 comentaris11/09/2007 a les 12:35:32
#15770Tinc 1 fanfictions i un total de 6 capítols

aii cm magradaa!! sgueix aviaat eee ^^