El secret d'en Dumbledore - III-.
Escrit per ruth
Enviat el dia 01/08/2007 a les 15:44:19
Última modificació 01/08/2007 a les 15:52:05
Tots els capítols de El secret d'en Dumbledore
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


III-.

Hola!! Ja sé que he trigat una mica peró al final ja és aquí. Us deixo el 3r capítol i fins després de vacances no tornaré a escriure. Espero que us agradi.

Comenteu i soi voleu donar idees envieume un correu. Que ho passeu d'alló més bé aquest mes d'agost.

El capítol li dedico a:

ivi_potter: segueix llegint, plis

albherny: continua comentant.

Hermione_Kitty i HermyCAT: gràcies pels ànims.

Arrev eure.

............................................................... ..............................

En Harry va aparetre en aquell solar, quan el sol despertava per occident, on feia uns anys hi havia hagut una casa on va ser feliç. Va sentir que en aquelles ruïnes feia temps que l'esperaven, com si les pedres volguessin explicar-li el que va passar. Es va asseure en una pedra al mig de tot, va tancar els ulls i va respirar fondo. Va tornar a veure aquella llum verda i va tornar a sentir com la seva mare cridava… Va tornar a obrir els ulls, peró ja tornava ser negre nit… Quan de temps havia estat allà sentat? No ho recordava.

Va sentir l'esgarrip d'un mussol. Va mirar cap al cel i a uns pocs metres d'ell, una óliva blanca es dirigia cap a ell. La Hedwig va possar-se sobre la seva espatlla i li va allargar la pota. En Harry va deslligar-li el missatge. Va obrir el pergamí i el cor li va fer un SALT, aquella lletra ell la conexilla molt bé, va empastar saliva i va llegir:

"Estimat Harry,

Quan llegeixis aquesta carta jo ja no hi seré aquí. Sé que tard o d'hora em tocarà a mi i vull deixar-te ben clar el que tens de fer si jo moro…"

En Harry no ho podia creure, com era que li arribava aixó just en aquest moment. Va continuar llegint:

"…Si no vaig errat, ets al Cau d'en Godric, o millor dit, el que queda d'ell. Es un lloc molt significatiu, sobre tot per tu, perque allà é son va començar tot. Peró també es un lloc insegur, ja que no hi ha cap màgia que el protegeixi; així que et demano que tal i com acabis de llegir aixó marxis d'allà. Vés a casa dels Weasley, ells s'ocuparan de tot.

No deixis d'anar aquest curs a l'escola, es molt important que estiguis aprop dels membres de l'ordre, fins que arribi el moment.

Creu-me Harry, corres un gran perill i no puc permetre que et passi res fins que tot estigui lligat. Fes-me cas per una vegada,

Albus Dumbledore."

El Harry no s'havia que pensar, com era que en Dumbledore sabia exactament que havia fet? Perqué insistia tan per que anés amb els Weasley? Perqué volia que tornés a Hogwarts? Va tornar a llegir la nota. Si tot alló era veritat, al igual que en Dumbledore, un altre el podia trobar. Així que li va dir a la Hedwig que anés cap al Cau dels Weasley, que es trobarien allà. Dit aixó l'òliva va esgarripar i va marxar volant. El Harry va seguir-la amb la mirada fins que va desapareixer en la nit. Ell va agafar aire i va desaparetre.

………………………………………………

Al Cau no se sentia ni una ànima, tot estava molt tranquil i en silenci. La senyora Weasley estava sentada en un balancí mirant fixement el rellotje que hi havia en la paret. Les nou agulles del rellotje que representaven els nou membres de la familia Weasley marcaven "perill de mort". A sobre de la tauleta que tenia al davant, hi havia un tros de pergamí on es podia llegir: "Molly, avisam quan arribi en Harry. Minerva"

La senyora Weasley es va aixecar i es va dirigir a la cuina per fer-se una tassa de té ben calenteta. Va mirar per la finestra i allà, en mig del jardí, va veure aparetre al Harry. Va desar el que feia i va surtir a buscar-lo tota amoïnada.

- Harry, Harry, estàs bè? Com es que has trigal tan? Es igual, l'important es que ja ets aquí. Vina, vina, no et quedis aquí parar. Anem a dins que et prepararè alguna cosa per menjar - van entrar tots dos a la cuina - Te, pren-te aixó que es calent mentre jo et faig el sopar.

La Molly va abraçar-lo i es va girar perque no volia que la veiés plorar, peró abans va agafar un tros de pergamí, va escriure "ja és aquí", i el va tirar a dins de la xemeneia.

………………………………………

A Howgarts, tot era silenci. Només la finestra del despatx del director tenia llum. Sentada en el lloc on fins feia poc hi seia en Dumbledore, ara l'ocupava la profesora McGonagall, la nova directora de l'escola.

Davant seu, sobre la taula, hi havia tot de cartes de pares d'alumnes dient-li que aquell any els seus fills no assistirien al nou curs que començava l'1 de setembre per por que succeïs qualsevol desgràcia.

Va veure com de la llar de foc sortia un paperet que va anar a parar sobre la seva taula. Va llegir el missatge i va respirar tranquil·la, l'expressió de la seva cara en va relaxar. Ara que en Harry estava bé i en bones mans, era l'hora d'acabar d'enllestir-ho tot. Es va aixecar, va collir un sobre lacrat del segon caláis de la seva taula, la capa de viatge i va sortir del despatx.

Els corredors del castell de Howgarts estaven poc iluminats, el suficent per veure per on anaves caminant. No es sentia ni una ànima, pero aixó no va fer enrere a la profesora McGonagall. Va baixar les escales que donaven als jardins de Hogwarts  i va enfilar cap a la cabana d'en Hagrid. Un cop allà va picar a la porta. Es va sentir bordar a l'Ullal.

-          Qui hi ha?- va preguntar en Hagrid des de dintre.

-          Sóc jo Hagrid. Obrem la porta, si us plau. Necesito la teva ajuda.

-          Com ser que es vosté i no un cavaller de la mort?

-          Hagrid obrem la porta ara mateix - va dir seriosament.

-          Diguim la contrasenya i la deixo entrar profesora McGonagall.- va entossudir-se

-          "Pastisset de roca"

-          Ah, directora McGonagall, es vosté!! Segui, li be de gust un té- va dir assenyalant la tetera que hi havia a la llar de foc.

-          Gràcies. D'aixó… -va dir sentant-se en un dels tamborets que hi havia a tocar de la taula - Necesito que vagis a fer un encàrreg molt important i crec que ets el candidat perfecte.

-          Moltes gràcies per la confianza. La mateixa que em tenia… en Dumbledore… Que n'era de bo en Dumbledore… - va sanglotar i va treure un mocador groc amb llunars blaus de dins d'una de les butxaques de l'armilla que duïa possada, va mocar-se i va netejar-se les llàgrimes que li queien galta abaix.

-          Calmat Hagrid, que te d'explicar en que consisteix l'encàrreg.

-          De que es tracta? - va dir possant-se seriòs i sentan-se enfront de la profesora Mc.Gonagall.

-          Vull que vagis a buscar a un profesor d'una altra escola. Es molt important que vingui.

-          On trovarè a aquest nou professor? - va preguntar ansiòs.

-          Bé, és just que et fagi cinc cèntims. Es tracta d'un professor d'una altre escola de màgia que es diu Montseny. Com pots suposar l'escola no es pot ubicar en un mapa, peró et dirè com pots trobar-la.

-          Em sembla que ja sé on ès. Vaig acompanyar en … Dumbledore…(sanglot) Peró es molt lluny d'aquí, com m'ho farè per arribar-hi…

-          Si es veritat. Cridaràs massa l'atenció amb el teu tamany… Si no recordo malament encara conserves la teva vella vareta - va dir mirant-se un paraïgues de color rosa que hi havia en un racó - Pots fer-la servir per anar i venir, peró que no et vegi ningú.

-          Si, profesora - va dir possant-se vermell - I qué he de fer quan arribi allà?

-          Un cop arribis, li dones aixó al senyor Pompeu Fabra, director de l'escola - va donar-li un sobre tancat - i després tornes cap aquí.

El Hagrid va mirar-se el sobre, estava tancat amb el segell de Hogwarts i amb lletra esbelta en tinta verd maragda es podia llegir: "A la atenció del director Pompeu Fabra"

-          Pero si aquesta es la lletra d'en Dumbledore? - va dir sorprés.

-          Si, així és. Va deixar ordres estrictes per l'entrega d'aquest sobre. Vaig decidir que et faria molta il·lusió anar a cumplir l'última missió d'en Dumbledore… - va dir trencant-se-li la veu.

-          Ho faré - va dir en Hagrid orgullos. Es va aixecar va agafar l'abric de pell de talp que tenia a sobre del llit, el paraigües rosa del racó i va surtir per la porta afegint - Ullal, quedat a casa que he d'anar a fer una missió molt important per Hogwarts. Adeu i fins aviat profesora McGonagall. - dit aixó va marxar.

La professora, millor dit, la directora  McGonagall va col·locar-se la seva capa, va tancar la porta de la cabana d'en Hagrid i es va dirigir al mausoleo del Dumbledore. Quan va arribar va encendre unes espelmes i va suspirar:

- Tingues cura d'en Hagrid. Ell és un bon home i sempre ens ha estat sempre lleial. Guia'l en el seu viatge, que la pugi portar a Hogwarts - i es va possar a plorar.

………………………………….

Els dies en el Cau dels Weasley van ser d'allo més divertits; els preparatius de l'enllaç entre la Fleur i en Bill van portar de cap a la senyora Weasley tot el més d'agost. Va estar tant atabalada  que l'últim dia es va enrecordar que encara no havia comprat els llibres del curs vinent. Així que va decidir anar-los a buscar. Li va demanar al Harry que es quedés a casa i que no es preocupés de res, que ella s'encarregaria de tot.

-          Mare, puc acompanyar-te He d'anar a veure al Fred i al George per… bueno, puc o no? - va dir en Ron.

-          Jo també hauria d'anar… necesito… necesito comprar uns ingredients que em falten i… i un llibre pel viatge i… menjar pel… d'aixó… gat - va afegir l'Hermione

-          Està bé. Ginny tu quedat a casa amb el Harry i li fas companyia. De pas podeu anar enllestint ell baul per demà.- dient aixó van possar-se tots tres a dintre de la llar de foc, va tirar un grapat de pols migratòria i van dir - Ronda d'Allà - i van desapareixer.

La Ginny va pujar a la seva habitació a preparar el baul i en Harry la va seguir.

……………………………………

L'endemà el Hogwarts Express era més buit que mai. La gran majoria dels alumnes eren de Gryffindor i tots estaven entristits. En arribar a l'estació de Hogmeade en Hagrid els estava esperant allà per rebre'ls; va saludar-los i els va dir que com eren tan pocs anirien al castell travessant el llac. En la mateixa barcassa van pujar la Luna, la Ginny, en Neville, en Ron , en Harry i l'Hermione. Tots ells van recordar el seu primer viatge pel llac feia uns anys. Al gira un revolt, allà més anyorat que mai, s'aixecava magnífic el castell de Hogwarts.

Van desembarcar i van dirigir-se al Gran Saló. Allà cadascú es va asseure a la seva taula. En Harry va repassar la taula principal desitjant de tot cor trobar aquella cara coneguda, peró en el seu lloc va topar amb la mirada d'una jove que parlava animosament amb el professor Llagot. Ella li va fer l'ullet. Aquella nova professora no era gran, devia tenir uns 25 o 27 anys. No era exactament el que s'esperava. Des de quan un professor era tan jove? Si no fos perque estava sentada a la taula principal l'hagués confós per una alumna d'últim curs. La professora McGonagall es va aixecar quan va acabar la tria, tot el saló va enmudir.

-          Benvinguts un any més a Hogwarts. Com us haureu donat compte no son molts els alumnes que ens acompanyen aquest curs - va dir repassant amb la mirada les quatre taules. - Així que per tal de mantenir l'unió entre totes quatre recidències, se us repartirà en tres grups per fer les classes. Demà a l'hora d'esmorzar rebran el nou horari. No fa falta que els possi al corrent de la Normativa de l'escola, aquells que tinguin alguna dubta al respecte no dubtin en consultar l'exemplar vigent que hi ha al despatx del senyor Flinch. Aquest any degut al poc nombre d'alumnes no es celebrarà el torneig de quiddich - tot el saló va enbogir. Quan va amainar el xibarri, va afegir - Que comenci el banquet!

-          Qui deu ser la nova professora? Ni tan sols l'ha presentat ?-va dir l'Hermione mentre es servia amanida.

-          No ho sé, peró la seva cara em sona - va dir en Ron mentre es possaba un tros de pa a la boca.

-          I a vosaltres? que us passa? Porteu tot el dia amb la cara llarga

-          No res - va dir en Harry tallant. La Ginny es va aixecar sense haver tastat res j  va marxar - Espera, Ginny! - sortint darrere seu.

-          No hi ha qui els entengui, passa'm l'arròs? - va dir en Ron

-          Si us plau, Ron, si us plau - va dir l'Hermione pasant-li el bol.

.................................................... ....................................................


Llegit 951 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)