[[ Els Potter ]] - Confessions d'un Black
AvatarEscrit per ivi_potter
Enviat el dia 06/04/2007 a les 23:36:08
Última modificació 06/04/2007 a les 23:36:34
Tots els capítols de [[ Els Potter ]]
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol ||


Confessions d'un Black

Capítol 8 Confessions d'un Black

En Sírius va assentir, va seure i va dir entre dents:

- Maleït Dumbledore....   

---------------------------------------------------------- -------

En James el va mirar acusador.

- Què ens has de dir?? -va dir assenyalant-lo amb el dit.

- B-b-be doncs que jo, es que veuràs James tot era molt complicat i jo... no et volia enganyar però...

- Sírius que intentes dir?- va dir la Lily sorpresa.- em pensava que tu i el James us ho explicàveu tot!

La Lya i en Harry els miraven ara a un ara a l'altre, van decidir seure al sofà a mirar l'escena, prometia ser molt divertida, van pensar mentre es miraven amb un gest de complicitat i deixaven els collarets dins de la caixa.

En Sírius seia a la butaca, en James estava dret amb els braços creuats i cara d'enfadat i la Lily també somreia mig divertida. Llavors en James, igual que si fos un interrogatori va començar:

- Sírius Black, et trobes avui davant d'aquest tribunal per fets demostrats que has mentit i que...

- Oh James! Para de fer el capullo! Si pares de fer el penós i seus t'ho explicaré tot, ho prometo des del principi, però no te'n burlis més.

- Mira qui parla! Com si tu no et burlessis de la gent!- es va defensar l'al·ludit. Però va seure.

En Sírius va sospirar, sabia que els hi hauria d'haver dit, però tot era complicat en aquell moment. Va començar:

- Mireu... tornem al passat, quan en Voldemort va arribar al màxim poder. Sabeu que em tenia una especial tírria, bé la Bel·latrix, perquè havia "traït" la meva família? Bé, doncs el cas es que jo estava vivint, com també sabeu, amb la Kelly Clarkson...

- Sírius, no cal que ens parlis de la Kelly....- va dir la Lily amb els ulls vidriosos, tots sabien que la Kelly, la millor amiga de la Lily i dona d'en Sírius havia mort en un atac dels cavallers de la mort.

- No Lily! Us ho haig d'explicar... no u enteneu! Perdondeu-me, perdoneu-me nois... us he enganyat em sap greu!

- Que vols dir?- va dir en James estranyat.

- La Kelly esta viva James.

- QUÈ QUE????- va cridar en James fora de si, va agafar en Sírius d'una revolada

- Saps el que vem arribar a patir? Saps el que la Lily va arribar a plorar?! Saps!

- PROU!-va cridar la Lily- Sírius explica't!

- Esta bé... James si us plau, perdoneu-me...!

- Sírius explica't, necessito saber per què! - va dir amb ulls plorosos la Lily.

- Lily, no et pensis que va ser culpa vostra, es que ... us ho explicaré. Jo tenia molta por per el que li pogués passar, sabia que la Bel·latrix faria qualsevol cosa per acabar amb mi, volia netejar la família Black. Em vaig espantar. Vaig pensar que la Kelly corria un greu perill, i no m'equivocava. Un dia va venir a casa meva amb Cavallers de la Mort i vaig aconseguir escapar-ne per un pèl. Vaig fer veure que la Kelly havia mort, per sort tot estava planejat, i un mes abans, havia aconseguit convèncer-la d'anar enviant les seves coses a Espanya, on tenim un pis. Finalment el dia de l'atac pel matí vaig aconseguir enviar-la a Espanya. No sabeu com va plorar, no volia deixar-vos. Però l'Axel la va convèncer. L'Axel és el nostre fill, va néixer l'11 de maig abans que el naixement dels bessons, però el vam amagar per por, tot aquest temps sabíem que estàvem vigilats. Ara ja ho sabeu... la Kelly i l'Axel viuen a Espanya jo vaig quasi cada dia a veure'ls i mig visc amb ells, i ara en Dumbledore l'ha acceptat a Hogwarts, em sembla que tornarem a estar tots aquí, ella volia tornar feia anys però tenia por, enteneu-ho....- en Sírius va abaixar el cap en senyal de perdó.

La Lily es va aixecar. Els cabells li tapaven la cara, plorava. Va parlar amb veu tremolosa:

- Porta'm a casa teva, necessito parlar amb ella.

- Lily vols dir que es bona idea?- va dir en James preocupat.

- Sí que ho és! I prou, porta-m'hi Sírius!

"Merda, ja l'hem cagat" va pensar en James. No sabia com podia ser de terrible la Lily enfadada, havia de calmar-la com fos. Bé potser s'esperaria la Kelly sempre havia sabut entendre la Lily i era la que l'havia conegut millor.

- Ei Sírius fes-li cas. Va anem, Lya, Harry us quedeu sols una estona anem a solucionar unes coses.

- Vale pare! Nosaltres ens quedem aquí- van somriure els nens.

En Sírius es va aixecar.

- Anem.

Van desaparèixer tots tres. Van aparetre a casa d'en Sírius, la Lily plorava, però quan en James si va acostar, li va dir que la deixes en pau. En James va tornar a pensar "Cagada, esta súper cabrejada." Va intentar fer-li gestos a en Sírius, però ell conectrat no s'en va adonar. En James va sospirar i va decidir afrontar el que vingués. Van entrar i es van dirigir a la llar de foc. En Sírius va agafar pols migratoria i va dir Casa Black a Espanya. Tot seguit va desaparèixer. La Lily i en James el van seguir. Van aparèixer en un bonic menjador. Tenien en Sírius davant. De sobte un nen d'uns 11 anys, amb els cabells negres amb reflexos blaus i ulls blaus clar, per ser més exactes en Sírius en petit excepte els ulls, es va tirar sobre en Sírius cridant:

-Papaaaa!!!

En Sírius el va abraçar. El nen es va separar del seu pare i en James va poder veure que el somriure era diferent, era murri però s'assemblava moltíssim al de la Kelly.

- Papa, qui són???- va dir mirant a en James i la Lily.

- Ni tan sols els hi heu dit qui som?- va dir la Lily plorant.

- Senyora no plori, que la mama diu que la gent no ha d'estar trista!- va dir el nen abraçant a la Lily.

La Lily va fer un somriure trist. En aquell moment una noia rossa, més alta que la Lily, amb ulls blaus clars i pell blanca va entrar per la porta.

- Sírius! Amb qui has ving......- PAM! Va deixar caure una tassa que portava a les mans i es va tapar la boca horroritzada.

La Lily es va aixecar i va mirar furiosa a la Kelly.

- No ho volia creure, em pensava que tot seria mentida. Ara ja veig que no. Marxem James.

- No Lily.- va dir en James agafant-la per el braç.

- No ho entens! No vull saber-ne res més, no vull.

- Prou!- la va agafar i ella es va posar a plorar desconsoladament.

La Kelly es va acostar lentament.

- Lils si us plau...

- Kel deixa'm... per què m'ho vas fer, per què ens ho veu fer?

- Lils tenia por... l'Axel era molt petit...

- Igual que els meus fills! I ells van sobreviure contra Voldemort i estan vius i bé i...

- Lils oblidem el passat t'ho prego! T'he trobat a faltar! Cada dia de la meva vida us he trobat a faltar... i volia conèixer la Lya i el Hary ho juru! Però tenia por... por que reaccionessis com ho has fet, por de quedar-me sense tu Lils... t'he perdut 11 anys... recuperem-los...

La Kelly es va posar a plorar, Llavors la Lily va deixar enrere el passat i es va abraçar a ella com l'últim dia que s'havien vist, i es van posar a plorar les dues. L'Axel no entenia res. Ho va preguntar als seus pares i entre tots li van explicar. Llavors li van dir que aniria a Hogwarts. El nen estava molt feliç. La Lily va tenir una idea brillant:

- Sírius, Kel, deixeu l'Axel amb nosaltres el que queda d'estiu! Així coneixerà a la Lya i en Harry i vosaltres podreu fer tranquil·lament el trasllat! Per cert el terreny del costat nostre esta buit podríeu viure allà!

- Lils és una idea brillant! - i les dues es van posar a saltar abraçades com dues criatures.

En Sírius i en James es van somriure, per fi tot tornava a estar tranquil.

Tot seguit, en James i la Lily van tornar a casa seva i van acordar que l'endemà portarien a l'Axel i així també els hi podrien explicar tot als bessons. Van arribar a casa seva. Els nens els esperaven preocupats. Al aparèixer a la casa els nens van córrer cap a ells. Per sort de seguida els van tranquil·litzar i es van alegrar moltíssim de poder conèixer l'Axel.

 L'endemà al matí, la Lya es va llevar diferent, amb la sensació que passaria alguna cosa important, i quan li va comentar a en Harry aquest també va dir que tenia la mateixa sensació. Es van posar els seus regals del dia anterior, aquelles claus màgiques i aquestes van fer un clack. Van descobrir que no se les podien tornar a treure, era un màgia molt antiga, fins que algun mal els corrompés per dins, ells sempre serien dignes d'aquell regal i benedicció.  

A les 12 del migdia van trucar al timbre. La Lya i en Harry van anar corrent a obrir la porta, darrere seu hi havia els seus pares. Al seu davant es van trobar la família Black al complet. Hi havia en Sírius Black, que era qui havia picat al timbre, al seu costat un noi que era en Sírius de jove però amb els ulls blaus clars i un somriure molt diferent, i al seu costat la Kelly Clarkson, rossa, alta i amb uns preciosos ulls blaus. La Lya va somriure tímidament, i en Harry va fer un ampli hola amb la mà.

- La família Black! Quin honor nois!- va dir en James darrere dels nois.

- Nens, que us heu quedat muts?- va riure la Lily i va fer passar a tots a dins.

La Kelly va fer dos petons a cada nen i llavors van presentar a l'Axel amb els nois.

- Axel, aquest és en Harry.

- Hola Harry! Saps que ets igual que el teu pare?

- Hola Axel! Doncs tu igual que el teu! - i els dos es van posar a riure ( N.A: si, si... pegueume... parida total..)

- I ella és la Lya

Estranyament els dos nens es van quedar callats, i es van posar vermells.

- Jejje, no cañ que et digui que som bessons oi?- va dir la Lya per trencar el silenci.

- No, no! Sou exactament iguals! Per cert, les vostres cicatrius molen i els teus cabells també!- va dir somrient.

- Bé, veig que us heu fet amics eh!- va dir la Lily- doncs pugeu cap a dalt a ensenyar-li l'habitació a l'Axel, d'acord?

- Sí mama.

Van pujar cap a dalt, mentre pujaven cap a l'habitació de l'Axel, van començar a parlar, es van caure molt bé, i els bessons van decidir que era un noi molt simpàtic.

Van passar els dies, i cada dia es feien més inseparables, eren els Rondadors en petits, era molt divertits i trapelles, tot i que eren un pèl més assenyats, però eren igual d'intel·ligents i enginyosos. La Lily i en James pensaven que com s'ho farien a Hogwarts amb aquells tres. Els bessons li van agafar tanta confiança que li van explicar tot el que sabien del seu misteriós passat, que eren els hereus i la màgia que sabien fer, l'Axel va quedar impressionat.

Així, entre bromes als veïns, queixés de molta gent i visites als senyors Potter, que vivien davant i eren els avis dels bessons, va anar passant l'estiu. En Remus també els hi feia visites i es va alegrar molt quan va saber la història de la Kelly i que estava viva, ja que a l'escola ella i la Lily havien estat molt amigues seves. Va arribar el 30 de juliol, els bessons estaven nerviosos per fer els 11 anys, i havien quedat que aquell mateix dia anirien a la Ronda D'Alla a comprar el material escolar i que també seria l'últim dia de l'Axel amb ells, bé vivint amb ells, perquè es traslladava a la casa del costat, també estaven nerviosos perquè havien decidit fer un creure per les illes Gregues, família Black i Potter.

I va arribar el 31 de juliol, un bonic dia d'estiu, el cel era clar i el sol brillava...


uolahh gent!!! kom estem??? be be... no he tardat gaire nooo??? ( ironia...) doncs mireu si tinc  mala sort lultim cop sem va cremar la casa i ara pos pos... pos k se macaben les excuses! k sorry pel retard :P

jeje dons el proxim ia no el prometu ni daki pok ni dkai molt perk nse ni kuan el fare, pro buenu!

el dedicu a tutom k llegeix i cumenta, xk em feu felis ^^^

apa siauu i a cumentar!

Ivi_*

  


Llegit 1399 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarRowena 47 comentaris07/04/2007 a les 20:10:33
#14640Tinc 2 fanfictions i un total de 19 capítols

Ooooh, qe mono l'Axel xDDDD Jo en vull un, on els venen??? ^^'

Buenu, m'ha agradat molt, a veure quan continues e??? Venga, siau!!!

MERRY CHRISTMAS!!!!

Rowena
AvatarGranger_sellés 188 comentaris07/04/2007 a les 23:03:03
#14644Tinc 2 fanfictions i un total de 14 capítols

Hola! soC noVa, aVui he LLeGit tots els caPituls anTerioRsssssssss ^^

bé, aQst FF sta molt bé, es la caNya!**** esCrius molt be! ||(^-^)||

xaU, i no taRdis pliS..*
Avatarivi_potter 512 comentaris11/04/2007 a les 17:25:15
#14690Tinc 1 fanfictions i un total de 8 capítols

merxi per cumentaaaa :P:P
hermi13 59 comentaris05/07/2007 a les 17:32:24
#15231Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

al cap de tres mesos... yo comento

weno tu no trobes escuses ??

a llavors jo simplement soc una cara dura!

aixs..

bueno que esta genial, com sempre i que ara mas deixat amb l'intriga !!

nuse si encara et recordaras..

pero soc la teva fan number one!!
florde_cirerer 20 comentaris06/09/2007 a les 12:58:01
#15713Tinc 1 fanfictions i un total de 6 capítols

mol b=)

segueix axiii
AvatarHAS 5 comentaris23/09/2007 a les 20:20:31
#15859Encara no he escrit cap fanfiction

m'agrada molt i tinc ganes de saber que passara a la ronda d'alla

plis continua, que m'agrada molt la teva fic

HAS
Ge65 26 comentaris08/11/2007 a les 18:52:11
#16033Encara no he escrit cap fanfiction

M'acabo de llegir els capítols anteriors i trobo que ets una de les que millor escrius.
Avatarvespral 2008 11 comentaris29/12/2007 a les 13:48:25
#16217Encara no he escrit cap fanfiction

TENS Q CONTINUAR-LO ES UNA PASSADA...(PREGUNTA DEL MILIO:COM ELS ANIRA ALS FAMOSOS BESSONS POTTER A HOWARTS??????)
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1045 comentaris31/12/2007 a les 14:33:15
#16229Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

des k m vas posar un comentari me llegit la teva ff... es una passada!!!

a kom k capituls abans demanaves la data de naixement jo t poso la mva!!! 15-8-1995

dewww
AvatarAgatha Black Moderador/a 1198 comentaris07/07/2008 a les 13:36:14
#16962Tinc 8 fanfictions i un total de 194 capítols

Yeee!

Ei, que guai, està molt bé!! Me'ls he llegit tots seguits! M'has fet molt feliç no enviant el Sirius a la Presó (per més endavant5, ja, t'informo que estic enamorada del Sirius).

Uoo, k guai, i ara  a Hogwarts... espero pel teu b que els 3 vagia a Gryffindor, eh? No voldria haver de posar-me violenta... en fí!

Segueix aviat, i merci x seguir el meu ffic!

un petó de l'Agatha! Muaaaaks!
AvatarAgatha Black Moderador/a 1198 comentaris07/07/2008 a les 14:00:33
#16964Tinc 8 fanfictions i un total de 194 capítols

Ah, x cert, que demnes le'dat, no?

Jo tinc 18 anys, del 25.11.1989

Soc la mami de la web, em sembla!! XDXD
AvatarAgatha Black Moderador/a 1198 comentaris04/08/2008 a les 14:30:49
#17114Tinc 8 fanfictions i un total de 194 capítols

Ei, merci x comentar el meu ffic! Escolta, seguieix aquest aviat, que ja tinc ganes de saber què passarà amb tots tres a Hogwarts! Anima't!
gemmaevans Anònim01/09/2008 a les 16:58:47
#17290Encara no he escrit cap fanfiction

ma agradat mol!
ia tinc ganes d llegir el seguent!
continua aviat!

~~Gemma~~
lizzzy 74 comentaris04/10/2008 a les 00:16:05
#17500Encara no he escrit cap fanfiction

eii ola sok nova pro me llegit tots els capituls ke as penjat jeje el teu ff mencanta pk sempre m'havia imaginat una historia de hp en ke en harry tingúes una bessona!! jaja i el fill del sirius!! ke monu jaja plis seguiex aviat!! merciii
lizzzy 74 comentaris07/10/2008 a les 23:32:30
#17535Encara no he escrit cap fanfiction
lizzzy 74 comentaris07/10/2008 a les 23:35:20
#17536Encara no he escrit cap fanfiction

ei tornu a ser jo xd es ke e entrat al teu ff per veure si havies penjat algun capi nou i e estat llegint els comentaris de la gent i he vist ke havies preguntat l'edat. be jo ara tinc 17 pro faré els 18 al desembre jeje (1990) vinga adeww
myre_ginny 93 comentaris15/11/2008 a les 20:26:32
#17854Encara no he escrit cap fanfiction

wolaaas!

wenu pos jo sok nova pro me llegit la teva ff seguida i ma encantat :p

continuaras? tin curiusitat, escrius mol be!!

x cert, ja k preguntavs la edatjo en tin 17, del 27/4/91

petons

myre
Avatarnathalilupin 181 comentaris23/01/2009 a les 17:52:59
#18310Tinc 3 fanfictions i un total de 27 capítols


wolessssss
se k fa moil k vas skriure el capi pero et dic k continuis perquè està molt bé, m'encanta, i l'Axel que maco jj
n fi moltes gràcies per passarte pel meu. en fi kissssss


nathalilupin
AvatarPorcupintí-na 235 comentaris07/07/2009 a les 19:41:48
#18926Tinc 1 fanfictions i un total de 16 capítols

oooh i dos anys i dos mesos després  comento jo xdxd
 creus que podries escriure un altre capítool?? Vaaa fes-ho pels teus admiradoooorrrs :):)

un petó!
AvatarTooru 240 comentaris26/07/2009 a les 18:47:48
#19061Encara no he escrit cap fanfiction

Hola!!

Esta genial la fic!

Ja se que ha pasat molt de temps, pero podries continuar??

Me quedat amb l'intriga. xD
AvatarHermione Mitchie 47 comentaris16/04/2011 a les 15:50:42
#22498Tinc 3 fanfictions i un total de 13 capítols

Continua! Continua! Continua!

C

O

N

T

I

N

U

A

I per si no ha quedat clar: CONTINUA!
AvatarPotter_granger 349 comentaris26/03/2013 a les 11:39:27
#23841Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Està molt bé, i a veure quan segueixes!

M'ha agradat molt la història d'en Harry i la Lya hereus de Gryffindor, i són moníssims! He rigut molt amb ells!
irinawatson06 105 comentaris05/04/2017 a les 22:39:44
#27119Encara no he escrit cap fanfiction

PERQUÈ NO HAS CONTINUAT??cryingcrying

Demà farà 10 anys que vas escriure aquest capítol :(

jopetas, jo volia que continués i que em poguessis respondre amb els seguents capitols algunes preguntes com si coneixeran al ron i a l'hermione o nomes seran ells tres els amics o poder veure si entre l'axel i la lya passava algo...