[[ Els Potter ]] - La gran baralla
AvatarEscrit per ivi_potter
Enviat el dia 18/12/2006 a les 22:37:38
Última modificació 18/12/2006 a les 22:41:16
Tots els capítols de [[ Els Potter ]]
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


La gran baralla

Capítol 5 La gran baralla

 

Fins que, al cap de dos anys, amb vuit anys només, van aconseguir sobrepassar el límit que cap humà havia aconseguit mai...

---------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------

 

En Dumbledore i la Lily van estirar els nens a la seva habitació. La Lily estava preocupada, però en Dumbledore va reafirmar que només dormien, esgotats després del descomunal esforç que havien fet. Encara tenien a la ment la baralla que acabaven de presenciar, justament el dia que en James i en Sírius no hi eren, que havia fet que se’ls hi ericessin els pèls del clatell, la primera en els vuit anys de vida d’aquells bessons. Qui ho hauria pogut dir que dins el cos i les ments d’aquelles criatures si amagués tant poder, no, en Dumbledore pensava que tota aquella màgia no els hi havia transmès en Voldemort, ells ja la posseïen tot i que Voldemort va ajudar a que es despertés abans. En fi, hauria de continuar investigant el passat de la família Potter, qui sap si hi trobava alguna pista més. Les escenes de la baralla desfilaven davant els seus ulls i fent memòria va intentar recordar-ne tots els detalls…

 

[[ Flash-back ]]

Unes hores abans…

 

-Papa! On aneu tu i en Sírius?- va preguntar la Lya

-Lya hem de marxar…. Hem d’anar a visitar el tiet Remus d’acord?

- No, et quedaràs avui?- va afegir el Harry amb els ulls molt oberts, el seu pare no s’havia perdut ni una sola classe!

- No, ho sento fillets! Nosaltres marxem adéu família!- va afegir en James sortint per la porta darrere en Sírius.

La Lya i en Harry es van girar per anar cap al menjador, on hi havia la Lily i en Dumbledore.

- Avi, comencem ja?

- Teniu raó nens ja es l’hora. Va anem cap a baix.

Van seguir en Dumbledore fins a una sala molt ben decorada, amb un munt de coixins i milers de coses més sobre encanteris, màgia, etc. Allà era on els bessons junt amb en Dumbledore s’entrenaven.

En Dumbledore va començar la classe amb una classe teòrica, no molt llarga de mitja horeta. Llavors els hi va dir que continuarien fent volar objectes amb la ment, en concret aquell dia tocava fer volar una cadira amb un gerro de vidre a sobre, la dificultat estava en que el gerro no es podia caure, ni trencar, ni ratllar ni fer qualsevol desperfecte. Així van començar. Ho feien per torns, va començar la Lya. Va tancar els ulls i es va concentrar a buscar les freqüències que desprenien aquells objectes. En menys de 5 segons ho va trobar, cada dia ho feia més ràpid! Va obrir els seus grans ulls verd maragda, va respirar fons i va començar a fer pujar la cadira sense oblidar-se del gerro. De sobte plam! El gerro va caure i es va trencar en mil bocins. La Lya va mirar sorpresa al seu voltant, ella no ho havia fet!

- Aixx Lya... que et passa avui? Estàs mol desconcentrada! Reculle-ho tot i sense màgia!

- Però professor... ( l’havien d’anomenar així a les classes ) jo no he sigut!

- Va no posis excuses!

La Lya va buscar al seu voltant molt enfadada, i de sobte i va caure en Harry! Va tancar els ulls i es va concentrar en la ment del seu germà. Va veure com reia per dins, es reia d’ella. La Lya va començar a notar que la sang li bullia a les venes, de que anava el seu germà? Somrient es va esperar que en Harry comencés l’exercici. Ella també es va concentrar, quan en Harry va començar a aixecar lentament la cadira va penetrar en la seva ment i amb un petit toc va fer que es trenqués el fil de connexió que unia la ment del Harry amb la cadira. I pam! Un altre cop i una altre trencadissa.

- Però que us passa avui als dos? Harry a recollir tu també!

Però en lloc de fer el que li manava en Harry es va aixecar tremolant de fúria i es va dirigir a la seva germana:

- Es pot saber que fas?

Ella tremolant també es va ficar dreta i es va encarar al seu germà, els dos ulls verds maragda van xocar, i va contestar:

- Has començat tu! A mi no em fotis les culpes! Tu as començat i jo tu he tornat!

- No tenies cap dret!

- i tu no en tenies cap de haver-me fet malbé el meu exercici!

- Jo faig el que vull!

-Clar! Tens enveja no? M’ho hauria d’haver imaginat! Oh pobre Harry Potter, ha de compartir el seu protagonisme amb la seva germana bessona que sorprenentment es molt millor que ell en tot!

- Però tu de què vas! Ja vorem qui es millor! Té això!

En Harry va estirar els braços endavant, amb el palmell de la mà obert i un raig vermell va sortir del seu palmell, en Dumbledore va alçar la vareta preparat per realitzar un encanteri de protecció , però el més sorprenent es que quan l’encanteri estava a punt de tocar a la Lya aquesta va aixecar una mà i l’encanteri es va esvair.

- Això es tot el que saps fer?- va murmurar entre dents la Lya.

El seu germà la va mirar amb ràbia. Però ara atacava la Lya. Es van començar a llançar màgia amb fúria, en Dumbledore estava tant astorat que no es podia moure. L’increïble estava per arribar, de sobte els dos nens es van elevar, estaven flotant per sobre el cap d’en Dumbledore, una misteriosa aura els envoltava, la cicatriu en forma de llamp els hi resplandia al cap; en Dumbledore va utilitzar tota la seva màgia per intentar aturar-los però tots els esforços van ser nuls. Impossible! Ni am tota la seva màgia ho podia aconseguir?? Va anar a cridar a la Lily que en veure’ls d’aquella manera es va estar a punt de desmaiar ( N.A.: imagineu-vos-ho... els dos vostres fills petits, de 8 anys, flotant per sobre el teu cap i llançant-se un munt d’encanteris que haurien fet explotar la casa... xDD io m desmaiuuuu! xD ). La Lily va començar a cridar que paressin però res feia efecte i van conformar-se en contemplar la batalla pregant perquè cap dels dos prengués mal.

Flotant per sobre els seus caps hi havia en Harry i la Lya lluitant com si els hi anés la vida, ni es  van adonar de la presència de la seva mare. Les seves ments estaven protegides per escuts invisibles que s’havien aixecat ells mateixos perquè l’altre no pogués entrar dins la seva ment i així derrotar-los. Llançaven encanteris a tort i a dret, es defensaven, es protegien.... Tots dos estaven molt cansats tanta pressió i tanta màgia era difícil de suportar, sabien que estaven a punt de enderrocar-se, però també sabien que el que primer abaixés la guàrdia perdria aquella espècie de “lluita” que havien començat per un absurd motiu. El que no havien comptat era que tenien les ments unides, per el lligam més estret que un es pugui imaginar, així que de cop els dos germans van quedar inconscients i van començar a caure. En Dumbledore va reaccionar a temps i va crear una espècie de matalàs perquè no es fessin mal. La Lily va sospirar alleujada. En Dumbledore tenia les celles arquejades, en tota la seva vida no havia vist res de tant impressionant! Va començar un sondeig de ment, va veure tota la baralla, i també va veure el motiu per el qual havien quedat inconscients a l’hora. Va somriure.

- Albus! Com pots somriure? S’han estat a punt de matar! Hem de fer alguna cosa!

- Lily... de moment els portarem a la seva habitació, han de descansar. I en segon lloc et dic jo que no s’haguessin pogut matar mai... ja us explicaré el perquè quan estiguem tots... una raó força important..

- Albus, explica-m’ho!

- No, Lily, has d’entendre escoltar que ha passat... espera’t.

La Lily va sospirar, sabia que no podia contradir en Dumbledore, mai ho aconseguiria. Van pujar a l’habitació dels bessons i els van estirar al llit.

 

[[ Fi del flash-back ]]

 

Es trobaven asseguts al menjador de casa els Potter. En James i en Sírius acabaven d’arribar i en Dumbledore i la Lily els van conduir al menjador, perquè com havia dit la Lily millor que s’asseguessin.

- I bé, Lily, Dumbledore que ens heu d’explicar?- va començar el Sírius nerviós.

- Sí, doncs... mireu aquesta tarda...resulta que els vostres fills...-va començar en Dumbledore

- Va deixeu anar!

- Uff doncs que han fet màgia sense vareta, s’han estat a punt de matar, estaven volant per sobre el meu cap i a sobre en Dumbledore riu!!- va explotar la Lily visiblement enfadada

- Què?! Que què han fet?

- Doncs això que te dit!

- No m’ho puc creure! Ens esteu fent una broma no?- va mirar en Sírius que estava tant sorprès com ell, es va girar cap a en Dumbledore i la Lily, s’esperava que en qualsevol moment algun dels dos diria “és broma!” però en veure que cap dels dos feia res va dir:

- Increïble, Dumbledore, això és increïble!

- Però ens podeu explicar ben bé que ha passat?- va dir en Sírius.

- Mira, farem una cosa millor... Lily teniu un pensiu?- va preguntar en Dumbledore

- Mmmm... però per què? Ah! Sí, si que en tenim un! Ara te’l porto Albus!

- Perfecte

- Lily de que esteu parlant? Per què vols un pensiu? Tu as entès algo ?- va dir en James referint-se a en Sírius. Aquest però, també va negar amb el cap.

Al cap de 5 minuts va aparèixer la Lily carregant un artefacte amb signes rúnics gravats, força estrany.

- Aquí esta!

- Molt bé molt bé! Vinga va acosteu-vos!- va dir en Dumbledore alhora que agafava la vareta, se la introduïa prop la templa i en treia un fil gruixut.

Tots es van acostar al pensiu i en Dumbledore va dir:

- A la de tres eh! Un, dos i... tres!- tots quatre es van veure arrossegats dins el pensiu

Es van trobar a la sala on els bessons estaven fent classe unes hores abans i de cop i volta en James va exclamar:

- I es clar! Ja sé perquè som aquí! Voleu que veiem el que ha passat i així no ho heu d’explicar no?

En Sírius també se’n van donar compte però abans de que es posessin a riure una mirada d’en Dumbledore els va frenar. Bocabadats van observar com es produïa aquella baralla entre els dos nens, van “flipar” mentre la cicatriu els hi brillava al front i s’enlairaven al cel i finalment com van caure al terra alhora.

- Bé, ara que ja ho heu vist tot, tornem al menjador us haig d’explicar les meves teories...

Acte seguit, en Dumbledore els va alçar pel colze i es van tornar a trobar a la sala dels Potter. En James i en Sírius estaven tant sorpresos que no podien tancar la boca i la Lily estava molt preocupada. Amb un gest de cap en Dumbledore els hi va indicar que s’asseguessin al sofà.

- Dumbledore... per què?- va dir en James alhora que s’assenyalava la cicatriu.

- Ai estimat James! La resposta a aquesta pregunta encara no es segura.... només puc fer conjetures... crec que de fet es per què es va enfrontar el seu propi poder... de fet tenen la ment connectada...

- I per què volaven?- va dir en Sírius

- La seva màgia es qui va fer això... realment molt poderosa no?

- Oi tant!- va dir en James amb un somriure

- Mireu, ara la meva teoria més important... crec que s’han desmaiat alhora  per la ment, hi ha hagut un moment que sense voler-ho s’han introduït un dins la ment de l’altre, han esgotat les seves defenses i s’han desmaiat els dos, de fet la ment és la mateixa...

- Ostres, però com pot ser? Quina cosa més estranya!- va dir la Lily

- Sí, i no oblideu una cosa, la més important, per mitjà d’aquesta baralla m’he adonat què, si mor un, mor l’altre.

- Déu meu!- va dir la Lily tapant-se la boca amb les mans.

- Dumbledore, si no m’equivoco això vol dir que quan un senti dolor l’altre sentirà el mateix oi?- va dir en Sírius

- Sí, en efecte... tot això ells ho hauran de saber, hauran de saber el risc que corren i el que pot passar, d’acord?

Tots van assentir amb el cap.

- I l’última cosa Dumbledore... per què tenen tot aquest poder?

- Bé James... això es potser la cosa que et sorprendrà més! He investigat una mica més la família Potter, els teus avantpassats i he descobert que...

en Harry i la Lya son els hereus de Griffindor.


hola a tots!!  e scrit el capi molt rapid e!! ^^ jeje esk no me ne pogut estar!!!

wnu dons aki sta el capi 5... a mi m'agrada mol nse a vuslatres!! i axo dels hereus de griffindor ia em direu k en penseu!! vull saber la vostra opinio d'acord?? i ia esplicare xk u son, i els detalls i tot al proxim capitol!!

sta dedikt a tutom k llegexi la ff i dexu komentaris!

dons axo comenteu plis i critikes tambe ok??

adwwww kiss

Ivi


Llegit 1329 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarhermi_evans 45 comentaris18/12/2006 a les 23:00:49
#13714Tinc 1 fanfictions i un total de 5 capítols

ueueueueueue. sóc la primera aleluia. està molt be, esk no xe pk u fico si ja u sas.

xitos wapa

ddddddddddddwwwwwwwww
Avatarivi_potter 512 comentaris19/12/2006 a les 17:45:17
#13716Tinc 1 fanfictions i un total de 8 capítols

jejej enkara k mu agis dt a mi magrada k u diguis xDDD merci per cumenta :P!!! skolta tagrada la foto??? jeje ia mu diras
Avatarmagmarc_jo 17 comentaris19/12/2006 a les 21:01:45
#13719Encara no he escrit cap fanfiction

uooohhhhh!!!!!!
com sempre, està curradíssim!!!!!
l'altre capítol no vaig comentar, sorry!
vinga, fins una atre
AvatarRowena 47 comentaris20/12/2006 a les 15:55:09
#13724Tinc 2 fanfictions i un total de 19 capítols

Està mol mol beeeee!!! (osti, semblo una ovella xDDDDD)
Avatarivi_potter 512 comentaris20/12/2006 a les 21:23:45
#13729Tinc 1 fanfictions i un total de 8 capítols

merci a ls k cumenteu!!! em feu mol felis ^^ wnu digueume k tal sta la fotu jeje s la k mes bax puder retoka i la k si akustava mes! ^^
hermi13 59 comentaris21/12/2006 a les 16:48:58
#13735Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

hola wapixima! esta super be !!!!!!!!!!!!!! com as pugut ttreure akest super capi? es molt sabi!!!!!  I SUPER INTERESANT 

wweno k saps k esta molt be i segueix aviat estic impacient!

hereus de GRIFFINDOR  COM TE K SER¡¡  xd
AvatarLaura*Malfoy 233 comentaris22/12/2006 a les 12:53:20
#13746Tinc 1 fanfictions i un total de 16 capítols

Sta genial! continua haviat eeee.

no m'asparava axo dels hereus de Griffindor! és una idea excel·lent!

dew! (no ens dexis gaires dies amb la intriga eee)
AvatarMikey Potter 15 comentaris23/12/2006 a les 11:51:17
#13755Encara no he escrit cap fanfiction

sta molt bé
emmahg 42 comentaris03/01/2007 a les 11:14:31
#13887Tinc 2 fanfictions i un total de 26 capítols

Hola wapa, numes dir-te que està molt bé! Me'l he llegit tot de cop perque fa molt que no llegeixo ff!

Segueix aviat
Avatarvespral 2008 11 comentaris29/12/2007 a les 13:02:34
#16216Encara no he escrit cap fanfiction

ESTA SUPER INTERESSANT
irinawatson06 105 comentaris05/04/2017 a les 22:00:05
#27116Encara no he escrit cap fanfiction

lol

buah, m'has deixat sense paraules. aquest fanfic m'està agradant molt i cada capítol em sorpren més