Rondadors - ( Capítol 15 -- 1a part: La bogeria del professor Broom)
AvatarEscrit per Aina
Enviat el dia 16/12/2004 a les 07:44 pm
Última modificació 16/12/2004 a les 07:44 pm
Tots els capítols de Rondadors
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


( Capítol 15 -- 1a part: La bogeria del professor Broom)

El Dumbledore va tindre un pressentiment, va deixar la tassa de te a sobre la taula del seu despatx i va dirigir-se a la infermeria.
La infermera el va rebre amb un rostre sorrut, però no va gosar replicar a l'home que l'havia contractada. Amb prou feines va aconseguir saludar amablement al director i preguntar-li que volia.

-Ha ingressat a algú, aquesta nit? - va preguntar el Dumbledore tranquil·lament.

-Doncs si! - va contestar sorpresa Madam Pomfrey. - Aquesta nit quatre alumnes, entre ells el Remus Llopin, han portat arrossegant a un altre fins aquí. Està allí, si el vol veure.

El Dumbledore va fer passes llargues i elegants per a posar-se davant del noi que hi havia en un llit. El Severus encara dormia. El director es va girar cap a la infermera i la va mirar als ulls.

-En Remus Llopin ha dit? - va preguntar-li.

-Sí, senyor, - va contestar ella - però ja ho he comprovat i és impossible.

El Dumbledore va quedar-se callat un moment, pensant. Madam Pomfrey se'l mirava amb recel, encara no havia preguntat com es trobava el noi, només li preocupava que passés alguna cosa sobre la qual no tingués control.

-Moltes gràcies Poppy, es troba bé el senyor Snape?

Madam Pomfrey se'l va mirar encara amb més desconfiança, tenia el costum de sospitar de la gent que deia el que havia pensat i més si es tractava d'un mag experimentat en legilimència.
El Dumbledore va fer un ample somriure i va marxar elegant i ràpid com havia arribat.

Era molt aviat i els alumnes encara eren al llit, els passadissos deserts van donar tranquil·litat al cansat i vell director de Hogwarts. Per uns moments, ja feia molt de l'última vegada, va aconseguir buidar la ment i calmar-se. Decidit va arribar a les masmorres i procurant no fer soroll va obrir la porta de la classe de pocions. Va esforçar-se per adaptar els ulls a la foscor de la sala i va entrar tot creuant l'habitació amb la mirada. De sobte va parar en un punt, va fer un somriure i va dir:

-Com et trobes aquest matí Thomas? Les nits de Halloween acostumen a ser estranyes en aquesta escola, no creus?

------------------------------------------------ --------------------

Els rajos de sol del mig dia entraven per la finestra de la infermeria anant a petar a la pàl·lida cara del Severus Snape. Aquest, molest per la sobtada aparició de llum sobre el seu rostre, va regirar-se per canviar de posició i finalment va obrir els ulls. Sorprès per trobar-se a la infermeria, es va incorporar i va mirar al seu voltant per trobar alguna persona o explicació que li digués que hi feia allà.

Segurament Madam Pomfrey estaria dinant al gran saló, perquè no se sentia el més mínim soroll de moviment al seu despatx. L'Snape va pensar que era estrany ja que no acostumaven a deixar als malalts sols a Hogwarts, però no s'hi va capficar. Va aixecar-se del llit i va buscar el seu uniforme per a canviar-se.

De sobte la porta de la infermeria es va obrir i la Lily i el Remus es van quedar mirant a l'Snape que no podia estar més sorprès.

-Que feu aquí? - va deixar anar l'Snape amb antipatia.

-Tu que creus? - va dir la Lily que no es podia creure que després del que havia passat la nit anterior se sorprengués que l'anessin a veure. - Doncs, hem vist que Madam Pomfrey ha baixat a dinar al gran saló i venim a veure com estàs i a preguntar-te que va passar ahir dintre de l'aula de pocions!!

-Realment no sé de què em parles. - va dir l'Snape descol·locat i una mica preocupat.

-No ens prenguis el pèl Snape, com vols fer-nos creure que no t'enrecordes! - va contestar la Lily que començava a perdre els nervis. Buscava una mica d'ajuda en els ulls del Remus, però aquest estava massa concentrat en la cara de fàstic de l'Snape.

-Mira Sangdefang, potser com creus que ho saps tot, penses que tots t'entenem. Però jo ahir a la nit vaig anar al meu dormitori com cada nit. - va dir amb un cert to de dubte a la veu.

-No crec que faci falta insultar Snape. - va dir el Remus tranquil·lament. - No crec que puguem fer res aquí Evans, millor que marxem.

-Però Remus, no entenc res!

-Fes-me cas Lily, no hi ha res a fer.

El Remus i la Lily van marxar i van deixar a l'Snape més desconcertat del que estava. Poc després de tancar-se, la porta es va tornar a obrir, deixant pas a una malhumorada Madam Pomfrey i a un rialler Dumbledore.

L'Snape va afanyar-se a tornar al llit abans que el veiessin i es va fer el dormit.

-Encara dorm, - va comentar el director mirant paternalment a l'Snape.

-Com pot estar tan tranquil? - va exclamar Madam Pomfrey fora de si. - Com pot, després d'haver-li fet el que li ha fet sense tan sols consultar-m'ho?

-Tranquil·litzat, Poppy. Creu-me és pel seu bé i pel de tots.

-Potser enganyarà a tots aquells que creuen en vostè, però a mi no! - va cridar la infermera. - A vostè no l'interessa el bé dels seus alumnes sinó el seu propi, perquè darrere d'aquest aspecte d'home bondadós s'amaga un home preocupat exclusivament en donar una bona impressió de la seva escola i...

-Ho sento Poppy, però és massa perillós,- va dir el Dumbledore guardant la vareta.

L'Snape, intrigat pel sobtat silenci de la infermera, va intentar girar-se dissimuladament i va veure a Madam Pomfrey davant del Dumbledore amb la boca oberta i la mirada absent. El director es va dirigir al llit de l'Snape i va preguntar-li com si no hagués passat res:

-Veig que ja es troba millor senyor Snape.

_____________________ _________________________________________________________

Aquí comença un nou capítol, espero que us hagi agradat aquest tros, potser he posat massa misterios al Dumbledore?

Molts gràcies pel comentari Black_23, sento no poder escriure més ràpid. 2n de Batx no és un curs precissament calmat.

Jjajajaja, Sí Accra vaig fer un especial que vaig deixar amb massa intriga. Muahahaha, però no ho sabreu fins a més endavant XD

Sempre m'alegra tenir nous comentaris James36, però la nit que es passejaven per ahí no es van trobar a la Diane si no a l'Anne. Ja veurem q és!!

Gràcies a tots i no deixeu de posar els vostres comentaris, please!!


Llegit 1809 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avataraccra 70 comentaris16/12/2004 a les 09:07 pm
#468Tinc 3 fanfictions i un total de 114 capítols

Wheee!! El Dumbledore oblidant gent!!! M'encanta!!!! Però segueixo amb la mateixa intriga.... Dish! Pobre Snape! i pobre Poppy!!! El director és un vell diable... Perfecte!!
Avatarblack_23 18 comentaris16/12/2004 a les 10:00 pm
#469Encara no he escrit cap fanfiction

si k s misterios el Dumbledore, xo no trobu k ho sigui massa... m'agrada, m'agrada!!
Avatarraigdefoc911 40 comentaris18/12/2004 a les 07:09 pm
#474Encara no he escrit cap fanfiction

menkanta!!! ki s aket Thomas? i l Dumbledore preucupat x la imatge d la scola...i la Pomfrey descunfian d tutom....i....wnu s = mestik nrollan xDDD segueix (tan rapid kom t dexi 2n d batx)!!!!!
AvatarJomast Moderador/a 165 comentaris11/01/2005 a les 03:41 pm
#517Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

NO n'hi ha prou,en volem,més!
pobre dumble tots l'odieu eh , acc! no passa res pobre thomas , cla k een dumble l'ha de deixar fer mal a la gnet només faltaria! ;-)