James Potter & Co. - capítol 4: família???
AvatarEscrit per Laieta
Enviat el dia 17/09/2006 a les 13:12:37
Última modificació 17/09/2006 a les 13:17:25
Tots els capítols de James Potter & Co.
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


capítol 4: família???

 

Aquells dies no van ser molt bons per la Lily i en James perquè van haver de estudiar molt pels M.A.G., però per fi, van acabar l'últim M.A.G.

La Lily i en James estàven assentats al costat  del llac comentant com els havia anat l'últim M.A.G, quan de sobte a en James se li va acudir una cosa: 

-         Lily, què et sembla si per celebrar que hem acabat els M.A.G. anessim a Les Tres Escombres, que avui fan disco (ehem, hem pensat que podriem fer que un cop a la setmana a les tres escombres, a la nit hi hagués disco ok?)!!

-         James ja saps que no podem sortir de l'escola.

-         Això és igual, jo conec milers de passadissos per poder sortir de l'escola sense que ens vegin !- va contestar en James.

-         D'acord!- va dir la Lily- pot ser divertit, però espero que no ens enxampin!

-         Podríem dir-li també al Lladruc, la Susan, la Tonks i l'Enllunat, que et sembla?- digué en James molt engrescat.

-         Perfecte!- va exclamar la Lily

 

Mentes tant no gaire lluny d'ells dos, hi havia un noi de Slytherin, en Severus Snape  estava gelós d'en James perquè sortia amb la noia que li agradava.

La Lily era la que sempre la defensava d'en James i ara estaven sortint junts, com senten això? Sigui com sigui ell es volia venjar d'aquell Potter.

L'Snape va intentar escoltar la conversa d'ells dos i va trobar la ocasió perfecta, així doncs, després d'assabentar-se dels seus plans va decidir anar a explicar-ho inmediatament a en  Dumbledore perquè els pogués castigar i venjar-se.

 

********************************

 

Cap allà el vespre, tota la colla sortia per la sala comunitària molt elegants.

En James, en Sírius i el Remus havien mirat per quin passadís sortien i havien decidit que sortirien per el passadís de la bruixa bòrnia.

 Però van tenir un petit problema, van xocar contra en Dumbledore, al costat hi havia l'Snape mirant-los amb un somriure ple de malícia.  

      -         Que feu tots vosaltres aquí, no hauríeu de estar a la vostres sala ! - digué en Dumbledore una mica molest.

-         Veurà professor es que.... - digué en James una mica avergonyit.

-         No cal que m'ho digui senyor Potter, ja m'ho ha dit el senyor Snape - digué en Dumbledore  amb el mateix to, deixant-lo veure.

 

Tota la colla va mirar amb mala cara l'Snape, fins i tot la Lily. A l'Snape li va saber greu que la Lily la mires d'aquella manera, ell no volia fer-li això a al Lily i va decidir complicar les coses.

-         Perdoni professor, però la Lily no hi ha tingut res a veure - digué l'Snape.

-         Tota la culpa la té el James, en  Sírius i en Remus ells han sigut qui han obligat a que les noies els acompanyessin!-  va dir pujant el to de veu i assenyalant els tres nois que hi havia.

Tots es van quedar parats.

-         És veritat això senyoreta Evans?- digué en Dumbledore.

-         Mmm... no és del tot cert, professor, en James i jo hem sigut qui ho ha proposat a la colla, els altres no hi tenen res a veure - digué una mica avergonyida del que deia.

En Dumbledore va fer una d'aquelles cares pensatives que té, i tot seguit digué:

-         Senyoreta Lily i senyor James acompanyi'm al meu despatx siusplau

 

Mentres veien com tots tres desapareixien passadís amunt, els que quedaven de la colla van mirar amb mala cara l'Snape que no estava molt content  i s'en van anar a cap a la sala comunitària.

 

*****************************

 

Al despatx del Dumbledore...

-         Senyoreta Evans, senyor Potter, es pot saber perquè es volien escapar de l'escola? - digué en Dumbledore una mica enfadat i amb un to sever.

-         Veurà professor ... - digué en James i explicant-li tot el que volien fer.

 

En Dumbledore, després de l'explicaió es va calmar una mica i digué:

-         No m'agrada que els meus alumnes s'escapin de l'escola, tot i així com que és l'últim any, no els castigaré, això sí, els hi hauré de treure 20 punts a cada un, però com torni a sentir alguna cosa per l'estil d'aquesta colla, llavors els castigaré de veritat i no els  farà gaire gràcia.

-         Sí, professor - van dir els dos a l'hora i amb cara de culpabilitat.

-         Així doncs, ja s'en poden anar - va dir en Dumbledore.

 

Els dos nois van sortir del despatx agafats de la mà, molt nerviosos.

 

*******************************

 

Era l'últim dia de Hogwarts, tothom estava recollint l'equipatge per en acabat, pujar al tren.

La Lily ja baixava amb la Susan per trobar un compartiment lliure, van deixar les coses i s'hi van instal·lar. Poc després van venir en James, en Sírius, en Remus, la Tonks i el Ben Babaw.

Van començar a jugar tots al burro explosiu, però al final les parelletes es van cansar i van estar fent manetes una estona...

 

Mentrestant, el Cuapelada sels mirava a tots amb una certa rencor...

- James- deia la Lily- hauré de parlar amb els meus pares d'això nostre, però no crec que hi tinguin inconvenient.

- Bé, jo també n'hauria de parlar, però segur que ens deixaran la casa...

- Ens haurem d'organitzar molt bé, eh?- deia ella.

En James va mirar la Lily, veia l'alegria als seus ulls ... serien tant feliços!

************ ******************************************************

Havien arribat a King's cross, allà ja hi havien els pares de la Lily, però ella, en veure que la seva germana no havia vingut es va quedar una mica dolguda...

- Hola!- va dir- La Petúnia encara segueix enfadada?

- Filla, vam parlar amb ella, no sabem què li ha agafat...

- Bé, és igual, anem.

En arribar a casa, la Lily va decidir que havia de parlar amb els seus pares sobre en James, a veure com s'ho prendrien...

- Mare, pare... podeu venir un moment??? us haig de comentar una cosa.

- Digues filla- deien ells.

 Bé, a Hogwarts he conegut un noi... en James Potter, ve... sortim junts i hem decidit d'anar a viure una temporada junts, els seus pares tenen una casa... està bastant a prop de la Conselleria, i com que l'any que bé hi anirem a fer les pràctiques d'auror els dos... ens instal·laríem després de l'estiu, però per vosaltres seria com si estigués a Hogwarts no?

Després de l'explicació de la Lily, els seus pares no sabien què dir, el seu pare se la mirava amb la boca oberta i amb una cara que expressava una gran sorpresa i va girar el cap a poc a poc per mirar què en pensava la seva dona, que tenia els ulls posats en la Lily i anava fent que no amb el cap en silenci.

- Bé- deia la Lily, que ja se suposava què volien dir aquelles cares- què en penseu?

- Home...- deia el seu pare- crec que la teva mare i jo n'hauríem de parlar abans. A tu què et sembla, reina?

- Em sembla que la Lily és molt jove, encara, i amb aquest noi porten només uns mesos sortint, la veritat és que em sembla que no és gaire bona idea, potser més endavant, filla.

- Però mare!- deia la Lily amb uns ulls vidriats que s'estaven apunt de desfer en llàgrimes.

- Però res, filla, vés a la teva habitació a desar les coses del bagul!- deia la mare en un to imperatiu que no admetia rèplica.

La Lily, mentre pujava les escales va sentir que els seus pares discutien. Va pujar a la seva habitació i es va estirar sobre el llit, estava molt cansada. Aquella mateixa tarda, la Lily va decidir enviar una carta a en James, explicant-li la discució amb els seus pares.

 

 Estimat James,

Avui els hi he dit als meus pares això d'anar a viure junts, però em sembla que no els hi ha agradat gaire, espero la teva resposta a mussol seguit.

Petonets de la teva estimada Lily

 

Després de veure com el mussol desapareixia pel cel rogenc de la tarda, es va obrir la porta bruscament i va entrar la Petúnia amb cara de pomes agres.

- He sentit la conversa dels papas i jo penso el mateix que ells!!! És que els bruixots no teniu vergonya! sembla mentida, voler marxar de casa sense ser ni major d'edat!

- Sí que ho sóc major d'edat!- deia la Lily indignada.

- Ara et prens les normes com vols, bruixa? o, més ben dit, bruixa del dimoni!!!!

- Veste'n, marxa de la meva habitació- va dir la Lily prenent un to envermellit a la cara i cridant tant fort com podia.

De cop va sentir un mussol que picava contra la finestra i ella va anar corrents a buscar-lo, i si era la resposta d'en James??

 

Estimada Lily,

Hi he estat donant voltes al tema i he arribat a la conclusió de que ens haurem de veure d'amagat, perquè els meus pares estan d'acord amb els teus, per tant, l'única solució que ens queda és veuren's a la nit fins que els nostres pares acceptin la nostra situació.

Petons estimada Lily, espero la teva resposta.

P.D.: Et va bé quedar aquesta nit a les tres escombres?

James

 

La Lily, després de llegir la carta, va baixar les escales corrents per anar a dir als seus pares que aquella nit havia quedat.

- Mama, papa, avui he quedat amb la Susan.

- No ha passat ni un dia i ja vols quedar amb la Susan??

- Sí, es que sóm molt amigues. Mama per favor, només sortiré amb la Susan, amb ningú més, t'ho prometo.- deia la Lily amb to impertinent.

De cop va aparèixer la Petúnia amb un somriure de malícia a la cara.

- Mama, mira que he trobat a l'habitació de la Lily!

- Què és això??- digué la mare

- I tu què fas entrant a la meva habitació???????- deia la Lily molt enfadada

- Què és aquesta carta, Lily?- deia la seva mare en to reprovador

- Ui, mira! però si aquesta carta és d'avui! (¬¬')- deia la Petúnia en to de "te-voy-a-joder-hermanita"

La Lily se la va mirar amb cara de fàstic i li va dir:

- Que potser no puc rebre cartes dels meus amics??

- Dels teus amics si, però del teu estimat James?

La seva mare es va mirar la Lily i li va preguntar:

- Des de quan tu reps cartes del teu nòvio, Lily??

La Petúnia, mantenint el to va dir:

- Ui! (¬¬')Aquí posa que has quedat amb ell aquesta nit, sort que havies quedat amb la teva amiga Su...

- Dóna'm això!- va dir la Lily agafant-li la carta d'una estrebada i marxant cap a la seva habitació.

Es va quedar estirada al llit, pensant en com li havien tirat totes les espectatives en tan sols un dia, quan de sobte es va obrir la porta:

- Que, germaneta estimada, al final no t'has sortit amb la teva, eh??

- Això ja ho veurem!

************ *************************************************************Hola! que us ha semblat aquest capi?? Bé, he de dir, que aquest capítol l'hem fet entre jo i la polita_828, així que ens repartim els mèrits o les crítiques :P jejeje bé, comenteu... critiqueu... ;)

 


Llegit 1019 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)