El diari dels Slytherin - Pròleg
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 16/09/2006 a les 15:08:52
Última modificació 16/09/2006 a les 15:08:52
Tots els capítols de El diari dels Slytherin
Pròxim capítol >


Pròleg

Pròleg

NA: Aquest és el tercer FF que faig espero que us agradi i l'altre l'aniré fent juntament amb aquest.

 

El noi va mirar-se les mans, les tenia normals, també no va parar de mirar-se als seus companys, una noia castanya amb els cabells despentinats i un noi pél-roig i amb moltes pigues. Tot seguit va fer tres passes enrera i va deixar caure la vareta per intentar saber el que havia passat allà. En Lord Voldemort era mort. L'havien matat entre els tres. Sempre havien volgut fer-ho per diverses raons i ara que ho havien aconseguit es sentien estranys, com si no s'ho poguessin creure. Però era veritat, estava ven mort. En Harry Potter va passar pel seu costat i se'l va mirar amb  despreci i potser amb una mica de por. Va avançar unes passes fins a arribar al lloc on era inicialment.

 

Hi havia una casa a pocs metres d'allà, era on l'Hermione mirava ja feia estona.

En Harry hi havia estat diverses vegades allà, però ella i en Ron no. Així que hi van anar.

No va costar gens ni mica obrir la porta ja que el pany estava molt rovellat al igual que la clau que van trobar al terra. Dins la casa, la majoria de parets eren plenes de quadres i teranyines. Més de tres vegades van haver de fer mil-i-un  encanteris per poder obrir portes i poder-hi passar.

L'última habitació era molt gran, amb antics papers, plomes, pergamins, quadres i una llar de foc que semblava blanca de tantes teranyines que hi havia. Però el que més els hi va sorpendre va ser un diari verd amb una serp a la portada de color platejat i a baix hi posava:

 

"PROPIETAT D' SLYTHERIN"

Els tres van tenir un calfred. En Harry va obrir la tapa. Allà hi havia escrit:

 ( a partir d'aquí l'història està explicada per en Sírpentin Slytherin cada tres capítols un Slytherin de la següent generació ho explicarà)

 

10 d'Agost del 997:

 

-         Avui començo el diari dels Slytherins i si fos un simple muggle o pitjor, un sang de fang posaria: " estimat diari" però t'haig de buscar un nom amb respecte així que et diré: sagnis pura( una mena de barreja del llatí amb el català fet per mi xDDD)

 

Feia tres dies que pensava en fer-ho però no ho havia vist del tot clar. Però és que m'ho posen davant dels nassos i un no pot dir que no!

Aquesta tarda he hagut d'anar a Howarts, encara que tingui vacances, perquè una aixeta del segon pis està inundant tot el castell i l'encarregat de manteniment està malament i els altres de vacances. He arribat allà i de cop les idees per treure a tots els sang de fang de l'escola ja d'una vegada per totes m'han fet embogir d'alegria. M'he posat a treballar de seguida:

Amb uns quants cops de vareta he arreglat l'aixeta, he esculpit una serp petitona a un dels seus costats i l'he deixada sense aigua. He fet un conjur molt i molt difícil però ha funcionat. I he obert un forat que conduïa al centre de totes les canonades del castell. Això m'ha portat unes hores i acabar de fer els conjurs i les escultures encara més però el més difícil ha sigut trobar un basilisc. M'he passat tota la nit anant amunt i avall per la ronda golallop, però un venedor d'espècies en perill d'extinció m'he n'ha donat un. En el moment que ha marxat l'he mort. Mai se sap quan et poden delatar.

 

1 de setembre del 997

 

Sagnis pura:

Fa una setmana o així que el basilisc està a Howarts però la novetat és que més o menys d'aquí a una setmana podré dir adéu a Howarts i casar-me. No t'ho he explicat però una amiga de la meva germana té la mateixa edat que jo i és de família rica. Ella m'estima amb bogeria i jo...Bé jo la trobo interessant i crec que serà una bona companya. Els Black  i els Malfoy també vindran al meu casament i els Crabbe i els Goyle com no, també. Però jo ja sé amb quines famílies haig de ser més amic i amb quines no. Crec que amb 27 anys es pot saber això. La mala notícia és que la meva germana gran, jo sóc l'únic noi de la família, s'ha mort de part. M'ha fet una mica de llàstima perquè m'ho va ensenyar tot però bé la vida és així. El seu marit com que sempre li hem fet por se n'ha ant amb la criatura però els meus pares quan es cansin de tant joc li agafaren i evidentment el mataran. Ara que em començava a caure bé... Però anem a l'ho de Howarts. Aquest any he fet comptes i en aquests segon curs de Howarts hi ha un 40%  d'alumnes nous que són sang de fang! I si sumem els altres de l'any passat són el 70% de Howarts!!!!! Quan tingui la cambra a punt tots aquest   desapareixeran sense deixar rastre.

Cada cop veig l'ou més maco i de color verd serp. El gripau que l'està covant té alguns problemes i ja és el tercer que poso aquesta setmana. Això vol dir que el basilisc treu i prova el seu verí segons un libre que parla de les serps.

Anant a un altre tema, avui a classe de pocions mentres exlicava el tema de la pedra beozar he hagut de parar quatre vegades perquè en Nícanor em deia que no s's quants sang de fang estaven ameneçats pels d'Slythrin i jo, m'he hagut de dsculpar. Què i farem.

 

10 de setembre del 997

Sagnis pura:

Avui és el gran dia. He entrat als lavavos hi he vist la serp. He overt la cambra. He fet uns quants conjurs per acavar d'escolpir una cosa. S'ha overt l'ou. L'he cuidat i li he dit què hi pintava allà. Ell ho ha entès.

Tot seguit he anat al despatx dels directors. I els hi he dit a tots:

-          Nois, jo men vaig estic cansat d'aquesta escola. L'únic que us demano és que guardeu la meva residència i expliqueu els meus motius als alumnes. M'en vaig perquè no vull que hi hagin fills de muggles en aquesta escolai per aconseguir-ho ja m'he preperat. Però tot i així jo m'en vaig. A per cert, em caso el dia 30 de desembre si algú vol venir esteu tots conviats. Espero que compliu els meus desitjos i que em feliciteu com a mínim. A mi em caieu molt bé tots però no tinc els mateixos gustos ni les mateixes quatilitats. I crec que ho podreu fer molt bé tots tres. Ja tinc professor de pocions i cap de la residència d'Slytherin. És un vell amic meu. En Cornelius Black. Li agrada molt més trevallar en una escola com aquesta que no pas a mi. Segur que us agrada. Bé jo m'en vaig. Adéu.

 

I he tancat la porta deixant-los amb un pam de nas. És a dir, que ara estic a casa escrivint al diari. Ningú m'ha intentat aturar. He sortit el castell m'he mirat les mans i tot seguit al castell. No ho he pogut evitar i he rigut una bna etona com el dolent de la película o série. Espero molt del meu basilisc que tant sols és un nen petit acavat de néixer amb ganes de moure's. Sembla molt llest i ell mateix m'ha dit que li agradava el lloc sobretot per l'umitat i perquè es pot moure amb facilitat. També li he dit que no es preucupès que el meu fill o filla el treuria d'allà i li faria tastar sang.

Finito!!!!! He acavat el primer capítol. Siusplau comenteu i dieu que tl us sembla la història i si us ha agradat. Aquest capítul el dedicu a l'Anni perquè s'ha esperat( com sempre no?) I si algú estudia llatí o en sap siusplau perdó per el meu pésim llatí.

 

 

 


Llegit 1307 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarLUN@Enviat el 16/09/2006 a les 15:26:33
    #12426He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

    (Wowowo!! Quan m'has dit pel msn que faries un altre ff m'ha fet molta ilú, i ara que ja el puc llegir m'en fà encara més) Honey, està de conya!!! M'encanta!!! Simplement genial!!! Tinc ganes de saber si seguiràs la trama com a el llibre o faràs alguna cosa nova... En Harry ja s'ha carregat al Voldy? Que fueeerte!!!

    no tardis gaire a escriure que tinc moltes ganes de llegir el pròxim capi eee!! (jo ja et dic que en pengis un quan acabes de penjar aquest... com sóc...XD)




  • AvatarSectumsempra!Enviat el 16/09/2006 a les 16:12:53
    #12428He escrit 1 fanfics amb un total de 4 capítols

    de moment pinta molt be, a veure si segueixes aviat.

    ma fet ilusio veure a en voldemort mort pero a veure les brutalitats que han fet geeneracions d'slytherin...




  • paupotterEnviat el 16/09/2006 a les 17:00:05
    #12431

    eis

    esta mol be continua!!

    es mol interesant i original xD

    be...

    arew

    !!




  • AvatarÒLIVAEnviat el 16/09/2006 a les 17:07:23
    #12432He escrit 6 fanfics amb un total de 96 capítols

    Ona!! els teu FF son genials, m'encanten, s'han crregat al Voldy O.o
    seguix aviat ( no soc qui per dir aixo)  per cert el lleti set don molt bé... xD ale adeu



  • isona EEnviat el 16/09/2006 a les 17:22:42
    #12433

    ta molt be i crec que pot se mol interesan continua aviat plis




  • AvatarGranger_sellésEnviat el 16/09/2006 a les 17:46:16
    #12434He escrit 2 fanfics amb un total de 14 capítols

    eps!!!!!!!!!!! Està super bé!!! Molt i molt interessant!!!!!! tinc ganes que treguis el proxim capi!!!!! i.... EN VOLDY A MORT!! estic somiant?;) WoW! XD que pringat.....aix pubet.,..QUE DIC PUBET?! es un llardos! tmb hauria de morir l'Snape!=D  jeje esta super be i mencanta!!!!!=)



  • AvatarKrysEnviat el 16/09/2006 a les 17:46:46
    #12435He escrit 1 fanfics amb un total de 28 capítols

    Hola!! Ei, està molt bé el capitol!!! Pinta bé la ff!! Continua aviat!!



  • AvataranniEnviat el 16/09/2006 a les 19:05:05
    #12437

    Holasssssss

    eo a mi no em vas avisar d'una ff nova!!! et sembla b eh eh que men volia enterar la primera i com sempre res de res clar jo no soc inportant buaaaaaaaaaa perdo anada d'olla :P wenu tu ja saps que esta b!!! et tindre de presionar per mes capitols o mo estalviare???? segueix aviat o sino jajaja(risa malevola) ja veuras que et passara !!! (primer o tinc de pensar ... despres ja ho voras) pos eso que mnrollo mes que una persiana besitus!!!

    DWWWWWWWWWWW

    pd: lo promes el comentai mes llarg que he fet i gracies per dedica cassi moblido!!!




  • AvatarRoger J. PotterEnviat el 16/09/2006 a les 21:46:03
    #12438He escrit 2 fanfics amb un total de 24 capítols

    Ei doncs està molt bé... Molt bona idea.

    Segueix aviat que pinta molt bé. I no et preocupis pel llatí et pots inventar paraules, que per alguna cosa es el teu ff.




  • helleEnviat el 17/09/2006 a les 13:17:40
    #12444

    esta bastant be continua!!



  • AvatarApropinquetEnviat el 17/09/2006 a les 14:07:34
    #12446

    oooooooh!! està molt bé, és molt original ;)

    m'intriga!!!!! apa segueix!=)