La Rancúnia d'una Serp - - Tercer Capítol: l'inici de l'amor
AvatarEscrit per calis
Enviat el dia 24/02/2004 a les 03:32 pm
Última modificació 24/02/2004 a les 03:32 pm
Tots els capítols de La Rancúnia d'una Serp
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


- Tercer Capítol: l'inici de l'amorSuposo que ella mai es va arribar a creure que l'estimava com no he estimat mai ningú, ni estimaré. Des del dia que em va intentar salvar de les urpes del grupet de Gryffindor me la vaig mirar amb altres ulls. Vaig començar a veure-la interessant, però encara la veia com una sang de fang i una Gryffindor.
- Severus!!!! Ja m'han explicat això d'aquest matí. Els l'hem de jugar als de Gryffindor.
- No Lucius, no vull.
- Llàstima que aquella sang de fang t'hagi intentat salvar. Jo hagués preferit que em deixessin despullat abans de que em salvés ella.
- De fet, em van passar les dues coses.
- Merda! Ho haurem de pensar bé. L'honor de la nostra residència en depèn.

El que va venir després va estar bastant bé, almenys va elevar els ànims dels Slytherins.
En Lucius, va parlar amb alguns dels alumnes dels cursos superiors com la Bella Black, i va aconseguir informació sobre els 4 magnífics. Un d'ells, el Llopin, desapareixia una vegada al mes, i per les seves excuses davant els amics, i la seva pinta, qualsevol hagués dit que era un home llop. Bé qualsevol amb dos dits de front i que estigués atent a les classes de defensa contra les arts fosques, i fos 1 mica observador.

Encara estava emprenyat per allò - com per no estar-ho!- i em vaig començar a buscar la manera de venjar-me d'ells. Durant una setmana vaig estar buscant, dia i nit, una poció, encanteri o malefici que els pogués fer quedar en ridícul. Totes aquelles hores que vaig passar a la biblioteca buscant, repassant, i apilant llibres sobre la meva taula va fer que un dia algú es queixés:

- Snape! Tens el llibre de pocions imaginàries - va dir algú des de darrere la muralla de llibres..
- Mhm...
- Perdona però el necessito per fer el treball d'ampliació.
- Mmm?
- Que me'l donis et dic! És urgent! - llavors vaig aixecar el cap i vaig veure una noia de cabells rojos.
- Ah! Evans, ets tu...
- Sí, sóc jo. Et faria res donar-me el llibre?
- Quin? - vaig fer jo indiferentment.
- Aiiiiix! Severus Snape! Per casualitat m'escoltaves? T'he dit que em deixis el llibre de pocions imaginàries.
- Imaginàries?...Imaginàries?...- de sobte se'm va encendre la bombeta. Vaig passar la meva mirada per la pila de llibres que tenia prop meu i vaig veure que la resposta era allà! A un pam just de la meva mà!
L'enrabiada que tenia va passar en un moment i es va convertir en el plaer de maquinar la venjança. - no. Evans, ho sento però el necessito en aquest moment.
- Què? Però si no l'estàs llegint! - va dir indignada però mantenint el volum de veu adequat per a la sala. - Ara ja sí, per cert senyoreta Evans, crec que no hi fa res aquí... - vaig dir imitant la veu de la professora de pocions.
- Per a la seva informació senyor Snape, la professora Brews ens ha convocat a tots dos al seu despatx a les vuit del vespre.
- D'acord. I ara si em permets Evans...he de llegir.
- Grrr! No se per què m'esforço en ser amable amb tu- va fer ella trista i enfadada alhora. En aquell moment no ho vaig saber apreciar, però potser havia estat massa fred. Ella no s'ho mereixia. No tots els gryffindors són iguals,


Llegit 1463 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)