Una vida passada - Cap. 5 - Arribada a Hogwarts
AvatarEscrit per Roger J. Potter
Enviat el dia 20/08/2006 a les 15:51:36
Última modificació 20/08/2006 a les 15:51:36
Tots els capítols de Una vida passada
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Cap. 5 - Arribada a Hogwarts

Els següents dies van transcórrer de la mateixa manera perquè allà on anés en Roger tothom murmurava i cada vegada era més molest. En Tom, encarregat de La Marmita Foradada, deia a en Roger exactament el mateix que el Hagrid, però ho feia sense mirar-lo als ulls. Ell era la única persona que tractava en Roger amb normalitat i en el seu hostal era l'únic lloc on en Roger no es sentia vigilat. En Roger pensava que era gràcies a en Tom així que no va voler recriminar-li que no li expliques res. Al cap i a la fi, igual que en Hagrid, estaven obeint ordres d'algú, segurament d'en Dumbledore.

 

Però a part de les mirades hi havia una altra cosa que tenia en Roger encuriosit. Com era que en la targeta que li va donar en Hagrid sortia el fènix que l'havia estat vigilant. En Roger va descobrir que es tractava d'un fènix gràcies a Inicis a la màgia per a muggles, una petita enciclopèdia que va comprar a Gargots i Nibres.

 

 

Quan ja feia una setmana que estava a La Marmita va arribar un mussol a l'habitació d'en Roger que portava un carta de Hogwarts. Li demanaven que compres uns llibres per a la biblioteca que necessitaven urgentment. Així que en Roger va decidir anar a comprar els llibres i marxa cap a Hogwarts aquella mateixa tarda. Com que s'acabava de comprar una oliva, va decidir envia la resposta amb la seva i així ja es quedava a Hogwarts.

 

En Roger va sortir per l'arc cap a la Ronda d'Allà i es va dirigir a Gargots i Nibres. Les mirades ja començava a disminuir. Alguns dels botiguers de la Ronda d'Allà, que havien conegut en Roger, segurament haurien advertit que no fessin comentaris. Precisament amb el que més havia tingut relació és en Regulus, el llibreter de Gargots i Nibres, qui saludava a en Roger des de la porta de la llibreria.

 

- Bon dia.

 

- Bon dia - va respondre en Roger -. Vinc a buscar uns llibres per encàrrec de Hogwarts.

 

- Si, si... Ja els tinc preparats. Feia dies que els esperàvem. Acompanya'm a l'interior, els tinc al magatzem del darrera.

 

En Roger va seguir en Regulus a l'interior. Aquell era el primer dia que en Roger accedia al magatzem, estava molt il·lusionat de veure que algú li mostrava tanta confiança. A més era una oportunitat per poder veure els exemplars més estranys.

 

Quan va entrar al magatzem en Roger es va quedar bocabadat. Era una cambra que semblava no tenir final amb lleixes a banda i banda plenes de llibres de tots colors i mides. Hi havia llibres per tot apilats per tot arreu. Hi havia uns llibrets tant petits com una ungla o llibres tan grans com una porta.

 

- Espera'm aquí un moment - li va dir en Regulus.

 

Quan en Regulus es va endinsar en aquell mar de llibres en Roger va començar a tafanejar els llibres que tenia més a prop.

 

Primer va obri un que li fa cridar molt l'atenció per la fotografia. Era la biografia d'en Gilbert Decors, La màgia en mi. Si que era imbècil el paio. Desprès va passar a un que hi havia al costa, Bèsties màgiques i on trobar-les d'Ernest Salamàndric i també va veure El Quidditch de totes les èpoques, de Kennylworthy Whisp. Llavors va sentir uns sorolls de baralla darrera un estant i si va dirigir encuriosit.

 

En Roger va començar a riure quan va veure que era. Dins d'una gàbia hi havia El llibre-monstre dels monstres. Llavors va veure un llibre que li va cridar molt l'atenció. Era de color roig com la sang i portava gravat el títol en unes lletres daurades.

 

- Mags il·lustres dels nostres temps - va llegir el que deia el títol. El va obrir per buscar en Dumbledore però abans que pogués llegir res va arribar en Regulus i li va posar els llibres per Hogwarts a les mans i li va treure el llibre ràpidament.

 

En Roges es va estranyar d'aquesta reacció però no li va donar la més mínima importància. Va pagar amb la targeta, es va despedir d'en Regulus i va marxar cap a La Marmita Foradada a dinar.

 

Desprès de dinar va ficar les coses dins del bagul que s'havia comprat i va baixar cap a recepció a despedir-se d'en Tom. Va sortir al carrer amb el bagul i va cridar el Nitrèpidbus tal i com li havia ensenyat en Hagrid. En un segon l'autobús ja era allà.

 

Va pujar els bagul amb l'ajuda de l'Stan Senspagà i va entrar a l'autobús, que en comptes de les habitacions ara tenia sofàs a banda i banda.

 

- A on l'hem de portar senyor Uterga - va preguntar l'Stan.

 

- A Hogwarts - va respondre en Roger.

 

 

En menys de cinc minuts es va plantar a Hogwarts. Abans van deixar a un parell de bruixes i un bruixot petit a Hogsmeade. El Nitrèpidbus va aturar-se davant mateix de la porta de l'escola. Una gran porta de ferro forjat amb unes columnes a banda i banda q estaven coronades per dos porcs senglars alats.

 

A dalt de tot d'un turó hi havia el castell. Tot de torres i torricons posats de forma totalment aleatòria.

 

A la porta va veure que l'esperava un d'aquells carruatges que van sols. Bé, en Roger ja sabia que no anaven sols, però com que ell no havia vist morir ningú, per sort, no veia els vesprals. Es va despedir de l'Stan i va pujar al carruatge que el va portar fins la porta del castell on l'esperava un home vell mig geperut amb cara de mort. Era l'Argus Filch.

 

Quan en Roger va baixar del carruatge es va dirigir amb el bagul cap a la porta.

 

- Deixi aquí el seu equipatge i segueixi'm - li va dir en Filch amb una veu rogallosa -. Ja li pujaran a la seva habitació.

 

Llavors, com a resposta va aparèixer una gata negra esquifida. En Roger, com a acte reflex li varen venir unes ganes immenses de donar-li una puntada de peu, però es va contenir. Aquella cosa havia de pujar el seu bagul fins a la seva habitació, devia ser de casualitat la seva aparició.

 

En Roger va seguir en Filch. Va intentar recordar tot el camí que feien però era complicadíssim. Primer van pujar unes escales, van girar a la dreta, una altre cop a la dreta i desprès a l'esquerra. Van creuar una porta que va desaparèixer desprès de que la creuessin. En Filch es va aturar davant d'una gàrgola molt gran i lletja.

 

- Pica-pica de llimona - va dir en Filch. Era evident que allò era una contrasenya per que la gàrgola es va moure cap a un costat mentre que la paret del darrera s'obria en dos batents. Rere la paret hi havia una escala de cargol automàtica. Quan en Filch i ell van trepitjar el primer esglaó, la paret del darrera es va tancar. Van començar a pujar en cercles, més i més amunt, fins que en Roger una mica marejat, va veure una porta de roure amb un pom de llautó en forma de griu.

 

Sabia on el portava en Filch. Allò era el despatx d'en Dumbledore.

 

Quan van arribar a dalt de tot en Filch va picar a la porta que es va obrir sola.

 

- El senyor Uterga, professor. - va dir en Filch.

 

- Gràcies Argus - va respondre en Dumbledore. I en Filch va marxar.

 

- Passi, si us plau - va dir a en Dumbledore a en Roger.

 

En Roger va entrar i llavors va veure que en Dumbledore no estava sol. També hi havia una bruixa amb un barret de quadres escocesos. Era la professora McGonagall.

 

- Segui aqui mateix - va dir ella a tall de salutació. En Roger va assentir amb el cap.

 

Llavors el va veure. Al darrera del Dumbledore hi havia una perxa i recolzat en ella un ocell de color roig i groc co el foc. Era l'au fènix.

 

En Roger va obrir la boca per parlar però en Dumbledore es va avançar:

 

- Si, Roger - va dir en Dumbledore que veia com en Roger mira va l'au - es l'ocell que has estat veient aquests dies. Ara escolta perquè el que t'haig d'explicar es difícil de creure.

 


Llegit 1051 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarRoger J. PotterEnviat el 20/08/2006 a les 15:54:22
  #11754He escrit 2 fanfics amb un total de 24 capítols

  Bé, al final no han sigut parts, si no dos capitols diferents i es que he preferit fer-ho així, jeje

  Com veieu, o em sembla a mi només, la cosa va agafant substància, hi ha més emoció no?

  Apa doncs espero comentaris! Per cert el proper capitol trigarà bastant més a sortir, ho sento, jiji! Espero que no em mateu que aqui hi ha gent afeccionada a fer-ho jaja
 • AvatarGetta91Enviat el 20/08/2006 a les 15:59:14
  #11755He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

  Uahhh! No t'ho creuràs! Ja us he atrapat, ja segueixo el ritme de la classe (vull dir... de la fic! xD)!
  Ei que m'ha costat no tenia temps... però ja sóc aquí! xD
  Mola mola, està bé, continua així i a veure si no em perdo! =P • AvatarFinalpotterEnviat el 20/08/2006 a les 17:58:25
  #11758He escrit 1 fanfics amb un total de 21 capítols

  Està molt bé. Que serà el que li ha d'explicar en Dumbledore? No sé, però estic segur que ens agafarà a tots per sorpresa.
  I no pateixis que ningú et matarà, tots som pacifistes i sinó pregunta-li en el roni i a l'accra. Apa, tot i trigaràs, publica'l abans d'octubre. • AvatarLarongyeaEnviat el 21/08/2006 a les 18:12:35
  #11779He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

  Si, si • AvatarlapotEnviat el 03/09/2006 a les 20:52:08
  #12120He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

  ue!! bibliotecari de hogwarts...plisplis osti ja seria massa tu.. el meu somni..que lluny que ho veig pero weno.. Roger, una pasada sens dubte, vaig a continuar llegint que vaig molt atrasada XD!!!