Una vida passada - Cap. 4 - Mirades indiscretes
AvatarEscrit per Roger J. Potter
Enviat el dia 18/08/2006 a les 22:58:29
Última modificació 18/08/2006 a les 23:31:02
Tots els capítols de Una vida passada
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Cap. 4 - Mirades indiscretes

Pom.

 

Pom.

 

Pom.

 

En Roger es va despertar sentin cops dins del cap. No, era a la porta on trucaven. Estava una mica perdut, que havia passat? Havia estat tot un somni?

 

Hola - va dir la veu d'en Hagrid des de fora allargant molt la lletra a final.

 

Definitivament no ho havia somniat. Això no vol dir que ja ho hagués assumit tot. Era massa fort el que estava passant!

 

El gegantot va tornar a picar a la porta. Pom, pom.

 

- Un moment - va dir en Roger-. Ara surto.

 

- Estàs bé - va preguntar en Hagrid quan en Roger va sortir de l'habitació.

 

- Si, només que me caigut i dec haver perdut el coneixement uns segons.

 

- Un segons! Si fa un quart d'hora que t'espero a baix. Estàs bé ja?

 

- Si, si... només ha estat un ensurt. On anem ara?

 

Mentre parlaven havien baixat les escales i estaven creuant el que semblava el bar/restaurant de l'entrada.

 

- A la Ronda d'Allà. Hem de comprar algunes coses - va explicar en Hagrid -. I jo haig de fer un petit encàrrec.

 

Van creuar tot el bar i van sortir al pati del darrera. Era un pati molt petit amb caixes de fusta i tones de vi. Estaven col·locades de forma curiosa ja que deixaven un espai a la paret del fons. Precisament cap a on es dirigien en Hagrid i en Roger quan l'últim va preguntar:

 

- Tan es nota que soc muggle? Tothom m'estava mirant quan em passat pel bar.

 

- Bah... són imaginacions teves, home. No es nota pas que siguis muggle, això no es veu a simple vista.

 

Però en Roger sabia perfectament que tothom el mirava. Potser en Hagrid tenia raó en que no semblava muggle. O potser és que havia deixat de ser-ho? Ell es sentia igual que feia dos dies. Muggle fins al moll de l'os. Una mica marejat per la caiguda només. O això creia ell.

 

En Hagrid va donar uns copets a unes totxanes que ja semblava conèixer i de cop i volta on fa un moment hi havia la paret es va obrir un arc tan gros com per que hi passes en Hagrid. A l'altre cantó de l'arc si veia un llarg i estret passeig llambordat amb botigues a banda i banda i ple de bruixes i bruixots.

 

En Hagrid va fer un senyal amb la mà a en Roger per que passes.

 

- Benvingut a la Ronda d'Allà.

 

En Roger ni el va sentir. Estava encantat mirant a tots els racons d'aquell carrer.

 

- Bé - va seguir en Hagrid -, hauries de començar per Madame Malkin's, on podràs comprar-te la roba. Per a fer els pagaments només hauràs d'ensenyar aquesta targeta.

 

En Roger va assentir i va mirar la targeta. No podia ser, era allà. Aquell ocell estrafolari de color de foc estava dibuixat a mena d'escut en la targeta.

 

- Escolta Hagrid...

 

La frase d'en Roger va quedar inacabada, ja que quan es va girar cap a en Hagrid aquest ja no hi era. Va buscar-lo pels voltants i no el va veure enlloc, cosa no gaire difícil. Si en Hagrid encara fos a prop se'l veuria d'una hora lluny.

 

En Roger va aixecar les espatlles resignat i es va dirigir cap a la botiga que tenia davant mateix.

 

- Madame Malkin's - va llegir en el cartell de sobre la porta.

 

Va creuar la porta de la botiga i es va dirigir cap al taulell del fons. Allà hi havia una bruixeta rabassuda prenen notes en un pergamí.

 

- Bon dia - va dir en Roger -. Voldria comprar algunes túniques i un uniforme per a l'escola de Hogwarts.

 

- Molt bé, passi a l'emprovador número 3, si us plau. Em dirà el seu nom - va dir tot això sense aixecar la vista del pergamí.

 

El Roger va dir el seu nom i de forma automàtica la bruixa va aixecar el cap. En Roger va pensar que s'havia trencat el coll. Poc desprès va comprovar que no quan, la bruixeta rabassuda, va dir a un altra bruixa que l'acompanyés a l'emprovador.

 

En Roger va seguir la nova bruixa fins a l'emprovador número 3. L'emprovador estava format per 3 parets recobertes de miralls i al bell mig hi havia un tamboret.

 

- Pugi al tamboret, si us plau - va dir la bruixa dirigint-se al Roger.

 

En Roger es va dirigir cap al centre de l'emprovador i va pujar al tamboret. Immediatament de la paret de l'esquerra es va despenjar una cinta mètrica que el va començar a prendre mides per tot arreu ell sol. De l'espatlla a la punta dels dits i del cap a la punta dels peus.

 

Desprès d'uns minuts la bruixa va dir a en Roger que ja podia baixar i el va fer acompanyar fins al mostrador altra vegada. Quan va arribar va veure rere una cortina com la bruixeta rabassuda parlava excitadament amb un bruixot fins que el van veure que el Roger els mirava. Llavors la bruixa que l'havia acompanyat al provador va donar un tiquet a en Roger i afegir:

 

- Passi d'aquí dos dies i ja tindrà tot llest.  

 

- Moltes gràcies - va respondre en Roger. I va sortir de la tenda.

 

Desprès del que havia vist a la tenda encara estava més segur del que havia dit a en Hagrid. Tothom sabia que era muggle i per això el miraven. Al carrer li va passar el mateix. No el miraven directament però en Roger s'havia que parlaven d'ell.

 

Com que els budells feien soroll, en Roger es va dirigir cap a una cafeteria que va veure en una cantonada. Cafeteria de Florean Fortescue deia el cartellet.

 

Va decidir seure a l'interior ja que no hi hauria tants ulls mirant-lo. Quan va entrar però es va adonar que s'equivocava, la cafeteria era plena a vesar. De seguida un dels cambrers es va dirigir cap a en Roger i el va acompanyar cap a una taula. Mentre creuaven en Roger va sentir com tothom murmurava coses inintel·ligibles per en Roger.

 

Va menajr ràpidament i va sortir de la cafeteria. S'estava tornant paranoic o veritablement tothom parlava d'ell. Per que l'havia deixat sol en Hagrid.


Llegit 1100 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarRoger J. PotterEnviat el 18/08/2006 a les 23:00:56
  #11704He escrit 2 fanfics amb un total de 24 capítols

  Aqui teniu la primera part del capitol cuart. Quan l'estava escrivint m'he adonat que s'estava allargant massa. Aixi, per a que no es faci pessat de llegir els faré en algunes parts, no se en quantes encara, jeje • AvatarKrysEnviat el 19/08/2006 a les 00:02:11
  #11708He escrit 1 fanfics amb un total de 28 capítols

  Woooo! Que interesant...Sí senyor... Jo crec que en Hagrid n'hi amaga colcuna a nen Roger... No, no, no... No és normal que el mirin tant... I no crec que sigui pel fet de que sigui muggle... Mmmm... Que intrigant està la cosa... Vaaaaa! Penja'n un aviadet!!! Que està molt bé! • AvatarlapotEnviat el 19/08/2006 a les 11:13:57
  #11714He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

  o.O, genial!! mencanta. jo penso jo penso... mmm en hagrid a anat a comprarli un mussol? pua, no se, pero ja et dic roger, que esta super be! continua aviat, que molts de nosaltres ho estem esperant. apa siauuuu • AvatarFinalpotterEnviat el 19/08/2006 a les 13:14:18
  #11721He escrit 1 fanfics amb un total de 21 capítols

  Roger, el tros t'ha quedat genial! Per què el miren tan? No, no és per que sigui muggle és per... quan ho sabrem? Targetes de credit amb el simbopl d'un fènix? Wow continua aviat, que l'esperaré amb ganes. • AvatarmemoriespotterEnviat el 14/09/2006 a les 23:37:54
  #12374He escrit 1 fanfics amb un total de 5 capítols

  M'agrada molt per ara, jo pens també k no només deu ser un simple muggle perque si no la gent no el miraria tan indiscretament jaja, weno testament testament , Apa adeu!!!