Una vida passada - Cap. 3 - L'ocell de foc
AvatarEscrit per Roger J. Potter
Enviat el dia 11/08/2006 a les 01:08:41
Última modificació 24/08/2006 a les 21:04:47
Tots els capítols de Una vida passada
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Cap. 3 - L'ocell de foc

De seguida que van pujar al Nitrèpid bus en Roger es va quedar bocabadat. Havia llegit centenars, no, milers de vegades com era aquell autobús però veure-ho en directe era al·lucinant. Tot i que veritablement només tingués dues plantes aquestes eren tan grans com una casa. Els llits no estaven posats de qualsevol manera, hi havia habitacions separades, cada una amb una fotografia d'un bruixot o una bruixa a la porta. En Roger s'ho mirava quan en Hagrid va dir: - Aquesta és la teva habitació, jo estaré al costat. - Immediatament a la porta va aparèixer la foto d'en Roger igual que a la d'en Hagrid hi aparegué la seva.

 

Quan en Roger va entrar el que es va trobar no el va sorprendre gens. Es va trobar en una habitació amb les parets folrades de fusta i un terra emmoquetat de color blau, un blau grisos. Era el seu color favorit! En Roger va suposar que deuria ser un encanteri i no pas casualitat. El mateix va pensar quan va provar el llit i quan va veure els llibres que ocupaven les lleixes del costat del llit, les quals contenien les novel·les que més agradaven a en Roger, inclòs les de Harry Potter.

 

Després de treure la roba de la maleta i col·locar-la a l'armari es va posar el pijama i va entrar al llit.

 

Estirat al llit pensava. Tot era molt estrany. Fa un moment estava llegint al seu llit, a la seva habitació i ara estava en un autobús que, suposadament, el portava cap a Hogwarts. A més, dintre d'un llit que tot i que estava tapat amb mantes no tenia gens de calor, i estaven al mes de juliol, estava en la temperatura ideal, segurament cosa de màgia. Pensant en tot això finalment es va adormir, al cap i a la fi estava mort de son.

 

Al cap d'unes hores quan es va despertar encara era fosc. Primer li va costar de reconèixer on estava, però de seguida el cap va rebobinar els records de les ultimes hores. Es va aixecar i va apropar-se a la finestra. A fora tot corria a velocitats increïbles, bé, en realitat el que es movia era l'autobús.

 

Arbres, edificis, cotxes, ... tot passava pel costat a gran velocitat, fins i tot veia gent que el mirava. Bé, que miraven on estava per que semblava que no veiessin res. I no hi veien res.

 

De cop i volta però, una figura va aparèixer al costat dels cotxes. Era un ocell, o això semblava. Era de color roig i groc com el foc. Corria, millor dit volava,  entre els cotxes. Abans no es va fregar els ulls la figura havia desaparegut. - Imaginacions meves - va dir en Roger en veu alta. Així que va tornar a ser al llit es va adormir una altra vegada.

 

 

- Bon dia Roger. - va dir en Hagrid amb un somriure.

 

- Bon dia.

 

- Ara - va continuar en Hagrid - hauríem d'esmorzar, d'aquí mitja hora arribarem a Londres.

 

En Roger va mirar encuriosit a en Hagrid i li va preguntar: - A Londres? Jo creia que anàvem a Hogwarts.

 

- Primer t'hauràs d'equipar - va explicar en Hagrid - Has de comprar-te roba i algunes altres coses. No pots anar a Hogwarts així. - En Roger portava el seu pijama del Pato Lucas.

 

Quan van arribar a la cafeteria per esmorzar ja varen començar els primers problemes. Que eren aquest menjars? En Roger es va quedar parat mirant la carta i no s'havia que triar. I a més, no hi havia caigut, no portava ni un euro a sobre com pagaria tot allò?

 

A la carta es llegia alguna cosa semblant a això

 

Gelat levitador  ;            &n bsp;       15 sickles

Donut de carabassa&n bsp;            10 sickles    &nb sp;            

Cafè  &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;           12 sickles      & nbsp;          

Bavoses de gelatina& nbsp;           &nbs p;           5 sickles un.

Torrades de granota& nbsp;           &nbs p;           10 sickles

Garotes de orcklux&n bsp;            15 sickles

Bombolles de sèu&nbs p;            & nbsp;  12 sickles

Batut de bescuit&nbs p;            & nbsp;     17 sickles

 

Així fins a un centenar de menjars amb noms estranyíssims. A la Joanne se li havia oblidat d'explicar la majoria d'aquells menjars. A més, amb el temps que portava al món màgic no es podia fiar del que havia escrit l'autora de la famosa saga.

 

- Necessites ajuda? - li va preguntar el guardabosc.

 

- N.. no. - va respondre dubitatiu en Roger. - Bé, en realitat si. No sé com pagaré tot això, no tinc ni un euro ara mateix i molt menys sickles.

 

- Per això no t'has de preocupar - va dir en Hagrid - De moment l'escola correra amb les despeses i desprès ja t'ho descomptaran del teu sou. Jo em referia si sabies que menjar?

 

- Ah,... - en Roger es va alegrar una mica - no.

 

Acabada la conversa varen esmorzar tranquil·lament. En Roger es va prendre un cafè, desprès que el cambrer li digués que no coneixia el cafè amb llet i es va decidir a provar el donut de carbassa, que no era més que un donut amb cabell d'àngel. Mentrestant tant en Hagrid li va explicar els plans que tenien per quan arribessin a Londres.

 

- Necessitaràs un uniforme de treball - va explicar en Hagrid - i roba de diari. A Hogwarts no podràs anar vestit com un muggle. I també hauries de comprar tot això.

 

En Hagrid va allargar un tros de pergamí amb una llista de coses. En Roger la va agafar i va llegir:

 

            Una vareta màgica

            Un joc de marmites de peltre ( número 2, 3 i 4)

            Un joc de flascons de vidre

            Un joc de pesos de llautó

           

 

- Escolta, Hagrid - va dir en Roger encuriosit -, això sembla a llista de material pels alumnes.

 

- Bé, alguna cosa hauràs d'aprendre, no?

 

En Roger estava completament perdut.

 

- En deu minuts serem a Londres - va continuar en Hagrid -. Així que hauries d'anar a recollir les coses.

 

 

Quan van arribar a Londres el Nitrèpidbus es va aturar davant del que semblava una botiga abandonada. Aviat en Roger es va adonar que no estava abandonada perquè va sortir un homenot gras amb bigoti de dins la botiga.

 

Mentre en Roger descarregava la maleta de l'autobús, l'homenot es va acostar amb en Hagrid. En Roger va mirar de reüll com l'home preguntava encuriosit alguna cosa que no va arribar a sentir. El que estava clar es que en Hagrid no li va fer gaire gràcia el que li va dir l'altre.

 

Bon dia - digué l'home dirigint-se a en Roger -. Benvingut a la Marmita Foradada. Té reservada l'habitació 303, pujant a la dreta.

 

En Roger va pujar les coses a l'habitació i va mirar per la finestra. Esperava veure alguna cosa de la Ronda d'Allà, però l'únic que va veure va ser una carrer ple de muggles com ell.

 

Llavors una altra vegada el va veure, estava clar que no somniava. Aquell ocell color de foc estava pujat sobre un pal de la llum. Sabia que era el mateix perquè no era un ocell normal de veure i a més a més l'estava mirant. L'ocell estava mirant fixament el Roger, va fer un esgarip i va marxar volant. De l'ensurt en Roger va caure a terra.


Llegit 1252 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)