Voldon.2009 - Avís a la humanitat
AvatarEscrit per Eric Ardan
Enviat el dia 16/07/2006 a les 13:09:51
Última modificació 16/07/2006 a les 13:09:51
Tots els capítols de Voldon.2009
Pròxim capítol >


Avís a la humanitat

Bon dia a tothom,

Em resulta extremadament estrany això d'escriure en aquest lloc, però és l'últim recurs per evitar el més gran frau que cap generació humana hagi pogut contemplar. Estic convençut que el dijous passat molts de vosaltres vau rebre la següent carta de l'editorial Stewie Griffin:

 
Senyors, senyores i demés éssers no classificables en aquestes categories,

Tinc el dubtós plaer d'anunciar-los que després de resistir dotze anys tancats a l'editorial, impertèrrits al setge i a les agressions de la humanitat, talment com herois de l'Antigor, hem arribat al límit de les nostres forces. Fa un any i tres dies ja vam patir el pimer revés important, quan el contable Bonastre, que ens feia de cuiner, va defallir en circumstàncies estranyes quan s'exercitava pujant pel fil de l'ascensor. El cop definitiu, però va arribar dijous de la setmana passada quan un repulsiu element dissident, el becari de les fotocòpies es va escapolir per la sortida de les deixalles, enduent-se totes les reserves de menta poliol amb que comptàvem a l'editorial.

Després d'una assamblea extraordinària del comitè de l'editorial hem arribat a la conclusió que continuar la nostra resistència contra el món és inassumible a curt termini sense estoc de menta poliol. Per tant, acceptem la nostra derrota davant de la humanitat tota, i anunciem que en breu sortirà a la llum allò que mai hauria d'haver abandonat el Calaixó Color Torrat del conserge de l'editorial.

Sense més particular, i rentant-se les mans de les conseqüències que es puguin derivar de la publicació d'aquestes perversions intitulades sota l'abominable nom de "Voldon 2009", el comitè de direcció de l'editorial es despedeix per anar a fer un poliol al bar Gomis de la cantonada.

 Atentament,

Carola Masoca
Secretària

 
Atenció, us previnc mortals! L'editorial Stewie Griffin us vol engalipar. La seva carta és absolutament falsa per dos motius claríssims que sens dubte faran estremir al lector més sensible:

En primer lloc, l'herba que el becari va manllevar (no sostreure!) no era menta poliol sinó menta piperita. La mala fe de l'editorial, i en particular de la senyora Masoca en l'afer, resulta terriblement repugnant.

En segon lloc, i, si es pot, encara més horrorós. El "Voldon 2009" que l'editorial Stewie Griffin anuncia que publicarà en breu és una estafa monumental. L'original el va arrabassar amb astúcia el becari del Calaixó Color Torrat del conserge, en saber que el comitè de direcció de l'editorial pensava destruir-lo. Malgrat la gesta heroica d'aquest becari, que volia donar a la llum l'autèntic "Voldon 2009", l'editorial ha reaccionat ràpidament i enlloc seu publicarà una abominació amb el mateix títol. No us deixeu enganyar! En realitat serà una reedició de Pippi Calzaslargas sense il·lustracions. Només el lector més astut podrà percebre'n la diferència.

Per tant, i amb la finalitat de salvar la humanitat de la ignorància i la estupidesa a la que s'hauria confinat si no hi arribo a fer res, penso penjar íntegre en aquesta web la veritable "Voldon 2009" que vaig sostreure del Calaixó Torrat del conserge. Com va dir San Pau, només la veritat us farà lliures, i m'ho haureu d'agrair a mí.


Disfruteu-ne de la lectura! Que tingueu un bon dia,

Eric Ardan (el becari de les fotocòpies)

 

Nota d'en Clark Kent: Degut a les nombroses errades ortogràfiques del manuscrit i a la lletra il·legible amb la que està escrit, anirem penjant l'obra en fragments. Les autoritats religioses ens obliguen a advertir que "Voldon 2009" indueix a les perversions, a la violació dels sacraments i a la imbecilitat. De la mateixa manera, donat l'elevat índex de contingut amoral i violent, no es recomana la lectura del mateix a aquells que els hi faci angúnia "El Petit Príncep" o "Alícia al país de les meravelles".


Llegit 1255 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Violetta BlackEnviat el 16/07/2006 a les 13:48:06
  #11053

  Vaja! QUin prefaci més curiós! Haha, és bo, molt bo!

  Moderadors, no li borreu, que només és el prefaci d'una obra que tracta d'una manera peculiar l'univers de Harry Potter... :P

  I continua aviat, que em tens intrigada per com encararàs la ff! • Avatarroni (Moderador/a FF)Enviat el 16/07/2006 a les 13:59:05
  #11054He escrit 2 fanfics amb un total de 20 capítols

  Estic amb la mariona... no he entes casi res XD Bé, supos que amb el temps... entendré algo... bé, està molt ben escrita, ara falta veure la trama potteriana XD • AvatarMizuno_MiakaEnviat el 16/07/2006 a les 14:33:18
  #11057

  O.o no ho he pillat gaire...a veure si més endavant entenc algo jejeje, de totes maneres, està molt bé, aixó que continua-ho • AvatarGetta91Enviat el 16/07/2006 a les 16:50:07
  #11068He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

  Eing?

  uf... no ho esborro per veure com continua, però... això és HP, una anada d'olla, ets de Sant Boi o... no sé, explica't. xD
 • AvatarLis MalfoyEnviat el 17/07/2006 a les 08:59:15
  #11075He escrit 1 fanfics amb un total de 19 capítols

  ...No tinc paraules! Ara bé, si és teva, segur que, com a mínim, serà distreta, estarà ben escrita i serà una bona història! Ja espero veure com continua això en un món potterià... Ànims! • AvatarlanarkEnviat el 24/07/2006 a les 19:18:33
  #11231

  Com a element dissident que també soc, em compromet fermament des d'ací a abastir de menta piperita amb denominació d'orige de la Serra Mariola al becari de les fotocòpies per a que puga portar a terme l'honrosa causa de donar a coneixer al món la veritable història de "Voldon 2009".

  Lanark dixit.