Sergent Krauss - (Capítol 2, "Aliats", 3ª part)
AvatarEscrit per accra
Enviat el dia 27/10/2004 a les 09:42 am
Última modificació 27/10/2004 a les 09:42 am
Tots els capítols de Sergent Krauss
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


(Capítol 2, "Aliats", 3ª part)

L'avi de la Fujiko Tang havia treballat gairebé tota la seva vida per la màfia. Atrapada en una guerra entre famílies, la Fujiko havia crescut entre armes, explosius i assassins. Havia vist morir tota la seva família, l'un rere l'altre, en aquella guerra sagnant sense regles, i havia estat entrenada des que va saber caminar per seguir els passos de la seva gent.

Però la Fujiko no era ximple, ni estava encegada per l'odi. Per això, quan només amb dotze anys, la Sofia Krauss li va oferir una via d'escapada d'aquella vida violenta, ella no va dubtar ni un segon. Per aquesta raó, quan en Michael O'Connor la va telefonar per dir-li que la Sofia la necessitava, va ordenar la seva secretària que li anul·lés totes les seves cites de la setmana i que encarregués la feina més urgent a algun dels seus empleats de confiança. Va preparar-se una maleta lleugera i va reservar un bitllet pel primer avió que sortís cap a Anglaterra.

Encara que la Fujiko només tenia vint-i-quatre anys i un aspecte delicat, com el d'una nina de porcellana, era la propietària i directora d'una pròspera agència de seguretat. No hi havia arma en el mercat que no conegués perfectament, ni sistema de seguretat que no dominés. Estava sempre pendent de les últimes novetats tecnològiques i no escatimava recursos per fer que la seva empresa fos la capdavantera del mercat japonès.

Va arribar a Londres un divendres plujós. Va agafar la seva lleugera maleta i va demanar un taxi. Encara que sabia que si hagués avisat en Michael de la seva arribada tindria una limusina esperant-la, la Fujiko se sentia més segura en l'anonimat. Una reminiscència dels seus anys en la màfia. I, tenint en compte que la "Sergent Krauss" no l'hagués avisat si no fos perquè s'havia embrancat en una altra creuada perillosa, la Fujiko preferia no cridar innecessàriament l'atenció.

Va anar amb taxi des de l'aeroport fins a un carrer cèntric de Londres. Allí, va agafar la seva maleta i va caminar unes quantes cantonades sense rumb, va agafar un autobús que anava en direcció contrària i, quan va haver-se assegurat que ningú la seguia, va parar un altre taxi i va dirigir-se, finalment, cap a casa d'en Michael O'Connor. Quan es tractava de la Sofia Krauss, res no era prou segur.

La minyona que li va obrir la porta tenia la cara envermellida. Entre dents, va preguntar-li de mala manera qui era i què volia.

-Sóc la Fujiko Tang. La Sofia Krauss m'espera,- va respondre la noia amb educació.

La cara de la minyona va envermellir encara més i els seus llavis van tremolar lleugerament, amb fúria mal controlada.

-La senyora Krauss és a la saleta,- va indicar ella amb un esbufec, com si el fet de tenir aquella "dona" i el seu gos a casa del seu amo fos un gran insult.

La Fujiko va estar a punt de deixar anar una rialla. Si hi havia alguna cosa que la Sofia no tolerava era que algú la tractés de "senyora Krauss". La gent que treballava per a ella, des del seu advocat fins a l'últim mosso, tots havien d'anomenar-la Sofia. La regla del nom propi era obligatòria en la casa que ella ocupés, encara que no fos seva. Aquella minyona no trigaria a aprendre que ningú li porta la contraria a la "Sergent Krauss".

La Fujiko va entrar en la casa. Va deixar la maleta al costat de la porta principal i es va treure la gavardina i el barret que duia per protegir-se de la pluja. Anava a preguntar-li a la minyona on podia deixar-los, ja que estaven ben xops d'aigua, però la dona havia marxat del rebedor amb altivesa. Així que la noia els va deixar caure al costat de la maleta i va dirigir-se, decididament, cap a la saleta.

-Fujiko!,- va exclamar la Sofia en veure-la entrar.

La Fujiko va acostar-se al sofà ràpidament, per evitar que la dona s'aixequés, i va inclinar-se per donar-li una gran abraçada.

-Sofia! Me n'alegro molt de veure't!,- va exclamar ella mentre seia al seu costat. -Com estàs?

La Sofia va deixar anar un esbufec, com un gat enrabiat.

-Tothom es preocupa per la meva salut, últimament,- va murmurar molesta.- Tant vella em veieu?!

La Fujiko va deixar anar una rialla.

-És clar que no, Sofia. És simplement que hem estat tres anys sense saber res de tu! I ens tenies preocupats...

-Doncs deixa de preocupar-te per una vella sonada i explica'm com et va tot!,- va exclamar ella agafant una campaneta de la taula i fent-la sonar amb insistència.

-No ets una vella sonada, Sofia,- va renyar la Fujiko afectuosament.- Només...

La minyona va entrar en la sala i va interrompre grollerament:

-La "senyora" desitja alguna cosa?

La Sofia va girar-se cap a ella, amb ulls calculadors. Amb una paciència poc característica en ella, va respondre:

-Martha, quantes vegades t'haig de dir que em diguis Sofia?

La Martha va prémer els seus fins llavis amb ira.

-Disculpi, "senyora", però no ho considero adequat.

************ ******************************************

Bé, un altre tros més.

Gràcies, Aina, pel teu comentari! Si, la Sofia no s'ho acaba de creure, el que ha vist.... ;-)

jajajajajaja, Jomast. Tranquil, t'asseguro que el Vernon estarà content! ;-))


Llegit 1489 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • Avatarraigdefoc911Enviat el 28/10/2004 a les 11:29 pm
  #347

  Sta mol b!!! nkara no avia llegit aket i te pusat l missatge a latre capitol...ia tel llegiras ok? menkanta akesta FF!!! segueix axi!!! • AvatarAinaEnviat el 29/10/2004 a les 05:00 pm
  #350He escrit 3 fanfics amb un total de 32 capítols

  Uee!!! Molt bé!! Necessitaràs molts més trossos per a presentar a més gent? Ei que m'encanten, nomès es curiositat!! Liaras a la Fujiko amb algú? el Michael, siii Volem marro!!! es conya, tot el que escriguis estara super be segur!!! WE LOVE YOU SOFIA!!! SIIIII XDDD ja sta es que em menjo el coco pels comentaris i acabo una mica tocada!!! (ja callo tranquila!) • AvatarJomast (Moderador/a FF)Enviat el 30/10/2004 a les 01:45 am
  #354He escrit 1 fanfics amb un total de 2 capítols

  Aina aina aina, veig ke encar no has trobat l'escència de la ff. La sergent karus i la fujico fa anys ke estan liades, la seva relacio es mol t profitos comercialment!
  Molt bé "senyora" accra2 encara que no m'agrad aque hagis censurat el tros de l'autobus! Ja coneixem ke fa la Fugico al'autobus! Jjejjee , eh punyetera!