Quina paranoia!!! - ( capítol 1: Privet Drive o Comença la paranoia!)
AvatarEscrit per Aina
Enviat el dia 04/10/2004 a les 04:31 pm
Última modificació 04/10/2004 a les 04:31 pm
Tots els capítols de Quina paranoia!!!
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


( capítol 1: Privet Drive o Comença la paranoia!)

El Harry va obrir els ulls, es trobava al seu llit estirat mirant el sostre de l'habitació de casa els seus tiets, intentant buidar la ment. Allò l'havia ajudat a no pensar en la mort del seu padrí durant les nits a Privet Drive. No va mirar el rellotge, però devia ser molt aviat perquè encara no havia sortit el sol.

La Hedwig va entrar planant per la finestra, va fer una volta a l'havitació per sobre del Harry i li va caure una ploma que va anar a parar a la seva cara.
El Harry va bufar per fer fora la ploma blanca de la seva cara i va tornar a buidar la ment, cosa que havia interromput la seva òliba, però aquest cop ja havia començat una cadena de pensaments. Aquella ploma li va recordar als molestos Cupidos que posaven alguns pubs de Hogsmade per San Valentí, com els d'aquell al que havia anat amb la Xo el passat 14 de febrer.

Tot es va espatllar aleshores, ell nomès li va dir que havia quedat amb l'Hermione i una estona després ella sortia plorant del pub. Ella s'havia pensat que a ell li agradava l'Hermione, com a 4rt quan la Rita Skeeter va liar tan la troca. Recordava perfectament el Krum demanat-li que l'expliques que hi havia entre ell i l'Hermione.

Imatges de l'Hermione van començar a passar-li pel cap a tota velocitat: la seva cara severa quan els renyava, a ell i al Ron, per no atendre a classe o per no haver llagit mai "Hogwarts, la historia"; la cara d'iluminació que feia quan tenia alguna sospita, abans de fugir a la biblioteca; però també va veure les rialles que feia quan ell feia quedar malament al Malfoy o el somriure de comprensió quan ell no entenia a les noies i ella intentava explicar-li.

Realment la Hermione era una gran amiga, ella l'havia ajudat durant totes les seves aventures. Sense ella no haurien descobert que era i on estava el que amagava la cambra secreta, gracies a ella havia tornat enrera en el temps i havia salvat al Sirius i al Bec-brau, i sobretot, si aquell any l'hagues fet més cas, el Sirius no seria mort. Estava clar, l'Hermione nomès era una amiga, no hi havia res més entre ells.

De sobte una escena de quan feia quart, abans del ball d'hivern va penetrar als seus pensaments.

- Ostres Hermione, el Neville té raó.... tu ets una noia...- havia dit el Ron, desprès com sempre havien discutit, perqué en Ron no creia que ella ja tingues parella, però hi havia una frase de l'Hermione que també recordava nitidament.

- Ron, que a tu t'hagi costat quatre anys descobrir que sóc una noia no vol dir que ningú més se n'hagi adonat.

I tenia raó, perqué en Krum ja li havia demanat i havia anat amb ell al ball.
La imatge de l'Hermione arreglada per al ball d'hibern va quedar-se molt de temps en el seu pensament, realment estava molt maca.
El Harry va notar que les galtes se li encenien i va incorporar-se per treures la imatge del cap, però el seu cervell ja havia començat a funcionar i no parava de mostrar-li imatges de l'Hermione.

Va intentar tranquilitzar-se, va aixecar-se i va caminar cap a la finestra de l'havitació, l'aire fresc d'aquell matí d'estiu el va despertar de cop.
Més tranquil va mirar el silenciós carrer Privet, però seguia obsesionat amb l'Hermione, no se la podia treure del cap. No ho entenia, feia gairebé sis anys que la coneixia i mai havia tingut aquella sensació. Tenia ganes de tornar-la a veure, però al mateix temps li feia por la idea de poder fer alguna tonteria dabant d'ella, i això que ja n'havia fet moltes.
De sobte el va començar a obsesionar la pregunta de que és el que ella pensaria d'ell? Segur que pensava que era un cregut que es volia fer l'heroi, però ella l'havia ajudat moltes vegades i sempre l'havia fet c ostat.

___________________________________________________________________________ ___

Weno aqui el primer capítol, que us ha semblat???


Llegit 1725 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvatarparanoikaEnviat el 08/10/2004 a les 04:20 pm
  #313

  EEE MA MOLAT SOBRETOT EL TITOL XK PARANOIA ES LA PARAULA K MES ACOSTUMO A DIR!!!!!! • Aura AnònimEnviat el 19/02/2005 a les 20:46
  #671Encara no he m'he registrat!

  segueix aixì m'hagrada molt..... segueix escrivim siusplau!!! • Tona AnònimEnviat el 03/04/2005 a les 19:37
  #766Encara no he m'he registrat!

  No patexis dona xl titol, si tu creus q resumex la idea q vols xpresar....s el millor titol q li pots posar ;-)... • AvatarXarlitretsEnviat el 12/03/2006 a les 16:10:59
  #4792

  esta molt be!i ademes ta molt ben redactada!