Un casament especial - Amigues per sempre
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 20/05/2006 a les 17:12:12
Última modificació 20/05/2006 a les 17:12:12
Tots els capítols de Un casament especial
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Amigues per sempre

La Lia es va girar cap a en Joan i va fer una cara de no saber què pasava allà. Es va obrir la porta d'aquella casa enorme i la cara d'en Severus Snape. Desprès d'alló la Lia es va desmaiar.

La Luna Lovegood estava dortmint quan el collaret de l'amistat va sonar molt fort, ella se'l va mirar i va veure que la Laia s'havia desmaiat, normalment ja veia aquella marca perquè ella es desmaiava molt fàcilment.(aixó es veritat me desmaiat ja 6 vegades a la meva vida)però també hi havia un indicador que deia que estava en perill de mort i que la Mireia estava amb en Harry Potter, en Ron Weasley i amb l'Hermione Granger. Alguna cosa no anva bé i ella ho descobriria.

La Mireia es va parar i va mirar-se el collare desprès va dir:

- nois, la Lia s'ha desmaiat i està en un lloc que es diu plaça de Grimmuld.

Tots es van mirar i van córrer cap allà, però on era la plaça de Grimmuld? De cop la Mireia va fer un pas enrera va dir unes paraules i del collaret va sortir una escombra.

- Escolteu, no podeu venir amb mi. I aixó que acabeu de veure és un collaret amb un conjur d'ajuda que ens va fer a totes la laia als nostres collarets. Jo i vaig afegir les paraules i la Luna el mapa.

La luna estava volant pel cel dirigint-se cap aquell lloc que es deia plaça de Grimmuld, no volia ni pensar-se què li havia passat a la Laia, però va continuar.

L'Snape va agafar a la noia i la va estirar sobre el sofà li va dir a en Joan que portés un drp moll i ell va marxar. L'Snape havia de trobar la manera de sentir la profecia. Però com?

La mireia va veure la Luna aterrant en aquell carrer fosc davant d'una casa. ella li va dir:

- Tu saps què li ha pasat?

la mireia li va explicar tot i la Luna va espantar-se moltíssim, desprès el silenci total. Però un crit de dins la casa les va fer reaccionar. Van destroir la porta i allà van trobar un noi al costa de l'Snape mirant a la Laia que s'acabava de despertar. La Luna aprofitant que tothom estava molt alterat va fer un conjur de perdre el coneixement però per mala sort el noi va dir:

- Inpedimenta-va gafar a la Laia- si us moveu la mato.

- No seràs capaç- va fer la Mireia- per alguna cosa la voleu no?

I en Draco Malfoy va obrir la porta i les va deixar inconsients a les du es.

_________________________________________________

Aquest capi el dedico a qui vulgui tenir un capítol dedicat.

By: Laiona


Llegit 1263 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)