El final - Promeses (II)
AvatarEscrit per Lis Malfoy
Enviat el dia 12/05/2006 a les 18:52:01
Última modificació 19/07/2006 a les 10:51:11
Tots els capítols de El final
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Promeses (II)

L'endemà en Harry es va aixecar poc després de sortir el sol, però igual de cansat, perquè la nit anterior havia anat a dormir tard. No havia parat de ballar amb la Ginny i s'ho havia passat molt bé. Almenys havia deixat de pensar en els horricreus una estona. Però ara tocava retornar a la feina i continuar investigant. Es va vestir ràpidament i va baixar a esmorzar. Com sempre, el menú del Cau eren unes torrades amb ous i bacó que feien que en Harry sempre acabés llepant-se els dits.

 

En Llopin l'esperava assegut a fora, sobre l'herba. Se'l veia concentrat. En Harry es va situar al seu costat i li va explicar l'aventura de Hogwarts minut a minut. A l'acabar, en Llopin va quedar-se callat uns minuts, contemplava el cel i pensava com podria col·laborar a localitzar els horricreus. Volia ajudar en Harry, volia que en James i en Sírius, fossin on fossin, se'n sentissin orgullosos.

 

-          Harry, faré tot el que sigui possible per ajudar-te, però no sé si et serviré de gaire. Et prometo que tant jo com la Nimfadora investigarem on poden ser i  t'avisarem ràpidament si en trobem cap. Sobre això que m'has explicat del medalló fals... Només coneixia una persona amb aquestes inicials... Però bé, la Nimfadora és molt bona, segur que localitzarà alguna cosa. Ja ho veuràs! -va afirmar en Llopin assentint uns quants cops amb el cap per confirmar el que havia dit.

-          Gràcies, Remus, la vostra ajuda serà cabdal. Sé que aconseguireu informació, només em sap greu no poder-vos dir què heu de buscar. Si almenys sabéssim quins objectes són... això facilitaria molt la feina. Tornaré a Hogwarts per parlar amb en Dumbledore, potser recorda alguna cosa que m'hagi passat per alt.

-          T'hi podrem acompanyar, aquest cop, Harry? -va interrompre'ls la Nimfadora, que havia escoltat tota la conversa i que en aquell moment duia el cabell de color taronja i tenia el nas tan petit com un cigró-. Tinc tantes ganes de veure en Dumbledore!

-          És clar que sí, ja us avisaré quan hi vagi! -va respondre-li en Harry i els va deixar sols perquè havia vist l'Hermione que sortia de la casa amb cara de preocupada.

 

En Harry la va atrapar just quan es dirigia al corral de les gallines. Duia un paper a la mà i se'l llegia mentre negava amb el cap i deia coses en veu alta que en Harry no va aconseguir entendre.

 

-          Ai, hola, Harry. No t'he vist venir. D'on surts? També passeges una mica?

-          Sí, bé... estava parlant amb en Remus i la Nimfadora perquè ens ajudin amb els horricreus. I tu, què fas amb aquesta cara de pomes agres?

-          Mira -va dir, i li va allargar el full que llegia-. El nou curs comença l'1 de setembre, com sempre.

-          Què dius? Pensava que aquest any no obririen l'escola... Però ho trobo bé, almenys aquest cop no hi haurà professors assassins ni traïdors -afegí amb la cara plena de ràbia mentre començava a llegir la carta.

 

Benvolgut/da alumne/a,

 

Després de la reunió que va mantenir la direcció de l'escola de màgia i bruixeria Hogwarts amb la junta de govern em plau de comunicar-li que el curs escolar s'iniciarà puntualment l'1 de setembre, com cada any. En el full que li adjunto podrà trobar la llista completa de llibres i objectes necessaris per cursar les assignatures escollides.

Com a mesura preventiva, s'ha decidit anul·lar el viatge amb el Hogwarts Express. Per tant, el dia d'inici assenyalat podrà viatjar amb pols migratòria des de qualsevol llar de foc fins al despatx del professor Flitwick, que serà l'encarregat de rebre els alumnes i comprovar que tothom estigui bé.

 

Cordialment,

Minerva McGonagall

Directora de Hogwarts

 

 

-          Creus que hi assistiran gaires alumnes, aquest curs? La majoria de pares ja estaven preocupats l'any passat i van treure'n molts de l'escola -va puntualitzar l'Hermione.

-          Sí, tens raó. Què faràs? Hi aniràs?

-          No ho sé, Harry. Després parlaré amb en Ron i la Ginny per saber què en pensen ells de tot plegat.

-          I també podem enviar mussols a en Neville i la Luna per veure què hi diuen...

-          Sí, sí... molt bona idea. Però si finalment hi anem ens haurem d'afanyar a comprar-ho tot perquè falten molts pocs dies!

 

 

Amagat a la mansió familiar, en Lucius Malfoy descansava després de la fugida d'Azkaban. L'únic que recordava era que un home vestit de negre -que a simple vista li havia semblat un altre demèntor perquè no se li veia la cara- li havia comunicat que estigués preparat per fugir quan li fes un senyal. Al cap d'uns minuts, els demèntors que feien guàrdia a la porta de la seva cel·la van desaparèixer i l'home va alçar la mà indicant-li que tenia via lliure. En Lucius no s'ho va pensar dues vegades: va deixar enrere la cel·la que havia estat casa seva tots aquests mesos, va recórrer els passadissos buits i, just quan va notar els raigs de sol a la cara, va desaparetre.

 

Ara, mentre es recuperava dels mesos en captiveri, que no desitjava a ningú, pensava en aquell individu misteriós que l'havia salvat. Qui era i perquè l'havia ajudat? No li havia pogut veure la cara. Semblava que s'amagués. Això indicava que es coneixien? De totes maneres s'havia arriscat molt, i en Lucius sabia que, en cas d'enxampar-lo, els demèntors no haurien tingut compassió per cap dels dos.

 

Va començar a ordenar la seva ment, però li era impossible: el record de la Narcisa ho envaïa tot. I en Draco? -es va preguntar. Continuava al costat del Senyor de les Forces del Mal o s'havia refugiat en algun altre lloc? Segurament no hauria tingut elecció -va dir-se. Lord Voldemort no el deixaria marxar així com així. Havia de pensar què faria ara que tornava a ser lliure. Va prometre's retrobar en Draco, fos on fos. Lentament, mentre la Narcisa tornava a ocupar tots els seus pensaments, va quedar-se adormit.

 

A molts quilòmetres de distància, apartat del món, al refugi de la vall de Godric, Lord Voldemort escridassava l'informant per la notícia que li havia transmès. L'Snape s'havia assabentat dels fets pocs minuts abans, quan havia rebut una carta urgent remesa pels demèntors. Lord Voldemort estava ple d'ira: donava voltes per la sala maleint qui es posava al seu davant. Al saber que en Lucius s'havia evadit d'Azkaban va restar uns segons pensatiu, però després va esclatar la fúria. Sentia ràbia perquè un dels seus servents més fidels no havia retornat al seu costat.

 

En Draco sentia els crits des de la seva cambra però no entenia ni una paraula. Sabia que havia passat alguna cosa inesperada. Voldemort mai no tenia aquestes reaccions si no era una situació que el sobrepassava. Va sortir de l'habitació procurant no fer gens de soroll i que ningú el veiés. Va situar-se darrere la porta per sentir la conversa entre Voldemort i l'Snape. No s'ho podia creure: el seu pare tornava a ser lliure. Va somriure, satisfet. Per fi es començava a fer justícia. A poc a poc, va recular fins a l'habitació i va tancar la porta amb suavitat. S'assegué al llit preguntant-se què faria el seu pare a partir d'ara. Es va prometre intentar posar-s'hi en contacte d'alguna manera. Necessitava parlar-hi, veure'l. El que s'evidenciava -es va dir- era que no pensava fer costat a Lord Voldemort, els crits del qual li havien deixat prou clar.


Llegit 1300 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarels grans magatzamsEnviat el 12/05/2006 a les 18:56:41
    #8371

    Molt be fascinant

     




  • AvatarLis MalfoyEnviat el 12/05/2006 a les 19:00:29
    #8372He escrit 1 fanfics amb un total de 19 capítols

    La part que faltava del capítol. Espero que us agradi! Moltes gràcies a tots els que us llegiu la ff! tant als que comenteu com als que no! sou igual d'importants!

    Especialment:

    Costa (avui no m'oblido pas de tu!): gràcies pels comentaris! estic contenta que t'agradi tant!

    Elenagir i Hermion Granger: merci per tot i espero que continueu intrigades buscant la figura de negre...

    Fitag05: gràcies Carme, m'agraden molt els teus comentaris, em va fer riure molt l'últim que vas fer, sobretot la part d'en bill, pobret. gràcies per la constància!

    Violetta: ja ho saps, gràcies per tot! sobretot pels ànims i l'ajuda que em dónes! avui no hi ha violetes, hehehe!

    Getta: bé, cuca, què et dic, jo, ara? gràcies pels ànims? t'ho diria sempre! per cert, em sembla que continuaràs intrigada uns quants dies encara, hehehe.

    Petons a tots!




  • AvatarGetta91Enviat el 12/05/2006 a les 19:08:11
    #8373He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    Ohh! Continuaré intrigada...=( jeje bé, ja t'ho he dit... perfecte! Jo no t'he pogut trobar ni una crítica, així que el meu comentari no varia... però si està molt bé no puc mentir! =P
    Mmm... anirà en Harry a Hogwarts? i en Ron, la Ginny i l'Hermione? Aix! Continueu llegint... El Final! xD
    Continua així! Adéu, maca!^^

    P.D: el capítol anterior... la Ginny tem alguna cosa i encara no sé el què! Aquell si que ens vas deixar...



  • AvatarCostaEnviat el 12/05/2006 a les 19:26:50
    #8374

    Eis wapa!!! Esta genial!!! Mencanta!!! Qi es aquesta figura negre!!!??? qui pot ser... mmm... i pensaré mes tard!!! Espero que segueixis aviat!!!!!




  • AvatarElenagirEnviat el 12/05/2006 a les 21:16:50
    #8377He escrit 3 fanfics amb un total de 30 capítols

    wowo! així que els Malfoy no fan costat al Lord Fosc?Interesant...Tan greu és?
    Seguiré llegint! Encara no sabem qui era la figura negra del casament... Aiai...
    Espero el pròxim capítol ;)





  • AvatarHermion GrangerEnviat el 12/05/2006 a les 22:39:54
    #8394He escrit 1 fanfics amb un total de 13 capítols

    Si, em sembla que encara passar un temps, quan per fi encerti qui es...

    Esta molt bé




  • Avatarfitag05Enviat el 12/05/2006 a les 23:17:47
    #8402He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    esta moOoOOooOOoOOoOooOOoOoolt be!!!! es k m'encanta!!!^^
    xo... fins hi tot are em fa una mica de pena en Draco,.... l'hi han matat la mare... el tenen a ell com mig empresonat... te el pare k s'ha escapat xo no sap com contectar amb ell... ui.... no penseu k te una vida  una mica trista??..... dons a joderse!!! ajo y agua!!! lerele!!! aixo li passa per ser tan fill de p***!!!!! jajajajja se lo merce!!! xDDDDDD qui se la juga s'hu troba!!! jejajajaj (wenu ja sta no?? xDDD)

    saps ki crec k es k ha deixat en Malfoy pare de la preso?? (wenu k l'ha ajudat) dons la mateixa hombra de l'altre dia al casament, el mateix home encaputxat... xo e pensat una persona.. xo per altra vanda cerc que aquesta persona es massa cobarda per atrebir-se a fer aixo... aviam k en creus... en cuapelada, Ben Babaw... o Petter no se k en castella,... (wenu, tothom sap ki es.. xDDD)  esmenta alguna pista de ki pot ser!!! plis!!! uing... o digu!! ;P

    wenu noia k esta genial com sempre!!! k esperu k continuis aviat!!! i k m'encanta k m'hagis dedicat el capi!!!^^ moltes gracies;)

    ciao  _cARMe_




  • Violetta BlackEnviat el 17/05/2006 a les 13:11:02
    #8605

    Quins misteris ens tens preparats!?!?!? Aquest capítol torna (em repeteixo :P) a estar molt bé!! Sobretot quan surten els dolents... Haha, jo me'n aniria seguríssim a Slytherin! Sens dubte els personatges tenen més suquet :P, i els l'exprimeixes molt bé XD. Aaah, molt bé, això que obrin l'escola de nou, ara la qüestió està entre si hi anirà el Harry o no! Hehehe, molt bé, continua així!! ;)




  • ruthEnviat el 04/07/2007 a les 20:33:39
    #15224He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

    Méstà encantant, quan suspense. Tinc ganes de continuar legint-la.

    Segueix així.




  • DracolinaEnviat el 02/04/2010 a les 09:28:48
    #21346

    Esta molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!