Un casament especial - Una història bastant extranya
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 06/05/2006 a les 13:54:35
Última modificació 06/05/2006 a les 13:54:35
Tots els capítols de Un casament especial
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Una història bastant extranya

- Bé Harry, si vols t'explicarè la meva història però hauràs d'escoltar atentament perquè és molt llarga.

     &nb sp;                         &nb sp;       ****************

Tot va començar quan les quatre recidències de Howarts encara estaven per fer la meva avantpassat: Helga Hupplelpuff. Era molt simpàtica i enèrgica. Vivia en aquest poble i un dia va arribar un noi que era vidrier i li va fer una copa, la copa de Hupplepuff. Ella, que no tenia gaires diners li va dir que li pagaria la copa fent de criada seva, ell li va dir que no que s'estimava més fer-li la copa gratis. Van passar uns quans anys i el noi vidrier va formar Howarts va portar a les persones més famoses del país que eren 3, Godric Griffindor, ravenclow i slytzerin. Li faltava una persona per poder completar Howarts per tant va decidir buscar en el seu historial un client que meresquès la pena. Va triar a la meva avantpassada.

Anys més tard Voldemort va entrar a howarts qun va sortir-hi, tu ja deus saber, que va matar a una dona bastant tonta i molt cotilla. Ella era  la meva àvia. Ella abans de morir va fer un pergamí molt valuós que li havia donat la gran endevina. El va passar a la meva mare però Voldemort se'n va enterar i va anar a buscar-lo més o menys l'any passat. Va matar els meus pares que no van dir res de mi. Li van donar el pergamí abans que Voldemort l'agafès a la meva tieta.

     & nbsp;           &nbs p;            *********************

La Laia va començar a plorar no és que siguès una història molt maca va pensar en Harry. Van arribar a l'hotel i en Ron els hi va dir que l'Hermione havia deseperagut.

 


Llegit 1322 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)