Un casament especial - Un dia a casa dels Black( no té res a veure amb el capi po bueno)
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 02/05/2006 a les 18:52:08
Última modificació 02/05/2006 a les 18:52:08
Tots els capítols de Un casament especial
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Un dia a casa dels Black( no té res a veure amb el capi po bueno)

Eren les 9 del matí i a la casa dels black hi havia una tranquilitat que feia que qualsevol que passés s'adormís a l'instant. Nomès una persona estava desperta: en Severus Snape. Pensava dir-li tot el que planejava al senyor de les forces del mal. Va escriure una carta que deia així:

Benbolgut senyor de les forces del mal.

He organitzat un club per poder seguir més d'aprop en Harry potter i la profecia que l'uneix amb vosté. També el vull informar que jo sóc l'escollit per triar, en cas de que els dos moriu, qui viu. A part d'aquesta genial notícia no sé qui és en R.A.B però vosté ho sap. I potser aixó no li agradarà gens: una sang-de-fang que es diu Hermione Granger m'ha estafat dues vegades.(sense comptar la més recent). La primera va ser quan em va dir fet-se passar per en Draco Malfoy que R.A.B era en germà d'en Sírius Black. La segona vegada va ser quan em va fer creure que en Víktor Krum era dels nostres. I ara ha fet que a la Rita Skeeter es fagi dels seus.

Vinguim a veure com més aviat millor.

Quan havia passat mitja hora Lord Voldemort va aparèixer.

- Primer: vull que matis aquesta mocosa. Segon: dels dos que t'han traït me'n ocuperé jo. Tercer: en Draco i tu heu de matar els companys d'aquesta noia.- ho va dir tot d'una tirada.

_________________________________________

En Krum s'acabava de despertar i decidia a anar a esmorzar quan va sentir una cosa que el va deixar inmòbil. En Severus i l'innominable estaven fent tractes per poder desfer-se de l'Hermione i els altres. Els havía d'ajudar. Va anar a l'Habitació de la Rita per tal de poder-la ajudar quan...

En Draco es sentia inútil alla apuntant a un tio que era 20 vegades superior a ell però no es deixaria véncer. Mai.

La Rita es va despertar i quan va veure en Draco Malfoy estevornit al terra ho va entendre tot: els havien descovert. Va agafar 4 coses i va marxar corrents amb en Krum cap a casa de l?hermione Granger.

_____ ___________________________________________

L'Snape va pujar cap a l'hbitació d'en Krum per veure si li podia donar informació però es va trobar amb en Draco estevornit al terra i no se'n va enrrecordar més.

______________________________________________

En Voldemort va tornar a casa seva i va convocar una reunió urgent. Els cavalles de la mort van aperèixer en un moment.

______________________________-

Aques capi el dedico a tothom que cregui que en el seté llibre del Harry Potter en Harry i la Ginny es liaran. O sigui tothom!!!!!!!!!!!


Llegit 1028 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)