Kamus - Capítol 8 - el club de duel -
AvatarEscrit per Kamus
Enviat el dia 18/08/2004 a les 06:16 pm
Última modificació 18/08/2004 a les 06:16 pm
Tots els capítols de Kamus
< Anterior capítol ||


Capítol 8 - el club de duel -

Les vacances de Nadal ja havien acabat i tots els alumnes ja havien tornat a Hogwarts , l'escola tornava a tenir la vida de principi de curs. Tots els alumnes varen notar que la feina no era tan dura que el primer trimestre , es veia que els professors havien decidit donar-lis una mica de descans , tots menys l'Snape que seguia possant-lis molta feina i el Harry ,les seves classes cada vegada eren més dures i difícils. El Harry creia que desprès de l'incident de Nadal l'Hermione i el Ron no tornarien anar a la seva classe , però s'equivocava , tot i que havien canviat de lloc , ara els dos companys estaven asseguts a l'última fila de totes , lluny del Harry , ell va respectar la seva decisió. La assignatura preferida del Ron i l'Hermione era encara Criança de Criatures Màgiques , ja havien deixat a un costat els Alcaudons però de tant en quant els tornaven a utilitzar perque no perdessin la confiança en els nou amos .
-Be , una vegada acabat amb els Alcaudons, ens dediquerem a una nova criatura , el tenc aquí darrera la tanca , seguiu-me.-Va dir el Hagrid , els alumnes de Gryffindor i de Ravenclaw el varen seguir , els de Gryffindor cada vegada els hi agradava menys fer classe amb els de Ravenclaw , es mostraven una mica dessagradables amb ells. Varen arribar al lloc on estava la criatura, estava formada a un abre pel coll , era una bèstia molt estranya , devia fer un metre i mig aproximadement , estava dreta sobre les dues potes , tenia unes grans ales a l'esquena i unes dents ben esmolades i amb les mans sostenia una mena de xarxa.
-Això d'aquí es un Grenfil , tot i que el seu aspecte no ho indica es una bèstia molt afable i pacífica tot i que té una gran força no l'utilitza per atacar.-Va dir el Hagrid.
-Doncs que fa?-Va demanar la Lavander.
-Capturar , utilitza la xarxa que du a les mans, que per cert la fan ells mateixos per capturar a la persona que tu li ordenes , i be el treball d'aquest trimestre serà que heu de fer que un Grenfil capturi a la persona que volgueu.
El Ron es va començar a imaginar al Harry atrapat per aquesta criatura i deia en veu alta-A la que volguem...jejeje.-
-Si Ron a la que volgueu però de la classe.-Va dir el Hagrid.
- Oh vaja Hagrid ja me has espatllat el somni.-Va dir el Ron.
Desprès d'haver agafat apunts sobre de com guanyar-se la confiança del Gernfils el alumnes de Gryffindor es varen dirigir cap el Gran Saló antes d'entrar però varen veure al taulell d'enuncis un cosa molt interessant.
CLUB DE DUEL... AVUI A LA TARDA A LES 22:00 HORES AL GRAN SALÓ ES DURÂ A TERME UNA SÊRIE DE PRCÂTIQUES DE DUEL ; ELS QUE ESTIGUIN INTERESSATS QUE SIGNIN A LA FULLA.... -Sembla interessant.-Va dir el Ron-Però esper que no sigui com el de segon , jo hi anirè-
-I jo .- Va dir l'Hermione.
La majoria d'alumnes de Gryffidor es varen apuntar , però el Ron i l'Hermione al veure que tots els primers noms de la llista eren alumnes de Ravenclaw els va fer sospitar que el que impartiria les classe de duel seria el Harry , però varen decidir que per culpa d'ell no anirien al duel , ho sigui que varen decidir presentar-se.
Desprès varen dirigir-se a gaudir d'un gran dinar i llavors anirien a classe de Botànica amb els de Huflepuff , i llavors encanteris amb el professor Flitwick.
El Harry estava a la taula de professors absort amb el Periòdic Profètic .
-Murri , ha hagut un altre atac.-Va dir el Harry.
-Ho se ho he llegit aquesta matinada.-Diguè ell.
-I perque no ho has dit?-Va dir el Harry una mica molest.
-No et volia preocuparte.-
-Que no volies preocupar-me? , aquesta vegada no ha estat un simple mag , sinò el Cap de Departament de Regulació de Besties Perilloses , el Milch Fredus , i la seva dona . Que deu pretendre Voldemort amb això?-
-Espantar , però es veu que Fudge no obre els ulls.-
-Crec que se perque Voldemort els ha mort.-Va dir el Harry molt seriòs.
-Per?-Va demanar el Murri molt interessat.
-Un dels candidats a ocupar el lloc de Fredus es el McNair , un cavaller de la mort.
-Si , m'enrecordo d'aquest va ser absolt , molt intel.ligent Voldemort , si senyor.-Va dir el Murri amb un somriure molt forçat.
Era hora de tornar a les classes , els de Gryffindor varen anar amb el de Huflepuff a Botànica , es varen dedicar a transplantar unes estranyes plantes que feien un increible pudor. La classe d'encanteris va ser més interessant.
-Avui, tot i que no crec que estigueu preparats per fer aquest encanteri , es una mica massa avançat però ho intentereu , aquest encateri , tracte de convertir la llum del dia que hi ha en una habitació amb la foscor de la nit.-Va dir el Flitwick.
-Això em sona a màgia negra.-Va dir el Dean Thomas.
-No tanquils , això no te res a veure amb màgia negra , au va somi nomès heu de pronunciar les paraules noctorum est.-
La classe va anar passant , ningù de la classe va aconseguir llevar la lllum de la classe , l'única persona que s'hi va acostar va ser l'Hermione . Desprès de la classe d'encanteris els alumnes es varen dirigir al Gran Salò i desprès d'un bon sopar varen tornar a les sales comunes a esperar que fos l'hora de les classes de duel.
-Be ja va sent hora.-Va dir la Ginny - Anam tirant?-
-Si .-Varen contestar el Ron i l'Hermione.
Quant varen anar cap el Gran Saló varen veure que ja hi havia una gran multitut d'alumnes concentrats , l'aspecte del Gran Saló era molt similar a la de fa uns anys quant es va organitzar el club de duel , totes les taules estaven a un costat hi havia una espècie de plataforma on els professors farien les demostracions. Mentres tots els alumnes estaven parlant varen pujar a la palataforma tres professors , el Murri , l'Snape i el Harry.
-Benvinguts, aquest nou club de duel , com molt de vosaltres sabeu anys enrrera varen tenir un intent de club de duel duit pel senyor Gilbert Decors que va resultar ser un desastre.-Va dir el Harry , molts d'alumnes varen riure , encara recordaven les ximpleries i les falsedats del Decors .
-Be com a mínim les bases principals d'un duel les tenen .- Va dir l'Snape.
-Crec que el millor de tot seri fer-lis una petita demostració , que Severus s'anima a ajudar-me a fer una demostració?-Va dir el Murri.
-Jo.. eh es clar.-Va dir l'Snape , en la seva veu mostrava una mica de por,enfrontar-se amb el Murri seria tot un repte per ell.
El Harry va baixar de la plataforma i va dir:
-Duelistes ! saludeu!-
L'Snape i el Murri varen fer el salud amb la vareta i varen començar a caminar en direccions contraries , a les deu pases es varen aturar i es varen girar per quedar-se un al davant l'altre.Es varen possar en posició d'atac.
-Quant conti tres. Un....Dos....i tres!-Va dir el Harry-
-Expulsiarmus!-Va dir el Murri rapidament , llançant un raig per la vareta.
L'Snape va sortir volant uns metres enrrera i va pegar una batacada de cul a la plataforma. Els alumnes varen començar apaludir. El Ron estava molt content de que el Murri haguès humillat d'aquella manera a l'Snape.
-Be.-Va dir l'Snape mentres s'aixecava com si no haguès passat res.-possin-se per parelles.- Va dir malhumorat.
Els alumnes es varen possar per parelles i varen començar a enviar-se sortilegis , els professors supervisaven el que feien. El Harry es va dirigir cap on eren L'Hermione i el Ron ,el Ron tenia serios problemes per mantenir a ratlla , a més no feia cap sortilegi be.
-Però Weasley que dimonis fa?, es que no li ensenyen res a l'escola?-
L'Hermione i el Ron se'l varen mirar de mala manera.
-Potser es que necessiti una altre parella , potser vostè.-Va dir en to desafiant el Ron.
-No em faci riure.-Va dir el Harry girant-li l'esquena i passant a l'altre banda de la plataforma que estava al mig del Gran Saló.
-Que passa professor Potter es que te por d'un alumne que ni tan sols es la meitat de famòs que vostè?-aquest comentari va ressonar al Gran Saló , tothom es va dirigir a observar el Harry i el Ron.
-Weasley deixi de fer el ridicul.-Va dir el Harry.
-Té por veritat?-
El Harry ja havia escoltat suficient el que va passar a continuació va deixar la sang de la gent glaçada, el Harry es va dirigir com un furia cap el Ron , però entre els dos hi havia la plataforma que les separava, tothom es pensava que el Harry xocaria contra la plataforma , però quant estava a punt de xocar el Harry va alçar les mans cap a d'alt la plataforma va sortir disparda cap a l'altre costat del Gran Saló fent un gran renou al xocar a aterra i quedant destrossada , la gent es feia creus del que acabava de veure, amb un simple moviment de mans el Harry havia aixecat una plataforma que devia pessar més de 500Kg , però això encara no era tot el Harry es dirigia en pas decidit cap el Ron , quant va estar a menys d'un metre d'ell el Harry va alçar un braç cap a d'alt i el Ron es va alçar uns cinc metres del terra. El pobre estava molt asustat.
-No en torni a desafiar senyor Weasley.-Va dir el Harry mentres llançava al Ron a munt d'una taula-Per cert trenta punts menys per Gryffindor.-Desprès de fer allò el Harry va abandonar el Gran Saló , ningú es podia imaginar el que havia fet. L'Snape es feia creus es va girar cap el Murri però va veure que aquest no estava gens sorprès en canvi estava amb un somriure a la cara. Amb que s'havia convertit aquell noi que anys enrrera havia estat el seu alumne va pensar l'Snape.
El Harry recorría el pasadís una mica exaltat, s'havia passat una mica de la ratlla pensava, pero el maleit Ron lhi havia buscat les pesigolles pero tot i així podría hagut algun ferit per no haver pogut controlar la seva furia, això l'hi va donar en que pensar, pensar amb el passat i amb el seu destí que el perseguia.
Flashback
El Harry es trobava al mig del bosc a la vora de la casa on feia mesos havia començat a residir i on duia a terme el seu entrenament, estava totalment rodetjat, el Mundungus, el Sirius, el Llopin i l'Arabella l'apauntaven amb les seves respectives varetes, el Harry estva molt cansat, entrenava dia i nit, es llevava a les vuit del matí esmorzava i a continuació començava el seu entrenament fins a l'hora de dinar, desprès de dinar continuava entrenant fins passada la mitjanit, fei deu mesos que seguia aquest ritme, tot i així encara era capaç de tenir lña vareta alçada, el mundungus es disposava a llançar un encanteri, pero el Harry va ser mes ràpid que ell.
- Furius!- Va cridar el Harry mentres una gran bola groga sortia de la punta de la seva vareta i impactava al pit del mundungus deixant-lo inconscient. Desprès l'Arabella el pensava estabornir pero el Harry vas ser més ràpida que ella.
- Petrificus totalus!- va cridar el Harry deixant inmovilitzada a l'Arabella.
- Expulsiarmus!- Va cridar el Llopin, el Harry va quedar desarmat, aquesta vegada no havia estat tan ràpid com el seu rival. Però que no tingues vareta no significava res pel Sirius que es disposava a estaburnir-lo.
- Animo Linqui!- Va cridar el Sirius.
El harry no sabía que fer no tenía una vareta, però desprès l'hi envair una sensació de poder i una veueta al seu interior li va començar a dir "I si poguès fer..." però no va deixar a la veuta acabar la frase, va aixecar el seu braç dret cap el malafici estabornidor i va cridar:
-Protego!- De seguida va sorgir un camp de força de la ma del Harry que va fer rebotar al malefici estabornidor que va impactar directament al Sirius. El mundungus i l'Arabella que s'havien aixecat de terra s'havieb quedat sense paraules, al igual que el Llopin, el Harry havia fet màgia sense vareta, era impresionant.
Deixau comentaris perfavor!!


Llegit 1226 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


 • AvataraccraEnviat el 01/09/2004 a les 08:59 pm
  #226He escrit 3 fanfics amb un total de 114 capítols

  Màgia sense vareta? Buf!! Pobret Ron! No te cap posibilitat!!
  Continua! • AvatarHermioneEnviat el 09/06/2005 a les 23:08
  #1001

  Avui he agafat i me llegit toota akesta fan fiction i em pregunto kom es k no la kuntinues!! Si sta super b!!! Skrius mool be i a mi maradaria mool k la kuntinuessis • viscaharryencatalaEnviat el 10/02/2006 a les 21:06
  #3772

  MOLT WAI!!! pero el Harry k es torni a fer amic plis!!pobret rotneio!! ;) • mussoletas_pieraEnviat el 04/10/2006 a les 21:19:18
  #12680

  molt bé!!! per pobres ron i hermy

  continua avaiat plis