Un casament especial - La carta
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 26/04/2006 a les 14:11:24
Última modificació 26/04/2006 a les 14:11:24
Tots els capítols de Un casament especial
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


La carta

En Krum va fer tres passes per saber qui era el desgraciat que gosava apuntar a la seva nòvia però va trepitjar un pal i l'individu va deseparetre. Va anar corrents a buscar l'Hermione per dir-li.

En Ron no podia més s'havia d'anar a declarar a l'Hermione sino explotaria. Però al baixar la va veure amb en Krum i això el va fer canviar d'opinió va pujar les escales plorant com una magdalena.

En Harry va sentir algú pujar per les escales no li va importar gens i va continuar pensant amb les coses que li interesaven. Com que ja estava fart de pensar tant amb la Ginny va voler dormir ja d'una vegada. Es va sentir un ronc d'en Fred.

L'Hermione sabia el que havia de fer donar-li més instruccions a en Harry, en Krum li acabava de donar una informació que la feia sentir més presionada així que va agafar un tros de pergamí i va escriure:

Harry demà començarà el pla de veritat. Suposo que et deus haver estat preguntant com és que tinc tanta informació, bé nomès et puc dir que hi ha algú infiltrat en la banda de l'Snape però no et puc dir qui perquè seria molt perillós. Ara al pla; li has d'explicar a en Llopin perquè ens pot ajudar però a ningú més, mai se sap, d'acord? No has de fer res més de moment per cert ja estàs fent la maleta perquè ens anem a casa en Sírius la setmana que ve.

PS: en Ron ho sabrà quan estigui més amable amb mi i amb en Krum.

Aixó és el que va llegir en Harry l'endemà quan es va trovar la carta al calaix.

_____________

A la plaça de Grimmaul número 13 en Draco Malfoy acabava d'arribar tot enfadat pel que li havia dit el senyor de les forces del mal: l'Snape els hi estava mentint.


Llegit 1184 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)