Beth - 17º l'hotel
AvatarEscrit per ÒLIVA
Enviat el dia 26/04/2006 a les 14:00:19
Última modificació 26/04/2006 a les 14:19:17
Tots els capítols de Beth
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


17º l'hotel

estaven tots fent cua davant de la llar de foc de la seva sala comuna. Quan arribaben cadasku ja havia triat hotel, la Ginny , el Harry, l'Hermione , el Ron , la Mireia , l'anna i els stich van decidir anar a un hoter de 5 estrelles al costat de la torre elfel, van arribar (vestits com muggles es cla) i es van acostar a la recepcio, aquell hotel era gegant unes portes de vidre per entrar i a la dereta butaques de pell a l'esquera la recepcio i tota la sala decorada amb unes elegants columnes de marbre, quan va tenir l'es habitacions van pujar 4 habitacions precioses amb un gran terrat amb vistes a la torre, a kada una un llit per a dues persones, un armari enprme i labavo privat.
Van anar a veyre les intalacions de l'hotel, una piscina coberta i una altra descoberta, biblioteka, S.P.A, un menjador enorme, jacutzzi... (etc...etc...)
 l'hotel tenia unes 5 plantes, i aquells dies estava bastant buit gent amun i aball pero no era una aglomeració.
Quan habien triat habitacio i s'havien organitzat van fer el pla per els dies que serien a Paris.
 havien d'anar a mil i un llocs (que mes endavant ja decubrireu...) Per organitzarse van estar poca estona per com que quan van acabar ja era tard van baixar a sopar.
El menjador fea goig tot parat i amb tot el menja molts cambres vestits com pinguins anat amunt i aball amb mil i un plats diferents.
un cop van haver sopat van pujar a les havitacions, per canviarse es turnaven un dia la noia al labavo i un altre dia el noi(eske s'ha de dixar clar aixo, XD)

aquest capitol el deico a la Getta91, a la laiona_hermione, a la Krys , al fitag05, a la ginny_3 i jeanne_crazy
espero que us agradi


Llegit 1289 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarGetta91Enviat el 26/04/2006 a les 15:00:26
    #7259He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    ta xulu, podries ajuntarlos de dos en dos i t surtirien més llargs, pero si t va b asins, tan és, pk sta mu b!^^ merci x dedikarmel!!! continua aviat! dwww!
    sk la primeraaaa! oé! juas! xD i dale... =P



  • Avatarjeanne_crazyEnviat el 26/04/2006 a les 15:15:33
    #7262He escrit 1 fanfics amb un total de 17 capítols

    eii!! wola amore!! gracies per dedicarmel!! kina ilu^^!!! jajaja... weno k el capi sta genial... uiuiui.. akets sols en un hotel... tot d parelletes compartin avitacio... kin perill!! avere k faran!!

    continua aviat pliss!!

    petonets, maria^^




  • AvatarHermy_0Enviat el 26/04/2006 a les 22:10:29
    #7280

    escolta ets una crac!!! tia tens multissima imaginacio crec que tu i jo ens entendriem!!! a mi sempre mauria agradat una germaneta de lermy.... buenu ke et felicito epr akesta magnifica historia i a veure si la continues que em kedo amb ganes!! espero els teus capitals un kiss wapa!!



  • Avatarfitag05Enviat el 26/04/2006 a les 23:06:37
    #7289He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    1_ no te comentat a l'anterior capitol, xk vaig una mica retrassada dels capitols en general, i tb xk me llegit els dos capis seguits i clar... wenu era eso^^

    2.WaaaaAAAAAA viatge de fi de curç!!! k currats!! xo.. una cosa k nu e pillat...(millor per ells xo es k...) si es viatge de fi de curç... no serà k van tots junts?? i trien ells l'hotel?? i van sols?? no anirien mes o menys.. amb grups o algu... xo amb prefes?? o todo el mundo de vacaciones...jjijijiji...

    3.ui ui ui... aket catcho hotel, ple de paralletes adolescents...amb les ormones disperades...(no ens enganyem, tots som iguals....) amb spa, sauna(segu...) picines, banys privats a les abitacions (k son de dos persones seran les parelletes corresponents...) aki s'hi montara de tot!!! xDDDD ... sino tens mes idees, ja saps!! ^^ xDDDD

    i 4. M'encanta la teua fic!!!^^ es molt original amb el viatge i sta super be!!! jejeje

    aki em despadeixu!!! ciao&kisses _cArmE_