Kamus - Capítol 7 - Una forta discussió -
AvatarEscrit per Kamus
Enviat el dia 26/07/2004 a les 01:12 pm
Última modificació 26/07/2004 a les 01:23 pm
Tots els capítols de Kamus
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 7 - Una forta discussió -

El primer trimestre ja arribava a la seva fi , a l'escola ja començava a fer fred , els darrers dos dies havia nevat. La setmana passada com era habitual s'havia celebrat el sopar de Hallowen, com sempre els elfs domèstic s'havien superat, havien cuinat una gran varietat de menjars deliciosos , igual que la decoració , era excel.lent. Però no tothom estava tan alegre , per exemple els de Gryffindor , aquests trobaven que desde el partit contra Ravenclaw aquests es mostraven molt orgullosos i anaven amb aires de superioritat per l'escola , igual que les classes de pocions es feien encar més insoportables.
- Digues Weasley , quant juguem contra vosaltres tambè et possaràs a dormir amunt d'una de les cistelles i et deixaràs marcar 500 gols?-Va dir un dia el Malfoy a classes de pocions.
El Ron enfadat li va tirar al Malfoy unes arrels que estava preperant per una poció , l'Snape ho va veure.
- Weasley!!!, quinze punts menys per Gryffindor , per llançar material a un company.-Va dir l'Snape irritat.
- Però si ell...-Va començar a dir el Ron-
- Cinc menys per cuestionar les meves decisions.-
Però això no era el pitjor que anava a passar , era la darrera classe abans de començar les vacances de Nadal , el Ron i l'Hermione havien decidit passar-les a l'escola, a veure si podien averiguar alguna cosa sobre on havia estat el Harry tot aquell temps , i amb un poc de sort parlar tranquilament amb ell , era sorprenet lo haviat que el Harry desapareixia desprès de donar una classe als seus antics companys de Gryffindor. La darrera classe que tenien aquell dia era Defensa contra les Forces del Mal.
- Be això es tot el que han de saber del vampirs, unes besties molt perilloses , recordeu això serà matreia d'examen , i per que aneu practicant em fareu una redacció dels vampirs per passat les vacances de Nadal , un rotlle i mig de pergami.-Va dir el Harry quant ja faltaven menys de deu minuts perque finalitzes la classe.
- Professor Potter.-Va dir el Neville aixecant la ma.
- Digui senyor Longbotonh.- Va dir el Harry amablement.
- Suposo que a l'examen final no ens farà enfrontar-nos a un vampir.-Va dir el Neuville una mica espantat.
- Tranquil senyor Longbotonh no hi haurà res de vampirs.-Va dir el Harry amb un somriure a la cara. Tots els alumnes varen riure , sería una locura que el Harry portès un vampir perque s'enfrontesin a ell.
Quan l'Hermione va veure somriure el Harry , va pensar que sería un bon moment per fer-li la pregunta tant desitajada per a molta gent. L'Hermione va aixecar el braç.
- Si senyoreta Granger?-Va dir el Harry.
- Ja ha donat per concluida la classe d'avui?-Va demanar.
- Si , ara ja no farem res més fins passades les vacances de nadal. volia afegir alguna cosa senyoreta Granger?-
- Si una cosa.-
- Vostè dirà.-
- Be, es una pregunta que estic segura que tots el Gryffidor ens esteim fent , i es que on has estat tot aquest temps Harry? , Perque ens vares abandonar?-Va demanar l'Hermione amb un to de preocupació.
- Crec que això no te res a veure amb la classe senyoreta Granger.-Va dir el Harry en to tranquil .
- Tu mateix has dit que la classe ja la donaves per concluida.- Aquí l'Hermione havia agafat be al Harry.
- Senyoreta Granger , jo trobarè lo que es adecuat per la classe, i ara asseguis i es dirigirà ami com el professor Potter , ha quedat clar?-Va dir ell molest.
- No.-Va dir l'Hermione aixecant el to de veu , això havia sorprès molt al Ron que havia aixecat molt les celles , ella mai s'havia enfrentat a un professor , a pessar de que el Harry fos un antic company.- Crec que tots ens mereixem una explicació d'on has estat i de perque vares marxar, som els teus amics Harry.-
- Granger seguis , són assumptes que no l'importen!-Va dir el Harry cridant.
- Si que m'importen!.- Va dir l'Hermione cridant. -S'ha acabat vint punts menys per Gryffindor!-Va dir el Harry que ja havia perdut els papers.
- Com que cincuanta punts!-Va dir el Ron aixecant-se de la cadira-Nomès ens preocupam per tu , i sino estiguessis tan cec per la fama ho veuries de seguida!-
- Ja esta be Weasley, Granger seguin!-
-No em penso asseure fins tenir una explicació.-Va dir l'Hermione.
- Ni jo tampoc.- Va dir el Ron furios.
- Molt be.-Va dir el Harry dirigint-se a la porta-Fora els dos, ara!!!-El Harry ho va dir amb un to de furia tan gros que els dos el varen fer cas.
Els dos varen sortir i el Harry darrera ells , va tancar la porta amb tanta força que les parets es varen moure.
-A que dimonis jugau vosaltres dos?!!-Va dir cridant.
-No a que dimonis jugues tu Harry, desde que has tornat estas molt estrany , que ha passat tot aquest temps?-Va dir l'Hermione cridant.
-No es assumpte teu!!!-Va dir el Harry.
-No li parlis així , ella nomès es preocupa per tu.-Va dir el Ron.
-Vaja , veig que tens un nou gos que llança baves a la vora teva , antes era el Krum , es veu que ara li toca al Ron.-
-La veritat es que em fas fàstic aixì com has tornat Harry, antes no eres així que passa el vespre que Voldemort va ressucitar et vares unir a ell , a lo millor es que la mort dels teus pares va estar planajada entre ell i tu , a pessar de que fossis un bebè.-L'Hermione quan es va sentir dir aquelles paraules es va arrepentir molt , però pocs segons desprès no s'ha va arrepentir , ja que acte seguit de dir allò el Harry va alçar la ma i li va pegar una galtada a l'Hermione.
-Però com t'atreveixes !!-Va dir el Ron furios, s' anava a llançar sobre el Harry, però l'Hermione el va aturar, ella va alçar el cap mirant cap el Harry , però el seu rostre no espressava odi sinò més be tristesa i molta tristesa.
-Ets un porc.-Va dir plorant i s'en va anar corrensos i plorant passadis avall , el Ron la va seguir.
El Harry va tornar a la classe.
-Podeu sortir.-No ho va tenir que dir dues vegades , tots els alumnes varen sortir com locos de la classe.
El Harry es va asseure a la cadira del seu escriptori i es va possar a pensar. Aquelles preguntes de l'Hermione li havien fet recordar moltes coses.
Flashback
Havia acabat el quart curs a Hogwarts el Harry havia tornat a Londres on s'havia despedit de tots els seus amics i va anar a buscar el seu tiet per tornar a carrer Privet, pero el seu tiet no hi era, de sobte va sentir un plof! Darrera seu, el Harry es va anar a girar per veure que era pero de sobte va caure dins un somni profund. Hores més tarde el Harry va obrir poc a poc els seus ulls i es va trobar tombat sobre un llit, es trobava dins una habitacó amb una decoració molt alegre, el Harry va recorrer amb els ulls l'habitació fins que va fichar la vista a un racó on hi havia un grangos de color negre, era el Sirius no hi havia cap dubte, de sobte el gran gos es va tranformar en la familiar figuro del seu padrí, abans de que el Harry poguès fer alguna pregunta va ser interromput pel Sirius.
- Se que deus tenir moltes preguntes ara mateix, pero perfavor abans de res aixecat i vine amb mi.- Va dir el Sirius.
El Harry sense dir res el va seguir, varen sortir de l'habitació i varen recorrer un llarga passadís fins arribar a unes escales que baixaven cap el pis inferior, varen baixar i varen entrar dins un gran saló, el saló no estava buit, allà apart del sirius i el Harry hi havia cinc persones més, el Harry coneixia tres d'elles, una era el Remus Llopin, antic professor de Hogwarts, l'atre era l'Ull Foll Murri, l'autèntic i per acabar hi havia l'Albus Dumbledore, llavors hi havia un home i una dona que el Harry no coneixia.
- Se que estaràs sorprès harry, però abns de fer preguntes deixem que et presenti al Mundungus Fletcher i l'Arabella Figg.- Va dir el Dumbledore mentres el Mundungus i l'Arabella feien una petita reverència cap el Harry.
- Professor Dumbledore, que faig aquí, per que no soc al Carrer Privet?-Va demanar el Harry.
- Harry, com tu vares veure fa unes nits Lord Voldemort ha tornat, i és imprescindible que ens posses a fer feina contra ell inmediatement, abans de la caiguda de la de Voldemort va existir una ordre, una ordre que es dedicava a lluitar contra Voldemort i els seus seguidors, aquesta ordre era anomenada com l'ordre del Fenix, els aquí presents som components seus, pero encara som molts més els que la componem, ara que Voldemort ha tornat es hora de que tots ens tornem a juntar.- Va dir el Dumbledore.
- Si però...Exactament que te a veure en que jo sigui aquí?- Va demanr el Harry.
El Dumbledore va fer unes quantes pases fins aturar-se davant el Harry i li va possar la ma a l'espatlla i el va mirar fixament.
- Harry, ha arribat l'hora de preparar-te per la teva gran prova.- Va dir el Dumbledore.
- Per quina prova?Per que me de preparar?-Va demanar el Harry confòs.
- T'has de preparar pero quan arribi el moment de lluitar tu cara a cara contra Lord Voldemort.-Va dir el Dumbledore seriosement.
- Jo??pero si nomès soc un nen, no puc guanyar a Voldemort, lluitar contra ell si, però és una perdua de temps, és a vostè a qui Volemort te por, vostè és l'únic que el pot vencer.- va dir el Harry una mica desesperat mentres el Dumbledore somrreia.
- Harry durant molt de temps i desde que vares arribar a Hogwarts per primera vegada et vares començar a fer una pregunta, la qual encara te la fas ara veritat??-Va demanar el Dubledore.
El Harry sabía a quina pregunta es referia, va mirar seriosement al Dumbledore i va dir: - Per que Lord Voldemort em va voler matar i encara anys depres em vol matar?No crec que sigui per venjança una vegada que va perdre els poders per culpa meva, hi ha una altre raò veritat?-
- Si que hi ha una raò, be més aviat n'hi varies de raons, però encara ets molt jove perque les sàpigues totes, pero te en dirè una, va una clarivident que va fer una predicció, que va ser la següent, va predir que neixería un nen capaç de fer front a Lord Voldemort i que de la lluita entre ells dos nomès podría ser vencedor un, tu harry ets el nen de la profecia, tu ets el que està destinat a lluitar contra Lord Voldemort, que sobrevisquesis al seu atac no va ser una casualitat.-
- Per això Voldemort em va voler matar quan nomès era un nen, per que tenía por de jo.- Va dir el Harry pensat en veu alta.
- En part va ser per això, pero nocompletament, Voldemort mai va ser molt creient a les profecies i menys la de que un nen poguès endarrocar-lo, va haver altres raon que el varen induir a voler-te matar pero de moemnt no te les puc dir.- Va dir el Dumbledore
- I ara que?- Va demanar el Harry.
- Ara no tornaràs més a Hogwarts, de moment.-
El Harry al sentir allò s'ha li va encongir l'estòmac. - Però allà tenc tots els meus amics i....-Però el Harry no va poder acabar. - Harry tens que entendre que la situació es greu, l'escola no et pot ensenyar lo ràpid que jo voldría, et quedaràs aquí, esteim a una mansió dins el bosc, enfora de la mirada del muggles, aquí juntament amb el Sirius, el Llopin,el Mundungus, l'Arabella, el Murri i jo te entrenarem, quan comenci el nou curs a Hogwarts el Murri i jo tornarem a l'escola i tu et quedaràs amb la resta, em sap molt de greu Harry però la situacó a pres un ritme que ningú pot aturar menys tu. I et demano que no enviis cartes als teus amics per explicar res, tot és un secret nomès nosaltres sis sabem on estàs i el que has vengut a fer, durant un temps Harry desapareixeràs, serà com si mai haguessis existit.-
Fi del Flashback
Les esperades vacances de Nadal havien començat , era el desitjat dia dels regals. Els companys d'habitació del Ron , el Seamus, el Deàn i el Neville havien tornat a casa seva a passar el Nadal.
- Bon Nadal!-Va cridar l'Hermione entrant a l'habitació dels nois.
- Bon Nadal Hermione.-Va dir el Ron que feia una increible cara de son.
El Ron i l'Hermione varen començar obrir els seus regals , com sempre el Ron havia rebut un jersei fet a ma per la seva mare.
El Harry estava a la seva habitació sorpres però molt feliç , no s'esperva rebre tants de regals , n'hi devia haver uns vint paquets , molts d'ells eren anònims , segurament de les seves admiradores. N'hi havia alguns que no ho eren , havia el del Hagrid que era una palangana de pastissos fets per ell , el Harry recordava prou be les habilitats culinaries del Hagrid , desprès hi havia una caixa de carmels de tots els gustos , era el regal de la Ginny , perque el regal anava acompanyat d'una nota escrita per ella , desprès tambè va rebre un regal de la Xo Chang , estava molt sorpès de que ella li fes un regal , li hi havia regalat uns deliciossos pastissos caçolans , tambè va rebre un regal del seu padrí Sirius , que encara no l'havien declarat inocent pels crims que va cometre el Cuapelada. Com que el harry no podía enviar regals a tots els que li havien fet , ja que la majoria eren anonims , es va dedicar als que no ho eren. Com que tenia previst que el Hagrid i el Sirius li farien un regal havia enviat a la Hedwig que portes un parell de pastissos de Hogsmeade i els hi portès al Sirius i al Hagrid. Desprès per la Ginny i la Cho no sabia que regalarlis , però hauria de ser ràpid perque quedaria una mica malament que el regal arribès en retard. Estava decidit , va agafar dues plumes d'oca que tenia a la vora , una la va transfigurar en una pulsera que sería per la Cho , i l'altre que sería per la Ginny en un collar , estava prou satisfet els havia transfigurat a la perfecció. Va escriure una nota d'agariment va fermar els regals i les cartes a la pota de Hedwig i li va demanar que envies aquells regals.
Mentres tant a la sala comuna de Gryffindor tothom , be tothom els pocs que havien quedat a l'escola per les vacances que eren no més de trenta alumnes de Gryffindor , estaven observant els regals de la gent , El Ron , l'Hermione i la Ginny estaven al davant de la llar de foc , asseguts a unes butaques i menjant granotes de xocolata , quant de sobte una oliva blanca va entrar per la finestra de la sala comuna de Gryffindor i es va possar al respatlle de la butaca de la Ginny.
-Aquesta oliva no es...?-Va començar a dir el Ron. -Si, és la Hedwig.-Va dir l'Hermione.
-I que dimonis fa aquì?, fora ocell!!-Va dir el Ron cridant.
-Va Ron la Hedwig no en té cap culpa.-Va dir l'Hermione.
-Tens raò , però que hi fa aquí?-
Aquesta pregunta es respondre ben aviat la Hedwig va llançar a la Ginny la carta i el petit paquet que el Harry li havia manat enviar , va alçar el vol i va tornar sortir per la finestra.
La Ginny va obrir la carta i va començar a llegir , de seguida se li varen pujar els colors , el seu ídol número 1 li havia escrit i a mès li havia enviat un regal.
-Que es això?-Va dir el Ron prenguent la carta a La Ginny.-Com potser aquell desgraciat s'atreveix a fer un regal a la meva germana?-Va agafar el paquet de les mans de la Ginny i el va obrir-Un collar! , que es pensa qui es aquell , ara em sentirà.-El Ron es va dirigir cap a la sortida de la sala comuna i la Ginny al darrera demanant que li tornès el seu regal.
L'Hermione els anava a seguir però desprès va pensar que el Ron aniría a cercar el Harry , i a ella no li feia gens de gracia veure el Harry , ja n'hi hauria prou tenint-lo de professor.
Mentres tant el Harry havia entrat a l'aula de Defensa conta les Forces del Mal , tenia una mica de treball , i com que no tenia res que fer l'avançaría , però de sobte a sobre el seu escriptori va trobar un paquet , semblava un altre regal de Nadal. Es va acostar i el va començar a desembolicar , quant va acabar de llevar tot el paper no podía creure el que veia , era l'espassa que anys enrrera havia utilitzat, era l'espassa de Nícannor Gryffindor , no anava preguntar-se qui li havia fet aquell regal havia estat el Dumbledore , era una espassa preciosa , devia fer uns cinc pams , tenia una empunyadura daurada , amb incrustacions de pedres preciosses a l'empunyadura. De sobte quant estava més absort observant l'espassa va sentir uns crits que s'acostaven cap a la seva aula , de seguida va amagar l'espassa , pocs segons desprès per la porta va entrar el Ron amb una cara que semblava l'Snape.
-Tu! , com t'atreveixes a fer-li un regal a la meva germana!-
-Molt simple , ella m'ha fet un regal i jo encantadement li he fet un.-Va dir tranquilament.
-Tu li has fet un regal?-Va demanar el Ron dirigint-se a la Ginny , la Ginny tenia el cap acotat , estava molt vermella i avergonyida per dues coses , per estar tan a la vora del Harry i pel comportament tan infantil del seu germà.
-Escolta be Potter!-Va dir el Ron , era estrany s'estava dirigint a ell pel seu cognom- No vull que t'acostis a ningú de la meva família , ho entens?.-
-Si , però crec que són ells qui tenen que decidir-ho , no tu.-Va di el Harry.
Dit això el Ron va sortir de l'aula traguent fum pels queixals.
Deixau comentaris perfavor.


Llegit 1135 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarraigdefoc911Enviat el 17/08/2004 a les 12:46 pm
    #197

    S genial!!!! sisplau, escriu + capitols!!!  • AvatarCostaEnviat el 22/07/2005 a les 21:02
    #1104

    esta molt b de veritat!!! q nescriuras mes?