Un casament especial - Per què vas entrar a l'ordre del fènix?
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 22/04/2006 a les 17:07:59
Última modificació 22/04/2006 a les 17:11:11
Tots els capítols de Un casament especial
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Per què vas entrar a l'ordre del fènix?

Nomès hi havia una solució, donar el veritesidum i l'Hermione seria qui el feria perquè ella no havia portat la vareta al casament i no podia haver estat. Pero per fer el veritesidum s'havia d'esperar un mes i m'entrestant estaba proïbit entre els de l'ordre: parlar-se, fer màgia o sortir de la casa.

Tot i axí cadascú havia de fer les seves coses, la McDonagall i els altres professors havien de dir que no hi hauria el curs de howarts; el Bill i la Fleur havien d'anar de viatge de noces; els de la consedllaria havien d'anar a treballar i la lluna plena seria la setmana que be i no podrien deixar en Llopin amb altra gent. Però en Ull-foll Murri deia que no es podia sortir perquè s'havia de tenir: VIGILÀNCIA PERMANENT!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No s'hi podia fer altra cosa, els de la consellaria havien de demanar la baixa per depressió ( que està molt de moda), en Bill i la Fleur no hi anirien i a en Llopin li donarien la poció que l'Hermione tambe la sabia fer.

El mes passava lentament peró tot i així van aconseguir aguantar-ho. Un matí l'Hermione va venir cridant:en Harry pot passar  a la meva habitació!!!!!!!!! I en Harry va anar-hi de seguida. Quan hi va ser-hi l'Hermione li va donar la poció( una gota nomès) i preguntar fredament:

- Harry, per què et vols fer de l'ordre del fènix?

- Per aconseguir fer el que en Dumbledore em va dir: acabar amb l'innominable.

- Molt bé ara diga-l'hi a la Ginny que vingui.

Així van anar passant : els Weasley, la Fleur i la Gabrielle, l'Ull-foll Murri, els professors i la Nimfadora, etc. Nomès quedava en Krum, en Llopin i en Mundugus.

- Bé- va dir l'Hermione- us ho preguntarè als tres alhora: exactament,  per què vau entrar a l'ordre del fènix?(en Krum l'havien fet membre durant el mes que havien passat tancats)

- Jo perquè el senyor de les forces del mal m'ho va manar.- va dir una veu que no era de cap dels tres homes que tenia davant. Sino una veu de dona. La Rita Skeeter va sortir del no res.

 


Llegit 1237 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)