El final - Càstigs i preocupacions (II)
AvatarEscrit per Lis Malfoy
Enviat el dia 21/04/2006 a les 23:56:20
Última modificació 25/04/2006 a les 17:53:23
Tots els capítols de El final
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Càstigs i preocupacions (II)

  

         Mentrestant, a la Conselleria d’Afers Màgics hi havia convocada una reunió urgent. En Harry Potter havia fet màgia davant de muggles i no hi havia posat remei: havia deixat el muggle convertit en un cuc i havia desaparegut de la casa. En Rufus Scrimgeour estava assegut en una sala, una mica allunyat dels altres, i no feia cap comentari. Deixava que la resta de gent que l’envoltava critiqués, defensés o aprovés l’actitud d’en Harry Potter. En el fons, l’entenia. Entenia que aquell noi de tan sols disset anys hagués fet el que havia fet. Potser ell també hauria reaccionat com en Harry en una situació com la seva. Però, per molt que l’entengués, havia de sancionar-lo. Era la tercera vegada que en Harry Potter feia màgia davant de muggles. En Cornelius Fudge, que també era allà present, ja s’havia prou encarregat de recordar-li.

-         Senyors, va dir l’Scrimgeour, i alhora tot el personal de la sala va quedar mut. En Harry Potter, alumne de Hogwarts, com molt bé saben, ha fet màgia en presència de muggles aquesta tarda a les vuit del vespre. No és un cas aïllat, però, perquè ja havia estat sancionat i portat davant d’un tribunal fa dos estius. De tota manera, com que tan sols li faltaven unes hores per ser major d’edat, crec que se li hauria de perdonar el càstig i fer com si no hagués passat res.

-         Però això és intolerable! -va exclamar una dona d’entremig de la multitud que estava parlant en veu alta.

-         Dolors, has d’entendre la situació del noi. A més, pràcticament era major d’edat.

-         Mira, Rufus, a mi m’està molt bé que el defensis, però em sembla que no sóc l’única que penso que ets massa permissiu amb aquest noi. Al cap i a la fi sempre s’ha saltat les normes i ha fet el que ha volgut. I si no, mira el seu expedient. És la tercera vegada!

Un lleuger murmuri envaïa la sala. Darrere l’Scrimgeour, dos homes ja grans, amb unes barbes llargues i blanques com la neu que els arribaven a mig pit, discutien sobre què calia fer. Creien que calia sotmetre el noi a un càstig sever. A l’altra banda de la sala, però, un grupet de cinc persones defensaven l’actitud d’en Harry. Hi havia divisió d’opinions.

-         Jo crec que, ben mirat, era tècnicament major d’edat, i que té raó en Rufus. Deixem-lo que continuï la seva vida, que prou difícil que ho té.

Tothom es va girar i va mirar en direcció a l’home que havia parlat. En Cornelius Fudge no sabia ben bé perquè defensava en Potter, però en el fons se sentia una mica responsable de la mort d’en Dumbledore, el qual tant i tant l’havia alertat sobre el retorn de l’Innominable l’any anterior. I també sentia llàstima pel pobre Harry, el qual havia hagut de lluitar tota la vida contra el que havia mort els seus pares i el seu padrí. I, ara també, el professor Dumbledore, ja que havia estat un dels seus seguidors qui ho havia dut a terme.

-         Molt bé -va respondre l’Scrimgeour. Com a Conseller d’Afers Màgics, i gràcies al poder que m’atorga aquest càrrec, resolc que Harry Potter estava autoritzat a fer servir la vareta com qualsevol bruixot major d’edat. De tota manera, com que encara li restaven unes hores per a ser-ho, s’inclourà aquest episodi en el seu historial acadèmic i se li trametrà per carta demà al matí.

Tots els presents van assentir amb el cap, excepte la Dolors Umbridge, que continuava negant-se a perdonar-li el càstig a en Harry. I és que ella encara recordava la desobediència d’aquell alumne i com se l’havia mirada cada vegada que ella l’havia castigat a copiar al seu despatx.


Llegit 1107 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)