Un casament especial - 11 campanes i...
AvatarEscrit per Laiona_hermione
Enviat el dia 21/04/2006 a les 19:47:54
Última modificació 21/04/2006 a les 19:47:54
Tots els capítols de Un casament especial
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


11 campanes i...

En Ron no su podia creure feia un segon pensava que l'Hermione se naniria plorant perquè l'havien deixat penjada però no va ser així un noi alt i guapo li havia fet una abraçada a ella i això l'havia deixat destroçat. Mentres en Harry i els altres intentaven animar-lo, ell mirava com la parelleta s'anava fent petonets .

- Ron no pots estar així que avui em caso!!!!!!

 I tant que sí pensava en Ron.

Quan van haver arribat a la casa el conseller estava molt ven vestit i en Bill es dirigia cap a ell quan va haver-hi arrivat es va sentir una musiqueta i van sortir la Fleur, la Ginny i la Gabrielle vestides de blanc. Al cap de poc quan van haver acavat i ja es dirigien cap al banquet tothom felicitava als nuvis dient-lis:

- Ara si que l'has cagat Bill- deien els bessons

- Felicitats- deien els altres

Però en Harry  no va dir  res en aquell moment li feia tant mal la cicatriu que no ho podia dissimular. Al cap de poca estona en Krum es va dirigir cap a ell tot preocupat:

- Harry et passa alguna cosa?

- No, no nomès que em fa mal el cap. Escolta has millorat molt el teu català

- Si va dir ell estic super content, saps va ser així com l'Hermione i jo vam començar a sortir, ella em feia classes a mi i jo bé... ja saps

- Ja ja va dir en Harry. Bé em sembla que em criden...

Però no es va moure. Ven al contrari es va quedar quiet com tota l'altra gent de la casa. Havien començat a tocar les campanes de les 3 i a la que feia 11 el campanar va deixar de tocar i una calavera amb una serp que li sortia de la boca es va posar just damunt de la professora Trelawney. (vaja la de futurologia perquè havien convidat a tots els profes)

 

 


Llegit 1092 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)