Kamus - Capítol 6 - Ravenclaw contra Gryffindor -
AvatarEscrit per Kamus
Enviat el dia 21/07/2004 a les 12:32 pm
Última modificació 21/07/2004 a les 12:32 pm
Tots els capítols de Kamus
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 6 - Ravenclaw contra Gryffindor -

És estrany que quan algú vol que el temps passi molt aviat passa tot el contrari és fa etern , això és el que lis passava als alumnes de Hogwarts , tots tenien unes ganes loques de veure el primer partit de quidditch de la temporada. Els qui més ganes tenien eren els de Ravenvlaw per provar els resultats dels seus durs entrenements, i els de Gryffindor per venjar-se de la mala jugada que els hi va fer el Harry el dia del seu entrenament.
La setmana semblava de goma , s'allargava i s'allargava , a més les classes eren molt díficils , els alumnes havien notat un canvi molt gran de treball. La classe que agradava més al Ron i a l'Hermione era Criança de Criatures Màgiques , el Luthor, el seu Alcaudò , ja confiava amb ells , a més ja feia cas a les seves indicacions, nomès lis faltava sabre utilitzar-lo coma arma d'atac, quan li deien que llencés les ones de so no els feia ni cas , però be havien avançat molt.
Com sempre la classe que més odiaven era Pocions , era horrible , tot i que la poció que estaven fent aquell trimestre no era molt difícil , però l'Snape ja s'encarregava de fastidiar-los. Una de les classe que començaven odiar tambè un mica era la de Defensa contra les Forces del Mal, el Harry estava insoportable , les seves classe eren molt dures , al final de la setmana els va fer combatre contra un trol!!, tot i que l'Hermione i el Ron ja s'ha havien enfrontat amb un a primer els semblava que aquì s'havia passat de la ratlla , tot i que hi havia molta poca gent que penses que les classe del Harry eren massa difícils, sobre tot per les noies , que podría ser millor que assistir a les classes del maravellós professor Potter , això al Ron li va recordar a la temporada que varen tenir de professor al Gilbert Decors , totes les noies estaven loques pel Decors , fins i tot a l'Hremione. Qui tenia més problemes per assistir a la classe de Defensa contra les Forces del Mal , era la Ginny , no podia evitar possar-se nerviosa quant el Harry es dirigia a ella el temps de classe.
- Que es troba be senyoreta Weasley?-Va dir preocupat el Harry un dia al temps de classe.
- Si, no passa res senyor professor .-Va dir ella sense mirar al Harry a la cara.
El temps passava , fins que el dia del partit va arribar , era un dissabte pel matí , feia bastant de sol , el jugadors , professors i alumnes estaven al Gran Saló esmorzant. Minuts desprès va arribar el correu, un gran grup de mussols varen entrar al Gran Saló llançant paquets als alumnes de part dels seus familiars , hi havia una oliva que destecava , era d'un blanc molt intens , era la Hedwig, es va dirigir cap el seu amo i li va deixar el Periòdic Profètic a la vora.
El Harry li va donar un tros de bacon com a recompensa i la va acariciar suaument, llavors ella va marxar cap a la mussoleria i ell es va possar a llegir el periòdic, es va quedar mirant el titular molt preocupat , i es va dirigir cap el Dumbledore que el tenia a la vora.
-Dumbledore ha vist el que ha passat?-Va demanar ell.
-Que ha passat Harry?-va demanar ell.
-Un atac.-
- Es veritat?- Va demanar amb un to de preocupació.
- Si escolteu.-El Harry es va possar a llegir l'article- Ahir a la matinada es va trobar un família de mags morta , més en concret la família Parrish que residia a les afores de Hogsmeade han estat trobats morts a casa seva a les dues de la matinada.-Va acabar de llegir el Harry-Crec que el Cornelius Fudge , hauria de començar de fer alguna cosa , això no ha fet res més que començar, no pot ignorar un atac directe a una família de mags, Voldemort ha estat prudent durant un temps de mostrar-se mentres reunia a tots els seus seguidors, de segur que ara ja té tot el seu exèrcit reunir per carregar contra el mòn màgic.-
- No direm res més al Cornelius , ja obrirà per ell tot sol el ulls , ens té molt vigilats a nosaltres, sobre tot desprès de que jo et posses de professor aquí nomès en disset anys , nosaltres farem la nostre ell que fagi el que li sembli millor, acabarà obrint els ulls tard o d'hora-Va dir el Dumbledore en veu seriosa.
- Com vostè vulgui Dumbledore.-
- Mirate'l , paralnt amb el Dumbledore.-Va dir el Ron que els estava obserevant desde la taula de Gryffindor.
- Sembla com si parelessin d'alguna cosa seriosa.-Va dir l'Hermione una mica interesada.
- Tant em fot del que parlin !, nomès tenc un pensament per avui , humillar a Ravenclaw.- - Gryffindor.-Va dir l'Angelina amb energia-Es l'hora, anem cap els vestuaris.-Tots els components de l'equip de Gryffidor es varen dirigir cap els vestuaris que estaven a la vora del camp de quidditch.
Desprès de la sortida dels jugadors de Gryffidor del Gran Saló el Harry es va aixecar de la taula dels professors i es va dirigir cap a la taula de Ravenclaw.
-Ravenclaw , seguiu-me.-Va dir el Harry .
Sense dir res el jugadors de Ravenclaw es varen aixecar i varen seguir al Harry , i varen anar cap els vestuaris.
Pocs minuts desprès tots els alumnes varen sortir del Gran Saló amb els professors i es varen dirigir al camp de quidditch , poc temps desprès totes les grades del camp estaven ocupades pels aficionats , els de Gryffindor i els de Ravenclaw estaven molt exaltats , alguns duien fins i tot pancartes.
Com que existia un gran odi entre els de Slytherin i els de Gryffindor , Slytherin animaria a la victoria a Ravenclaw , i els de Hufflepuf animarien als de Gryffindor per equilibrar la balança.
-Be hem estat entrenant molt dur , millor dit heu estat entrenant molt dur , això vol dir que la victoria no s'ens pot escapar.-Va dir el Harry als seus jugadors una vegada ja estaven als vestuaris.
-Xo no et procupis del caçador, no es gaire bo le vist jugar , crec que si li fas una Finta de Wronsky se li aniràn les ganes de jugar.-Va dir el Harry.
-D'acord.-Va dir ella amb un somriure.
-Tu si que t'has de preocupar Roger , les encistelladores de Gryffidor són molt bones ves en compte.-
-No es preocupi entrenador no en deixarè entrar ni una de bomba.-Va dir el Roger seriòs.
- Shackle, Jonh, una vegada hagueu neutralitzat els batejadors en carregauvos del seu guardià , no crec que tengueu problemes per marcar amb aquest gaurdia , però si és fora de lloc serà més fàcil , aixì deixereu camí lliure a l'Andrea ,el Tom i el Bill.-
- D'acord .-Varen dir els bategedors.
- Be res més , sortiu a guanyar.-Va dir el Harry. Els jugadors es varen dirigir cap a la sortida i varen emprendre el vol , els de Gryffindor que anaven de color vermell ja eren el camp , mentre els de Ravenclaw anaven de blau. El Lee Jordan ja estava preparat per comentar el partit , vigilat per la professora Mcgonagall , per si de cas es passava amb alguns comentaris(cosa que quasi sempre feia).
-Un bonic dia per un partit de quidditch , avui s'enfrenten Ravenclaw contra Gryffindor!!-Va dir el Lee Jordan, amb un grans crits i aplaudiments per part dels alumnes. Ja que no podia haver més escombres al camp a part de les dels jugadors i el de l'arbitre , el Harry que volia estar a la vora dels seus jugadors per donar-lis les instruccions i moures lliurement va embruixar una placa de ferro que flotava a l'aire i es movia quan ell ho manava.
- El Marc Roure serà l'arbitre del partit!-Va dir el Lee Jordan.
- Jugadors al centre.-Va dir el Roure , els jugadors es varen acostar, llavors el Roure va veure al Harry damunt de la placa a la vora del camp- Però que dimonis esta fent senyor Potter?-Va dir una mica molest i sorprès el Roure veient al Harry sobre aquella placa de ferro.
- Nomès supervissar el partit senyor Roure, no hi ha cap norma que digui que no es pot fer.-Va dir el Harry.
- D'acord Harry , però apartet un poc més del camp.-Va dir el Roure.
- D'acord Marc.-Va dir el Harry apartant-se una mica del terreny de joc.
- Es que sempre s'ha de fer notar?-Va dir el Ron en veu baixa.
- Molt be , capitans encaxeu les mans , vull joc net.-Va dir el Roure.
Els dos capitans es varen donar les mans i es varen dedicar un somriure.
-Jugadors montin les escombres.-Els jugadors varen pujar a les escombres , el Roure va treure la papallona i les bales , va agafar la bomba i al mateix temps que la llançava a l'aire va dir-Comenceu!-
-El partit acaba de començar!-Va cridar el Les Jordan- Ravenclaw du la pilota , es Paxton que la du , la passa a l'Andrea , l'Andrea esquiva una bala enviada pel Geroge Weasley.-
-Jonh , Shackle neutrelitzau els seus batejadors.-Va dir el Harry desde la seva plataforma volant.
-Si!-Varen cridar els dos alhora.
-Marca Tom per Ravenclaw. Ara es Gryffindor qui ataca , du la piolota Alicia la passa a Jonhson , aquesta llança pero Davies atura la pilota, Ravenclaw torna atacar , i marca l'Andrea Dom per Ravenclaw ,20-0, vinga anims Gryffindor.- Deia el Jordan una mica preocupat.
El temps anava passant , ja duien vint minuts de partit el resultat era de 60-10 , les instruccions del Harry eren prou bones, a més els bessons Weasley havien rebut un parell de cops de bala i estaven una mica absents i despistats i no feien molt be la seva feina. De sobte la Xo chang va veure la papallona i es va dirigir cap ella , el Kenny Marvin la va seguir.
- Atenció pareix que la Xo Chang a divissat la papallona i es dirigeix a la seva captura.-Va dir el Jordan.
- No Xo!-Va dir el Harry en un gran crit- Nomès impedeix que el seu caçador l'agafi , però tu no l'agafis encara.-
Tot i que estava un poc sorpresa la Xo va fer el que el seu entrenador li havia dit , i va conseguir que la papallona tornés a desapareixer.
Aquella ordre del Harry l'havia escoltat tota la graderia.
- Però que dimonis fa el Harry.-Va dir el Hagrid que estava a la grada de Gryffindor sorpres per l'ordre que havia donat el Harry.
- És evident Hagrid.- Va dir l'Hermione que estava a la vora del Hagrid molesta- El que vol es humiliarnos , fer-nos passar vergonya , vol esperar a que duguin més avantatge per així desprès caçar la papallona.-
-Vaja això no es típic del Harry.-Va dir el Hagrid.
-Ho sè però desde que ha tornat està molt canviat.-Va dir ella.
-Jonh , Shackle anau a per el seu guardia.-Va dir el Harry.
Els batejadors varen obeir i varen enviar dues bales cap el Ron deixant-lo inconscient.
-això no es just es una porcada!-Va cridar el Jordan
-Jordan perfavor.-Va dir la Mcgonagall molesta.
Desprès de deixar al Ron pel terra els encistelladors de Ravenclaw ho varen aprofitar , 80-20....100-20....130-20 , fins arribar a 200-30. Desprès la Xo es va encarregar de deixar en fora de joc al caçador de Gryffindor fent la Finta de Wronsky. Els alumnes de Ravenclaw no deixaven de cridar exaltats.
-Ara Xo , quant vegis la papallona agafala.-Va dir el Harry.
La Xo no es va fer pregar , pocs minuts desprès va divisar la papallona i la va atrapar. Ravenclaw havia guanyat per 350-30 , Gryffindor havia sofert la pallissa més grosa de la seva història.
Una vegada els de Ravenclaw a la sala comuna no podien dissimular la seva alegria.
-Ha estat genial , quin partit.-Deia el Roger. Entre els crits de tots els alumnes de Ravenclaw.
-Però tot ho hem de agrair a una persona , el nostre tutor i entranador el professor Harry Potter, un visca molt fort per ell.-Va dir el Roger.
- Visca!!!!!-Varen dir molt fort els alumnes de Ravenclaw.
- Moltes gracies , però no cal , sou vosaltres que ho heu aconseguit no jo.-Va dir el Harry que se li havien pujat els colors.
- No sigui tan humil professor.-Va dir la Xo.
Però a la sala de Gryffindor no hi havia tanta alegria.
-Maleits sigui ,es injust.-Cridava el Ron.-Has sentit quan ha dit "Anau a pel seu guardià".-
-Ron has de reconeixer que això no es injust, nomès tractava de que el seu equip guanyes , però no m'ha parescut be que no deixes agafar la papallona a la primera per així donar-nos una pallissa molt grossa.-Va dir l'Hemione.
-Si això ha estat una porcada.-Va dir el Ron enfadat.
-No se , però pareix com...Si ens odies , odies tot Gryffindor.-Va dir l'Hermione molt trista.


Llegit 1087 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)