Harriet Potter - Pocions i canvis varis
AvatarEscrit per Uriel Michaels
Enviat el dia 18/04/2006 a les 20:21:01
Última modificació 19/08/2006 a les 13:51:43
Tots els capítols de Harriet Potter
impresora Versió per imprimir
Pròxim capítol >


Pocions i canvis varis

ATENCIÓ: AQUEST FANFIC CONTÉ YAOI (SLASH) (RELACIÓ HOME-HOME) SI ALGÚ NO LI AGRADEN AQUESTS TEMES QUE DEIXI DE LLEGIR A PARTIR DELS SEGUENTS CAPÍTOLS. JO JA HE AVISAT, TINC LA CONCIÈNCIA TRANQUILA.

Tots els personatges qua apareixen en aquest fanfic són de J.K. Rowling sense cap mena d'exepció, ho faig sense ànim de lucre i l'únic que obtinc és posar en moviment la meva perversa ment.XD

 

Capítol 1

Pocions i canvis varis

 

Aquell matí no tenia cap ganes d'anar a classe de pocions.

Tenia un mal pressentiment, sabia que pasaría una cosa que no agradaria a més d'un.

Es va trobar amb el Ron i l'Hermione al gran saló a l'hora d'esmorzar, i els hi va eplicar aquell pressentiment, i tots dos el van mirar amb por.

-Harry, no hauràs tingut somnis extranys un altre cop, no?-va preguntar l'Hermione.

-No home, simplement és un pensament...- va respondre el ron en lloc d'en Harry, obviant aquella afirmació.

Van anat tirant cap a les masmorres, i van entrar a la classe a desgana. Van deixar les coses a les taules i van comprovar que l'Snape encara no havia arribat. A la pissarra hi posava:

Poció Transsexadora

Tots es preguntaven que coi devia ser allò de la poció transsexadora, aquell nom no l'havien sentit mai. Ni tan sols l'Hermione sabia que era.

Aleshores L'Snape va entrar a classe i sense dir ni tan sols un "hola" va preguntar generalment:

- Algú sap què és la poció transsexadora?

Com que va veure que ningú aixecava la mà va començar l'explicació amb una veu monòtona que feia venir son, peró en aquella ocasió va ser diferent; tothom escoltava atentament i alguns amb la boca oberta.

- La poció transsexadora o potio mutio sexalis és una poció que permet transformar a la persona que la beu en el sexe contrari a llarg termini.

És una poció que es depenent del que hi posem ens transformarem en el sexe contrari. Per exemple, si sóm home i volem transformar-nos en dona, hi haurem de posar espines, pell de serp o plantes varies, i tots els ingredients hauràn de ser de gènere femení. Per a la dona és el mateix però amb ingredients de gènere masculí. Apuntaré els ingredients a la pissarra i pel seu bé més val que facin bé la poció.- va dir amb una mirada extranya.

-Professor, que ha volgut dir amb això de "pel seu bé"...?- va preguntar la Pansy Parkinson amb veu escanyada.

L'Snape va fer una rialleta i va dir:

- He dit això per un motiu que ja es deuen imaginar....M'equivoco?- al veure les cares d'estranyesa dels alumnes ve dir:- S'hauràn de pendre la seva poció al final de la classe, i m'hauràn de presentar un informe d'aquí a dues setmanes, que és el que dura la poció.

La classe va esclatar en protestes.

-Quèeeeeeee????- va esclatar el Seamus - M'està dient que seré una tia durant dues setmanes????

- Sí Finnigan, i amb tot el que ser dona comporta.- va dir el Snape disfrutant amb la conversa.- Deu punts menys per la seva falta de respecte.

El Seamus es va asseure a la cadira amb una mirada d'horror dibuixada als ulls.

- Obviament els professors n'estàn degudament informats, i com que és una poció de perillositat mitjana també ha estat aprovada pel ministeri de magia. La durada de preparació és d'una hora, i la classe dura dues hores, per tant la hora que restarà serà perque es prenguin la poció, s'adaptin a la seva nova aparença i es vesteixin amb la roba que els hi he preparat aquí- va assenyalar una pila de baúls cadascún marcats amb el nom de l'alumne corresponent- a dins hi trobarán cinc mudes de roba; tres uniformes i dues mudes de roba per el carrer, més la roba interior, calçat i altres objectes necessaris.

L'Snape va apuntar els ingredients a la pissarra i despres va dir amb veu maliciosa:

- M'en oblidava... També els hi seràn assignats noms diferents als seus actuals.

" Oh, no" va pensar el Harry. Si la idea de ser noia duren dues setmanes no li feia cap gràcia, ara per rematar sabia que l'Snape li tenia preparada alguna, sens dubte per avergonyir-lo.

Va començar a fer la poció i tres quarts d'hora desprès l'snape va dir-los:

- Si són noi i s'han de convertir en noia, la poció ha de ser de color purpura, i si són noia i s'han de convrtir en noi la poció ha de ser de color groc viu.

Va pasar taula per taula revisant a tothom i va veure com tot anaba correctament, així que quan tothom va tenir un got a la mà ple de líquid púrpura o groc, es van posar en fila en uns cubicles que feien la funció de provadors. I devant de les dues portes s'hi van formar dues files d'un, i devant de tot hi havia l'Hermione i el Malfoy, tots dos penedintse d'haverse posat els primers.

L'Snape es va col·locar devant deu i els hi va dir:

- Endavant, denyoreta Granger i senyor Malfoy.

Ells dos van avançar en silènci, a poc a poc, i van empassar saliva. Van obrir la porta i van veure que l'interior de la cabina era tot encoixinat. Van ficar-se a dins i van tancar la porta. El Malfoy podia escoltar la respiració agitada de l'Hermione i viceversa. Van sentir l'Snape que els hi deia:

- Estiguin tranquils, quan els hi digui "ara" beguin-se el tot el contingut del seu got, entesos?

Van passar dos minuts de silènci i tensió, i l'Snape va dir: -Ara!

El Malfoy i l'Hermione van acostar-se el got a la boca temerosos...

I es van beure el seu contingut d'un glop.

Van haber de passars uns instants per que comencessin a haber-hi canvis.

Des de fora tothom estava atent i en un silènci sepulcral, de sobte es van sentir crits ofegats, es sentia l'Hermione que respirava molt agitadament, gairabé ofegant-se, i es que a dins del cubicle, fet que ella estaba experimentant unes sensacions extranyissimes. Sentia que el cor li anava a cent per hora i amb les mans al pit es va adonar horroritzada que aquest li anava desapareixent a poc a poc... Mentres que al cubicle del costat era exacatament el contrari... el Malfoy també sentia aquella pressió al cor, i va notar com el seus pectorals tan ben definits es suavitzaven i començaven a crèixar més i més. Mentres, a fora tothom mirava eslc cubicles amb preocupació.

- Professor Snape, vol dir que no és perillosa, aquesta poció?- va preguntar la Pansy Parkinson, ansiosa.

-No es preocupi, és normal que s'espantin, al cap i a la fi estàn experimentant una sèrie de canvis importants.- va respndre ell amb seguretat- no pateixi, passades les dues setmanes, tornaran a ser axactament com ara.

Aleshores, es van sentir dos crits; un era el de l'Hermione, sens dubte, i l'altre era el Malfoy.

- No pateixin, ara estàn experimentant el canvi més gran- va llençar-los una mirada del tipus "ja-sabeu-a-que-em-refereixo-no-pregunteu-res", al veure la cara d'espant que tenien tots els seus alumnes.

L'Hermione se sentia molt malament, li feia mal l'estòmac i el cap. Estava asseguda al terra encoixinat de genolls, i va sentir com l'Snape deia:

- Granger i Malfoy , quan es trobin millor surtin, siusplau.

- S-sí.- van fer l'Hermione i el Malfoy alhora. Tot seguit es van sentir dos esbufecs, un de greu, del cubicle de l'Hermione, i un d'agut, del cubicle del Malfoy.

Van sorpendre's molt del brusc canvi en la seva veu... Igual que la resta d'alumnes, que ara esperaven nerviosos per veure el nou aspecte dels seus dos companys.

L'Hermione i el Draco van mirar-se al mirall, i amb un crit sonor, l'Hermione va sortir corrents del cubicle, i va dir amb una veu molt més greu:

- Sóc un noi, sóc un nooiiii!!!

Un fort "Ohhhhh!!!" va ressonar per tota la classe. Tothom mirava l'Hermione amb la boca oberta, va resultar que el canvi l'afavoria molt...

Tenia unes faccions de noi, suaus, i el seu rictus de noia malhumorada i setciències que la caracteritzava havia desaparegut per donar lloc a una expressió innocent i agradable. Era una mica més alt i tenia un cos prim però ben format, mentres que els cabells eren exactament iguals, nomès que més curts, i li queien sobre el rostre gràcilment. Tot i això, tenia una retirada a l'Hermione noia bastant notable. Ella, o més ben dit "ell", va somriure dèbilment es va posar vermell al notar les mirades dels seus companys clavades en ell.

- Bé, benvingut senyor Henry Granger- va dir l'Snape amb un somriure malèvol als llavis.

- H-Henry Granger ! ?- va preguntar l'Hermione amb veu ofegada.

- Sí, a partir d'ara em referiré a tots vosaltres pels seus nous noms. Obviament, he escollit noms que siguin el femení o el masculí del seu actual o que s'hi assembli. Com que "Hermione" no té masculí, li he escollit un que s'hi assembla, si li agrada bé, i si no, s'haura d'aguantar amb la seva nova identitat.

- Draco...?- van sentir que deia la Pansy preocupada picant a la porta del cubicle del Malfoy.

Una veu de noia va sortir de les tenebres i va dir:

- S-sí, ja surto...

Tot seguit el pom de la porta va girar i es va obrir a poc a poc, i va sortir el Malfoy tapant-se la cara amb les mans. Tot i així no va poder evitar que se li veiés la cascada de cabells llisos i rossos que li queien per les espatlles, que ara eren estretes i d'allà hi naixien dos braços prims amb unes mans fines. El cos era impressionant. Era alt i prim, amb unes cames llargues i la cintura molt marcada. Encara anava embotida en l'uniforme de noi, que al contrari que l'Hermione, ell no s'havia canviat, i ara li anava molt gran.

- Oh, senyoreta Malfoy, no sigui tímida! -va dir l'Snape exasperat.

- Per vosté és molt fàcil! No té...aquesta cara... de...nena...!- va dir ell amb una veueta ofegada.

- Oh, Draco, no será per tant...- va dir la Pansy, i es va apropar al Malfoy, i tot seguit va engrapar-li aquelles mans fines i les va apartar de amb suavitat del seu rostre.

Un altre "Ohhhh!!!" va omplir l'estància.

El Harry no va poder evitar pensar (per molt que no ho volgués admetre) que era molt guapa... Tenia unes faccions molt fines, uns llavis fins però molt vermells, un nas petit i uns ulls grisos atmetllats. Per desgràcia,  la bellesa d'aquell rostre no podia amagar aquella mirada de superioritat que tan caracteritzava al Malfoy.

-Bé senyor Draco Malfoy, per a vosté ho he tingut bastant difícil, esculli entre els seguents noms: Davina, Diana o Davínia.

- Quèeeeee?????- va cridar el Malfoy noia aterroritzat amb aquella veueta- "Davínia"! ? Són noms molt horteres!!!

- Esculli, o jo ho faré per vosté, i li asseguro que no li agradará la meva decisió.- va dir l'Snape amb duresa.

-Emm...- amb aquella pressió, no va tenir més remei que dir:- Doncs... Emm.... Diana...?

- Molt bé, doncs, Diana Malfoy, vagi's a canviar. - va dir l'Snape, i tot seguit LA Malfoy s'en va anar malhumorat a buscar el seu baúl de roba.

El Harry i el Ron s'estaven rient com desesperats al fons de la classe pel nou nom del Malfoy. L'Snape s'en va adonar i va dir amb malícia.

- Weasley, Potter! Passin aqui devant, vostés seran els següents.

Ells dos, penedits d'haber-se rigut, van passar a dins els cubicles amb el cul encongit.

- El mateix procediment, senyors. D'aqui a dos minuts dire "Ara" i es beuran la poció.

Al cap de dos minuts l'Snape va cridar:"Ara!" i el Harry i el Ron van beure's la poció. El Harry va notar que tenia un gust de romaní i mandarina molt àcid.

Preocupat, va preguntar:

- Professor, és normal que la poció sigui tan àcida?

- No Potter, però no es preocupi, no crec que passi res greu.- va dir l'Snape, distret.

Immediatament desprès de sentir la resposta de l'Snape, el Harry va sentir com si tots els òrgans del cos vibressin amb força. Li feia tant mal l'estòmac que va haber de sentar-se a terra per calmar-se. Va notar que tot el seu cos es feia més petit, més suau, i més arrodonit. Va veure amb horror com li creixien dos pits que al seu parer eren enormes (segurament, perquè ara els veia en seu cos, i no en el d'una altra noia). Tot seguit va notar un formigueig estrany a la gola, la nou li va desaparèixer i la cara se li va suavitzar, i li va començar a fer mal el cap de manera exagerada, i va notar que els seus cabells creixien i creixien fins que li van arribar a mitja esquena. Desprès la migranya i el dolor d'estòmac va desaparèixer, i durant uns segons de quietud, el Ron i el Harry van proferir un crit de dolor provocat per unes punxades fortíssimes al ventre que van fer que al Harry li saltessin les llàgrimes, i tot seguit un dolor que cremava per dins es va apoderar de tots dos, i a l'instant van notar com una mena de formigueig horrible a l'enrecuix seguit de més punxades.

Despres de caure al terra encoixinat en uns intents fallits de posar-se dret, el Harry li va preguntar al Ron:

- Com et trobes? - va dur-se la ma als llavis i va veure que li havia sortit una veu de noia melodiosa i suau- Ostres...!

Va sentir com la resta d'alumnes murmuraven referents a la seva nova veu.

- Uhh... bé...- va dir el Ron, i li va sortir una veu aguda i alegre- vaja... quina veu més... aguda...?

El Harry i el Ron es van mirar al mirall i es van quedar estupefactes.

El Harry es va acariciar la galta, que ara era fina i lleugerament rosada, i va veure que les seves faccións eren molt suaus i li va encantar com tenia ara el cabell. Era llarg, lleugerament ondulat i una mica desendreçat per la zona del serrell, que li tapava part del front i els ulls, però el que més li agradava eren les puntes que li queien per les espatlles, lleugerament arrissades, formant espirals. Va veure que la seva cara tenia ara un toc femení, sobretot perque els ulls se li havien tornar lleugeramnt atmetllats, i les celles més fines. A la boca, tenia uns llavis carnosos, més petits que els anteriors, pero molt vermells. Seguia tenint quella estatura una mica més baixeta del normal, i va veure que el seu cos, tot i ser primet, tenia unes corves molt marcades.

"Oh, Déu méu.... quina vergonya...." pensava ara el Harry. Va mirar-se més bé al mirall i va començar a fer posturetes. Va arribar a la conclusió de que estava bastant bona, i aixó li va donar forçes per sortir d'aquell petit cubicle. Avans, però, li va dir al Ron:

- Sortim ja, Ron?

Un renec femení. Va suposar que allò volia dir que sí, i un cop es van posar l' uniforme de noia, van sortir. La gent va veure el Harry i van esclatar en murmuris d'aprovació. Ell va somriure tímidament i va veure que el Zabini Blaise se'l quedava mirant, cosa que el va incomodar molt.

- Senyoreta Harriet Potter... "l' escollida"...- va sentir que deia l'Snape amb malícia. Els Slytherins van riure de gust.

El Harry l'únic que va fer va ser sospirar tranquil, ja que "Harriet", no estava tan malament, i desprès es va riure del seu nou sobrenom.

- Que li fa tanta gràcia? - va preguntar l'Snape amb desdeny, cosa que va fer que el Harry parés de riure a l'acte.- Weasley, vol fer el favor de sortir d'una vegada?

Va obrir la porta lentament, i tot seguit va sortir una noia esprimatxada i molt alta, pèl roja i pigada, amb uns ulls clars rodons i molt brillants. Era molt guapa, va pensar el Harry observant-la. Tenia una boca no gaire gran, uns llavis prims i rosats, i uns pòmuls sonrosats encantadors.

- Vosté també pot escollir entre tres noms: Romilda, Ronalda o Rosie.- va dir l'Snape disfrutant de l'expressió de terror que ara es dibuixava en la cara del Ron noia.

- Romilda??? Com la noia aquella de cuart?..... Ronalda??? No gràcies, em quedo amb Rosie, és l'únic nom normalet.- va dir ell, emprenyat com una mona, fet que reien els seus companys.

A poc a poc la gent es va anar transformant  en el sexe contrari, i quan va sonar la campana, l'Snape els va dir:

- Recordin, són el primer grup que experimenta amb la poció transsexadora, i a partir d'ara els professors es referiran a vostés amb els seus nous noms, vagin-se acostumant.

Van sortir de la classe encara desacostumats a la seva nova aparença. La gent els mirava estrany, segurament per que no els devien reconèixer, i llavors el Pau Parra es va aturar devant el Harry noia, i li va preguntar tot enfurismat:

- De que vas, tu? És que pretens imitar el Harry Potter o què? A més encara que portis aquesta cicatriu tan falsa al cap ets noia, i ets una falsa de merda- va continuar, aleshores va seguir, cridant a cada paraula:-Però de que vas?! Si et torno a veure et juro que...

I va fer un gest violent. El Harry no sabia fins a quin punt podia arribar el fanatisme del Pau Parra per ell, i aprofitant que ara era noia, va acostar-se al Pau i el va abraçar, mentres li murmurava a l'orella: "Saps que ets molt guapo?" i li va llençar una mirada provocativa.

El Pau se la va mirar amb cara de pomes agres i va marxar corrents. Tothom es va posar a riure, i van anr tirant cap al menjador.

El seu grup eren els últims d'arribar allà, i el Dumbledore va dir quan els va veure a tot el menjador:

-Els grups de cinquè estàn experimentant amb la poció transsexadora, que canvia de sexe a qui la beu, per tant els demano que no facin burles fora de lloc, m'han entés bé? Qualsevol queixa que tinguem de les catorze persones que estàn sota els efectes d'esmentada poció, sigui intimidació o insult per part de companys, serà penalitzat amb càstigs i restes de punts a les respectives cases.

. . .


Llegit 2284 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


luna Lovegood Anònim18/04/2006 a les 20:26:29
#6644Encara no he escrit cap fanfiction

hoooo viskaa!!! Soc la primera a posarli un comentari a la Luna lovegood!!! (bàsicament perque soc jo....^^;;)

 

Comenteu plises!!
Avatarjeanne_crazy 87 comentaris18/04/2006 a les 20:55:58
#6648Tinc 1 fanfictions i un total de 17 capítols

eiiiiiiiii!!!! el capitul sta genial!!! k fort!! els tios ara tindran la regla?¿? jajaja!! ma agradat molt!!

continua aviat plis!!

petonets, maria^^
Avataranni 166 comentaris18/04/2006 a les 21:21:14
#6650Encara no he escrit cap fanfiction

ta molt be es genial mencanata, etc... ma fet molta gracia aixo de la pocio k camvia de sexe!!! ostia es veritat els tios tindran la regla??????????
AvatarElenagir 93 comentaris18/04/2006 a les 21:34:31
#6653Tinc 3 fanfictions i un total de 30 capítols

disfrutant no!!! gaudint!!! >:(


PD: no ho dic amb intenció d'ofendre,po esk la -sandra- m'ha encomanat la febre del gaudir...

Ah,a part d'això,esta molt bé el capi! molt divertit! xD
AvatarElenagir 93 comentaris18/04/2006 a les 21:42:28
#6656Tinc 3 fanfictions i un total de 30 capítols

i molt bo!
Avatarmassa_hpifriends.com 134 comentaris18/04/2006 a les 22:32:29
#6672Tinc 2 fanfictions i un total de 5 capítols

ei! està molt bé!! continua prompte!
Avatarneus_snitch 106 comentaris20/04/2006 a les 01:54:20
#6746Tinc 2 fanfictions i un total de 10 capítols

jo tinc una amiga que es diu davinia!
Avatargullem 5 comentaris21/04/2006 a les 20:56:01
#6826Encara no he escrit cap fanfiction

Eis m'ha agradat molt xD Continua-la que està molt bé!!
luna Lovegood Anònim22/04/2006 a les 12:32:47
#6869Encara no he escrit cap fanfiction

si algu se sent ofes o algu  q mu digui, q jo canvio noms, no mimporta

 
Avatarroni Moderador/a 83 comentaris23/04/2006 a les 16:37:58
#7026Tinc 2 fanfictions i un total de 20 capítols

jajajaja, k boo!! M'encanta!! En vull mes!!!!! Va, posa'n un altre!!!!!! :P
AvatarCirce 24 comentaris01/05/2006 a les 00:36:52
#7685Encara no he escrit cap fanfiction

sta mol guapa la fic! segueix a vre k pasa am les relacions home-home dona-dona! jajaja

felicitats x la ffic. **
AvatarLaiona_hermione 112 comentaris02/05/2006 a les 19:08:26
#7882Tinc 3 fanfictions i un total de 52 capítols

Jo vull veure kom su fan ls tios pk la veritat ser tia no es facil.

PS: els tios tindran la regla?
AvatarGetta91 374 comentaris21/05/2006 a les 09:46:55
#8818Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

Mare meva, és boníssim, però continua jaaaaaaa!^^
Porcupinti_jl 5 comentaris21/05/2006 a les 20:06:25
#8851Encara no he escrit cap fanfiction

Uoh!
Porcupinti_jl 5 comentaris21/05/2006 a les 20:15:26
#8854Encara no he escrit cap fanfiction

continua, eh?

Qin nom masculi te la Pansy Parkinson?
Avatarsedna 3 comentaris04/06/2006 a les 19:40:49
#9443Encara no he escrit cap fanfiction

Ho veuS!!!!!!!!He complit la meva paraula de honorl,luna!!!Segueix aixi!!!Siiau!!!!!
P.D.:Mira la meva FF,plis!!!!
Avatarli-kiow 12 comentaris08/06/2006 a les 18:19:34
#9588Encara no he escrit cap fanfiction

Sta moooool waiii xDDD
AvatarReusenca 50 comentaris08/06/2006 a les 22:01:24
#9599Encara no he escrit cap fanfiction

ohh!!! Està molt bé! Continua així! 
Avataraurea 37 comentaris19/06/2006 a les 22:18:32
#10021Encara no he escrit cap fanfiction

El fan fic es bonisim!!!Exepte en aixo del nom de davinia ,donat que jo tinc 2 amigues que es diuen davinia....  xe si es bonic el nom!!!!

jejeje m'agrada molt el dibuix d harriet aixo si i el fan fic sta mn , al meu gust....  O-O....  espere que l'acaves prompte...
5-D 11 comentaris30/06/2006 a les 23:44:33
#10627Encara no he escrit cap fanfiction

EIIS!!! wenas sok l'aredhel!! ke sapigues k ma encantar el fanfic i k estic desitgant de k scriguisla conti!! segueix aixi i ja veuras fins on  arribes dew!!
julie 2 comentaris10/01/2007 a les 22:52:08
#14004Encara no he escrit cap fanfiction

ostra mooola moooltissim skriu + sta supr b mlts flicitats!!!!!!!!
nuria_24 1 comentaris30/03/2007 a les 18:36:58
#14596Encara no he escrit cap fanfiction

ës super xulu aquest és el primer fanfiction que llegeixo
Avatarlluna_de_plata 264 comentaris24/01/2008 a les 22:46:16
#16351Encara no he escrit cap fanfiction

diana? henry? rosie? estc que no m'aguanto el riure esta genial aquest fanfic
Avatarrodlel14 119 comentaris18/06/2008 a les 15:36:09
#16802Tinc 1 fanfictions i un total de 3 capítols

jajajajajaj! Que bo!!!! Boníssim!! Com estaria la Harriet Potter? No m'ho se imaginar... jajajajaja!
eulalia_malfoy*** 1 comentaris17/07/2008 a les 18:00:49
#17053Encara no he escrit cap fanfiction

esta tope be!!!!!   es mol wai!! el meu msn es
eulalia.ac@hotmail.com   plis agfreguem si tens msn   el meu fotolog es
eulalieta_4

dew
MrsBlack Anònim08/11/2009 a les 09:52:11
#20680Encara no he escrit cap fanfiction

ha, ha i ha!
la Rosie guapa? ejjhh.. sisi.. segur.. xdd

molttt diverttiit el capíttol!
JoanaPotter 185 comentaris01/07/2010 a les 10:14:40
#21569Encara no he escrit cap fanfiction

es mol guai!! pero, pk l'snape no canvia de sexe també?? auria molat mes bueno,, ta sortit mube aquest capitul a part dunes quantes faltes... es guai jp
AvatarHarryHermione Potter 52 comentaris04/12/2015 a les 20:49:18
#26374Encara no he escrit cap fanfiction

Està molt bé!!!yes

Quina bona idea per a fer un fanfic!!!!!!!
irinawatson06 105 comentaris14/01/2017 a les 21:50:21
#27023Encara no he escrit cap fanfiction

em pixo😂😂 m'hagués agradat veure'ls amb el sexe oposat
AvatarHarryHermione Potter 52 comentaris14/07/2019 a les 18:12:34
#27368Encara no he escrit cap fanfiction

M'estic tornant a llegir aquesta fanfic, i és molt millor del que recordava!!!winkheart