Kamus - Capítol 4 - Defensa contra les forces del mal -
AvatarEscrit per Kamus
Enviat el dia 08/07/2004 a les 11:56 pm
Última modificació 08/07/2004 a les 11:56 pm
Tots els capítols de Kamus
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 4 - Defensa contra les forces del mal -

El matì és va despertar amb el cel clar i gens ennuvolat a Hogwarts, semblava i tot que faria una mica de calor , en alguns alumnes és sentia entussiasme per començar el curs , d'altres ja tenien ganes de que s'acabés.
El Ron i l'Hermione es van despertar d'hora i es varen dirigir al Gran Saló per esmorzar i començar la que sería la primera jornada de curs , per berenar tenien suc de taronja , llet , galletes , cereals , magdalenes i croissants , una vegada que havien arribat quasi tots els alumnes de Gryffindor l'Hermione va parlar.
- M'escolteu tots un moment per favor.- Digué ella- Aquí teniu els horaris de la setmana.- A l'Hermione anys enrrera l'havien nombrada monitora de Gryffindor, una noticia que no havia sorprés a ningú.
- Oh no! Avui comencem amb pocions amb els de Slytherin , quin horror , tenir que aguantar el Malfoy i l'Snape.- Va dir el Ron amb to pessimista.
- Ei però mira ya no tenim Criança de Criatures Màgiques amb els de Slytherin.- Digué el Neville.
- No?- Va demanar el Ron.
- No amb els de Ravenclaw.- Digué en Seamus.
- Que be!- Exclamà el Ron.
- I tenim Defensa contra les Forces del Mal amb el Harry!- Va dir el Dean.
- Segur que ens afavorirá.- Digué el Neville.
- Esperem.-Va dir el Ron amb esperança.
- No digueu bajanades.- Digué l'Hermione que ja havia acabat de repartir els horaris- Ell es un professor , ha de ser imparcial.-
- Si però ell va ser el nostre company de classe.-Digue el Seamus.- Es molt estrany que sigui professor tres anys sense apareixer i de sobte ve i a més de professor.
- I tant estrany que es.- varen assentir tots alhora.
- No vareu conseguir parlar amb ell ahir a la nit?- Va demanar el Neville.
- No, quan varem anar a buscar-lo la Mcgonagall ens va barrar el pas i ens fa fer anar a dormir.- Va dir el Ron.
- Jo estic segura que ens donará una explicació i ens explicrá tot el que ha passat aquest temps, som els seus amics, ens mereixem una explicació.- Va dir l'Hermione.
Una vegada acabat l'esmorzar els alumnes de Gryffindor es varen dirigir cap a les masmorres de Hogwarts , el lloc més fred de l'ecola i el més fastigós per qualsevol alumne que no fos de Slytherin , quan varen arribar els de Slytherin ja hi eren . El Ron , l'Hermione i el Neville es varen possar junts. Pocs minuts desprès l'Snape va entrar per la porta amb una cara que feia por.
- Be abans de començar , us adverteixo que no permetre que a les meves classes es vengui a fer el boig. Aquest primer trimestre elaborerem la poció de l'explosió , algú sap perque serveix aquesta poció ?-Va demanar , ningù a part de l'Hermione havia aixecat el braç- Senyor Longbotonh , em sabria dir perque serveix? Va demanar amb aquella veu que tanta por li tenia el Neuville.
- Be... , no n'estic segur però suposo com el seu nom ho indica deu servir per fer una explosió.- Va dir molt insegur.
- Si exactament serveix per explosionar , però com que no n'estava segur la resposta no es vàlida , cinc punts menys a Gryffindor per l'ignorància del senyor Longbotonh .- Va dir L'Snape.
- Però això es injust!- va botar el Ron.
- Deu punts menys per Gryffindor per cridar dins la classe.- Va cridar l'Snape- I com em tornin a cuestionar en llevarè cent punts!!Ara comncin a prendre nota del ingredients que han de utilitzar i en silenci!-
La resta de la classe va continuar amb pocs incidents , per ser una classe de pocions és clar , l ‘Snape nomès va llevar quinze punts més a Gryffindor i en va pujar vint als de Slytherin. Quant va tocar la campana els de Gryffindor van sortir de la masmorra lo més ràpid possible.
- Estic fart de l'Snape un dia el matarè , et juro que el matarè.- Cridava el Ron pels passadisos.
- Tranquilitzet , així no solucionaràs res.- Digué l'Hermione la mar de tranquila.
- Que ens toca ara?- va preguntar la Parvati.
- Crec que tenim dues hores de Criança de Criatures Màgiques.- Va dir el Ron
- Si.- Va afirmar la Lavander
- Esper que tenguem besties millors que les dels ultims anys, per que cada any algun alumne surt una mica ferit de les classes del Hagrid.- Digué l'Hermione amb esperança.
Els alumnes de Gryffindor varen sortir del castell i es varen començar a dirigir cap a la cabana del Hagrid , pel camí es varen trobar amb els de Ravenclaw , els de Gryffindor estaven molt contents de no tenir que soportar més els de Slytherin. Les noies de Ravenclaw estaven parlan de lo maravellós i guapo que era el professor de Defensa Contra les Forces del Mal i de lo be que feia les classes. El Hagrid ja els estava esperant fora de la cabana amb l'Ullal al devora.
- Bon dia a tots.- Va dir el Hagrid.
- Bon dia professor.- Varen dir el alumnes.
- Aquest any ens dediquerem a tractar amb besties prou inteligents per fer-nos cas a nosaltres.-va dir
- Alguna cosa així com els animals domèstics?- Va demanar una noia de Ravenclaw.
- Si més o menys , però aquests que estudierem ens poden treure d'un munt de complicacions , els primers que estudierem estan dins aquesta caixa.- Va dir senyalant unes caixes de fusta que hi havia darrera ell- Aquests són els anomenats Alcudons , algú sap el que són?- Com sempre l'Hermione va ser l'única que va aixecar el braç-Hermione.- Va dir el Hagrid.
- Els Alcaudons són unes besties voladores , tot el seu cos es un cap amb una llarga trompa , tenen el poder de emetre ones de so tan fortes que poden derrocar murs de pedra.- Va dir ella - Perfecte cinc punts per Gryffindor , els Alcaudons varen servir en temps foscos per ajudar als aurors a la caça de bruixots tenebrosos , aquest.- Va dir el Hagrid al mateix temps que obria una de les caixes , va sorgir una d'aquelles besties , com be havia dit l'Hermione el seu cos era una llarga trompa , amb unes ales que al mateix temps li feien funció d'orelles , tot el seu cos era de color verd- Aquest ja esta entrenat per mi , per això farà lo que jo li mani , ferem una prova.-Va dir el Hagrid.- Sorlag!-Es veu que era el nom de la bestia-Veus aquell munt de pedres? -En Sorlag va assentir amb el cap- Be doncs , destrueix-les!- El Sorlag es va possar en possició va obrir el forat de la seva trompa i d'ella varen sortir unes ones de so que varen destruir totes les pedres.
- Que guai !- Varen dir els alumnes mentres aplaudien.
- Be el que hauran de fer aquest trimestre serà , intentar domesticar un Alcaudò , cada dos alumnes en tindràn un , potser que el principi es mostrin hostils amb vosaltres , però esperem que ha final de trimestre ja els controlin.-Va dir el Hagrid.
La classe del Hagrid va ser unes de les millors de totes les que havia fet aquest en la seva vida , tot i que el Ron i l'Hermione els hi va costar guanyar-se la confiança del seu Alcaudò que li varen possar com a nom Luthor , va resultar una classe d'allò més interesant.
Acabada la classe es varen dirigir a classe de Tranfiguració , i desprès d'intentar transformar una pedra amb una taça de café calenta varen dirigir-se cap al Gran Saló , era l'hora de dinar.
-Fred , George , vosaltres heu tingut Defenses contra les Forces del Mal avui , que tal amb el Harry?- Va demanar el Ron.
- No , nosaltres no tenim el Harry de professor-Va dir el George.
- Si , nosaltres ens ha tocat el Murri , es una passada aquest home, com és nota que va ser un dels millors aurors del mòn-Va dir el Fred.
- Vaja , tendrem que esperar a la tarda per sabre que tal es.- Va dir l'Hermione.
- Be la meva germana que va a Ravenclaw diu que es el millor tutor que han tingut.- Va dir la Parvati.
- Esperem que sigui així , i que els fums de fama no se li hagin pujat encara més ara que es professor i tan popular- Va dir el Ron amb una mica de sarcasme.
- Ron! No diguis això d'ell.- Va dir la Ginny una mica molesta- Jo avui le tingut hi no ha estat malament nomès ens ha llevat cinc punts.
- Vos ha llevat cinc punts! , perque?- Va demanar l'Hermione.
- Perque el Pau Parra no aturava de demanar-li on havia estat tot aquest temps , hi sembla que això li ha molestat.-
- Interesant.-Va dir l'Hermione que va dirigir la vista cap a la taula dels professors , allà estava el Harry menjant , sense parlar amb ningú amb una mirada freda.
- Hermione, que et passa alguna cosa?-Va preguntar el Ron.
- No .- Va dir l'Hermione sense apartar la mirada del Harry.
- Va ràpid acaba de menjar que d'aquí deu minuts tenim classe.-Va dir ell.
Una vegada acabat el dinar els alumnes de Gryffindor es varen dirigir cap a l'aula de Defensa contra les Forces del Mal , tots es varen asseure als pupitres , el Ron i l'Hermiones es varen asseure a la segona fila , ells volien estar a la primera , però per una estranya raò la Parvati i la Lavander s'havien assegut al davant , mai ho havien fet a una classe de Defensa contra les Forces del Mal. Quasi dos minuts desprès el Harry va entrar tranquilament per la porta.
-Bon dia a tots.- va dir.
-Bon dia.- Varen fer ela alumnes.
-Que ha menjat be professor?.- Va demanar la Parvati amb un gran somriure.
-Si... molt be , garcies , i vostè senyoreta Patil?-Va demanar el Harry una mica perplex.
- Si molt be gracies.- Va dir la Parvati dedicant-li un altre somriure.
- Que té aquesta ara?-Va demanar el Ron en veu baixa a l'Hermione.
- Oh Ron! com pot ser que siguis tan poc observador, es evident.-
- Be vaig a passar llista.-El Harry va començar a passar llista un a un fins que va arribar al darrer- I per últim el senyor Weasley?-
- Perque ho demanes saps perfectament que hi sóc va dir el Ron?- Amb un somrirure.
- El sr. Weasley?-
- Si.- Va dir el Ron una mica molest. - Be , avui farem una classe pràctica i per això sortirem al jardí , segueixin-me.-
Tots varen sortir darrera d'ell , i es varen dirigir al jardí.
- Be qui li demana?-Va demanar el Ron.
- El que?-Preguntà l'Hermione.
- Que ha de ser , on ha estat tot aquest temps.-Va dir ell.
- Que no has sentit la Ginny? , ha llevat cinc punts perque el Parra li ha demanat.-Va dir ella.
- Ja ho se però nosaltres som els seus amics.-
- Jo no hem penso arriscar, ja veuràs com ell ens ho dirà per voluntat pròpia- Però l'Hermione no és podría haver equivocat mai tant amb aquelles paraules.
El recorregut va finalitzar quant varen ser a la vora del camp de quidditch , allà on es varen aturar hi havia una caixa de fusta però tres vegades més gran que les que tenia el Hagrid.
-Be tots aquests anys que han estat amb el Murri han avançat molt amb malaficis , però s'han quedat embarrancats amb defensa contra criatures màgiques , per això almenys aquests dos primers trimestres els dedicarem a combatre criatures, dins aquesta capsa hi ha un Leprecor , algù sabria dir-me que es?- L'hermione va aixecar la ma- Ser. Granger.-
-El Leprecor es una bestia en forma de granota gegant que viu en els pantants , té una gran força a les potes del davant que et poden estrangular amb molta força , i a més desprén una substància líquida per la boca que pot dissoldre el metall.-
-Perfecte , cinc punts per Gryffindor , aquesta criatura per lo petita que es, és molt perillosa , com mol bé ha dit la ser.Granger , té una gran força a les seves potes , però això és del que menys s'han de preocupar , el més perillos es la seva substància que llança , es la seva arma principal , si la substància et toca la pell es fon, algù s'atreveix a enfrentar-se amb el de la caixa? Tranquils encara és molt jove i la substància que els llançarà quasi els cremarà una mica però res important.-Va dir el Harry.
-Jo ho intentarè.- Va dir l'Hermione donant una pasa al davant.
-Perfecte.- Va dir el Harry- Quant digui tres obrirè la caixa d'acord?-L'Hermione va assentir amb el cap-Un.....Dos.....i tres!-
El Harry va obrir la caixa ,el Leprecor va sortir disparat de la caixa , però no va tenir ni temps de tocar quasi el terra.
-Parus set!- Va dir l'Hermione apuntant de la vareta , de la vareta va sortir un raig gris que va impactar a la bèstia i la varen deixar inmobil , i llavors l'Hermione va dir:
-Expulsarum.- i la bestia va sortir volant i va quedar una mica incoscient.
-Execel.lent , sre . Granger quinze punsts per Gryffidor.- Desprès d'ella ho varen anar provant tots un darrera l'altre, el pobre Leprecor anava pel camí de quedar malferit per tota la vida , la classe va anar be, però el Harry els hi va descontar cinc punts perque el neville ho va fer fatal , quasi mor estrangulat per la bèstia.
-Be la classe no ha estat malament.- Va dir l'Hermione una vegada estaven a la sala comuna.
-No però ens ha tractat com si fos la primera vegada que ens vegés.-
-I que vols es un professor, però confesso que està una mica estrany , ha vist quan el Leprecor del Neuville s'ha descontrolat? El Harry la controlat com si res , es molt estrany.-
-Si.-Va dir el Ron pensatiu- Massa estrany.
Deixau comentaris per favor. Gràcies


Llegit 1195 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarraigdefoc911Enviat el 17/08/2004 a les 12:24 pm
    #196

    Sn genials ls tves histories!!!!! magrada k l harry sigui professor!!!  • viscaharryencatalaEnviat el 10/02/2006 a les 20:32
    #3771

    jeje bona idea de k el Harry sigui professor!!m'encanta!!