Kamus - Capítol 3 - El nou tutor de Ravenclaw -
AvatarEscrit per Kamus
Enviat el dia 05/07/2004 a les 09:07 pm
Última modificació 05/07/2004 a les 09:07 pm
Tots els capítols de Kamus
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 3 - El nou tutor de Ravenclaw -

El vespre va continuar sense cap altre mena d'incident , o cap notícia sorprenet, ja n'hi havia hagut prou amb aquell vespre. Una vegada tots havien acabat de sopar el Dumbledore es va tornar aixecar de la cadira.
- Be demà serà un dia nou , anau a dormir i recuperau les forces per demà que hi haurà molta feina al començament de curs , bona nit.-
De seguida els alumnes es varen aixecar , el Ron i l'Hermione es varen dirigir de seguida cap el Harry però aquest va entrar dins una sala amb els tres encapuxats que l'acompanyaven , els dos nois l'anaven a seguir quan de sobte.
- Weasley, Granger on es pensen que van?-Digué la veu severa de la professora Mcgonagall.
- Es que volíem parlar amb...-Però la Mcagonagall no va deixar acabar a l'Hermione.
- No hi ha excusa vagin a la sala comuna a dormir.-
- Però...-Va intentar replica el Ron.
- A dormir.-
Els dos no varen replicar més i es varen dirigir cap a la sala comuna amb els seus companys , els de Gryffindor seguien el mateix camí que els Ravenclaw , aquests no estaven tan preocupats per l'enunciament del Harry Potter com a professor .
- Hi ara que el pobre professor Flitwick ha mort qui serà el nostre tutor?- Va demanar un alumne de Ravenclaw al seu monitor.
-No en tenc ni idea Amus .- Va contestar la Selma Blade , que era la monitora de Ravenclaw.-Nomès m'han comunicat que quan arribem a la sala comuna esperem tots allà que ens presenteràn el nou tutor.
- Qui serà, a lo millor el Murri .- Va dir un altre alumne de Ravenclaw.
- Esper que no , segur que faria inspeccions continues a la sala comuna per veure si algún bruixot l'hagués maleida.-
Una vegada varen arribar tots els alumnes a l'entrada de la sala comuna , que era molt parescuda a l'entrada de la sala comuna de Gryffindor , però enves del retrat de la senyora Grassa , hi havia un retrat d'un frare gras.
-Contrasenya?- Va demanar el frare.
-Caput salinis.-Digué la Selma.
-Correcte .- Va dir el frare , i el quadre es va enrretirar per donar pas als alumnes de Ravenclaw.
La sala comuna de Ravenclaw era bastant gran tenia com uns dotze sofas de color verd i unes vuit butaques , quatre d'elles estaven al davant de la llar de foc , hi havia unes escales que pujaven al pis de d'alt amb dos passadissos , uns conduien als dormitris dels nois i l'altre al de les noies. Alguns alumnes es varen seure als sofas , d'altres es varen quedar drets, però tots esperaven el mateix , conéixer qui sería el seu nou tutor. De sobte el retrat del frare es va tornar obrir , per ell va entrar el Dumbledore, però no anava sol, darrera ell anava el Harry Potter , el nou professor de Defensa contra les Forces del mal. Les noies el varen mirar i varen riure com a beneites, semblava que el nou Harry Potter havia aixecat molta expectació amb l'alumnat femení.
-Perdó per l'espera .- Digué el Dumbledore- Com ja sabreu la vostre tutor el professor Flitwick desgraciadament va morir ahir.-
- Però no és sap qui ha estat?.- Va demanar la Xo Chang , que era una noia de devuit anys , que estava a l'últim curs de Hogwarts , era la caçadora de Ravenclaw molt bona per cert , en Harry anys enrrera s'havia sentit atret per ella.
- No enacra no, però tengui per segur senyoreta Chang que trobarem els culpables i pagara`n pel seu crim, de moment se lis serà assignat un tutor temporal, que serà el professor Potter.-Desprès de les paraules del Dumbledore , es va aixecar una serie de murmurs entre tota la gent de la sala- Be els deixo amb el vostre tutor que estic segur que voldrà parlar amb vosaltres, Harry fisns demà.- Digué el Dumbledore.
- Professor Dumbledore.- Va dir el Harry assentint amb el cap.
Desprès de que el Dumbledore sortís pel retrat el Harry es va dirigir als alumnes que tendría sota la seva responsabilitat.
- Be .- Va començar- Com tots sabeu soc el professor Potter , i serè el vostre nou tutor, a veure qui es el monitor de Ravenclaw?
- Soc jo .- Va dir la Selma.
- Perfecte aquí tens els horaris desprès els pots repartir per favor?-Va demanar el Harry.
- És clar.- Va dir ella.
- Molt be , com que serè el vostre tutor trobo que s'han de canviar algunes coses.- Aquestes paraules varen sorprendre una mica als alumnes , ells creien que tot marxava be, els de Ravenclaw eren els alumnes que més be es comportaven a classe, mai trancanven les normes i sempre traien bones notes.
- Com que professor Potter? , jo crec que ens comportam be a classe...-Però el Harry no va deixar acabar a la Selma.
- Oh no! , no em refereixo al comportament , ja se que Ravenclaw té fama de ser la casa on els alumnes són els més aplicats, però tot i aixì als darrers set anys l'únic que heu aconseguit ha estat guanyar una copa Interresidencies , sempre quedau per sota del primer , sempre segons, i sabeu que vol dir?-
- Que?- varen demanar tots els alumnes alhora.-
- Que som la casa més regular de totes , no com les altres que poden quedar un any segones i l'altre any queden últimes , per això aquest any la copa i el campionat de quidditch han de ser per Ravenclaw , jo faré tot el que estigui amb les meves mans per aconseguir-ho. Puc comptar amb la vostre ajuda?- Va demanar.
- I es clar que si!- Varen exclatar tots els alumnes entusiasmats , el Harry s'estava guanyant la confiança del la seva tutoria.
- Senyor professor soc el...-
- Roger Davies capità de quidditch de Ravenclaw.- Va dir el Harry.
- Si senyor professor.- El Roger Davies , era com el Roure alt i fort , amb els cabells una mica rossos, amb un gran dessig de guanyar la copa de quidditch- Em demanava , vosté es un gran caçador , hi ha dit que faría tot el que pogués per ajudar-nos a guanyar , perque no ingresa en el nostre equip i es caçador?- va demanar el Roger entussiasmat.
- Moltes gracies per l'oferta , però soc professor i no puc , i si pogués no ho faria.-
- Perque?- Va demanar deconcertat.
- Perque oblides que a l'equip tenim un caçadora magnífica, no es així senyoreta Chang?-
- Ho diu per mi.-Va demanar la Cho que se li havien pujat una mica els colors.
- És clar que si .- Va afirmar el Harry.
- Vaja moltes gracies.- Va dir ella.
- Be , te raò , sino pot ser jugador que tal si es el nostre entrenador?- Va demanar el Roger.
- Estas segur?- Va demanar el Harry.
- Hi tant!- va dir ell.
- D'acord , accepto.-
- Genial li presentaré a l'equip , jo soc el guardia , la Cho la caçadora . els bategedors són el Jonh Corr i el Shackle Hard .- que eren dos nois de quint curs de cabells oscurs bastant alts- I aquests son els encistelladors , l'Andrea Dom.- Que apart de la Cho era l'única noia de l'equip , era baixa i prima amb el cabell ros , ella estava ja a l'lúltim curs de l'escola , al igual del Roger i la Cho-I els altres són el Tom Derrek i el Bill Paxton.- Dos nois de sisé curs. Tots els components de l'equip el varen saludar alegrement.
- Molt be , crec que aquest any serà molt bo per el quidditch idearè un pla d'entrenament i vos el comunicarè. Ara tots els alumnes a dormir que demà comencen les classe.-Dit això tots els alumnes varen agafar les escales i les varen pujar cap el dormitori , tots menys la Cho que es va dirigir cap al Harry
- Estic contenta de que hagis tornat i de que siguis el nostre tutor, bona nit!-I la Cho va marxar escales amunt.
- Jo tambè , jo tambè.- Va pronunciar en veu baixa.
Dit això va sortir pel retrat del frare i va anar passadis avall , la seva habitació on dormia no estava molt lluny de la Sala comuna de Ravenclaw, aixì si havia algun incident a la sala estava aprop . La seva habitació constava de dos armaris i dues calaixeres , un gran escriptori i un llit , la seva finestra donava al bosc Prohibit , si va acostar i va mirar el cel mentres acariciava a la Hedwig que estava al seu costat amb la ma esquerra , donava gracies per tornar estar a Hogwarts però de professor.
Deixau comentaris per favor


Llegit 1152 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)