Kamus - capítol 2 - Un nou professor? -
AvatarEscrit per Kamus
Enviat el dia 03/07/2004 a les 08:49 pm
Última modificació 03/07/2004 a les 08:50 pm
Tots els capítols de Kamus
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


capítol 2 - Un nou professor? -

Desprès de despedir-se del Hagrid i haver saludat a uns quants companys de classe que no havien vist al tren l'Hermione i el Ron es varen dirigir cap a un carruatge que els conduiría fins a la porta de Hogwarts, amb ells tambè varen pujar el Neville i la Ginny. El carruatege era apte per a quatre persones de color negre amb l'escut de l'escola dibuixat a la porta , el carruatge no el portava cap cavall , o be potser que fos un cavall invisible perque allà on hauria hagut d'haver un cavall no hi havia res.
El carruatge anava avançant i ja es divisava Hogwarts un castell gegant , apartat del la mirada dels muggles, aquell vespre el cel no estava ennuvolat i feia una temperatura agradable , es podía observar amb tota claredat la il.luminació i la majestuositat del castell.
En poc menys de cinc minuts els carruatges havien arribat a les portes dels castells. Els alumnes varen abandonar els carruatges i els seus bauls que serien portats directament a les seves habitacios , segurament ho farien els elfs domèstics.
- Quina gana que tinc , em menjaria un trol i tot.-Va gemegar en Ron.
- Doncs abans de menjar encara em de esperar a la tria dels nous alumnes i el típic discurs del Dumbledore.-Va dir en Seamus Finnigan.
- Coi de tria!.-Exclamá el Dean Thomas.
Tots els alumnes superiors de primer curs es dirigien al Gran Saló , mentres que els de primer estarien en aquells moments travessant el llac amb el Hagrid.
Quant varen arribar al Gran Saló , en Ron, l'Hermione i els altres es dirigiren cap a la taula de Gryffindor ,passant per davant de les taules de Ravenclaw , Hufflepuf i Slytherin , aquesta darrera estava en guerra en les altres cases , hi havia sobre tot un odi entre les cases de Slytherin i Gryffindor.
Una vegada asseguts els alumnes a les taules , les portes del Gran Saló es varen obrir , en primer lloc va entrar la subdirectora de l'escola , la professora Mcgonagall , anava seguida per un grup d'alumnes de primer amb la mirada perduda i un poc assustats. La professora Mcgonagall va treure un taburet i sobre va possar el barret seleccionador. Després de pronunciar el discurs del barret es va dur a terme la tria.
-Quan pronuncii els vostres noms acostau-vos aquí i possau-vos el barret.-Digué la Mcgonagall.
-Abuc , Jonh.-
- Gryffindor!- va dir el barret , el noi es va dirigir cap a la taula de Gryffindor amb un gran aplaudiment per part d'aquests.
- Derek , Sussan.-
- Ravenclaw.-
- Erester , Nick.-
- Gryffindor.-
- Farnus , Thomas.-
- Hufflepuf.-
- Bangarret , Julia.-
- Slytherin.-
La selecció d'alumnes va proseguir fins que tots els alumnes varen ser seleccionats per a les seves respectives cases. El Ron i l'Hermione varen fer la típica inspecció per la taula dels professor, al mig de tot estava l'Albus Dumbledore el director de l'escola i considerat un dels millors mags del segle , a la vora havia la professora Mcgonagall que ja s'havia asegut , a l'altre costat del Dumbledore hi havia una cadira buida , per a qui sería la cadira? , tambè hi havia la professora Coliflor de Botànica , el Severus Snape el tutor de la casa Slytherin i mestre de pocions , que sempre que podía afavoria a la seva casa, hi havia el Hagrid mestre de Criança de Criatures Màgiques i el Murri mestre de defensa contra les forces del mal. L'Hermione i el Ron es varen sorprendre al no veure el professor Flitwick, professor d'encateris. Però tambè hi havia una persona nova asseguda a la taula era el Roure.
- Que deu fer el Roure a la taula de professors?-Va dir el Fred molt sorprés.
- Esperem que no sigui professor sería terrible , ja era suficient tenint-lo de entrenador i capità de quidditch.-Digué en George amb un somriure.
- Per favor silenci, el professor Dumbledore a de dir unes paraules.-Digué la professora Mcgonagall.
El Dumbledore es va aixecar de la cadira i va comença a parlar.
- Un nou curs comença , esper que tots el alumnes doneu el més bo de vosaltres per aconseguir la copa Interresidències per a la vostra casa , com tots els anys haurà el campionat de quidditch , el alumnes de primer no es poden inscriure en el seu equip de quidditch , i per tots els alumnes que recordin que el bosc prohibit no es pot anar, tambè us vull dir que aquest curs la professor Hooch no serà amb nosaltres , degut a una lesió que va sofrir mentres muntava una escombra, per això aquest any el professor que donarà classe de vol serà el senyor Roure, va haver una gran aplaudiment per part de la taula de Gryffindor .- Tambè voldria lamentar una altre baixa en el professorat, però aquesta serà una baixa permanent, el nostre estimat professor Filtwick ha mort.-Aquestes paraules varen deixar glaçats a tots els alumnes, sobretot els de Ravenclaw ja que aquest era el seu tutor.- El professor Filtwick va morir ahir a causa d'un atac duit a la fi per uns mags desconeguts, de moment el professor Murri durà a terme les seves classe i les de encanteris, això és tot , a menjar!-Digué amb un to molt pessimista.
Dit això , els plats buits de damunt la taula es varen omplir de deliciosos menjars , pollastre , salsitxes , bacon , patates fregides , peix i moltes coses més. Una cosa que no podien fer els alumnes de Hogwarts era queixar-se de la seva alimentació , mentres estaven menjant varen començar a sentir el renou de la pluja que pegava als vidres , el sostre que estava encantat es veia com plovia , però la gent no és banyava.
Els alumnes estaven menjant amb tranquilitat quan de sobte es varen obrir les portes del Gran Saló i va entrar el Filch el conserje de l'escola , que sempre que podía castigava als alumnes, es va dirigir cap a la taula dels professors i va acotar el cap al Dumbledore i aquest va assentir amb el cap a qualque cosa que li digué el Filch. Quasi ningú es va adonar de la presència del Filch , els alumnes menjaven sense estar inquiets. El Filch es va tornar a dirigir cap a la porta del Gran Saló i la va tancar, els pocs alumnes que varen alçar la vista varen tornar a baixar-la cap el plat.
Just dos minuts desprès i acompanyat d'un fort tro les portes del Gran Saló es van obrir , però aquesta vegada no era el Filch qui estava a la porta , sino quatre figures en capa i encapuxades , una estava més adelentada que les altres tres , varen començar a recorrer el Gran Saló en direcció a la taula dels professors , el primer de tots duia una capa amb caputxa totalment blanca , no se'l veia el rostre degut a la caputxa , era bastant alt i pel caminar semblava que fos un home , les altres tres persones que anaven darrera ell com si fossin els seus criats duien una capa i caputxa marrons , tampoc sel's veia el rostre però dos d'ells eren més alts que el primer.
Tothom estava desconcertat , fins i tot la majoria de professors estaven perplexos , qui eren aquelles quatre figures que havien entrat al Gran Saló?, una vegada varen arribar a la taula dels professors el primer es va dirigir al Dumbledore, una vegada acabada la petita xerrada els quatre varen passar a darrera de la taula dels professors. El Dumbledore es va aixecar de la cadira.
- Perdoneu que vos interrumpesqui el vostre sopar pero he d'enunciar que aquest any a part del professor Murri , haurà un altre professor de Defensa contra les Forces del Mal, per ajudar a dur les nombroses classe que haurà de fer front el professor Murri.-Tothom es va quedar callat , esperant a que digués el nom- El senyor Harry Potter!.-Va dir al mateix temps que la persona de la capa blanca es llevava la caputxa . Tothom va quedar de pedra fins i tot els professors , nomès el Murri semblava acceptar la notícia.
- Be continuin sopant per favor .- Va dir el professor Dumbledore mentres s'asseia , una vegada assegut tothom va començar a murmurar, professor i alumnes no es creien el que acabaven de veure, aquell noi que anys enrrera havia desaparecut tornava a Hogwarts amb el càrrec de professor.
-Però com pot ser que sigui el Harry? , el nostre Harry ?- Deia l'Hermione que no so creia.
Però si era ell , tot i que estava molt canviat , havia crescut bastant , ja no duia ulleres semblava com sino les necessites , i tambè tenia els cabells bastant llargas, sense cap dubte era ell , allà al mig del front tenía la seva inconfundible cicatriu , regal que li va deixar Lord Voldemort quan nomès tenia un any de vida , tot d'una assegut a la cadira es va possar a parlar amb el Dumbledore , aquest s'ha l'escoltava amb una cara d'interès. Mentres a l'altre puta de la taula estava l'Snape amb una cara d'odi que feia por.
- Si que és ell .- Va dir el Ron- Però si nomès te disset anys com nosaltres, com pot ser?-
- No ho se no en tenc ni idea.- Digué l'Hermione que no parava de mirar el Harry, un moment la mirada del Harry i la de l'Hermione es varen creuar, es varen aguantar la mirada , ella el va somriure , però ell en canvi no , la seva mirada , era una mirada freda, ell va tornar el cap al Dumbledore i va continuar xerrant-Desprès hem d'anar a parlar amb ell.-Va dir l'Hermione finalment sense apartar la mirada del Harry.
- Estic d'acord .-va dir el Ron.


Llegit 1175 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)